#jamuberpantang Instagram Photos & Videos

jamuberpantang - 47.5k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
41.5
average likes

Latest #jamuberpantang Posts

  • Fight what we want! Jangan give up.. 2020 ni kita semua fite sama sama turunkan berat badan dan mula gaya hidup sihat ๐Ÿ˜˜.
.
Minum BEBYDOLLZ choc slim CONFIRM turun 3-6KG seminggu.. So 2020 nak kurus and nak cantik bukan lgi angan2.. Boleh capai impian body cantik anda
.
SAYA AKAN BANTU ANDAโค๏ธ.
.
REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.
.
.
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat
  • Fight what we want! Jangan give up.. 2020 ni kita semua fite sama sama turunkan berat badan dan mula gaya hidup sihat ๐Ÿ˜˜.
    .
    Minum BEBYDOLLZ choc slim CONFIRM turun 3-6KG seminggu.. So 2020 nak kurus and nak cantik bukan lgi angan2.. Boleh capai impian body cantik anda
    .
    SAYA AKAN BANTU ANDAโค๏ธ.
    .
    REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.
    .
    .
    .
    #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
    #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

  •  3  1  17 minutes ago
  • .

Jasmin. kalau swipe banyak sikit color nampak lain sikitt... tp eee gila siapa tak beli Jasmin. Tu ja nak ckp. Depends lighting, org yg pakai dan segala segmentation yg lain. Stock berterusan, product berpanjangan, postage starts Thursday 13th

Sutera lip glass, finishing glassy/glossy.

. jenis wudhuโ€™ friendly
. Finishing > glossy
. Mudah nak wipe pakai, x perlu pakai moisturizer, just wipe pakai wet tisu atau kain lembap.
. Paling best! Kalau tertelan pun tak pea sbb sutera ni 100% mase from herbs.

Siapa yang boleh pakai sutera?
. Wanita yg suka natural look
. Bibir gelap > boleh cerahkan bibir
. Bibir merekah > boleh melembapkan bibir 
. Boleh merawat bibir yang kering
. Boleh dipakai oleh wanita yg alergic dgn lipstik dindrug store sbb peppermint kita Gred A.
. Kanak2.
. Org lelaki (boleh pakai serum/dahlia.

๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt
  • .

    Jasmin. kalau swipe banyak sikit color nampak lain sikitt... tp eee gila siapa tak beli Jasmin. Tu ja nak ckp. Depends lighting, org yg pakai dan segala segmentation yg lain. Stock berterusan, product berpanjangan, postage starts Thursday 13th

    Sutera lip glass, finishing glassy/glossy.

    . jenis wudhuโ€™ friendly
    . Finishing > glossy
    . Mudah nak wipe pakai, x perlu pakai moisturizer, just wipe pakai wet tisu atau kain lembap.
    . Paling best! Kalau tertelan pun tak pea sbb sutera ni 100% mase from herbs.

    Siapa yang boleh pakai sutera?
    . Wanita yg suka natural look
    . Bibir gelap > boleh cerahkan bibir
    . Bibir merekah > boleh melembapkan bibir
    . Boleh merawat bibir yang kering
    . Boleh dipakai oleh wanita yg alergic dgn lipstik dindrug store sbb peppermint kita Gred A.
    . Kanak2.
    . Org lelaki (boleh pakai serum/dahlia.

    ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt

  •  4  0  9 hours ago
  • Penat kan try mcm2 produk yg hanya berikan janji janji palsu Cakap bole kurus tapi tak kurus2 pon ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Sebab tu Mermaid kita keluarkan yg COMFIRM DIJAMIN KURUS! Nak turun 3-5kg Seminggu? Bebydollz choc slim lah jawapannya โค๏ธ.
.
.
Seriously ramai sangat yg dah kurus dgn bebydollz... Xpercaya tengok testimony kt ig BebyDollz Choc Slim.
.
Minum bebydollz ni sekali sehari shj.
Tp Confirm tak berselera langsung nak makan & turun berat badan 3-6KG seminggu.
.
Dapat tahan lapar seharian โค๏ธ.
.
.
BebyDollz choc slim RM129 sebotol.
Promo Sekarang rm85 sebotol โค๏ธ.
Beli 2 BOTOL RM155โค๏ธ
.
REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

Klik link di bio
@lerntiq_rinacherrina
@lerntiq_rinacherrina 
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekatborong
  • Penat kan try mcm2 produk yg hanya berikan janji janji palsu Cakap bole kurus tapi tak kurus2 pon ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Sebab tu Mermaid kita keluarkan yg COMFIRM DIJAMIN KURUS! Nak turun 3-5kg Seminggu? Bebydollz choc slim lah jawapannya โค๏ธ.
    .
    .
    Seriously ramai sangat yg dah kurus dgn bebydollz... Xpercaya tengok testimony kt ig BebyDollz Choc Slim.
    .
    Minum bebydollz ni sekali sehari shj.
    Tp Confirm tak berselera langsung nak makan & turun berat badan 3-6KG seminggu.
    .
    Dapat tahan lapar seharian โค๏ธ.
    .
    .
    BebyDollz choc slim RM129 sebotol.
    Promo Sekarang rm85 sebotol โค๏ธ.
    Beli 2 BOTOL RM155โค๏ธ
    .
    REALISASIKAN IMPIAN 2020 ANDA NAK KURUS!!!!!.

    Klik link di bio
    @lerntiq_rinacherrina
    @lerntiq_rinacherrina
    .
    #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
    #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekatborong

  •  4  0  9 hours ago
  • Dedicated to all of wanita out there untuk dapatkan the healthiest lipstick!

Bibir cantik & bibir sihat. Sambil cantik sambil sihat. Tak payah apply asing2.

Just menikmati kebaikan this Lip Glass. Bibir kembali cerah dan tidak kering!

Harga sangat berbaloi! Only RM48

Herbal lipstick kot. Essential oils pon adaaaaa okayyy

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome #suterabyjtt
  • Dedicated to all of wanita out there untuk dapatkan the healthiest lipstick!

    Bibir cantik & bibir sihat. Sambil cantik sambil sihat. Tak payah apply asing2.

    Just menikmati kebaikan this Lip Glass. Bibir kembali cerah dan tidak kering!

    Harga sangat berbaloi! Only RM48

    Herbal lipstick kot. Essential oils pon adaaaaa okayyy

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome #suterabyjtt

  •  2  0  10 hours ago
  • .

Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.

๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt
  • .

    Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .

    ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

  •  2  0  10 hours ago
  • "Bangun pagi segar dan darah haid semakin lancar!"

Ramai wanita dah cuba jamu Mutyara dan dapat hasil yang HEBAT dan POSITIF!

๐Ÿš—๐Ÿš— AREA COD ๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ“TAMAN MEDAN
๐Ÿ“TAMAN DATO HARUN
๐Ÿ“TAMAN SRI MANJA
๐Ÿ“TAMAN SERI SENTOSA
๐Ÿ“PJ OLD TOWN
๐Ÿ“BANDAR SUNWAY
๐Ÿ“JALAN KLANG LAMA
๐Ÿ“TAMAN OUG
๐Ÿ“KUCHAI LAMA
๐Ÿ“PANTAI DALAM
๐Ÿ“BUKIT JALIL
๐Ÿ“DAN AREA BERDEKATAN
.
Boleh whatsapp
http://www.wasap.my/+601110613044/nakJamuMutyara
.
#mutyara #mutyarajamu #jamumutyara #jamumoden #jamutraditional #jamuwanita #mutyarapetalingjaya #mutyaraselangor #mutyarakualalumpur #masalahkeputihan #keputihanhilang #jamuberpantang #wanitasihat #jamucantik #jamusihat #jamusedap #nakcantik #naksihat #milkbooster #mutyarajamupalingbest #pjshopper #pjbeautyshopper
  • "Bangun pagi segar dan darah haid semakin lancar!"

    Ramai wanita dah cuba jamu Mutyara dan dapat hasil yang HEBAT dan POSITIF!

    ๐Ÿš—๐Ÿš— AREA COD ๐Ÿš—๐Ÿš—
    ๐Ÿ“TAMAN MEDAN
    ๐Ÿ“TAMAN DATO HARUN
    ๐Ÿ“TAMAN SRI MANJA
    ๐Ÿ“TAMAN SERI SENTOSA
    ๐Ÿ“PJ OLD TOWN
    ๐Ÿ“BANDAR SUNWAY
    ๐Ÿ“JALAN KLANG LAMA
    ๐Ÿ“TAMAN OUG
    ๐Ÿ“KUCHAI LAMA
    ๐Ÿ“PANTAI DALAM
    ๐Ÿ“BUKIT JALIL
    ๐Ÿ“DAN AREA BERDEKATAN
    .
    Boleh whatsapp
    http://www.wasap.my/+601110613044/nakJamuMutyara
    .
    #mutyara #mutyarajamu #jamumutyara #jamumoden #jamutraditional #jamuwanita #mutyarapetalingjaya #mutyaraselangor #mutyarakualalumpur #masalahkeputihan #keputihanhilang #jamuberpantang #wanitasihat #jamucantik #jamusihat #jamusedap #nakcantik #naksihat #milkbooster #mutyarajamupalingbest #pjshopper #pjbeautyshopper

  •  1  0  10 hours ago
  • A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.

๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt 
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt
  • A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .

    ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

  •  1  0  10 hours ago
  • Habis coaching dengan boss @tyaarifinnw โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Banyak perkara yang Naurah belajar bila dah join dalam keluarga Mutyara โค๏ธ
Puan Tya sentiasa bersemangat bila bagi coaching dan ilmu2 kepada stokist dan dropship Mutyara.. @mutyarabeauty

๐Ÿ’ช KEEP MOMENTUM! 
๐Ÿ’ช SENTIASA USAHA! 
๐Ÿ’ช KUATKAN IMAN! 
๐Ÿ’ช JGN FIKIR PASAL ORG YG CAKAP NEGATIF DEKAT KITA!

Tapi bila tadi Puan Tya menangis, Naurah pun nangis sekali ๐Ÿ˜ญ Naurah tak boleh tgk org menangis nih... 

Sekarang dah relax dah ๐Ÿ˜ LEBIH BERSEMANGAT!!! ๐Ÿ‘

TAPI.. Sebelum tu Naurah nak pesan.. Jangan lupa minum sesudu jamu Mutyara supaya bangun esok pagi pun masih kekal bertenaga! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
๐Ÿš—๐Ÿš— AREA COD ๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ“TAMAN MEDAN
๐Ÿ“TAMAN DATO HARUN
๐Ÿ“TAMAN SRI MANJA
๐Ÿ“TAMAN SERI SENTOSA
๐Ÿ“PJ OLD TOWN
๐Ÿ“BANDAR SUNWAY
๐Ÿ“JALAN KLANG LAMA
๐Ÿ“TAMAN OUG
๐Ÿ“KUCHAI LAMA
๐Ÿ“PANTAI DALAM
๐Ÿ“BUKIT JALIL
๐Ÿ“DAN AREA BERDEKATAN
.
Boleh whatsapp
http://www.wasap.my/+601110613044/nakJamuMutyara
.
#mutyara #mutyarajamu #jamumutyara #jamumoden #jamutraditional #jamuwanita #mutyarapetalingjaya #mutyaraselangor #mutyarakualalumpur #masalahkeputihan #keputihanhilang #jamuberpantang #wanitasihat #jamucantik #jamusihat #jamusedap #nakcantik #naksihat #milkbooster #mutyarajamupalingbest #pjshopper #pjbeautyshopper
  • Habis coaching dengan boss @tyaarifinnw โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

    Banyak perkara yang Naurah belajar bila dah join dalam keluarga Mutyara โค๏ธ
    Puan Tya sentiasa bersemangat bila bagi coaching dan ilmu2 kepada stokist dan dropship Mutyara.. @mutyarabeauty

    ๐Ÿ’ช KEEP MOMENTUM!
    ๐Ÿ’ช SENTIASA USAHA!
    ๐Ÿ’ช KUATKAN IMAN!
    ๐Ÿ’ช JGN FIKIR PASAL ORG YG CAKAP NEGATIF DEKAT KITA!

    Tapi bila tadi Puan Tya menangis, Naurah pun nangis sekali ๐Ÿ˜ญ Naurah tak boleh tgk org menangis nih...

    Sekarang dah relax dah ๐Ÿ˜ LEBIH BERSEMANGAT!!! ๐Ÿ‘

    TAPI.. Sebelum tu Naurah nak pesan.. Jangan lupa minum sesudu jamu Mutyara supaya bangun esok pagi pun masih kekal bertenaga! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    ๐Ÿš—๐Ÿš— AREA COD ๐Ÿš—๐Ÿš—
    ๐Ÿ“TAMAN MEDAN
    ๐Ÿ“TAMAN DATO HARUN
    ๐Ÿ“TAMAN SRI MANJA
    ๐Ÿ“TAMAN SERI SENTOSA
    ๐Ÿ“PJ OLD TOWN
    ๐Ÿ“BANDAR SUNWAY
    ๐Ÿ“JALAN KLANG LAMA
    ๐Ÿ“TAMAN OUG
    ๐Ÿ“KUCHAI LAMA
    ๐Ÿ“PANTAI DALAM
    ๐Ÿ“BUKIT JALIL
    ๐Ÿ“DAN AREA BERDEKATAN
    .
    Boleh whatsapp
    http://www.wasap.my/+601110613044/nakJamuMutyara
    .
    #mutyara #mutyarajamu #jamumutyara #jamumoden #jamutraditional #jamuwanita #mutyarapetalingjaya #mutyaraselangor #mutyarakualalumpur #masalahkeputihan #keputihanhilang #jamuberpantang #wanitasihat #jamucantik #jamusihat #jamusedap #nakcantik #naksihat #milkbooster #mutyarajamupalingbest #pjshopper #pjbeautyshopper

  •  2  0  10 hours ago
  • MELUR New Colour!

Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • MELUR New Colour!

    Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  2  0  10 hours ago
  • MELUR New Colour!

Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • MELUR New Colour!

    Peachy Nude and a hint of is exactly for Orkedโ€™s fan but in fresher tone! MELUR will fit for all skin tones! You will look Fresh, Radiant, and definitely Effortless ๐Ÿ˜
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  1  0  10 hours ago
  • JASMIN newwww Colourrrrr..

A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • JASMIN newwww Colourrrrr..

    A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  2  0  10 hours ago
  • JASMIN newwww Colourrrrr..

A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
.
This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
.
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
#suterajasminebyjtt

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • JASMIN newwww Colourrrrr..

    A sumptuos Rosy Pink SUTERA name JASMIN is the new LOVE for those who are in LOVE with our Mawar but you wanted it softer! Its so Sweet & Romantic, naturally! Whats not to LOVE?
    .
    This is new color for SUTERA by JTT, get this HEALTHIEST LIPSTICK, from all JTT Ambassadors! Worth every penny!
    .
    #suterabyjtt
    #suterabeautytherapy
    #suterahealthycosmetic
    #suterajasminebyjtt

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  1  0  10 hours ago
  • Reposted from @jrm.official ๐Ÿ’ฆSelepas menggunakan Sutra Lamuni Body Scrub, bilas dengan air dan lap sehingga kering.

๐Ÿ’ฆSapu rata Cenderai Putih Body Butter ke seluruhan badan.

๐Ÿ’ฆAmalkan setiap hari, selepas mandi dan sebelum tidur.

Ibu mengandung yang ada strech marks juga boleh gunakan untuk kurangkan kesan rekahan & gatal akibat kulit menegang.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4 ways to use Cenderai Putih Body Butter:

๐Ÿ’ฆAfter using Sutra Lamuni Body Scrub, rinse with water and wipe dry.

๐Ÿ’ฆApply Cenderai Putih Body Butter all over the body.

๐Ÿ’ฆPractice every day, after bathing and before bed.

Pregnant mothers with stretch marks can also use it to reduce the effects of itching due to skin tightening.
.
.
Cenderai Putih Body Butter
RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
.
Boleh W/A Nisa 
http://www.wasap.my/60177861346
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Reposted from @jrm.official ๐Ÿ’ฆSelepas menggunakan Sutra Lamuni Body Scrub, bilas dengan air dan lap sehingga kering.

    ๐Ÿ’ฆSapu rata Cenderai Putih Body Butter ke seluruhan badan.

    ๐Ÿ’ฆAmalkan setiap hari, selepas mandi dan sebelum tidur.

    Ibu mengandung yang ada strech marks juga boleh gunakan untuk kurangkan kesan rekahan & gatal akibat kulit menegang.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    4 ways to use Cenderai Putih Body Butter:

    ๐Ÿ’ฆAfter using Sutra Lamuni Body Scrub, rinse with water and wipe dry.

    ๐Ÿ’ฆApply Cenderai Putih Body Butter all over the body.

    ๐Ÿ’ฆPractice every day, after bathing and before bed.

    Pregnant mothers with stretch marks can also use it to reduce the effects of itching due to skin tightening.
    .
    .
    Cenderai Putih Body Butter
    RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
    .
    Boleh W/A Nisa
    http://www.wasap.my/60177861346
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  1  1  11 hours ago
  • *SAUNA PEARL*

โœ… Ketebalan kain khemah 3 lapis

โœ… Zip keluar masuk khemah sauna ada di kiri dan kanan. Mudah untuk masuk ke dalam sauna dan keluar dari sauna

โœ…Sauna menggunakan wap / air. Wap dihasil dari  periuk sauna.

โœ… 2  Tiub getah

โœ… Ada bekas herba (pot herba) /tangas

โœ… Jaminan periuk 1 tahun (warranty)

โœ… Mudah dilipat kecil dan mudah dipasang. Senang bawa ke mana - mana kerana disediakan beg untuk letak khemah sauna.

โœ… PERCUMA 1 PAKET HERBA (5 uncang herba sauna)

โœ… Suhu dan Masa boleh  dilaras mengikut keselesaan.

โœ… Kerusi tidak disertakan sekali di dalam set.
.
.
Untuk Dapat HARGA Promosi SET SAUNA klik link di bio โคต๏ธ
.
@sauna.setkurus.amalina 
@sauna.setkurus.amalina 
@sauna.setkurus.amalina 
.
Atau respon Pantas WHATSAPP 
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
  • *SAUNA PEARL*

    โœ… Ketebalan kain khemah 3 lapis

    โœ… Zip keluar masuk khemah sauna ada di kiri dan kanan. Mudah untuk masuk ke dalam sauna dan keluar dari sauna

    โœ…Sauna menggunakan wap / air. Wap dihasil dari periuk sauna.

    โœ… 2 Tiub getah

    โœ… Ada bekas herba (pot herba) /tangas

    โœ… Jaminan periuk 1 tahun (warranty)

    โœ… Mudah dilipat kecil dan mudah dipasang. Senang bawa ke mana - mana kerana disediakan beg untuk letak khemah sauna.

    โœ… PERCUMA 1 PAKET HERBA (5 uncang herba sauna)

    โœ… Suhu dan Masa boleh dilaras mengikut keselesaan.

    โœ… Kerusi tidak disertakan sekali di dalam set.
    .
    .
    Untuk Dapat HARGA Promosi SET SAUNA klik link di bio โคต๏ธ
    .
    @sauna.setkurus.amalina
    @sauna.setkurus.amalina
    @sauna.setkurus.amalina
    .
    Atau respon Pantas WHATSAPP
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699

  •  5  1  11 hours ago
  • Repeat ordee yunkz..sebab dah montoqq padattt๐Ÿ’“
.
.

Kan dah kata EBO memang menjadiii๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
.

Harga murah berbaloi
Rm55sm/rm60ss
Promosi 2 botol rm100 free pos
.
.
Laju2 klik link pd bio ya
.
.

#jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia
  • Repeat ordee yunkz..sebab dah montoqq padattt๐Ÿ’“
    .
    .

    Kan dah kata EBO memang menjadiii๐Ÿ’“๐Ÿ’“
    .
    .

    Harga murah berbaloi
    Rm55sm/rm60ss
    Promosi 2 botol rm100 free pos
    .
    .
    Laju2 klik link pd bio ya
    .
    .

    #jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia

  •  1  0  14 hours ago
  • Gara EBO cik somi makin geram dengan isteri. Asyik nak hentam je๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

Mana taknya..padattt๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.

Harga murah berbaloi
Rm55sm/rm60ss
Promosi 2 botol rm100 free pos
.
.
Laju2 klik link pd bio ya
.
.

#jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia
  • Gara EBO cik somi makin geram dengan isteri. Asyik nak hentam je๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .

    Mana taknya..padattt๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    .

    Harga murah berbaloi
    Rm55sm/rm60ss
    Promosi 2 botol rm100 free pos
    .
    .
    Laju2 klik link pd bio ya
    .
    .

    #jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia

  •  3  0  14 hours ago
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
. Sah dari 7/8-10/8
.

.
.

Boleh W/A Nisa 0177861346
.
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
    . Sah dari 7/8-10/8
    .

    .
    .

    Boleh W/A Nisa 0177861346
    .
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  2  0  14 hours ago
  • 3 Kawasan perempuan perlu jaga tapi ramai yang tak ambil endah
.
.

Payudara,punggung & Miss viy. Muka nak cunzz. Tapi 3 tempat ni biar je londeh, kecut dan longgar๐Ÿ™๐Ÿ™
.
.

Tak perlu makan jamu u ollz..meh sapu EBO jer yunk. Mantop sendat tegap padat gitu. Lentikzz ontot tu.๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
.
Harga murah berbaloi
Rm55sm/rm60ss
Promosi 2 botol rm100 free pos
.
.
Laju2 klik link pd bio ya
.
.

#jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia
  • 3 Kawasan perempuan perlu jaga tapi ramai yang tak ambil endah
    .
    .

    Payudara,punggung & Miss viy. Muka nak cunzz. Tapi 3 tempat ni biar je londeh, kecut dan longgar๐Ÿ™๐Ÿ™
    .
    .

    Tak perlu makan jamu u ollz..meh sapu EBO jer yunk. Mantop sendat tegap padat gitu. Lentikzz ontot tu.๐Ÿ’“๐Ÿ’“
    .
    .
    Harga murah berbaloi
    Rm55sm/rm60ss
    Promosi 2 botol rm100 free pos
    .
    .
    Laju2 klik link pd bio ya
    .
    .

    #jamu #jamutradisional #jamujelita #jamumoden #jamukuat #jamunenek #jamuwanita #jamutunteja #jamuketat #jamumontok #jamukeputihan #jamuperapat #jamugadis #jamuviral #jamusweetdara #jamumakdara #jamuqhita #jamuhomemade #jamumalaysia #jamukurus #jamudara #jamurapat #jamuberpantang #jamusedap #jamumodern #jamukunyitasam #EBO #belacakoriginal #begmurahmalaysia

  •  1  0  14 hours ago
  • Sambil Melawa sambil Merawat!

Pakai make up cantik & bersinar je bibir. Bila tanggal make up!! Ehhh!! Lembut dan cerah. Takde garis hitam dekat bibir. Macam bibir bayi! Syoknyaaaaa!

Suami terpikat 24/7 gituuu. More details jom WhatsApp ezra sekarang. Dengar2 ada code warna baru. Serius lawaaaa

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • Sambil Melawa sambil Merawat!

    Pakai make up cantik & bersinar je bibir. Bila tanggal make up!! Ehhh!! Lembut dan cerah. Takde garis hitam dekat bibir. Macam bibir bayi! Syoknyaaaaa!

    Suami terpikat 24/7 gituuu. More details jom WhatsApp ezra sekarang. Dengar2 ada code warna baru. Serius lawaaaa

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  4  0  14 hours ago
  • Dah kenal jatuh cinta berkali kali tau dengan boba sihat Maajun Nenda ni.  Sangat sangat bagus yang suka dengan natural supplement. Sebab semua ramuan yang ade dlm maajun nenda terdiri dari rempah, herba, daun dan akar terpilih yang bagus utk dalaman kite. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Rasa plak sedap, rasa madu asli tau bukan madu kt market tu ๐Ÿ˜œ

#jamuhomemade
#jamupior
#jamuberpantang
  • Dah kenal jatuh cinta berkali kali tau dengan boba sihat Maajun Nenda ni. Sangat sangat bagus yang suka dengan natural supplement. Sebab semua ramuan yang ade dlm maajun nenda terdiri dari rempah, herba, daun dan akar terpilih yang bagus utk dalaman kite. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Rasa plak sedap, rasa madu asli tau bukan madu kt market tu ๐Ÿ˜œ

    #jamuhomemade
    #jamupior
    #jamuberpantang

  •  15  1  16 hours ago
  • .
Find out more about SUTERAโ€ผ๏ธ

๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt
  • .
    Find out more about SUTERAโ€ผ๏ธ

    ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt

  •  5  0  16 hours ago
  • .

Back in December 2019, SUTERA made an introduction in JTT. Do you still remember, Orked, Lily, Mawar, Dahlia, Iris and Lip Serum? Months after, we had Loves and You
.
This time around, is TOTALLY DIFFERENT STORY! Stay Tuned! 

๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt 
#suterabyjtt 
#suterabyjttherbalbasedcosmetic
  • .

    Back in December 2019, SUTERA made an introduction in JTT. Do you still remember, Orked, Lily, Mawar, Dahlia, Iris and Lip Serum? Months after, we had Loves and You
    .
    This time around, is TOTALLY DIFFERENT STORY! Stay Tuned!

    ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š:
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt
    #suterabyjtt
    #suterabyjttherbalbasedcosmetic

  •  4  1  16 hours ago
  • JTT Consumer!

Kenapa Zetty setia dgn JTT? 

Sejak lahirkan ank ke 2, Zetty mula consume JTT, sekarang ank Zetty dah 23 bulan, Alhamdulillah masih breastfeeding, kulit Zetty makin healthy n glowing x perlu make up lebih2 as Zetty mmg suke bareface je mcm dlm gambar ni. 

Berat badan zetty maintain lps eat clean n hilang 14kg lps bersalin. 

Bila consume JTT, energy mmg boost sampai x terasa penat n lapar especially bulan puasa ni. 

Chapped lips hilang terus dgn Sutera. Memang sentiasa pakai even duk rumah je. 

#jttsoulsister #surijamu #jamutuntejaambassador #notyouraveragejamubrand #copypaste

Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

#ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome
  • JTT Consumer!

    Kenapa Zetty setia dgn JTT?

    Sejak lahirkan ank ke 2, Zetty mula consume JTT, sekarang ank Zetty dah 23 bulan, Alhamdulillah masih breastfeeding, kulit Zetty makin healthy n glowing x perlu make up lebih2 as Zetty mmg suke bareface je mcm dlm gambar ni.

    Berat badan zetty maintain lps eat clean n hilang 14kg lps bersalin.

    Bila consume JTT, energy mmg boost sampai x terasa penat n lapar especially bulan puasa ni.

    Chapped lips hilang terus dgn Sutera. Memang sentiasa pakai even duk rumah je.

    #jttsoulsister #surijamu #jamutuntejaambassador #notyouraveragejamubrand #copypaste

    Click link di bio untuk order / pertanyaan atau www.wasap.my/601126361741

    Beli online di https://jamutunteja.biz/shop/011222

    Jom join JTT Ambassador untuk dapat harga yang menarik atau nak buat side income? https://jamutunteja.biz/daftar/011222

    #ratubyjtt #mekarbyjtt #fhwbyjtt #ghsbyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #nadimtunteja #jamutuntejaworldwide #takkanjamuhilangdidunia #jtttooromantic #notyouraveragejamubrand #jamutunteja #wepreferJTT #ratubyjtt #ezra_jamutunteja #shampoohairloss #treatmentshampoo #herbsoriental #shampooherbs #jamumanjakani #jamuberpantang #jamuwanita #jamukulitcantik #registermembership #jttambassador #membershipprice #sideincome

  •  6  0  17 hours ago
  • *SAUNA PEARL*

โœ… Ketebalan kain khemah 3 lapis

โœ… Zip keluar masuk khemah sauna ada di kiri dan kanan. Mudah untuk masuk ke dalam sauna dan keluar dari sauna

โœ…Sauna menggunakan wap / air. Wap dihasil dari  periuk sauna.

โœ… 2  Tiub getah

โœ… Ada bekas herba (pot herba) /tangas

โœ… Jaminan periuk 1 tahun (warranty)

โœ… Mudah dilipat kecil dan mudah dipasang. Senang bawa ke mana - mana kerana disediakan beg untuk letak khemah sauna.

โœ… PERCUMA 1 PAKET HERBA (5 uncang herba sauna)

โœ… Suhu dan Masa boleh  dilaras mengikut keselesaan.

โœ… Kerusi tidak disertakan sekali di dalam set.
.
.
Untuk Dapat HARGA Promosi SET SAUNA klik link di bio โคต๏ธ
.
@sauna.setkurus.amalina 
@sauna.setkurus.amalina 
@sauna.setkurus.amalina 
.
Atau respon Pantas WHATSAPP 
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
๐Ÿ“ฑ013 346 7699
  • *SAUNA PEARL*

    โœ… Ketebalan kain khemah 3 lapis

    โœ… Zip keluar masuk khemah sauna ada di kiri dan kanan. Mudah untuk masuk ke dalam sauna dan keluar dari sauna

    โœ…Sauna menggunakan wap / air. Wap dihasil dari periuk sauna.

    โœ… 2 Tiub getah

    โœ… Ada bekas herba (pot herba) /tangas

    โœ… Jaminan periuk 1 tahun (warranty)

    โœ… Mudah dilipat kecil dan mudah dipasang. Senang bawa ke mana - mana kerana disediakan beg untuk letak khemah sauna.

    โœ… PERCUMA 1 PAKET HERBA (5 uncang herba sauna)

    โœ… Suhu dan Masa boleh dilaras mengikut keselesaan.

    โœ… Kerusi tidak disertakan sekali di dalam set.
    .
    .
    Untuk Dapat HARGA Promosi SET SAUNA klik link di bio โคต๏ธ
    .
    @sauna.setkurus.amalina
    @sauna.setkurus.amalina
    @sauna.setkurus.amalina
    .
    Atau respon Pantas WHATSAPP
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699
    ๐Ÿ“ฑ013 346 7699

  •  5  2  18 hours ago
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
. Sah dari 7/8-10/8
.

.
.

Boleh W/A Nisa 0177861346
.
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
    . Sah dari 7/8-10/8
    .

    .
    .

    Boleh W/A Nisa 0177861346
    .
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  3  0  18 hours ago
  • .
Most mothers would face the unqualified exhaustion from having to juggle task and errands (back-to-back!). 

We as a mothers still have to be ready with full of energy. With Jamu Tun Teja, a sachet alone can release that EXTRA ENERGY all day while nourishing our body and resulting to a healthier looking skin!
.
What makes JTT different from other Jamu blend in the market? Apart from the standard jamu blen,  Halia Bara, Black Pepper, Akar Serapat, Manjakani etc, Jamu Tun Teja also containing Pure Honey, Acai berry, Collagen, Vitamin C & Hyaluronic Acid (HA)- A Skin food that brings out the natural radiance and delicate complexion of our skin!
.
An ALL-IN-ONE SUPPLEMENT for a healthier lifestyle and a greater results to all Mothers out there โ€ผ๏ธ
.

Click link at bio @jamutunteja.shahalam for more info!

๐Ÿ…๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ๐Ÿ…ˆ ๐Ÿ…‚๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„บโ€ผ๏ธ
๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
RATU : rm138 (1 set)
.
#jamutunteja 
#jamutuntejamalaysia
#jamuberpantang
#jamumalaysia
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejakinrara
#jamutuntejabatutiga
#jamutuntejapuchong 
#jamutuntejaputrajaya 
#jamutuntejaklangvalley
#jamuruntejakampungjawa
#jamutuntejaklang
#jamutuntejaportklang
#jamutuntejaseksyen19
#lipmatte
#lipstik
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#mekar
#breastcream 
#jtttoofeminine
#mekarbyjtt
#ratubyjtt 
#jttkitapunya 
#jamutunteja 
#takkanjamuhilangdidunia
  • .
    Most mothers would face the unqualified exhaustion from having to juggle task and errands (back-to-back!).

    We as a mothers still have to be ready with full of energy. With Jamu Tun Teja, a sachet alone can release that EXTRA ENERGY all day while nourishing our body and resulting to a healthier looking skin!
    .
    What makes JTT different from other Jamu blend in the market? Apart from the standard jamu blen, Halia Bara, Black Pepper, Akar Serapat, Manjakani etc, Jamu Tun Teja also containing Pure Honey, Acai berry, Collagen, Vitamin C & Hyaluronic Acid (HA)- A Skin food that brings out the natural radiance and delicate complexion of our skin!
    .
    An ALL-IN-ONE SUPPLEMENT for a healthier lifestyle and a greater results to all Mothers out there โ€ผ๏ธ
    .

    Click link at bio @jamutunteja.shahalam for more info!

    ๐Ÿ…๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ๐Ÿ…ˆ ๐Ÿ…‚๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„บโ€ผ๏ธ
    ๐˜‘๐˜ข๐˜ฎ๐˜ถ ๐˜›๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ข: ๐˜ณ๐˜ฎ88 (1 ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ)
    ๐˜Ž๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฑ : ๐˜ณm58 (1 ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ : ๐˜ณ๐˜ฎ68 (1 ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ)
    ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ : ๐˜ณ๐˜ฎ78 (1 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜šerum: ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด : ๐˜ณ๐˜ฎ48 (1 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    ๐˜š๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด (๐ˆ๐ซ๐ข๐ฌ ๐‹๐จ๐ฏ๐ž ๐˜๐จ๐ฎ) : rm174 (3 pcs)
    ๐˜ˆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ข & ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ด ๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ : rm168 (3 ๐˜ฑ๐˜ค๐˜ด)
    RATU : rm138 (1 set)
    .
    #jamutunteja
    #jamutuntejamalaysia
    #jamuberpantang
    #jamumalaysia
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejaselangor
    #jamutuntejakinrara
    #jamutuntejabatutiga
    #jamutuntejapuchong
    #jamutuntejaputrajaya
    #jamutuntejaklangvalley
    #jamuruntejakampungjawa
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejaportklang
    #jamutuntejaseksyen19
    #lipmatte
    #lipstik
    #feminineherbalwash
    #ginsengherbalsoap
    #mekar
    #breastcream
    #jtttoofeminine
    #mekarbyjtt
    #ratubyjtt
    #jttkitapunya
    #jamutunteja
    #takkanjamuhilangdidunia

  •  2  1  22 hours ago

Top #jamuberpantang Posts

  • " WOW BILA KONSISTEN HASILNYA STRETCHMARK PUDAR & MAKIN KECUT" .

Meh CikeDa nak share dengan uols sis nurul ni ibu muda tau ada sorang anak. Dia try Delldaz ni masa lepas 3 bulan dia bersalin. Boleh dikatan masih lagi dalam berpantang.
.
.
Ibu & isteri mana yang tak nak jaga kecntikan badan kan.. so kenalah rawat dari awal stretch mark tu supaya masih belum terlambat & selagi belum masih teruk.. Ha, kalo korang Seawal 2 minggu hamil pon dah boleh guna cegah awal2.. xda masalah #testimonydelldaz ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
Delldaz Stretch Mark Serum
.
~Membantu mencegah serta memudarkan stretch mark sehingga habis dan mencerahkan celahan kulit yang gelap.
.
.

Delldaz serum: rm69/50ml
.

To Order WhatsApp: 011- 2037 6999
.

Official ig: @delldaz_malaysia
.

FB page: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions
.

YouTube: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions
  • " WOW BILA KONSISTEN HASILNYA STRETCHMARK PUDAR & MAKIN KECUT" .

    Meh CikeDa nak share dengan uols sis nurul ni ibu muda tau ada sorang anak. Dia try Delldaz ni masa lepas 3 bulan dia bersalin. Boleh dikatan masih lagi dalam berpantang.
    .
    .
    Ibu & isteri mana yang tak nak jaga kecntikan badan kan.. so kenalah rawat dari awal stretch mark tu supaya masih belum terlambat & selagi belum masih teruk.. Ha, kalo korang Seawal 2 minggu hamil pon dah boleh guna cegah awal2.. xda masalah #testimonydelldaz ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    .
    .
    .
    Delldaz Stretch Mark Serum
    .
    ~Membantu mencegah serta memudarkan stretch mark sehingga habis dan mencerahkan celahan kulit yang gelap.
    .
    .

    Delldaz serum: rm69/50ml
    .

    To Order WhatsApp: 011- 2037 6999
    .

    Official ig: @delldaz_malaysia
    .

    FB page: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions
    .

    YouTube: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions

  •  111  4  25 May, 2018
  • Alhamdulillah produk yg di tunggu2kan akam sampai khamis dpn.. Ramai yang dah buat pre order awal & bersabar menunggu selama sebulan... Terima kasih semua atas sokongan anda.
.
BebyDollz akan KEKAL READY STOCK selepas ini dan jika pembelian di shopee hanya ambil 1hari untuk sampai ke rumah anda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.
.

Dengan BebyDollz Choc slim,
Uols akan menurunkan berat badan secara efektif dan selamat dengan PANTAS.
.
TURUN 3-5KG KILO SEMINGGU!
DIJAMIN โค๏ธโค๏ธ.
.
Uols mesti HAPPY SANGAT KAN sebab berjaya kuruskan badan dan dapat berat badan idaman?.
.
Uols CONFIRM HAPPY SANGAT sebab bahagian yg banyak lemak macam lengan, peha, leher, dagu, pipi, perut dan pinggul semua dah mengecil tak ada lemak.
.
.
Nak cantik jangan kedekut. "๐™ฅ๐™ง๐™š ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ง ๐™จ๐™š๐™—๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™š๐™ฉ๐™– ๐™–๐™ฌ๐™–๐™ก ๐™ค๐™˜๐™ฉ"

REALISASIKAN IMPIAN 2019 ANDA NAK KURUS!!!!!. .
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat
  • Alhamdulillah produk yg di tunggu2kan akam sampai khamis dpn.. Ramai yang dah buat pre order awal & bersabar menunggu selama sebulan... Terima kasih semua atas sokongan anda.
    .
    BebyDollz akan KEKAL READY STOCK selepas ini dan jika pembelian di shopee hanya ambil 1hari untuk sampai ke rumah anda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.
    .

    Dengan BebyDollz Choc slim,
    Uols akan menurunkan berat badan secara efektif dan selamat dengan PANTAS.
    .
    TURUN 3-5KG KILO SEMINGGU!
    DIJAMIN โค๏ธโค๏ธ.
    .
    Uols mesti HAPPY SANGAT KAN sebab berjaya kuruskan badan dan dapat berat badan idaman?.
    .
    Uols CONFIRM HAPPY SANGAT sebab bahagian yg banyak lemak macam lengan, peha, leher, dagu, pipi, perut dan pinggul semua dah mengecil tak ada lemak.
    .
    .
    Nak cantik jangan kedekut. "๐™ฅ๐™ง๐™š ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ง ๐™จ๐™š๐™—๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™š๐™ฉ๐™– ๐™–๐™ฌ๐™–๐™ก ๐™ค๐™˜๐™ฉ"

    REALISASIKAN IMPIAN 2019 ANDA NAK KURUS!!!!!. .
    #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
    #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
    #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

  •  277  15  4 October, 2019
  • Hallu Ladies...jangan ambil ringan berkenaan perihal penjagaan dalaman wanita.

Bagi yang sudah bersuami, ingat aspek dalaman menjamin kebahagiaan buat anda dan suami untuk jangka masa panjang.
.
Selain menjaga kecantikan luaran seperti memakai alat solek, kaum wanita juga perlu mengambil peduli berkenaan kesihatan dalaman diri sendiri. Ingat tau !!
.
Minum Jamu Adore untuk kekal sihat luar dan dalam ๐Ÿ˜˜
.
. .
#asetwanita
#jamumoden
  • Hallu Ladies...jangan ambil ringan berkenaan perihal penjagaan dalaman wanita.

    Bagi yang sudah bersuami, ingat aspek dalaman menjamin kebahagiaan buat anda dan suami untuk jangka masa panjang.
    .
    Selain menjaga kecantikan luaran seperti memakai alat solek, kaum wanita juga perlu mengambil peduli berkenaan kesihatan dalaman diri sendiri. Ingat tau !!
    .
    Minum Jamu Adore untuk kekal sihat luar dan dalam ๐Ÿ˜˜
    .
    . .
    #asetwanita
    #jamumoden

  •  135  41  29 April, 2020
  • Pagi jelitawan semuaa.. โ˜€๏ธโ˜€๏ธSAPE CAKAP JAMU UNTUK #ORANGMUDA jeee ?
ANAK ORANG? WIFE ORANG? MAK ORANG? SEMUA BOLEHH !
.
.
Sebenarnya amalkan jamu ni best sangat adik kakak . Selain mengetatkan serta menegangkan, jamu juga boleh melegakan sakit-sakit badan tau.

Takpayah heran kalau mak-mak pon duk pulun jamu hari-hari okeyh, silap hari bulan boleh kembali remaja bergetah uolls. ๐Ÿ’ƒ
.
.
Kini memperkenalkan Jamu Mutyara merupakan resepi jamu turun temuran dari keluarga ektras jelitawan Tya Arifin dari Indonesia . โœ” Mudah di makan (cecair)
โœ” Tidak Pahit ( sedap di telan)
โœ” Lulus KKM
โœ” Jamu Original turun temurun dari INDONESIA .

Nak CANTIK macam Tya Arifin ? Jom amalkan Jamu Mutyara sekarang
.
Klik link di bawah untuk terus direct Whatsap

www.wasap.my/+60133843308
.
#jamutyara #mutyaraserikembangan 
#mutyarakl #mutyarabeauty 
#jamukesihatan #cantikluardalam 
#jamuberpantang #awetmuda #detox 
#jamulovers #jamuterbaik #tyaarifin 
#like#jamu#terlajaksedap#codavailable
  • Pagi jelitawan semuaa.. โ˜€๏ธโ˜€๏ธSAPE CAKAP JAMU UNTUK #ORANGMUDA jeee ?
    ANAK ORANG? WIFE ORANG? MAK ORANG? SEMUA BOLEHH !
    .
    .
    Sebenarnya amalkan jamu ni best sangat adik kakak . Selain mengetatkan serta menegangkan, jamu juga boleh melegakan sakit-sakit badan tau.

    Takpayah heran kalau mak-mak pon duk pulun jamu hari-hari okeyh, silap hari bulan boleh kembali remaja bergetah uolls. ๐Ÿ’ƒ
    .
    .
    Kini memperkenalkan Jamu Mutyara merupakan resepi jamu turun temuran dari keluarga ektras jelitawan Tya Arifin dari Indonesia . โœ” Mudah di makan (cecair)
    โœ” Tidak Pahit ( sedap di telan)
    โœ” Lulus KKM
    โœ” Jamu Original turun temurun dari INDONESIA .

    Nak CANTIK macam Tya Arifin ? Jom amalkan Jamu Mutyara sekarang
    .
    Klik link di bawah untuk terus direct Whatsap

    www.wasap.my/+60133843308
    .
    #jamutyara #mutyaraserikembangan
    #mutyarakl #mutyarabeauty
    #jamukesihatan #cantikluardalam
    #jamuberpantang #awetmuda #detox
    #jamulovers #jamuterbaik #tyaarifin
    #like#jamu#terlajaksedap#codavailable

  •  212  5  10 January, 2019
  • Hi semua! December ni adalah bulan SALES! So Jamu Mutyara pun ada buat sales! Jom borong cepat, buat stok terus! ๐Ÿคญ
.
.
Harga RM65 sebotol hanya untuk pembelian 2 botol dan ke atas sahaja.Jom whatsapp sekarang untuk pembelian!

antara Testimoni Pengguna Jamu Mutyara, JOM ramai ramai share pengalaman korang pula๐Ÿ˜Š
Jamu Mutyara ni SEDAP, TAK PAHIT, TAK PAYAU, Memang CONFIRM SEDAP! ๐Ÿ’•
.
.
Antara testimoni pelanggan setakat ni:
๐Ÿ”ฅPeriod teratur ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐Ÿ”ฅBertenaga ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ’ช๐Ÿป
๐Ÿ”ฅKeputihan Hilang โœ–โ˜
๐Ÿ”ฅSenggugut berkurangan ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€
๐Ÿ”ฅMelawaskan pembuangan ๐Ÿ’ฉ
๐Ÿ”ฅSusu badan bertambah ๐Ÿคฑ๐Ÿป
๐Ÿ”ฅMengecutkan rahim ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
๐Ÿ”ฅMenurunkan berat badan ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
๐Ÿ”ฅMengetatkan miss V! ๐Ÿ™ˆ
๐Ÿ”ฅKulit wajah lembap ๐Ÿง–๐Ÿปโ€โ™€
.
.
Selain wanita yang sudah berkahwin, anak dara pun digalakkan mengamalkan jamu dari remaja, JOM CUBA! .
.
#mutyarabeauty #jamumutyaraoriginal #mutyarakl #mutyaraserikembangan 
#jamuterlajaklaris #like#jamulover 
#jamuberpantang #jamurahsiawanita
  • Hi semua! December ni adalah bulan SALES! So Jamu Mutyara pun ada buat sales! Jom borong cepat, buat stok terus! ๐Ÿคญ
    .
    .
    Harga RM65 sebotol hanya untuk pembelian 2 botol dan ke atas sahaja.Jom whatsapp sekarang untuk pembelian!

    antara Testimoni Pengguna Jamu Mutyara, JOM ramai ramai share pengalaman korang pula๐Ÿ˜Š
    Jamu Mutyara ni SEDAP, TAK PAHIT, TAK PAYAU, Memang CONFIRM SEDAP! ๐Ÿ’•
    .
    .
    Antara testimoni pelanggan setakat ni:
    ๐Ÿ”ฅPeriod teratur ๐Ÿ‘๐Ÿป
    ๐Ÿ”ฅBertenaga ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ’ช๐Ÿป
    ๐Ÿ”ฅKeputihan Hilang โœ–โ˜
    ๐Ÿ”ฅSenggugut berkurangan ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€
    ๐Ÿ”ฅMelawaskan pembuangan ๐Ÿ’ฉ
    ๐Ÿ”ฅSusu badan bertambah ๐Ÿคฑ๐Ÿป
    ๐Ÿ”ฅMengecutkan rahim ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    ๐Ÿ”ฅMenurunkan berat badan ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
    ๐Ÿ”ฅMengetatkan miss V! ๐Ÿ™ˆ
    ๐Ÿ”ฅKulit wajah lembap ๐Ÿง–๐Ÿปโ€โ™€
    .
    .
    Selain wanita yang sudah berkahwin, anak dara pun digalakkan mengamalkan jamu dari remaja, JOM CUBA! .
    .
    #mutyarabeauty #jamumutyaraoriginal #mutyarakl #mutyaraserikembangan
    #jamuterlajaklaris #like #jamulover
    #jamuberpantang #jamurahsiawanita

  •  117  0  13 December, 2018
  • JAMU MUTYARA๐Ÿ’ž.
.
1 sudu besar sebelum breakfast, dan 1 sudu besar sebelum tidur๐Ÿ˜Œ.
.
Tahniah kepada semua wanita2 yang kekal menjaga aset dalaman & luaran. Kalau ada org tegur nampak makin cantik tu jangan pelik lah okeyyy๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Hanya invest RM 68 sebotol sahaja untuk rasai perubahannya! Cuba lah hari ini๐Ÿ‘๐Ÿผ RM68 | 350ml | ๐ŸŒฟ visit ig @mutyara_serikembangan
_____________________________________________
.
Click link Whatsapp di Bio untuk order ๐Ÿ“ฑ
_____________________________________________
.
#jamutyara#jamumutyarakl
#mutyaraserikembangan#jamuoriginal
#mutyarabeauty #mutyarakl #jamusedap
#jamukecantikan #detox#energybooster 
#jamuberpantang #jamuawetmuda #jamuterbaik #jamurahsiawanita 
#tyaarifin #kekalcantik#gojes
  • JAMU MUTYARA๐Ÿ’ž.
    .
    1 sudu besar sebelum breakfast, dan 1 sudu besar sebelum tidur๐Ÿ˜Œ.
    .
    Tahniah kepada semua wanita2 yang kekal menjaga aset dalaman & luaran. Kalau ada org tegur nampak makin cantik tu jangan pelik lah okeyyy๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
    .
    Hanya invest RM 68 sebotol sahaja untuk rasai perubahannya! Cuba lah hari ini๐Ÿ‘๐Ÿผ RM68 | 350ml | ๐ŸŒฟ visit ig @mutyara_serikembangan
    _____________________________________________
    .
    Click link Whatsapp di Bio untuk order ๐Ÿ“ฑ
    _____________________________________________
    .
    #jamutyara #jamumutyarakl
    #mutyaraserikembangan #jamuoriginal
    #mutyarabeauty #mutyarakl #jamusedap
    #jamukecantikan #detox #energybooster
    #jamuberpantang #jamuawetmuda #jamuterbaik #jamurahsiawanita
    #tyaarifin #kekalcantik#gojes

  •  172  0  11 January, 2019