#ibuputihlaser Instagram Photos & Videos

ibuputihlaser - 110 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
7.3
average likes

Latest #ibuputihlaser Posts

  • kopi lontoor ni kalau hampa yg jenis tak boleh nak kawal diet sendiri,kopi ni boleh bantu kawal diet hampa..bak kata aton macam2 kebaikan yg ada kat kopi lontoor niπŸ˜†sapa beli kopi lontoor aton bagi free losyen lontoor langsing tu..yg losyen ni sapa cepat dia dapat laπŸ˜‚
ibu putih laser pon power jugak kesan dia..dia boleh bagi skin hampa tu jadi cerah dri muka smpai kaki haa..n dia boleh merawat skin hampa yg problem teruk tu.. *sori fon tak brapa nk clear pulak..hehe

#teamkaktin
#kopilontoor
#ibuputihlaser
  • kopi lontoor ni kalau hampa yg jenis tak boleh nak kawal diet sendiri,kopi ni boleh bantu kawal diet hampa..bak kata aton macam2 kebaikan yg ada kat kopi lontoor niπŸ˜†sapa beli kopi lontoor aton bagi free losyen lontoor langsing tu..yg losyen ni sapa cepat dia dapat laπŸ˜‚
    ibu putih laser pon power jugak kesan dia..dia boleh bagi skin hampa tu jadi cerah dri muka smpai kaki haa..n dia boleh merawat skin hampa yg problem teruk tu.. *sori fon tak brapa nk clear pulak..hehe

    #teamkaktin
    #kopilontoor
    #ibuputihlaser

  •  6  0  4 February, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  2  0  29 January, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  1  0  29 January, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  4  2  29 January, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  2  1  29 January, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  0  0  29 January, 2020
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  1  0  29 January, 2020
  • Sikit lagi nak transparent tangan dia πŸ˜‚
.
Kalau u ols nak jugek putih camni, mula2 bleach dulu, then lepas bleach boleh sapu ibu putih tiap mlm sebelum tido.. confirm 100% menjadik putih dia gais 😁
.
Meh whatsapp Kak Em.. Kak Em guide sampai jadi.. Klik je link whatsapp kat bio ye 😘
.
#ninaskincareklang #ninaslincare #ibuputih #ibuputihlaser #beach ingskinnina
  • Sikit lagi nak transparent tangan dia πŸ˜‚
    .
    Kalau u ols nak jugek putih camni, mula2 bleach dulu, then lepas bleach boleh sapu ibu putih tiap mlm sebelum tido.. confirm 100% menjadik putih dia gais 😁
    .
    Meh whatsapp Kak Em.. Kak Em guide sampai jadi.. Klik je link whatsapp kat bio ye 😘
    .
    #ninaskincareklang #ninaslincare #ibuputih #ibuputihlaser #beach ingskinnina

  •  1  2  6 November, 2019
  • Whitening Booster TERBAIK yg Kak Em pernah jumpa, pakai & jual ‼️❀️πŸ₯°
-
Sekali dah pakai confirm korang tak menyesal.
.
Kesan bole nampak seawal 24jam selepas pakai ye. Memang obvious kulit akan nampak glowing, cerah, bersih.

Plus points dia : bantu kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat πŸ’ͺ🏻😘
-
Tunggu apa yunk?
Orang lain dah cantik gebu tuuuuu πŸ™ˆ
.
.
Meh whatsapp Kak Em.. Kak Em guide sampai jadi.. Klik je link whatsapp kat bio ye 😘
.
#ibuputihnina #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum
  • Whitening Booster TERBAIK yg Kak Em pernah jumpa, pakai & jual ‼️❀️πŸ₯°
    -
    Sekali dah pakai confirm korang tak menyesal.
    .
    Kesan bole nampak seawal 24jam selepas pakai ye. Memang obvious kulit akan nampak glowing, cerah, bersih.

    Plus points dia : bantu kecutkan jerawat, pudarkan parut & jeragat πŸ’ͺ🏻😘
    -
    Tunggu apa yunk?
    Orang lain dah cantik gebu tuuuuu πŸ™ˆ
    .
    .
    Meh whatsapp Kak Em.. Kak Em guide sampai jadi.. Klik je link whatsapp kat bio ye 😘
    .
    #ibuputihnina #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum

  •  0  0  6 November, 2019
  • WOW!! PUTIHNYAAAAA 😱😱😱😱 .
.

Satu-satunya ibuputih yang pastinya 100% original dari #ninaskincare sahaja!
.
.

Fungsi & kandungan Ibu putih πŸ‘‡
.
.
β™‘ ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
β™‘ SERBUK GLUTATHIONE
β™‘ SERBUK PEARL ASLI
β™‘ PATI ANGGUR DAN LEMON
β™‘ PATI TOMATO
β™‘ VIT C & VIT E β™‘ ARBUTIN β™‘ACID KOJIC

KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH NINASKINCARE
.
. * Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkanbintikΒ² hitam & tompok gelap 1 badan

CARA GUNA IBU PUTIH  NINASKINCARE πŸ‘‡
.
.
√ utk bdn – bole pakai setiap mlm ..
√ utk muka – hanya pakai 2-3 kali seminggu ..
√ pakai nipis² lepas pakai nite krim utk muke .. Kesan cerah mesti nyata.. 1kali pakai dah nampak effect tau ..
.
.  #ibuputihlaserserum #boosterwhitening #putihkekaltanpainjection #whiteningcream#ibuputihlaser #ninaskincare
  • WOW!! PUTIHNYAAAAA 😱😱😱😱 .
    .

    Satu-satunya ibuputih yang pastinya 100% original dari #ninaskincare sahaja!
    .
    .

    Fungsi & kandungan Ibu putih πŸ‘‡
    .
    .
    β™‘ ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
    β™‘ SERBUK GLUTATHIONE
    β™‘ SERBUK PEARL ASLI
    β™‘ PATI ANGGUR DAN LEMON
    β™‘ PATI TOMATO
    β™‘ VIT C & VIT E β™‘ ARBUTIN β™‘ACID KOJIC

    KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH NINASKINCARE
    .
    . * Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkanbintikΒ² hitam & tompok gelap 1 badan

    CARA GUNA IBU PUTIH NINASKINCARE πŸ‘‡
    .
    .
    √ utk bdn – bole pakai setiap mlm ..
    √ utk muka – hanya pakai 2-3 kali seminggu ..
    √ pakai nipis² lepas pakai nite krim utk muke .. Kesan cerah mesti nyata.. 1kali pakai dah nampak effect tau ..
    .
    . #ibuputihlaserserum #boosterwhitening #putihkekaltanpainjection #whiteningcream #ibuputihlaser #ninaskincare

  •  4  0  23 July, 2019
  • Nah kita bagi tengok testimoni Ibuputih & laser serum 😍
.
.
Tangan yang sama tapi tona kulit berbeza! Wah wah wah. Betul-betul dah jadi snow white ni πŸ˜‚
.
.
Jgn terima kasih kat hakak ya, tp terima kasih kat Ibuputih & Laser serum. Sbb anak beranak tu la yg buat skin jadi putih gebus πŸ˜‹
.
.
#ibuputihlaser
#boosterwhitening
  • Nah kita bagi tengok testimoni Ibuputih & laser serum 😍
    .
    .
    Tangan yang sama tapi tona kulit berbeza! Wah wah wah. Betul-betul dah jadi snow white ni πŸ˜‚
    .
    .
    Jgn terima kasih kat hakak ya, tp terima kasih kat Ibuputih & Laser serum. Sbb anak beranak tu la yg buat skin jadi putih gebus πŸ˜‹
    .
    .
    #ibuputihlaser
    #boosterwhitening

  •  6  0  16 November, 2018
  • Gemoning 😊
.
.
Ada nampak mummy happy? πŸ˜‚ opkos la happy sebab bangun tido tengok kulit glowing cenggini happy tahap huru hara weh πŸ˜‚ ni semua penangan krim glowing #polishface laa habis segala mak nenek dia sental,kecik bukan setakat kecik tapi kecik kesan powerr 😍
.
.
#polishfacee
#ibuputihlaser
#luluskkm
  • Gemoning 😊
    .
    .
    Ada nampak mummy happy? πŸ˜‚ opkos la happy sebab bangun tido tengok kulit glowing cenggini happy tahap huru hara weh πŸ˜‚ ni semua penangan krim glowing #polishface laa habis segala mak nenek dia sental,kecik bukan setakat kecik tapi kecik kesan powerr 😍
    .
    .
    #polishfacee
    #ibuputihlaser
    #luluskkm

  •  8  0  18 December, 2017
  • Dulu kulit kusam giler parut bermaharajalela sampai habis satu muka dia tawan πŸ˜‚ tapi dulu tak jaga sangat,tido malam mane basuh muka,mane ada pakai krim pun,keluar jalan jalan koboi je tapi dah rasa macam akulah makhluk paling cantek πŸ˜‚ pitam! .
.
Alhamdulillah,bila dah kenal dengan #ibuputih kakrara konsisten pakai dia,setiap malam tak skip oke sampai sekarang! Kulit dah terjaga jauhhh dari dulu 😍 kalau dulu nak kawal jerawat payah yakmat tapi sekarang tak payah susah susah nak jaga sangat sebab bila skin dah sihat nampak bersih je jerawat susah nak parking,naik pun seketul time period pastu hilang dibawa #ibuputihh πŸ˜‚ in love sangat dengan krim ajaib ni sampai bila bilaaaa 😘
.
.
#ibuputihlaser
#polishface
#ubatjerawatjeragat 
#nakflawlesstanpasuntik 
#putihkekaltanpainjection 
#putihsekata 
#bajetrendahuntukcantik 
#luluskkm 
#freechemical
  • Dulu kulit kusam giler parut bermaharajalela sampai habis satu muka dia tawan πŸ˜‚ tapi dulu tak jaga sangat,tido malam mane basuh muka,mane ada pakai krim pun,keluar jalan jalan koboi je tapi dah rasa macam akulah makhluk paling cantek πŸ˜‚ pitam! .
    .
    Alhamdulillah,bila dah kenal dengan #ibuputih kakrara konsisten pakai dia,setiap malam tak skip oke sampai sekarang! Kulit dah terjaga jauhhh dari dulu 😍 kalau dulu nak kawal jerawat payah yakmat tapi sekarang tak payah susah susah nak jaga sangat sebab bila skin dah sihat nampak bersih je jerawat susah nak parking,naik pun seketul time period pastu hilang dibawa #ibuputihh πŸ˜‚ in love sangat dengan krim ajaib ni sampai bila bilaaaa 😘
    .
    .
    #ibuputihlaser
    #polishface
    #ubatjerawatjeragat
    #nakflawlesstanpasuntik
    #putihkekaltanpainjection
    #putihsekata
    #bajetrendahuntukcantik
    #luluskkm
    #freechemical

  •  13  0  18 December, 2017
  • Selamat pagi 😊
.
.
Selamat bekerja uolss semoga yang baik baik saja arini korang hadapi ye 😊 bangun pagi mandi jangan lupa gosok polish face ye bagi muka segar sikit,biar glowing giteww baru ada semangat nak buat kerja,confident level pun on top! Bila ada masalah kulit ni kita cepat rasa down kan? Jangan risau polishface dengan ibuputih kan ada πŸ˜‰
.
.
#polishface
#ibuputihlaser
#luluskkm
  • Selamat pagi 😊
    .
    .
    Selamat bekerja uolss semoga yang baik baik saja arini korang hadapi ye 😊 bangun pagi mandi jangan lupa gosok polish face ye bagi muka segar sikit,biar glowing giteww baru ada semangat nak buat kerja,confident level pun on top! Bila ada masalah kulit ni kita cepat rasa down kan? Jangan risau polishface dengan ibuputih kan ada πŸ˜‰
    .
    .
    #polishface
    #ibuputihlaser
    #luluskkm

  •  8  0  18 December, 2017

Top #ibuputihlaser Posts

  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
#sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal
  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

    Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
    #sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal

  •  16  1  27 March, 2017
  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
#sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal
  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

    Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
    #sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal

  •  15  0  10 April, 2017
  • IBUPUTIHNINA & LASER SERUM dia jadikan sebagai lotion sapu tiap-tiap malam kat muka dan juga badan. Skincare harian dia pakai POLISH GLOWING SKINCARE. Asal cntik sgt ni? Lain bebenoorr dengan yang dlu. Lepas pakai barang NINASKINCARE zassssssss jadi cantik! 😍
.
Whatsapp 0145267976
#produkkecantikan #sayajualproduk #ibuputihlaser #ibuputih #laserserum #ibuputihnina
  • IBUPUTIHNINA & LASER SERUM dia jadikan sebagai lotion sapu tiap-tiap malam kat muka dan juga badan. Skincare harian dia pakai POLISH GLOWING SKINCARE. Asal cntik sgt ni? Lain bebenoorr dengan yang dlu. Lepas pakai barang NINASKINCARE zassssssss jadi cantik! 😍
    .
    Whatsapp 0145267976
    #produkkecantikan #sayajualproduk #ibuputihlaser #ibuputih #laserserum #ibuputihnina

  •  18  0  13 April, 2017
  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
#sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal
  • NAK PUTIH SEKARANG TAK PAYAH SUNTIK☺

    Uolls da habis ikhtiar telan itu telan ini, cucuk tang situ sini, TAPI hampa..kesan yang diharapkan tak sama seperti yang dijanjikan..frust betol😣😣😣 Meh sini akk nk war2 kan πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» produk terbaik #ninaskincare dgn inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki.. Percaya cakap akk uolss.. Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 24jam❀❀❀ Formulasi istimewa dari bahan terpilih sesuai digunakan untuk laki-laki dan perempuan.. βœ”1- boleh cerahkan celahan βœ”2- memberi kelembapan kulit.. Pasti uolls puas hati kerana 1 set ni bole bantu uolls cerahkan lutut,siku,celahan paha,ketiak,leher,tangan,lutut dan kaki.. Whatsaap laju-laju..lambat uolls rugi tau sebab Nnt raya x gebu gebas 😜😜 #teamninaempire #teamkakkinah #teamninasazzy #ninaskincare #ibuputihlaser #putihkekal
    #sayajual #produkkecantikan #skincareno1 #kelulusankkm #produkbumiputera #putihkekal

  •  12  0  18 April, 2017
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
.
❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
❀ Anti kedutan & anti penuaan
❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
.
KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
❀
πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
.
😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
.
Whatsapp Ema SEKARANG!
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah
  • KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH + LASER SERUM :
    .
    ❀ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda lebih cepat berbanding krim lain
    ❀ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ❀ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ❀ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ❀ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ❀ Anti kedutan & anti penuaan
    ❀ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ❀ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap seluruh badan
    .
    KANDUNGAN BAHAN IBU PUTIH :
    πŸ€ Alpha Hyaluronic Acid - AHA
    πŸ€ Serbuk Gluthathione πŸ€ Serbuk mutiara asli πŸ€ Pati anggur, lemon dan tomato πŸ€ Vitamin C dan E – Ascorbic acid
    πŸ€ Arbutin πŸ€ Acid kojic .
    ❀
    πŸ’‹JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCAREπŸ’‹
    .
    😊 SELF PICK-UP TESCO EXTRA SEKSYEN 13 SHAH ALAM
    πŸš— POSTAGE SETIAP HARI
    🎁 FREE GIFT MENANTI U OLS
    .
    Whatsapp Ema SEKARANG!
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaser #ibuputihlaserserum #laserserumnina #ibuputihserserumnina #laserserum #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihoriginal #ibuputihmurah

  •  4  2  29 January, 2020