#harumnitakotakinabalu Instagram Photos & Videos

harumnitakotakinabalu - 57 posts

Hashtag Popularity

1
average comments
11.8
average likes

Latest #harumnitakotakinabalu Posts

  • 🥰BIZZI FLUSH 
Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai, akan lebih mantap jika ambil dgn *SUPPLEMENT BIZZIBODDY GREEN TEA & CONTOUR CREAM 🔥
.
#teamAsLegacyUnity #bizzibodykotakinabalu #bizziboddycreamcontour #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #readystockAslegacy #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
#aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
#bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
#aslegacykepayan #aslegacybandarleila #aslegacytawau #bizziboddy #bizziflushkk
  • 🥰BIZZI FLUSH
    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄 📦1 box ada 15 sachet yg sgt power👍💪tak perlu amik banyak sgt, 1 box sudah memadai, akan lebih mantap jika ambil dgn *SUPPLEMENT BIZZIBODDY GREEN TEA & CONTOUR CREAM 🔥
    .
    #teamAsLegacyUnity #bizzibodykotakinabalu #bizziboddycreamcontour #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #readystockAslegacy #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
    #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
    #bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
    #aslegacykepayan #aslegacybandarleila #aslegacytawau #bizziboddy #bizziflushkk

  •  6  0  20 May, 2019
  • When it's all about #bidara
.
💗💗💗💗💗
.
⭐️GEL MANDIAN BIDARA⭐️ . 
Kelebihan Gel Mandian Bidara: . ✔️ Membuang toksin/daki pada kulit . ✔️ Menghilangkan kotoran dan bau badan . ✔️ Merawat lemah semangat . ✔️ Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir . .
💗BALM BIDARA💗
• • • • •
Balm Bidara Baroqah membantu masalah gangguan makhluk halus .
Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas . 
Dapatkan segera sementara masih Ada.
....... ✨✨✨✨
.
💗 LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA ⭐️
.
NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN
.
#BIZZIBODYKOTAKINABALU #SANDAKAN#TAMPARULI
#teamAsLegacyUnity #bizzibodykotakinabalu #bizziboddycreamcontour #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
#aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
#bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
#aslegacykepayan #aslegacybandarleila #aslegacytawau #bizziboddy #bizziflushkk
  • When it's all about #bidara
    .
    💗💗💗💗💗
    .
    ⭐️GEL MANDIAN BIDARA⭐️ .
    Kelebihan Gel Mandian Bidara: . ✔️ Membuang toksin/daki pada kulit . ✔️ Menghilangkan kotoran dan bau badan . ✔️ Merawat lemah semangat . ✔️ Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir . .
    💗BALM BIDARA💗
    • • • • •
    Balm Bidara Baroqah membantu masalah gangguan makhluk halus .
    Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

    Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas .
    Dapatkan segera sementara masih Ada.
    ....... ✨✨✨✨
    .
    💗 LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA ⭐️
    .
    NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN
    .
    #BIZZIBODYKOTAKINABALU #SANDAKAN #TAMPARULI
    #teamAsLegacyUnity #bizzibodykotakinabalu #bizziboddycreamcontour #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
    #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
    #bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
    #aslegacykepayan #aslegacybandarleila #aslegacytawau #bizziboddy #bizziflushkk

  •  9  0  18 May, 2019
  • Sia mau share kelebihan Join Team As Legacy kami😘
.
Dalam @as.legacymalaysia Team Top 15 di #Malaysia adalah Team @as.legacy_unity 😍😍. Dalam team ni, semua agent bukan saja mendapat bimbingan dari MP yang HEBAT malah AGENT² YANG SUPER HEBAT.
.
JOIN AGENT DAPAT BANYAK KELEBIHAN KALAU KAMU MAU TAU😍👏👏👏.
.
DAPAT PRODUK YANG HEBAT, DIAKUI KEHEBATANNYA BUKAN SAHAJA DI KALANGAN CUSTOMER, MALAH AGENT², dan Yang Utama dari DATO @aliffsyukriterlajaklaris dan DATIN @shahidadherbs.
.
PALING BESTTTTT😍😍😍 DAPT INCOME HAMPIR SETIAP HARI ADA TRANSAKSI DALAM AKAUN 🤗🤗🤗
.
DAN YANG PALING HEBATTTTTT... hehehe.. Mana ble kasi tau sini... DM ba bosku...
.
Whatsapp pun buli ba.. Di layan kalau kau🤣😍😘
.
Jom. 016-8316316
.
#bizzibodykotakinabalu #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
#aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
#bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
#aslegacykepayan
  • Sia mau share kelebihan Join Team As Legacy kami😘
    .
    Dalam @as.legacymalaysia Team Top 15 di #Malaysia adalah Team @as.legacy_unity 😍😍. Dalam team ni, semua agent bukan saja mendapat bimbingan dari MP yang HEBAT malah AGENT² YANG SUPER HEBAT.
    .
    JOIN AGENT DAPAT BANYAK KELEBIHAN KALAU KAMU MAU TAU😍👏👏👏.
    .
    DAPAT PRODUK YANG HEBAT, DIAKUI KEHEBATANNYA BUKAN SAHAJA DI KALANGAN CUSTOMER, MALAH AGENT², dan Yang Utama dari DATO @aliffsyukriterlajaklaris dan DATIN @shahidadherbs.
    .
    PALING BESTTTTT😍😍😍 DAPT INCOME HAMPIR SETIAP HARI ADA TRANSAKSI DALAM AKAUN 🤗🤗🤗
    .
    DAN YANG PALING HEBATTTTTT... hehehe.. Mana ble kasi tau sini... DM ba bosku...
    .
    Whatsapp pun buli ba.. Di layan kalau kau🤣😍😘
    .
    Jom. 016-8316316
    .
    #bizzibodykotakinabalu #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #agentaslegacykepayan
    #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
    #bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
    #aslegacykepayan

  •  10  0  19 March, 2019
  • MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacykk
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacykk
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  6  0  18 February, 2019
  • Tidak bertenaga dan selalu lesu?
.
Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
.
MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacykk
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • Tidak bertenaga dan selalu lesu?
    .
    Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
    .
    MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacykk
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  5  2  18 February, 2019
  • Period tidak teratur? Senggugut teruk?
.
Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
.
MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacy
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • Period tidak teratur? Senggugut teruk?
    .
    Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
    .
    MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacy
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  7  0  18 February, 2019
  • #testimonigelmandianbidara
#feedbackgelmandianbidara

Alhamdulilah 😍😍😍😍
Badan lesu terasa segar...
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
& Body
. ⭐️GEL MANDIAN BIDARA⭐️ . 
Kelebihan Gel Mandian Bidara: . ✔️ Membuang toksin/daki pada kulit . ✔️ Menghilangkan kotoran dan bau badan . ✔️ Merawat lemah semangat . ✔️ Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir . ✔️ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
.
Insyaallah...
.
PM saya produk yang anda mahu😉
Ready Stock and PreOrder available 
0109338553
. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
Agent dan dropship diperlukan
Agent dan dropship diperlukan
.
#bizzibodykotakinabalu #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran
#aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
#bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu
  • #testimonigelmandianbidara
    #feedbackgelmandianbidara

    Alhamdulilah 😍😍😍😍
    Badan lesu terasa segar...
    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    & Body
    . ⭐️GEL MANDIAN BIDARA⭐️ .
    Kelebihan Gel Mandian Bidara: . ✔️ Membuang toksin/daki pada kulit . ✔️ Menghilangkan kotoran dan bau badan . ✔️ Merawat lemah semangat . ✔️ Merawat ganguan emosi,stress,panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir . ✔️ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    .
    Insyaallah...
    .
    PM saya produk yang anda mahu😉
    Ready Stock and PreOrder available
    0109338553
    . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    .
    Agent dan dropship diperlukan
    Agent dan dropship diperlukan
    .
    #bizzibodykotakinabalu #sandakan #tamparuli #tawau #tuaran
    #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacykk #aslegacyborneo #kotakinabalu
    #bizzyboddi #harumnitakotakinabalu #harumnitasabah #aslegacykotakinabalu

  •  7  0  16 February, 2019
  • siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri??
.
ADEII Rugi kalau suami, tak reti nak lekat dengan isteri... Tengok ni, penangan makan GENTEL HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai datin @shahidadherbs rimas dgn suami sendiri dato @aliffsyukriterlajaklaris lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang😂😂....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil² tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik GENTEL HARUMNITA ni bagus utk #dalaman, terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar, tenaga pun kurang, dalaman pun x semantap dulu🤭....tapi bila makan harumnita ni silap² lebih mantap dari zaman anak dara😜😜
.
Produk tgh panas sampai ja habis...sampai ja habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

GENTEL HARUMNITA RM49.90 (SM) RM52.90(SS)
FEMINIME WASH HARUMNITA RM25.00(SM) RM28(SS) .

Nak cuba ? komen NAK sekarang!! Atau DM @aslegacy_borneo atau wasap richaslegacyborneo.wasap.my atau boleh dapatkan dari agen² sah dari team @as.legacy_unity @as.legacyunity.borneo dibawah 👇🏼 📲 Sabah - 019 8561003 /013 8753718 / 014 5731708
📲 Kota Kinabalu 011 10566193 / 014 9522612 / 011 29831122
📲 Ranau 013-638 9774
📲 Kuala Lumpur 013 3537949
📲 Brunei - +673 861 4862 / +673 8621791 - +673 872 2860

kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah
  • siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri??
    .
    ADEII Rugi kalau suami, tak reti nak lekat dengan isteri... Tengok ni, penangan makan GENTEL HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai datin @shahidadherbs rimas dgn suami sendiri dato @aliffsyukriterlajaklaris lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang😂😂....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil² tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik GENTEL HARUMNITA ni bagus utk #dalaman, terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar, tenaga pun kurang, dalaman pun x semantap dulu🤭....tapi bila makan harumnita ni silap² lebih mantap dari zaman anak dara😜😜
    .
    Produk tgh panas sampai ja habis...sampai ja habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍

    GENTEL HARUMNITA RM49.90 (SM) RM52.90(SS)
    FEMINIME WASH HARUMNITA RM25.00(SM) RM28(SS) .

    Nak cuba ? komen NAK sekarang!! Atau DM @aslegacy_borneo atau wasap richaslegacyborneo.wasap.my atau boleh dapatkan dari agen² sah dari team @as.legacy_unity @as.legacyunity.borneo dibawah 👇🏼 📲 Sabah - 019 8561003 /013 8753718 / 014 5731708
    📲 Kota Kinabalu 011 10566193 / 014 9522612 / 011 29831122
    📲 Ranau 013-638 9774
    📲 Kuala Lumpur 013 3537949
    📲 Brunei - +673 861 4862 / +673 8621791 - +673 872 2860

    kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah

  •  12  2  14 February, 2019
  • GENTEL HARUMNITA

Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

Membantu untuk ;
💃🏻 mengempiskan perut
💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
💃🏻 menghilangkan bau badan
💃🏻 awet muda
💃🏻 memberi lebih tenaga
.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0128012941 untuk FAST RESPONSE.

#kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah
  • GENTEL HARUMNITA

    Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

    Membantu untuk ;
    💃🏻 mengempiskan perut
    💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
    💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
    💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
    💃🏻 menghilangkan bau badan
    💃🏻 awet muda
    💃🏻 memberi lebih tenaga
    .

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0128012941 untuk FAST RESPONSE.

    #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah

  •  12  2  7 February, 2019

Top #harumnitakotakinabalu Posts

  • GENTEL HARUMNITA

Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

Membantu untuk ;
💃🏻 mengempiskan perut
💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
💃🏻 menghilangkan bau badan
💃🏻 awet muda
💃🏻 memberi lebih tenaga
.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

#kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah
  • GENTEL HARUMNITA

    Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

    Membantu untuk ;
    💃🏻 mengempiskan perut
    💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
    💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
    💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
    💃🏻 menghilangkan bau badan
    💃🏻 awet muda
    💃🏻 memberi lebih tenaga
    .

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

    #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah

  •  12  2  15 January, 2019
  • GENTEL HARUMNITA

Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

Membantu untuk ;
💃🏻 mengempiskan perut
💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
💃🏻 menghilangkan bau badan
💃🏻 awet muda
💃🏻 memberi lebih tenaga
.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

#kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah
  • GENTEL HARUMNITA

    Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

    Membantu untuk ;
    💃🏻 mengempiskan perut
    💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
    💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
    💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
    💃🏻 menghilangkan bau badan
    💃🏻 awet muda
    💃🏻 memberi lebih tenaga
    .

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

    #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah

  •  11  1  15 January, 2019
  • GENTEL HARUMNITA

Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

Membantu untuk ;
💃🏻 mengempiskan perut
💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
💃🏻 menghilangkan bau badan
💃🏻 awet muda
💃🏻 memberi lebih tenaga
.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

#kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah
  • GENTEL HARUMNITA

    Bahan Utama ; 🌹Manjakani 🌹

    Membantu untuk ;
    💃🏻 mengempiskan perut
    💃🏻 membantu mengatasi masalah keputihan
    💃🏻 mengetatkan lagi otot-otot faraj yang longgar 💃🏻 menganjalkan payudara dan punggung
    💃🏻 mengilangkan senggugut dan melancarkan haid
    💃🏻 menghilangkan bau badan
    💃🏻 awet muda
    💃🏻 memberi lebih tenaga
    .

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner yang sah, dapatkan nya sekarang dari @aslegacy.sabahborneo atau WA 0102108249 untuk FAST RESPONSE.

    #kejayaantanpabatasan #aslegacymalaysia #aslegacysabah #aslegacymalaysiasabah #aslegacykotakinabalu #aslegacysabahborneo #asbeauty #asbeautysabah #harumnita #awetmuda #kesihatandalamanwanita #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnitasepanggar #harumnitakotakinabalu #rahsiamemikatsuami #jamuperawan #gentelharumnitamurah #harumnitasabah

  •  11  2  15 January, 2019
  • Tidak bertenaga dan selalu lesu?
.
Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
.
MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacykk
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • Tidak bertenaga dan selalu lesu?
    .
    Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
    .
    MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacykk
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  5  2  18 February, 2019
  • Period tidak teratur? Senggugut teruk?
.
Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
.
MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacy
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • Period tidak teratur? Senggugut teruk?
    .
    Boleh cuba Harumnita dari AS Legacy ni dear
    .
    MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacy
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  7  0  18 February, 2019
  • Merapat dan menganjal kesan seawal 6jam. Bukan sahaja boleh dimakan boleh disumbat juga dalam miss v wanita. 😊😊
Sebotol 120biji.

#harumnitakotakinabalu
#aslegacysabah
  • Merapat dan menganjal kesan seawal 6jam. Bukan sahaja boleh dimakan boleh disumbat juga dalam miss v wanita. 😊😊
    Sebotol 120biji.

    #harumnitakotakinabalu
    #aslegacysabah

  •  3  0  27 December, 2018
  • MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
.
MEMBANTU UNTUK
💃MENGEMPISKAN PERUT
💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
💃AWET MUDA
💃MEMBERI TENAGA
.
#harumnitakotakinabalu
#harumnita
#mobilepartneraslegacykk
.
#ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan
  • MAKJUN KESIHATAN UNTUK WANITA
    .
    MEMBANTU UNTUK
    💃MENGEMPISKAN PERUT
    💃MEMBANTU MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN
    💃MENGETATKAN OTOT FARAJ
    💃MENGUBATI SAKIT PINGGANG
    💃MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
    💃MENGHILANGKAN SENGGUGUT DAN MELANCARKAN HAID
    💃MENGHILANGKAN BAU BADAN
    💃AWET MUDA
    💃MEMBERI TENAGA
    .
    #harumnitakotakinabalu
    #harumnita
    #mobilepartneraslegacykk
    .
    #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu #butikmuslimahsabah #umrah #haji #merapatkan #shahalam #supplement #keputihan

  •  6  0  18 February, 2019