#hadiahharilahir Instagram Photos & Videos

hadiahharilahir - 40.3k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
46.3
average likes

Latest #hadiahharilahir Posts

  • Hanna crush dah restock! Tapi tak janji kekal lama ni. Macam ikan eh korang sambar ๐Ÿ˜‚โค๏ธ
โ€”
Any assistance Whatsapp or Dm ja, nanti emmylia assist korang! โ™ฅ๏ธ
โ€”
#shawlpleated #pleatedshawlmurah #shawlcrushchiffon #chiffonfullcrush #fullcrushchiffon #shawllovers #NenadMy #nenadsquad #nenad #cintalovebox #cintalovegift #meagerpakej #giftboxshawl #giftboxtudung #giftboxbawall #giftboxbawalmurah #giftboxbawalmurah #surprisetudung #surpriseshawl #hadiahtudung #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #surprisehadiah  #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat
  • Hanna crush dah restock! Tapi tak janji kekal lama ni. Macam ikan eh korang sambar ๐Ÿ˜‚โค๏ธ
    โ€”
    Any assistance Whatsapp or Dm ja, nanti emmylia assist korang! โ™ฅ๏ธ
    โ€”
    #shawlpleated #pleatedshawlmurah #shawlcrushchiffon #chiffonfullcrush #fullcrushchiffon #shawllovers #NenadMy #nenadsquad #nenad #cintalovebox #cintalovegift #meagerpakej #giftboxshawl #giftboxtudung #giftboxbawall #giftboxbawalmurah #giftboxbawalmurah #surprisetudung #surpriseshawl #hadiahtudung #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #surprisehadiah #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat

  •  5  0  4 hours ago
  • Kenape perlu amek masa untuk bersiap sedangkan kite boleh mengurangkan masa bersiap dgn hanya lilit Hanna Crush? ๐Ÿ˜ Hanna Crush dah back in stock tau, tunggu apa lagi tuuu? ๐Ÿ˜†
โ€”
This pretty girl pergi kelas dgn Hanna crush je. Last time beli sehelai, repeat terus jadi 4 helai ๐Ÿ˜จ biasa la, dah try baru jatuh cinta ๐Ÿ˜œ
โ€”
Whatsapp to order okay! โค๏ธ
โ€”
.
.
#shawlpleated #pleatedshawlmurah #shawlcrushchiffon #chiffonfullcrush #fullcrushchiffon #shawllovers #NenadMy #nenadsquad #nenad #cintalovebox #cintalovegift #meagerpakej #giftboxshawl #giftboxtudung #giftboxbawall #giftboxbawalmurah #giftboxbawalmurah #surprisetudung #surpriseshawl #hadiahtudung #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #surprisehadiah  #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat
  • Kenape perlu amek masa untuk bersiap sedangkan kite boleh mengurangkan masa bersiap dgn hanya lilit Hanna Crush? ๐Ÿ˜ Hanna Crush dah back in stock tau, tunggu apa lagi tuuu? ๐Ÿ˜†
    โ€”
    This pretty girl pergi kelas dgn Hanna crush je. Last time beli sehelai, repeat terus jadi 4 helai ๐Ÿ˜จ biasa la, dah try baru jatuh cinta ๐Ÿ˜œ
    โ€”
    Whatsapp to order okay! โค๏ธ
    โ€”
    .
    .
    #shawlpleated #pleatedshawlmurah #shawlcrushchiffon #chiffonfullcrush #fullcrushchiffon #shawllovers #NenadMy #nenadsquad #nenad #cintalovebox #cintalovegift #meagerpakej #giftboxshawl #giftboxtudung #giftboxbawall #giftboxbawalmurah #giftboxbawalmurah #surprisetudung #surpriseshawl #hadiahtudung #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #surprisehadiah #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat

  •  13  0  4 hours ago
  • Bestnya bila dapat suprise gift dari someone ๐Ÿฅบ tak tahu pape tetiba abang posmen sampai depan rumah ๐Ÿคญ time tu apa lagi senyum sampai ke telinga lah ๐Ÿ˜† kalau boleh nak bawa sampai ke mimpi ๐Ÿคญ korang taknak ke dapat macaam ni dari someone ๐Ÿคจ kalau nak cepat bagi hint kat dorang mana tahu tetiba dapat ke ๐Ÿคช
โ€”
In box
Elly Shawl
Silver Grey
Add on hersheys
All in RM42 inc pos to SM
โ€”
Nak custom box tekan je link kat bio for fast respond ๐Ÿ’ฏ
.
.
#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox 
#lamputidurcomel #lamputidur
#lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamnascarves #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuri
  • Bestnya bila dapat suprise gift dari someone ๐Ÿฅบ tak tahu pape tetiba abang posmen sampai depan rumah ๐Ÿคญ time tu apa lagi senyum sampai ke telinga lah ๐Ÿ˜† kalau boleh nak bawa sampai ke mimpi ๐Ÿคญ korang taknak ke dapat macaam ni dari someone ๐Ÿคจ kalau nak cepat bagi hint kat dorang mana tahu tetiba dapat ke ๐Ÿคช
    โ€”
    In box
    Elly Shawl
    Silver Grey
    Add on hersheys
    All in RM42 inc pos to SM
    โ€”
    Nak custom box tekan je link kat bio for fast respond ๐Ÿ’ฏ
    .
    .
    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox
    #lamputidurcomel #lamputidur
    #lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamnascarves #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuri

  •  4  0  4 hours ago
  • Meh tengok ๐Ÿ˜
Material beg viral hitam.  Jute + cotton = JUCO bag ๐Ÿ˜

+++ tambahan font nama yang lawa,  simbol kartun pun adaa .. warna tulisan boleh pilih samada nk putih atau gold 
Nak add ribrn bercorak +rm5 jerr 

Tengok lah video niii. 
Berkenan ? Wasap saya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Harga pengenalan sekarang nii 
Start bulan September,  harga back to normal 

HARGA  MAMPU MILIK ๐Ÿ˜Š

link whatsapp di bio ๐Ÿ’“
Www.wasap.my/601128459005

#bantalhadiah #uitm #nurse
#bouquet #kitajagakita #stayathome #pencilcase #hadiahhariguru #konvotadika #printtedpillow #bantalprinted #bazaarpaknil  #dropshipsahaqmacraft #nurseday #dudukrumah #hadiahharijururawat #kedaihadiahonline #convogift #hadiah #giftconvo #pkpp #raya2020 #hadiahonline #konvo #hadiahbirthday #begviral #bantalkonvomurah #hadiahharilahir #hadiahbajet #hadiahkonvoborong
  • Meh tengok ๐Ÿ˜
    Material beg viral hitam. Jute + cotton = JUCO bag ๐Ÿ˜

    +++ tambahan font nama yang lawa, simbol kartun pun adaa .. warna tulisan boleh pilih samada nk putih atau gold
    Nak add ribrn bercorak +rm5 jerr

    Tengok lah video niii.
    Berkenan ? Wasap saya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    Harga pengenalan sekarang nii
    Start bulan September, harga back to normal

    HARGA MAMPU MILIK ๐Ÿ˜Š

    link whatsapp di bio ๐Ÿ’“
    Www.wasap.my/601128459005

    #bantalhadiah #uitm #nurse
    #bouquet #kitajagakita #stayathome #pencilcase #hadiahhariguru #konvotadika #printtedpillow #bantalprinted #bazaarpaknil #dropshipsahaqmacraft #nurseday #dudukrumah #hadiahharijururawat #kedaihadiahonline #convogift #hadiah #giftconvo #pkpp #raya2020 #hadiahonline #konvo #hadiahbirthday #begviral #bantalkonvomurah #hadiahharilahir #hadiahbajet #hadiahkonvoborong

  •  2  0  4 hours ago
  • PENCIL CASE
.
MULTIPURPOSE
.
Nak buat pencil case boleh
Nak buat as mekap bag pon boleh
Nak simpan handphone & powerbank pon boleh laa ๐Ÿ˜Š
.
Paling best boleh letak nama jugak tau.
Lagi besttt,ni item READY STOCK tau !
.
Size half A4
Material felt
1pc RM12
.
.
.
.
WHATSAPP 0195586040 atau klik link kat bio
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamaqmacraft
#dropshipsahaqmacraft
#makeupbag #begmekap #multipurposebag #kawaii #borongpencilcase
#pencilcase #gift #hadiah #hadiahharilahir #konvogift #convogift #hadiahgraduasi #hadiahkonvokesyen #borong #graduasitabika #graduasitadika #hadiahkonvo
  • PENCIL CASE
    .
    MULTIPURPOSE
    .
    Nak buat pencil case boleh
    Nak buat as mekap bag pon boleh
    Nak simpan handphone & powerbank pon boleh laa ๐Ÿ˜Š
    .
    Paling best boleh letak nama jugak tau.
    Lagi besttt,ni item READY STOCK tau !
    .
    Size half A4
    Material felt
    1pc RM12
    .
    .
    .
    .
    WHATSAPP 0195586040 atau klik link kat bio
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #teamaqmacraft
    #dropshipsahaqmacraft
    #makeupbag #begmekap #multipurposebag #kawaii #borongpencilcase
    #pencilcase #gift #hadiah #hadiahharilahir #konvogift #convogift #hadiahgraduasi #hadiahkonvokesyen #borong #graduasitabika #graduasitadika #hadiahkonvo

  •  3  0  5 hours ago
  • [ELLY IN ACTION] cantik tau code green tea ni ๐Ÿ˜๐Ÿ’š ruginya siapa tak grab warna ni ๐Ÿคญ Dah la warna pastel gittuw ๐Ÿคช code green tea ni dah sold out tau but no worries code lain ada lagi hehe ๐Ÿ˜† cepat gais grab before warna fav korang before habis ๐Ÿ˜‰
โ€”
Elly Shawl
RM22 exc pos
โ€”
Nak custom box tekan je link kat bio for fast respond ๐Ÿ’ฏ
โ€”
Dont forget to be active follower and get mystery gift from us ๐ŸŽ
.
.
#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox 
#lamputidurcomel #lamputidur
#lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamnascarves #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras
  • [ELLY IN ACTION] cantik tau code green tea ni ๐Ÿ˜๐Ÿ’š ruginya siapa tak grab warna ni ๐Ÿคญ Dah la warna pastel gittuw ๐Ÿคช code green tea ni dah sold out tau but no worries code lain ada lagi hehe ๐Ÿ˜† cepat gais grab before warna fav korang before habis ๐Ÿ˜‰
    โ€”
    Elly Shawl
    RM22 exc pos
    โ€”
    Nak custom box tekan je link kat bio for fast respond ๐Ÿ’ฏ
    โ€”
    Dont forget to be active follower and get mystery gift from us ๐ŸŽ
    .
    .
    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox
    #lamputidurcomel #lamputidur
    #lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamnascarves #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras

  •  18  6  6 hours ago
  • Material yang kualiti akan memberi keselesaan kepada pengguna.
.
Tentunya anda ingin berasa selesa membawa bag ke shopping mall. Ini dapat menceriakan mood anda pada hari tersebut ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Cotton canvas adalah material yang berkualiti. Anda akan berasa selesa membawanya ke mana sahaja. Cotton canvas juga tahan lasak๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sesuai juga dibawa ke kolej atau kelas tusyien. Bukan sahaja buku tetapi laptop juga boleh dibawa menggunakan totebag ini

#Hadiahmurah #hadiahbirthday #hadiahanak #hadiahharijadi #hadiahspesial #bergaya #cool #cooldesign #kualititerbaik #giftbag #hadiahistimewa #hadiahharilahir #hadiahcantik #bagkualiti #lawakan #hadiahbajet #hadiahmenarik #hadiahbirthdaymalaysia #studentmalaysia #kacakbergaya #jombergaya #hadiahbirthdaymurah #nampaklawa #kualitibaik
  • Material yang kualiti akan memberi keselesaan kepada pengguna.
    .
    Tentunya anda ingin berasa selesa membawa bag ke shopping mall. Ini dapat menceriakan mood anda pada hari tersebut ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Cotton canvas adalah material yang berkualiti. Anda akan berasa selesa membawanya ke mana sahaja. Cotton canvas juga tahan lasak๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Sesuai juga dibawa ke kolej atau kelas tusyien. Bukan sahaja buku tetapi laptop juga boleh dibawa menggunakan totebag ini

    #Hadiahmurah #hadiahbirthday #hadiahanak #hadiahharijadi #hadiahspesial #bergaya #cool #cooldesign #kualititerbaik #giftbag #hadiahistimewa #hadiahharilahir #hadiahcantik #bagkualiti #lawakan #hadiahbajet #hadiahmenarik #hadiahbirthdaymalaysia #studentmalaysia #kacakbergaya #jombergaya #hadiahbirthdaymurah #nampaklawa #kualitibaik

  •  2  0  8 hours ago
  • Alhamdulillah atas setiap kurnian yang diberi kepad a kita..
Have a nice day  to all members m friends..

Kenapa wreath ni patut anda grab?

๐ŸŒน HARGA - Berpatutan kerana dibuat secara hand made,menghargai seni karya dan dijamin berbaloi kerana menggunakan bahan berkualiti.

๐ŸŒนMETERIAL EKSLUSIF - Menggunakan rattan yang original,dipintal dgn penuh ksh syg,bunga hiasan artificial terletak elok dan kukuh,tulisan or wording diperbuat daripada arcylic

๐ŸŒนPELBAGAI DESIGN - sudah tentu pelbagai corak bunga sepeeti ros,cactus,orkid dan pilihan yang mengikut citarasa warna kegemaran anda,bunga warna merah jambu,putih,kuning,ungu dan banyak lagi.

๐ŸŒนEKSLUSIF DAN ELEGAN - Wreath yang dijadikan haisan mampu memberikan keceriaan pada sesuatu ruang,sama ada di letakkan di pintu masuk rumah atau di pejabat anda.

๐ŸŒนANSURAN - boleh bayar tempahan wreath ini sebanyak dua kali,sehingga sebelum kami pos produk

๐ŸŒนPOS KE SELURUH MALAYSIA - kami menggunakan khidmat pos ke seluruh semananjung malaysia termasuk sabah dan sarawak. Postage setiap hari isnin dan khamis.

#bungahiasan #kraftdiy #dekorbunga #hadiahsuprise #suprisebirthday #hadiahuntukibu #doorwreath #homedecoration #bungawreath #hadiahkahwin #hadiahanniversarry #hadiahbff #hadiahharilahir#dekorpelamin #pelaminmurah #krafthadiah
  • Alhamdulillah atas setiap kurnian yang diberi kepad a kita..
    Have a nice day to all members m friends..

    Kenapa wreath ni patut anda grab?

    ๐ŸŒน HARGA - Berpatutan kerana dibuat secara hand made,menghargai seni karya dan dijamin berbaloi kerana menggunakan bahan berkualiti.

    ๐ŸŒนMETERIAL EKSLUSIF - Menggunakan rattan yang original,dipintal dgn penuh ksh syg,bunga hiasan artificial terletak elok dan kukuh,tulisan or wording diperbuat daripada arcylic

    ๐ŸŒนPELBAGAI DESIGN - sudah tentu pelbagai corak bunga sepeeti ros,cactus,orkid dan pilihan yang mengikut citarasa warna kegemaran anda,bunga warna merah jambu,putih,kuning,ungu dan banyak lagi.

    ๐ŸŒนEKSLUSIF DAN ELEGAN - Wreath yang dijadikan haisan mampu memberikan keceriaan pada sesuatu ruang,sama ada di letakkan di pintu masuk rumah atau di pejabat anda.

    ๐ŸŒนANSURAN - boleh bayar tempahan wreath ini sebanyak dua kali,sehingga sebelum kami pos produk

    ๐ŸŒนPOS KE SELURUH MALAYSIA - kami menggunakan khidmat pos ke seluruh semananjung malaysia termasuk sabah dan sarawak. Postage setiap hari isnin dan khamis.

    #bungahiasan #kraftdiy #dekorbunga #hadiahsuprise #suprisebirthday #hadiahuntukibu #doorwreath #homedecoration #bungawreath #hadiahkahwin #hadiahanniversarry #hadiahbff #hadiahharilahir#dekorpelamin #pelaminmurah #krafthadiah

  •  0  0  13 hours ago
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

#dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

    #dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra

  •  0  0  14 hours ago
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

#dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

    #dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra

  •  0  0  14 hours ago
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

#dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra
  • Pembelian RM100 keatas Akan dapat Freegift pencil case printed, nanti korang boleh request Nama apa nak letak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestkannn tunggu apa lagi jom shopping now โ€ผ๏ธ

    #dsaqmacraft #aqmacraft #surprisebirthday #surprisegift #pillowcute #owlpillow #printedpillow #bouquet #kedaihadiah #convogift #hadiahharilahir #convocationgift #bantalburunghantu #owlcute #owlie #owllover #bantalprintedcomel #surprisekolejkomuniti #surpriseunimap #hadiahgraduasi #boronghadiah #pakarhadiahanda #convocationgift #surprisesmksyedhassan #surprisekangar #graduationgift #owl #kedaihadiahperlis #surpriseseriindra

  •  0  0  14 hours ago

Top #hadiahharilahir Posts

  • Hadiah untuk Ibu โค๏ธ
โ€”
Shawl Melissa - 2pcs (Creamy Orange & Orange)
Add on ala carte ๐Ÿซ
Mars
Hersheys
Snickers
Cadbury
All in Rm105 all in ๐Ÿ’•
๐ŸฉธPrice may differ according to chosen item
โ€”
Need an assistance, link @ bio / cari #nenadsquad utk fast reply okey! โœจ
โ€”
.
.
.
.

#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #hadiahkahwin #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalprinted #tudungbunga #tudungprinted #bawalcotton #bawalcottonvoile #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat
  • Hadiah untuk Ibu โค๏ธ
    โ€”
    Shawl Melissa - 2pcs (Creamy Orange & Orange)
    Add on ala carte ๐Ÿซ
    Mars
    Hersheys
    Snickers
    Cadbury
    All in Rm105 all in ๐Ÿ’•
    ๐ŸฉธPrice may differ according to chosen item
    โ€”
    Need an assistance, link @ bio / cari #nenadsquad utk fast reply okey! โœจ
    โ€”
    .
    .
    .
    .

    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #hadiahkahwin #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalprinted #tudungbunga #tudungprinted #bawalcotton #bawalcottonvoile #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat

  •  131  2  21 April, 2020
  • Bismillah,
.
โ€œKarena hadiah merupakan sebab persatuan dan rasa cinta. Apapun yang dapat menjadi sebab persatuan dan rasa cinta antar kaum muslimin, maka ini dianjurkan.
.
Diriwayatkan bahwa Nabiย shallallahu โ€˜alaihi wa sallamย bersabda โ€˜โ€œHendaklah kalian saling memberi hadiah, Niscaya kalian akan saling mencintaiโ€™. Terkadang memberi hadiah itu lebih baik dan terkadang sedekah itu lebih baik (pada keadaan tertentu).โ€
. 
Ketika kita diberi hadiah, hendaknya kita menerima hadiah tersebut walaupun nilainya kecil, karena hakikat dari hadiah adalah ingin menunjukkan perhatian, menimbulkan persatuan dan rasa cinta sesama kaum muslimin.
. 
Simak selengkapnya di muslim.or.id
.
#hadiahuntukwife #hadiahuntuksaudara #hadiahuntukperempuan #hadiahuntuktemen #hadiahuntuksemua #sedekah #hadiah #hadiahultah #hadiahharilahir #hadiahgraduation #hadiahcantik #mukenaroyalpremium #mukenahadiah #rasacinta #perhatian #persatuan #persatuanislam #salingcinta #salingmencintai #cintakarnaAllah #kaummuslimin #hadiahnikahan #hadiahulangtahunanak #hadiahulangtahun #hadiahulangtahunpernikahan
  • Bismillah,
    .
    โ€œKarena hadiah merupakan sebab persatuan dan rasa cinta. Apapun yang dapat menjadi sebab persatuan dan rasa cinta antar kaum muslimin, maka ini dianjurkan.
    .
    Diriwayatkan bahwa Nabiย shallallahu โ€˜alaihi wa sallamย bersabda โ€˜โ€œHendaklah kalian saling memberi hadiah, Niscaya kalian akan saling mencintaiโ€™. Terkadang memberi hadiah itu lebih baik dan terkadang sedekah itu lebih baik (pada keadaan tertentu).โ€
    .
    Ketika kita diberi hadiah, hendaknya kita menerima hadiah tersebut walaupun nilainya kecil, karena hakikat dari hadiah adalah ingin menunjukkan perhatian, menimbulkan persatuan dan rasa cinta sesama kaum muslimin.
    .
    Simak selengkapnya di muslim.or.id
    .
    #hadiahuntukwife #hadiahuntuksaudara #hadiahuntukperempuan #hadiahuntuktemen #hadiahuntuksemua #sedekah #hadiah #hadiahultah #hadiahharilahir #hadiahgraduation #hadiahcantik #mukenaroyalpremium #mukenahadiah #rasacinta #perhatian #persatuan #persatuanislam #salingcinta #salingmencintai #cintakarnaAllah #kaummuslimin #hadiahnikahan #hadiahulangtahunanak #hadiahulangtahun #hadiahulangtahunpernikahan

  •  232  9  28 January, 2020