#greencoffeemalaysia Instagram Photos & Videos

greencoffeemalaysia - 13.8k posts

Hashtag Popularity

17.9
average comments
60.1
average likes

Latest #greencoffeemalaysia Posts

  • NO diet!
NO pantang!
NO senaman!
NO extra money!

Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
.
.

CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

Antara MAGIC yang tersenarai : 
7hari turun 5KG
14hari turun 7KG
3bulan turun 15KG

Saya tiada RAHSIA jadi slim, 
selain  #BERKlubnaLaleh

Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang. 
BETUL TAK ?😬
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE TOTE BAG
FREE SHAKER
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NO diet!
    NO pantang!
    NO senaman!
    NO extra money!

    Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

    Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
    .
    .

    CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

    Antara MAGIC yang tersenarai :
    7hari turun 5KG
    14hari turun 7KG
    3bulan turun 15KG

    Saya tiada RAHSIA jadi slim,
    selain #BERKlubnaLaleh

    Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang.
    BETUL TAK ?😬
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE TOTE BAG
    FREE SHAKER
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  2  1  6 hours ago
  • Amazing nature ☘️
  • Amazing nature ☘️

  •  110  30  8 hours ago
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja.  Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu  BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
.
Jom jadi isteri hebat luarbisa.
.
Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
.
join AGENT RM290
join DROPSHIP TANPA MODAL
.
Kakak lorongkan jalannya
Klik link ni untuk info lanjut
Www.wasap.my/60173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja. Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
    .
    Jom jadi isteri hebat luarbisa.
    .
    Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
    .
    join AGENT RM290
    join DROPSHIP TANPA MODAL
    .
    Kakak lorongkan jalannya
    Klik link ni untuk info lanjut
    Www.wasap.my/60173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  85  21  8 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
014-5257148
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    014-5257148
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  10 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
011-25770842
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    011-25770842
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  10 hours ago
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
.
Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
.
FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
✅Pembuangan lawas
✅Sentiasa rasa kenyang
✅Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

Hebatkan KLUBNA LALEH  ni 😍😍
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
    .
    Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
    .
    FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
    ✅Pembuangan lawas
    ✅Sentiasa rasa kenyang
    ✅Selera makan berkurang
    .
    Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
    Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
    Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

    Hebatkan KLUBNA LALEH ni 😍😍
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  2  0  13 hours ago
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 0173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 0173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  0  0  14 hours ago
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
.
.

Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ? 
Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni. 
Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear . 
Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
👏👏👏
.
 #klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
    .
    .

    Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ?
    Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

    Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
    Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
    korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

    Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni.
    Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear .
    Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

    Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
    👏👏👏
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  148  40  17 hours ago
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

BOLEH turun 10kg?
BOLEH turun 20kg?
BOLEH turun 30kg?
Tiada masalah lagi. 
100% SELAMAT & HALAL
100% ...ada KELULUSAN KKM tau

Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743 
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#klubnabantingbaru#agentklubnalalehbanting#agentklubnalalehmorib#agentklubnalalehbandarbarubanting#agentklubnalalehbandarmahkota#klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
    Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

    Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

    Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

    BOLEH turun 10kg?
    BOLEH turun 20kg?
    BOLEH turun 30kg?
    Tiada masalah lagi.
    100% SELAMAT & HALAL
    100% ...ada KELULUSAN KKM tau

    Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #klubnabantingbaru #agentklubnalalehbanting #agentklubnalalehmorib #agentklubnalalehbandarbarubanting #agentklubnalalehbandarmahkota #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  150  36  17 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  6  0  18 hours ago
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
.
Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
.
#klubnalalehputrajaya

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
    Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
    .
    Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
    .
    #klubnalalehputrajaya

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  5  0  22 hours ago
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  22 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.

#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .

    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  3  1  22 hours ago

Top #greencoffeemalaysia Posts

  • PROMOSI PERCUMA BAG LONG CHAMP SERBAGUNA ❤️
.
DAPATKAN SEGERA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET KLUBNA LALEH.

Dapatkan bekalan klubnalaleh sepanjang bulan puasa ni😍
.

pengalaman yang sangat owesome bila consume klubna masa bersahur dan laleh selepas tarawih
.
Best sangat tak perlu sahur dengan makanan yang berat2 😍
Supaya berat maintain, lemak yang baru takkan terhasil
.
.
Untuk info lanjut boleh terus klik link wssp di bio profile 🥰
.
. 
BELI 1 SET PERCUMA 2 ITEM 
BELI 2 SET PERCUMA  5 ITEM
.
Dan dapatkan meal plan sahur
Serta ebook diet sihat percuma 🥰

Wassap 014-5257148
Untuk respon lebih pantas tekan link di bio profile ya
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • PROMOSI PERCUMA BAG LONG CHAMP SERBAGUNA ❤️
    .
    DAPATKAN SEGERA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET KLUBNA LALEH.

    Dapatkan bekalan klubnalaleh sepanjang bulan puasa ni😍
    .

    pengalaman yang sangat owesome bila consume klubna masa bersahur dan laleh selepas tarawih
    .
    Best sangat tak perlu sahur dengan makanan yang berat2 😍
    Supaya berat maintain, lemak yang baru takkan terhasil
    .
    .
    Untuk info lanjut boleh terus klik link wssp di bio profile 🥰
    .
    .
    BELI 1 SET PERCUMA 2 ITEM
    BELI 2 SET PERCUMA 5 ITEM
    .
    Dan dapatkan meal plan sahur
    Serta ebook diet sihat percuma 🥰

    Wassap 014-5257148
    Untuk respon lebih pantas tekan link di bio profile ya
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  166  55  2 June, 2020
  • Alhamdulillah done restock
Petang baru muncul bz benor berperang dengan stok.. Banyak2 ni nak bawak turun naik memang mencabar..
Lagi terkejut bila kira2 stok ni semua tak cukup untuk bertahan walau seminggu pun

Maka sudah ku pam lagi stok dari nek leader shila
Esok pulak lahh angkut, hari ni dah pancit melepek tepi dapur dah ni 🤣

Alhamdulillah Allah mudahkan dan mewahkan rezeki fafa dan team 😍

Dahsyat kan jual barang kualiti baik ni
Rugi kalau lepaskan peluang

Nak join teamfafa budak duit kepuk2 secara online boleh bermula dengan

dropship tanpa modal
Agent serendah RM290
.
.
Wssp fafa 014-5257148
.
.
#FARHANFAFA
#LEADERKLUBNALALEHPUTRAJAYA
#TEAMFAFA
#KLUBNALALEH
  • Alhamdulillah done restock
    Petang baru muncul bz benor berperang dengan stok.. Banyak2 ni nak bawak turun naik memang mencabar..
    Lagi terkejut bila kira2 stok ni semua tak cukup untuk bertahan walau seminggu pun

    Maka sudah ku pam lagi stok dari nek leader shila
    Esok pulak lahh angkut, hari ni dah pancit melepek tepi dapur dah ni 🤣

    Alhamdulillah Allah mudahkan dan mewahkan rezeki fafa dan team 😍

    Dahsyat kan jual barang kualiti baik ni
    Rugi kalau lepaskan peluang

    Nak join teamfafa budak duit kepuk2 secara online boleh bermula dengan

    dropship tanpa modal
    Agent serendah RM290
    .
    .
    Wssp fafa 014-5257148
    .
    .
    #FARHANFAFA
    #LEADERKLUBNALALEHPUTRAJAYA
    #TEAMFAFA
    #KLUBNALALEH

  •  143  46  4 June, 2020
  • Jangan lupa minum jus laleh sebelum tidur tau 😍.. Antara kebaikan LALEH 👇👇👇
. .
❤️Dapat mengatasi sembelit
❤️Mengawal paras gula dalam darah
❤️Menurunkan berat badan dengan cepat
❤️Mengurangkan kadar kolestrol Dalam badan
❤️Membantu mencegah sindrom iritasi usus
❤️Membantu mengurangkan rasa letih . .
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Jangan lupa minum jus laleh sebelum tidur tau 😍.. Antara kebaikan LALEH 👇👇👇
    . .
    ❤️Dapat mengatasi sembelit
    ❤️Mengawal paras gula dalam darah
    ❤️Menurunkan berat badan dengan cepat
    ❤️Mengurangkan kadar kolestrol Dalam badan
    ❤️Membantu mencegah sindrom iritasi usus
    ❤️Membantu mengurangkan rasa letih . .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  123  47  4 June, 2020
  • SYOKNYAAA MINUM KOPI BOLEH KURUS!
.
.
#KLUBNALALEH adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
.
.
👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #KLUBNALALEH tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • SYOKNYAAA MINUM KOPI BOLEH KURUS!
    .
    .
    #KLUBNALALEH adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
    .
    1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
    3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
    4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
    5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
    .
    .
    👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #KLUBNALALEH tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  138  58  18 June, 2020
  • JANGAN CUBA JUS /KOPI NI JIKA ANDA TAK NAK KURUS !!
.
Nak kempiskan perut bakar sehari 1kg dengan pantas? Saya nak share resepi kurus dengan mudah dalam 1 minggu ni. Saya sendiri lost 19kg dalam 46 hari .

3 hari lost 3kg!
7 hari lost 10kg!
1 bulan lost 20kg!

Hanya minum 2x sehari

Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu terus cair

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • JANGAN CUBA JUS /KOPI NI JIKA ANDA TAK NAK KURUS !!
    .
    Nak kempiskan perut bakar sehari 1kg dengan pantas? Saya nak share resepi kurus dengan mudah dalam 1 minggu ni. Saya sendiri lost 19kg dalam 46 hari .

    3 hari lost 3kg!
    7 hari lost 10kg!
    1 bulan lost 20kg!

    Hanya minum 2x sehari

    Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu terus cair

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  153  60  2 June, 2020
  • LALEH- kalau salah bancuh memang tak boleh minum.. Muak, likat! Wekkkk
.
Sebab tu kena dapat guide yang betul dari seller 😎
.
Buat yang tak tau, laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. Jadi bancuh kena dengan air suam, bukan air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker.  Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
.
Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • LALEH- kalau salah bancuh memang tak boleh minum.. Muak, likat! Wekkkk
    .
    Sebab tu kena dapat guide yang betul dari seller 😎
    .
    Buat yang tak tau, laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. Jadi bancuh kena dengan air suam, bukan air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker. Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
    .
    Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  145  55  28 June, 2020