#igsokongan Instagram Photos & Videos

igsokongan - 78.2k posts

Hashtag Popularity

2.1
average comments
40.8
average likes

Latest #igsokongan Posts

  • Seeeerioss sepasang kurung gini #RM89 jaa u ols? Perghh ini luar biaseee! ๐Ÿ˜
.
Full update Rabu 05/08/2020, jam 8.30 malamโ€ผ๏ธ
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini
  • Seeeerioss sepasang kurung gini #RM89 jaa u ols? Perghh ini luar biaseee! ๐Ÿ˜
    .
    Full update Rabu 05/08/2020, jam 8.30 malamโ€ผ๏ธ
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini

  •  3  0  2 hours ago
  • BERITA BAIK KPD SEMUA KESAYANGAN N'AISYAH XCLUSIVE YG LAHIR PADA BULAN OGOS! ๐ŸŽ‰
.
Hadiah besday utk uollzz!!! Semua koleksi baju kurung hanya RM75 shj dan juga blouse hanya RM50 shj dan free postage lagi!!! ๐Ÿฅณ
.
Yg penting free gift akan diberikan kpd uollzz sempena hadiah harijadi taw ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Suka tak?
.
Jom wasapp cik eyna utk tebuss MERDEKA MONTH BABIES KORG!
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #merdeka #merdekasale #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #merdeka2020 #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #cikgu #bajukurungmoden
  • BERITA BAIK KPD SEMUA KESAYANGAN N'AISYAH XCLUSIVE YG LAHIR PADA BULAN OGOS! ๐ŸŽ‰
    .
    Hadiah besday utk uollzz!!! Semua koleksi baju kurung hanya RM75 shj dan juga blouse hanya RM50 shj dan free postage lagi!!! ๐Ÿฅณ
    .
    Yg penting free gift akan diberikan kpd uollzz sempena hadiah harijadi taw ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Suka tak?
    .
    Jom wasapp cik eyna utk tebuss MERDEKA MONTH BABIES KORG!
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #merdeka #merdekasale #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #merdeka2020 #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #cikgu #bajukurungmoden

  •  0  0  2 hours ago
  • Tak sabar rasanya admin nak belanja korang pilihan warna untuk #HauraPrinted ni. Agak-agaknya warna apa yang akan menarik hati awak? ๐Ÿ˜
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan
  • Tak sabar rasanya admin nak belanja korang pilihan warna untuk #HauraPrinted ni. Agak-agaknya warna apa yang akan menarik hati awak? ๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan

  •  1  0  5 hours ago
  • Ootd Raya Aidiladha sedondon ibu anak. So cute uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #kurungtunteja #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #kebaya #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kebayamoden #bajukurungmoden #kebarungmoden
  • Ootd Raya Aidiladha sedondon ibu anak. So cute uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #kurungtunteja #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #kebaya #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kebayamoden #bajukurungmoden #kebarungmoden

  •  10  0  6 hours ago
  • Susu R-Rayyan mempunyai 3 fokus utama

1. Rawat sembelit
๐Ÿ’ Susu asli seawal new born hingga 12 bulan.
๐Ÿ’ susu vanila dan coklat utk 1 tahun ke atas.

2. Untuk tambah berat
๐Ÿ’ kurma delima utk 6 bulan ke atas dan ada kurma delima 1 tahun ke atas.

3. Kulit sensitif
๐Ÿ’ Merawat kulit sensetif bagi bayi yang ada penyalit kulit/mild ekzema. 
.
.
 
#SusukambingRRayyan
#ekzema
#kulitsensitif
#susuformulapremium
#susukambingrrayyanterbaik
#susukambing
#PostageSeluruhMalaysia
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#muslihabizresources
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#biokare
#seisikeluarga 
#malaysia 
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood 
#ajimaura 
#igsokongan
#susukambingRrayyanMalaysia
  • Susu R-Rayyan mempunyai 3 fokus utama

    1. Rawat sembelit
    ๐Ÿ’ Susu asli seawal new born hingga 12 bulan.
    ๐Ÿ’ susu vanila dan coklat utk 1 tahun ke atas.

    2. Untuk tambah berat
    ๐Ÿ’ kurma delima utk 6 bulan ke atas dan ada kurma delima 1 tahun ke atas.

    3. Kulit sensitif
    ๐Ÿ’ Merawat kulit sensetif bagi bayi yang ada penyalit kulit/mild ekzema.
    .
    .

    #SusukambingRRayyan
    #ekzema
    #kulitsensitif
    #susuformulapremium
    #susukambingrrayyanterbaik
    #susukambing
    #PostageSeluruhMalaysia
    #baby
    #pama
    #terapiinstagram
    #igshop
    #muslihabizresources
    #ibuhamil
    #ibumengandung
    #gstarkids
    #biokare
    #seisikeluarga
    #malaysia
    #ikhtiarhamil
    #sembelit
    #agendiperlukan
    #tambahsusuibu
    #milkbooster
    #comcom
    #babyfood
    #ajimaura
    #igsokongan
    #susukambingRrayyanMalaysia

  •  1  0  6 hours ago
  • .
Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
.
Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
.
Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
.
Sepasang RM45
Tak termasuk postage
.
.
.
Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
.
Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka
  • .
    Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
    .
    Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
    .
    Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
    .
    Sepasang RM45
    Tak termasuk postage
    .
    .
    .
    Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
    .
    Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka

  •  8  1  7 hours ago
  • .
Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
.
Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
.
Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
.
Sepasang RM45
Tak termasuk postage
.
.
.
Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
.
Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka
  • .
    Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
    .
    Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
    .
    Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
    .
    Sepasang RM45
    Tak termasuk postage
    .
    .
    .
    Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
    .
    Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka

  •  7  1  7 hours ago
  • Hyee! Jangan pura2 tak nampak Serena lalu dekat wall u ols ni! Heee ๐Ÿ˜œ
.
Amacam onzzz ke color nude cengini? ๐Ÿ˜
.
.
Full update Rabu 05/08/2020, jam 8.30 malamโ€ผ๏ธ
.
.
Sepasang RM89 free postage
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini
  • Hyee! Jangan pura2 tak nampak Serena lalu dekat wall u ols ni! Heee ๐Ÿ˜œ
    .
    Amacam onzzz ke color nude cengini? ๐Ÿ˜
    .
    .
    Full update Rabu 05/08/2020, jam 8.30 malamโ€ผ๏ธ
    .
    .
    Sepasang RM89 free postage
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini

  •  11  1  7 hours ago
  • Its HAURA. Are you ready for our next collection? Bawal yang perlu korang grab sebab kalini limited stock. Hanya ada 300 helai sahaja utk yang bertuah~
.
Are you ready? ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan
  • Its HAURA. Are you ready for our next collection? Bawal yang perlu korang grab sebab kalini limited stock. Hanya ada 300 helai sahaja utk yang bertuah~
    .
    Are you ready? ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan

  •  1  0  10 hours ago
  • Rahsia pelajar cemerlang adalah mereka mengamalkan kaedah pembelajaran dengan betul dan efektif agar lebih mudah mencapai kejayaan. 
.
Jadi korang boleh juga amalkan surah2 Al-Quran ini untuk menghadapi setiap kali peperiksaan ya ๐Ÿฅฐ
.
.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #nxlovers #bajuraya2020 #hikmah #rezeki #salamjumaat #puasa #bajukurung #kebaya #kurung #kurungraya #hariraya2020 #harirayaaidiladha #aurainsta #kurungmalaysia #igsokongan #bajukurunglawa #cspscs #bajukurungmodenmurah #bajukurungplain #lailatulqadar #assalamualaikum #stayhome #stayhealthy #staysafe #selamatpagi
  • Rahsia pelajar cemerlang adalah mereka mengamalkan kaedah pembelajaran dengan betul dan efektif agar lebih mudah mencapai kejayaan.
    .
    Jadi korang boleh juga amalkan surah2 Al-Quran ini untuk menghadapi setiap kali peperiksaan ya ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #nxlovers #bajuraya2020 #hikmah #rezeki #salamjumaat #puasa #bajukurung #kebaya #kurung #kurungraya #hariraya2020 #harirayaaidiladha #aurainsta #kurungmalaysia #igsokongan #bajukurunglawa #cspscs #bajukurungmodenmurah #bajukurungplain #lailatulqadar #assalamualaikum #stayhome #stayhealthy #staysafe #selamatpagi

  •  9  0  11 hours ago
  • Jom semarakkan bulan kemerdekaan ini dengan kurung warna jalur gemilang, Bendera Malaysia kita ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ! Cikgu-cikgu sekolah, geng-geng office wajib gayakan Kurung edisi merdeka ni ๐Ÿ˜„
.
Coming soon ๐Ÿ˜โœจ
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini
  • Jom semarakkan bulan kemerdekaan ini dengan kurung warna jalur gemilang, Bendera Malaysia kita ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ! Cikgu-cikgu sekolah, geng-geng office wajib gayakan Kurung edisi merdeka ni ๐Ÿ˜„
    .
    Coming soon ๐Ÿ˜โœจ
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini

  •  3  0  12 hours ago
  • .
Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
.
Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
.
Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
.
Sepasang RM45
Tak termasuk postage
.
.
.
Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
.
Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka
  • .
    Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
    .
    Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
    .
    Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
    .
    Sepasang RM45
    Tak termasuk postage
    .
    .
    .
    Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
    .
    Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka

  •  2  0  13 hours ago
  • .
Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
.
Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
.
Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
.
Sepasang RM45
Tak termasuk postage
.
.
.
Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
.
Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka
  • .
    Yeayy!!! ๐Ÿ˜„ Tak lama lagi dah nak sambut Merdeka!!! ๐Ÿ˜„
    .
    Meriahnya sambut Hari Kemerdekaan dgn tema baju kebangsaan kan ๐Ÿ˜
    .
    Baju Kurung Merdeka Plain pun ada kami sediakan untuk korang ๐Ÿค—
    .
    Sepasang RM45
    Tak termasuk postage
    .
    .
    .
    Note : Limited edition (Label bendera Malaysia di jahit pada baju)
    .
    Berminat? WhatsApp 019-995 5510 atau klik link di bio.
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka

  •  3  0  13 hours ago
  • Betul ke ramai yang NAK design Serena ni buat pakai Merdeka nanti? 
.
Jujur2.. Cer u ols komen.. Cik eyna nak tengok bape ramai yg NAK! ๐Ÿ˜
.
.
.
#Comingsoon #Merdeka63
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #merdekasale #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungmerdekamurah #cikgucikgi #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodenmurah #kurung #bridesmaidmalaysia #harimerdeka #ootd #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #cikgusekolah #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #cikgu
  • Betul ke ramai yang NAK design Serena ni buat pakai Merdeka nanti?
    .
    Jujur2.. Cer u ols komen.. Cik eyna nak tengok bape ramai yg NAK! ๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    #Comingsoon #Merdeka63
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #merdekasale #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungmerdekamurah #cikgucikgi #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodenmurah #kurung #bridesmaidmalaysia #harimerdeka #ootd #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #cikgusekolah #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #cikgu

  •  4  2  3 August, 2020
  • Aww, cantiknya koleksi printed kalini. Masih kekalkan konsep simple tapi design border beri kelainan yang berbeza ๐Ÿ˜
.
Start from H. Ada yang boleh teka nama koleksi kalini? Meh komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan
  • Aww, cantiknya koleksi printed kalini. Masih kekalkan konsep simple tapi design border beri kelainan yang berbeza ๐Ÿ˜
    .
    Start from H. Ada yang boleh teka nama koleksi kalini? Meh komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan

  •  2  1  3 August, 2020
  • Ehem. Nak ke nak sangat utk koleksi printed ni? Jarang-jarang ada tau ๐Ÿ˜ฌ
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan
  • Ehem. Nak ke nak sangat utk koleksi printed ni? Jarang-jarang ada tau ๐Ÿ˜ฌ
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalcornskin #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #ajimaura #terapiinstagram #bawalcorak #bawalborong #bawalbidang45 #cspscs #bawalbidang50 #bawalbidang55 #super100k #bawalbidang60 #bawalcrepe #bawalchiffon #bawaltabur #bawalshawl #bawallabuh #bawallabuhmurah #tudungbawalmurah #cikgu #igsokongan

  •  0  0  3 August, 2020
  • Wahhh lawanya customer kita pkai Tun Teja dark royalblue..fuhh tmbh matching dgn tudung grey mmg sesuai.. Ada yg nk selit order utk tun Teja? Boleh terus sambar ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #kurungtunteja #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #kebaya #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kebayamoden #bajukurungmoden #kebarungmoden
  • Wahhh lawanya customer kita pkai Tun Teja dark royalblue..fuhh tmbh matching dgn tudung grey mmg sesuai.. Ada yg nk selit order utk tun Teja? Boleh terus sambar ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #kurungtunteja #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2020 #kurung #kurungprinted #kurungraya #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs #kebarung #bajukurung #kebaya #bajukurungraya2020 #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kebayamoden #bajukurungmoden #kebarungmoden

  •  5  0  3 August, 2020
  • Tudiaaa segakknyaa cikgu2 pakai kurung Merdeka ni! Terus rasa semangat lain mcem nak sambut Merdeka! ๐Ÿ˜๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Agak2 bilaa nak release ni? Cer suggest sat....
.
#Comingsoon #Merdeka63
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini
  • Tudiaaa segakknyaa cikgu2 pakai kurung Merdeka ni! Terus rasa semangat lain mcem nak sambut Merdeka! ๐Ÿ˜๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    Agak2 bilaa nak release ni? Cer suggest sat....
    .
    #Comingsoon #Merdeka63
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini

  •  8  2  3 August, 2020
  • Assalamualaikum...
.
Uolss tauu x.. Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
--------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
โ˜˜ Meningkatkan tenaga
โ˜˜ Milk Booster
โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
โ˜˜ Mencantikkan Kulit
โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
โ˜˜ Produk dr bahan organik .
Ready stok!!
Ready stok!!
Ready stok!!
.
๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) f
๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage / Free COD
๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

#jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejapetalingjaya 
#jamutuntejaklang 
#jamutuntejasubangjaya 
#jamutuntejabukitjelutong 
#pantang44hari 
#jamupantangbersalin 
#jamumoden 
#jamuwanita
#jamutuntejapantang #igsokongan 
#ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama
  • Assalamualaikum...
    .
    Uolss tauu x.. Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
    ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
    --------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
    โ˜˜ Meningkatkan tenaga
    โ˜˜ Milk Booster
    โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
    โ˜˜ Mencantikkan Kulit
    โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
    โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
    โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
    โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
    โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
    โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
    โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
    โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
    โ˜˜ Produk dr bahan organik .
    Ready stok!!
    Ready stok!!
    Ready stok!!
    .
    ๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) f
    ๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage / Free COD
    ๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

    #jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejasubangjaya
    #jamutuntejabukitjelutong
    #pantang44hari
    #jamupantangbersalin
    #jamumoden
    #jamuwanita
    #jamutuntejapantang #igsokongan
    #ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama

  •  2  0  2 August, 2020
  • U olss.. Harini dh masuk bulan 8, konfem ramai yg tercari2 kurung Merdeka kan kan? ๐Ÿ˜
.
Agak2 berapa ramai yg xsabar tggu kurung Merdeka gini? ๐Ÿ˜
.
.
.
#Comingsoon
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #bajuraya #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini
  • U olss.. Harini dh masuk bulan 8, konfem ramai yg tercari2 kurung Merdeka kan kan? ๐Ÿ˜
    .
    Agak2 berapa ramai yg xsabar tggu kurung Merdeka gini? ๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    #Comingsoon
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #kurungmerdeka #bajukurung #cikgu #kurungsongket #bajuraya #igsokongan #kurungprinted #bazaarpaknil #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bridesmaidmalaysia #kurungraya #kurungkembang #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungraya #super100k #bajukurungmurah #bajukurungmini

  •  11  0  1 August, 2020
  • Are you ready gaisss? ๐Ÿ˜๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Pakai sedondon macam ni baru onzz kan ๐Ÿ”ฅ
.
LIMITED edition tempahan khas 1000pcs pertama ada logo Bendera Malaysia kat baju ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒนMERDEKA SERIES ๐ŸŒน
.
โ—ผ๏ธ Material Como Crepe.
โ—ผ๏ธ BF friendly  dgn zip hadapan baju.
โ—ผ๏ธ Wudhuk friendly (button).
โ—ผ๏ธ 3 lapis an warna yg menarik.
โ—ผ๏ธ Available size XS - 4XL.
โ—ผ๏ธ Limited Edition (Label bendera Malaysia di jahit pada hadapan baju).
.
๐ŸŒน Harga Kurung Merdeka Series ๐ŸŒน
.
NP : RM65

Promo ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Sepasang RM50
Harga tak termasuk postage.
.
.
โ— PREORDER 31HB JULY - 5HB OGOS
.
.
โ— POSTAGE BERMULA 6/8/2020.
.
.
Jom wasap cik eyna segera untuk join PRE ORDER kurung Merdeka Series!
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka
  • Are you ready gaisss? ๐Ÿ˜๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    Pakai sedondon macam ni baru onzz kan ๐Ÿ”ฅ
    .
    LIMITED edition tempahan khas 1000pcs pertama ada logo Bendera Malaysia kat baju ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŒนMERDEKA SERIES ๐ŸŒน
    .
    โ—ผ๏ธ Material Como Crepe.
    โ—ผ๏ธ BF friendly dgn zip hadapan baju.
    โ—ผ๏ธ Wudhuk friendly (button).
    โ—ผ๏ธ 3 lapis an warna yg menarik.
    โ—ผ๏ธ Available size XS - 4XL.
    โ—ผ๏ธ Limited Edition (Label bendera Malaysia di jahit pada hadapan baju).
    .
    ๐ŸŒน Harga Kurung Merdeka Series ๐ŸŒน
    .
    NP : RM65

    Promo ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    Sepasang RM50
    Harga tak termasuk postage.
    .
    .
    โ— PREORDER 31HB JULY - 5HB OGOS
    .
    .
    โ— POSTAGE BERMULA 6/8/2020.
    .
    .
    Jom wasap cik eyna segera untuk join PRE ORDER kurung Merdeka Series!
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #kurungmerdeka #kurungcomocrepe #bajukurung #merdekakurung #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurung #kurungkembang #cspscs #malaysiamerdeka #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #super100k #kurungmerdekamurah #kurungmerdekaplussaiz #bajukurungmurah #bajuraya #cikgusekolah #bajukurungmini #cikgu #bajukurungplussize #harikemerdekaan #igsokongan #merdeka

  •  6  0  1 August, 2020
  • .
Allah Maha Besar,
Allah Maha Besar,
Allah Maha Besar,
.
Walau sekecil mana PENGORBANAN yang anda lakukan di dunia ini ianya tetap menjadi salah satu kebaikan di sisi ALLAH SWT. 
.
Dan moga semua kebaikan yang anda lakukan mendapat keredhaan di sisi-NYA. Jadikan Aidiladha sebagai titik tolak untuk kita lebih menghargai erti sebuah pengorbanan.
.
Salam Aidiladha, Salam Pengorbanan dan selamat berkorban ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
.
.
.
#hariraya2020 #harirayaaidiladha #islamituindah #bajukurung #kebaya #kurung #kurungraya #kurungkembang #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs
  • .
    Allah Maha Besar,
    Allah Maha Besar,
    Allah Maha Besar,
    .
    Walau sekecil mana PENGORBANAN yang anda lakukan di dunia ini ianya tetap menjadi salah satu kebaikan di sisi ALLAH SWT.
    .
    Dan moga semua kebaikan yang anda lakukan mendapat keredhaan di sisi-NYA. Jadikan Aidiladha sebagai titik tolak untuk kita lebih menghargai erti sebuah pengorbanan.
    .
    Salam Aidiladha, Salam Pengorbanan dan selamat berkorban ๐Ÿฅฐ๐ŸŒน
    .
    .
    .
    #hariraya2020 #harirayaaidiladha #islamituindah #bajukurung #kebaya #kurung #kurungraya #kurungkembang #muslimahfashion #aurainsta #igsokongan #ajimaura #cspscs

  •  2  0  31 July, 2020
  • Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
--------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
โ˜˜ Meningkatkan tenaga
โ˜˜ Milk Booster
โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
โ˜˜ Mencantikkan Kulit
โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
โ˜˜ Produk dr bahan organik
.
๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) free gift & postage
๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage 
๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

#jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejapetalingjaya 
#jamutuntejaklang 
#jamutuntejasubangjaya 
#jamutuntejabukitjelutong 
#pantang44hari 
#jamupantangbersalin 
#jamumoden 
#jamuwanita
#jamutuntejapantang #igsokongan 
#ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama
  • Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
    ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
    --------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
    โ˜˜ Meningkatkan tenaga
    โ˜˜ Milk Booster
    โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
    โ˜˜ Mencantikkan Kulit
    โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
    โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
    โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
    โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
    โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
    โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
    โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
    โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
    โ˜˜ Produk dr bahan organik
    .
    ๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) free gift & postage
    ๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage
    ๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

    #jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejasubangjaya
    #jamutuntejabukitjelutong
    #pantang44hari
    #jamupantangbersalin
    #jamumoden
    #jamuwanita
    #jamutuntejapantang #igsokongan
    #ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama

  •  2  0  30 July, 2020
  • Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
--------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
โ˜˜ Meningkatkan tenaga
โ˜˜ Milk Booster
โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
โ˜˜ Mencantikkan Kulit
โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
โ˜˜ Produk dr bahan organik .
Ready stok!!
Ready stok!!
Ready stok!!
.
๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) free gift & postage
๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage 
๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

#jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
#jamutuntejashahalam 
#jamutuntejapetalingjaya 
#jamutuntejaklang 
#jamutuntejasubangjaya 
#jamutuntejabukitjelutong 
#pantang44hari 
#jamupantangbersalin 
#jamumoden 
#jamuwanita
#jamutuntejapantang #igsokongan 
#ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama
  • Hanya satu sachet anda boleh dapat banyak khasiat tau... .
    ANTARA KHASIAT Jamu Tun Teja :
    --------------------- ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
    โ˜˜ Meningkatkan tenaga
    โ˜˜ Milk Booster
    โ˜˜ Menyingkirkan Toksin
    โ˜˜ Mencantikkan Kulit
    โ˜˜ Bebas dari Jerawat & Jeragat
    โ˜˜ Menurunkan Berat Badan
    โ˜˜ Melawaskan Buang Air Besar
    โ˜˜ Badan Menjadi Segar &Sihat
    โ˜˜ Melegakan Sembelit Serius
    โ˜˜ Menghilangkan perut buncit
    โ˜˜ Sesuai utk ibu berpantang
    โ˜˜๏ธ Sesuai Sakit tulang Belakang
    โ˜˜ Produk dr bahan organik .
    Ready stok!!
    Ready stok!!
    Ready stok!!
    .
    ๐Ÿ˜ economy plan : 1 sachet per 2 day (RM88/month) free gift & postage
    ๐Ÿ˜ Progressive plan : 1 sachet per day (RM176/month) free gift & postage
    ๐Ÿ˜ Intensive Plan : 2 sachet per day (RM352/month) free gift & postage / Free COD

    #jamutunteja #jamucollagen #jamuhighpremiumquality #healthyfood #skinglowing #jamumoden #jamutuntejatestimonikulit #nanajttteam #flatlay #foodflay
    #jamutuntejashahalam
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejaklang
    #jamutuntejasubangjaya
    #jamutuntejabukitjelutong
    #pantang44hari
    #jamupantangbersalin
    #jamumoden
    #jamuwanita
    #jamutuntejapantang #igsokongan
    #ajimaura #healthyfood #jamu #energybooster #slim #milkbooster #jamuberpantang #jamusihat #jamutuntejaagent #jamutuntejapuncakalam #jamutuntejasaujanautama

  •  2  0  30 July, 2020

Top #igsokongan Posts

  • Jom baca ๐Ÿ‘‰APA ITU ARYZA CHIA MIRACLE OIL
.
.

PENGENALAN
.
.
โ€ŒAryza Chia Miracle Oil merupakan โ€˜beauty oilโ€™ PERTAMA di Malaysia yang berasaskan SUPERFOOD Chia Seed. Bahan Utama, Minyak Chia yang diiktiraf ORGANIK ini diimport dari MEXICO sebelum diproses bersama gabungan bahan semulajadi yang lain seperti  Minyak Argan, Minyak Kelapa Dara dan Pelbagai lagi.
.
โ€Œ
โ€ŒMinyak Chia merupakan bahan utama turun temurun sejak Zaman Mayan Kuno dan Keagungan Aztec, wanitaLatin menggunakkannya sebagai bahan pelembap kulit, petua keremajaan, melebatkan rambut  dan merawat segala permasalahan kulit.
.
โ€Œ
โ€ŒKEISTIMEWAAN.
.
โ€Œ๐ŸŒฑMinyak Essential pertama di Malaysia berasaskan bijian chia.
๐ŸŒฑโ€ŒMinyak bijian chia organik diimport segar dari mexico.
โ€Œ๐ŸŒฑRevolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia.
๐ŸŒฑโ€ŒDi formulasi khas oleh pakar dengan gabungan bahan semulajadi terpilih yang sesuai untuk kulit asia.
๐ŸŒฑLulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). KMM NO : NOT161202617K.
๐ŸŒฑSesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur bayi hingga dewasa.
๐ŸŒฑBebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG dan Bebas Alkohol.
Trending di Korea dan Jepun
.
.

KELEBIHAN
.
๐ŸŒฑMelembapkan kulit. Menyegarkan kulit yang penat dan kusam. Meningkatkan seri kulit.
๐ŸŒฑTinggi antioksida. Ejen anti penuaan terbaik.
๐ŸŒฑSebagai make-up primer, melindungi kulit anda dari irritasi, mengekalkan make-up lebih lama dan glowing secara semulajadi.
๐ŸŒฑMerawat masalah jerawat dan parut.
๐ŸŒฑMenyegarkan dan menenangkan. Sesuai untuk kegunaan sebagai minyak โ€˜massageโ€™
๐ŸŒฑMengurangkan ketegangan otot.
๐ŸŒฑMerawat lingkaran gelap bawah mata. ๐ŸŒฑMngurangkan kedutan halus dan liang roma besar.
๐ŸŒฑMerawat masalah kegatalan kulit, eczema dan kulit sensitif untuk semua peringkat umur.
๐ŸŒฑMenggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut.
๐ŸŒฑMengurangkan rambut gugur dan melewatkan uban.
๐ŸŒฑMenyihatkan kuku.
๐ŸŒฑMerawat masalah stretch-mark untuk ibu mengandung dan bersalin.
๐ŸŒฑMerawat masalah bibir kering dan menggelupas.
๐ŸŒฑMerawat masalah tumit kaki, kering dan merekah.
๐ŸŒฑMempercepatkan kadar penyembuhan luka.

Untuk order WhatsApp
๐ŸŒท01127658530
๐ŸŒท01127658530
  • Jom baca ๐Ÿ‘‰APA ITU ARYZA CHIA MIRACLE OIL
    .
    .

    PENGENALAN
    .
    .
    โ€ŒAryza Chia Miracle Oil merupakan โ€˜beauty oilโ€™ PERTAMA di Malaysia yang berasaskan SUPERFOOD Chia Seed. Bahan Utama, Minyak Chia yang diiktiraf ORGANIK ini diimport dari MEXICO sebelum diproses bersama gabungan bahan semulajadi yang lain seperti Minyak Argan, Minyak Kelapa Dara dan Pelbagai lagi.
    .
    โ€Œ
    โ€ŒMinyak Chia merupakan bahan utama turun temurun sejak Zaman Mayan Kuno dan Keagungan Aztec, wanitaLatin menggunakkannya sebagai bahan pelembap kulit, petua keremajaan, melebatkan rambut dan merawat segala permasalahan kulit.
    .
    โ€Œ
    โ€ŒKEISTIMEWAAN.
    .
    โ€Œ๐ŸŒฑMinyak Essential pertama di Malaysia berasaskan bijian chia.
    ๐ŸŒฑโ€ŒMinyak bijian chia organik diimport segar dari mexico.
    โ€Œ๐ŸŒฑRevolusi baru kecantikan yang telah dipraktikkan oleh wanita latin dan kini sesuai untuk kulit asia.
    ๐ŸŒฑโ€ŒDi formulasi khas oleh pakar dengan gabungan bahan semulajadi terpilih yang sesuai untuk kulit asia.
    ๐ŸŒฑLulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). KMM NO : NOT161202617K.
    ๐ŸŒฑSesuai untuk semua jenis kulit dan pelbagai lapisan umur bayi hingga dewasa.
    ๐ŸŒฑBebas Silicon, Bebas Paraben, Bebas PEG dan Bebas Alkohol.
    Trending di Korea dan Jepun
    .
    .

    KELEBIHAN
    .
    ๐ŸŒฑMelembapkan kulit. Menyegarkan kulit yang penat dan kusam. Meningkatkan seri kulit.
    ๐ŸŒฑTinggi antioksida. Ejen anti penuaan terbaik.
    ๐ŸŒฑSebagai make-up primer, melindungi kulit anda dari irritasi, mengekalkan make-up lebih lama dan glowing secara semulajadi.
    ๐ŸŒฑMerawat masalah jerawat dan parut.
    ๐ŸŒฑMenyegarkan dan menenangkan. Sesuai untuk kegunaan sebagai minyak โ€˜massageโ€™
    ๐ŸŒฑMengurangkan ketegangan otot.
    ๐ŸŒฑMerawat lingkaran gelap bawah mata. ๐ŸŒฑMngurangkan kedutan halus dan liang roma besar.
    ๐ŸŒฑMerawat masalah kegatalan kulit, eczema dan kulit sensitif untuk semua peringkat umur.
    ๐ŸŒฑMenggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut.
    ๐ŸŒฑMengurangkan rambut gugur dan melewatkan uban.
    ๐ŸŒฑMenyihatkan kuku.
    ๐ŸŒฑMerawat masalah stretch-mark untuk ibu mengandung dan bersalin.
    ๐ŸŒฑMerawat masalah bibir kering dan menggelupas.
    ๐ŸŒฑMerawat masalah tumit kaki, kering dan merekah.
    ๐ŸŒฑMempercepatkan kadar penyembuhan luka.

    Untuk order WhatsApp
    ๐ŸŒท01127658530
    ๐ŸŒท01127658530

  •  153  16  4 August, 2017
  • Jeng Jeng Jeng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ใƒปใƒปใƒป
PERSOALAN Dan Jawapan
.
1) Selamat ke jika suami termakan (apabila disembur ke miss v)?
Ya, selamat kerana tiada bahan berbahaya dan perasa yg memudaratkan kesihatan

2) Ada kesan sampingan tak?
Tidak!! Kerana miss v perfume hanya menggunakan bahan organik, pewangi hanya dari ekstrak buah strawberry.

3) Ada kelulusan KKM?
Semestinya ada, boleh semak no kkm pada kotak

4) Macam mana nak tahu keaslian produk tersebut?
Sila scan hologram yg terdapat pada kotak, scan menggunakan telefon bimbit anda sama ada melalui wechat atau pon aplikasi barcode scanner. Jika asli, selepas scan anda akan di masukkan ke dalam website yg memaparkan status โ€œTAHNIAH PRODUK INI ASLI..โ€ 5) Waktu yg sesuai untuk digunakan?
Pada bila2 masa sahaja, selepas mandi ataupun selepas anda membuang air kecil.

6) Usia yg sesuai untuk di gunakan?
Sesuai untuk 18 tahun dan ke atas, ini kerana ia mengandungi manjakani dan tidak sesuai untuk usia bawah umur.

7) Orang mengandung sesuai tak?
Ya sesuai tetapi usia kandungan haruslah 4 bulan ke atas dan 7 bulan ke bawah. Kandungan manjakani yg berfungsi sbg pengetat tidak sesuai untuk kandungan berusia 7 bulan ke atas, kerana susah untuk melahirkan
bayi nanti. ๐Ÿ˜Ž Sesuai tak untuk orang lepas bersalin/berpantang?
Seeloknya selepas 44 hari berpantang, untuk menarik keluar segala kotoran dan mengetatkan kembali vagina selepas melahirkan bayi.

9) Boleh tak digunakan ketika datang bulan?
Tidak boleh!! Darah yang keluar tidak elok dicampur dgn miss v, tunggu sehingga period stop. Atau jika period anda stop pada hari ke 3 atau 4, boleh sembur miss v spray untuk menarik darah kotor keluar kembali
.
WA +6017 966 5308

#missvperfume #missvperfume_malaysia
 #testimonimvp_Malaysia  #igshop #sayajual #igshop #instashop #sayajualmurah #bazarpaknil #missvperfumes #missvperfumemolly 
#terapiinstagram #ajimaura #teammieza #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor #perak #pahang #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #bestoftheday #bestproduct 
#igsokongan
  • Jeng Jeng Jeng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    ใƒปใƒปใƒป
    PERSOALAN Dan Jawapan
    .
    1) Selamat ke jika suami termakan (apabila disembur ke miss v)?
    Ya, selamat kerana tiada bahan berbahaya dan perasa yg memudaratkan kesihatan

    2) Ada kesan sampingan tak?
    Tidak!! Kerana miss v perfume hanya menggunakan bahan organik, pewangi hanya dari ekstrak buah strawberry.

    3) Ada kelulusan KKM?
    Semestinya ada, boleh semak no kkm pada kotak

    4) Macam mana nak tahu keaslian produk tersebut?
    Sila scan hologram yg terdapat pada kotak, scan menggunakan telefon bimbit anda sama ada melalui wechat atau pon aplikasi barcode scanner. Jika asli, selepas scan anda akan di masukkan ke dalam website yg memaparkan status โ€œTAHNIAH PRODUK INI ASLI..โ€ 5) Waktu yg sesuai untuk digunakan?
    Pada bila2 masa sahaja, selepas mandi ataupun selepas anda membuang air kecil.

    6) Usia yg sesuai untuk di gunakan?
    Sesuai untuk 18 tahun dan ke atas, ini kerana ia mengandungi manjakani dan tidak sesuai untuk usia bawah umur.

    7) Orang mengandung sesuai tak?
    Ya sesuai tetapi usia kandungan haruslah 4 bulan ke atas dan 7 bulan ke bawah. Kandungan manjakani yg berfungsi sbg pengetat tidak sesuai untuk kandungan berusia 7 bulan ke atas, kerana susah untuk melahirkan
    bayi nanti. ๐Ÿ˜Ž Sesuai tak untuk orang lepas bersalin/berpantang?
    Seeloknya selepas 44 hari berpantang, untuk menarik keluar segala kotoran dan mengetatkan kembali vagina selepas melahirkan bayi.

    9) Boleh tak digunakan ketika datang bulan?
    Tidak boleh!! Darah yang keluar tidak elok dicampur dgn miss v, tunggu sehingga period stop. Atau jika period anda stop pada hari ke 3 atau 4, boleh sembur miss v spray untuk menarik darah kotor keluar kembali
    .
    WA +6017 966 5308

    #missvperfume #missvperfume_malaysia
    #testimonimvp_Malaysia #igshop #sayajual #igshop #instashop #sayajualmurah #bazarpaknil #missvperfumes #missvperfumemolly
    #terapiinstagram #ajimaura #teammieza #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor #perak #pahang #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #bestoftheday #bestproduct
    #igsokongan

  •  127  19  21 January, 2018
  • Jeng Jeng Jeng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ใƒปใƒปใƒป
PERSOALAN Dan Jawapan
.
1) Selamat ke jika suami termakan (apabila disembur ke miss v)?
Ya, selamat kerana tiada bahan berbahaya dan perasa yg memudaratkan kesihatan

2) Ada kesan sampingan tak?
Tidak!! Kerana miss v perfume hanya menggunakan bahan organik, pewangi hanya dari ekstrak buah strawberry.

3) Ada kelulusan KKM?
Semestinya ada, boleh semak no kkm pada kotak

4) Macam mana nak tahu keaslian produk tersebut?
Sila scan hologram yg terdapat pada kotak, scan menggunakan telefon bimbit anda sama ada melalui wechat atau pon aplikasi barcode scanner. Jika asli, selepas scan anda akan di masukkan ke dalam website yg memaparkan status โ€œTAHNIAH PRODUK INI ASLI..โ€ 5) Waktu yg sesuai untuk digunakan?
Pada bila2 masa sahaja, selepas mandi ataupun selepas anda membuang air kecil.

6) Usia yg sesuai untuk di gunakan?
Sesuai untuk 18 tahun dan ke atas, ini kerana ia mengandungi manjakani dan tidak sesuai untuk usia bawah umur.

7) Orang mengandung sesuai tak?
Ya sesuai tetapi usia kandungan haruslah 4 bulan ke atas dan 7 bulan ke bawah. Kandungan manjakani yg berfungsi sbg pengetat tidak sesuai untuk kandungan berusia 7 bulan ke atas, kerana susah untuk melahirkan
bayi nanti. ๐Ÿ˜Ž Sesuai tak untuk orang lepas bersalin/berpantang?
Seeloknya selepas 44 hari berpantang, untuk menarik keluar segala kotoran dan mengetatkan kembali vagina selepas melahirkan bayi.

9) Boleh tak digunakan ketika datang bulan?
Tidak boleh!! Darah yang keluar tidak elok dicampur dgn miss v, tunggu sehingga period stop. Atau jika period anda stop pada hari ke 3 atau 4, boleh sembur miss v spray untuk menarik darah kotor keluar kembali
.
WA +6017 966 5308

#missvperfume #missvperfume_malaysia
 #testimonimvp_Malaysia  #igshop #sayajual #igshop #instashop #sayajualmurah #bazarpaknil #missvperfumes #missvperfumemolly 
#terapiinstagram #ajimaura #teammieza #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor #perak #pahang #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #bestoftheday #bestproduct 
#igsokongan
  • Jeng Jeng Jeng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    ใƒปใƒปใƒป
    PERSOALAN Dan Jawapan
    .
    1) Selamat ke jika suami termakan (apabila disembur ke miss v)?
    Ya, selamat kerana tiada bahan berbahaya dan perasa yg memudaratkan kesihatan

    2) Ada kesan sampingan tak?
    Tidak!! Kerana miss v perfume hanya menggunakan bahan organik, pewangi hanya dari ekstrak buah strawberry.

    3) Ada kelulusan KKM?
    Semestinya ada, boleh semak no kkm pada kotak

    4) Macam mana nak tahu keaslian produk tersebut?
    Sila scan hologram yg terdapat pada kotak, scan menggunakan telefon bimbit anda sama ada melalui wechat atau pon aplikasi barcode scanner. Jika asli, selepas scan anda akan di masukkan ke dalam website yg memaparkan status โ€œTAHNIAH PRODUK INI ASLI..โ€ 5) Waktu yg sesuai untuk digunakan?
    Pada bila2 masa sahaja, selepas mandi ataupun selepas anda membuang air kecil.

    6) Usia yg sesuai untuk di gunakan?
    Sesuai untuk 18 tahun dan ke atas, ini kerana ia mengandungi manjakani dan tidak sesuai untuk usia bawah umur.

    7) Orang mengandung sesuai tak?
    Ya sesuai tetapi usia kandungan haruslah 4 bulan ke atas dan 7 bulan ke bawah. Kandungan manjakani yg berfungsi sbg pengetat tidak sesuai untuk kandungan berusia 7 bulan ke atas, kerana susah untuk melahirkan
    bayi nanti. ๐Ÿ˜Ž Sesuai tak untuk orang lepas bersalin/berpantang?
    Seeloknya selepas 44 hari berpantang, untuk menarik keluar segala kotoran dan mengetatkan kembali vagina selepas melahirkan bayi.

    9) Boleh tak digunakan ketika datang bulan?
    Tidak boleh!! Darah yang keluar tidak elok dicampur dgn miss v, tunggu sehingga period stop. Atau jika period anda stop pada hari ke 3 atau 4, boleh sembur miss v spray untuk menarik darah kotor keluar kembali
    .
    WA +6017 966 5308

    #missvperfume #missvperfume_malaysia
    #testimonimvp_Malaysia #igshop #sayajual #igshop #instashop #sayajualmurah #bazarpaknil #missvperfumes #missvperfumemolly
    #terapiinstagram #ajimaura #teammieza #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor #perak #pahang #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #bestoftheday #bestproduct
    #igsokongan

  •  119  15  9 February, 2018