#ibuputihninaskincare Instagram Photos & Videos

ibuputihninaskincare - 46.6k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
620.2
average likes

Latest #ibuputihninaskincare Posts

  • Tekstur ibu scrub
.
.
Nak kulit cerah berseri? Tercari cari scrub yang mampu mencerahkan uolss? Haaàa ni Barang boekkk. Wajib cuba Ibu Scrub ni tu 😍
.
.
- Mencerahkan Kulit
- Memudarkan parut
- Menganjalkan kulit
- Membuatkan kulit terasa lembut dan gebu
- Menanggalkan sel-sel kulit mati
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk muka
.
.
RM45/150gm
(Tidak termasuk postage)
.
.
Macam mana nak order?
Korang klik saja link wasap dekat bio sekarang atau tinggalkan dm, nanti kami dm korang okay 😍
.
.
"Sental-sental dah putih, ehhh!"
.
.
#ibuscrubwna #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubhomemade #ibuscrubterengganu #readystockmalaysia #produkkecantikan #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #directhq #mencerahkankulit #ibuputih #ibuputihninaskincare #sayajual #terengganukite #kotabharukelantan
  • Tekstur ibu scrub
    .
    .
    Nak kulit cerah berseri? Tercari cari scrub yang mampu mencerahkan uolss? Haaàa ni Barang boekkk. Wajib cuba Ibu Scrub ni tu 😍
    .
    .
    - Mencerahkan Kulit
    - Memudarkan parut
    - Menganjalkan kulit
    - Membuatkan kulit terasa lembut dan gebu
    - Menanggalkan sel-sel kulit mati
    - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk muka
    .
    .
    RM45/150gm
    (Tidak termasuk postage)
    .
    .
    Macam mana nak order?
    Korang klik saja link wasap dekat bio sekarang atau tinggalkan dm, nanti kami dm korang okay 😍
    .
    .
    "Sental-sental dah putih, ehhh!"
    .
    .
    #ibuscrubwna #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubhomemade #ibuscrubterengganu #readystockmalaysia #produkkecantikan #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #directhq #mencerahkankulit #ibuputih #ibuputihninaskincare #sayajual #terengganukite #kotabharukelantan

  •  1  0  13 hours ago
  • Lepas amal set combo ni rasa confident je selfie without any filter muka still on glowing bebas jerawat or parut dulu risau sgt org mengata muka putih tangan hitam skrg dah cerah sekata 🥰

So korang yg mana nak putih seluruh badan, nak hilangkan jerawat, nak pudarkan parut, nak selesaikan masalah kulit kusam? Meh pm kita akan selesaikan masalah korang okay 😘✨

JOM PUTIH BERSAMA 📲 www.wasap.my/60182814640/NAKORDER

#IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan
  • Lepas amal set combo ni rasa confident je selfie without any filter muka still on glowing bebas jerawat or parut dulu risau sgt org mengata muka putih tangan hitam skrg dah cerah sekata 🥰

    So korang yg mana nak putih seluruh badan, nak hilangkan jerawat, nak pudarkan parut, nak selesaikan masalah kulit kusam? Meh pm kita akan selesaikan masalah korang okay 😘✨

    JOM PUTIH BERSAMA 📲 www.wasap.my/60182814640/NAKORDER

    #IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan

  •  29  0  3 August, 2020
  • .
𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝑷𝑬𝑹𝑭𝑬𝑪𝑻 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝑩𝑳𝑬𝑨𝑪𝑯𝑰𝑵𝑮 𝑺𝑲𝑰𝑵 𝑵𝑰𝑵𝑨 🥰🥰
-
Ye dak?
Buat 10minit nampak hasil.
Sape takmo kan 💁🏻‍♀️
-
Nak order terus tekan link dibio @ wsp
📲 016-793 4782
.
#bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝑷𝑬𝑹𝑭𝑬𝑪𝑻 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝑩𝑳𝑬𝑨𝑪𝑯𝑰𝑵𝑮 𝑺𝑲𝑰𝑵 𝑵𝑰𝑵𝑨 🥰🥰
    -
    Ye dak?
    Buat 10minit nampak hasil.
    Sape takmo kan 💁🏻‍♀️
    -
    Nak order terus tekan link dibio @ wsp
    📲 016-793 4782
    .
    #bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  26  0  2 August, 2020
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
👉LASER SERUM : RM40
👉IBU PUTIH : RM53
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • 💐IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINA💐
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white 😉
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau💕 Satu badan putih gebu💁 Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    👉LASER SERUM : RM40
    👉IBU PUTIH : RM53
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  6  0  1 August, 2020
  • .
.
MOCHI DONUT
Resep @masaktv 
Rebaked @rondut 
.
Bahan starter:⁣⁣ 
30 g tepung ketan⁣⁣ 
30 g susu UHT plain⁣⁣ ⁣⁣ 
.
Bahan utama:⁣⁣ 
225 g tepung ketan⁣⁣ 
50 g gula pasir⁣⁣ 
1 sdt baking powder⁣⁣ 
Sejumput garam⁣⁣ 
120 g susu UHT plain⁣⁣ 
1 btr telur⁣⁣ 
35 g mentega tawar cair⁣⁣ ⁣⁣ 
.
Topping:⁣⁣ 
Elmer Dip Glaze⁣⁣ rasa Dark Coklat, Green tea and Strawberry
.
Cara:
 1. Campur bahan starter, aduk rata. Kukus selama 5 menit atau microwave 1 menit, dinginkan.⁣⁣ 
2. Campur tepung ketan, gula pasir, dan baking powder, aduk rata. Tambahkan sejumput garam, aduk rata kembali, sisihan.⁣⁣ 
3. Campur susu UHT plain, telur, dan mentega tawar cair, aduk rata.⁣⁣ 
4. Tuang adonan cair ke campuran tepung. Aduk rata dengan spatula kayu. ⁣⁣ 
5. Masukkan adonan starter, aduk rata kembali. Uleni 1-2 menit hingga adonan kalis. Tutup adonan dengan plastik agar tidak kering.⁣⁣ 
6. Sementara itu siapkan kertas baking ukuran 10x10 cm untuk menggoreng donat.⁣⁣ 
7. Bulatkan adonan seukuran ½ sdm (5gr). Tata di atas kertas roti secara melingkar kurang lebih terdiri dari 8 bulatan kecil. Lakukan hingga adonan habis.⁣⁣ 
8. Tutupi donat yang sudah dibentuk dengan plastik agar tidak kering sambil menunggu minyak panas.⁣⁣ 
9. Panaskan minyak banyak. Goreng donat di atas kertas roti. Angkat kertas roti setelah beberapa detik. Goreng tiap sisi sekitar 3-4 menit hingga matang dan permukaan berwarna coklat keemasan. Angkat.⁣⁣ 
10. Dinginkan lalu beri topping sesuai selera.⁣⁣
.
.
💟💟💟💟
Follow
@resep.masakan.enak1
@resep.masakan.enak1 
@resep.masakan.enak1 
.
.
#masakandiet #masakanrumahansederhana #masakan_rumahan #masakanminang #masakanbanjar #masakannusantaraindonesia #masakanaceh #masakanjawatimur #masakantradisional #masakanmanado #ibubekerja #ibuarisan #ibuanak #ibuprofen #ibuhits #ibukekinian #ibubaru #ibupkk #ibuputihninaskincare #pibuacne #bajukurungibuanak #setibuanak #dietibumenyusui #parentingmeme #parentinggoals #parentingislam #masakansedap
  • .
    .
    MOCHI DONUT
    Resep @masaktv
    Rebaked @rondut
    .
    Bahan starter:⁣⁣
    30 g tepung ketan⁣⁣
    30 g susu UHT plain⁣⁣ ⁣⁣
    .
    Bahan utama:⁣⁣
    225 g tepung ketan⁣⁣
    50 g gula pasir⁣⁣
    1 sdt baking powder⁣⁣
    Sejumput garam⁣⁣
    120 g susu UHT plain⁣⁣
    1 btr telur⁣⁣
    35 g mentega tawar cair⁣⁣ ⁣⁣
    .
    Topping:⁣⁣
    Elmer Dip Glaze⁣⁣ rasa Dark Coklat, Green tea and Strawberry
    .
    Cara:
    1. Campur bahan starter, aduk rata. Kukus selama 5 menit atau microwave 1 menit, dinginkan.⁣⁣
    2. Campur tepung ketan, gula pasir, dan baking powder, aduk rata. Tambahkan sejumput garam, aduk rata kembali, sisihan.⁣⁣
    3. Campur susu UHT plain, telur, dan mentega tawar cair, aduk rata.⁣⁣
    4. Tuang adonan cair ke campuran tepung. Aduk rata dengan spatula kayu. ⁣⁣
    5. Masukkan adonan starter, aduk rata kembali. Uleni 1-2 menit hingga adonan kalis. Tutup adonan dengan plastik agar tidak kering.⁣⁣
    6. Sementara itu siapkan kertas baking ukuran 10x10 cm untuk menggoreng donat.⁣⁣
    7. Bulatkan adonan seukuran ½ sdm (5gr). Tata di atas kertas roti secara melingkar kurang lebih terdiri dari 8 bulatan kecil. Lakukan hingga adonan habis.⁣⁣
    8. Tutupi donat yang sudah dibentuk dengan plastik agar tidak kering sambil menunggu minyak panas.⁣⁣
    9. Panaskan minyak banyak. Goreng donat di atas kertas roti. Angkat kertas roti setelah beberapa detik. Goreng tiap sisi sekitar 3-4 menit hingga matang dan permukaan berwarna coklat keemasan. Angkat.⁣⁣
    10. Dinginkan lalu beri topping sesuai selera.⁣⁣
    .
    .
    💟💟💟💟
    Follow
    @resep.masakan.enak1
    @resep.masakan.enak1
    @resep.masakan.enak1
    .
    .
    #masakandiet #masakanrumahansederhana #masakan_rumahan #masakanminang #masakanbanjar #masakannusantaraindonesia #masakanaceh #masakanjawatimur #masakantradisional #masakanmanado #ibubekerja #ibuarisan #ibuanak #ibuprofen #ibuhits #ibukekinian #ibubaru #ibupkk #ibuputihninaskincare #pibuacne #bajukurungibuanak #setibuanak #dietibumenyusui #parentingmeme #parentinggoals #parentingislam #masakansedap

  •  8  0  1 August, 2020
  • Siapa yg dah purchase ibu scrub tuh mmg wajib pakai sekali dgn ibu putih & laser serum ni baru lah makin putih gebu nampak urat hijau, kulit moist & tak kering kulit pun jadi putih pink gituu‼️ 2020 org dah tak inject putih dah sebab nak maintain tubuh badan sihat kan? Betul tak? So, set combo ni lah jadi rebutan sebab kesan dia macam injection ribu riban tauu 😍✨

JOM ORDER! Get yours now 📲 www.wasap.my/60182814640/SETCOMBO

#IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan
  • Siapa yg dah purchase ibu scrub tuh mmg wajib pakai sekali dgn ibu putih & laser serum ni baru lah makin putih gebu nampak urat hijau, kulit moist & tak kering kulit pun jadi putih pink gituu‼️ 2020 org dah tak inject putih dah sebab nak maintain tubuh badan sihat kan? Betul tak? So, set combo ni lah jadi rebutan sebab kesan dia macam injection ribu riban tauu 😍✨

    JOM ORDER! Get yours now 📲 www.wasap.my/60182814640/SETCOMBO

    #IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan

  •  5  0  29 July, 2020
  • .
.
MARTABAK MANIS TEFLON TAKARAN GELAS
By @shntya 
.
Martabak manis teflon takaran gelas

Bahan
1/2 gelas gula pasir/100 gr
1.1/2 gelas tepung terigu /150 gr
1 gelas air /180 ml
1 butir telur
1/4 sdt garam
1 sdt baking soda/soda kue

Caranya campur semua bahan kocok pakai whisk sampai semua tercampur rata
Diamkan 15 menit atau lebih juga boleh
Panaskan teflon, (saya alasi pakai loyang bekas) biar martabak gak gosong. Karena teflonku lengket maka ku olesi pakai sedikit butter lalu taburi dengan sedikit tepung, dan bersihkan pakai kertas dapur/kertas minyak..
Setelah teflon panas masukan adonan, tipiskan bagian pinggir biar garing seperti punya abang2 penjual martabak.
Kemudian tutup Teflonnya, klo sudah keliatan banyak lubang buka tutupnya dan taburi martabak dengan sedikit gula pasir ( yg gak suka manis boleh diskip)
Tutup kembali biarkan sampai masak, permukaan kering.
Matikan api kompor dan keluarkan martabak manis dari teflon.
Selagi masih panas olesi dengan butter/margarin dan beri topping kacang tanah yg sudah digoreng dn diblender kasar, tambahkan SKM lalu lipat dan potong2 sesuai selera
Siap disajikan.
Sekian happy baking
Untuk video klik link dibioku ya
Terima kasih 😘
.
.
💟💟💟💟
Follow
@resep.masakan.enak1
@resep.masakan.enak1
@resep.masakan.enak1
💟💟💟💟
.
.

#martabakmanis #martabak #ibubekerja #ibuarisan #ibuanak #ibuprofen #ibuhits #ibukekinian #ibubaru #ibupkk #ibuputihninaskincare #pibuacne #bajukurungibuanak #setibuanak #dietibumenyusui #parentingmeme #parentinggoals #parentingislam #masakansedap #videomasakan #masakanpalembang #masakansimpel #fotomasakan #masakanrumahansehat #masakansendiri #masakanenakmurah #masakanenak #masakanmudah
  • .
    .
    MARTABAK MANIS TEFLON TAKARAN GELAS
    By @shntya
    .
    Martabak manis teflon takaran gelas

    Bahan
    1/2 gelas gula pasir/100 gr
    1.1/2 gelas tepung terigu /150 gr
    1 gelas air /180 ml
    1 butir telur
    1/4 sdt garam
    1 sdt baking soda/soda kue

    Caranya campur semua bahan kocok pakai whisk sampai semua tercampur rata
    Diamkan 15 menit atau lebih juga boleh
    Panaskan teflon, (saya alasi pakai loyang bekas) biar martabak gak gosong. Karena teflonku lengket maka ku olesi pakai sedikit butter lalu taburi dengan sedikit tepung, dan bersihkan pakai kertas dapur/kertas minyak..
    Setelah teflon panas masukan adonan, tipiskan bagian pinggir biar garing seperti punya abang2 penjual martabak.
    Kemudian tutup Teflonnya, klo sudah keliatan banyak lubang buka tutupnya dan taburi martabak dengan sedikit gula pasir ( yg gak suka manis boleh diskip)
    Tutup kembali biarkan sampai masak, permukaan kering.
    Matikan api kompor dan keluarkan martabak manis dari teflon.
    Selagi masih panas olesi dengan butter/margarin dan beri topping kacang tanah yg sudah digoreng dn diblender kasar, tambahkan SKM lalu lipat dan potong2 sesuai selera
    Siap disajikan.
    Sekian happy baking
    Untuk video klik link dibioku ya
    Terima kasih 😘
    .
    .
    💟💟💟💟
    Follow
    @resep.masakan.enak1
    @resep.masakan.enak1
    @resep.masakan.enak1
    💟💟💟💟
    .
    .

    #martabakmanis #martabak #ibubekerja #ibuarisan #ibuanak #ibuprofen #ibuhits #ibukekinian #ibubaru #ibupkk #ibuputihninaskincare #pibuacne #bajukurungibuanak #setibuanak #dietibumenyusui #parentingmeme #parentinggoals #parentingislam #masakansedap #videomasakan #masakanpalembang #masakansimpel #fotomasakan #masakanrumahansehat #masakansendiri #masakanenakmurah #masakanenak #masakanmudah

  •  6  0  28 July, 2020
  • Formula baru 🥰

Yang dah ade stok bleaching boleh pakai liquid sahaja kat celah-celah pelipatan bagai tu. Dia tak perangkan bulu uols! Dia kasi cerah terus taw. Pakai mcm biasa 7-10minit then bilas. Meh kita cuba sama-sama! 🥰

#ibu #ibuputih #ibuputihlaserserumnina #ibuputihmurah #ibuputihninaskincare #ibuputihoriginal #bleaching #bleachingskin #skinbleaching #bleachingbadan #bleachingbadanmurah #bleachingsuper #bleachingmurah #bleachingkulit #bodybleaching #bleachingwajah #mandianbidara #mandian #mandianbleachingbidara #lotion #lotionpemutih  #lotionwhitening #lotionmurah #bodylotionpemutih #whiteninglotion #lotionsuperwhitening #lotionputihgebu #lotionputihajaib #lotionpemutihkulit #lotionpemutihbadan
  • Formula baru 🥰

    Yang dah ade stok bleaching boleh pakai liquid sahaja kat celah-celah pelipatan bagai tu. Dia tak perangkan bulu uols! Dia kasi cerah terus taw. Pakai mcm biasa 7-10minit then bilas. Meh kita cuba sama-sama! 🥰

    #ibu #ibuputih #ibuputihlaserserumnina #ibuputihmurah #ibuputihninaskincare #ibuputihoriginal #bleaching #bleachingskin #skinbleaching #bleachingbadan #bleachingbadanmurah #bleachingsuper #bleachingmurah #bleachingkulit #bodybleaching #bleachingwajah #mandianbidara #mandian #mandianbleachingbidara #lotion #lotionpemutih #lotionwhitening #lotionmurah #bodylotionpemutih #whiteninglotion #lotionsuperwhitening #lotionputihgebu #lotionputihajaib #lotionpemutihkulit #lotionpemutihbadan

  •  0  0  27 July, 2020
  • 🤣🤣🤣🤣🤣
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop #ipl_mbr #hanyaoriginal #dhoni
  • 🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #ipl #iplehouse #iplay #cricket #ipl9 #iplaytowin #ipls #ipl2018 #csk #bjd #ipl2016 #iplaser #msdhoni #ipla #iplace #ipl8 #iplan #iplayer #love #iplt20 #ipli #iple #ibuputihninaskincare #sayajual #laserserum #ninaskincare #ninaskincareshop #ipl_mbr #hanyaoriginal #dhoni

  •  7  0  26 July, 2020
  • LASERSERUM by NINASKINCARE
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM39 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal ?? Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE. Nak kesan yang superb boleh mix dengan #IbuPutihNina
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Kegunaan untuk badan sahaja.
➡️Boleh mix dengan Ibu Putih.
➡️Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
📌Caranya :
➡️Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian spray atau titiskan laser serum.
➡️Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
➡️Amalkan penggunaan setiap malam • Untuk menggebukan muka pula boleh pakai IPOW + IBU PUTIH by NINA SKINCARE
📌Produk ini bukan putih sementara, ia kekal.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#laserserum #ninaskincare #ibuputihmurah #ibuputihninaskincare #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #laserserumnina #laserserummurah
#serumvietnam#vitaminkuku
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  • LASERSERUM by NINASKINCARE
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    Harga RM39 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
    DM/Whatsapp kami di :
    📲017-907 9990
    📲017-907 9990
    📲017-907 9990
    📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal ?? Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE. Nak kesan yang superb boleh mix dengan #IbuPutihNina
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    CARA PENGGUNAAN
    ➡️Kegunaan untuk badan sahaja.
    ➡️Boleh mix dengan Ibu Putih.
    ➡️Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
    📌Caranya :
    ➡️Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian spray atau titiskan laser serum.
    ➡️Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    ➡️Amalkan penggunaan setiap malam • Untuk menggebukan muka pula boleh pakai IPOW + IBU PUTIH by NINA SKINCARE
    📌Produk ini bukan putih sementara, ia kekal.
    #Ellsyabeauty
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    #laserserum #ninaskincare #ibuputihmurah #ibuputihninaskincare #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #laserserumnina #laserserummurah
    #serumvietnam#vitaminkuku
    #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

  •  3  0  26 July, 2020
  • .
IBUPUTIH LASERSERUM
.
Our all time best seller sejak 2013!!
Yes we have been in market that long.
Why?
Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
Sekali dah pakai confirm tak cari lain.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️ 
.
Jom klik link kat bio utk order/bertanya 
📲 016-793 4782
.
#ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #kitajagakita #jagajarak #kitamestimenang
  • .
    IBUPUTIH LASERSERUM
    .
    Our all time best seller sejak 2013!!
    Yes we have been in market that long.
    Why?
    Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
    Sekali dah pakai confirm tak cari lain.
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio utk order/bertanya
    📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #kitajagakita #jagajarak #kitamestimenang

  •  20  0  25 July, 2020
  • Bye bye kulit berkerakk !!!
1 badann putih gebuu..
Cik suami pun gerrammm geramm tengok hahaaa
#IbuPutihLaserSerumNina memang paduuu! Barang legend yang KakNina sendiri amalkan dari duluuuu nak bagi putih macam skang ni
Pastikan beli yang 'Nina' SAHAJA yerrr

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#IPLS
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#BakalPengantin
#PutihGebu
#KulitPutih
#KulitCerah
  • Bye bye kulit berkerakk !!!
    1 badann putih gebuu..
    Cik suami pun gerrammm geramm tengok hahaaa
    #IbuPutihLaserSerumNina memang paduuu! Barang legend yang KakNina sendiri amalkan dari duluuuu nak bagi putih macam skang ni
    Pastikan beli yang 'Nina' SAHAJA yerrr

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #NinaSkincare
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #IPLS
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #ComboIPLS
    #NinaSkincareMurah
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #IbuPutihMurah
    #NinaSkincareShop
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #BakalPengantin
    #PutihGebu
    #KulitPutih
    #KulitCerah

  •  2  0  25 July, 2020
  • Harga "pasar malam" tapi kesan rawatan seperti ribuan ringgit! 👍
.
Memutihkan muka & badan ✅
Mengecutkan jerawat ✅
Memudarkan jeragat & parut ✅
Melicin & menghaluskan kulit ✅
Kesan seawal 24Jam ✅
Mengecilkan liang pori ✅
Kulit lebih berseri ✅

CARA GUNA :
Campurkan sekali Ibu Putih + Laser Serum, pakai sebelum tidur di muka & badan.

Kat badan boleh pakai setiap malam, kat muka pakai 2-3x seminggu.

BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts 
#AgentNinaSkincare
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
  • Harga "pasar malam" tapi kesan rawatan seperti ribuan ringgit! 👍
    .
    Memutihkan muka & badan ✅
    Mengecutkan jerawat ✅
    Memudarkan jeragat & parut ✅
    Melicin & menghaluskan kulit ✅
    Kesan seawal 24Jam ✅
    Mengecilkan liang pori ✅
    Kulit lebih berseri ✅

    CARA GUNA :
    Campurkan sekali Ibu Putih + Laser Serum, pakai sebelum tidur di muka & badan.

    Kat badan boleh pakai setiap malam, kat muka pakai 2-3x seminggu.

    BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #IP
    #NinaSkincare
    #LS
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #AgentNinaSkincare
    #IPLS
    #ComboIPLS
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #NinaSkincareShop
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina

  •  2  0  25 July, 2020
  • Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih nina skincare

🌹mencerahkan kulit seawal seminggu

🌹kecerahan secara alami, sekata dan natural

🌹tiada kesan sampingan

🌹tiada penggelupasan

🌹menghaluskan pori-pori

🌹menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan

🌹menghilangkan parut dan cela

🌹mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.

🌹sesuai digunakan pada wajah dan badan
.

Jom order uolzzz 🌹

Jom dapatkan 🌹

Retail Customer 😘
01110181669
01110181669
01110181669

Open Agent / Stokis ❤️
0129849905
0129849905
0129849905

Open Dropship 😍
0193851102
0193851102
0193851102
-
#ibuputihnina 
#ibuputih 
#ibuputihlaserserumnina 
#ibuputihskincare 
#ibuputihninaskincare
  • Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih nina skincare

    🌹mencerahkan kulit seawal seminggu

    🌹kecerahan secara alami, sekata dan natural

    🌹tiada kesan sampingan

    🌹tiada penggelupasan

    🌹menghaluskan pori-pori

    🌹menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan

    🌹menghilangkan parut dan cela

    🌹mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.

    🌹sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .

    Jom order uolzzz 🌹

    Jom dapatkan 🌹

    Retail Customer 😘
    01110181669
    01110181669
    01110181669

    Open Agent / Stokis ❤️
    0129849905
    0129849905
    0129849905

    Open Dropship 😍
    0193851102
    0193851102
    0193851102
    -
    #ibuputihnina
    #ibuputih
    #ibuputihlaserserumnina
    #ibuputihskincare
    #ibuputihninaskincare

  •  5  0  24 July, 2020
  • APA BEZA IBU SCRUB DENGAN IBUPUTIH LASERSERUM?

First nak bagitahu Ibu Scrub dgn IbuPutih LaserSerum fungsi lain-lain tapi kesan dan manfaat dia sama. MEMUTIHKAN KULIT‼️

Ibu Scrub ni fungsi dia untuk tanggalkan segala sel-sel kulit mati a.k.a DAKI yang ada atas PERMUKAAN KULIT. Tu sebabnya kita kena scrub badan seminggu 2 atau 3 kali.

IbuPutih LaserSerum ni pulak fungsi dia untuk mencerahkan kulit. Kena konsisten untuk dapatkan kulit cerah. Paling best tanpa suntikan ye.

It is clear love? That’s why 3 in 1 ni paling laku paling laris untuk PUTIHKAN SKIN MUKA & BADAN 😍✨

JOM ORDER! Get your now 📲www.wasap.my/60182814640/NAKORDER

#IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan
  • APA BEZA IBU SCRUB DENGAN IBUPUTIH LASERSERUM?

    First nak bagitahu Ibu Scrub dgn IbuPutih LaserSerum fungsi lain-lain tapi kesan dan manfaat dia sama. MEMUTIHKAN KULIT‼️

    Ibu Scrub ni fungsi dia untuk tanggalkan segala sel-sel kulit mati a.k.a DAKI yang ada atas PERMUKAAN KULIT. Tu sebabnya kita kena scrub badan seminggu 2 atau 3 kali.

    IbuPutih LaserSerum ni pulak fungsi dia untuk mencerahkan kulit. Kena konsisten untuk dapatkan kulit cerah. Paling best tanpa suntikan ye.

    It is clear love? That’s why 3 in 1 ni paling laku paling laris untuk PUTIHKAN SKIN MUKA & BADAN 😍✨

    JOM ORDER! Get your now 📲www.wasap.my/60182814640/NAKORDER

    #IbuScrubWNA #IbuScrubHQ #IbuScrubKuantan #IbuPutihNinaskincare #LaserSerumNinaskincare #NinaSkincareKuantan

  •  0  0  24 July, 2020
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE🌸
.

SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA
.

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan
#ibuputihninaskincare
#ibuputihnina 
#ibuputihoriginal 
#laserserumninaskincare
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE🌸
    .

    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA
    .

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan
    #ibuputihninaskincare
    #ibuputihnina
    #ibuputihoriginal
    #laserserumninaskincare

  •  2  0  23 July, 2020

Top #ibuputihninaskincare Posts