#jagabadan Instagram Photos & Videos

jagabadan - 22.4k posts

Hashtag Popularity

5.2
average comments
54.7
average likes

Latest #jagabadan Posts

  • LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT
.
KHAS UTK TURUNKAN BERAT 
Saya tak diet❗Saya tak jogging❗
.
Saya tak suka makan ubat i pil/kapsul ) 
.
Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pada waktu pagi and DETOX malam sebelum tidur 
.
Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
3hari lost 2k
1 minggu lost 7kg
1 bulan lost 20kg 
Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini.
.
.
#klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada
  • LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT
    .
    KHAS UTK TURUNKAN BERAT
    Saya tak diet❗Saya tak jogging❗
    .
    Saya tak suka makan ubat i pil/kapsul )
    .
    Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pada waktu pagi and DETOX malam sebelum tidur
    .
    Ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
    3hari lost 2k
    1 minggu lost 7kg
    1 bulan lost 20kg
    Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini.
    .
    .
    #klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada

  •  3  0  1 hour ago
  • #sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
.

 RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan
#testimonisweetdara #testimoni #jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan
  • #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .

    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan
    #testimonisweetdara #testimoni #jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan

  •  0  0  2 hours ago
  • #sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
.

 RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan
  • #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .

    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan

  •  1  1  2 hours ago
  • #sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
.

 RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan
  • #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .

    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #jamu #jamucantik #cantikluardalam #kakkm #jamukakkm #sweetdara #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #sweetdara #nakkurus #naksihat #cepatkuat #murah #jamu #jagaponen #jagasuami #jagaperut #jagabadan

  •  1  0  2 hours ago
  • Hazrul malaslah nak ckp😣. Kamu tgklah sndiri hasil dri WF ni🔥💪.
.
Hazrul Nak mencari agent² or Dropship yg berminat nak join dgn team Hazrul bolh PM cpt ok 🔥💪.
.
SS or SM pun boleh ❗❗🔥

TAWAU , KENINGAU , KK, RANAU SEMUA TEMPAT WANTED ‼️‼️🔥

WANTED AGNT AND DS ‼️‼️‼️

MORNING JUTAWAN SEMUA 😊

#whollyfitz #whollyfitzsabah #whollyfitzsandakan #whollyfitzkotakinabalu #whollyfitztawau #whollyfitzhq #whollyfitztelupid #whollyfitzfreecoaching #freecoaching #kurussihat #kuruscepat #nakfit #kevinzahri #juskurusviral #kerjayaberseragam #dietmudah #mestikurus #whollyfitzmalaysia #kurusbadan #kurusfitonlinechallenge #kurusfitonlinecoaching #stayfitstayhealthy #stayfit💪 #stayfearless #stayfocused #motivation #jomsihat #jomfit #jagabadanjagakesihatan #jagabadan
  • Hazrul malaslah nak ckp😣. Kamu tgklah sndiri hasil dri WF ni🔥💪.
    .
    Hazrul Nak mencari agent² or Dropship yg berminat nak join dgn team Hazrul bolh PM cpt ok 🔥💪.
    .
    SS or SM pun boleh ❗❗🔥

    TAWAU , KENINGAU , KK, RANAU SEMUA TEMPAT WANTED ‼️‼️🔥

    WANTED AGNT AND DS ‼️‼️‼️

    MORNING JUTAWAN SEMUA 😊

    #whollyfitz #whollyfitzsabah #whollyfitzsandakan #whollyfitzkotakinabalu #whollyfitztawau #whollyfitzhq #whollyfitztelupid #whollyfitzfreecoaching #freecoaching #kurussihat #kuruscepat #nakfit #kevinzahri #juskurusviral #kerjayaberseragam #dietmudah #mestikurus #whollyfitzmalaysia #kurusbadan #kurusfitonlinechallenge #kurusfitonlinecoaching #stayfitstayhealthy #stayfit💪 #stayfearless #stayfocused #motivation #jomsihat #jomfit #jagabadanjagakesihatan #jagabadan

  •  8  0  3 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  1  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  1  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  0  0  14 hours ago
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
.
Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN &  #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan 
.
Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ?? 
.
Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
.
wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

#pinkladyOriginal #misspinklady
  • “Mak aiii dah lahh body cantik kulit pulak puteh berseri jeee” 😱
    .
    Akak2 yang dah #KAHWIN terutamanyaa wajib #JAGABADAN & #JAGAMUKA tuu kak oiiii, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa kan
    .
    Tak nak ke kembali #MONTOK depan suami kakkkk ??
    .
    Tak salah keluar modal sikit utk nampak #SEXY dan #MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊
    .
    wasap.my/60187833997 /Nakbelipinklady

    #pinkladyOriginal #misspinklady

  •  1  0  14 hours ago
  • Dah cuba macam macam tapi bodi tetap juga DEBAB?
.
Yang bestnya tak perlu kontrol sgt makan & tak perlu keluar peloh. 
.
Hanya amalkan 1 Sachet KOPI KLUBNA setiap pagi,DAN SATU SACHET LALEH SETIAP MALAM 
.
"TINGGALKAN NO FONE" pada komen di bawah. 
.
Sbb Kak lai yong nak bantu.
.
.
.
#klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada
  • Dah cuba macam macam tapi bodi tetap juga DEBAB?
    .
    Yang bestnya tak perlu kontrol sgt makan & tak perlu keluar peloh.
    .
    Hanya amalkan 1 Sachet KOPI KLUBNA setiap pagi,DAN SATU SACHET LALEH SETIAP MALAM
    .
    "TINGGALKAN NO FONE" pada komen di bawah.
    .
    Sbb Kak lai yong nak bantu.
    .
    .
    .
    #klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada

  •  3  0  14 hours ago
  • NAK TENGOK MACAM MANA BERKESAN NYA KLUBNA LALEH NI PADA PEMINUMNYA

TENGOK PADA FEEDBACK ORANG YANG PERNAH MINUM

❗JOM KURUS SEBELUM RAYA❗

HQ SEDIAKAN FREEGIFT TERBAIK KEPADA CUSTOMER YER

WHATSAPP 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

#kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina  #jusdetox #kopibergaduhviral  #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding  #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #diet
  • NAK TENGOK MACAM MANA BERKESAN NYA KLUBNA LALEH NI PADA PEMINUMNYA

    TENGOK PADA FEEDBACK ORANG YANG PERNAH MINUM

    ❗JOM KURUS SEBELUM RAYA❗

    HQ SEDIAKAN FREEGIFT TERBAIK KEPADA CUSTOMER YER

    WHATSAPP 0139876758 atau http://kopikurussihat.wasap.my/

    #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #diet

  •  2  0  14 hours ago
  • Grab your combo set babe or normal set ♥️ 
Will be getting free klubna babe. Specially for coffee lovers. 
Get back your sexy curves now while staying at home. Just click the link in my bio now to talk to our consultant 💋💋💋
.
.
.
#klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada
  • Grab your combo set babe or normal set ♥️
    Will be getting free klubna babe. Specially for coffee lovers.
    Get back your sexy curves now while staying at home. Just click the link in my bio now to talk to our consultant 💋💋💋
    .
    .
    .
    #klubnalalehtestimoni #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #jussihat #beauty #kurussebelumkahwin #perutkempis #slimbody #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelovers #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #tampin #rembau #bahautown #serembanmacam2ada

  •  2  0  16 hours ago
  • Susah nak diet sebab asyik lapar je??
.
Anda tak perlu risau lagi sebab dengan adanya klubna laleh ni perot anda akan sentiasa penuh.
.
Berminat? Jom ws 01128387145
Atau klik link di bio😘
.
#kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #teamawal
  • Susah nak diet sebab asyik lapar je??
    .
    Anda tak perlu risau lagi sebab dengan adanya klubna laleh ni perot anda akan sentiasa penuh.
    .
    Berminat? Jom ws 01128387145
    Atau klik link di bio😘
    .
    #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #teamawal

  •  9  0  21 hours ago
  • Susah nak diet sebab asyik lapar je??
.
Anda tak perlu risau lagi sebab dengan adanya klubna laleh ni perot anda akan sentiasa penuh.
.
Berminat? Jom ws 01128387145
Atau klik link di bio😘
.
#kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #teamawal
  • Susah nak diet sebab asyik lapar je??
    .
    Anda tak perlu risau lagi sebab dengan adanya klubna laleh ni perot anda akan sentiasa penuh.
    .
    Berminat? Jom ws 01128387145
    Atau klik link di bio😘
    .
    #kopiviral #klubnalalehhq #latte #sayanakkurus #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kopidiet #dietplan #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamnik #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #teamawal

  •  6  0  21 hours ago
  • Hai Gaess ingat ya pandemi covid19 belum usai. Jadi menjaga daya tahan tubuh tetap menjadi satu keharusan buat kamu. 

Gak perlu bingung untuk mencari Vitamin yang dapat melindungi tubuh kamu dari berbagai virus. Karena jawabannya ada di Vitayang Pureway C 500mg + Zinc. 

Perpaduan Pureway C 500mg + Zinc tepat banget untuk kamu jadikan andalan di saat pandemi  corona. Jadi gak perlu khawatir lagi ya karena Pureway C 500mg + Zinc akan melindungan kamu selama 24 jam.

#vitaminsc #vitaminc #vitayang #purewayc #vitamincmurah #vitamincbooster #kkindonesia #resellerwelcom #naikkanimun #jagakondisi #jagabadan #dongkrakimuntubuh #dongkrakimun #lawancovid19 #cegahcovid19 #lawancorona #cegahcorona #imunbooster #amanbuatlambung
  • Hai Gaess ingat ya pandemi covid19 belum usai. Jadi menjaga daya tahan tubuh tetap menjadi satu keharusan buat kamu.

    Gak perlu bingung untuk mencari Vitamin yang dapat melindungi tubuh kamu dari berbagai virus. Karena jawabannya ada di Vitayang Pureway C 500mg + Zinc.

    Perpaduan Pureway C 500mg + Zinc tepat banget untuk kamu jadikan andalan di saat pandemi corona. Jadi gak perlu khawatir lagi ya karena Pureway C 500mg + Zinc akan melindungan kamu selama 24 jam.

    #vitaminsc #vitaminc #vitayang #purewayc #vitamincmurah #vitamincbooster #kkindonesia #resellerwelcom #naikkanimun #jagakondisi #jagabadan #dongkrakimuntubuh #dongkrakimun #lawancovid19 #cegahcovid19 #lawancorona #cegahcorona #imunbooster #amanbuatlambung

  •  1  0  21 hours ago

Top #jagabadan Posts

  • customer kakak ni teruja sgt dgn perubahan diri
dia loss weight.
Badan ringan
Pergelangan tangan kecik
melawas best
Rasa kenyang jer walaupun dia breastfeedmum,fuhh bestnya🤩

bkn dpt kebaikan kurus je dgn klubnalaleh,byk kelebihan lain yg customer terpaksa terima,bestkan?
.
Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ .
#kopiviral #klubna #laleh #teamAFCIRCLE010106 #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura
  • customer kakak ni teruja sgt dgn perubahan diri
    dia loss weight.
    Badan ringan
    Pergelangan tangan kecik
    melawas best
    Rasa kenyang jer walaupun dia breastfeedmum,fuhh bestnya🤩

    bkn dpt kebaikan kurus je dgn klubnalaleh,byk kelebihan lain yg customer terpaksa terima,bestkan?
    .
    Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ .
    #kopiviral #klubna #laleh #teamAFCIRCLE010106 #taknakgemuk #beauty #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura

  •  109  32  20 November, 2019
  • KLUBNA LALEH LAKU TERUK 
Kenapa?
Sebab ramai yg dah jatuh cinta dgn rasa dia, dgn kesan dia. Beribu ribu testimoni yg dah berjaya loss kg dgn klubna laleh 💗 
Cuma teruskan konsisten minum klubna laleh n terus follow tips berhantu kakak bagi. Konpem2 korang tak risau pun baju korang takkan ketat nanti😆

Kalau rasa2 stok dah nak abis tu baik repeat sekarang ye

_
Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤

_
#kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #bigband #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral ##teamAFCV011215 #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura
  • KLUBNA LALEH LAKU TERUK
    Kenapa?
    Sebab ramai yg dah jatuh cinta dgn rasa dia, dgn kesan dia. Beribu ribu testimoni yg dah berjaya loss kg dgn klubna laleh 💗
    Cuma teruskan konsisten minum klubna laleh n terus follow tips berhantu kakak bagi. Konpem2 korang tak risau pun baju korang takkan ketat nanti😆

    Kalau rasa2 stok dah nak abis tu baik repeat sekarang ye

    _
    Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤

    _
    #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #bigband #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral ##teamAFCV011215 #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura

  •  120  42  3 December, 2019
  • TAK PAYAH NAK SEDUT SEDUT, KALAU MINUM 1 PAGI 1 MALAM MAMPU HILANG 7 10KG LEMAK KORANG! .
.
Apa yg Bestnya KOPIKLUBNALALEH ni? ▶️Tidak CIRIT BIRIT
▶️TAK PERLU Diet
▶️SEDAP Rasa Capuccino dan Jus buah-buahan ▶️ RASA KENYANG dan BERTENAGA ▶️ BOLEH Dibancuh dengan air Ais
▶️ADA SIJIL Pengkelasan Makanan, KKM
.
.
so, tak rugi pun cuba kopiklubnalaleh ni, siap dapat FREEEGIFT, dan lagi guide dari kami sampai ko SLIM Beb! .
klik je link wasap di bio
.
#kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura #teamAFCIRCLE01092
  • TAK PAYAH NAK SEDUT SEDUT, KALAU MINUM 1 PAGI 1 MALAM MAMPU HILANG 7 10KG LEMAK KORANG! .
    .
    Apa yg Bestnya KOPIKLUBNALALEH ni? ▶️Tidak CIRIT BIRIT
    ▶️TAK PERLU Diet
    ▶️SEDAP Rasa Capuccino dan Jus buah-buahan ▶️ RASA KENYANG dan BERTENAGA ▶️ BOLEH Dibancuh dengan air Ais
    ▶️ADA SIJIL Pengkelasan Makanan, KKM
    .
    .
    so, tak rugi pun cuba kopiklubnalaleh ni, siap dapat FREEEGIFT, dan lagi guide dari kami sampai ko SLIM Beb! .
    klik je link wasap di bio
    .
    #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #kurussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #bazaarpaknil #kopidetox #kopibergaduhviral #tipskurus #jagabadan #rahsiakurus #slimbody #setiaalam #shahalam #coffeelover #produkviral #dropshipdiperlukan #buanglemak #roadtofitness #codshahalam #terapiinstagram #bestcoffee #klubnalaleh #testimoni #ajimaura #teamAFCIRCLE01092

  •  106  26  10 November, 2019
  • Mboten sae nganggep awak'e ngrumangsa sing paling bisa, amergi niku kelemahan manungsa. Mlampah sak madya lan tetep eling lan waspada. 
Eing sing gawe urip lan waspada marang kahanan kiwo tengenipun.
.
.
#andapasor #ojodumeh #elinglanwaspodo #ngawijidadisiji #mlampah #rendahhati #tolongmenolong #sabar #ikhlas #lahirdanbatin #nguriurikabudayanjawi #wongjowo #wongjogja #aslijogja #semeleh #bersyukur #gustiallahmbotensare #percayadiri #yakin #stayathome #jagabadan #waniperih #jogjanyaman #jogjakotabudaya #abdidalem #kratonjogja #jogja #jogjaistimewa #yogyakarta #bissmillah
  • Mboten sae nganggep awak'e ngrumangsa sing paling bisa, amergi niku kelemahan manungsa. Mlampah sak madya lan tetep eling lan waspada.
    Eing sing gawe urip lan waspada marang kahanan kiwo tengenipun.
    .
    .
    #andapasor #ojodumeh #elinglanwaspodo #ngawijidadisiji #mlampah #rendahhati #tolongmenolong #sabar #ikhlas #lahirdanbatin #nguriurikabudayanjawi #wongjowo #wongjogja #aslijogja #semeleh #bersyukur #gustiallahmbotensare #percayadiri #yakin #stayathome #jagabadan #waniperih #jogjanyaman #jogjakotabudaya #abdidalem #kratonjogja #jogja #jogjaistimewa #yogyakarta #bissmillah

  •  176  4  30 May, 2020