#harumnita Instagram Photos & Videos

harumnita - 90.9k posts

Hashtag Popularity

7.5
average comments
58
average likes

Latest #harumnita Posts

  • • • • • • •
Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
LIPS ROSE!!!
.
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
.
.
Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
.
.
LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacymalaysia
@aslcosmetic.my
.
.
#teammarshita#aslegacy  #spirerichworks#resultspire#wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming#bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi#bizziboddyslimming  #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller
  • • • • • • •
    Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
    .
    LIPS ROSE!!!
    .
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir pucat? Memperkenalkan Produk terbaru dari AS LEGACY iaitu lip balm membantu menyelesaikan masalah bibir anda..
    .
    .
    Kebanyakan daripada anda memandang remeh produk lip balm sehingga anda mengalami masalah dengan bibir sendiri . Oleh itu bibir anda sebenarnya sedang memerlukan lip balm dengan segera!
    .
    .
    LIPS ROSE boleh di gunakan untuk kaun lelaki bagi yang mempunyai masalah bibir HITAMMM ..
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    @aslcosmetic.my
    .
    .
    #teammarshita #aslegacy #spirerichworks #resultspire #wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi#bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller

  •  0  0  2 hours ago
  • Amalkan minum 1 sachet PUCUK HARUMNITA untuk memberikan tenaga & kekal segar sepanjang hari 😘
.
Tidak lagi rasa lesu & letih setelah penat melakukan aktiviti harian kerana PUCUK HARUMNITA ini mempunyai banyak khasiat untuk tubuh badan seperti 👇🏻
✔️Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
✔️Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔️Mengatasi kelesuan & keletihan tubuh badan
✔️Merawat masalah keputihan, sengugut & kitaran haid yang tidak stabil
✔️Membantu masalah angin dalam badan
✔️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
✔️Mengurangkan kesan kedutan & garisan pigmentasi
✔️Mengetatkan otot faraj
✔️Meningkatkan keinginan libido & fungsi seksual wanita
.
Banyak lagi khasiat dengan mengamalkan minuman PUCUK HARUMNITA ini
.
Jom dapatkan sekarang PUCUK HARUMNITA by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM69.90
📮COD : Subang Jaya  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #pucukharumnita
  • Amalkan minum 1 sachet PUCUK HARUMNITA untuk memberikan tenaga & kekal segar sepanjang hari 😘
    .
    Tidak lagi rasa lesu & letih setelah penat melakukan aktiviti harian kerana PUCUK HARUMNITA ini mempunyai banyak khasiat untuk tubuh badan seperti 👇🏻
    ✔️Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    ✔️Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔️Mengatasi kelesuan & keletihan tubuh badan
    ✔️Merawat masalah keputihan, sengugut & kitaran haid yang tidak stabil
    ✔️Membantu masalah angin dalam badan
    ✔️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat & kulit kusam
    ✔️Mengurangkan kesan kedutan & garisan pigmentasi
    ✔️Mengetatkan otot faraj
    ✔️Meningkatkan keinginan libido & fungsi seksual wanita
    .
    Banyak lagi khasiat dengan mengamalkan minuman PUCUK HARUMNITA ini
    .
    Jom dapatkan sekarang PUCUK HARUMNITA by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM69.90
    📮COD : Subang Jaya Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #pucukharumnita

  •  0  0  2 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  1  0  2 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  2  0  2 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  0  0  2 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  1  0  2 hours ago
  • PUCUK HARUMNITA by AS LEGACY

Untuk wanita-wanita yang mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat konsum jus Pucuk Harumnita ni.

Kandungan Jus Pucuk Harumnita: 
🌸 Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry,Madu, Kurma, Manggis,Kolagen Dan Air Bertapis.

Khasiat dan Manfaat :

👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan.
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit.
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita.
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan.
👍🏻 Menyingkirkan toksin.
👍🏻 Mencerahkan kulit.

Istimewa Untuk Wanita

(15sachet x 30ml)
Harga: RM 69.90

Berminat bole terus klik link whatsapp di BIO ye

#Harumnita
#PucukHarumNita
#AsLegacy
  • PUCUK HARUMNITA by AS LEGACY

    Untuk wanita-wanita yang mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat konsum jus Pucuk Harumnita ni.

    Kandungan Jus Pucuk Harumnita:
    🌸 Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry,Madu, Kurma, Manggis,Kolagen Dan Air Bertapis.

    Khasiat dan Manfaat :

    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan.
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit.
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita.
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan.
    👍🏻 Menyingkirkan toksin.
    👍🏻 Mencerahkan kulit.

    Istimewa Untuk Wanita

    (15sachet x 30ml)
    Harga: RM 69.90

    Berminat bole terus klik link whatsapp di BIO ye

    #Harumnita
    #PucukHarumNita
    #AsLegacy

  •  2  0  3 hours ago
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

- keputihan bertepek-tepek
-faraj tak grip
-badan mudah berbau
-kulit kusam berkerak

ADA CIRI-CIRI macam atas tuu?? 

Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc 

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

    APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

    - keputihan bertepek-tepek
    -faraj tak grip
    -badan mudah berbau
    -kulit kusam berkerak

    ADA CIRI-CIRI macam atas tuu??

    Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

    Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  9 hours ago
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

- keputihan bertepek-tepek
-faraj tak grip
-badan mudah berbau
-kulit kusam berkerak

ADA CIRI-CIRI macam atas tuu?? 

Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc 

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

    APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

    - keputihan bertepek-tepek
    -faraj tak grip
    -badan mudah berbau
    -kulit kusam berkerak

    ADA CIRI-CIRI macam atas tuu??

    Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

    Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  9 hours ago
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

- keputihan bertepek-tepek
-faraj tak grip
-badan mudah berbau
-kulit kusam berkerak

ADA CIRI-CIRI macam atas tuu?? 

Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc 

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

    APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

    - keputihan bertepek-tepek
    -faraj tak grip
    -badan mudah berbau
    -kulit kusam berkerak

    ADA CIRI-CIRI macam atas tuu??

    Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

    Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  9 hours ago
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

- keputihan bertepek-tepek
-faraj tak grip
-badan mudah berbau
-kulit kusam berkerak

ADA CIRI-CIRI macam atas tuu?? 

Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc 

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • BAU IKAN MASIN LAH !! alahai muka cantik sekali tengok miss v hmmm terus cik abang TURN OFF..

    APA NI MALULAH kak oii kalau asset berharga tak pandai jaga

    - keputihan bertepek-tepek
    -faraj tak grip
    -badan mudah berbau
    -kulit kusam berkerak

    ADA CIRI-CIRI macam atas tuu??

    Akak wajib consume PRINCESS BVRC TAK SUSAH kemam satu hari satu sachet je. Cuba dulu sekotak.. lepastu boleh tengok perubahan dia mesti akak-akak LOVE dengan princess bvrc ni

    Haa nak oder jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #jamunenek #jammuqhita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  9 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  0  0  10 hours ago
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC 

Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke 

Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

#princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita  #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers
  • FARAJ KETAT !! Suami suka dengan perubahan isteri bila megamalkan princess bvrc

    Macam2 dah cuba Tapi dengan princess bvrc jugak yang berhasil tambat hati si suami

    Mana tak nyaa body luar dalam MANTAPP JANGAN RAGU-RAGU DENGAN KEHEBATAN PRINCESS BVRC

    Satu kotak sahaja mampu memukau suami anda nak cuba? Jom whatsapp princess bvrc ke

    Www.wasap.my/60199856182/princessbvrc

    #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #bvrcprincess #jamuprincess #feedbackprincessbvrc #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #jamumontok #jamucollagen #jamu #jamuviral #jamuratudara #jamususukdara #harummalam #jamuperapat #pinklady #montokpayudara #bconfident #jamuketat #jamuratumalaya #harumnita #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #bvrclovers

  •  2  0  10 hours ago
  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
HARUM MANJA !! .
.
Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .
.
.
.
KELEBIHAN : HARUM MANJA
✔️Mengempiskan perut
✔️Mengatasi masalah keputihan
✔️Mengeratkan otot-otot faraj
✔️Mengubati sakit pinggang
✔️Menganjalkan payudara dan punggung
✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔️Menghilangkan bau badan
✔️Awet muda
✔️Menghilankan lesu badan
.
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.
.
#produkyeng2 #yeng2 #delgado #jamuchoco #putehcandy #jamucoklat #produkmalaysia #jamu #harumnita #sweetdara #wanitamalaysia #supplement #tipskurus #senggugut #keputihan #wanita #haidtakteratur #hamil #kuruspantas #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitkusam #stokisyeng2kl #yeng2damansara #yeng2selangor #igshop #onlineseller #jamusedap #codklselangor
  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
    .
    HARUM MANJA !! .
    .
    Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .
    .
    .
    .
    KELEBIHAN : HARUM MANJA
    ✔️Mengempiskan perut
    ✔️Mengatasi masalah keputihan
    ✔️Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔️Mengubati sakit pinggang
    ✔️Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔️Menghilangkan bau badan
    ✔️Awet muda
    ✔️Menghilankan lesu badan
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!
    .
    .
    #produkyeng2 #yeng2 #delgado #jamuchoco #putehcandy #jamucoklat #produkmalaysia #jamu #harumnita #sweetdara #wanitamalaysia #supplement #tipskurus #senggugut #keputihan #wanita #haidtakteratur #hamil #kuruspantas #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitkusam #stokisyeng2kl #yeng2damansara #yeng2selangor #igshop #onlineseller #jamusedap #codklselangor

  •  0  0  10 hours ago
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  3  0  11 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  0  0  13 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  0  0  13 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  0  0  13 hours ago
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
.
“The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
.
💕10x Putih Lebih Berseri
💕Sepantans Injection
💕Membuang Toksin
💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
💕Mengecutkan Jerawat
💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
.
Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
.
#cantikluardalam#harumnita#babysayang#stayhome#bizziboddy#ketatrapat#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus
  • PUTIH MELEPAK 1 BADAN DENGAN BOOSTER WHITENING. KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI💕💕
    .
    “The Best Whitening Supplement. Treat From The Inside, Out ‼️”
    .
    💕10x Putih Lebih Berseri
    💕Sepantans Injection
    💕Membuang Toksin
    💕Kulit Semakin Pinkish Dan Gebu
    💕Mengecutkan Jerawat
    💕Menghilangkan Parut Dan Jerawat
    💕Putih Seluruh Muka & Badan Serta Merta
    .
    Whatsapp 0133442023@klik je link di bio page
    .
    #cantikluardalam #harumnita #babysayang #stayhome #bizziboddy #ketatrapat #boosterwhitening #jerawatjeragat #berryfull #babysayang#slimming#whiteningbalm#honeyglow#nakputihgebu#lunaskinz#lipmatte#lunaskinz#bzlemontea#youngandglowfoundation#youngandglowlipmatte#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#mua#ootd#hijabista#astroawani#alyaiman#honeyglow#gabeau#neelofa#nakkurus

  •  1  0  13 hours ago

Top #harumnita Posts

  • GENTEL HARUMNITA

RAHIM BERPENYAKIT PERLU AMBIK BERAT
– Banyak keputihan keluar daripada kemaluan
– Kemaluan berair
– Seluar dalam sentiasa dalam keadaan basah
– Perut selalu terasa kejang
– Period tidak menentu
– Perut buncit
– Sakit ketika melakukan hubungan dengan suami
– Tumit kaki sakit
– Kerap terkencing
– Keluar air daripada kemaluan setiap kali terbatuk/bersin

Insyaallah dgn Mengamalkan Jamu
 #Harumnita secara consistan dapat mengatasi masalah yang biasanya malu untuk kita bincangkan..tp sebenarnya itu lah yang a

kan membawa kepada masalah lebih besar  untuk info pembelian boleh tekan line dibawah,saya akan segera balas
Terima kasih. :)
http://www.wasap.my/601110724490harumnita
  • GENTEL HARUMNITA

    RAHIM BERPENYAKIT PERLU AMBIK BERAT
    – Banyak keputihan keluar daripada kemaluan
    – Kemaluan berair
    – Seluar dalam sentiasa dalam keadaan basah
    – Perut selalu terasa kejang
    – Period tidak menentu
    – Perut buncit
    – Sakit ketika melakukan hubungan dengan suami
    – Tumit kaki sakit
    – Kerap terkencing
    – Keluar air daripada kemaluan setiap kali terbatuk/bersin

    Insyaallah dgn Mengamalkan Jamu
    #Harumnita secara consistan dapat mengatasi masalah yang biasanya malu untuk kita bincangkan..tp sebenarnya itu lah yang a

    kan membawa kepada masalah lebih besar untuk info pembelian boleh tekan line dibawah,saya akan segera balas
    Terima kasih. :)
    http://www.wasap.my/601110724490harumnita

  •  141  35  3 September, 2019
  • GENTEL HARUMNITA

RAHIM BERPENYAKIT PERLU AMBIK BERAT
– Banyak keputihan keluar daripada kemaluan
– Kemaluan berair
– Seluar dalam sentiasa dalam keadaan basah
– Perut selalu terasa kejang
– Period tidak menentu
– Perut buncit
– Sakit ketika melakukan hubungan dengan suami
– Tumit kaki sakit
– Kerap terkencing
– Keluar air daripada kemaluan setiap kali terbatuk/bersin

Insyaallah dgn Mengamalkan Jamu
 #Harumnita secara consistan dapat mengatasi masalah yang biasanya malu untuk kita bincangkan..tp sebenarnya itu lah yang akan membawa kepada masalah lebih besar  untuk info pembelian boleh tekan link di bio ,saya akan segera balas
Terima kasih. :)
http://www.wasap.my/601110724490harumnita

#teamAFCIRCLE01015
  • GENTEL HARUMNITA

    RAHIM BERPENYAKIT PERLU AMBIK BERAT
    – Banyak keputihan keluar daripada kemaluan
    – Kemaluan berair
    – Seluar dalam sentiasa dalam keadaan basah
    – Perut selalu terasa kejang
    – Period tidak menentu
    – Perut buncit
    – Sakit ketika melakukan hubungan dengan suami
    – Tumit kaki sakit
    – Kerap terkencing
    – Keluar air daripada kemaluan setiap kali terbatuk/bersin

    Insyaallah dgn Mengamalkan Jamu
    #Harumnita secara consistan dapat mengatasi masalah yang biasanya malu untuk kita bincangkan..tp sebenarnya itu lah yang akan membawa kepada masalah lebih besar untuk info pembelian boleh tekan link di bio ,saya akan segera balas
    Terima kasih. :)
    http://www.wasap.my/601110724490harumnita

    #teamAFCIRCLE01015

  •  186  71  17 September, 2019
  • Selamat petang sahabat...
Bahan utama yang membuatkan Eczema Therapy Cream ni sangat-sangat best ialah Melaleuca Alfernifolia oil.sesuai untuk kulit bayi sehingga orang dewasa.
.
Melaleuca Alfernifolia oil atau lebih dikenali sebagai Tea Tree oil ni bersifat antibacterial, anti-inflammatory, antiviral, dan antifungal.
.
Antibacterial?
👍 Memusnahkan bakteria atau menghalang pertumbuhan bakteria atau keupayaannya untuk membiak.
.
Anti-inflammatory?
👍 Mengurangkan keradangan seperti bengkak dan kesakitan.
.
Antiviral?
👍 Membunuh virus atau menghalang keupayaannya untuk membiak.
.
Antifungal?
👍 Memusnahkan atau menghalang pertumbuhan kulat.
.
Eczema Therapy Cream ni selamat digunakan di seluruh badan bagi semua lapisan umur. *1 RUMAH 1 CREAM MELALEUCA THERAPY*

AS LEGACY PRODUCT tidak dijual dimana2 pasaraya,kedai2 juga toko2 jamu..HANYA UNTUK JUALAN MOBILE(online)..HANYA BOLEH DAPAT DARI KAMI MOBILE PARTNER @ AGEN SAH AS LEGACY SAHAJA.😉 Dapatkan segera sebelum kehabisan ! Product laku laju ..disebabkan keberkesanan & harganya yang sangat berpatutan.

Wasap kami www.wasap.my/601117871480/excema

#BizzyBoddy #harumnita #mandianBidara #Eczema #kulitsihat #badanslim #kurus #sihat #mandi #segar #langsing #keputihan #awetmuda #anjal #kudis #aura #positif
#aslegacyrawang #aslegacy1malaysia #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #postageseluruhmalaysia

#teamafviral08917
  • Selamat petang sahabat...
    Bahan utama yang membuatkan Eczema Therapy Cream ni sangat-sangat best ialah Melaleuca Alfernifolia oil.sesuai untuk kulit bayi sehingga orang dewasa.
    .
    Melaleuca Alfernifolia oil atau lebih dikenali sebagai Tea Tree oil ni bersifat antibacterial, anti-inflammatory, antiviral, dan antifungal.
    .
    Antibacterial?
    👍 Memusnahkan bakteria atau menghalang pertumbuhan bakteria atau keupayaannya untuk membiak.
    .
    Anti-inflammatory?
    👍 Mengurangkan keradangan seperti bengkak dan kesakitan.
    .
    Antiviral?
    👍 Membunuh virus atau menghalang keupayaannya untuk membiak.
    .
    Antifungal?
    👍 Memusnahkan atau menghalang pertumbuhan kulat.
    .
    Eczema Therapy Cream ni selamat digunakan di seluruh badan bagi semua lapisan umur. *1 RUMAH 1 CREAM MELALEUCA THERAPY*

    AS LEGACY PRODUCT tidak dijual dimana2 pasaraya,kedai2 juga toko2 jamu..HANYA UNTUK JUALAN MOBILE(online)..HANYA BOLEH DAPAT DARI KAMI MOBILE PARTNER @ AGEN SAH AS LEGACY SAHAJA.😉 Dapatkan segera sebelum kehabisan ! Product laku laju ..disebabkan keberkesanan & harganya yang sangat berpatutan.

    Wasap kami www.wasap.my/601117871480/excema

    #BizzyBoddy #harumnita #mandianBidara #Eczema #kulitsihat #badanslim #kurus #sihat #mandi #segar #langsing #keputihan #awetmuda #anjal #kudis #aura #positif
    #aslegacyrawang #aslegacy1malaysia #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #postageseluruhmalaysia

    #teamafviral08917

  •  150  40  22 August, 2019
  • PUCUK HARUMNITA .
.
.

Tercari - cari marksman Tangshan Dan jamu untuk kesihatan dalaman wanita yang boleh dipercayai dan berkesan. Mudah untuk dimakan dan tidak pahit.  Pucuk Harumnita adalah pilihannya.  Sachet sehari cukup untuk meningkatkan tenaga dan memelihara kesihatan dalaman untuk wanita. .
.
.
Khasiatnya : .
. 🌸 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌸Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
🌸 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
🌸 Mengetatkan otot faraj
🌸 Merawat masalah keputihan,  sengugut,  dan kitaran haid yang tidak stabil
🌸 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
🌸 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
🌸 Mengatasi masalah sakit puan
🌸 Membantu memperlahankan proses penuaan
🌸 Mencegah gejala monopos
🌸 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan . . .
.
. ➡️15 PAKET 1 KOTAK .
. 📢📢📢📢 Ada  Offer  dgn  Harumnita  Feminine  Wash
Jangan  lepaskan  peluang ✴️✴️✴️✴️✴️
. .
.

Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk  ORIGINAL direct dari ASLEGACY

WS 0193918789
WS 0193918789
WS 0193918789

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#Harumnita
#produkcoffee
#cergaskanharianda
#singkirkantoksik
  • PUCUK HARUMNITA .
    .
    .

    Tercari - cari marksman Tangshan Dan jamu untuk kesihatan dalaman wanita yang boleh dipercayai dan berkesan. Mudah untuk dimakan dan tidak pahit. Pucuk Harumnita adalah pilihannya. Sachet sehari cukup untuk meningkatkan tenaga dan memelihara kesihatan dalaman untuk wanita. .
    .
    .
    Khasiatnya : .
    . 🌸 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌸Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    🌸 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
    🌸 Mengetatkan otot faraj
    🌸 Merawat masalah keputihan, sengugut, dan kitaran haid yang tidak stabil
    🌸 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    🌸 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
    🌸 Mengatasi masalah sakit puan
    🌸 Membantu memperlahankan proses penuaan
    🌸 Mencegah gejala monopos
    🌸 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan . . .
    .
    . ➡️15 PAKET 1 KOTAK .
    . 📢📢📢📢 Ada Offer dgn Harumnita Feminine Wash
    Jangan lepaskan peluang ✴️✴️✴️✴️✴️
    . .
    .

    Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk ORIGINAL direct dari ASLEGACY

    WS 0193918789
    WS 0193918789
    WS 0193918789

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #Harumnita
    #produkcoffee
    #cergaskanharianda
    #singkirkantoksik

  •  115  45  31 May, 2020
  • 🔪KNIFE SET STAINLESS STELL 7 in 1"🔪
.
.

Set lengkap pisau yang  sesuai untuk suri rumah  dan  mereka  yang  suka  memasak,  inilah  pilihannya.
.
.

Anda  jarang  mendapat  set pisau yang memiliki  2 'cleaver knife' untuk mencincang  sayur dan  memotong daging dan  lengkap  dengan  besi  pengasah. .
.

Pisau yang bermutu dan tahan lasak dengan bentuk yg sesuai dan selesa untuk  digunakan.
.
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
Psssst  ada promotion,  grab  cepat  sebelum  kehabisan stock.
.
.

Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk  ORIGINAL direct dari ASLEGACY
.
.

WS 0193918789
WS 0193918789
WS 0193918789

#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacymalaysia
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan
#moneymagnet
#Harumnita
#produkcoffee
#cergaskanharianda
#singkirkantoksik
#produkuntukcantik
#kebaikandalamanwanita
#knifeset
  • 🔪KNIFE SET STAINLESS STELL 7 in 1"🔪
    .
    .

    Set lengkap pisau yang sesuai untuk suri rumah dan mereka yang suka memasak, inilah pilihannya.
    .
    .

    Anda jarang mendapat set pisau yang memiliki 2 'cleaver knife' untuk mencincang sayur dan memotong daging dan lengkap dengan besi pengasah. .
    .

    Pisau yang bermutu dan tahan lasak dengan bentuk yg sesuai dan selesa untuk digunakan.
    .
    ✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
    Psssst ada promotion, grab cepat sebelum kehabisan stock.
    .
    .

    Wasap saya Fiza😊 untuk dapatkan Produk ORIGINAL direct dari ASLEGACY
    .
    .

    WS 0193918789
    WS 0193918789
    WS 0193918789

    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacymalaysia
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #moneymagnet
    #Harumnita
    #produkcoffee
    #cergaskanharianda
    #singkirkantoksik
    #produkuntukcantik
    #kebaikandalamanwanita
    #knifeset

  •  144  43  8 June, 2020
  • Tak payah membazir duit nak pergi ke spa untuk glowingkan muka tu . . Beauty Massage Magic Face hanya RM125 shj boleh buat hari-hari kat rumah . . .
. 
Nak muka glowing dipagi raya , dapatkan segera selagi stock masih ada , nanti stock da habis gigit jari laa nampaknyaa .
Untuk respond pantas klik link ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGASY_
http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGACY_
http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGACY_

#aslegacy
#bizzyboddy #harumnita #showergelbidara #bizziflush #jamshir #puffysmooch #pucukharumnita #jamu #harumnitawash #contourcream #losyenkurus #slimdetox #lansing #lentik #seksi  #femininewash #pencuciintim# #sarap #sihat #tamanuniversiti #skudaijohor #kedaiannasariff #TrustedSellerOnline #teamAFviral08910
  • Tak payah membazir duit nak pergi ke spa untuk glowingkan muka tu . . Beauty Massage Magic Face hanya RM125 shj boleh buat hari-hari kat rumah . . .
    .
    Nak muka glowing dipagi raya , dapatkan segera selagi stock masih ada , nanti stock da habis gigit jari laa nampaknyaa .
    Untuk respond pantas klik link ⬇⬇⬇
    http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGASY_
    http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGACY_
    http://www.wasap.my/60177189518/ASLEGACY_

    #aslegacy
    #bizzyboddy #harumnita #showergelbidara #bizziflush #jamshir #puffysmooch #pucukharumnita #jamu #harumnitawash #contourcream #losyenkurus #slimdetox #lansing #lentik #seksi #femininewash #pencuciintim# #sarap #sihat #tamanuniversiti #skudaijohor #kedaiannasariff #TrustedSellerOnline #teamAFviral08910

  •  155  28  20 August, 2019