#hadiahharijadi Instagram Photos & Videos

hadiahharijadi - 334.3k posts

Hashtag Popularity

6.4
average comments
107.4
average likes

Latest #hadiahharijadi Posts

  • Good morning and happy wekend everyone ❤️ suprise gift box dari @na.scarves_ jangan dilupakan hehe 😆 harga serendah RM10 je tau nk suprisekan orang tersayang hehe murah kan! 😱takkan taknak bagi orang tersayang happy kot 😉 sekali sekala bagi suprise apa salahnya. Berbunga hati si dia nanti bila dapat ni 😍
—
Fyi, untuk first layer bubble wrap sis dah bagi free tau if korang nak tambah bubble wrap inform je sis. Yelah kita tak tahu curier macam mana kan! Kadang box sampai okay je kadang tak haa so better add on double bubble wrap ye✨
—
For order, just click link at bio for fast respond 💯
.
.
#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox 
#lamputidurcomel #lamputidur
#lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras
  • Good morning and happy wekend everyone ❤️ suprise gift box dari @na.scarves_ jangan dilupakan hehe 😆 harga serendah RM10 je tau nk suprisekan orang tersayang hehe murah kan! 😱takkan taknak bagi orang tersayang happy kot 😉 sekali sekala bagi suprise apa salahnya. Berbunga hati si dia nanti bila dapat ni 😍

    Fyi, untuk first layer bubble wrap sis dah bagi free tau if korang nak tambah bubble wrap inform je sis. Yelah kita tak tahu curier macam mana kan! Kadang box sampai okay je kadang tak haa so better add on double bubble wrap ye✨

    For order, just click link at bio for fast respond 💯
    .
    .
    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox
    #lamputidurcomel #lamputidur
    #lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras

  •  1  0  1 minute ago
  • Ya Allah, ilhamkanlah kami supaya tetap mensyukuri nikmatMu yang telah Engkau anugerahkan kepada kami; dan 
kepada kedua ibu bapa kami; dan
agar kami tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redhai; dan 
masukkanlah kami dengan limpah rahmatMu ke dalam golongan hamba-hambaMu yang soleh. Ameen

Facebook kami
Asyiqu Tasbih Digital Exclusive
facebook.com/asyiquofficial/

WhatsApp :
http://www.wasap.my/60102769971

Subscribe YouTube:
http://bit.ly/2vYLra0

Follow Twitter:
twitter.com/asyiquofficial
.
WEBSITE KAMII
https://jomborongpahala.com/
.
#staysafe
#borongtasbihborongpahala
#planettasbihdigital
#tasbihdigital
#tasbihdigitalswarovskimalaysia
#hadiahharijadi
#hadiah
#hadiahunik
#hadiahvvip
#cendyerahati
#cenderahaticomel
#hadiahmajlisperkahwinan #akikah #doorgift #weddingdoorgift #tasbihdigitalmurah #tasbihmini #tasbihcantik #tasbihbajet #
  • Ya Allah, ilhamkanlah kami supaya tetap mensyukuri nikmatMu yang telah Engkau anugerahkan kepada kami; dan
    kepada kedua ibu bapa kami; dan
    agar kami tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redhai; dan
    masukkanlah kami dengan limpah rahmatMu ke dalam golongan hamba-hambaMu yang soleh. Ameen

    Facebook kami
    Asyiqu Tasbih Digital Exclusive
    facebook.com/asyiquofficial/

    WhatsApp :
    http://www.wasap.my/60102769971

    Subscribe YouTube:
    http://bit.ly/2vYLra0

    Follow Twitter:
    twitter.com/asyiquofficial
    .
    WEBSITE KAMII
    https://jomborongpahala.com/
    .
    #staysafe
    #borongtasbihborongpahala
    #planettasbihdigital
    #tasbihdigital
    #tasbihdigitalswarovskimalaysia
    #hadiahharijadi
    #hadiah
    #hadiahunik
    #hadiahvvip
    #cendyerahati
    #cenderahaticomel
    #hadiahmajlisperkahwinan #akikah #doorgift #weddingdoorgift #tasbihdigitalmurah #tasbihmini #tasbihcantik #tasbihbajet #

  •  3  0  4 hours ago
  • Alhamdulilah 📱 

Ape yang dihajati telah dimakbulkan 😁 
Thanks encek Suami 😘

#hadiahharijadi #xsmax
  • Alhamdulilah 📱

    Ape yang dihajati telah dimakbulkan 😁
    Thanks encek Suami 😘

    #hadiahharijadi #xsmax

  •  6  0  8 hours ago

Top #hadiahharijadi Posts

  • Kknad tgk, sekarang ramai grab pakej yg half chocolate, half tudung ❤️ lagi pun cantik kan. Buka box ade dua bende dalam satu box 🎁
—
Nak raya ni, sebelum kesayangan beli tudung, why not korang yg surprise kan dulu. Lagi mengancam 😎
—
Basic square 2pcs
Hersheys
Crispy
Cadbury
Kinder bueno
Rm76 all in
🩸Price may differ according to chosen item

Need an assistance, link @ bio / cari #nenadsquad utk fast reply okey! ✨
—
.
.
.
.

#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #hadiahkahwin #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalprinted #tudungbunga #tudungprinted #bawalcotton #bawalcottonvoile #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat
  • Kknad tgk, sekarang ramai grab pakej yg half chocolate, half tudung ❤️ lagi pun cantik kan. Buka box ade dua bende dalam satu box 🎁

    Nak raya ni, sebelum kesayangan beli tudung, why not korang yg surprise kan dulu. Lagi mengancam 😎

    Basic square 2pcs
    Hersheys
    Crispy
    Cadbury
    Kinder bueno
    Rm76 all in
    🩸Price may differ according to chosen item

    Need an assistance, link @ bio / cari #nenadsquad utk fast reply okey! ✨

    .
    .
    .
    .

    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #hadiahkahwin #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalprinted #tudungbunga #tudungprinted #bawalcotton #bawalcottonvoile #hadiahsurprise #hadiahcoklatvalentine #hadiahcoklatbunga #hadiahtudungcoklat

  •  108  6  25 April, 2020
  • << Guyyys! PROMOSI PRINTED PILLOW EKSKLUSIF TINGGAL 3 HARI LAGIIII ! >>
-
-
Hadiah Printed Pillow Eksklusif sangat rare bagi yang inginkan kelainan❗❗OFFER hingga 30 Jun SAHAJA! -
Jom tempah sekarang ! Follow @naar.geboogift dan  klik link di Bio. (014-3636391)

#hadiahharibapa
#hadiahbapa
#hadiahibu
#bantalmurah
#hadiahcikgu
#hadiahanak
#bantalkahwin
#hadiahkawan
#suprisebirthday
#Hadiahharijadi
#hadiahlelaki
#hadiahfarewell
#goodieskahwin
#goodiesmurah
#goodiesbajet
#pillowmurah
#hadiahanniversary
#hadiahbajet
#hadiahkahwin
#hantarannikah
#hantarankahwin
#jururawatmalaysia
#hadiahcouple
#bantalsofa
#hadiahbajet
#hadiahmurah
#hadiahbirthday
#bantalbayi
#hadiahcustom
#bantalprint
  • << Guyyys! PROMOSI PRINTED PILLOW EKSKLUSIF TINGGAL 3 HARI LAGIIII ! >>
    -
    -
    Hadiah Printed Pillow Eksklusif sangat rare bagi yang inginkan kelainan❗❗OFFER hingga 30 Jun SAHAJA! -
    Jom tempah sekarang ! Follow @naar.geboogift dan klik link di Bio. (014-3636391)

    #hadiahharibapa
    #hadiahbapa
    #hadiahibu
    #bantalmurah
    #hadiahcikgu
    #hadiahanak
    #bantalkahwin
    #hadiahkawan
    #suprisebirthday
    #Hadiahharijadi
    #hadiahlelaki
    #hadiahfarewell
    #goodieskahwin
    #goodiesmurah
    #goodiesbajet
    #pillowmurah
    #hadiahanniversary
    #hadiahbajet
    #hadiahkahwin
    #hantarannikah
    #hantarankahwin
    #jururawatmalaysia
    #hadiahcouple
    #bantalsofa
    #hadiahbajet
    #hadiahmurah
    #hadiahbirthday
    #bantalbayi
    #hadiahcustom
    #bantalprint

  •  2,617  52  28 June, 2020