#ibuputihsundelbolong Instagram Photos & Videos

ibuputihsundelbolong - 81 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
5.3
average likes

Latest #ibuputihsundelbolong Posts

  • Acane ni hehehe...tgn lg putih dr muka 😅
Ni semua ibu putih punya keje. Jgn risau sbb boleh gak pakai kat muka ya, seminghu 5 kali cukup
#ibuputihsundelbolong 
#masteragentninajb 

Info lanjut klik link bi0
  • Acane ni hehehe...tgn lg putih dr muka 😅
    Ni semua ibu putih punya keje. Jgn risau sbb boleh gak pakai kat muka ya, seminghu 5 kali cukup
    #ibuputihsundelbolong
    #masteragentninajb

    Info lanjut klik link bi0

  •  1  0  12 July, 2020
  • Set Combo kurus gebu onz
Kopi lontoor & ibu putih
Kopi boleh diminum sebelum breakfast @ malam sebelum dinner. Ibu putih sedia maklum pakai malam saja 
#masteragentninajb
#kopilontoor 
#ibuputihsundelbolong .
.
Wasap lelaju : www.wasap.my/60183963645
  • Set Combo kurus gebu onz
    Kopi lontoor & ibu putih
    Kopi boleh diminum sebelum breakfast @ malam sebelum dinner. Ibu putih sedia maklum pakai malam saja
    #masteragentninajb
    #kopilontoor
    #ibuputihsundelbolong .
    .
    Wasap lelaju : www.wasap.my/60183963645

  •  0  0  28 January, 2020
  • Thank dear shop with sis...ok done cod kat perling. Ibu putih sentiasa ada permintaan yang tinggi. Stok sis dah nak surut. 
#masteragentninajb 
#ibuputihsundelbolong .
.
Wasap sis lelaju : www.wasap.my/60183963645
  • Thank dear shop with sis...ok done cod kat perling. Ibu putih sentiasa ada permintaan yang tinggi. Stok sis dah nak surut.
    #masteragentninajb
    #ibuputihsundelbolong .
    .
    Wasap sis lelaju : www.wasap.my/60183963645

  •  0  2  20 January, 2020
  • Curi sikit #ibuputihsundelbolong  kakaknya. Tengoklah jadi apa kat gatal² tu. Ibu putih bukan sekadar memutih, malah merawat kulit juga.
#masteragentninajb 
Wasap sis lelaju : www.wa.my/60183963645
  • Curi sikit #ibuputihsundelbolong kakaknya. Tengoklah jadi apa kat gatal² tu. Ibu putih bukan sekadar memutih, malah merawat kulit juga.
    #masteragentninajb
    Wasap sis lelaju : www.wa.my/60183963645

  •  1  0  4 December, 2019
  • Ada masalah bekas jerawat atau kulit wajah tidak sekata??? Jangan risau, u olls boleh mixkan #polishfacenina dengan #ibuputihsundelbolong make as a scrub.

Caranya :
Sapu polish then ambil sesikit ibu putih sapu dimuka, then gosok² seminit dua. Biarkan 5 minit kemudian bilas seperti biasa. 
#masteragentninajb 
Wasap sis utk order : www.wa.my/6083963645
  • Ada masalah bekas jerawat atau kulit wajah tidak sekata??? Jangan risau, u olls boleh mixkan #polishfacenina dengan #ibuputihsundelbolong make as a scrub.

    Caranya :
    Sapu polish then ambil sesikit ibu putih sapu dimuka, then gosok² seminit dua. Biarkan 5 minit kemudian bilas seperti biasa.
    #masteragentninajb
    Wasap sis utk order : www.wa.my/6083963645

  •  3  0  2 December, 2019
  • Ha...nampak x perubahannya...ni bkn cakap kosong tau. Kulit yang dulunya sunburn kini dah pulih, malah parut² pun hilang tah kemana then..nampak lg muda dari sebelumnya.
#ibuputihsundelbolong 
#masteragentninajb
  • Ha...nampak x perubahannya...ni bkn cakap kosong tau. Kulit yang dulunya sunburn kini dah pulih, malah parut² pun hilang tah kemana then..nampak lg muda dari sebelumnya.
    #ibuputihsundelbolong
    #masteragentninajb

  •  3  0  14 November, 2019
  • Putih kekal dengan #ibuputihsundelbolong takde ni xsenang duduk sis dibuatnya, bleh demam hahaha...
Dengan pembelian 3 box ke atas sis bg harga special tau
Wasap sis lelaju : www.wasap.my/60183963645
  • Putih kekal dengan #ibuputihsundelbolong takde ni xsenang duduk sis dibuatnya, bleh demam hahaha...
    Dengan pembelian 3 box ke atas sis bg harga special tau
    Wasap sis lelaju : www.wasap.my/60183963645

  •  1  0  6 November, 2019
  • Nantikan kemunculan #ibuputihpink ianya sama hebat dengan #ibuputihsundelbolong cuma ada tambah rosehip u olls... laser serum pula pelengkap ibu (laki bini) kalo mix kulit makun tegang, lembap & merawat
#agentninajb 
#diciptauntukmemukau 
Wasap sis utk order : www.wasap.my/60183963645
COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
  • Nantikan kemunculan #ibuputihpink ianya sama hebat dengan #ibuputihsundelbolong cuma ada tambah rosehip u olls... laser serum pula pelengkap ibu (laki bini) kalo mix kulit makun tegang, lembap & merawat
    #agentninajb
    #diciptauntukmemukau
    Wasap sis utk order : www.wasap.my/60183963645
    COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI

  •  3  0  19 September, 2019
  • Falling in love with #ibuputihsundelbolong permintaan sentiasa ada tak pernah putus. Soon sis akan ada ibu putih pink ya...benda yg sama cuma ada mix rosehip 🥰
#agentninajb 
P/s : pastikan beli dengan agent yang sah seluruh malaysia
  • Falling in love with #ibuputihsundelbolong permintaan sentiasa ada tak pernah putus. Soon sis akan ada ibu putih pink ya...benda yg sama cuma ada mix rosehip 🥰
    #agentninajb
    P/s : pastikan beli dengan agent yang sah seluruh malaysia

  •  2  0  17 September, 2019
  • Bleaching saja tak cukup, tanpa #ibuputihsundelbolong sis bleh pengsan hehehehe... Ibu putih bukan saja memutih tapi merawat gatal² kulit sekali
#agentninajb 
Wasap sis : www.wasap.my/60183963645
  • Bleaching saja tak cukup, tanpa #ibuputihsundelbolong sis bleh pengsan hehehehe... Ibu putih bukan saja memutih tapi merawat gatal² kulit sekali
    #agentninajb
    Wasap sis : www.wasap.my/60183963645

  •  0  0  14 August, 2019

Top #ibuputihsundelbolong Posts

  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KANDUNGAN🎈
♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
♡ SERBUK GLUTATHIONE
♡ SERBUK PEARL ASLI
♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
♡ PATI TOMATO
♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
♡ ARBUTIN
♡ ACID KOJIC

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KANDUNGAN🎈
    ♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    ♡ SERBUK GLUTATHIONE
    ♡ SERBUK PEARL ASLI
    ♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡ PATI TOMATO
    ♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
    ♡ ARBUTIN
    ♡ ACID KOJIC

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  3  0  13 July, 2018
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KANDUNGAN🎈
♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
♡ SERBUK GLUTATHIONE
♡ SERBUK PEARL ASLI
♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
♡ PATI TOMATO
♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
♡ ARBUTIN
♡ ACID KOJIC

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KANDUNGAN🎈
    ♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    ♡ SERBUK GLUTATHIONE
    ♡ SERBUK PEARL ASLI
    ♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡ PATI TOMATO
    ♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
    ♡ ARBUTIN
    ♡ ACID KOJIC

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  2  0  13 July, 2018
  • .
#Ibuputihsundelbolong the best treatment whitening everrr! 💪

Sampai member melayu dia pun tegur, kulit makin putih berbanding dlu pakai apa? Tak lain tak bukan, sure lah Ibuputih & laser serum. Kesan 20x ganda lagi cepat dari supplement 😌

Whatsapp kami untuk info/order: 
www.wasap.my/60167934782
.
#kopiibuputihnina
#laserserum #ibuputih
#ibuputihlaserserumnina 
#polishfacenina
#ninaskincaremalaysia #agentsahnina #readystock #diciptauntukmemukau
#ibuputih #ibuputihnina #laserserum
#ninaskincare #ibuputihlaserserum
#reviewmalaysia #giftreview #bazaar
#bazarpaknilkosmetik 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#moodrepublik #skincare
#sabah #sarawak #kolejswasta
#testimonininaskincare 
#terapiinstagram
#polishglowingskincare  #PolishGlowingSkincareNina
#sayajualskincare #cikgusekolah
  • .
    #Ibuputihsundelbolong the best treatment whitening everrr! 💪

    Sampai member melayu dia pun tegur, kulit makin putih berbanding dlu pakai apa? Tak lain tak bukan, sure lah Ibuputih & laser serum. Kesan 20x ganda lagi cepat dari supplement 😌

    Whatsapp kami untuk info/order:
    www.wasap.my/60167934782
    .
    #kopiibuputihnina
    #laserserum #ibuputih
    #ibuputihlaserserumnina
    #polishfacenina
    #ninaskincaremalaysia #agentsahnina #readystock #diciptauntukmemukau
    #ibuputih #ibuputihnina #laserserum
    #ninaskincare #ibuputihlaserserum
    #reviewmalaysia #giftreview #bazaar
    #bazarpaknilkosmetik
    #bazarpaknilprodukkecantikkan
    #moodrepublik #skincare
    #sabah #sarawak #kolejswasta
    #testimonininaskincare
    #terapiinstagram
    #polishglowingskincare #PolishGlowingSkincareNina
    #sayajualskincare #cikgusekolah

  •  26  3  1 July, 2018
  • .
Testimoni kami tidak pernah di edit langsung taw. Dpt je terus upload! Takde kata nk edit bg cerah sikit ke. Heii no no no no! 😊

Buat apa nk edit, dah barang berkesan. #Ibuputihsundelbolong ni tak ptus permintaan. Cust keep on repeat repeat repeat 💪

Whatsapp kami untuk info/order:
📲 WHATSAPP 016-7934782
.
#kopiibuputihnina
#laserserum #ibuputih
#ibuputihlaserserumnina 
#polishfacenina
#ninaskincaremalaysia #agentsahnina #readystock #diciptauntukmemukau
#ibuputih #ibuputihnina #laserserum
#ninaskincare #ibuputihlaserserum
#reviewmalaysia #giftreview #bazaar
#bazarpaknilkosmetik 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#moodrepublik #skincare
#sabah #sarawak #kolejswasta
#testimonininaskincare 
#terapiinstagram
#polishglowingskincare  #PolishGlowingSkincareNina
#sayajualskincare #pengantin100hari
  • .
    Testimoni kami tidak pernah di edit langsung taw. Dpt je terus upload! Takde kata nk edit bg cerah sikit ke. Heii no no no no! 😊

    Buat apa nk edit, dah barang berkesan. #Ibuputihsundelbolong ni tak ptus permintaan. Cust keep on repeat repeat repeat 💪

    Whatsapp kami untuk info/order:
    📲 WHATSAPP 016-7934782
    .
    #kopiibuputihnina
    #laserserum #ibuputih
    #ibuputihlaserserumnina
    #polishfacenina
    #ninaskincaremalaysia #agentsahnina #readystock #diciptauntukmemukau
    #ibuputih #ibuputihnina #laserserum
    #ninaskincare #ibuputihlaserserum
    #reviewmalaysia #giftreview #bazaar
    #bazarpaknilkosmetik
    #bazarpaknilprodukkecantikkan
    #moodrepublik #skincare
    #sabah #sarawak #kolejswasta
    #testimonininaskincare
    #terapiinstagram
    #polishglowingskincare #PolishGlowingSkincareNina
    #sayajualskincare #pengantin100hari

  •  23  0  2 July, 2018
  • .
IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE🌸

SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KANDUNGAN🎈
♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
♡ SERBUK GLUTATHIONE
♡ SERBUK PEARL ASLI
♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
♡ PATI TOMATO
♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
♡ ARBUTIN
♡ ACID KOJIC

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪 Whatsapp kami untuk info/order: 
www.wasap.my/60167934782
.

#KoreanProteinSerum
#serumproteinkorea
#ninaskincare #teamnina
#ninaskincaremurah
#ninaskincareoriginal 
#ibuputih #polishface
#ibuputihoriginal #ibuputihlaserserum
#terapiinstagram #sayajual
#sayajualibuputih #perlashine
#ibumutiaraaurora #serbukpemutih  #meletop #hlive #poslajumalaysia #AgentNinaSkincare
#giftreview #igshopper #SlimmingPill
#SlimmingCapsule #SheSlimHerbal
#cintajanganpergi #pengantin100hari
  • .
    IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE🌸

    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KANDUNGAN🎈
    ♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    ♡ SERBUK GLUTATHIONE
    ♡ SERBUK PEARL ASLI
    ♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡ PATI TOMATO
    ♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
    ♡ ARBUTIN
    ♡ ACID KOJIC

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪 Whatsapp kami untuk info/order:
    www.wasap.my/60167934782
    .

    #KoreanProteinSerum
    #serumproteinkorea
    #ninaskincare #teamnina
    #ninaskincaremurah
    #ninaskincareoriginal
    #ibuputih #polishface
    #ibuputihoriginal #ibuputihlaserserum
    #terapiinstagram #sayajual
    #sayajualibuputih #perlashine
    #ibumutiaraaurora #serbukpemutih #meletop #hlive #poslajumalaysia #AgentNinaSkincare
    #giftreview #igshopper #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule #SheSlimHerbal
    #cintajanganpergi #pengantin100hari

  •  5  0  3 July, 2018