#helpmorepeople Instagram Photos & Videos

helpmorepeople - 20.9k posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
113.5
average likes

Latest #helpmorepeople Posts

  • 💥I have access to a nationwide program offering the fastest results in the industry! If you are serious about restoring your credit contact me today!! Comment below, send me a DM or text the word “Credit” to 813-695-3464 Your initial consultation is always free. Yo hablo español. 💥
.
. 🗣Si necesitan ayuda con restaurar su crédito estoy ofreciendo la consulta inicial gratis. Comenten, envíenme un mensaje directo o envíeme texto al 813-695-3464. Gracias!
.
.
.
#bossup #levelup #increase #win #icanhelpyou #fixyourcredit #clients #helpmorepeople #latinos #dinero #ganar #Latinos #Crecer #Ayudar #Ganar #SiSePuede #ElPoderDelCredito #YoHabloEspanol
  • 💥I have access to a nationwide program offering the fastest results in the industry! If you are serious about restoring your credit contact me today!! Comment below, send me a DM or text the word “Credit” to 813-695-3464 Your initial consultation is always free. Yo hablo español. 💥
    .
    . 🗣Si necesitan ayuda con restaurar su crédito estoy ofreciendo la consulta inicial gratis. Comenten, envíenme un mensaje directo o envíeme texto al 813-695-3464. Gracias!
    .
    .
    .
    #bossup #levelup #increase #win #icanhelpyou #fixyourcredit #clients #helpmorepeople #latinos #dinero #ganar #Latinos #Crecer #Ayudar #Ganar #SiSePuede #ElPoderDelCredito #YoHabloEspanol

  •  6  2  10 July, 2020
  • ALOE Ever-shield DEODORANT Stick

Deodorant biasa mempunyai garam aluminium yang menutup liang2 peluh. Yup, boleh menyebabkan toksin tersumbat dan membawa kepada CANCER PAYUDARA 😨

🚴 aloevera yg distabilkan 100%
🚴 tanpa garam aluminium
🚴 tanpa alkhohol
🚴 rasa segar bersih spnjg hari
🚴 tidak mengotorkan pakaian
🚴 tidak melekit
🚴 formulasi lembut boleh diguna selepas bercukur
🚴 memutih bawah lengan

Kegunaan sampingan:
🌱 hindar serangga - kikis & tabur
🌱 wangi kawasan tertutup - almari kasut & baju
🌱 kaki berbau - gosok sedikit

Please CUT OUT your Anti Perspirants

Nett weight : 92.1 gm
Tahan lama : up to 6 ~ 8 months 

Jimat kan 😍 Jom dapatkan Aloe Ever-Shield Deodorant anda sekarang! ❤
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #aloeveragel #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #deoderant #trustedseller #rezekidariallah #viralproduk
  • ALOE Ever-shield DEODORANT Stick

    Deodorant biasa mempunyai garam aluminium yang menutup liang2 peluh. Yup, boleh menyebabkan toksin tersumbat dan membawa kepada CANCER PAYUDARA 😨

    🚴 aloevera yg distabilkan 100%
    🚴 tanpa garam aluminium
    🚴 tanpa alkhohol
    🚴 rasa segar bersih spnjg hari
    🚴 tidak mengotorkan pakaian
    🚴 tidak melekit
    🚴 formulasi lembut boleh diguna selepas bercukur
    🚴 memutih bawah lengan

    Kegunaan sampingan:
    🌱 hindar serangga - kikis & tabur
    🌱 wangi kawasan tertutup - almari kasut & baju
    🌱 kaki berbau - gosok sedikit

    Please CUT OUT your Anti Perspirants

    Nett weight : 92.1 gm
    Tahan lama : up to 6 ~ 8 months

    Jimat kan 😍 Jom dapatkan Aloe Ever-Shield Deodorant anda sekarang! ❤
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #aloeveragel #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #deoderant #trustedseller #rezekidariallah #viralproduk

  •  2  0  10 July, 2020
  • Alhamdulillah done offline coaching with Leader Be Infinite Group🔥

Dengan balik kerja desuppp jumpa my lovely leader Ike Norhafiliya 

Mulanya nak lepak borak je pstu leader ajak coaching sekali hahhh kite pun semangat laaa balik kerja terus join dgn leader Ike Norhafiliya🧡
Dah masuk 10hb, Ya done update progress and leader dah plan utk kejar target ktorg masing2

Alhamdulillah leader done share plan :

✅Road to Rm10, 000 sales

✅CAR bonus

✅Personal and business branding

✅Grow your team easily

Seriously business shaklee ni lain sangat berbanding busines lain tau sebab banyak benefit yg boleh dpt kalau join Shaklee rather than niaga biasa tuuu. InshaAllah kita dah niat yg baik2, usaha dan doa. It not kita makan untung runcit jew tau banyak lagi benefit dye. Kalau korang nak tahu apa benefit dye yang best sangat korang kne join. 

So i will make it happen!!
The new Senior SUPERVISOR by July insyaallah 🧡

Amin2!! 

Minta korang Doakan sama tauuu 🧡

Love,
The next Senior SUPERVISOR
Norfitriliani Ridae 
Infinite Empire

#LetsShakleeWithINFINITE
#shakleewithyaya 
#helpmorepeople
  • Alhamdulillah done offline coaching with Leader Be Infinite Group🔥

    Dengan balik kerja desuppp jumpa my lovely leader Ike Norhafiliya

    Mulanya nak lepak borak je pstu leader ajak coaching sekali hahhh kite pun semangat laaa balik kerja terus join dgn leader Ike Norhafiliya🧡
    Dah masuk 10hb, Ya done update progress and leader dah plan utk kejar target ktorg masing2

    Alhamdulillah leader done share plan :

    ✅Road to Rm10, 000 sales

    ✅CAR bonus

    ✅Personal and business branding

    ✅Grow your team easily

    Seriously business shaklee ni lain sangat berbanding busines lain tau sebab banyak benefit yg boleh dpt kalau join Shaklee rather than niaga biasa tuuu. InshaAllah kita dah niat yg baik2, usaha dan doa. It not kita makan untung runcit jew tau banyak lagi benefit dye. Kalau korang nak tahu apa benefit dye yang best sangat korang kne join.

    So i will make it happen!!
    The new Senior SUPERVISOR by July insyaallah 🧡

    Amin2!!

    Minta korang Doakan sama tauuu 🧡

    Love,
    The next Senior SUPERVISOR
    Norfitriliani Ridae
    Infinite Empire

    #LetsShakleeWithINFINITE
    #shakleewithyaya
    #helpmorepeople

  •  7  0  10 July, 2020
  • "Bapak aku pun mcm dh boleh nampak ..klau tak....depa asyik remehkan apa yg aku buat..." 
. 
Orang susah percaya apa yang kita cakap, tapi orang mudah percaya apa yang depa nampak.
. 
Kuasa 'Seeing is Believing'. 😎
. 
Sahabat kakyong dari pelbagai background. Ada ibu tunggal, ada masalah kewangan, ada yang nak tolong family. Depa² nie yang kakyong nak bantu. Alhamdulillah dah ada yang dah nampak peluang, fokus buat bisnes dengan kakyong. Bulan nie ramai yang dapat bonus. Alhamdulillah, kakyong tumpang gembira.
. 
Kakyong tak ajak depa buat loan. Tak ajak depa beli stok berkotak². Tu nak bukan nak tolong. 🙄
. 
Peluang dah ada depan mata. Fokus dan buat sampai jadi. InsyaAllah 🤗. 
.

#bisnesPKP #luarbiasa #healthsupplement #helpmorepeople #sitinadjiraflp #teamjutawandermawan #teamkakyong
  • "Bapak aku pun mcm dh boleh nampak ..klau tak....depa asyik remehkan apa yg aku buat..."
    .
    Orang susah percaya apa yang kita cakap, tapi orang mudah percaya apa yang depa nampak.
    .
    Kuasa 'Seeing is Believing'. 😎
    .
    Sahabat kakyong dari pelbagai background. Ada ibu tunggal, ada masalah kewangan, ada yang nak tolong family. Depa² nie yang kakyong nak bantu. Alhamdulillah dah ada yang dah nampak peluang, fokus buat bisnes dengan kakyong. Bulan nie ramai yang dapat bonus. Alhamdulillah, kakyong tumpang gembira.
    .
    Kakyong tak ajak depa buat loan. Tak ajak depa beli stok berkotak². Tu nak bukan nak tolong. 🙄
    .
    Peluang dah ada depan mata. Fokus dan buat sampai jadi. InsyaAllah 🤗.
    .

    #bisnesPKP #luarbiasa #healthsupplement #helpmorepeople #sitinadjiraflp #teamjutawandermawan #teamkakyong

  •  1  0  10 July, 2020
  • Forever ni ada pelbagai jenis set skincare. Setiap set untuk jenis kulit yang berbeza. Kandungannya jangan cerita lah. Memang high quality punya kandungan. Ramai kawan² Kak Yana dah cuba dan dah alami sendiri perubahan pada kulit pada wajah mereka. Kak Yana pun memang salah seorang testimoni produk ni.Recommended!👍👍.

Nak tahu mana satu sesuai dengan kulit anda? Boleh pm Kak Yana

#FauziLyana
#HelpMorePeople
  • Forever ni ada pelbagai jenis set skincare. Setiap set untuk jenis kulit yang berbeza. Kandungannya jangan cerita lah. Memang high quality punya kandungan. Ramai kawan² Kak Yana dah cuba dan dah alami sendiri perubahan pada kulit pada wajah mereka. Kak Yana pun memang salah seorang testimoni produk ni.Recommended!👍👍.

    Nak tahu mana satu sesuai dengan kulit anda? Boleh pm Kak Yana

    #FauziLyana
    #HelpMorePeople

  •  1  0  10 July, 2020
  • Minyak ikan (Omega 3) bagus untuk 
👉🏻jantung,arthritis,otak,mata, tekanandarah

Minyak zaitun (Omega 9 bagus untuk
👉🏻Kolesterol,Diabetes, Kulit (eczema, psoriasis), Tulang, rambut (gugur, kelemumur), Berat Badan (lemak bawah kulit),

Superb sungguh khasiat minyak ikan dan minyak zaitun

Skrg takyah susah susah nak telan minyak ikan seketui minyak zaitun seketui.  Mami suggest telan Artic Sea udah..

Artic Sea satu2nya fish oil  menggabungkan Minyak Ikan (Omega 3) & Minyak Zaitun (Omega 9) dlm satu kapsul 

Patented by Forever Living
750g minyak ikan dan 250g minyak zaitun) 

Patut lah ramai yg amal ambil Artic sea.. katanya
❤️Lebih mudah berpeluh (habis cair lelemakksss)
❤️Turun berat badan
❤️Kulit tak kusam, jerawat kurang, makin glowing
❤️Bacaan kolesterol turun
❤️Blood pressure normal
❤️ Tak kebas-kebas lagi dah..
❤️Tak sakit kaki lg time sujud (solat)

Cepat2 belikan untuk diri sinri atau yg tersyang!
Klik link ni ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60126559665/articsea

#familymagika #teammamicery #foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Minyak ikan (Omega 3) bagus untuk
    👉🏻jantung,arthritis,otak,mata, tekanandarah

    Minyak zaitun (Omega 9 bagus untuk
    👉🏻Kolesterol,Diabetes, Kulit (eczema, psoriasis), Tulang, rambut (gugur, kelemumur), Berat Badan (lemak bawah kulit),

    Superb sungguh khasiat minyak ikan dan minyak zaitun

    Skrg takyah susah susah nak telan minyak ikan seketui minyak zaitun seketui. Mami suggest telan Artic Sea udah..

    Artic Sea satu2nya fish oil menggabungkan Minyak Ikan (Omega 3) & Minyak Zaitun (Omega 9) dlm satu kapsul

    Patented by Forever Living
    750g minyak ikan dan 250g minyak zaitun)

    Patut lah ramai yg amal ambil Artic sea.. katanya
    ❤️Lebih mudah berpeluh (habis cair lelemakksss)
    ❤️Turun berat badan
    ❤️Kulit tak kusam, jerawat kurang, makin glowing
    ❤️Bacaan kolesterol turun
    ❤️Blood pressure normal
    ❤️ Tak kebas-kebas lagi dah..
    ❤️Tak sakit kaki lg time sujud (solat)

    Cepat2 belikan untuk diri sinri atau yg tersyang!
    Klik link ni ⤵️⤵️⤵️
    www.wasap.my/60126559665/articsea

    #familymagika #teammamicery #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  7  0  10 July, 2020
  • Syera suka berniaga ❤️

Berniaga yg boleh beri manfaat dekat orang lainn

Jangan ambil duit orang tapi tak bg value dekat orang, tak baik 😉

Kita pun tak suka orang tipu kita kan ? 😃

Dah amik duit kita tapi kita tak dapat kesan yg baik 😅

Berniaga kena telus supaya urusan kita dipermudahkan 🤲🏻 In shaa Allah 

#PLA
#helpmorepeople
  • Syera suka berniaga ❤️

    Berniaga yg boleh beri manfaat dekat orang lainn

    Jangan ambil duit orang tapi tak bg value dekat orang, tak baik 😉

    Kita pun tak suka orang tipu kita kan ? 😃

    Dah amik duit kita tapi kita tak dapat kesan yg baik 😅

    Berniaga kena telus supaya urusan kita dipermudahkan 🤲🏻 In shaa Allah

    #PLA
    #helpmorepeople

  •  14  0  10 July, 2020
  • Assalamualaikum 😊
.
Alhamdulillah malam semalam dapat join sharing dari Manager kak Mardiana Alias.
.
Untuk yang baru join Forever, tiada mustahil untuk menempah kejayaan kita sebab semua sistem dan tips sudah di depan mata. Kuncinya di 5 langkah berjaya di Forever.
.
19 orang peserta project 38 semalam dan masing2 dah boleh menetas dari TELUR masing2 dengan BERJAYA selepas dengar amanat dan tips2 best dari proven success kak Mardiana, senior Manager kak Ezzalin Sidek, bercerita macamane masa awal2 dia di Forever. Naik Supervisor dalam masa sebulan sahaja.
.
Jangan tunggu lagi, jom kita sama2 terbang tinggi. You are our forever proud. Jom kita jadikan tahun 2020 ni tahun kita! 😍
.
I AM AYUNI
I AM FOREVER

#MiracleJuly
#HelpMorePeople
#LeaderCreatesMoreLeaders
#F2D
#RealBusiness
#ModalKecilUntungBesar
#ForeverLiving
  • Assalamualaikum 😊
    .
    Alhamdulillah malam semalam dapat join sharing dari Manager kak Mardiana Alias.
    .
    Untuk yang baru join Forever, tiada mustahil untuk menempah kejayaan kita sebab semua sistem dan tips sudah di depan mata. Kuncinya di 5 langkah berjaya di Forever.
    .
    19 orang peserta project 38 semalam dan masing2 dah boleh menetas dari TELUR masing2 dengan BERJAYA selepas dengar amanat dan tips2 best dari proven success kak Mardiana, senior Manager kak Ezzalin Sidek, bercerita macamane masa awal2 dia di Forever. Naik Supervisor dalam masa sebulan sahaja.
    .
    Jangan tunggu lagi, jom kita sama2 terbang tinggi. You are our forever proud. Jom kita jadikan tahun 2020 ni tahun kita! 😍
    .
    I AM AYUNI
    I AM FOREVER

    #MiracleJuly
    #HelpMorePeople
    #LeaderCreatesMoreLeaders
    #F2D
    #RealBusiness
    #ModalKecilUntungBesar
    #ForeverLiving

  •  3  0  10 July, 2020
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. . Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit. . Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt.  jom berikhtiar www.wasap.my/60126103296 #foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. . Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit. . Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt. jom berikhtiar www.wasap.my/60126103296 #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  0  0  10 July, 2020
  • Syera dulu ada masalah sembelit yg kronik , kulit and gemuk yg susah nak turun turun 😅

Jadi tak pernah rasa confident dgn diri sendiri rasa diri ni buruk nampak lg tua daripada umur yg betul 😂

Syera rasa pressure, bila nak keluar nak pakai baju rasa tak confident and muka nak kena bermakeup tebal tebal sbb nak tutup segala jerawat dkt muka 😂 

Padahal lagi worst skin tu bila makeup tebal tebal cmtu 😅 lepastu kwan duk mengata lagi ler terbakau jiwa 😂

So dgn starter pack lah syera cuba bantu untuk selesaikan masalah masalah syera ni 🤲🏻 😍

So dat Syera ada FREE GIFT yg best untuk Syera bg dekat korang 😍 if you want you boleh personal Syera cepat 💌

This Promo cuma 1 week sahaja 🔥

#pla
#helpmorepeople
#lookbetterfeelbetter
  • Syera dulu ada masalah sembelit yg kronik , kulit and gemuk yg susah nak turun turun 😅

    Jadi tak pernah rasa confident dgn diri sendiri rasa diri ni buruk nampak lg tua daripada umur yg betul 😂

    Syera rasa pressure, bila nak keluar nak pakai baju rasa tak confident and muka nak kena bermakeup tebal tebal sbb nak tutup segala jerawat dkt muka 😂

    Padahal lagi worst skin tu bila makeup tebal tebal cmtu 😅 lepastu kwan duk mengata lagi ler terbakau jiwa 😂

    So dgn starter pack lah syera cuba bantu untuk selesaikan masalah masalah syera ni 🤲🏻 😍

    So dat Syera ada FREE GIFT yg best untuk Syera bg dekat korang 😍 if you want you boleh personal Syera cepat 💌

    This Promo cuma 1 week sahaja 🔥

    #pla
    #helpmorepeople
    #lookbetterfeelbetter

  •  31  2  10 July, 2020
  • Tak memasal sebelum ni beli sampai rm400-rm500 untuk supplement antioksidan. Sekali kandungan air je yang tinggi. Tipah tertipuuu. Kahkah. 

Dah jumpe pomesteen, xcarik dah lain. Sila lah tgk ingredients nya, super fruits semuanya. Sah2 Jimat dan kualiti kayangan gituuu 

#DuraForever
#4amazingforever 
#familymagika #teammamicery #helpmorepeople
  • Tak memasal sebelum ni beli sampai rm400-rm500 untuk supplement antioksidan. Sekali kandungan air je yang tinggi. Tipah tertipuuu. Kahkah.

    Dah jumpe pomesteen, xcarik dah lain. Sila lah tgk ingredients nya, super fruits semuanya. Sah2 Jimat dan kualiti kayangan gituuu

    #DuraForever
    #4amazingforever
    #familymagika #teammamicery #helpmorepeople

  •  6  0  10 July, 2020
  • Siapa kata susah niaga dengan Forever.. Sekarang semua di hujung jari wehhh.. Order barang untuk kegunaan sendiri atau stock customer, tahu tahu sahaja dah sampai depan rumah..😁 Bila sampai sahaja, pergi cod pula kepada customer yang order..😜
.
Alhamdulillah untuk pagi dan petang hari ini layan customer tanya produk yang dila jual ini.. Semua kenal sangat dengan botol kuning menyerlah itu Aloe Vera Gel..🤭
.
Dila dalam grab pun boleh lagi daftarkan AHLI baru ini haaaa.. Sekejap lagi sambung, dila hendak mendaki bukit ke rumah..😂 Nanti tak pasal tersadung kaki pula..
.
#healthylifestyle #helpmorepeople #newmembers #fbo #happyfriday #dilaamalkanflp #dilajualjugaflp
  • Siapa kata susah niaga dengan Forever.. Sekarang semua di hujung jari wehhh.. Order barang untuk kegunaan sendiri atau stock customer, tahu tahu sahaja dah sampai depan rumah..😁 Bila sampai sahaja, pergi cod pula kepada customer yang order..😜
    .
    Alhamdulillah untuk pagi dan petang hari ini layan customer tanya produk yang dila jual ini.. Semua kenal sangat dengan botol kuning menyerlah itu Aloe Vera Gel..🤭
    .
    Dila dalam grab pun boleh lagi daftarkan AHLI baru ini haaaa.. Sekejap lagi sambung, dila hendak mendaki bukit ke rumah..😂 Nanti tak pasal tersadung kaki pula..
    .
    #healthylifestyle #helpmorepeople #newmembers #fbo #happyfriday #dilaamalkanflp #dilajualjugaflp

  •  1  0  10 July, 2020
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. 
.
Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
.
Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt. 

jom berikhtiar
👉https://m.me/101202768244552👈
👉https://m.me/101202768244552👈

#foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat.
    .
    Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
    .
    Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt.

    jom berikhtiar
    👉https://m.me/101202768244552👈
    👉https://m.me/101202768244552👈

    #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  3  0  10 July, 2020
  • Forever Aloe Propolis Creme ❤
.

Tidak seperti gel sapuan Aloe Vera lain dipasaran, Forever Aloe Propolis Creme dibuat daripada gel sebenar Aloe Vera yang telah distabilkan 100% bersama Bee Propolis. .
Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan untuk ⬇️
✔️ Merawat kulit akibat luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn
✔️ Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga
✔️ Melegakan ruam panas & ruam lampin
✔️ Memudarkan kesan parut akibat stretch mark
✔️ Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak @ chicken pox
✔️ Kesihatan kulit kepala – hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan
✔️ Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/hives (gegata)
✔️ Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis jerawat
✔️ Melegakan buasir luaran
.
.
#aloeveragel #propolisgel #krimpropolis #kulitkering #ekzema #shareinfo #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat
  • Forever Aloe Propolis Creme ❤
    .

    Tidak seperti gel sapuan Aloe Vera lain dipasaran, Forever Aloe Propolis Creme dibuat daripada gel sebenar Aloe Vera yang telah distabilkan 100% bersama Bee Propolis. .
    Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan untuk ⬇️
    ✔️ Merawat kulit akibat luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn
    ✔️ Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga
    ✔️ Melegakan ruam panas & ruam lampin
    ✔️ Memudarkan kesan parut akibat stretch mark
    ✔️ Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak @ chicken pox
    ✔️ Kesihatan kulit kepala – hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan
    ✔️ Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/hives (gegata)
    ✔️ Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis jerawat
    ✔️ Melegakan buasir luaran
    .
    .
    #aloeveragel #propolisgel #krimpropolis #kulitkering #ekzema #shareinfo #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat

  •  9  0  10 July, 2020
  • AVOCADO FACE & BODY SOAP 
-
Tiap kali mandi, harus pakai sabun avocado forever living. Yang penting kulit Memang best dan lepas je guna pun dah boleh rasa kulit bersih dan lembut SEBAB SABUN AVOCADO BODY & FACE ni memang baik untuk:
😍 Mengecut dan menghilangkan jerawat
😍 Menanggalkan daki degil
😍 Menghilangkan bintik-bintik hitam 
😍 Menghilangkan jeragat
😍 Memudarkan parut
😍 Mencerahkan kulit
😍 Mengawal kulit berminyak
😍 Merawat tumit kaki merekah
😍 Jadikan tona kulit sekata
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #foreverlivingmelaka
  • AVOCADO FACE & BODY SOAP
    -
    Tiap kali mandi, harus pakai sabun avocado forever living. Yang penting kulit Memang best dan lepas je guna pun dah boleh rasa kulit bersih dan lembut SEBAB SABUN AVOCADO BODY & FACE ni memang baik untuk:
    😍 Mengecut dan menghilangkan jerawat
    😍 Menanggalkan daki degil
    😍 Menghilangkan bintik-bintik hitam
    😍 Menghilangkan jeragat
    😍 Memudarkan parut
    😍 Mencerahkan kulit
    😍 Mengawal kulit berminyak
    😍 Merawat tumit kaki merekah
    😍 Jadikan tona kulit sekata
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #foreverlivingmelaka

  •  3  0  10 July, 2020
  • FOREVER ALOE LIPS 👄

 ✨ Sesuai untuk melembapkan bibir semasa aktiviti luar.
✨ First aid segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil & kegatalan.
✨ Sebagai pelindung bibir @ lip gloss menjadikan bibir bersinar
✨ Membantu masalah bibir kering dan menggelupas - ubat bibir kering, ubat bibir pecah 
✨ Mengandungi aloevera, jojoba & lilin lebah
✨ Jojoba dan lilin lebah memberi kuasa pelembapan tambahan
✨ Saiz yang mudah dibawa kemana-mana
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #lipsaloevera #aloeveraproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #jomsihat #merawatbibir #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro
  • FOREVER ALOE LIPS 👄

    ✨ Sesuai untuk melembapkan bibir semasa aktiviti luar.
    ✨ First aid segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil & kegatalan.
    ✨ Sebagai pelindung bibir @ lip gloss menjadikan bibir bersinar
    ✨ Membantu masalah bibir kering dan menggelupas - ubat bibir kering, ubat bibir pecah
    ✨ Mengandungi aloevera, jojoba & lilin lebah
    ✨ Jojoba dan lilin lebah memberi kuasa pelembapan tambahan
    ✨ Saiz yang mudah dibawa kemana-mana
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #lipsaloevera #aloeveraproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #jomsihat #merawatbibir #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro

  •  5  0  10 July, 2020
  • 🍑 ALOE BITS N PEACHES 🍑

Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita 😚 Vitamin A juga menguatkankan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.

Korag tau tak, serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat? Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?

Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium 🤗
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #kekalsihat #businesswoman #jomsihat
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro
  • 🍑 ALOE BITS N PEACHES 🍑

    Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita 😚 Vitamin A juga menguatkankan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.

    Korag tau tak, serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat? Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?

    Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium 🤗
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #kekalsihat #businesswoman #jomsihat
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro

  •  9  0  10 July, 2020
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. 
.
Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
.
Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt. 

jom berikhtiar
www.wasap.my/60108012773

#foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat.
    .
    Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
    .
    Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt.

    jom berikhtiar
    www.wasap.my/60108012773

    #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  0  0  10 July, 2020
  • Assalamualaikum. Aloe! 

Akak nak share ni pasal sorang akak ni… Sempoi je akak ni buat sales ribu² hanya dari rumah sambil bagi anak² makan.. 

Rasa cam bersalah pulak kalau peram bende best ni sorang²... 

Setiap kejayaan pasti ada rahsia kan? Jom dengar sharing dari akak ni, suri rumah je..cemana dia berjaya buat sales lebih RM400,000 sebulan walaupun tinggal kat kawasan Felda.

Jom kita korek rahsia akak ni sama2. Mana tau lepas ni kita pulak sama2 senang lenang macam dia. Insya Allah..Aamiin. 

Tapi Limited seat. Cepat2 Daftar sekarang! 

Join group sementara ni untuk dapatkan link yoututube/Zoom:

https://chat.whatsapp.com/J98CqdRJ9fDJvvpioUHrX2

#kongsikebaikan
#rezekidikongsibersama
#helpmorepeople
#untungsama2
  • Assalamualaikum. Aloe!

    Akak nak share ni pasal sorang akak ni… Sempoi je akak ni buat sales ribu² hanya dari rumah sambil bagi anak² makan..

    Rasa cam bersalah pulak kalau peram bende best ni sorang²...

    Setiap kejayaan pasti ada rahsia kan? Jom dengar sharing dari akak ni, suri rumah je..cemana dia berjaya buat sales lebih RM400,000 sebulan walaupun tinggal kat kawasan Felda.

    Jom kita korek rahsia akak ni sama2. Mana tau lepas ni kita pulak sama2 senang lenang macam dia. Insya Allah..Aamiin.

    Tapi Limited seat. Cepat2 Daftar sekarang!

    Join group sementara ni untuk dapatkan link yoututube/Zoom:

    https://chat.whatsapp.com/J98CqdRJ9fDJvvpioUHrX2

    #kongsikebaikan
    #rezekidikongsibersama
    #helpmorepeople
    #untungsama2

  •  1  0  10 July, 2020
  • Kalau Google, kesan sampingan minum aloe Vera boleh bawa maut.😱😱😱 dah tu kenapa saya pos asyik cerita kebaikkan jer?? 

Sabar.. baca sampai habis! Yg boleh bawa maut kalau terminum /makan Aloe Vera yg tidak dibuang Latex/getah nya.

Pastikan Aloe Vera yang anda makan bebas daripada Latex. Kerana kandungan Latex dalam Aloe Vera boleh membawa kepada byk lagi kesan sampingan... 

Sebab tu kita sarankan beli cuma di Branch Forever. Juga Jangan ambil risiko beli yang tiada jaminan seperti murah, kandungan air lebih dari Aloe Vera, tiada kualiti mengandungi gula tiruan.
Pastikan ia mempunyai IASC: International Aloe Science Council, Kosher, Halal antarabangsa Ifanca, Gluten Free, Against animal cruelty leaping bunny, Stabilised Aloe vera Gel, Sijil Organic. 

Forever cuma tanam Aloe Vera Terbaik iaitu Aloe Barbadensis Miller.. oleh itu Carilah Aloe Vera Gel yang di stabilkan dan di paternkan seperti Forever Living Stabilised Aloe vera...

#aloeveragel
#foreverlivingproducts
#sharingiscaring
#helpmorepeople
  • Kalau Google, kesan sampingan minum aloe Vera boleh bawa maut.😱😱😱 dah tu kenapa saya pos asyik cerita kebaikkan jer??

    Sabar.. baca sampai habis! Yg boleh bawa maut kalau terminum /makan Aloe Vera yg tidak dibuang Latex/getah nya.

    Pastikan Aloe Vera yang anda makan bebas daripada Latex. Kerana kandungan Latex dalam Aloe Vera boleh membawa kepada byk lagi kesan sampingan...

    Sebab tu kita sarankan beli cuma di Branch Forever. Juga Jangan ambil risiko beli yang tiada jaminan seperti murah, kandungan air lebih dari Aloe Vera, tiada kualiti mengandungi gula tiruan.
    Pastikan ia mempunyai IASC: International Aloe Science Council, Kosher, Halal antarabangsa Ifanca, Gluten Free, Against animal cruelty leaping bunny, Stabilised Aloe vera Gel, Sijil Organic.

    Forever cuma tanam Aloe Vera Terbaik iaitu Aloe Barbadensis Miller.. oleh itu Carilah Aloe Vera Gel yang di stabilkan dan di paternkan seperti Forever Living Stabilised Aloe vera...

    #aloeveragel
    #foreverlivingproducts
    #sharingiscaring
    #helpmorepeople

  •  0  0  10 July, 2020
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. 
.
Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
.
Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt. 

jom berikhtiar
www.wasap.my/60105164046

#foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat.
    .
    Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
    .
    Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt.

    jom berikhtiar
    www.wasap.my/60105164046

    #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  1  0  10 July, 2020
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat. 
.
Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
.
Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt. 

jom berikhtiar
www.wasap.my/+60139211010

#foreverlivingproducts #helpmorepeople
  • Setiap penyakit ada penawar nya. Nikmat paling besar ialah bila kita sihat dapat bekerja mencari rezeki, dapat beribadah dan dpt membantu orang lain untuk sihat.
    .
    Jangan kita cepat putus asa bila Allah swt uji kita dengan sakit.
    .
    Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya sentiasa kita bersangka baik pd Allah swt.

    jom berikhtiar
    www.wasap.my/+60139211010

    #foreverlivingproducts #helpmorepeople

  •  2  0  10 July, 2020

Top #helpmorepeople Posts

  • Hai Assalamualaikum Semua...
Pagi!
Mcm biasa Pagi2 sy akan minum detox drink sy ni.
Alhamdulillah 2 tahun lebih sy minum,badan sy rs selesa,energetic sb kita detox badan kita, dalaman kita... Kulit pun Makin bersih..
Dalaman sihat, akan terserlah di luaran.
Satu lagi sy suka perut da x buncit lagi... Detox lah.. Awk akan rs perubahan bila awk konsisten detox badan awk dgn Aloe Vera.
Tp dgn syarat cara minum kene btl.
Sy boleh guide awk Supaya awk dpt result.
Ada org minum xda result... Why?
Sb tu awk kene dpt kan coaching dan nasihat serta tips Dr sy OK.

Bole dm ya😘👌😍👍 #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast #detox #helpmorepeople #healthy
  • Hai Assalamualaikum Semua...
    Pagi!
    Mcm biasa Pagi2 sy akan minum detox drink sy ni.
    Alhamdulillah 2 tahun lebih sy minum,badan sy rs selesa,energetic sb kita detox badan kita, dalaman kita... Kulit pun Makin bersih..
    Dalaman sihat, akan terserlah di luaran.
    Satu lagi sy suka perut da x buncit lagi... Detox lah.. Awk akan rs perubahan bila awk konsisten detox badan awk dgn Aloe Vera.
    Tp dgn syarat cara minum kene btl.
    Sy boleh guide awk Supaya awk dpt result.
    Ada org minum xda result... Why?
    Sb tu awk kene dpt kan coaching dan nasihat serta tips Dr sy OK.

    Bole dm ya😘👌😍👍 #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast #detox #helpmorepeople #healthy

  •  138  2  17 November, 2019
  • 💥En caso de duda, di GRACIAS💥
—
29 años dan para mucho (o poco, según se vea). Algo que siempre prevalece es que da igual las veces que lo “hagas bien”, siempre habrá un obstáculo en el camino que tendrás que resolver.
-
🙂 La solución, por suerte, es más sencilla de lo que creemos. Sonríe, da las gracias por tener la oportunidad de superar esos obstáculos, y lánzate a por todas.
-
🐢 ¿Te derriban 50 veces? Levántate 51.
🎈Siempre tienes una nueva ocasión de perseguir lo que quieres, ¿vas a dejar pasarlo porque crees que no eres suficientemente “lo que sea”?
-
❤️ YA ERES SUFICIENTEMENTE BUENO. Ve a por ello.
-
🙏 Gracias por darme la oportunidad de ayudar cada día de mi vida, no sabes lo que agradezco cada comentario, mensaje, compartido, crítica... ABSOLUTAMENTE TODO.
-
🤠 Sonríe más.
Ayuda a más gente.
Tenemos mucho más poder del que creemos.
Go do.
-
💪🙂❤️
  • 💥En caso de duda, di GRACIAS💥

    29 años dan para mucho (o poco, según se vea). Algo que siempre prevalece es que da igual las veces que lo “hagas bien”, siempre habrá un obstáculo en el camino que tendrás que resolver.
    -
    🙂 La solución, por suerte, es más sencilla de lo que creemos. Sonríe, da las gracias por tener la oportunidad de superar esos obstáculos, y lánzate a por todas.
    -
    🐢 ¿Te derriban 50 veces? Levántate 51.
    🎈Siempre tienes una nueva ocasión de perseguir lo que quieres, ¿vas a dejar pasarlo porque crees que no eres suficientemente “lo que sea”?
    -
    ❤️ YA ERES SUFICIENTEMENTE BUENO. Ve a por ello.
    -
    🙏 Gracias por darme la oportunidad de ayudar cada día de mi vida, no sabes lo que agradezco cada comentario, mensaje, compartido, crítica... ABSOLUTAMENTE TODO.
    -
    🤠 Sonríe más.
    Ayuda a más gente.
    Tenemos mucho más poder del que creemos.
    Go do.
    -
    💪🙂❤️

  •  1,361  117  3 October, 2017
  • БЕСПЛАТНыЕ кружки и занятия для детей такое возможно ??
🥶🥶🥶
Раньше да!!
Сейчас большой вопрос ??
Все зависит от вас 🙏🙏🙏
Прошу Вас не будте равнодушными , подпишите 
ПЕТИЦИЮ !
И огромное количество детей и родителей скажут вас спасибо.
И я тоже этот родитель и 4 моих детей .
Все ходят в детский центр 
На Вадковском.
И все жители нашего и ближайших районов очень любят центр !!
Именно в нем наша замечательная Студия хореографии Синяя Птица.
@sinyayaptitsarj 
Английский, шахматы, футбол ❤️❤️❤️
А какая это помощь многодетным !!
А теперь его могут закрыть и лечить нас всего !!
Это наш второй дом.
Пишу и слёзы на глазах!!!
😢😢😢
Как такое возможно!!!
Поэтому ещё раз прошу , подпишите петицию .
Сделайте репост .
Помогите нам сохранить наш центр .
Ссылку на петицию оставлю в шапке профиля.
Верю в нашу силу 💪💪💪
  • БЕСПЛАТНыЕ кружки и занятия для детей такое возможно ??
    🥶🥶🥶
    Раньше да!!
    Сейчас большой вопрос ??
    Все зависит от вас 🙏🙏🙏
    Прошу Вас не будте равнодушными , подпишите
    ПЕТИЦИЮ !
    И огромное количество детей и родителей скажут вас спасибо.
    И я тоже этот родитель и 4 моих детей .
    Все ходят в детский центр
    На Вадковском.
    И все жители нашего и ближайших районов очень любят центр !!
    Именно в нем наша замечательная Студия хореографии Синяя Птица.
    @sinyayaptitsarj
    Английский, шахматы, футбол ❤️❤️❤️
    А какая это помощь многодетным !!
    А теперь его могут закрыть и лечить нас всего !!
    Это наш второй дом.
    Пишу и слёзы на глазах!!!
    😢😢😢
    Как такое возможно!!!
    Поэтому ещё раз прошу , подпишите петицию .
    Сделайте репост .
    Помогите нам сохранить наш центр .
    Ссылку на петицию оставлю в шапке профиля.
    Верю в нашу силу 💪💪💪

  •  1,024  58  12 February, 2020
  • ✨A close friend once told me that when you create opportunities for other people, new doors will open for you. ✨ ✨Let’s make this next decade more impactful, not only for yourself but by being a blessing to others.✨ 🥂Cheers to a new decade!🥂
.
.
.
#2020vision #newdecade2020 #helpmorepeople #opennewdoors 📸: @ash.ash.85
  • ✨A close friend once told me that when you create opportunities for other people, new doors will open for you. ✨ ✨Let’s make this next decade more impactful, not only for yourself but by being a blessing to others.✨ 🥂Cheers to a new decade!🥂
    .
    .
    .
    #2020vision #newdecade2020 #helpmorepeople #opennewdoors 📸: @ash.ash.85

  •  358  47  2 January, 2020
  • Reality zmn sekarang..semua org perlu buat business walaupun tidak berminat pd awal nya..bg menampung kehidupan dan utk mendapat kehidupan yg lebih baik. 
Money FREEDOM AND Time FREEDOM.
Nk business perlu juga pilih business apa Yg berbaloi buat.

Dan Alhamdulillah sy telah memilih business yg tepat,yg berbaloi,tiada risiko,permulaaan hanya rm90,tiada lambakan stok or simpan stock. 
Bole buat business doa 162 buah negara.  Pilih business yg tepat dan berbaloi utk kita usahakan.
Buat benda yg sama mcm business lain tp boleh dpt lebih dr business lain.
Sy dah merasa dulu jual Product tp x berbaloi..
Di Forever..cukup berbaloi. 
Dari segi:

1.Syarikat 
2.Product 
3.Marketing plan.  Bila ketiga2 ini sempurna..baru la buat business tersebut.
Perlu belajar utk memilih dan sy bole guide kenapa sgt berbaloi utk buat business Forever.
Masyarakat dunia di 162 buah negara berlumba2 buat business Forever... sy sendiri tinggal di arab saudi nmpk bagaimana org di sana bersungguh buat business Forever..kenapa tidak kita??
Jom sy sharing bagaimana nk dpt side income dlm business global ini.

Whatsapp:+966594912399 
#yuslidaothman #business #sideincome  #duitraya #opportunities #foreverliving #helpmorepeople
  • Reality zmn sekarang..semua org perlu buat business walaupun tidak berminat pd awal nya..bg menampung kehidupan dan utk mendapat kehidupan yg lebih baik.
    Money FREEDOM AND Time FREEDOM.
    Nk business perlu juga pilih business apa Yg berbaloi buat.

    Dan Alhamdulillah sy telah memilih business yg tepat,yg berbaloi,tiada risiko,permulaaan hanya rm90,tiada lambakan stok or simpan stock.
    Bole buat business doa 162 buah negara. Pilih business yg tepat dan berbaloi utk kita usahakan.
    Buat benda yg sama mcm business lain tp boleh dpt lebih dr business lain.
    Sy dah merasa dulu jual Product tp x berbaloi..
    Di Forever..cukup berbaloi.
    Dari segi:

    1.Syarikat
    2.Product
    3.Marketing plan. Bila ketiga2 ini sempurna..baru la buat business tersebut.
    Perlu belajar utk memilih dan sy bole guide kenapa sgt berbaloi utk buat business Forever.
    Masyarakat dunia di 162 buah negara berlumba2 buat business Forever... sy sendiri tinggal di arab saudi nmpk bagaimana org di sana bersungguh buat business Forever..kenapa tidak kita??
    Jom sy sharing bagaimana nk dpt side income dlm business global ini.

    Whatsapp:+966594912399
    #yuslidaothman #business #sideincome #duitraya #opportunities #foreverliving #helpmorepeople

  •  124  2  18 May, 2020
  • The only limitation you have is the one you put on yourself.⁣
⁣
As Yoga practitioners and teachers we show ourselves that through mental clarity, focus and intention, we can bring our bodies and minds to a state of harmony (or Satva). Harmony means the body is neither weak nor hypertonic, the mind is neither racing nor slow, the system of our mind and body work best in a state of harmony.⁣
⁣
So we experience this for ourselves, and then set out to share this practice with the rest of the world.⁣
⁣
Somehow, when it comes to maintaining our own well being amidst our desire to give, we often start over-reaching, over compensating and not coming from a place of abundance.⁣
⁣
It's pretty obvious when the physical body is overworked. We experience pain and quickly understand we must stop and rest. But how do you know when your business is out of balance?⁣
⁣
You must ask yourself: Are you living the lifestyle you truly want to be living? Are you working the exact amount of hours you want to be working? Do you have a way to track the results you're bringing your clients so you can build on that and help even more people that face the same problems?⁣
⁣
It's so easy to get caught in the cycle of rise and grind, but when you operate this way it's really just a mask for having inefficiency in your systems. If you want to be able to give to your community from a place of true abundance and TRUE energy flow, you must have systems to deliver your services.⁣
⁣
Yoga itself is a system. The asanas are a system. Meditation is a system. So why should your business be any different?⁣
⁣
I'm opening a group coaching program where I will help you build systems in your business to help you reach more of the right people WITHOUT burning out.
  • The only limitation you have is the one you put on yourself.⁣

    As Yoga practitioners and teachers we show ourselves that through mental clarity, focus and intention, we can bring our bodies and minds to a state of harmony (or Satva). Harmony means the body is neither weak nor hypertonic, the mind is neither racing nor slow, the system of our mind and body work best in a state of harmony.⁣

    So we experience this for ourselves, and then set out to share this practice with the rest of the world.⁣

    Somehow, when it comes to maintaining our own well being amidst our desire to give, we often start over-reaching, over compensating and not coming from a place of abundance.⁣

    It's pretty obvious when the physical body is overworked. We experience pain and quickly understand we must stop and rest. But how do you know when your business is out of balance?⁣

    You must ask yourself: Are you living the lifestyle you truly want to be living? Are you working the exact amount of hours you want to be working? Do you have a way to track the results you're bringing your clients so you can build on that and help even more people that face the same problems?⁣

    It's so easy to get caught in the cycle of rise and grind, but when you operate this way it's really just a mask for having inefficiency in your systems. If you want to be able to give to your community from a place of true abundance and TRUE energy flow, you must have systems to deliver your services.⁣

    Yoga itself is a system. The asanas are a system. Meditation is a system. So why should your business be any different?⁣

    I'm opening a group coaching program where I will help you build systems in your business to help you reach more of the right people WITHOUT burning out.

  •  180  11  8 October, 2019