#ibuputihjelita Instagram Photos & Videos

ibuputihjelita - 441 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
7.3
average likes

Latest #ibuputihjelita Posts

  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  5  1  17 May, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 April, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  4  1  24 March, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 February, 2020
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲WHATSAPP 0173980067
📲WHATSAPP 0173980067
.
.
COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
.
Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
📍Menghaluskan pori-pori
📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
📍Sesuai digunakan di wajah & badan
.
.
Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
.
👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #bleachingskinnina #mandianbleachingbidara #serumbleaching #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲WHATSAPP 0173980067
    📲WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
    .
    Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
    📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
    📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
    📍Menghaluskan pori-pori
    📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
    📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
    📍Sesuai digunakan di wajah & badan
    .
    .
    Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    .
    👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
    👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #bleachingskinnina #mandianbleachingbidara #serumbleaching #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow

  •  4  0  9 February, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  3  1  26 January, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  3  1  21 December, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  4  0  21 November, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  2  0  15 November, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  5  1  31 August, 2019
  • 🍂 NINA SKINCARE IBU PUTIH 🍂

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare 😍😍
.
🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷 🌸 Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka. 🌸 Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi 🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit 🌸 Krim Siang Ibuputih - melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
- glowing pada waktu siang
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang 
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan 
#martasharosmanpemborongpasirgudang 
#ibuputihnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihninaskincare
#ninaibuputihskincareterbaik #ninaskincarereadystock #ninaskincareborong
#ibuputihninaskincaremurah #ninaskincarepasirgudang #ninaskincarecantik #ninaskincarejohor
. ❤💜💙💚💛🧡❤
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 
017 - 6122 830 | 011-55270706 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor 
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
  • 🍂 NINA SKINCARE IBU PUTIH 🍂

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
    Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare 😍😍
    .
    🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷 🌸 Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka. 🌸 Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi 🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit 🌸 Krim Siang Ibuputih - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
    - glowing pada waktu siang
    .

    #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
    #dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
    #martasharosmanpemborongpasirgudang
    #ibuputihnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihninaskincare
    #ninaibuputihskincareterbaik #ninaskincarereadystock #ninaskincareborong
    #ibuputihninaskincaremurah #ninaskincarepasirgudang #ninaskincarecantik #ninaskincarejohor
    . ❤💜💙💚💛🧡❤
    .
    deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke
    017 - 6122 830 | 011-55270706 .
    .
    untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
    .
    Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
    FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
    .
    #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

  •  2  0  18 August, 2019
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.

KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .

    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow

  •  4  0  16 August, 2019
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
BLEACHING SKIN NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
💎 Retinol
💎 Alpha Hydroxy
💎 Kojic Acid

KEBAIKAN :
✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
👉 Kacau sebati
👉 Kemudian sapu di serata badan
👉 Selepas 15-20 minit
👉 Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
.
.
#bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    BLEACHING SKIN NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    💎 Retinol
    💎 Alpha Hydroxy
    💎 Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    ✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    ✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    👉 Kacau sebati
    👉 Kemudian sapu di serata badan
    👉 Selepas 15-20 minit
    👉 Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    ❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    ❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    ✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    .
    .
    #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  4  2  16 August, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
.
Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
📍Menghaluskan pori-pori
📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
📍Sesuai digunakan di wajah & badan
.
.
Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
.
👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
    .
    Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
    📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
    📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
    📍Menghaluskan pori-pori
    📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
    📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
    📍Sesuai digunakan di wajah & badan
    .
    .
    Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    .
    👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
    👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes #follow4follow #followforfollow

  •  5  0  16 August, 2019
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
.
BLEACHING SKIN NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
💎 Retinol
💎 Alpha Hydroxy
💎 Kojic Acid

KEBAIKAN :
✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
👉 Kacau sebati
👉 Kemudian sapu di serata badan
👉 Selepas 15-20 minit
👉 Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
.
WHATSAPP 0173980067
.
.
#bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
    .
    BLEACHING SKIN NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    💎 Retinol
    💎 Alpha Hydroxy
    💎 Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    ✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    ✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    👉 Kacau sebati
    👉 Kemudian sapu di serata badan
    👉 Selepas 15-20 minit
    👉 Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    ❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    ❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    ✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    .
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  1  0  16 August, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
.
KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
.
KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
    .
    KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
    .
    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow

  •  0  0  5 August, 2019
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.

KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .

    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  15  0  13 July, 2019
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
BLEACHING SKIN NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
💎 Retinol
💎 Alpha Hydroxy
💎 Kojic Acid

KEBAIKAN :
✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
👉 Kacau sebati
👉 Kemudian sapu di serata badan
👉 Selepas 15-20 minit
👉 Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
.
.
#bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹BLEACHING SKIN NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    BLEACHING SKIN NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    💎 Retinol
    💎 Alpha Hydroxy
    💎 Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    ✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    ✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    👉 Kacau sebati
    👉 Kemudian sapu di serata badan
    👉 Selepas 15-20 minit
    👉 Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    ❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    ❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    ✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    .
    .
    #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  11  0  13 July, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
.
Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
📍Menghaluskan pori-pori
📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
📍Sesuai digunakan di wajah & badan
.
.
Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
.
👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
    .
    Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
    📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
    📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
    📍Menghaluskan pori-pori
    📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
    📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
    📍Sesuai digunakan di wajah & badan
    .
    .
    Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    .
    👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
    👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  15  0  10 July, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
.
KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Ibuputih
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Ibuputih
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
    glowing pada waktu siang .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  9  0  6 July, 2019
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.

KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .

    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  18  0  16 June, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
.
Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
📍Menghaluskan pori-pori
📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
📍Sesuai digunakan di wajah & badan
.
.
Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
.
👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35g
    .
    Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
    📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
    📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
    📍Menghaluskan pori-pori
    📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
    📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
    📍Sesuai digunakan di wajah & badan
    .
    .
    Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    .
    👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
    👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  16  1  14 June, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
.
KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Ibuputih
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Ibuputih
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
    glowing pada waktu siang .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  18  0  13 June, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
.
.
KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Ibuputih
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
    .
    .
    KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Ibuputih
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
    glowing pada waktu siang .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  24  1  9 May, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
.
KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
.
KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
    .
    KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
    .
    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow

  •  10  0  9 May, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35
.
Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
📍Menghaluskan pori-pori
📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
📍Sesuai digunakan di wajah & badan
.
.
Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
.
👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH & LASER SERUM NINA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    COMBO LASER SERUM + IBU PUTIH NINA 35
    .
    Kelebihan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    📍Mencerahkan kulit seawal seminggu
    📍Kecerahan secara alami, sekata & natural
    📍Tiada kesan sampingan & tiada pengelupasan
    📍Menghaluskan pori-pori
    📍Menghilangkan jerawat & jeragat, parut, cela & serta tompok-tompok awal penuaan
    📍Mencerahkan bahgian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain-lain bahagian kulit badan
    📍Sesuai digunakan di wajah & badan
    .
    .
    Cara penggunaan Ibu Putih & Laser Serum Nina :
    .
    👉🏻 Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemudian titiskan laser serum
    👉🏻 Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    👉🏻 Amalkan penggunaan setiap malam .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  20  1  7 May, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
.
KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow
  • 🍀🌹IBU PUTIH NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE
    .
    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaibuputih #ibuputih #ibuputihcream #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow

  •  16  0  7 May, 2019
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.

KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah  #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .

    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  16  1  7 May, 2019
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
WHATSAPP 0173980067
.
.
IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
.
KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Ibuputih
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang .
.
.
#ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
  • 🍀🌹IBU PUTIH JELITA SKINCARE🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    WHATSAPP 0173980067
    .
    .
    IBUPUTIH JELITA NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN IBU PUTIH SKINCARE : .
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Ibuputih
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
    glowing pada waktu siang .
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaremurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincareoriginal #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfacenina #polishfacebynina #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

  •  16  0  7 May, 2019

Top #ibuputihjelita Posts

  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 April, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  4  1  24 March, 2020
  • Baru berapa hari launch skincare baru dah dapat banyak feedback best! ❤️ #ibuputihskincare memang set skincare yang akan buat uolls jadi lebih JELITA! Meh whatsapp sis untuk HARGA COMBO TERBAIK 😍
.
Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuputihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #IbuputihJelita
  • Baru berapa hari launch skincare baru dah dapat banyak feedback best! ❤️ #ibuputihskincare memang set skincare yang akan buat uolls jadi lebih JELITA! Meh whatsapp sis untuk HARGA COMBO TERBAIK 😍
    .
    Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuputihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #IbuputihJelita

  •  3  0  12 September, 2018
  • Baru berapa hari launch skincare baru dah dapat banyak feedback best! ❤️ #ibuputihskincare memang set skincare yang akan buat uolls jadi lebih JELITA! Meh whatsapp sis untuk HARGA COMBO TERBAIK 😍
.
Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuputihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #IbuputihJelita
  • Baru berapa hari launch skincare baru dah dapat banyak feedback best! ❤️ #ibuputihskincare memang set skincare yang akan buat uolls jadi lebih JELITA! Meh whatsapp sis untuk HARGA COMBO TERBAIK 😍
    .
    Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuputihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #IbuputihJelita

  •  4  0  12 September, 2018
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 February, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  3  1  21 December, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  2  0  15 November, 2019
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  3  1  26 January, 2020