#hkl Instagram Photos & Videos

hkl - 73.9k posts

Hashtag Popularity

12
average comments
419.6
average likes

Latest #hkl Posts

  • KEKAL CERIA!!!
KEKAL CANTIK!!!
KEKAL PUTIH!!!
KEKAL COMEL!!!
🥰♥️
.
Haaa, bukan mampu mengekalkan sahaja. Malah juga mampu merawat wajah korang yang rata ratanya bermasalah kulit kusam, tidak ceria, dan lesu.
.
Pencucian berkala secara konsisten mampu mempercepatkan lagi tahap keberkesanan protein protein dan vitamin yang terkandung dalam WhiteFluffy!
.
Haaa hebat kan!!! 😍♥️
TUNGGU APA LAGI!??
BELI SEKARANG!!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
.
.
#whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik  #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiaampang #whitefluffysephiacheras #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #hkl #sgbesi #sripermaisuri #alamdamai #cherasperdana #btho #btr #bukitjalil #keramat #setapak #setiawangsa #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia
  • KEKAL CERIA!!!
    KEKAL CANTIK!!!
    KEKAL PUTIH!!!
    KEKAL COMEL!!!
    🥰♥️
    .
    Haaa, bukan mampu mengekalkan sahaja. Malah juga mampu merawat wajah korang yang rata ratanya bermasalah kulit kusam, tidak ceria, dan lesu.
    .
    Pencucian berkala secara konsisten mampu mempercepatkan lagi tahap keberkesanan protein protein dan vitamin yang terkandung dalam WhiteFluffy!
    .
    Haaa hebat kan!!! 😍♥️
    TUNGGU APA LAGI!??
    BELI SEKARANG!!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    .
    .
    #whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiaampang #whitefluffysephiacheras #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #hkl #sgbesi #sripermaisuri #alamdamai #cherasperdana #btho #btr #bukitjalil #keramat #setapak #setiawangsa #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia

  •  1  0  12 minutes ago
  • KEBAIKAN BERGANDA UNTUK WAJAH YANG CANTIK, SIHAT, BERSIH dan CERIA!!!
♥️♥️♥️♥️♥️
.
Bukanlah menjadi satu rahsia lagi. Selalu kami ceritakan betapa bagusnya protein dan vitamin yang terdapat dalam WhiteFluffy ini yang boleh korang belaikan di wajah korang!
.
KEBAIKAN SUSU KAMBING!!! 😱♥️
Ramai sedia maklum, kebaikan susu kambing bukanlah perkara asing lagi dalam dunia kecantikan. Iya benar, WhiteFluffy ini juga diperkayakan lagi dengan nilai tersebut!
.
KEPADA MEREKA YANG BERMINAT,
BOLEH BELI SEKARANG!!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
.
.
#whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik  #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiacheras #whitefluffysephiaampang #hkl #bukitjalil #sgbesi #alamdamai #cherasperdana #btho #btr #sripermaisuri #keramat #setapak #setiawangsa #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia
  • KEBAIKAN BERGANDA UNTUK WAJAH YANG CANTIK, SIHAT, BERSIH dan CERIA!!!
    ♥️♥️♥️♥️♥️
    .
    Bukanlah menjadi satu rahsia lagi. Selalu kami ceritakan betapa bagusnya protein dan vitamin yang terdapat dalam WhiteFluffy ini yang boleh korang belaikan di wajah korang!
    .
    KEBAIKAN SUSU KAMBING!!! 😱♥️
    Ramai sedia maklum, kebaikan susu kambing bukanlah perkara asing lagi dalam dunia kecantikan. Iya benar, WhiteFluffy ini juga diperkayakan lagi dengan nilai tersebut!
    .
    KEPADA MEREKA YANG BERMINAT,
    BOLEH BELI SEKARANG!!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    .
    .
    #whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiacheras #whitefluffysephiaampang #hkl #bukitjalil #sgbesi #alamdamai #cherasperdana #btho #btr #sripermaisuri #keramat #setapak #setiawangsa #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia

  •  1  0  16 minutes ago
  • BEAUTY and FULL!!!
BEAUTIFUL! 😍♥️
.
Iya benar, itu stay BEAUTIFUL, gunalah produk WhiteFluffy ini!
.
Kenapa kena guna WhiteFluffy!?
Haaa sebab produk ini mampu memberikan KECANTIKAN SECARA MEYELURUH!
(Beauty and full, BEAUTIFUL!)
♥️♥️♥️♥️♥️
.
Dengan WhiteFluffy, kulit korang akan mendapat nutrien yang secukupnya daripada protein dan vitamin baik untuk wajah yang diperkayakan lagi dengan kebaikan susu kambing!
.
HEBAT BUKAN??!!
JOM BELI SEKARANG!!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
.
.
#whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik  #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiaampang #whitefluffysephiacheras #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #btho #btf #bukitjalil #sgbesi #cherasperdana #alamdamai #keramat #setapak #setiawangsa #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia #hkl #sripermaisuri
  • BEAUTY and FULL!!!
    BEAUTIFUL! 😍♥️
    .
    Iya benar, itu stay BEAUTIFUL, gunalah produk WhiteFluffy ini!
    .
    Kenapa kena guna WhiteFluffy!?
    Haaa sebab produk ini mampu memberikan KECANTIKAN SECARA MEYELURUH!
    (Beauty and full, BEAUTIFUL!)
    ♥️♥️♥️♥️♥️
    .
    Dengan WhiteFluffy, kulit korang akan mendapat nutrien yang secukupnya daripada protein dan vitamin baik untuk wajah yang diperkayakan lagi dengan kebaikan susu kambing!
    .
    HEBAT BUKAN??!!
    JOM BELI SEKARANG!!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    ORDER SEKARANG! RM35 SAHAJA!
    .
    .
    #whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik #skincare #mask #beauty #malaysia #whitefuffysephiapandanindah #whitefluffysephiakualalumpur #whitefluffysephiaampang #whitefluffysephiacheras #tamansagaampang #tamanmudaampang #tamanmidahcheras #tamanmaluricheras #btho #btf #bukitjalil #sgbesi #cherasperdana #alamdamai #keramat #setapak #setiawangsa #teamjerung #teamwhitefluffy #teamsephia #hkl #sripermaisuri

  •  1  0  19 minutes ago
  • “And one day she discovered that she was fierce, 
And strong,
And full of fire, 
And that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears!” 👊🏻
  • “And one day she discovered that she was fierce,
    And strong,
    And full of fire,
    And that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears!” 👊🏻

  •  5  1  59 minutes ago
  • Thanks to Dr Chang from department of urology hospital Kuala Lumpur  for choosing brand sueffi attire emerald green viscose cotton.

Kindly  wasup me at number 0122498971

😍😍😍😍😍

#teamsueffiattire
#scrub
#sueffiattire
#agensahsueffiattire
#klinikkesihatan
#bajuscrub
#doktorgigi
#juruxray
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#jururawat
#hospitalsungaibuloh
#wadkecemasan
#pegawaifarmasi
#hkl
#hospitalkualalumpur
#scrubbysueffiattire 
#bajumedicalassistant
#periodontics
#pantaihospital
#sunwayhospital
#penolongpegawaiperubatan
#hospitalmizan
#hospitalselayang
#ummc
#fisioterapi
#pergigian
#pusatdarahnegara
  • Thanks to Dr Chang from department of urology hospital Kuala Lumpur for choosing brand sueffi attire emerald green viscose cotton.

    Kindly wasup me at number 0122498971

    😍😍😍😍😍

    #teamsueffiattire
    #scrub
    #sueffiattire
    #agensahsueffiattire
    #klinikkesihatan
    #bajuscrub
    #doktorgigi
    #juruxray
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #jururawat
    #hospitalsungaibuloh
    #wadkecemasan
    #pegawaifarmasi
    #hkl
    #hospitalkualalumpur
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #periodontics
    #pantaihospital
    #sunwayhospital
    #penolongpegawaiperubatan
    #hospitalmizan
    #hospitalselayang
    #ummc
    #fisioterapi
    #pergigian
    #pusatdarahnegara

  •  2  0  1 hour ago
  • Thanks to dental assistant  #naodentalsurgery  for choosing sueffi attire scrub suite.

Plain viscose cotton rm 70 only.

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

#teamsueffiattire
#scrub
#sueffiattire
#agensahsueffiattire
#klinikkesihatan
#bajuscrub
#oncall
#juruxray
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#jururawat
#hospitalsungaibuloh
#wadkecemasan
#pegawaifarmasi
#hkl
#hospitalkualalumpur
#scrubbysueffiattire 
#bajumedicalassistant
#periodontics
#pantaihospital
#sunwayhospital
#penolongpegawaiperubatan
#hospitalmizan
#hospitalselayang
#ummc
#fisioterapi
#pergigian
#pusatdarahnegara
  • Thanks to dental assistant #naodentalsurgery for choosing sueffi attire scrub suite.

    Plain viscose cotton rm 70 only.

    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

    #teamsueffiattire
    #scrub
    #sueffiattire
    #agensahsueffiattire
    #klinikkesihatan
    #bajuscrub
    #oncall
    #juruxray
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #jururawat
    #hospitalsungaibuloh
    #wadkecemasan
    #pegawaifarmasi
    #hkl
    #hospitalkualalumpur
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #periodontics
    #pantaihospital
    #sunwayhospital
    #penolongpegawaiperubatan
    #hospitalmizan
    #hospitalselayang
    #ummc
    #fisioterapi
    #pergigian
    #pusatdarahnegara

  •  1  0  8 hours ago
  • scrub attire plain  comb cotton ready stock rm 85 only .

Done cod area jalan kia peng... near embassy Philippines.

Tq Mrs amy and really appreciated that. 

Kindly, Please whassup me for available ready stok..

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

#teamsueffiattire
#scrub
#sueffiattire
#agensahsueffiattire
#klinikkesihatan
#bajuscrub
#oncall
#juruxray
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#jururawat
#hospitalsungaibuloh
#wadkecemasan
#pegawaifarmasi
#hkl
#hospitalkualalumpur
#scrubbysueffiattire 
#bajumedicalassistant
#periodontics
#pantaihospital
#sunwayhospital
#penolongpegawaiperubatan
#hospitalmizan
#hospitalselayang
#ummc
#fisioterapi
#pergigian
#pusatdarahnegara
  • scrub attire plain comb cotton ready stock rm 85 only .

    Done cod area jalan kia peng... near embassy Philippines.

    Tq Mrs amy and really appreciated that.

    Kindly, Please whassup me for available ready stok..

    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

    #teamsueffiattire
    #scrub
    #sueffiattire
    #agensahsueffiattire
    #klinikkesihatan
    #bajuscrub
    #oncall
    #juruxray
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #jururawat
    #hospitalsungaibuloh
    #wadkecemasan
    #pegawaifarmasi
    #hkl
    #hospitalkualalumpur
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #periodontics
    #pantaihospital
    #sunwayhospital
    #penolongpegawaiperubatan
    #hospitalmizan
    #hospitalselayang
    #ummc
    #fisioterapi
    #pergigian
    #pusatdarahnegara

  •  1  0  8 hours ago
  • Tumit siapa macam ni???? 

TUMIT KAKI MEREKAH⁉😱

Ramai orang kebiasaannya akan menjaga muka dan badan sahaja tapi tumit kaki diabaikan. So ari nih kami nk cerita pasal tumit kaki. kalau korang nak tahu kebanyakan orang tidak mengira usia akan mengalami masalah tumit kaki merekah. Bukan orang tua jer ada tumit kaki merekah nih, orang muda pun masalah nih gais. 

Kalo korang nak tahu sebenarnya banyak faktor yang boleh menyebabkan tumit kaki merekah. Salah satunya ialah:

♣ Kekurangan air

♣ Genetik/baka

♣ Pertambahan berat badan

♣ Semasa hamil 

♣ Pemakaian kasut tumit tinggi dan kasut yang ketat

♣ Tidak memakai stoking semasa bersukan

Kalau korang ada masalah TUMIT MEREKAH, jangan bimbang, kami ada penyelesaiannya. Korang jangan x percaya #bubblebelly oil mengatasi masalah korang. hah kan dah kata bubble belly nih ada pelbagai kelebihan. ❌ rugi pun korang beli sebotol dan boleh memberi pelbagai kebaikan kepada uollsss😱😱

Ater ❌ kan nk tengok jer tumit kaki korang merekah. Mende boleh hilang kenapa nk biarkan❓😆
Ater jomlah ramai-ramai pm
www.wasap.my/601110625066/bellyfb

#bubblebellymurah #bubblebelly #bubblebellyoil #bubblebellyselangor #bubblebellyvitE #bubblebellymalaysia #bubblebellyselayang #bubblebellybatucave #bubblebellykl #bubblebellyoilbest #bubblebellygombak #lostweight #kurussihat #kuruskanbadan #kempisperut #gastrikhilang #uratsimpul
#hospitalselayang #hospitalampang #hospital #hospitalsungaibuloh #wadbersalin #hkl
  • Tumit siapa macam ni????

    TUMIT KAKI MEREKAH⁉😱

    Ramai orang kebiasaannya akan menjaga muka dan badan sahaja tapi tumit kaki diabaikan. So ari nih kami nk cerita pasal tumit kaki. kalau korang nak tahu kebanyakan orang tidak mengira usia akan mengalami masalah tumit kaki merekah. Bukan orang tua jer ada tumit kaki merekah nih, orang muda pun masalah nih gais.

    Kalo korang nak tahu sebenarnya banyak faktor yang boleh menyebabkan tumit kaki merekah. Salah satunya ialah:

    ♣ Kekurangan air

    ♣ Genetik/baka

    ♣ Pertambahan berat badan

    ♣ Semasa hamil

    ♣ Pemakaian kasut tumit tinggi dan kasut yang ketat

    ♣ Tidak memakai stoking semasa bersukan

    Kalau korang ada masalah TUMIT MEREKAH, jangan bimbang, kami ada penyelesaiannya. Korang jangan x percaya #bubblebelly oil mengatasi masalah korang. hah kan dah kata bubble belly nih ada pelbagai kelebihan. ❌ rugi pun korang beli sebotol dan boleh memberi pelbagai kebaikan kepada uollsss😱😱

    Ater ❌ kan nk tengok jer tumit kaki korang merekah. Mende boleh hilang kenapa nk biarkan❓😆
    Ater jomlah ramai-ramai pm
    www.wasap.my/601110625066/bellyfb

    #bubblebellymurah #bubblebelly #bubblebellyoil #bubblebellyselangor #bubblebellyvitE #bubblebellymalaysia #bubblebellyselayang #bubblebellybatucave #bubblebellykl #bubblebellyoilbest #bubblebellygombak #lostweight #kurussihat #kuruskanbadan #kempisperut #gastrikhilang #uratsimpul
    #hospitalselayang #hospitalampang #hospital #hospitalsungaibuloh #wadbersalin #hkl

  •  2  0  12 hours ago
  • Terima kasih hazira yang menempah. Biasa kakaknya yang tempah, kali ni adik pula yang tempahkan. Ni je order sempat siap sebabnya customer nak petang. Kelam kabut dengan masalah elektrik pula dari pagi. Kalau ikutkan nak je angkat oven tu pergi plug belah ruang tamu tapi besar pula. Nasib baik customer faham tunda ke esok hari. #delikerymenu #kekmarble #marblecake #jelitamarble #eclairs #dessertgombak #dessertsetapak #gombakfooddelivery #setapak #danaukota #wangsamaju #srirampai #setiawangsa #kemensah #tamanmelawati #tamanmelati #gombaksetia #greenwood #srigombak #batucaves #sentul #titiwangsa #hkl #jalantunrazak #jalanpahang
  • Terima kasih hazira yang menempah. Biasa kakaknya yang tempah, kali ni adik pula yang tempahkan. Ni je order sempat siap sebabnya customer nak petang. Kelam kabut dengan masalah elektrik pula dari pagi. Kalau ikutkan nak je angkat oven tu pergi plug belah ruang tamu tapi besar pula. Nasib baik customer faham tunda ke esok hari. #delikerymenu #kekmarble #marblecake #jelitamarble #eclairs #dessertgombak #dessertsetapak #gombakfooddelivery #setapak #danaukota #wangsamaju #srirampai #setiawangsa #kemensah #tamanmelawati #tamanmelati #gombaksetia #greenwood #srigombak #batucaves #sentul #titiwangsa #hkl #jalantunrazak #jalanpahang

  •  24  0  12 hours ago
  • Ella’s life motto... 💕
“shopping is cheaper than a psychiatrist!” 😂
Am I right ladies?? 😜
@hardknocklifetv
  • Ella’s life motto... 💕
    “shopping is cheaper than a psychiatrist!” 😂
    Am I right ladies?? 😜
    @hardknocklifetv

  •  28  5  15 hours ago

Top #hkl Posts

  • 身为一名在吉隆坡中央医院的内科医生,在马来西亚还没正式被封国时,新冠肺炎病患者都由传染病内科同事跟进。如今国家病情严重,不出所料医院成立新团队,委派更多内科医生治疗新冠肺炎病患者,而我其中之一,今天正式加入CoVid-19团队。

朋友们都会问我你怕吗?其实怕还好,熟悉新冠肺炎病毒,正确的个人保护设备,医生专业知识。有什么可怕的?可怕的是人民的无知,大家都害怕这病毒,可切记政府所实行的全部政策,目的都是为了阻止病毒扩大。医院新冠肺炎病房已在增加,人力资源,医疗设备也快要到了极限,当医院真的不能负荷时,后果是什么,自己想想。

身为医务人员的我们有家庭,身边亲爱的人,就算要面对被感染的风险,我们还是需要履行职责照顾治疗新冠病毒患者。人民也有责任,切记。。。 - 勤力洗手消毒 (CoVid-19主要靠水滴传播, “Droplets”)
-实践社会疏远1米 (Social distancing ONE meter)
-无必要暂时先呆在家,勿集聚
-身体不适,请戴口罩出门
-如从其他风险国家回国,请进行十四天隔离
-加上如有上呼吸道感染病症(发烧,咳嗽,呼吸困难),尽快看医生,减少传播风险
-不要乱乱散播未经证实的消息

不要害怕,请相信我们医务人员。记得在家休息的你,我们都在医院奋斗着,大家做好本分,希望早日能平息这场国家战争。马来西亚加油!🇲🇾
  • 身为一名在吉隆坡中央医院的内科医生,在马来西亚还没正式被封国时,新冠肺炎病患者都由传染病内科同事跟进。如今国家病情严重,不出所料医院成立新团队,委派更多内科医生治疗新冠肺炎病患者,而我其中之一,今天正式加入CoVid-19团队。

    朋友们都会问我你怕吗?其实怕还好,熟悉新冠肺炎病毒,正确的个人保护设备,医生专业知识。有什么可怕的?可怕的是人民的无知,大家都害怕这病毒,可切记政府所实行的全部政策,目的都是为了阻止病毒扩大。医院新冠肺炎病房已在增加,人力资源,医疗设备也快要到了极限,当医院真的不能负荷时,后果是什么,自己想想。

    身为医务人员的我们有家庭,身边亲爱的人,就算要面对被感染的风险,我们还是需要履行职责照顾治疗新冠病毒患者。人民也有责任,切记。。。 - 勤力洗手消毒 (CoVid-19主要靠水滴传播, “Droplets”)
    -实践社会疏远1米 (Social distancing ONE meter)
    -无必要暂时先呆在家,勿集聚
    -身体不适,请戴口罩出门
    -如从其他风险国家回国,请进行十四天隔离
    -加上如有上呼吸道感染病症(发烧,咳嗽,呼吸困难),尽快看医生,减少传播风险
    -不要乱乱散播未经证实的消息

    不要害怕,请相信我们医务人员。记得在家休息的你,我们都在医院奋斗着,大家做好本分,希望早日能平息这场国家战争。马来西亚加油!🇲🇾

  •  3,520  152  19 March, 2020
  • 2021 kommt mein Album„HKL“🖤 ⬇️Text⬇️ Auch diese Richtung kann ich💪🏽 Ich mach die Scheisse schon seit 7 Jahren musst du checken!🚀✍🏽 Video by: @aristidis.roumeliotis  Sie schauen mich alle an und suchen dabei ein Vergleich, aber nein, tut mir leid ihr seid lange nicht soweit 
Es ist Caney zu dem HKL arroganter Vibe, wenn du es nicht leiden kannst dann tut mir diesmal nicht leid
Shit, Stimme sitzt, Flow nicht zu kopieren Bitch, brauchet du nicht probieren Bitch, ich soll dich motivieren Bitch?
Keiner der Rapper hat Texte wie ich und ich habe das Game bald in meinem Besitz 
Schnell rappen, gute Stimme oder Texte alles sitzt
Wie ne Katze ist sie am rumtoben 
Eines Tages werd ich dich belohnen 
Für dich fliegen sogar scharfe Patronen
Ready, zu heavy, der Caney im Cadi
Unterwegs mit einer Cherry, perfekt aussehenden Lady
Sie ist auch ein bisschen Crazy aber die Kurven sind zu sexy bitte kein Alk sie will nur Pepsi, habe sie gern glaub mir, ich schätz sie
Man, plötzlich will jeder von euch Keks rappen
Ich mach die Scheisse schon seit 7 Jahren musst du checken 
Ich habe es studiert, eigenen Flow kreiert wisst nicht wie es funktioniert wollt nur Hype aber passt nicht ins Revier 
#hklmembers #hkl #caney #heidenheim #aalen #ulm #stuttgart #düsseldorf #dortmund #berlin #frankfurt #hamburg #newcomer #deutschrapnewcomer #deutschrap #song #songwriter #hit
  • 2021 kommt mein Album„HKL“🖤 ⬇️Text⬇️ Auch diese Richtung kann ich💪🏽 Ich mach die Scheisse schon seit 7 Jahren musst du checken!🚀✍🏽 Video by: @aristidis.roumeliotis Sie schauen mich alle an und suchen dabei ein Vergleich, aber nein, tut mir leid ihr seid lange nicht soweit
    Es ist Caney zu dem HKL arroganter Vibe, wenn du es nicht leiden kannst dann tut mir diesmal nicht leid
    Shit, Stimme sitzt, Flow nicht zu kopieren Bitch, brauchet du nicht probieren Bitch, ich soll dich motivieren Bitch?
    Keiner der Rapper hat Texte wie ich und ich habe das Game bald in meinem Besitz
    Schnell rappen, gute Stimme oder Texte alles sitzt
    Wie ne Katze ist sie am rumtoben
    Eines Tages werd ich dich belohnen
    Für dich fliegen sogar scharfe Patronen
    Ready, zu heavy, der Caney im Cadi
    Unterwegs mit einer Cherry, perfekt aussehenden Lady
    Sie ist auch ein bisschen Crazy aber die Kurven sind zu sexy bitte kein Alk sie will nur Pepsi, habe sie gern glaub mir, ich schätz sie
    Man, plötzlich will jeder von euch Keks rappen
    Ich mach die Scheisse schon seit 7 Jahren musst du checken
    Ich habe es studiert, eigenen Flow kreiert wisst nicht wie es funktioniert wollt nur Hype aber passt nicht ins Revier
    #hklmembers #hkl #caney #heidenheim #aalen #ulm #stuttgart #düsseldorf #dortmund #berlin #frankfurt #hamburg #newcomer #deutschrapnewcomer #deutschrap #song #songwriter #hit

  •  4,687  103  8 September, 2019
  • Verbreitet bitte das Video für mich als Unterstützung. Kommentiert, schickt es weiter und teilt es in der Story. Wer das Video für Story möchte darf mir schreiben. Es kommt 2021 ein ganzes Album mit 19 Tracks von mir. Bevor die Promo, die ganze Arbeit und die komplette Reise dafür beginnt, musste ich diesen Part hochladen. Es war das persönlichste, was ich je geschrieben habe. Ich bin meiner Mutter so dankbar. Ohne sie würde ich hier nicht stehen, wo ich jetzt bin. Sie ist der stärkste Mensch, den ich kenne bei weitem. Ihr Herz und ihre Seele sind so rein. Sie hat alleine so viel geschafft für die ganze Familie, was bisher noch keiner konnte. Jetzt bin ich dran. Es geht bald los und ich werde alles dafür geben, dass sie glücklich wird, wie noch nie. Danke an @aristidis.roumeliotis für die Aufnahme💪🏽
Ich liebe dich Mama❤️ -Caney
#newcomer #rap #rapper #deutschrap #deutschrapper #deutschrapnewcomer #song #songwriter #mama #caney #hkl #album #albumkommt #2021 #heidenheim #aalen #ulm #stuttgart #berlin #hamburg #düsseldorf #frankfurt #köln #münchen
  • Verbreitet bitte das Video für mich als Unterstützung. Kommentiert, schickt es weiter und teilt es in der Story. Wer das Video für Story möchte darf mir schreiben. Es kommt 2021 ein ganzes Album mit 19 Tracks von mir. Bevor die Promo, die ganze Arbeit und die komplette Reise dafür beginnt, musste ich diesen Part hochladen. Es war das persönlichste, was ich je geschrieben habe. Ich bin meiner Mutter so dankbar. Ohne sie würde ich hier nicht stehen, wo ich jetzt bin. Sie ist der stärkste Mensch, den ich kenne bei weitem. Ihr Herz und ihre Seele sind so rein. Sie hat alleine so viel geschafft für die ganze Familie, was bisher noch keiner konnte. Jetzt bin ich dran. Es geht bald los und ich werde alles dafür geben, dass sie glücklich wird, wie noch nie. Danke an @aristidis.roumeliotis für die Aufnahme💪🏽
    Ich liebe dich Mama❤️ -Caney
    #newcomer #rap #rapper #deutschrap #deutschrapper #deutschrapnewcomer #song #songwriter #mama #caney #hkl #album #albumkommt #2021 #heidenheim #aalen #ulm #stuttgart #berlin #hamburg #düsseldorf #frankfurt #köln #münchen

  •  6,560  142  26 April, 2020
  • ..
📸 Northern portion of Jalan Tun Razak facing east (clockwise) (July 2020)
📍 Pedestrian bridge over Jalan Tun Razak near Jalan Temerloh

#kl #klcity #kualalumpur #wpkl #kualalumpurcity #malaysia #asean #asia #tunrazak #hkl #titiwangsa #istanabudaya #street #streetphotography #urbanscape #urban #urbanphotography #jalanpahang #cityscape #traffic #jalantunrazak
  • ..
    📸 Northern portion of Jalan Tun Razak facing east (clockwise) (July 2020)
    📍 Pedestrian bridge over Jalan Tun Razak near Jalan Temerloh

    #kl #klcity #kualalumpur #wpkl #kualalumpurcity #malaysia #asean #asia #tunrazak #hkl #titiwangsa #istanabudaya #street #streetphotography #urbanscape #urban #urbanphotography #jalanpahang #cityscape #traffic #jalantunrazak

  •  168  6  12 July, 2020