#ibuputihninaskincaremurah Instagram Photos & Videos

ibuputihninaskincaremurah - 4.2k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
6.8
average likes

Latest #ibuputihninaskincaremurah Posts

  • Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni 😍👆🏻
.
#ibuputihnina
#laserserumnina
#ibuscrubwna 
🔥🔥🔥
.
Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
.
Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang hntar feedback tauu🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
.
Pakai set ni dah cukup , xyah dah pakai hat lain 😘
.
Nk try wsp 📲 010-463 1732
.

#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihninaskincaremurah#ibuputihlaserserumnina
  • Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni 😍👆🏻
    .
    #ibuputihnina
    #laserserumnina
    #ibuscrubwna
    🔥🔥🔥
    .
    Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
    .
    Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang hntar feedback tauu🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
    .
    Pakai set ni dah cukup , xyah dah pakai hat lain 😘
    .
    Nk try wsp 📲 010-463 1732
    .

    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih #bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihninaskincaremurah#ibuputihlaserserumnina

  •  6  0  20 hours ago
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM40
👉IBU PUTIH : RM53
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM40
    👉IBU PUTIH : RM53
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  6  0  1 August, 2020
  • .
IBUPUTIH LASERSERUM
.
Our all time best seller sejak 2013!!
Yes we have been in market that long.
Why?
Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
Sekali dah pakai confirm tak cari lain.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️ 
.
Jom klik link kat bio utk order/bertanya 
📲 016-793 4782
.
#ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #kitajagakita #jagajarak #kitamestimenang
  • .
    IBUPUTIH LASERSERUM
    .
    Our all time best seller sejak 2013!!
    Yes we have been in market that long.
    Why?
    Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
    Sekali dah pakai confirm tak cari lain.
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio utk order/bertanya
    📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #kitajagakita #jagajarak #kitamestimenang

  •  20  0  25 July, 2020
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM40
👉IBU PUTIH : RM53
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM40
    👉IBU PUTIH : RM53
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  2  0  5 July, 2020
  • .
Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni😍👆🏻
.
#ibuputihnina
#laserserumnina
#ibuscrubwna
🔥🔥🔥
.
Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
.
Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang anto feedback tauu 🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
.
Pakai set ni dah cukup, xyah dah pakai hat lain 😘
.
Nk try wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare 
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni😍👆🏻
    .
    #ibuputihnina
    #laserserumnina
    #ibuscrubwna
    🔥🔥🔥
    .
    Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
    .
    Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang anto feedback tauu 🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
    .
    Pakai set ni dah cukup, xyah dah pakai hat lain 😘
    .
    Nk try wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  7  0  25 June, 2020
  • .
Tengok tesktur pun dah boleh ingat bau dia manis2 macam yogurt strawberi 🍓🥛, rasa geram jer nak masuk mulut😩
.
Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕
.
Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrub yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ .
Nk wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    Tengok tesktur pun dah boleh ingat bau dia manis2 macam yogurt strawberi 🍓🥛, rasa geram jer nak masuk mulut😩
    .
    Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕
    .
    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrub yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ .
    Nk wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  7  0  18 June, 2020
  • .
Krim IBU PUTIH NINASKINCARE merupakan ibu kepada segala krim pemutih. Krim ini juga bertindak sebagai BOOSTER untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. Ia diperbuat daripada ekstrak anggur,  Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
.
Nk Bekas besar ada 
Nk bekas kecik pon ada
.
Nk order direct wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    Krim IBU PUTIH NINASKINCARE merupakan ibu kepada segala krim pemutih. Krim ini juga bertindak sebagai BOOSTER untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. Ia diperbuat daripada ekstrak anggur, Vit C dan E, Glutathione dan Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
    .
    Nk Bekas besar ada
    Nk bekas kecik pon ada
    .
    Nk order direct wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  11  0  17 June, 2020
  • 🍀COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM🍀

ASYIK MUKA JE PUTIH? TGN & KAKI MCM MANA? TERBIAR HANGUS TERBAKAR,BERSISIK?
TU BLOM KULIT BDN CELAH2 YG DIBIARKAN HITAM BERDAKI BERKERAK BERPARUT?? MCM MNE TU???😭
.
.
❌perlu INJECTION!
❌perlu habiskan duit beribu
.
.
Cuba je SERUM LASER + IBU PUTIH NINASKINCARE CONFIRM PUTIH GEBU.
.
❤KELEBIHAN ❤
-booster cream
-double extra whitening
-untuk kesan yg lebih cepat & permenant(kekal)
campurkan krim ibu putih dgn mana2 night cream/losyen whitening..
.
COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•
KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE:
▶ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
▶ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
▶ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
▶ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
▶ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
▶ Anti kedutan & anti penuaan
▶ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
▶ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.
.
. PROMOSI
.
. .
. FREE POS + GIFT
.
.
.📲+6017-4342624
.
.

#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ninaskincaremurah #laserserum #laserserummurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #ninaskincareibuputih #ninaskincareserum #ninaskincarelaserserummurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #comboninaskincare #comboninaskincaremurah
  • 🍀COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM🍀

    ASYIK MUKA JE PUTIH? TGN & KAKI MCM MANA? TERBIAR HANGUS TERBAKAR,BERSISIK?
    TU BLOM KULIT BDN CELAH2 YG DIBIARKAN HITAM BERDAKI BERKERAK BERPARUT?? MCM MNE TU???😭
    .
    .
    ❌perlu INJECTION!
    ❌perlu habiskan duit beribu
    .
    .
    Cuba je SERUM LASER + IBU PUTIH NINASKINCARE CONFIRM PUTIH GEBU.
    .
    ❤KELEBIHAN ❤
    -booster cream
    -double extra whitening
    -untuk kesan yg lebih cepat & permenant(kekal)
    campurkan krim ibu putih dgn mana2 night cream/losyen whitening..
    .
    COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE:
    ▶ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    ▶ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ▶ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ▶ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ▶ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ▶ Anti kedutan & anti penuaan
    ▶ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ▶ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
    .
    .
    . PROMOSI
    .
    . .
    . FREE POS + GIFT
    .
    .
    .📲+6017-4342624
    .
    .

    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ninaskincaremurah #laserserum #laserserummurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #ninaskincareibuputih #ninaskincareserum #ninaskincarelaserserummurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #comboninaskincare #comboninaskincaremurah

  •  2  0  8 June, 2020
  • **IBU SCRUB BY WNA** RM45
*Tidak Termasuk Postage •••••••••••••••••••••••••••• IBU SCRUB by WNA 💐
150gram

Kandungan:
yogurt, vit c, vit e, alpha arbutin, glutathione, milk extract, strawberry seed oil, kojic acid, ibu putih

Kebaikan:
1. Memutih dan melembutkan kulit muka serta badan
2. Menanggalkan sel kulit mati dan daki-daki pada kulit
3. Memperbaiki tekstur kulit
4. Mencerahkan bahagian-bahagian pelipat seperti ketiak, celah paha, siku
5. Mencerah serta memudarkan parut pada kulit
6. Memperbaiki dan memberi kelembapan pada kulit kering
7. Menghilangkan jerawat pada badan
8. Menganjalkan kulit
9. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

Free Silicon and Paraben❗

#ibuscrub #ibuscrubbywna #ibuscrubhq #scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanmalaysia#serumnina #ibuputihlaserserumnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninamurah #serumbleaching #serumbleachingnina #mandianbidaranina #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching #lotionputihajaib #mandianbleachingbidara #mandianbleachingnina
  • **IBU SCRUB BY WNA** RM45
    *Tidak Termasuk Postage •••••••••••••••••••••••••••• IBU SCRUB by WNA 💐
    150gram

    Kandungan:
    yogurt, vit c, vit e, alpha arbutin, glutathione, milk extract, strawberry seed oil, kojic acid, ibu putih

    Kebaikan:
    1. Memutih dan melembutkan kulit muka serta badan
    2. Menanggalkan sel kulit mati dan daki-daki pada kulit
    3. Memperbaiki tekstur kulit
    4. Mencerahkan bahagian-bahagian pelipat seperti ketiak, celah paha, siku
    5. Mencerah serta memudarkan parut pada kulit
    6. Memperbaiki dan memberi kelembapan pada kulit kering
    7. Menghilangkan jerawat pada badan
    8. Menganjalkan kulit
    9. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

    Free Silicon and Paraben❗

    #ibuscrub #ibuscrubbywna #ibuscrubhq #scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanmalaysia #serumnina #ibuputihlaserserumnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninamurah #serumbleaching #serumbleachingnina #mandianbidaranina #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching #lotionputihajaib #mandianbleachingbidara #mandianbleachingnina

  •  1  0  4 June, 2020
  • **IBU SCRUB BY WNA** RM45
*Tidak Termasuk Postage •••••••••••••••••••••••••••• IBU SCRUB by WNA 💐
150gram

Kandungan:
yogurt, vit c, vit e, alpha arbutin, glutathione, milk extract, strawberry seed oil, kojic acid, ibu putih

Kebaikan:
1. Memutih dan melembutkan kulit muka serta badan
2. Menanggalkan sel kulit mati dan daki-daki pada kulit
3. Memperbaiki tekstur kulit
4. Mencerahkan bahagian-bahagian pelipat seperti ketiak, celah paha, siku
5. Mencerah serta memudarkan parut pada kulit
6. Memperbaiki dan memberi kelembapan pada kulit kering
7. Menghilangkan jerawat pada badan
8. Menganjalkan kulit
9. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

Free Silicon and Paraben❗

#ibuscrub #ibuscrubbywna #ibuscrubhq #scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanmalaysia#serumnina #ibuputihlaserserumnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninamurah #serumbleaching #serumbleachingnina #mandianbidaranina #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching #lotionputihajaib #mandianbleachingbidara #mandianbleachingnina
  • **IBU SCRUB BY WNA** RM45
    *Tidak Termasuk Postage •••••••••••••••••••••••••••• IBU SCRUB by WNA 💐
    150gram

    Kandungan:
    yogurt, vit c, vit e, alpha arbutin, glutathione, milk extract, strawberry seed oil, kojic acid, ibu putih

    Kebaikan:
    1. Memutih dan melembutkan kulit muka serta badan
    2. Menanggalkan sel kulit mati dan daki-daki pada kulit
    3. Memperbaiki tekstur kulit
    4. Mencerahkan bahagian-bahagian pelipat seperti ketiak, celah paha, siku
    5. Mencerah serta memudarkan parut pada kulit
    6. Memperbaiki dan memberi kelembapan pada kulit kering
    7. Menghilangkan jerawat pada badan
    8. Menganjalkan kulit
    9. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

    Free Silicon and Paraben❗

    #ibuscrub #ibuscrubbywna #ibuscrubhq #scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanmalaysia #serumnina #ibuputihlaserserumnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninamurah #serumbleaching #serumbleachingnina #mandianbidaranina #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching #lotionputihajaib #mandianbleachingbidara #mandianbleachingnina

  •  2  0  4 June, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  1  0  27 May, 2020
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM50
👉IBU PUTIH : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0174342624
.
#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM50
    👉IBU PUTIH : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0174342624
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  3  0  17 May, 2020
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM40
👉IBU PUTIH : RM53
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM40
    👉IBU PUTIH : RM53
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  8  0  17 May, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  5  1  17 May, 2020
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM65
👉IBU PUTIH : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0174342624
.

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM65
    👉IBU PUTIH : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0174342624
    .

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  2  0  10 May, 2020

Top #ibuputihninaskincaremurah Posts

  • 🌈🦄 NINA : IBU PUTIH SKINCARE 🦄
.
👉🏻 Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
👉🏻 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare .
‼ RUGI TAK GRAB ‼
.
Kandungan Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 : 🌻 Alpha Arbutin 🌻 Collagen 🌻 Hyaluronic Acid 🌻 Tea Tree
🌻 Pati Kunyit 🌻 Aloe Vera
🌻 Vitamin C & E 🌻 Pati Tomato
🌻 Pati Carrot 🌻 Pati Anggur
.
Item di dalam Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
🌸 Toner Pencerah
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
🌸 Krim Siang Ibuputih 🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷
.
🌸 Sabun Muka
.
Cherry + Delima + Collagen
🍒 membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
🌸 Toner Pencerah
.
🍒 membuang kulit mati
🍒 menutup pori2 🍒 membuang blackhead
🍒 membuang parut hitam
🍒 menambahkan seri wajah
🍒 pinkish kan kulit secara semulajadi
.
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
.
🍒 menghilangkan jerawat
🍒 menghapus jeragat
🍒 mencerahkan kulit
.
🌸 Krim Siang Ibuputih .
🍒 melindungi dari sinaran uv
🍒 mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
.
#ninaibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihskincare #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihmalaysia #ninaibuputihrm58 #ibuputihninaskincaremurah
  • 🌈🦄 NINA : IBU PUTIH SKINCARE 🦄
    .
    👉🏻 Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
    👉🏻 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare .
    ‼ RUGI TAK GRAB ‼
    .
    Kandungan Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 : 🌻 Alpha Arbutin 🌻 Collagen 🌻 Hyaluronic Acid 🌻 Tea Tree
    🌻 Pati Kunyit 🌻 Aloe Vera
    🌻 Vitamin C & E 🌻 Pati Tomato
    🌻 Pati Carrot 🌻 Pati Anggur
    .
    Item di dalam Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
    🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    🌸 Toner Pencerah
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    🌸 Krim Siang Ibuputih 🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷
    .
    🌸 Sabun Muka
    .
    Cherry + Delima + Collagen
    🍒 membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
    .
    🌸 Toner Pencerah
    .
    🍒 membuang kulit mati
    🍒 menutup pori2 🍒 membuang blackhead
    🍒 membuang parut hitam
    🍒 menambahkan seri wajah
    🍒 pinkish kan kulit secara semulajadi
    .
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    .
    🍒 menghilangkan jerawat
    🍒 menghapus jeragat
    🍒 mencerahkan kulit
    .
    🌸 Krim Siang Ibuputih .
    🍒 melindungi dari sinaran uv
    🍒 mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    .
    #ninaibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihskincare #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihmalaysia #ninaibuputihrm58 #ibuputihninaskincaremurah

  •  5  2  25 March, 2019