#hargamampumilik Instagram Photos & Videos

hargamampumilik - 503k posts

Hashtag Popularity

21.9
average comments
352.2
average likes

Latest #hargamampumilik Posts

  • Hi sweetheart!
Hakak ada jual chocojar harga mampu milik, rasa mmg premium umppph! Gitchewww ..
1 Balang Rm10! Rm10! Rm10!

Kat mana nak dapat yg sedap tapi harga murah gituwww? Kita jual utk kepuasan customer! 
Boleh whatsapps link diatas..
Cod sekitar taman medan,taman dato harun, sri manja petaling jaya
Lain kawasan kita caj cod mengikut KM ye
#chocojarmurah #hargamampumilik 
#chocojar
#murahmurah 
#petalingjaya
  • Hi sweetheart!
    Hakak ada jual chocojar harga mampu milik, rasa mmg premium umppph! Gitchewww ..
    1 Balang Rm10! Rm10! Rm10!

    Kat mana nak dapat yg sedap tapi harga murah gituwww? Kita jual utk kepuasan customer!
    Boleh whatsapps link diatas..
    Cod sekitar taman medan,taman dato harun, sri manja petaling jaya
    Lain kawasan kita caj cod mengikut KM ye
    #chocojarmurah #hargamampumilik
    #chocojar
    #murahmurah
    #petalingjaya

  •  1  0  2 minutes ago
  • Alhamdulillah 🤲🏻
.
Seronok baca testimoni customer yang berjaya asbab consume ESP 🥰
.
Sekali dah rasa, memang tak boleh tinggal. Yang paling besttt, kita ikhtiar untuk masalah lain tapi dapat manfaat berlipat kali ganda ❤
.
Saya pengguna Shaklee dan juga pengedar Shaklee. Mau tanya apa-apa, boleh terus wasap ya 😊
.
@beautyhealth_byaishah 
📲 010-562 4551 (Tekan link di bio)
.
.
.
#shakleeeffect #espshaklee #cantikwithshaklee #sihatwithshaklee #staybeauty #stayhealthy #staypreety #staybeautiful #kurussihat #sihatdancantik #bebasjerawat #rawatkulit #slim #fitness #energizing #stamina #ikhtiar #testimonicustomer #feedbackcustomer #shakleelover #makanantambahan #shakleemalaysia #sayajualshaklee #hargamampumilik #pengedarshaklee #borneo #kotamarudu #kudat #jomfollow #aishahshakleekotabelud
  • Alhamdulillah 🤲🏻
    .
    Seronok baca testimoni customer yang berjaya asbab consume ESP 🥰
    .
    Sekali dah rasa, memang tak boleh tinggal. Yang paling besttt, kita ikhtiar untuk masalah lain tapi dapat manfaat berlipat kali ganda ❤
    .
    Saya pengguna Shaklee dan juga pengedar Shaklee. Mau tanya apa-apa, boleh terus wasap ya 😊
    .
    @beautyhealth_byaishah
    📲 010-562 4551 (Tekan link di bio)
    .
    .
    .
    #shakleeeffect #espshaklee #cantikwithshaklee #sihatwithshaklee #staybeauty #stayhealthy #staypreety #staybeautiful #kurussihat #sihatdancantik #bebasjerawat #rawatkulit #slim #fitness #energizing #stamina #ikhtiar #testimonicustomer #feedbackcustomer #shakleelover #makanantambahan #shakleemalaysia #sayajualshaklee #hargamampumilik #pengedarshaklee #borneo #kotamarudu #kudat #jomfollow #aishahshakleekotabelud

  •  0  0  5 minutes ago
  • Terima kasih Encik Chew Boon Seng kerana datang membuat rawatan di KLINIK PERGIGIAN PARMJIT dan berpuas hati dengan layanan kami 😊.

Anda ingin
✔️Cabut gigi (Extraction)
✔️Tampal gigi (Filling)
✔️Cuci Gigi (Scaling)
✔️Braces (Pendakap Gigi)
✔️Gigi Palsu (Denture)
✔️Sarung gigi (Crown)
✔️Jambatan gigi (Bridge)
Datang lah ke klinik kami, Klinik Pergigian Parmjit ‼️‼️

Sebarang pertanyaan sila
  hubungi kami di 📞01160727715 atau
  whatsApp kami di 📳01160727715

#HargaMampuMilik #KlinikGigiParmjit #KlinikGigiSentul #DentalSentul  #AdaGigiSenyumanMenawan
  • Terima kasih Encik Chew Boon Seng kerana datang membuat rawatan di KLINIK PERGIGIAN PARMJIT dan berpuas hati dengan layanan kami 😊.

    Anda ingin
    ✔️Cabut gigi (Extraction)
    ✔️Tampal gigi (Filling)
    ✔️Cuci Gigi (Scaling)
    ✔️Braces (Pendakap Gigi)
    ✔️Gigi Palsu (Denture)
    ✔️Sarung gigi (Crown)
    ✔️Jambatan gigi (Bridge)
    Datang lah ke klinik kami, Klinik Pergigian Parmjit ‼️‼️

    Sebarang pertanyaan sila
    hubungi kami di 📞01160727715 atau
    whatsApp kami di 📳01160727715

    #HargaMampuMilik #KlinikGigiParmjit #KlinikGigiSentul #DentalSentul #AdaGigiSenyumanMenawan

  •  0  0  34 minutes ago
  • Mesti ada yang tak sabar kan nak grab Luna?
.
Sabar te, esok insyaAllah HQ akan release catalog awal kepada #sfsister
.
So sesiapa yang nak tengok awal before release, do hit me up okay pretty🥳
.
🌹 DETAILS BAWAL LUNA 13.0🌹
.
⭐️Mudah bentuk dan kekal lama🙊
⭐️Minimal iron👍
⭐️2 bucu tajam & 2 bucu curve💋
⭐️Material : Korean Chiffon 😍
⭐️Finishing : Baby Seam
⭐️Opacity : 4/5 😋
⭐️Size : Bidang 47, 50, 55/60🤩
_

Price 
Normal Price : RM29 
PROMO: RM25

Postage add RM8SM/ RM15SS

BUY 4 RM99 ONLY + FREE POSTAGE SM + FREEGIFT 
------------------------------------------
Notes -  Colour might be slightly different due to editing and screen resolution 😘 Model is wearing size 50'
.
.
. .
-
#sarahfuadhijab #sfsisters #bawallovers #bawalluna #bawalchiffon #bawalpastel #bawalsarahfuad #squarenude #squarehijab #bidang50 #bidang48 #bidang60 #hargamampumilik #hargastudent
  • Mesti ada yang tak sabar kan nak grab Luna?
    .
    Sabar te, esok insyaAllah HQ akan release catalog awal kepada #sfsister
    .
    So sesiapa yang nak tengok awal before release, do hit me up okay pretty🥳
    .
    🌹 DETAILS BAWAL LUNA 13.0🌹
    .
    ⭐️Mudah bentuk dan kekal lama🙊
    ⭐️Minimal iron👍
    ⭐️2 bucu tajam & 2 bucu curve💋
    ⭐️Material : Korean Chiffon 😍
    ⭐️Finishing : Baby Seam
    ⭐️Opacity : 4/5 😋
    ⭐️Size : Bidang 47, 50, 55/60🤩
    _

    Price
    Normal Price : RM29
    PROMO: RM25

    Postage add RM8SM/ RM15SS

    BUY 4 RM99 ONLY + FREE POSTAGE SM + FREEGIFT
    ------------------------------------------
    Notes - Colour might be slightly different due to editing and screen resolution 😘 Model is wearing size 50'
    .
    .
    . .
    -
    #sarahfuadhijab #sfsisters #bawallovers #bawalluna #bawalchiffon #bawalpastel #bawalsarahfuad #squarenude #squarehijab #bidang50 #bidang48 #bidang60 #hargamampumilik #hargastudent

  •  0  0  1 hour ago
  • SHERRY SNEAKERS FOR SALE‼️
•
📌High/inch: 2.5 cm / 1inch
_
📌MATERIAL : PU LEATHER
_
💰Price: RM50.00 + FREE POSTAGE 
_
📌Colour: PINK  BLACK  GREY  WHITE
_
📌Size:
35 = 22.5 cm
36 = 23.0 cm
37 = 23.5 cm
38 = 24.0 cm
39 = 24.5 cm
40 = 25.0 cm

✔️Dimension: TAKE ONE SIZE BIGGER
_
📲FAST DEAL? WHATSAPP ON THE LINK BIO
•
#jammurah #jamcantik #casiowatch #kasutmurah #flatshoes #preOrder #trusterseller #trustedbuyer #hargastudent #hadiahmurah #aksesoricantikdanmurah #aksesori #aksesoriwanita #hargamampumilik #casio #manwatch #boywatch #girlwatch #woman #studentprice #johor #pasirgudang #limitedstock #hotselling #syeelooks #byuzma
  • SHERRY SNEAKERS FOR SALE‼️

    📌High/inch: 2.5 cm / 1inch
    _
    📌MATERIAL : PU LEATHER
    _
    💰Price: RM50.00 + FREE POSTAGE
    _
    📌Colour: PINK BLACK GREY WHITE
    _
    📌Size:
    35 = 22.5 cm
    36 = 23.0 cm
    37 = 23.5 cm
    38 = 24.0 cm
    39 = 24.5 cm
    40 = 25.0 cm

    ✔️Dimension: TAKE ONE SIZE BIGGER
    _
    📲FAST DEAL? WHATSAPP ON THE LINK BIO

    #jammurah #jamcantik #casiowatch #kasutmurah #flatshoes #preOrder #trusterseller #trustedbuyer #hargastudent #hadiahmurah #aksesoricantikdanmurah #aksesori #aksesoriwanita #hargamampumilik #casio #manwatch #boywatch #girlwatch #woman #studentprice #johor #pasirgudang #limitedstock #hotselling #syeelooks #byuzma

  •  6  0  1 hour ago
  • 🌸lenne ғoυndaтιon
naтυral radιanт🌸

Korang ada masalah kulit wajah / bila pakai foundation mesti bercapuk!?
😑
Dah try macam² foundation , tapi masih jugak hadapi masalah yang sama 🤦‍♀

Meh sini , mira nak shere sikit kat korang pasal #lennefoundation ni ❤

🎀GOLONGAN YANG HARUS MENGGUNAKAN LENNE FOUNDATION🎀

🙋Remaja yang mempunyai masalah jerawat yang banyak
🙋Ibu yang mengalami masalah jeragat tebal
🙋Pekerja yang ingin tampil menarik dan disenangi ramai
🙋Surirumah yang menjaga kecantikan untuk nampak cantik dimata suami
🙋Ibu2 yang ingin makeup mudah hanya dengan sapuan Lenne menaikkan seri wajah yang kusam
🙋Pendek kata, sesiapa sahaja yang mengimpikan kulit cantik dan sihat harus mencubanya. 

Hanya rm35 je weh , mampu milik sangat 😍 .
Meh wasap mira sekarang , sementara ready stock ni 😘😘

#lennefoundation #naturalradiantfoundation #lennecosmetic #thebestfoundation #hargamampumilik #readystock
  • 🌸lenne ғoυndaтιon
    naтυral radιanт🌸

    Korang ada masalah kulit wajah / bila pakai foundation mesti bercapuk!?
    😑
    Dah try macam² foundation , tapi masih jugak hadapi masalah yang sama 🤦‍♀

    Meh sini , mira nak shere sikit kat korang pasal #lennefoundation ni ❤

    🎀GOLONGAN YANG HARUS MENGGUNAKAN LENNE FOUNDATION🎀

    🙋Remaja yang mempunyai masalah jerawat yang banyak
    🙋Ibu yang mengalami masalah jeragat tebal
    🙋Pekerja yang ingin tampil menarik dan disenangi ramai
    🙋Surirumah yang menjaga kecantikan untuk nampak cantik dimata suami
    🙋Ibu2 yang ingin makeup mudah hanya dengan sapuan Lenne menaikkan seri wajah yang kusam
    🙋Pendek kata, sesiapa sahaja yang mengimpikan kulit cantik dan sihat harus mencubanya.

    Hanya rm35 je weh , mampu milik sangat 😍 .
    Meh wasap mira sekarang , sementara ready stock ni 😘😘

    #lennefoundation #naturalradiantfoundation #lennecosmetic #thebestfoundation #hargamampumilik #readystock

  •  0  0  1 hour ago

Top #hargamampumilik Posts

  • Sebelum tidur pilih please, saree kurung kedah atau peplum printed saree? Lepas tu tolong sis bagi nama boleh? 😍 #serirayashawlpublika2020
  • Sebelum tidur pilih please, saree kurung kedah atau peplum printed saree? Lepas tu tolong sis bagi nama boleh? 😍 #serirayashawlpublika2020

  •  7,650  528  22 March, 2020
  • PAGI ATAU MALAM?

Gaiss masih pening nak gok gok si jampi saka Lovlin pagi atau malam?🤔 Nak habaq sikit, penerimaan badan setiap orang tak sama.Gok gok Si Lovlin sebelum tidur malam,konpem rasa mengantok dan tido lena di buai mimpi indah.😍 Ada pula yang kene gokgok Lovlin pagi hari pula kerana akan rasa penuh tenaga powerful berganda-ganda

So, nak gokgok pagi atau malam, terpulang pilihan uollsss😅
Nak gok-gok pagi dan malam pun boleh ajur, ikut poket masing-masing.. Wokeyy👍.
konsisten selalu baru lah hasilnya
ummppphhh😀

Okay Cik Ellia pun fenin apa yang Cik Ellia bebelkan, see ulloss tomorrow.
Selamat malam😌

CikEllia comel😝
❤️ ❤️ ❤️
#lovinbirdnest #hargamampumilik
#sarangburung #cendawanputih #ginseng #rocksugar #teamAFCV200232
  • PAGI ATAU MALAM?

    Gaiss masih pening nak gok gok si jampi saka Lovlin pagi atau malam?🤔 Nak habaq sikit, penerimaan badan setiap orang tak sama.Gok gok Si Lovlin sebelum tidur malam,konpem rasa mengantok dan tido lena di buai mimpi indah.😍 Ada pula yang kene gokgok Lovlin pagi hari pula kerana akan rasa penuh tenaga powerful berganda-ganda

    So, nak gokgok pagi atau malam, terpulang pilihan uollsss😅
    Nak gok-gok pagi dan malam pun boleh ajur, ikut poket masing-masing.. Wokeyy👍.
    konsisten selalu baru lah hasilnya
    ummppphhh😀

    Okay Cik Ellia pun fenin apa yang Cik Ellia bebelkan, see ulloss tomorrow.
    Selamat malam😌

    CikEllia comel😝
    ❤️ ❤️ ❤️
    #lovinbirdnest #hargamampumilik
    #sarangburung #cendawanputih #ginseng #rocksugar #teamAFCV200232

  •  151  41  26 February, 2020
  • Nak jadi kepoci jap, dekat awak-awak seyang, nak kacouu rehat 😝
Nak spam siket otak-otak seyang-seyang Cik Ellia sedikit tips consume any supplement yang mudah dan lagi mujarab😅

Tips 1 :
🍁 Banyakkan minum air suam untuk penyerapaan optimum agar segala kebaikan supplement menyerap seluruh badan😅

Tips 2 :
🍁Elakkan atau kurangkan sediket demi sedikit minuman berkafein, sebab ia akan block dari penyerapan dan menaturalkan zat dalam supplement😊

Kena ingat juga konsisten juga penting, baru lah segala bapak supplement menular di segenap ceruk di badan kita🤪

Ayoh fighter kita fight segala noda tercela di badan kita agar sentiasa sihat dalaman dan luaran 😅 dengan si jampi saka lovlin bird's nest

Apa lagi, meh teray gok gok si lovlin nie🤭

CikEllia comel😝
❤️ ❤️ ❤️
#lovinbirdnest #hargamampumilik
#sarangburung #cendawanputih
#ginseng #gulabaturocksugar
#sihat #sihatdalamandanluaran
#mudahminum #teamAFCV200238
  • Nak jadi kepoci jap, dekat awak-awak seyang, nak kacouu rehat 😝
    Nak spam siket otak-otak seyang-seyang Cik Ellia sedikit tips consume any supplement yang mudah dan lagi mujarab😅

    Tips 1 :
    🍁 Banyakkan minum air suam untuk penyerapaan optimum agar segala kebaikan supplement menyerap seluruh badan😅

    Tips 2 :
    🍁Elakkan atau kurangkan sediket demi sedikit minuman berkafein, sebab ia akan block dari penyerapan dan menaturalkan zat dalam supplement😊

    Kena ingat juga konsisten juga penting, baru lah segala bapak supplement menular di segenap ceruk di badan kita🤪

    Ayoh fighter kita fight segala noda tercela di badan kita agar sentiasa sihat dalaman dan luaran 😅 dengan si jampi saka lovlin bird's nest

    Apa lagi, meh teray gok gok si lovlin nie🤭

    CikEllia comel😝
    ❤️ ❤️ ❤️
    #lovinbirdnest #hargamampumilik
    #sarangburung #cendawanputih
    #ginseng #gulabaturocksugar
    #sihat #sihatdalamandanluaran
    #mudahminum #teamAFCV200238

  •  170  54  24 February, 2020
  • 10 Sebab kenapa Perlu Amalkan Lovlin Bird's Nest : .✅ Meningkatkan metabolisma
.✅ Menstabilkan hormon
.✅ Mengurangkan sakit senggugut ketika  haid
.✅ Meningkatkan kesuburan
.✅ Mengekalkan tekanan darah yang sihat
.✅ Mengurangkan risiko kanser
.✅ Membantu melawaskan penghadaman
.✅ Megelakan sakit kepala dan pening
.✅ Megelakan insomnia dan mendapat  tidur yang lebih nyenyak
.✅ Pengambilan yang konsisten dapat  meremajakan, mencantikkan dan  menganjal serta mencerahkan kulit  wajah

Selamat malam semua.. ❤️ CikEllia comel😝
❤️ ❤️ ❤️
#lovinbirdnest #hargamampumilik
#sarangburung #sihat #cantik
#kesihatandalamandanluaran
#segambut #hartamas
#teamAFCV200203
  • 10 Sebab kenapa Perlu Amalkan Lovlin Bird's Nest : .✅ Meningkatkan metabolisma
    .✅ Menstabilkan hormon
    .✅ Mengurangkan sakit senggugut ketika haid
    .✅ Meningkatkan kesuburan
    .✅ Mengekalkan tekanan darah yang sihat
    .✅ Mengurangkan risiko kanser
    .✅ Membantu melawaskan penghadaman
    .✅ Megelakan sakit kepala dan pening
    .✅ Megelakan insomnia dan mendapat tidur yang lebih nyenyak
    .✅ Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan, mencantikkan dan menganjal serta mencerahkan kulit wajah

    Selamat malam semua.. ❤️ CikEllia comel😝
    ❤️ ❤️ ❤️
    #lovinbirdnest #hargamampumilik
    #sarangburung #sihat #cantik
    #kesihatandalamandanluaran
    #segambut #hartamas
    #teamAFCV200203

  •  189  49  12 February, 2020
  • Kebaikan Lovlin Milkshake (LMS) 🥛 :
🍁MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT
🍁MENGATASI KULIT KUSAM & KERING
🍁MELEMBABKAN KULIT
🍁MEMUDARKAN PARUT 🍁MEMULIHKAN SUNBURN
🍁MEMBANTU MENGECUTKAN JERAWAT
🍁BERKHASIAT SEBAGAI SUMBER KALSIUM

Siapa yang boleh ber”MILKSHAKE”🥛:
🍫BF MOM & PREGNANT MOM🤰🏻🤱🏻
🍫Lelaki & Perempuan 👩🏻‍🦰👨🏻‍🦰
🍫Kanak-kanak >12thn keatas👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ ❌ GULA PUTIH!
❌ PEWARNA TIRUAN!
❌ KOLAGEN!
❌PENGAWET!

CikEllia comel😝
❤️❤️❤️
#LovlinMilkshake
#10sachet #hargamampumilik
#shakes #tidakhanyir #susukambing
 #sihat #cantik #konsisten
#teamAFCV200248
  • Kebaikan Lovlin Milkshake (LMS) 🥛 :
    🍁MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT
    🍁MENGATASI KULIT KUSAM & KERING
    🍁MELEMBABKAN KULIT
    🍁MEMUDARKAN PARUT 🍁MEMULIHKAN SUNBURN
    🍁MEMBANTU MENGECUTKAN JERAWAT
    🍁BERKHASIAT SEBAGAI SUMBER KALSIUM

    Siapa yang boleh ber”MILKSHAKE”🥛:
    🍫BF MOM & PREGNANT MOM🤰🏻🤱🏻
    🍫Lelaki & Perempuan 👩🏻‍🦰👨🏻‍🦰
    🍫Kanak-kanak >12thn keatas👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ ❌ GULA PUTIH!
    ❌ PEWARNA TIRUAN!
    ❌ KOLAGEN!
    ❌PENGAWET!

    CikEllia comel😝
    ❤️❤️❤️
    #LovlinMilkshake
    #10sachet #hargamampumilik
    #shakes #tidakhanyir #susukambing
    #sihat #cantik #konsisten
    #teamAFCV200248

  •  151  45  1 March, 2020
  • Bukan kaleng-kaleng air jampi saka lovlin milkshakes 😍
Disebabkan banyak benor segala tanda soal di kepala sayeng-sayeng Cik Ellia nie, 🙃 lets cikedooouuuuut cikebombastik kebaikan air jampi saka kat bawah nie😍 🍂Membantu mencerahkan kulit
🍂Mengatasi kulit kusam & kering
🍂Melembabkan kulit
🍂Membantu mengecutkan jerawat
🍂Memudarkan parut
🍂Memulihkan sunburn
🍂Meremajakan, menganjal & menghaluskan kulit
🍂Mengurangkan masalah keguguran rambut 🍁Sesuai untuk ibu menyusu dan ibu hamil
🍁Sesuai untuk lelaki dan wanita ‼️Tanpa gula putih ‼️Tanpa kolagen
‼️Tanpa pengawet
‼️Tanpa pewarna tiruan

So tunggu apa lagi ullosss?
Cik Ellia bukan overclaim tapi tanpa air jampi saka nie rasa tak lengkap weiii satu hari🤪

CikEllia comel😝
❤️❤️❤️
#lovlinmilkshake
#perisaoren
#perisapisang
#berasaskansarangburung
#hargamampumilik
#teamAFCV200141
  • Bukan kaleng-kaleng air jampi saka lovlin milkshakes 😍
    Disebabkan banyak benor segala tanda soal di kepala sayeng-sayeng Cik Ellia nie, 🙃 lets cikedooouuuuut cikebombastik kebaikan air jampi saka kat bawah nie😍 🍂Membantu mencerahkan kulit
    🍂Mengatasi kulit kusam & kering
    🍂Melembabkan kulit
    🍂Membantu mengecutkan jerawat
    🍂Memudarkan parut
    🍂Memulihkan sunburn
    🍂Meremajakan, menganjal & menghaluskan kulit
    🍂Mengurangkan masalah keguguran rambut 🍁Sesuai untuk ibu menyusu dan ibu hamil
    🍁Sesuai untuk lelaki dan wanita ‼️Tanpa gula putih ‼️Tanpa kolagen
    ‼️Tanpa pengawet
    ‼️Tanpa pewarna tiruan

    So tunggu apa lagi ullosss?
    Cik Ellia bukan overclaim tapi tanpa air jampi saka nie rasa tak lengkap weiii satu hari🤪

    CikEllia comel😝
    ❤️❤️❤️
    #lovlinmilkshake
    #perisaoren
    #perisapisang
    #berasaskansarangburung
    #hargamampumilik
    #teamAFCV200141

  •  102  36  25 January, 2020
  • Posted @withregram • @hadi_fayyadh Muhasabah Hadis Nabi SAW : Daripada Abu Hurairah r.a, daripada Nabi s.a.w, baginda bersabda: "Akan datang suatu zaman, di mana manusia ketika itu tidak lagi peduli tentang apa yang diambilnya apakah ia dari sumber yang halal atau haram". -HR BUKHARI-
  • Posted @withregram@hadi_fayyadh Muhasabah Hadis Nabi SAW : Daripada Abu Hurairah r.a, daripada Nabi s.a.w, baginda bersabda: "Akan datang suatu zaman, di mana manusia ketika itu tidak lagi peduli tentang apa yang diambilnya apakah ia dari sumber yang halal atau haram". -HR BUKHARI-

  •  295  5  25 January, 2020
  • Selamat hari raya semua, sorry dah lama tak update barang baru, busy dengan assignments, in shaa allah beberapa hari lagi akan update barang baru beserta raya sale, stay tune and turn on post notification ☺️🙏🏻 .
.
.
.
#bundlemurah #fierythriftco #fierythriftcoavailable #uitm #upm #ukm #uthm #rugbytee #rugbyteemurah #vintage #vintageclothing #bundlemalaysia #bundlemalaya #asianstreetwear #streetwear #bundle #hargastudent #hargamampumilik
#murmur #thriftshop #thriftshopmalaysia 
#thriftmalaysia
  • Selamat hari raya semua, sorry dah lama tak update barang baru, busy dengan assignments, in shaa allah beberapa hari lagi akan update barang baru beserta raya sale, stay tune and turn on post notification ☺️🙏🏻 .
    .
    .
    .
    #bundlemurah #fierythriftco #fierythriftcoavailable #uitm #upm #ukm #uthm #rugbytee #rugbyteemurah #vintage #vintageclothing #bundlemalaysia #bundlemalaya #asianstreetwear #streetwear #bundle #hargastudent #hargamampumilik
    #murmur #thriftshop #thriftshopmalaysia
    #thriftmalaysia

  •  154  9  27 May, 2020