#glenmarie Instagram Photos & Videos

glenmarie - 67.9k posts

Hashtag Popularity

8.9
average comments
187.3
average likes

Latest #glenmarie Posts

  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
.
.
❌ Ini bukan kek Butter.
.
.
Flavour
✅Pandan
✅Coklat
✅Red velvet
✅Blueberry
✅Strawberry
✅Mocca
✅Oren
.
Harga
Plain Rm30
Flavour Rm40
.
.
Booking
0123604272
.
.
👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
.
.
#kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
#buttercake  #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya  #alammegah #bukitjelutongshahalam
  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
    .
    .
    ❌ Ini bukan kek Butter.
    .
    .
    Flavour
    ✅Pandan
    ✅Coklat
    ✅Red velvet
    ✅Blueberry
    ✅Strawberry
    ✅Mocca
    ✅Oren
    .
    Harga
    Plain Rm30
    Flavour Rm40
    .
    .
    Booking
    0123604272
    .
    .
    👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
    .
    .
    #kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
    #buttercake #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya #alammegah #bukitjelutongshahalam

  •  0  0  4 hours ago
  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
.
.
❌ Ini bukan kek Butter.
.
.
Flavour
✅Pandan
✅Coklat
✅Red velvet
✅Blueberry
✅Strawberry
✅Mocca
✅Oren
.
Harga
Plain Rm30
Flavour Rm40
.
.
Booking
0123604272
.
.
👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
.
.
#kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
#buttercake  #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya  #alammegah #bukitjelutongshahalam
  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
    .
    .
    ❌ Ini bukan kek Butter.
    .
    .
    Flavour
    ✅Pandan
    ✅Coklat
    ✅Red velvet
    ✅Blueberry
    ✅Strawberry
    ✅Mocca
    ✅Oren
    .
    Harga
    Plain Rm30
    Flavour Rm40
    .
    .
    Booking
    0123604272
    .
    .
    👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
    .
    .
    #kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
    #buttercake #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya #alammegah #bukitjelutongshahalam

  •  0  0  4 hours ago
  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
.
.
❌ Ini bukan kek Butter.
.
.
Flavour
✅Pandan
✅Coklat
✅Red velvet
✅Blueberry
✅Strawberry
✅Mocca
✅Oren
.
Harga
Plain Rm30
Flavour Rm40
.
.
Booking
0123604272
.
.
👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
.
.
#kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
#buttercake  #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya  #alammegah #bukitjelutongshahalam
  • Original Marble jelita saiz 8. Kek yang gebus
    .
    .
    ❌ Ini bukan kek Butter.
    .
    .
    Flavour
    ✅Pandan
    ✅Coklat
    ✅Red velvet
    ✅Blueberry
    ✅Strawberry
    ✅Mocca
    ✅Oren
    .
    Harga
    Plain Rm30
    Flavour Rm40
    .
    .
    Booking
    0123604272
    .
    .
    👉Self Collect Sec 25 Tmn Seri Muda Shah Alam👉Delivery By lala move rider
    .
    .
    #kekshahalam #kekmarblemurah #kekbutter #buttercake #marblejelita #marblejelitashahalam #homemade #sayajualkekpisang #shahalam
    #buttercake #buttercakes #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #corporatevents #kekmurah #kekmurahshahalam #cakeinsta #keksedap #kek #cakes #sayajualkeksedap #sayajualcake #cakeinstagram #shahalam #kotakemuning #glenmarie #klang#putraheights #ttdijaya #alammegah #bukitjelutongshahalam

  •  3  0  4 hours ago
  • One of ours VIP member drop us his ride Cross touran to fine tune Stage 2 plus we manage to get 213HP and 272NM from stock power. Strong and smooth ⁣
⁣
--------------------------------------------------------------------------------------------⁣⁣
⁣
🇲🇾 Volkspeed Motorsport (VSM)⁣⁣
☎ +60 10-668 2986 (Nelson)⁣⁣
☎ +60 16 662 5189 (Terrence)⁣⁣
☎ +60 12 345 7750 (Alex)⁣⁣
⁣
🇧🇳 JMA Volkspeed Motorsport (JVM)⁣⁣
☎ +673 880 4877 (General Enquiry & Appointment)⁣⁣
☎ +673 734 9383 (Performance - Jeff)⁣⁣
⁣⁣
--------------------------------------------------------------------------------------------⁣⁣
⁣⁣
#volkspeedmotorsport #jmavolkspeedmotorsport #crosstouran #touran #dynopro #volkswagenmalaysia #glenmarie #workshop
  • One of ours VIP member drop us his ride Cross touran to fine tune Stage 2 plus we manage to get 213HP and 272NM from stock power. Strong and smooth ⁣

    --------------------------------------------------------------------------------------------⁣⁣

    🇲🇾 Volkspeed Motorsport (VSM)⁣⁣
    ☎ +60 10-668 2986 (Nelson)⁣⁣
    ☎ +60 16 662 5189 (Terrence)⁣⁣
    ☎ +60 12 345 7750 (Alex)⁣⁣

    🇧🇳 JMA Volkspeed Motorsport (JVM)⁣⁣
    ☎ +673 880 4877 (General Enquiry & Appointment)⁣⁣
    ☎ +673 734 9383 (Performance - Jeff)⁣⁣
    ⁣⁣
    --------------------------------------------------------------------------------------------⁣⁣
    ⁣⁣
    #volkspeedmotorsport #jmavolkspeedmotorsport #crosstouran #touran #dynopro #volkswagenmalaysia #glenmarie #workshop

  •  7  0  4 hours ago
  • XTRA INCH
.
Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
.
*KEBAIKAN XTRA INCH*
➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
➡Membantu proses pembentukan otot
➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
.
XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
.
🏃Cod: Shah Alam & Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
*DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
.
#xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • XTRA INCH
    .
    Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
    .
    *KEBAIKAN XTRA INCH*
    ➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
    ➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
    ➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
    ➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
    ➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
    ➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
    ➡Membantu proses pembentukan otot
    ➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
    .
    XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
    .
    🏃Cod: Shah Alam & Klang
    📮Pos percuma keseluruh Malaysia
    .
    📞 WHATSAPP 0142397669
    .
    *DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
    .
    #xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  6 hours ago
  • 🔥 PINANG MUDA NATURAL CREAM
.
➡️ Krim istimewa yang dirumus dengan khasiat pinang muda yang mujarab untuk merawat masalah kelelakian dan Meningkatkan keupayaan zakar
.
➡️ Kegunaan luaran sahaja. Dilumur rata pada keseluruhan zakar, 30-60 minit sebelum GAME
.
➡️ Boleh disapu pada hari ON GAME atau boleh diamalkan sapu sebelum tidur, seminggu 2 kali
.
🔥 Kelebihan Krim Pinang Muda;
✔️ Bertahan lebih lama dari biasa.
✔️ Membesarkan saiz zakar.
✔️ Zakar lebih keras dan padat.
✔️ Merawat masalah mati pucuk dan lemah batin.
.
.
➡COD: Shah Alam, Klang, Subang Jaya
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Whatsapp 📞 0142397669
.
*DROPSHIP juga diperlukan*
.
#pinangmuda #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • 🔥 PINANG MUDA NATURAL CREAM
    .
    ➡️ Krim istimewa yang dirumus dengan khasiat pinang muda yang mujarab untuk merawat masalah kelelakian dan Meningkatkan keupayaan zakar
    .
    ➡️ Kegunaan luaran sahaja. Dilumur rata pada keseluruhan zakar, 30-60 minit sebelum GAME
    .
    ➡️ Boleh disapu pada hari ON GAME atau boleh diamalkan sapu sebelum tidur, seminggu 2 kali
    .
    🔥 Kelebihan Krim Pinang Muda;
    ✔️ Bertahan lebih lama dari biasa.
    ✔️ Membesarkan saiz zakar.
    ✔️ Zakar lebih keras dan padat.
    ✔️ Merawat masalah mati pucuk dan lemah batin.
    .
    .
    ➡COD: Shah Alam, Klang, Subang Jaya
    📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
    .
    Whatsapp 📞 0142397669
    .
    *DROPSHIP juga diperlukan*
    .
    #pinangmuda #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  6 hours ago
  • RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar
✔ Biar 3 Minit Untuk Serap
✔ Boleh Terus On The Game!
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • RAMBO SPRAY
    .
    TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
    SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
    . .
    Spray 3 Kali
    ✔ Sapu Seluruh Zakar
    ✔ Biar 3 Minit Untuk Serap
    ✔ Boleh Terus On The Game!
    ✔ Support 30-60 Minit Bersama
    ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
    ✔Tak Kebas & Tak Panas
    ✔Ada Kelulusan KKM
    ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
    .
    ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
    .
    📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
    .
    Wasap 📞0142397669
    .
    #rambospray #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  6 hours ago
  • READY STOCK GAISSS MINYAK TERAPI ALAM BONDA ROZITA

Minyak turun hàrga😍😍

Bukan senang nak dapat pròmosi minyak Rumah Hutan ni. Bahan susah nak dapat. Alhamdulillah kalini ada pròmosi khas untuk minyak.

Bermula 2 Ogos - 8 Ogos 2020

Naria Romasty #RM50
Khelin Myrha #RM70
Floral Aromatherapy #RM50
Jatro Phora #RM70

Setiap pembèlian salah satu dari minyak Rumah Hutan Bonda, anda layak untuk beli salah satu barang seperti berikut

 ROyal V
 Mustanir 

#PromosiMingguan

INFO LANJUT
✅Http://wasap.my/60103148728/oderjrm 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayashahalam
#jamuratumalayaonline
#shahalam
#ttdijaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#uitmshahalam
#seksyen13
#subangperdana
#mustanir
#royalv
#kurmadhuha
#kopiratu
#zinniamagenta
#marjaneoil
#keputihangatal
#wajargunajrm
#jutawanbonda 
#megaratu#jamu
#jrmsingapore#bazarpaknil
#minyakkhelin
#minyaknariaromasty
  • READY STOCK GAISSS MINYAK TERAPI ALAM BONDA ROZITA

    Minyak turun hàrga😍😍

    Bukan senang nak dapat pròmosi minyak Rumah Hutan ni. Bahan susah nak dapat. Alhamdulillah kalini ada pròmosi khas untuk minyak.

    Bermula 2 Ogos - 8 Ogos 2020

    Naria Romasty #RM50
    Khelin Myrha #RM70
    Floral Aromatherapy #RM50
    Jatro Phora #RM70

    Setiap pembèlian salah satu dari minyak Rumah Hutan Bonda, anda layak untuk beli salah satu barang seperti berikut

    ROyal V
    Mustanir

    #PromosiMingguan

    INFO LANJUT
    ✅Http://wasap.my/60103148728/oderjrm
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayashahalam
    #jamuratumalayaonline
    #shahalam
    #ttdijaya
    #glenmarie
    #bukitjelutong
    #uitmshahalam
    #seksyen13
    #subangperdana
    #mustanir
    #royalv
    #kurmadhuha
    #kopiratu
    #zinniamagenta
    #marjaneoil
    #keputihangatal
    #wajargunajrm
    #jutawanbonda
    #megaratu#jamu
    #jrmsingapore#bazarpaknil
    #minyakkhelin
    #minyaknariaromasty

  •  2  0  6 hours ago
  • Minyak turun hàrga😍😍

Bukan senang nak dapat pròmosi minyak Rumah Hutan ni. Bahan susah nak dapat. Alhamdulillah kalini ada pròmosi khas untuk minyak.

Bermula 2 Ogos - 8 Ogos 2020

Naria Romasty #RM50
Khelin Myrha #RM70
Floral Aromatherapy #RM50
Jatro Phora #RM70

Setiap pembèlian salah satu dari minyak Rumah Hutan Bonda, anda layak untuk beli salah satu barang seperti berikut

 ROyal V
 Mustanir 

#PromosiMingguan

INFO LANJUT
✅Http://wasap.my/60103148728/oderjrm 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayashahalam
#jamuratumalayaonline
#shahalam
#ttdijaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#uitmshahalam
#seksyen13
#subangperdana
#mustanir
#royalv
#kurmadhuha
#kopiratu
#zinniamagenta
#marjaneoil
#keputihangatal
#wajargunajrm
#jutawanbonda 
#megaratu#jamu
#jrmsingapore#bazarpaknil
#minyakkhelin
#minyaknariaromasty
  • Minyak turun hàrga😍😍

    Bukan senang nak dapat pròmosi minyak Rumah Hutan ni. Bahan susah nak dapat. Alhamdulillah kalini ada pròmosi khas untuk minyak.

    Bermula 2 Ogos - 8 Ogos 2020

    Naria Romasty #RM50
    Khelin Myrha #RM70
    Floral Aromatherapy #RM50
    Jatro Phora #RM70

    Setiap pembèlian salah satu dari minyak Rumah Hutan Bonda, anda layak untuk beli salah satu barang seperti berikut

    ROyal V
    Mustanir

    #PromosiMingguan

    INFO LANJUT
    ✅Http://wasap.my/60103148728/oderjrm
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayashahalam
    #jamuratumalayaonline
    #shahalam
    #ttdijaya
    #glenmarie
    #bukitjelutong
    #uitmshahalam
    #seksyen13
    #subangperdana
    #mustanir
    #royalv
    #kurmadhuha
    #kopiratu
    #zinniamagenta
    #marjaneoil
    #keputihangatal
    #wajargunajrm
    #jutawanbonda
    #megaratu#jamu
    #jrmsingapore#bazarpaknil
    #minyakkhelin
    #minyaknariaromasty

  •  1  0  6 hours ago
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  3  0  8 hours ago
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  4  0  9 hours ago
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  3  0  9 hours ago
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. 😂

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  3  0  9 hours ago

Top #glenmarie Posts