#ibuputihninaskincareoriginal Instagram Photos & Videos

ibuputihninaskincareoriginal - 634 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
9.9
average likes

Latest #ibuputihninaskincareoriginal Posts

  • #feedback #ibuscrubbywna 
Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
korang bila lagi nak try ???

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu bekas #ibuscrubbywna rm45 sahaja! JIMAT SANGAT! 🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna
    Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
    korang bila lagi nak try ???

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu bekas #ibuscrubbywna rm45 sahaja! JIMAT SANGAT! 🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  3  0  34 minutes ago
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set . 
Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih. 
Set combo rm145 sahajaaaaa 
Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall. 
KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu . 
Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna 
Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set .
    Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih.
    Set combo rm145 sahajaaaaa
    Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall.
    KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu .
    Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
    Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna
    Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
    Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  12  0  9 August, 2020
  • WOWWW siss takleh moveon lah dengan result dia😍😍😍😍 uolsss  boleh nampak sendiri yee hasilnya! 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • WOWWW siss takleh moveon lah dengan result dia😍😍😍😍 uolsss boleh nampak sendiri yee hasilnya!
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  7  0  8 August, 2020
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg bagus sgt2 yg nak kulit putih! Mencerahkan 20 kali ganda🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  9  0  8 August, 2020
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set . 
Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih. 
Set combo rm145 sahajaaaaa 
Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall. 
KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu . 
Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna 
Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Combo 3in1 Set MEMANG MELETOPPPPP🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    RAMAI SGT YG DAH BERJAYA MEMUTIHKAN KULIT DENGAN combo 3in1 set .
    Uolsss semuaaa yg nak putih gebu tuh cepat2 lah grab combo 3in1 set nih.
    Set combo rm145 sahajaaaaa
    Memang murah sgt berbanding nak inject putih cost lebih mahall.
    KORANG JUST SAPU2 sahaja ibuputih mix laser serum sebelum tidur & scrub badan tuh 3-4 kali seminggu .
    Nak cepatt lagi kesan guna #ibuscrubbywna hari2 🔥🔥🔥🔥
    Balek kerja tuh terus sental kulit guna #ibuscrubbywna
    Penat2 bekerja sehari kene lah juga luangkan masa untuk dirisendirk kan 😍
    Bau strawberry diaaa memang betul2 relax kan badan kita sangatt☺️

    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  28  0  8 August, 2020
  • Happy nye bila custumor bagi tahu yg dorang sgt BERPUAS HATI SANGAT2 dengan 3in1set nih🔥🔥🔥🔥
Kalau korang konsisten insyaAllah korang akan nampak perubahannya dari hari ke hari😍😍😍❤️
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set nih mmg sesuai sgt untuk yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali gandaaa🔥🔥🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • Happy nye bila custumor bagi tahu yg dorang sgt BERPUAS HATI SANGAT2 dengan 3in1set nih🔥🔥🔥🔥
    Kalau korang konsisten insyaAllah korang akan nampak perubahannya dari hari ke hari😍😍😍❤️
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set nih mmg sesuai sgt untuk yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali gandaaa🔥🔥🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  11  0  7 August, 2020
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua puluh kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥

 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua puluh kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥


    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    Combo 3in1 set mmg sangat sesuai untuk korang yg nak kulit putih mencerahkan 20 kali ganda😍😍😍🔥
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  11  0  7 August, 2020
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah! 
#ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita.. 
#ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
#feedback #ibuscrubbywna korangg baca lah sendiri my CUST SO HAPPY DAN SGT BERPUAS HATI DENGAN #ibuscrubbywna KULIT TERUS LEMBUT katanya😍😍😍❤️
#ibuscrubbywna nih Korang boleh nampak kesan dia dalam satu kali penggunaan taw😍😍😍😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak 
Combo 3in1 set rm145
#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum
  • YG DAH GUNA 3in1set nih mesti dah paham sgt yg kesan dia mmg double untuk yg nak kulit cerah!
    #ibuscrubbywna untuk menanggalkan daki2! Bila daki2 dah tanggal cerahlah kulit kita..
    #ibuputihninaskincare #laserserumnina pulak untuk mencerahkan kulit dua kali ganda!
    Korang konsisten insyaAllah hasil nye pun mesti memuaskan😍😍😍🔥
    #feedback #ibuscrubbywna korangg baca lah sendiri my CUST SO HAPPY DAN SGT BERPUAS HATI DENGAN #ibuscrubbywna KULIT TERUS LEMBUT katanya😍😍😍❤️
    #ibuscrubbywna nih Korang boleh nampak kesan dia dalam satu kali penggunaan taw😍😍😍😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! Kalau nak
    Combo 3in1 set rm145
    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum

  •  7  0  7 August, 2020
  • TAK TRY LAGI KE TUH #ibuscrubbywna memang RUGI sgt. Wangi diaaa jangan tanye ekh. Bau lah sendiri. Comfrm jatuh cinta. Scrub nye pulak aduh duhh 🔥🔥🔥🔥🔥
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • TAK TRY LAGI KE TUH #ibuscrubbywna memang RUGI sgt. Wangi diaaa jangan tanye ekh. Bau lah sendiri. Comfrm jatuh cinta. Scrub nye pulak aduh duhh 🔥🔥🔥🔥🔥
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  13  0  6 August, 2020
  • WOWWW 3 kali penggunaan sahaja! Korang boleh nampak sendiri yee hasilnya! 
kulit lebih moist sedapp jerk nak pegang😍😍😍❤️ 
Korang yg tak try tuh cepat2 lah try! 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • WOWWW 3 kali penggunaan sahaja! Korang boleh nampak sendiri yee hasilnya!
    kulit lebih moist sedapp jerk nak pegang😍😍😍❤️
    Korang yg tak try tuh cepat2 lah try!
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  9  0  6 August, 2020
  • WOWWW 3 kali penggunaan sahaja! Korang boleh nampak sendiri yee hasilnya! 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • WOWWW 3 kali penggunaan sahaja! Korang boleh nampak sendiri yee hasilnya!
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  5  0  6 August, 2020
  • BEFORE & AFTER SIS CANTIK GUNA #ibuscrubbywna 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • BEFORE & AFTER SIS CANTIK GUNA #ibuscrubbywna
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  13  1  2 August, 2020
  • BEFORE & AFTER SIS CANTIK GUNA #ibuscrubbywna 
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • BEFORE & AFTER SIS CANTIK GUNA #ibuscrubbywna
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  14  0  2 August, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna NAMPAK TAK KULIT NAMPAK MAKIN CERAH😱😱😱😱
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna NAMPAK TAK KULIT NAMPAK MAKIN CERAH😱😱😱😱
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  8  0  2 August, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna KULIT makin LEMBUT dan CERAH daripada sebelum nih😱😱😱😱
#ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna KULIT makin LEMBUT dan CERAH daripada sebelum nih😱😱😱😱
    #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  13  0  31 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna 
Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
korang bila lagi nak try ???
Promo berakhir esok taw. 
Sape sape yg nak order cepat2 selit order hari nih caca masih On COD taw untuk Uolss😘

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna
    Wowwwww nampak tak sebelum dan selepas sis cantik nih guna #ibuscrubbywna 😍😍😍
    korang bila lagi nak try ???
    Promo berakhir esok taw.
    Sape sape yg nak order cepat2 selit order hari nih caca masih On COD taw untuk Uolss😘

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  11  0  30 July, 2020
  • PROMO PROMO PROMO❗️❗️❗️❗️❗️

#ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI! 
Rm40 sahaja😍😍😍😍
Cepat2 Grab promo sale raya haji nih🔥
#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • PROMO PROMO PROMO❗️❗️❗️❗️❗️

    #ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI!
    Rm40 sahaja😍😍😍😍
    Cepat2 Grab promo sale raya haji nih🔥
    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  11  0  30 July, 2020
  • Haii uolsss! 
Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
#ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI! 
Rm40 sahaja😍😍😍😍
BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
🔥🔥🔥🔥
Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • Haii uolsss!
    Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
    #ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI!
    Rm40 sahaja😍😍😍😍
    BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
    KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
    🔥🔥🔥🔥
    Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
    Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  12  2  29 July, 2020
  • Haii uolsss! 
Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
#ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI! 
Rm40 sahaja😍😍😍😍
BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
🔥🔥🔥🔥
Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • Haii uolsss!
    Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
    #ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI!
    Rm40 sahaja😍😍😍😍
    BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
    KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
    🔥🔥🔥🔥
    Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
    Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  11  0  29 July, 2020
  • Haii uolsss! 
Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
#ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI! 
Rm40 sahaja😍😍😍😍
BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
🔥🔥🔥🔥
Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

#ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat! 
Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • Haii uolsss!
    Okay hari nih caca nak bagi kabar gembiraaaa
    #ibuscrubbywna ade promo SALE RAYA HAJI!
    Rm40 sahaja😍😍😍😍
    BILA LAGI #ibuscrubbywna BUAT PROMO😍😍😍😍
    KORANG TUNGGU APELAGI JGAN LEPASKAN PELUANG GRAB PROMO RAYA HAJI NIh
    🔥🔥🔥🔥
    Promo bermula start daripada hari nih sampai 31 july❤️🤗
    Sape2 yg nak join postage & cod boleh ws caca😘😘❤️

    #ibuscrubbywna sesuai untuk satu badan, Betul betul JIMAT sangat!
    Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  14  0  29 July, 2020
  • KALI NIH REPEAT TERUS AMBEK 2 BEKAS! 😍😍😍😍

#feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • KALI NIH REPEAT TERUS AMBEK 2 BEKAS! 😍😍😍😍

    #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  6  0  29 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna JiMAT sangat dan mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna JiMAT sangat dan mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  6  0  29 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  8  0  29 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  6  0  29 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
TAK SABAR NYE NAK TUNGGU NEXT WEEK HASIL MESTI LEBIH WOWWWW😍😍😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    TAK SABAR NYE NAK TUNGGU NEXT WEEK HASIL MESTI LEBIH WOWWWW😍😍😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  6  0  21 July, 2020
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  22  2  19 July, 2020
  • #feedback 3in1 set mmg betul2 WOWW😍😍😍❤️
Korang mana yg tak try lagi 3in1 set tuh mmg rugiii😍😍😍
#ibuscrubbywna - Membersihkan dan menanggalkan daki2 
#ibuputihnina - mencerahkan sampai ke dalam2 😍😍😍
#laserserumnina - serum pemutih kulit  yg sgt bagus dan sangat sesuai bila korang mix dlam scrub & ibuputih untuk hasil yg lebih wowwwww😍😍😍👍🏻
MEMANG TERBAIK HASILNYE KALAU KORANG GUNA 3in1 SET😍😍
yg penting KONSISTEN 👍🏻
MILIKI KULIT PUTIH KINI BUKAN IMPIAN LAGI❗️
BUKTIKKAN NYA SEKARANG! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback 3in1 set mmg betul2 WOWW😍😍😍❤️
    Korang mana yg tak try lagi 3in1 set tuh mmg rugiii😍😍😍
    #ibuscrubbywna - Membersihkan dan menanggalkan daki2
    #ibuputihnina - mencerahkan sampai ke dalam2 😍😍😍
    #laserserumnina - serum pemutih kulit yg sgt bagus dan sangat sesuai bila korang mix dlam scrub & ibuputih untuk hasil yg lebih wowwwww😍😍😍👍🏻
    MEMANG TERBAIK HASILNYE KALAU KORANG GUNA 3in1 SET😍😍
    yg penting KONSISTEN 👍🏻
    MILIKI KULIT PUTIH KINI BUKAN IMPIAN LAGI❗️
    BUKTIKKAN NYA SEKARANG!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  26  0  19 July, 2020

Top #ibuputihninaskincareoriginal Posts

  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubbywna  sesuai di gunakan di wajah dan badan❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare
  • #feedback #ibuscrubbywna mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubbywna sesuai di gunakan di wajah dan badan❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #teammira #teammierah #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare

  •  12  2  5 July, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  4  1  24 March, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 April, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  5  1  17 May, 2020
  • Wasap direct 013_730 5150
MAKIN POLISH MAKIN SHINING !

fenomena polish face Nina melanda , dengan harga mampu milik anda dapat kulit yang glowing dan shining 
Ramai yang dah cuba , kita bukan iklan barang tapi nak share dgn pelanggan kita yang KRIM POLISH Nina YANG HARGA MURAH INI SANGAT2 MEMBANTU AWAK NAMPK LAGI CANTIK !

Jika awak mmg guna skincare jenama abcd , jangan susah hati , awak boleh pakai polish face nina .
cara nya sangat mudah . ****************************
Polish Face Nina
kandungan terbaik 
sugar
sweet almond
cocoa butter
vit e 
strawberry seed
micro collagen

menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit ********
polish pkai bile u free tak kisah bila pun

cuci muka jgn lap , sapu polish
gosok 3minit dan cuci .

3 kali 1 minggu sahaja

#polishfaceninaskincare #polishfacenina #sarawak #polishfaceninamurah #ninaskincare #ninaskincarehq #ipownina #ipowninaskincare #ipowninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #sabah #ibuputihlaserserumnina #pudarkanparutjerawat #pudarkanjeragat #jerawatbatu #jeragat #hilangkanjerawat #putihgebukekal #like4like #whiteningboostermurah #polishfaceborong #shop
  • Wasap direct 013_730 5150
    MAKIN POLISH MAKIN SHINING !

    fenomena polish face Nina melanda , dengan harga mampu milik anda dapat kulit yang glowing dan shining
    Ramai yang dah cuba , kita bukan iklan barang tapi nak share dgn pelanggan kita yang KRIM POLISH Nina YANG HARGA MURAH INI SANGAT2 MEMBANTU AWAK NAMPK LAGI CANTIK !

    Jika awak mmg guna skincare jenama abcd , jangan susah hati , awak boleh pakai polish face nina .
    cara nya sangat mudah . ****************************
    Polish Face Nina
    kandungan terbaik
    sugar
    sweet almond
    cocoa butter
    vit e
    strawberry seed
    micro collagen

    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit ********
    polish pkai bile u free tak kisah bila pun

    cuci muka jgn lap , sapu polish
    gosok 3minit dan cuci .

    3 kali 1 minggu sahaja

    #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sarawak #polishfaceninamurah #ninaskincare #ninaskincarehq #ipownina #ipowninaskincare #ipowninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #sabah #ibuputihlaserserumnina #pudarkanparutjerawat #pudarkanjeragat #jerawatbatu #jeragat #hilangkanjerawat #putihgebukekal #like4like #whiteningboostermurah #polishfaceborong #shop

  •  11  3  5 November, 2016
  • Wasap direct 013_730 5150
MAKIN POLISH MAKIN SHINING !

fenomena polish face Nina melanda , dengan harga mampu milik anda dapat kulit yang glowing dan shining 
Ramai yang dah cuba , kita bukan iklan barang tapi nak share dgn pelanggan kita yang KRIM POLISH Nina YANG HARGA MURAH INI SANGAT2 MEMBANTU AWAK NAMPK LAGI CANTIK !

Jika awak mmg guna skincare jenama abcd , jangan susah hati , awak boleh pakai polish face nina .
cara nya sangat mudah . ****************************
Polish Face Nina
kandungan terbaik 
sugar
sweet almond
cocoa butter
vit e 
strawberry seed
micro collagen

menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit ********
polish pkai bile u free tak kisah bila pun

cuci muka jgn lap , sapu polish
gosok 3minit dan cuci .

3 kali 1 minggu sahaja

#polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfaceninamurah #ninaskincare #ninaskincarehq #ipownina #ipowninaskincare #ipowninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #pudarkanparutjerawat #pudarkanjeragat #jerawatbatu #jeragat #hilangkanjerawat #putihgebukekal #whiteningboostermurah #polishfaceborong
  • Wasap direct 013_730 5150
    MAKIN POLISH MAKIN SHINING !

    fenomena polish face Nina melanda , dengan harga mampu milik anda dapat kulit yang glowing dan shining
    Ramai yang dah cuba , kita bukan iklan barang tapi nak share dgn pelanggan kita yang KRIM POLISH Nina YANG HARGA MURAH INI SANGAT2 MEMBANTU AWAK NAMPK LAGI CANTIK !

    Jika awak mmg guna skincare jenama abcd , jangan susah hati , awak boleh pakai polish face nina .
    cara nya sangat mudah . ****************************
    Polish Face Nina
    kandungan terbaik
    sugar
    sweet almond
    cocoa butter
    vit e
    strawberry seed
    micro collagen

    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit ********
    polish pkai bile u free tak kisah bila pun

    cuci muka jgn lap , sapu polish
    gosok 3minit dan cuci .

    3 kali 1 minggu sahaja

    #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfaceninamurah #ninaskincare #ninaskincarehq #ipownina #ipowninaskincare #ipowninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #pudarkanparutjerawat #pudarkanjeragat #jerawatbatu #jeragat #hilangkanjerawat #putihgebukekal #whiteningboostermurah #polishfaceborong

  •  11  0  23 October, 2016