#jamuratumalayajb Instagram Photos & Videos

jamuratumalayajb - 4.1k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
34.6
average likes

Latest #jamuratumalayajb Posts

  • 💐JRM MEGA RATU (300ML)💐
.
Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.

Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.

Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.

Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

KHASIAT MEGA RATU :
🌹 Menegangkan dan mencantikkan kulit
🌹 Mengimbangi hormone
🌹 Menegangkan payudara dan punggung
🌹 Meningkatkan sistem imun badan
🌹 Mengeluarkan keputihan mendap
🌹 Melancarkan pengaliran darah
🌹 Mengetatkan otot faraj
🌹 Mengecutkan ketumbuhan bagi penghidap cyst dan fibroid
🌹 Mengecutkan saluran peranakan
🌹 Mengimbangi mood dan kemurungan
🌹 Melambatkan penuaan
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM100
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐JRM MEGA RATU (300ML)💐
    .
    Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.

    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.

    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.

    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

    KHASIAT MEGA RATU :
    🌹 Menegangkan dan mencantikkan kulit
    🌹 Mengimbangi hormone
    🌹 Menegangkan payudara dan punggung
    🌹 Meningkatkan sistem imun badan
    🌹 Mengeluarkan keputihan mendap
    🌹 Melancarkan pengaliran darah
    🌹 Mengetatkan otot faraj
    🌹 Mengecutkan ketumbuhan bagi penghidap cyst dan fibroid
    🌹 Mengecutkan saluran peranakan
    🌹 Mengimbangi mood dan kemurungan
    🌹 Melambatkan penuaan
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM100
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  6  1  2 July, 2020
  • #repost @ jrm.official
-
mandian bidara arab adalah formulasi khas dari bonda yang memberi manfaat kesihatan pada kulit badan. Istimewanya gel mandian bidara arab juga dilengkapi dengan ayat ruqyah. Ia juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual untuk mengelakkan diri dari gangguan frekuensi negatif.
.
Antara manfaat penggunaan gel mandian bidara arab, ia sangat bagus bagi merawat masalah insomnia atau sukar tidur. Dia memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
.
Selain itu,ia sesuai digunakan bagi yang mengalami masalah kulit seperti alergik, kulit kering, psoriasis kerana gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial.
.
Uniknya partikal skrub yang terdapat dalam gel mandian bidara sangat lembut pada badan tetapi dia sangat bagus untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Kulit pasti akan terasa lebih lembut dan bersih serta dia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
.
Ia juga bagus untuk menghaluskan kulit, tak sama dengan mana-mana gel di pasaran luar! Dia juga dapat menghilangkan panau pada kulit, dan merawat kulit kering. Sangat bagus dalam meningkatkan hormon, menguatkan tulang dan mencantikkan kulit!
.

Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
(tak termasuk postage)
-
Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136
•
#jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb
•
  • #repost @ jrm.official
    -
    mandian bidara arab adalah formulasi khas dari bonda yang memberi manfaat kesihatan pada kulit badan. Istimewanya gel mandian bidara arab juga dilengkapi dengan ayat ruqyah. Ia juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual untuk mengelakkan diri dari gangguan frekuensi negatif.
    .
    Antara manfaat penggunaan gel mandian bidara arab, ia sangat bagus bagi merawat masalah insomnia atau sukar tidur. Dia memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
    .
    Selain itu,ia sesuai digunakan bagi yang mengalami masalah kulit seperti alergik, kulit kering, psoriasis kerana gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial.
    .
    Uniknya partikal skrub yang terdapat dalam gel mandian bidara sangat lembut pada badan tetapi dia sangat bagus untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Kulit pasti akan terasa lebih lembut dan bersih serta dia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
    .
    Ia juga bagus untuk menghaluskan kulit, tak sama dengan mana-mana gel di pasaran luar! Dia juga dapat menghilangkan panau pada kulit, dan merawat kulit kering. Sangat bagus dalam meningkatkan hormon, menguatkan tulang dan mencantikkan kulit!
    .

    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    (tak termasuk postage)
    -
    Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

    #jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb

  •  5  0  29 June, 2020
  • Memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
.
gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial. Ia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
-
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
(tak termasuk postage)
-
Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136
•
#jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb
•
  • Memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.
    .
    gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial. Ia membantu untuk menghilangkan masalah jerawat badan.
    -
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    (tak termasuk postage)
    -
    Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

    #jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb

  •  4  0  29 June, 2020
  • Dalam dia bonda ada letak Garam Magnesium Flakes tau, senang sangat, macam sha yang tak berapa ada masa nak buat rendaman kaki,
-
Cryo alternatif yang lebih mudah untuk legakan lenguh2 kaki juga,
kalau sakit gigi tu, spray kat pipi,
-
Tapi baik2 ya, sebab spray nie berangin pedas, jangan terkena mata, podih orang kata, 😂
-
Cryo RM39
-
COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136
•
#jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb
  • Dalam dia bonda ada letak Garam Magnesium Flakes tau, senang sangat, macam sha yang tak berapa ada masa nak buat rendaman kaki,
    -
    Cryo alternatif yang lebih mudah untuk legakan lenguh2 kaki juga,
    kalau sakit gigi tu, spray kat pipi,
    -
    Tapi baik2 ya, sebab spray nie berangin pedas, jangan terkena mata, podih orang kata, 😂
    -
    Cryo RM39
    -
    COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

    #jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb

  •  1  0  26 June, 2020
  • Bila BILA BIBIR KERUPING sampai berdarah..
.
Sakit? Pedih... Kadang nak makan pun susah. Kena air pun pedih yakmat. Nak bercakap pun MasyaAllah, rasa mcm terkunci je mulut ni bila nak bukak mulut pun rasa pedih.
Pastu, BANGUN TIDUR pun tetiba ada kesan darah pada rekahan BIBIR..
.
Nak tahu tak kenapa ramai yg jatuh cinta lpas pertama kali guna

Nak tahu details semuanya kat sini:
www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
.
.
p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ? 💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana
.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" .

#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya 
JRM READY STOCK!
M
#Mustanir #MegaRatu #RoyalV #RomagellaCoffee ( Kopi Strawberry ) #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #MarjaneOil #SilkySunscreen #PinkyRosesLipgloss#EuKalyptoSoap #AngelicaPlusHerbs 
#Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalayajohor #rangkaianjrmjohor#jrmjb#jamuratumalayajb
  • Bila BILA BIBIR KERUPING sampai berdarah..
    .
    Sakit? Pedih... Kadang nak makan pun susah. Kena air pun pedih yakmat. Nak bercakap pun MasyaAllah, rasa mcm terkunci je mulut ni bila nak bukak mulut pun rasa pedih.
    Pastu, BANGUN TIDUR pun tetiba ada kesan darah pada rekahan BIBIR..
    .
    Nak tahu tak kenapa ramai yg jatuh cinta lpas pertama kali guna

    Nak tahu details semuanya kat sini:
    www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
    www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
    www.wasap.my/60167767315/pinkyrosalipgloss
    .
    .
    p/s: setiap pembelian rm80 keatas, uolls berhak daftar ahli seumur hidup.. kelebihan ahli ??? Harga diskaun sis berikan.nak ke nak ? 💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana
    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" .

    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya
    JRM READY STOCK!
    M
    #Mustanir #MegaRatu #RoyalV #RomagellaCoffee ( Kopi Strawberry ) #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #RoseSpringWater ( Toner ) #BioMiracleAction #MarjaneOil #SilkySunscreen #PinkyRosesLipgloss#EuKalyptoSoap #AngelicaPlusHerbs
    #Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalayajohor #rangkaianjrmjohor#jrmjb#jamuratumalayajb

  •  0  0  23 June, 2020
  • 🌹Angelica Plus Herbs🌹. .
.
.
Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
.
Adaptogen tu apa???
.
Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
.
Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
.
Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
.
Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung
.
#teamjrmjb
#jrmlovers
#angelicaherbsjrm jrm
#madudhuhaakasiajrm
#angelicaherb
#madudhuhaakasia
#pengedarjamuratumalaya
#jrmnetwork
#teamjrmjb
#substokisjohorbahru
#jrmofficial
#agentjrmskudai
#jrmskudai
#JamuRatuMalaya
#jamuratumalayajohor
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayaskudai
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayajohorbahru
#jrmtamanuniversiti
#jrmpontian
#jrmgelangpatah
#agentjrmtamanuniversiti
#agentjrmpontian
#agentjrmgelangpatah
#agentjrmskudai
#jrmpulai
#agentjrmpekannanas
#agentjrmpulai
.
  • 🌹Angelica Plus Herbs🌹. .
    .
    .
    Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
    .
    Adaptogen tu apa???
    .
    Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
    .
    Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
    .
    Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
    .
    Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung
    .
    #teamjrmjb
    #jrmlovers
    #angelicaherbsjrm jrm
    #madudhuhaakasiajrm
    #angelicaherb
    #madudhuhaakasia
    #pengedarjamuratumalaya
    #jrmnetwork
    #teamjrmjb
    #substokisjohorbahru
    #jrmofficial
    #agentjrmskudai
    #jrmskudai
    #JamuRatuMalaya
    #jamuratumalayajohor
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayaskudai
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayajohorbahru
    #jrmtamanuniversiti
    #jrmpontian
    #jrmgelangpatah
    #agentjrmtamanuniversiti
    #agentjrmpontian
    #agentjrmgelangpatah
    #agentjrmskudai
    #jrmpulai
    #agentjrmpekannanas
    #agentjrmpulai
    .

  •  6  0  23 June, 2020
  • #Repost @jrm.official with @make_repost
・・・
Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan 
Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

Marjane Oil ni boleh pakai di anggota badan lain selain muka jugak 😉

Ramai juga testimoni kami sapukan Marjane Oil malah pada anak kecil juga untuk kecutkan parut dan bekas luka pada badan

Untuk bayi yang mempunyai kerak di kepala juga elok sapukan Marjane Oil, selagi bayi tersebut tiada G6PD atau eczema

Marjane Oil RM50.00

#MarjaneOil #JamuRatuMalaya #yanajrmjb #agentjrmulutiram #jrmjb #jrmsingapore #jamuratumalayajb
  • #Repost @jrm.official with @make_repost
    ・・・
    Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan
    Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

    Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

    Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

    Marjane Oil ni boleh pakai di anggota badan lain selain muka jugak 😉

    Ramai juga testimoni kami sapukan Marjane Oil malah pada anak kecil juga untuk kecutkan parut dan bekas luka pada badan

    Untuk bayi yang mempunyai kerak di kepala juga elok sapukan Marjane Oil, selagi bayi tersebut tiada G6PD atau eczema

    Marjane Oil RM50.00

    #MarjaneOil #JamuRatuMalaya #yanajrmjb #agentjrmulutiram #jrmjb #jrmsingapore #jamuratumalayajb

  •  2  0  23 June, 2020
  • Mega Ratu (MR) RM100

Formulanya lebih tinggi daripada RV.. bagus utk wanita saja, ia tumbuhan organik membina dn serupa macam hormon wanita ..Wanita sgt perlukan hormon ini supaya ganti yg hilang terutama nya wanita berusia dn wanita selepas bersalin..
.
Ia menguatkan lantai pelvik dn saraf2 kecik dalaman miss v supaya kembali rapat dn menempatkan kedudukan rahim dgn betul.. pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V..
.
Antara herba yg unik sy masukkan dlm MR ialah herba sempit2.. akar serapat.. kunyit hitam.. talas kuning.. dn mcm2 lagi..
.
ia bagus utk mengimbangi hormon estrogen wanita.. meningkatkan ketahanan badan.. bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.. mengecutkan saluran peranakan.. atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v, kekenduran kulit, pigmentasi dn banyak lagi.. Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi Royal V.

Antara herba dalam formulasi Mega Ratu ialah kunyit hitam, herba sempit-sempit, akar serapat, mahkota dewa, jarum emas, pinang, buah markisa dan banyak lagi.

Nak order tekan link 👇👇👇 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh terus klik dibawah👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60167767315/jrmmegaraty

#jamuratumalayajb
#jamuratumalaya #menopause #hormon #herba  #jrmjb #jrm #megaratujb
  • Mega Ratu (MR) RM100

    Formulanya lebih tinggi daripada RV.. bagus utk wanita saja, ia tumbuhan organik membina dn serupa macam hormon wanita ..Wanita sgt perlukan hormon ini supaya ganti yg hilang terutama nya wanita berusia dn wanita selepas bersalin..
    .
    Ia menguatkan lantai pelvik dn saraf2 kecik dalaman miss v supaya kembali rapat dn menempatkan kedudukan rahim dgn betul.. pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V..
    .
    Antara herba yg unik sy masukkan dlm MR ialah herba sempit2.. akar serapat.. kunyit hitam.. talas kuning.. dn mcm2 lagi..
    .
    ia bagus utk mengimbangi hormon estrogen wanita.. meningkatkan ketahanan badan.. bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.. mengecutkan saluran peranakan.. atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v, kekenduran kulit, pigmentasi dn banyak lagi.. Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi Royal V.

    Antara herba dalam formulasi Mega Ratu ialah kunyit hitam, herba sempit-sempit, akar serapat, mahkota dewa, jarum emas, pinang, buah markisa dan banyak lagi.

    Nak order tekan link 👇👇👇 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh terus klik dibawah👇🏻👇🏻👇🏻
    http://www.wasap.my/+60167767315/jrmmegaraty

    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalaya #menopause #hormon #herba #jrmjb #jrm #megaratujb

  •  3  0  22 June, 2020
  • Salam Jumaat, 🌹
.
De marco utk lelaki & wanita.
Kopi Ratu hanya wanita.
.
Hmm, kopi ratu tak ada komen, grab sementara stok masih ada 😂
.
#jamuratumalayajb
  • Salam Jumaat, 🌹
    .
    De marco utk lelaki & wanita.
    Kopi Ratu hanya wanita.
    .
    Hmm, kopi ratu tak ada komen, grab sementara stok masih ada 😂
    .
    #jamuratumalayajb

  •  3  0  18 June, 2020
  • Sedap macam makan coklat 🥰, ada yang kata pahit, tapi untuk sha, sha rasa dia manis, manis herba, sedappppp, 😂🙏🏼,
.
‘Lepas makan nie, banyak feedback yang sha dapat, kata dia kentut tak berenti, angin keluar depan belakang’, customer kata.
.
Boleh consume lelaki & wanita, tak kira umur, ibu lepas bersalin, dalam pantang, bagus sangat makan kurma dhuha nie, dia lancarkan darah 🌹
.
Kurma dhuha RM100
.
Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136
•
#jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb
•
  • Sedap macam makan coklat 🥰, ada yang kata pahit, tapi untuk sha, sha rasa dia manis, manis herba, sedappppp, 😂🙏🏼,
    .
    ‘Lepas makan nie, banyak feedback yang sha dapat, kata dia kentut tak berenti, angin keluar depan belakang’, customer kata.
    .
    Boleh consume lelaki & wanita, tak kira umur, ibu lepas bersalin, dalam pantang, bagus sangat makan kurma dhuha nie, dia lancarkan darah 🌹
    .
    Kurma dhuha RM100
    .
    Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136

    #jamuratumalayaperling #jamuratumalayajohor #jamuratumalayajohorbahru #teamputeri #jamuratumalayajb

  •  6  0  16 June, 2020

Top #jamuratumalayajb Posts

  • [#testimonizinniamagenta]
[#testimonibiomiracleaction]
[#testimonimarjaneoil]

Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
.
Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
. 
Produk JRM tak ye.
100% bebas bahan kimia berbahaya.
. 
Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
berakhir hari ni ye!
.
Cepat lock order sebelum terlambat!
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
Penghantaran JB Melaka & Spore
.
#byayterra
#jrmnsfamily
#jrmpromosi
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
#biomiracleaction
#marjaneoiljrm
#kulitcantik
  • [ #testimonizinniamagenta]
    [ #testimonibiomiracleaction]
    [ #testimonimarjaneoil]

    Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

    Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
    .
    Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
    .
    Produk JRM tak ye.
    100% bebas bahan kimia berbahaya.
    .
    Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
    berakhir hari ni ye!
    .
    Cepat lock order sebelum terlambat!
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    Penghantaran JB Melaka & Spore
    .
    #byayterra
    #jrmnsfamily
    #jrmpromosi
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
    #biomiracleaction
    #marjaneoiljrm
    #kulitcantik

  •  151  0  27 September, 2019
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
.
.
bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
.
.
Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan ,  badan sgt segar dn lembut
.
.
Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
. 
sekarang promosi sampai selasa
. 
RM125 NP RM140
.
Limited stok!!
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#setkecantikanholistik
#putiktelagadara
#gelmandianbidara
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
    .
    .
    bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
    .
    .
    Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan , badan sgt segar dn lembut
    .
    .
    Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
    .
    sekarang promosi sampai selasa
    .
    RM125 NP RM140
    .
    Limited stok!!
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #setkecantikanholistik
    #putiktelagadara
    #gelmandianbidara

  •  165  4  23 November, 2019
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

Promo RM52..
Cepat dapatkan stok sekarang!
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra
#malaysia
#deliverysingapore
#deliveryjb
#deliverymelaka
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#bazarpaknil
#bazarjohor
#bazarmalaysia
#kurmadhuha
#mustanir
#putiktelagadara
#RoyalV #JamuRatuMalaya
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

    Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

    Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

    Promo RM52..
    Cepat dapatkan stok sekarang!
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra
    #malaysia
    #deliverysingapore
    #deliveryjb
    #deliverymelaka
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #bazarpaknil
    #bazarjohor
    #bazarmalaysia
    #kurmadhuha
    #mustanir
    #putiktelagadara
    #RoyalV #JamuRatuMalaya

  •  113  6  4 October, 2019
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V 
RM60.00
.
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#RoyalV
#JamuRatuMalaya
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

    Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V
    RM60.00
    .
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #RoyalV
    #JamuRatuMalaya

  •  107  5  4 October, 2019