#jamuratumalayakl Instagram Photos & Videos

jamuratumalayakl - 602 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
4.3
average likes

Latest #jamuratumalayakl Posts

  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
.
Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
.
Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
.
Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
- Menghaluskan kulit.
- Melembutkan kulit.
- Menghindarkan bau badan.
- Merangsang kolagen.
- Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
- Menghilangkan strech marks.
- Meratakan tona kulit.
- Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
.
Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
.
Cenderai Putih Body Butter RM38
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#jrm #jamuratumalayakl #jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju
  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
    .
    Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
    .
    Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
    .
    Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
    - Menghaluskan kulit.
    - Melembutkan kulit.
    - Menghindarkan bau badan.
    - Merangsang kolagen.
    - Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
    - Menghilangkan strech marks.
    - Meratakan tona kulit.
    - Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
    .
    Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
    .
    Cenderai Putih Body Butter RM38
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #jrm #jamuratumalayakl #jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju

  •  5  0  14 hours ago
  • Testi, yuk temen-temen yang lain segera order. Selain ecer menerima reseller juga. 
.
Yuk buruan order😊
.#jamur #jamuratumalaya #jamurtiram #jamurapet #jamurcrispy #jamurapat #jamurindonesia #jamurkulit #jamurgorengtepung #jamurkrispi #jamurlembab #jamurbali #jamurgoreng #jamurkatsu #jamuratumalyaklsentral #jamurmurah #jamurshitake #jamurtiramgorengtepung #jamurupawan #jamurzadoel #JamuRatusWarisan #JamuRatus #jamuratumalayauluklang #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayakl #jamuratumalayahululangat #jamuratumalayacheras #jamuratumalayabangsar #jamuratumalayaampang #jamurapatkaseh
  • Testi, yuk temen-temen yang lain segera order. Selain ecer menerima reseller juga.
    .
    Yuk buruan order😊
    . #jamur #jamuratumalaya #jamurtiram #jamurapet #jamurcrispy #jamurapat #jamurindonesia #jamurkulit #jamurgorengtepung #jamurkrispi #jamurlembab #jamurbali #jamurgoreng #jamurkatsu #jamuratumalyaklsentral #jamurmurah #jamurshitake #jamurtiramgorengtepung #jamurupawan #jamurzadoel #JamuRatusWarisan #JamuRatus #jamuratumalayauluklang #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayakl #jamuratumalayahululangat #jamuratumalayacheras #jamuratumalayabangsar #jamuratumalayaampang #jamurapatkaseh

  •  9  0  1 August, 2020
  • Bahan utama De'marco White Coffee:

🌿 Ginseng Peru: memberi tenaga, mempunyai unsur adaptogen untuk mengurangkan stres dan memberi ketenangan.

🌿 Mengkudu: menurunkan kadar kolesterol, bersifat anti-radang dan anti-bakteria serta tinggi antioksidan yang mampu meningkatkan sistem imunisasi dan melancarkan peredaran darah.

🌿 Ginseng Goryeo: Meningkatkan stamina, melawan letih, rangsang minda untuk lebih fokus & kuatkan daya ingatan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

The main ingredient of De'marco White Coffee:

🌿 Peruvian ginseng: energizes, has an adaptogen element to reduce stress and provide calm.

🌿 Noni: lowers cholesterol levels, is anti-inflammatory and anti-bacterial as well as high in antioxidants that are able to boost the immune system and improve blood circulation.

🌿 Ginseng Goryeo: Increases stamina, fights fatigue, stimulates the mind to focus more & strengthen memory.
.
.
Kopi De'Marco White Coffee
RM33.00 (SM) 
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa #jamuratumalayabatucaves
  • Bahan utama De'marco White Coffee:

    🌿 Ginseng Peru: memberi tenaga, mempunyai unsur adaptogen untuk mengurangkan stres dan memberi ketenangan.

    🌿 Mengkudu: menurunkan kadar kolesterol, bersifat anti-radang dan anti-bakteria serta tinggi antioksidan yang mampu meningkatkan sistem imunisasi dan melancarkan peredaran darah.

    🌿 Ginseng Goryeo: Meningkatkan stamina, melawan letih, rangsang minda untuk lebih fokus & kuatkan daya ingatan.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    The main ingredient of De'marco White Coffee:

    🌿 Peruvian ginseng: energizes, has an adaptogen element to reduce stress and provide calm.

    🌿 Noni: lowers cholesterol levels, is anti-inflammatory and anti-bacterial as well as high in antioxidants that are able to boost the immune system and improve blood circulation.

    🌿 Ginseng Goryeo: Increases stamina, fights fatigue, stimulates the mind to focus more & strengthen memory.
    .
    .
    Kopi De'Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa #jamuratumalayabatucaves

  •  3  0  28 July, 2020
  • Dalam formulasi De'Marco White Coffee ialah Ginseng Peru. 

Ginseng peru mampu merangsang pengeluaran hormon balik lelaki dan wanita. 

Bahan aktif dan mineral seperti zat besi, iodin, kalsium dan asid amino di dalam Ginseng Peru memainkan peranan penting terhadap sistem penghasilan dan mengimbangi hormon. 

Sebab itulah followers yang amalkan Demarco White Coffee, tidak mudah letih, ceria & lebih aktif.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

One of the ingredients in De'Marco White Coffee formulation is Peruvian Ginseng.

Peruvian ginseng is able to stimulate the production of male and female hormones.

Active ingredients and minerals such as iron, iodine, calcium and amino acids in Peruvian Ginseng play an important role in the production and balancing system of hormones.

That is why our followers who consume Demarco White Coffee, are not easily tired, cheerful & more active🤗
.
.
Kopi De'Marco White Coffee
RM33.00 (SM) 
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
 Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Dalam formulasi De'Marco White Coffee ialah Ginseng Peru.

    Ginseng peru mampu merangsang pengeluaran hormon balik lelaki dan wanita.

    Bahan aktif dan mineral seperti zat besi, iodin, kalsium dan asid amino di dalam Ginseng Peru memainkan peranan penting terhadap sistem penghasilan dan mengimbangi hormon.

    Sebab itulah followers yang amalkan Demarco White Coffee, tidak mudah letih, ceria & lebih aktif.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    One of the ingredients in De'Marco White Coffee formulation is Peruvian Ginseng.

    Peruvian ginseng is able to stimulate the production of male and female hormones.

    Active ingredients and minerals such as iron, iodine, calcium and amino acids in Peruvian Ginseng play an important role in the production and balancing system of hormones.

    That is why our followers who consume Demarco White Coffee, are not easily tired, cheerful & more active🤗
    .
    .
    Kopi De'Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  5  0  27 July, 2020
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
.
Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
.
Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
.
Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
.
Kopi Ratu
RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

Romagella Coffee
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

De' Marco White Coffee
RM33.00 (SM)

Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
    .
    Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
    .
    Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
    .
    Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
    .
    Kopi Ratu
    RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

    Romagella Coffee
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

    De' Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)

    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  2  0  26 July, 2020
  • Sedar tak sedar dah hari ketiga umat islam berpuasa kan? Masih ada lagi ke yang kerja waktu PKP ni? Masih ada lagi ke yang tak bermaya ni? 😅
.
Cuba tengok bang rashid kita boleh buat 2 kerja dalam satu masa tetapi masih dapat kekal bertenaga sepanjang hari? .
Jangan panik! Demarco penyelamat tenaga anda tak kira lelaki ataupun perempuan.
.
Rasa pahit-pahit kopi yang menikam jiwa! Eh, kopi bukan sebarang kopi.. ini kopi penuh dengan herba dan khasiat yang bagus untuk kesihatan 😆
.
Dalam demarco mengandungi ginseng peru yang terkenal dengan manfaatnya iaitu meningkatkan sistem imun tubuh, meningkatkan kekuatan tulang dan ia bertindak sebagai anti stress semulajadi.
.
Kepada abang di luar sana yang masih tercari hirupan Kopi untuk harian boleh cuba DEMARCO WHITE COFFEE 😍
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
 #jrm
#wajargunaJRM
#jrmjgombak #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Sedar tak sedar dah hari ketiga umat islam berpuasa kan? Masih ada lagi ke yang kerja waktu PKP ni? Masih ada lagi ke yang tak bermaya ni? 😅
    .
    Cuba tengok bang rashid kita boleh buat 2 kerja dalam satu masa tetapi masih dapat kekal bertenaga sepanjang hari? .
    Jangan panik! Demarco penyelamat tenaga anda tak kira lelaki ataupun perempuan.
    .
    Rasa pahit-pahit kopi yang menikam jiwa! Eh, kopi bukan sebarang kopi.. ini kopi penuh dengan herba dan khasiat yang bagus untuk kesihatan 😆
    .
    Dalam demarco mengandungi ginseng peru yang terkenal dengan manfaatnya iaitu meningkatkan sistem imun tubuh, meningkatkan kekuatan tulang dan ia bertindak sebagai anti stress semulajadi.
    .
    Kepada abang di luar sana yang masih tercari hirupan Kopi untuk harian boleh cuba DEMARCO WHITE COFFEE 😍
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jrm
    #wajargunaJRM
    #jrmjgombak #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  1  0  24 July, 2020
  • Gemuk atau kurus sebenarnya dua-dua perlu untuk detoks badan kerana itu tidak menjamin usus yang sihat! Segala jenis makanan yang kita makan tinggi dengan kolestrol, berminyak yang tidak bagus untuk kesihatan.

Dan jika anda sedar, kadang-kadang kalau anda amalkan apa-apa suplemen atau makanan kesihatan,kecantikan tetapi tak memberi kesan yang efektif pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan bertoksin.
.
Istimewanya colonis dmestica kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Ia juga merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat. Sangat sesuai bagi yang ingin kurus dan mendapat berat yang ideal!
.
Bagi yang kerap sembelit bagus amalkan amalkan colonis dmestica. Ia lancarkan pembuangan air besar dan elakkan masalah buasir juga
.
Bagi yang ingin mencuba colonis dmestica boleh hubungi segera pengedar dan stokis JRM

Colonis dmestica RM70.00 (tak termasuk postage)

Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Gemuk atau kurus sebenarnya dua-dua perlu untuk detoks badan kerana itu tidak menjamin usus yang sihat! Segala jenis makanan yang kita makan tinggi dengan kolestrol, berminyak yang tidak bagus untuk kesihatan.

    Dan jika anda sedar, kadang-kadang kalau anda amalkan apa-apa suplemen atau makanan kesihatan,kecantikan tetapi tak memberi kesan yang efektif pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan bertoksin.
    .
    Istimewanya colonis dmestica kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Ia juga merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat. Sangat sesuai bagi yang ingin kurus dan mendapat berat yang ideal!
    .
    Bagi yang kerap sembelit bagus amalkan amalkan colonis dmestica. Ia lancarkan pembuangan air besar dan elakkan masalah buasir juga
    .
    Bagi yang ingin mencuba colonis dmestica boleh hubungi segera pengedar dan stokis JRM

    Colonis dmestica RM70.00 (tak termasuk postage)

    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  1  0  23 July, 2020
  • Suplemen berunsurkan makanan sunnah yang sangat baik untuk kesihatan lelaki dan perempuan.

Kurma Dhuha merupakan suplimen berasaskan kurma, habatussauda, madu Arkasia, sejenis garam dan minyak-minyak herb yang setiap satunya mempunyai kesan yang sangat baik pada kesihatan manusia. Kesemua ini terdapat didalam Al-Quran akan kebaikan dalam pengamalannya untuk mendapatkan kesihatan yang optimum samada lelaki mahupun wanita. Ianya diadun di waktu Dhuha dan dibuat secara homemade.

Siapakah yang patut mengamalkannya?
.
• Pesakit Anemia • Sakit pinggang
• Sakit saraf seperti kebas-kebas bahagian badan •Masalah intim terutamanya kaum Adam • Membuang angin • Mengatasi masalah haid • Mengurangkan kolestrol dalam darah • Menghilangkan resdung dan allergic

Dan banyak lagi.
.
Kurma Dhuha RM100.00
.
.
Berminat boleh whstpp di 0182953064

#kurmadhuha
#rumahhutanbonda
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalaya
#jrmgombak #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Suplemen berunsurkan makanan sunnah yang sangat baik untuk kesihatan lelaki dan perempuan.

    Kurma Dhuha merupakan suplimen berasaskan kurma, habatussauda, madu Arkasia, sejenis garam dan minyak-minyak herb yang setiap satunya mempunyai kesan yang sangat baik pada kesihatan manusia. Kesemua ini terdapat didalam Al-Quran akan kebaikan dalam pengamalannya untuk mendapatkan kesihatan yang optimum samada lelaki mahupun wanita. Ianya diadun di waktu Dhuha dan dibuat secara homemade.

    Siapakah yang patut mengamalkannya?
    .
    • Pesakit Anemia • Sakit pinggang
    • Sakit saraf seperti kebas-kebas bahagian badan •Masalah intim terutamanya kaum Adam • Membuang angin • Mengatasi masalah haid • Mengurangkan kolestrol dalam darah • Menghilangkan resdung dan allergic

    Dan banyak lagi.
    .
    Kurma Dhuha RM100.00
    .
    .
    Berminat boleh whstpp di 0182953064

    #kurmadhuha
    #rumahhutanbonda
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalaya
    #jrmgombak #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  1  0  22 July, 2020
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
.
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
.
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
.

Mega Ratu
RM100 (SM) RM103 (SS)
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    .
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    .
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
    .

    Mega Ratu
    RM100 (SM) RM103 (SS)
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  1  0  21 July, 2020
  • Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V
.
Terdiri daripada kombinasi jus herba-herba eksklusif! Mempunyai segala nutrisi herba yang membantu untuk menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Wanita yang berumur 30 - 40an sedang berada dalam fasa transisi menopaus yang menghadapi gejala-gejala transisi menopaus akan ambil makanan tambahan untuk merangsang semula penghasilan hormon dan membekalkan tenaga, kekuatan dalaman dan luaran wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Pengambilan Mega Ratu secara teratur dan konsisten akan membantu untuk mencapai keseimbangan hormon. Dan kesannya akan nampak pada kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman, kulit semakin anjal, serta awet muda terutama kepada wanita yang berusia.
.

Mega Ratu 
RM100 (SM) RM103 (SS)
.
Beli melalui whatsapp 0182953064
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V
    .
    Terdiri daripada kombinasi jus herba-herba eksklusif! Mempunyai segala nutrisi herba yang membantu untuk menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Wanita yang berumur 30 - 40an sedang berada dalam fasa transisi menopaus yang menghadapi gejala-gejala transisi menopaus akan ambil makanan tambahan untuk merangsang semula penghasilan hormon dan membekalkan tenaga, kekuatan dalaman dan luaran wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Pengambilan Mega Ratu secara teratur dan konsisten akan membantu untuk mencapai keseimbangan hormon. Dan kesannya akan nampak pada kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman, kulit semakin anjal, serta awet muda terutama kepada wanita yang berusia.
    .

    Mega Ratu
    RM100 (SM) RM103 (SS)
    .
    Beli melalui whatsapp 0182953064
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  3  0  21 July, 2020
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
.
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
.
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
.

Mega Ratu
RM100 (SM) RM103 (SS)
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#jamuratumalayakl #jrm #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    .
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    .
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
    .

    Mega Ratu
    RM100 (SM) RM103 (SS)
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jamuratumalayakl #jrm #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  6  3  21 July, 2020
  • Pernah tak anda rasa badan yang letih penat tak bermaya sepanjang masa? Tidur dah cukup pun tapi masih terasa lesu. Malah kalau buat kerja sikit je itu pun dah cepat sangat rasa penatnya.
.
Hati-hati, sebab itu kemungkinan merupakan petanda badan anda terlampau banyak toksin dalam badan!
.
Keletihan merupakan tindakbalas hormon terhadap sistem imunisasi tubuh badan manusia
.
Toksin atau racun dalam tubuh ni sebenarnya bukan hanya melui pemakanan, tetapi juga ia merupakan kesan pengambilan ubat-ubatan, udara yang tak bersih, kesan radiasi, dan amalan gaya hidup yang tak sihat seperti pemakanan dan merokok.
.
Jika dibiarkan, mampu membahayakan organ penting dalam tubuh terutama sekali ginjal yang berfungsi menyaring racun dalam tubuh badan. Sebelum ianya terlambat, lebih baik kita semak tanda-tanda tubuh yang penuh dengan toksin!
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Pernah tak anda rasa badan yang letih penat tak bermaya sepanjang masa? Tidur dah cukup pun tapi masih terasa lesu. Malah kalau buat kerja sikit je itu pun dah cepat sangat rasa penatnya.
    .
    Hati-hati, sebab itu kemungkinan merupakan petanda badan anda terlampau banyak toksin dalam badan!
    .
    Keletihan merupakan tindakbalas hormon terhadap sistem imunisasi tubuh badan manusia
    .
    Toksin atau racun dalam tubuh ni sebenarnya bukan hanya melui pemakanan, tetapi juga ia merupakan kesan pengambilan ubat-ubatan, udara yang tak bersih, kesan radiasi, dan amalan gaya hidup yang tak sihat seperti pemakanan dan merokok.
    .
    Jika dibiarkan, mampu membahayakan organ penting dalam tubuh terutama sekali ginjal yang berfungsi menyaring racun dalam tubuh badan. Sebelum ianya terlambat, lebih baik kita semak tanda-tanda tubuh yang penuh dengan toksin!
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  2  0  20 July, 2020
  • Mengkudu mpunyai perubatan yg sgt bagus utk kesihatan manusia!
.
Pada bahagian dalam buahnya pula bagus untuk rawatan membunuh sel-sel kanser, darah tinggi, kencing manis, masalah saraf, luka, batuk, sakit kulit dan terlalu banyak kebaikan lain didalamnya
.
Kebaikan buah mengkudu terkandung dalam MUSTANIR dan juga ICE TEA PEACH MENGKUDU untuk membantu masyarakat mendapat kesihatan yang lebih baik
.
Minuman yang sangat lazat ini berkonsepkan minuman kecantikan yang berasaskan dari Teh hitam, Buah Peach dan Buah Mengkudu yang sangat lazat dan menyegarkan
.
Sangat bagus ubtuk membuang toksin dalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme, meransang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
Ice Tea Peach Mengkudu 
RM22.00
.
#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Mengkudu mpunyai perubatan yg sgt bagus utk kesihatan manusia!
    .
    Pada bahagian dalam buahnya pula bagus untuk rawatan membunuh sel-sel kanser, darah tinggi, kencing manis, masalah saraf, luka, batuk, sakit kulit dan terlalu banyak kebaikan lain didalamnya
    .
    Kebaikan buah mengkudu terkandung dalam MUSTANIR dan juga ICE TEA PEACH MENGKUDU untuk membantu masyarakat mendapat kesihatan yang lebih baik
    .
    Minuman yang sangat lazat ini berkonsepkan minuman kecantikan yang berasaskan dari Teh hitam, Buah Peach dan Buah Mengkudu yang sangat lazat dan menyegarkan
    .
    Sangat bagus ubtuk membuang toksin dalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme, meransang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00
    .
    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  3  0  20 July, 2020
  • Mengapa kulit, rambut semakin lembut & cantik dengan hanya minum Ice Tea Peach Mengkudu?

Ice Tea Peach Mengkudu diperkaya dengan Vitamin C dan antioksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas, menyembuhkan luka, menguatkan elastin & kolagen. Kerana itulah kulit sentiasa sihat, anjal dan lembut. 

Ice Tea Peach Mengkudu bukan sekadar jus minuman, tetapi penuh dengan nutrien dari manfaat herba untuk masalah kulit, rambut & sistem imun.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Why is the skin and hair getting softer & more beautiful by just drinking Ice Tea Peach Mengkudu?

Ice Tea Peach Mengkudu is enriched with Vitamin C and antioxidants that protect the skin from free radicals, heal wounds, strengthen elastin & collagen. That is why the skin is always look healthy, elastic and soft.

Ice Tea Peach Mengkudu is not just a drink juice, but full of nutrients from herbal that benefits for skin, hair & immune system.
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Mengapa kulit, rambut semakin lembut & cantik dengan hanya minum Ice Tea Peach Mengkudu?

    Ice Tea Peach Mengkudu diperkaya dengan Vitamin C dan antioksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas, menyembuhkan luka, menguatkan elastin & kolagen. Kerana itulah kulit sentiasa sihat, anjal dan lembut.

    Ice Tea Peach Mengkudu bukan sekadar jus minuman, tetapi penuh dengan nutrien dari manfaat herba untuk masalah kulit, rambut & sistem imun.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Why is the skin and hair getting softer & more beautiful by just drinking Ice Tea Peach Mengkudu?

    Ice Tea Peach Mengkudu is enriched with Vitamin C and antioxidants that protect the skin from free radicals, heal wounds, strengthen elastin & collagen. That is why the skin is always look healthy, elastic and soft.

    Ice Tea Peach Mengkudu is not just a drink juice, but full of nutrients from herbal that benefits for skin, hair & immune system.
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  3  0  20 July, 2020
  • #Repost from @jrmgombak with @regram.app 
 ... 

Ice Tea Peach Mengkudu ialah produk minuman berbentuk serbuk paling laris, sedap & penuh khasiat untuk kecantikan kulit, rambut & tingkatkan tenaga. Antara herba yang terkandung di dalam Ice Tea Peach Mengkudu :

🍑Mengkudu: membantu mengurangkan hipertensi

🍑Teh hitam: meredakan stress, tingkatkan stamina dan bersifat anti-penuaan.

🍑Peach: kaya dengan antioksidan, vitamin A, B, C dan E dan sangat bagus untuk sistem imun badan.

Jangan risau walaupun Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi herba tetapi ianya sangat lazat, sedap & menyegarkan !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ice Tea Peach Mengkudu is the best-selling, delicious & nutritious powder-shaped beverage product for skin, hair & energy enhancement. Among the herbs contained in Ice Tea Peach Mengkudu are:

🍑Noni: helps reduce hypertension

🍑Black tea: relieves stress, increases stamina and  anti-aging.

🍑Peach: rich in antioxidants, vitamins A, B, C and E and very good for the body's immune system.

Do not worry even though Ice Tea Peach Mengkudu  contains herbs but it is very tasty, delicious & refreshing!
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0133417734

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • #Repost from @jrmgombak with @regram.app
    ...

    Ice Tea Peach Mengkudu ialah produk minuman berbentuk serbuk paling laris, sedap & penuh khasiat untuk kecantikan kulit, rambut & tingkatkan tenaga. Antara herba yang terkandung di dalam Ice Tea Peach Mengkudu :

    🍑Mengkudu: membantu mengurangkan hipertensi

    🍑Teh hitam: meredakan stress, tingkatkan stamina dan bersifat anti-penuaan.

    🍑Peach: kaya dengan antioksidan, vitamin A, B, C dan E dan sangat bagus untuk sistem imun badan.

    Jangan risau walaupun Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi herba tetapi ianya sangat lazat, sedap & menyegarkan !

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Ice Tea Peach Mengkudu is the best-selling, delicious & nutritious powder-shaped beverage product for skin, hair & energy enhancement. Among the herbs contained in Ice Tea Peach Mengkudu are:

    🍑Noni: helps reduce hypertension

    🍑Black tea: relieves stress, increases stamina and anti-aging.

    🍑Peach: rich in antioxidants, vitamins A, B, C and E and very good for the body's immune system.

    Do not worry even though Ice Tea Peach Mengkudu contains herbs but it is very tasty, delicious & refreshing!
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0133417734

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  3  0  19 July, 2020
  • Bagi followers yang nak mencuba Ice Tea Peach Mengkudu, sangat digalakkan. Ice Tea Peach Mengkudu boleh diminum dan diamalkan untuk semua golongan seperti kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas & ibu mengandung. Bagi pengidap kencing manis & ibu mengandung yang ada Gestational Diabetes Mellitus (GDM), tidak digalakkan minum kerana Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi gula putih atau boleh bancuh dan lebihkan air.

Nak lebih sedap, bancuh Ice Tea Peach Mengkudu dan letak ais. Sangat enak minum pada waktu panas & waktu petang dengan hidangan sampingan seperti cucur lemak manis. Kongsikan bersama keluarga & jiran sebelah !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

For followers who want to try Ice Tea Peach Mengkudu, highly recommended. Ice Tea Peach Mengkudu can be consumed for all groups such as children, teenagers, adults, senior citizens & pregnant women. For diabetics & pregnant women who have Gestational Diabetes Mellitus (GDM), it is not recommended to drink because Ice Tea Peach Mengkudu contains white sugar or you can dilute it with more water. 

Want more delicious, mix Ice Tea Peach Mengkudu with Ice and it will give you a great combo. Complete you tea time with side dish such as 'cucur lemak manis'. Share this great memories with your family & neighbors.
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #Jamuratumalayasetapak #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Bagi followers yang nak mencuba Ice Tea Peach Mengkudu, sangat digalakkan. Ice Tea Peach Mengkudu boleh diminum dan diamalkan untuk semua golongan seperti kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas & ibu mengandung. Bagi pengidap kencing manis & ibu mengandung yang ada Gestational Diabetes Mellitus (GDM), tidak digalakkan minum kerana Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi gula putih atau boleh bancuh dan lebihkan air.

    Nak lebih sedap, bancuh Ice Tea Peach Mengkudu dan letak ais. Sangat enak minum pada waktu panas & waktu petang dengan hidangan sampingan seperti cucur lemak manis. Kongsikan bersama keluarga & jiran sebelah !

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    For followers who want to try Ice Tea Peach Mengkudu, highly recommended. Ice Tea Peach Mengkudu can be consumed for all groups such as children, teenagers, adults, senior citizens & pregnant women. For diabetics & pregnant women who have Gestational Diabetes Mellitus (GDM), it is not recommended to drink because Ice Tea Peach Mengkudu contains white sugar or you can dilute it with more water.

    Want more delicious, mix Ice Tea Peach Mengkudu with Ice and it will give you a great combo. Complete you tea time with side dish such as 'cucur lemak manis'. Share this great memories with your family & neighbors.
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #Jamuratumalayasetapak #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  3  0  19 July, 2020
  • Ice Tea Peach Mengkudu ialah produk minuman berbentuk serbuk paling laris, sedap & penuh khasiat untuk kecantikan kulit, rambut & tingkatkan tenaga. Antara herba yang terkandung di dalam Ice Tea Peach Mengkudu :

🍑Mengkudu: membantu mengurangkan hipertensi

🍑Teh hitam: meredakan stress, tingkatkan stamina dan bersifat anti-penuaan.

🍑Peach: kaya dengan antioksidan, vitamin A, B, C dan E dan sangat bagus untuk sistem imun badan.

Jangan risau walaupun Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi herba tetapi ianya sangat lazat, sedap & menyegarkan !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ice Tea Peach Mengkudu is the best-selling, delicious & nutritious powder-shaped beverage product for skin, hair & energy enhancement. Among the herbs contained in Ice Tea Peach Mengkudu are:

🍑Noni: helps reduce hypertension

🍑Black tea: relieves stress, increases stamina and  anti-aging.

🍑Peach: rich in antioxidants, vitamins A, B, C and E and very good for the body's immune system.

Do not worry even though Ice Tea Peach Mengkudu  contains herbs but it is very tasty, delicious & refreshing!
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Ice Tea Peach Mengkudu ialah produk minuman berbentuk serbuk paling laris, sedap & penuh khasiat untuk kecantikan kulit, rambut & tingkatkan tenaga. Antara herba yang terkandung di dalam Ice Tea Peach Mengkudu :

    🍑Mengkudu: membantu mengurangkan hipertensi

    🍑Teh hitam: meredakan stress, tingkatkan stamina dan bersifat anti-penuaan.

    🍑Peach: kaya dengan antioksidan, vitamin A, B, C dan E dan sangat bagus untuk sistem imun badan.

    Jangan risau walaupun Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi herba tetapi ianya sangat lazat, sedap & menyegarkan !

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Ice Tea Peach Mengkudu is the best-selling, delicious & nutritious powder-shaped beverage product for skin, hair & energy enhancement. Among the herbs contained in Ice Tea Peach Mengkudu are:

    🍑Noni: helps reduce hypertension

    🍑Black tea: relieves stress, increases stamina and anti-aging.

    🍑Peach: rich in antioxidants, vitamins A, B, C and E and very good for the body's immune system.

    Do not worry even though Ice Tea Peach Mengkudu contains herbs but it is very tasty, delicious & refreshing!
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  4  0  19 July, 2020
  • Ice Tea Peach Mengkudu, jus serbuk buah-buahan yang tinggi sumber vitamin, mineral dan antioksidan. Salah satu bahan utama dalam formulasi Ice tea peach ialah ekstrak mengkudu. Ianya membantu merawat resdung, mengurangkan hipertensi dan menurunkan tekanan darah.

Ramai pengguna telah mencuba & berikan komen positif . Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi gula putih tetapi khasiat herba di dalam formulasi ini memenuhi keperluan badan. Daripada minum kordial yang hanya mengandungi perasa, lebih baik tukar kepada Ice Tea Peach Mengkudu yang kaya dengan khasiat dari herba. Sangat menyegarkan !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ice Tea Peach Mengkudu is a form of fruit powder that is high in vitamins, minerals and antioxidants. One of the main ingredients in Ice tea peach formulation is noni extract. It helps treat sinusitis, reduce hypertension and lower blood pressure.

Many consumers have tried & given positive comments. Ice Tea Peach Mengkudu contains white sugar but the herbal nutrients in this formulation meet the needs of the body. Instead of drinking cordial that contains only seasoning, it is better to switch to Ice Tea Peach Mengkudu which is rich in nutrients from herbs. Very refreshing!
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm#jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Ice Tea Peach Mengkudu, jus serbuk buah-buahan yang tinggi sumber vitamin, mineral dan antioksidan. Salah satu bahan utama dalam formulasi Ice tea peach ialah ekstrak mengkudu. Ianya membantu merawat resdung, mengurangkan hipertensi dan menurunkan tekanan darah.

    Ramai pengguna telah mencuba & berikan komen positif . Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi gula putih tetapi khasiat herba di dalam formulasi ini memenuhi keperluan badan. Daripada minum kordial yang hanya mengandungi perasa, lebih baik tukar kepada Ice Tea Peach Mengkudu yang kaya dengan khasiat dari herba. Sangat menyegarkan !

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Ice Tea Peach Mengkudu is a form of fruit powder that is high in vitamins, minerals and antioxidants. One of the main ingredients in Ice tea peach formulation is noni extract. It helps treat sinusitis, reduce hypertension and lower blood pressure.

    Many consumers have tried & given positive comments. Ice Tea Peach Mengkudu contains white sugar but the herbal nutrients in this formulation meet the needs of the body. Instead of drinking cordial that contains only seasoning, it is better to switch to Ice Tea Peach Mengkudu which is rich in nutrients from herbs. Very refreshing!
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm#jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  1  0  19 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara arab adalah formulasi khas dari bonda @bondarozitaibrahim yang memberi manfaat kesihatan pada kulit badan. Istimewanya Gel Mandian Bidara Arab juga dilengkapi dengan ayat ruqyah. Ia juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual untuk mengelakkan diri dari gangguan frekuensi negatif.
.
Antara manfaat penggunaan Gel Mandian Bidara Arab, ia sangat bagus bagi merawat masalah insomnia atau sukar tidur. Dia memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
.
Selain itu,ia sesuai digunakan bagi yang mengalami masalah kulit seperti alergik, kulit kering, psoriasis kerana gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial.
.
Uniknya partikal skrub yang terdapat dalam Gel Mandian Bidara sangat lembut pada badan tetapi dia sangat bagus untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Kulit pasti akan terasa lebih lembut dan bersih serta dia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
.
Ia juga bagus untuk menghaluskan kulit, tak sama dengan mana-mana gel di pasaran luar! Dia juga dapat menghilangkan panau pada kulit, dan merawat kulit kering. Sangat bagus dalam meningkatkan hormon, menguatkan tulang dan mencantikkan kulit!
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
(tak termasuk postage)

#jrm #Jamuratumalaya #jamuratumalayakl #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak
  • Gel Mandian Bidara arab adalah formulasi khas dari bonda @bondarozitaibrahim yang memberi manfaat kesihatan pada kulit badan. Istimewanya Gel Mandian Bidara Arab juga dilengkapi dengan ayat ruqyah. Ia juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual untuk mengelakkan diri dari gangguan frekuensi negatif.
    .
    Antara manfaat penggunaan Gel Mandian Bidara Arab, ia sangat bagus bagi merawat masalah insomnia atau sukar tidur. Dia memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
    .
    Selain itu,ia sesuai digunakan bagi yang mengalami masalah kulit seperti alergik, kulit kering, psoriasis kerana gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial.
    .
    Uniknya partikal skrub yang terdapat dalam Gel Mandian Bidara sangat lembut pada badan tetapi dia sangat bagus untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Kulit pasti akan terasa lebih lembut dan bersih serta dia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
    .
    Ia juga bagus untuk menghaluskan kulit, tak sama dengan mana-mana gel di pasaran luar! Dia juga dapat menghilangkan panau pada kulit, dan merawat kulit kering. Sangat bagus dalam meningkatkan hormon, menguatkan tulang dan mencantikkan kulit!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    (tak termasuk postage)

    #jrm #Jamuratumalaya #jamuratumalayakl #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak

  •  1  0  19 July, 2020
  • #Repost from @jrmgombak with @regram.app 
 ... 

Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan  pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia). 

Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

We received a lots of positive feedback about Gel Mandian Bidara Arab including moisturizing the skin, brightening & can sleep well (reduce insomnia).

Our skin needs 60-70% moisture to make it elastic & soft. Bidara leaf extract & olives rich with moisturizing agent to help moisturize dry scaly & dull skin.

The formulation of Gel Mandian Bidara Arab, which is a combination of Islamic herbs & medicine through ruqyah prayers, fragrances & luxurious textures, provides different benefits compared with other shower gel products.
.
.
Gel Mandian Bidara Arab
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0133417734

#WajargunaJRM #showergel #skincare #skincareproducts #skincareroutine #beauty #beautytips #acne #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • #Repost from @jrmgombak with @regram.app
    ...

    Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia).

    Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

    Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    We received a lots of positive feedback about Gel Mandian Bidara Arab including moisturizing the skin, brightening & can sleep well (reduce insomnia).

    Our skin needs 60-70% moisture to make it elastic & soft. Bidara leaf extract & olives rich with moisturizing agent to help moisturize dry scaly & dull skin.

    The formulation of Gel Mandian Bidara Arab, which is a combination of Islamic herbs & medicine through ruqyah prayers, fragrances & luxurious textures, provides different benefits compared with other shower gel products.
    .
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0133417734

    #WajargunaJRM #showergel #skincare #skincareproducts #skincareroutine #beauty #beautytips #acne #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  5  0  18 July, 2020

Top #jamuratumalayakl Posts

  • Angka virus #covid_19 19 terus meningkat dari hari ke hari.. Ia lebih meruncing apabila sudah terdapat dua kes kematian kerana virus ini.. Pasukan saintis dunia masih lagi sedang mencipta vaksin untuk menangani virus ini.
.
Di samping itu, kita di galakkan utk mengamalkan 3 product utama dari JRM untuk memberi daya ketahan badan kepada kita.. Antaranya ialah :-
.
1. Mustanir
2. Madu Akasia
3. Kurma Dhuha
.
Dengan izin Allah, ia boleh mencegah diri kita dari virus #covid_19 ini.
.
Bagi yg masih ada di rumah, amalkan setiap hari, setidak tidaknya sehari ambil sekali..
.
Jaga diri dan keluarga kita.. Minta kita terhindar dari virus ini.. Mari kita panjatkan doa kepada Allah swt supaya bumi ini kembali kepada sediakala.
.
#jamuratumalayakl #jamuratumalayacheras #jrmampang #jamuratumalayabandarpermaisuri
#jamuratumalayaampang 
#jamuratumalayapandanindah 
#jamuratumalaya 
#wajargunajrm
#legasijrmstokisampang 
#legasijrmampang 
#jrmkl
#jrmampang 
#mustanir
#kurmadhuha 
#maduakasia
#madudhuha
#productbonda
  • Angka virus #covid_19 19 terus meningkat dari hari ke hari.. Ia lebih meruncing apabila sudah terdapat dua kes kematian kerana virus ini.. Pasukan saintis dunia masih lagi sedang mencipta vaksin untuk menangani virus ini.
    .
    Di samping itu, kita di galakkan utk mengamalkan 3 product utama dari JRM untuk memberi daya ketahan badan kepada kita.. Antaranya ialah :-
    .
    1. Mustanir
    2. Madu Akasia
    3. Kurma Dhuha
    .
    Dengan izin Allah, ia boleh mencegah diri kita dari virus #covid_19 ini.
    .
    Bagi yg masih ada di rumah, amalkan setiap hari, setidak tidaknya sehari ambil sekali..
    .
    Jaga diri dan keluarga kita.. Minta kita terhindar dari virus ini.. Mari kita panjatkan doa kepada Allah swt supaya bumi ini kembali kepada sediakala.
    .
    #jamuratumalayakl #jamuratumalayacheras #jrmampang #jamuratumalayabandarpermaisuri
    #jamuratumalayaampang
    #jamuratumalayapandanindah
    #jamuratumalaya
    #wajargunajrm
    #legasijrmstokisampang
    #legasijrmampang
    #jrmkl
    #jrmampang
    #mustanir
    #kurmadhuha
    #maduakasia
    #madudhuha
    #productbonda

  •  11  0  17 March, 2020
  • Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan  pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia). 

Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

We received a lots of positive feedback about Gel Mandian Bidara Arab including moisturizing the skin, brightening & can sleep well (reduce insomnia).

Our skin needs 60-70% moisture to make it elastic & soft. Bidara leaf extract & olives rich with moisturizing agent to help moisturize dry scaly & dull skin.

The formulation of Gel Mandian Bidara Arab, which is a combination of Islamic herbs & medicine through ruqyah prayers, fragrances & luxurious textures, provides different benefits compared with other shower gel products.
.
.
Gel Mandian Bidara Arab
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#WajargunaJRM #showergel #skincare #skincareproducts #skincareroutine #beauty #beautytips #acne #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa
  • Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia).

    Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

    Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    We received a lots of positive feedback about Gel Mandian Bidara Arab including moisturizing the skin, brightening & can sleep well (reduce insomnia).

    Our skin needs 60-70% moisture to make it elastic & soft. Bidara leaf extract & olives rich with moisturizing agent to help moisturize dry scaly & dull skin.

    The formulation of Gel Mandian Bidara Arab, which is a combination of Islamic herbs & medicine through ruqyah prayers, fragrances & luxurious textures, provides different benefits compared with other shower gel products.
    .
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #WajargunaJRM #showergel #skincare #skincareproducts #skincareroutine #beauty #beautytips #acne #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetiawangsa

  •  9  0  18 July, 2020
  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
.
Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
.
Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
.
Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
- Menghaluskan kulit.
- Melembutkan kulit.
- Menghindarkan bau badan.
- Merangsang kolagen.
- Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
- Menghilangkan strech marks.
- Meratakan tona kulit.
- Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
.
Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
.
Cenderai Putih Body Butter RM38
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064

#jrm #jamuratumalayakl #jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju
  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
    .
    Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
    .
    Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
    .
    Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
    - Menghaluskan kulit.
    - Melembutkan kulit.
    - Menghindarkan bau badan.
    - Merangsang kolagen.
    - Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
    - Menghilangkan strech marks.
    - Meratakan tona kulit.
    - Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
    .
    Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
    .
    Cenderai Putih Body Butter RM38
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #jrm #jamuratumalayakl #jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak #Jamuratumalayawangsamaju

  •  8  0  8 July, 2020
  • Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penih dengan manfaat kecantikan dan kesihatan

Adakah anda tahu, ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka?

Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

Beli melalui whatsapp di 0182953064

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM #jamuratumalayakl #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves
  • Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penih dengan manfaat kecantikan dan kesihatan

    Adakah anda tahu, ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka?

    Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM #jamuratumalayakl #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves

  •  4  3  3 July, 2020
  • Kehidupan kita selalunya dipenuhi dengan pelbagai aktiviti, termasuk aktiviti luar seperti bersukan dan beriadah. Aktiviti ni banyak mendedahkan kita kepada cahaya matahari dan debu yang boleh memberi kesan sampingan kepada kulit!
.
Kulit merupakan organ paling terbesar bagi tubuh badan manusia yang mudah terkena kotoran, jangkitan bakteria, atau sebagainya!
.
Sebab tu Bonda @bondarozitaibrahim selalu pesan menjaga kesihatan kulit ni tersagatlah penting. Bila kulit tak cantik, aktiviti sosial akan turut terganggu. Membuatkan seseorang tu rasa tak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.
.
Sabun Eu Kalypto kini dengan formulasi herba yang masih sama iaitu terdiri daripada Eucalyptus, Tea tree, Green Tea, Fungus Vesiculosus (Algae), Grapefruit (Oren Pahit), Rosemary dan Daun Ivy.
.
Ia mengandungi khasiat untuk melawan bakteria dan kulat. Selain tu ia juga mampu dalam membantu merawat masalah seperti kayap, kurap, gatal akibat alergi atau gigitan serangga, jerawat badan, sakit kulit, kulit kering, ekzema dan juga kulat air!

Sabun Eu Kalypto
RM23.00(SM) RM26.00(SS)

Beli melalui whatsapp di 0182953064

#jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak
  • Kehidupan kita selalunya dipenuhi dengan pelbagai aktiviti, termasuk aktiviti luar seperti bersukan dan beriadah. Aktiviti ni banyak mendedahkan kita kepada cahaya matahari dan debu yang boleh memberi kesan sampingan kepada kulit!
    .
    Kulit merupakan organ paling terbesar bagi tubuh badan manusia yang mudah terkena kotoran, jangkitan bakteria, atau sebagainya!
    .
    Sebab tu Bonda @bondarozitaibrahim selalu pesan menjaga kesihatan kulit ni tersagatlah penting. Bila kulit tak cantik, aktiviti sosial akan turut terganggu. Membuatkan seseorang tu rasa tak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.
    .
    Sabun Eu Kalypto kini dengan formulasi herba yang masih sama iaitu terdiri daripada Eucalyptus, Tea tree, Green Tea, Fungus Vesiculosus (Algae), Grapefruit (Oren Pahit), Rosemary dan Daun Ivy.
    .
    Ia mengandungi khasiat untuk melawan bakteria dan kulat. Selain tu ia juga mampu dalam membantu merawat masalah seperti kayap, kurap, gatal akibat alergi atau gigitan serangga, jerawat badan, sakit kulit, kulit kering, ekzema dan juga kulat air!

    Sabun Eu Kalypto
    RM23.00(SM) RM26.00(SS)

    Beli melalui whatsapp di 0182953064

    #jrm #jamuratumalayakl #Jamuratumalaya #jamuratumalayadanaukota #Jamuratumalayabatucaves #JamuRatuMalayagombak #Jamuratumalayasetapak

  •  6  0  8 July, 2020
  • KATA2 serba ringkas dr  Bonda tentang minyak2 dr Rumah Hutan yg sedang di promosi kan.... Naria romasty = sgt membantu kecantikan penegangan payudara dan terbaik utk para suami..Sape dah cuba tau lah kesannya ( sy ada kasi buku khas ttg menafaat semua minyak2 dn cara pakai)

Jatrophora = minyak sapu luaran utk kecutkan cysct , fibroid, tumor, bengkak ..!! Kena tuam dgn batu panas

Floral aroma terapi sangat bagus untuk merangsang hormon dan kolagen kulit terasa sangat halus minyak inilah yang saya gunakan di rumah hutan

Khellin myrha : minyak terbaik dr holistik ( susah dpt bahan buat minyak ni sbb sgt mustajab ..organik daripada sejenis burung dan belok putih yang sangat bagus untuk orang stroke Lumpuh

#wa60132424966 
#agentsahJRM 
#agentsahJRMKLAmpang
#jamuratumalayaonline 
#JamuRatuMalayaKL 
#JamuRatuMalayaAmpang
  • KATA2 serba ringkas dr Bonda tentang minyak2 dr Rumah Hutan yg sedang di promosi kan.... Naria romasty = sgt membantu kecantikan penegangan payudara dan terbaik utk para suami..Sape dah cuba tau lah kesannya ( sy ada kasi buku khas ttg menafaat semua minyak2 dn cara pakai)

    Jatrophora = minyak sapu luaran utk kecutkan cysct , fibroid, tumor, bengkak ..!! Kena tuam dgn batu panas

    Floral aroma terapi sangat bagus untuk merangsang hormon dan kolagen kulit terasa sangat halus minyak inilah yang saya gunakan di rumah hutan

    Khellin myrha : minyak terbaik dr holistik ( susah dpt bahan buat minyak ni sbb sgt mustajab ..organik daripada sejenis burung dan belok putih yang sangat bagus untuk orang stroke Lumpuh

    #wa60132424966
    #agentsahJRM
    #agentsahJRMKLAmpang
    #jamuratumalayaonline
    #JamuRatuMalayaKL
    #JamuRatuMalayaAmpang

  •  10  0  4 December, 2019