#girdleturki Instagram Photos & Videos

girdleturki - 2.4k posts

Hashtag Popularity

3.6
average comments
112.4
average likes

Latest #girdleturki Posts

  • Ramai yg repeat order #suretrim harini !!! Bila tnya sebab apa?? Diorg ckp sbb berjaya loss kg dan loss inch.. best sgt!! perut pun xde lapar je mcm dlu.. paling padu mkn 1 biji dah rasa kesan... Beli harini uolls dpt FREE losyen bakar lemak #XScurve berharga RM50.. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon  #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • Ramai yg repeat order #suretrim harini !!! Bila tnya sebab apa?? Diorg ckp sbb berjaya loss kg dan loss inch.. best sgt!! perut pun xde lapar je mcm dlu.. paling padu mkn 1 biji dah rasa kesan... Beli harini uolls dpt FREE losyen bakar lemak #XScurve berharga RM50.. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  2  0  20 August, 2019
  • JOM KITA BUAT GIRDLE TURKI CHALLENGE

Kami nak tengok siapa boleh pakai Girdle Turki paling pantas

Fitness coach kita @suraya_akish telah 'MENGERAH' peserta - peserta di gym beliau @fitmania_studio untuk menyahut cabaran kami.

Challenge semalam disertai oleh :

1) mozi xl
2) loya m
3) linda m
4) maimun xl

Cabaran telah dimenangi oleh Mozi dengan Masa 12:20 saat

Ada yang nak cabar? Share di Ig dan Sertakan hashtag #girdleturki . Kami akan repost๐Ÿ™‚

P/S : Bagi yang berada di area Kuala Lumpur Dan berminat untuk sertai sesi fitness atau Zumba, boleh DM @suraya_akish okay? Gerenti peluh berjurai2 sebab pilihan lagu semua best2๐Ÿ™‚

#girdleturki #gireleturkichallenge #setiawangsa #surprisedeliverysetiawangsa #muasetiawangsa #kualalumpur #muakualalumpur #fitnessmalaysia #zumbamalaysia #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetmurah #codkeramat #surprisedeliverykeramat #wangsamaju #wangsawalkmall #zumbamalaysia #gymmalaysia
  • JOM KITA BUAT GIRDLE TURKI CHALLENGE

    Kami nak tengok siapa boleh pakai Girdle Turki paling pantas

    Fitness coach kita @suraya_akish telah 'MENGERAH' peserta - peserta di gym beliau @fitmania_studio untuk menyahut cabaran kami.

    Challenge semalam disertai oleh :

    1) mozi xl
    2) loya m
    3) linda m
    4) maimun xl

    Cabaran telah dimenangi oleh Mozi dengan Masa 12:20 saat

    Ada yang nak cabar? Share di Ig dan Sertakan hashtag #girdleturki . Kami akan repost๐Ÿ™‚

    P/S : Bagi yang berada di area Kuala Lumpur Dan berminat untuk sertai sesi fitness atau Zumba, boleh DM @suraya_akish okay? Gerenti peluh berjurai2 sebab pilihan lagu semua best2๐Ÿ™‚

    #girdleturki #gireleturkichallenge #setiawangsa #surprisedeliverysetiawangsa #muasetiawangsa #kualalumpur #muakualalumpur #fitnessmalaysia #zumbamalaysia #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetmurah #codkeramat #surprisedeliverykeramat #wangsamaju #wangsawalkmall #zumbamalaysia #gymmalaysia

  •  60  6  20 August, 2019
  • HANYA PERLU MAKAN SEBIJI SEHARI
- Sesuai utk lelaki & wanita
- Membantu mengawal selera makan
- Mengawal kolestroll dlm ba-dan
- Memperbaiki sistem penghadaman
- Menyingkirkan toksinn dlm ba-dan

Seminggu dah nampak perubahan ketara pada bahagian pinggang, peha, dan bawah dagu.
.
Untuk yang serius nak kami bantu... ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • HANYA PERLU MAKAN SEBIJI SEHARI
    - Sesuai utk lelaki & wanita
    - Membantu mengawal selera makan
    - Mengawal kolestroll dlm ba-dan
    - Memperbaiki sistem penghadaman
    - Menyingkirkan toksinn dlm ba-dan

    Seminggu dah nampak perubahan ketara pada bahagian pinggang, peha, dan bawah dagu.
    .
    Untuk yang serius nak kami bantu... ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  2  0  20 August, 2019
  • HUIII BIOR BETUL? 7 HARI JE?

Yerr dalam 7 hari korang dah boleh rasa perubahan, mmg cepat betul kesan penangan #SURETRIM ni, sbb tu ramai berjaya.

Ehhh japppp... tadi kata dlm masa 7 hari??? tapi kenapa Sis kita ni baru 4 hari dah turun 1.3kg????
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..... Betul-betul pantas & berkesan ni!!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#fstrim #sebijisehari #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #affiyahkhalid #blackpink #wasapme_0199706042

#HQSTTSATIE
  • HUIII BIOR BETUL? 7 HARI JE?

    Yerr dalam 7 hari korang dah boleh rasa perubahan, mmg cepat betul kesan penangan #SURETRIM ni, sbb tu ramai berjaya.

    Ehhh japppp... tadi kata dlm masa 7 hari??? tapi kenapa Sis kita ni baru 4 hari dah turun 1.3kg????
    ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..... Betul-betul pantas & berkesan ni!!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #fstrim #sebijisehari #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #affiyahkhalid #blackpink #wasapme_0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  0  0  20 August, 2019
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
.
Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
.
AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI.  Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
.
Harga Asal : RM199
Harga Promosi : RM169
Free Postage
Free Gift
.
Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
.
Pembelian GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
.
#girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysia  #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia #mothercaremalaysia #ibuberpantang #babymalaysia #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #anakku
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
    .
    Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
    .
    AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI. Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    .
    Harga Asal : RM199
    Harga Promosi : RM169
    Free Postage
    Free Gift
    .
    Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
    .
    #girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysia #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia #mothercaremalaysia #ibuberpantang #babymalaysia #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #anakku

  •  2  0  19 August, 2019
  • Aduhh pelik tapi benar..
7 hari baru turun 2KG..
Gara-gara telan #SureTrim berat hilang... Sure Trim pantas bakar kalori berganda dengan sapuan #Lotionkurus #XScurve dapat secara percuma. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #coachkurus #zumbadance #fairfit #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • Aduhh pelik tapi benar..
    7 hari baru turun 2KG..
    Gara-gara telan #SureTrim berat hilang... Sure Trim pantas bakar kalori berganda dengan sapuan #Lotionkurus #XScurve dapat secara percuma. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #coachkurus #zumbadance #fairfit #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  0  0  19 August, 2019
  • KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN

Girdle Turki telah mendaftarkan perniagaan di website www.kahwinmall.com sebagai vendor di bawah kategori "Cenderahati Dan Aksesori"

Kami menerima banyak permintaan Girdle Turki daripada golongan wanita yang ingin melangsungkan perkahwinan.

Di hari pernikahan dan persandingan, dah tentu lah pengantin nak kena nampak cantik baik di dalam gambar, mahupun di hadapan tetamu Kan?๐Ÿ™‚ Perut yang berlipat WAJIB disembunyikan

Kami percaya, dengan adanya kami di @kahwin.mall , kami dapat memberikan 'option' kepada bakal - bakal pengantin untuk kelihatan lebih RAMPING, SLIM menawan.

Bagi pemilik butik pengantin, sekiranya berminat untuk berkolaborasi dengan Girdle Turki , boleh juga hubungi kami ya. Kami akan berikan tawaran yang cukup menarik๐Ÿ™‚

#girdleturki #perkahwinanmelayu #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #pakejperkahwinan #inspirasiperkahwinan #hantaranperkahwinan #jurugambarperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #doorgiftperkahwinan #kahwin #kahwinbajet #bajukahwin #gambarkahwin #doorgiftkahwin #pakejkahwin #hantarankahwin #jomkahwin #kadkahwin #kendurikahwin #makeupkahwin #kahwinsingapura
  • KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN

    Girdle Turki telah mendaftarkan perniagaan di website www.kahwinmall.com sebagai vendor di bawah kategori "Cenderahati Dan Aksesori"

    Kami menerima banyak permintaan Girdle Turki daripada golongan wanita yang ingin melangsungkan perkahwinan.

    Di hari pernikahan dan persandingan, dah tentu lah pengantin nak kena nampak cantik baik di dalam gambar, mahupun di hadapan tetamu Kan?๐Ÿ™‚ Perut yang berlipat WAJIB disembunyikan

    Kami percaya, dengan adanya kami di @kahwin.mall , kami dapat memberikan 'option' kepada bakal - bakal pengantin untuk kelihatan lebih RAMPING, SLIM menawan.

    Bagi pemilik butik pengantin, sekiranya berminat untuk berkolaborasi dengan Girdle Turki , boleh juga hubungi kami ya. Kami akan berikan tawaran yang cukup menarik๐Ÿ™‚

    #girdleturki #perkahwinanmelayu #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #pakejperkahwinan #inspirasiperkahwinan #hantaranperkahwinan #jurugambarperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #doorgiftperkahwinan #kahwin #kahwinbajet #bajukahwin #gambarkahwin #doorgiftkahwin #pakejkahwin #hantarankahwin #jomkahwin #kadkahwin #kendurikahwin #makeupkahwin #kahwinsingapura

  •  14  1  16 August, 2019
  • Muka dah shantikkk tapi Peroot masih buncettt?? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Nak pinggang ramping... taknak buncett wajib amik cuba #suretrim...
cuma #sebijisehari je dan yang paling besttt FREE corset #bodyramping berharga RM60!! Comfirm trim habissss lemaksss kt perott tu... tak percaya? tgk ni ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
๐Ÿ’•Berminat tekan link kat Bio

#fstrim  #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #bizzyboddy #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #wasapme_0199706042

#HQSTTSATIE
  • Muka dah shantikkk tapi Peroot masih buncettt?? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Nak pinggang ramping... taknak buncett wajib amik cuba #suretrim...
    cuma #sebijisehari je dan yang paling besttt FREE corset #bodyramping berharga RM60!! Comfirm trim habissss lemaksss kt perott tu... tak percaya? tgk ni ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
    ๐Ÿ’•Berminat tekan link kat Bio

    #fstrim #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #bizzyboddy #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #wasapme_0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  0  0  15 August, 2019
  • FRUST UNTUK KURUS? 
DAH TRY BERMACAM PRODUK TAPI TAK BERJAYA?
SAYA DAH EXERCISE DAN DIET KETAT TAPI RESULT ZERO! 
Jangan RISAUโ€ฆ.KAMI  BONGKAR  RAHSIA UNTUK  KURUS DAN SIHAT YANG SGT BERKESAN DAN EFEKTIF ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy  #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • FRUST UNTUK KURUS?
    DAH TRY BERMACAM PRODUK TAPI TAK BERJAYA?
    SAYA DAH EXERCISE DAN DIET KETAT TAPI RESULT ZERO!
    Jangan RISAUโ€ฆ.KAMI BONGKAR RAHSIA UNTUK KURUS DAN SIHAT YANG SGT BERKESAN DAN EFEKTIF ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  5  0  15 August, 2019
  • Selamat datang kepada distributor baru kami

Pn. Zainab
Area: Negri Sembilan

Sekiranya ada customer di area berdekatan dan  berminat untuk order Girdle Turki, boleh contact Pn. Zainab ye๐Ÿ™‚

Jangan risau. Pn. Zainab baik orangnya.

Wasap Pn. Zainab : 0193918683

#girdleturki #seremban #seremban2 #negerisembilan #muanegerisembilan #senawang #muasenawang #codsenawang #kualapilah #rembau #tampin #bahau #ampangan #portdickson #jelebu #serembanbaker #seremban3 #muaseremban #pelaminseremban #surprisedeliveryseremban #surpriseplannerseremban #codseremban #inaiseremban #seremban
  • Selamat datang kepada distributor baru kami

    Pn. Zainab
    Area: Negri Sembilan

    Sekiranya ada customer di area berdekatan dan berminat untuk order Girdle Turki, boleh contact Pn. Zainab ye๐Ÿ™‚

    Jangan risau. Pn. Zainab baik orangnya.

    Wasap Pn. Zainab : 0193918683

    #girdleturki #seremban #seremban2 #negerisembilan #muanegerisembilan #senawang #muasenawang #codsenawang #kualapilah #rembau #tampin #bahau #ampangan #portdickson #jelebu #serembanbaker #seremban3 #muaseremban #pelaminseremban #surprisedeliveryseremban #surpriseplannerseremban #codseremban #inaiseremban #seremban

  •  13  1  15 August, 2019
  • Alhamdulillah, Girdle Turki dah bantu ramai customer yang bermasalah dengan girdle.

Customer ada bermacam2 masalah dan kami cuba selesaikan sebanyak yang boleh.

Masalah utama pemakai girdle yang UTAMA sekali adalah KESELESAAN

Kami hasilkan girdle yang tiada cangkuk

Kami hasilkan material yang tidak panas

Kami mudahkan pemakaian dan pergerakan apabila dipakai

Kami sasarkan pengguna kami kepada glongan tertentu:

1. Pemakai baju kurung
2. Pemakai skirt
3. Pemakai jubah
4. Lepas bersalin
5. Bakal pengantin

Pada awalnya, kami tidak sasarkan kepada pemakai seluar. Tapi alhamdulillah, customer mengambil inisiatif sendiri untuk cuba dan ya, MASIH BOLEH (sila rujuk feedback customer di ig kami ya)

Bagi customer yang masih belum try, boleh DM kami sekiranya memerlukan keterangan yang lebih details ya๐Ÿ˜Š

#girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • Alhamdulillah, Girdle Turki dah bantu ramai customer yang bermasalah dengan girdle.

    Customer ada bermacam2 masalah dan kami cuba selesaikan sebanyak yang boleh.

    Masalah utama pemakai girdle yang UTAMA sekali adalah KESELESAAN

    Kami hasilkan girdle yang tiada cangkuk

    Kami hasilkan material yang tidak panas

    Kami mudahkan pemakaian dan pergerakan apabila dipakai

    Kami sasarkan pengguna kami kepada glongan tertentu:

    1. Pemakai baju kurung
    2. Pemakai skirt
    3. Pemakai jubah
    4. Lepas bersalin
    5. Bakal pengantin

    Pada awalnya, kami tidak sasarkan kepada pemakai seluar. Tapi alhamdulillah, customer mengambil inisiatif sendiri untuk cuba dan ya, MASIH BOLEH (sila rujuk feedback customer di ig kami ya)

    Bagi customer yang masih belum try, boleh DM kami sekiranya memerlukan keterangan yang lebih details ya๐Ÿ˜Š

    #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  25  15  14 August, 2019
  • " Nak pakai Masa berpantang boleh ke ? " Kenapa tak boleh ? Mestilah boleh ๐Ÿ˜˜
.
.
Tak susah pun nak ke bilik air. Cuma perlu lipat girdle keatas je. Cerr baca feedback akak Siti Hadijah kat gambar tuuu ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜
.
.
#girdleturki
  • " Nak pakai Masa berpantang boleh ke ? " Kenapa tak boleh ? Mestilah boleh ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Tak susah pun nak ke bilik air. Cuma perlu lipat girdle keatas je. Cerr baca feedback akak Siti Hadijah kat gambar tuuu ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜
    .
    .
    #girdleturki

  •  5  0  13 August, 2019
  • " Nak pakai Masa berpantang boleh ke ? " Kenapa tak boleh ? Mestilah boleh ๐Ÿ˜˜
.
.
Tak susah pun nak ke bilik air. Cuma perlu lipat girdle keatas je. Cerr baca feedback akak Siti Hadijah kat gambar tuuu ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜
.
.
#girdleturki
  • " Nak pakai Masa berpantang boleh ke ? " Kenapa tak boleh ? Mestilah boleh ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Tak susah pun nak ke bilik air. Cuma perlu lipat girdle keatas je. Cerr baca feedback akak Siti Hadijah kat gambar tuuu ๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜
    .
    .
    #girdleturki

  •  5  0  13 August, 2019
  • #repost @girdleturki.  www.wasap/my017336713
ใƒปใƒปใƒป
Hip Hugger kalau pakai dengan seluar training pun takde masalah.

Kalau sis rujuk balik video Hip Hugger kat dalam post tempoh hari, kita dah buat breathable test. Kalau asap boleh tembus material kain, ini bermakna material boleh menyerap peluh dengan baik.

Cuba try dengan material Neoprene. Boleh tak asap tembus material? Siapa ada buat test, sila tag kami ya๐Ÿ™‚

#girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • #repost @girdleturki. www.wasap/my017336713
    ใƒปใƒปใƒป
    Hip Hugger kalau pakai dengan seluar training pun takde masalah.

    Kalau sis rujuk balik video Hip Hugger kat dalam post tempoh hari, kita dah buat breathable test. Kalau asap boleh tembus material kain, ini bermakna material boleh menyerap peluh dengan baik.

    Cuba try dengan material Neoprene. Boleh tak asap tembus material? Siapa ada buat test, sila tag kami ya๐Ÿ™‚

    #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  3  0  13 August, 2019
  • Hip Hugger kalau pakai dengan seluar training pun takde masalah.

Kalau sis rujuk balik video Hip Hugger kat dalam post tempoh hari, kita dah buat breathable test. Kalau asap boleh tembus material kain, ini bermakna material boleh menyerap peluh dengan baik.

Cuba try dengan material Neoprene. Boleh tak asap tembus material? Siapa ada buat test, sila tag kami ya๐Ÿ™‚

#girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • Hip Hugger kalau pakai dengan seluar training pun takde masalah.

    Kalau sis rujuk balik video Hip Hugger kat dalam post tempoh hari, kita dah buat breathable test. Kalau asap boleh tembus material kain, ini bermakna material boleh menyerap peluh dengan baik.

    Cuba try dengan material Neoprene. Boleh tak asap tembus material? Siapa ada buat test, sila tag kami ya๐Ÿ™‚

    #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  21  4  13 August, 2019
  • Check out our pricing
.
.
GIRDLE TURKI HIP HUGGER (FREE SIZE)
.
.
Pembelian Hip Hugger by GIRDLE TURKI dan GIRDLE  TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
.
#girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysiaย  #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia  #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #kurus #slim #bodyshape
  • Check out our pricing
    .
    .
    GIRDLE TURKI HIP HUGGER (FREE SIZE)
    .
    .
    Pembelian Hip Hugger by GIRDLE TURKI dan GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
    .
    #girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysiaย  #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #kurus #slim #bodyshape

  •  3  0  10 August, 2019
  • MACAMMANA NAK DAPATKAN FREE GIFT BURNER BOOSTER?
.
Ada 3 Cara:
.
1. Beli 1 x Girdle Turki
2. Beli 1 x Girdle Turki + 1 Hip Hugger
3. Beli 1 x Girdle Turki + 3 Hip Hugger
.
Pendek kata, mana - mana pembelian yang ada Girdle Turki akan dapat BURNER BOOSTER dari kami ye
.
BURNER BOOSTER adalah losyen yang membantu untuk meningkatkan pembakaran lemak pada kulit. Diperbuat daripada bahan organik kayu argan dan ekstrak halia.
.
LIMITED STOCK, LIMITED TIME ONLY!
.
Pembelian Hip Hugger dan Girdle by GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
.
#girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysia  #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia  #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #kurus #slim #bodyshape
  • MACAMMANA NAK DAPATKAN FREE GIFT BURNER BOOSTER?
    .
    Ada 3 Cara:
    .
    1. Beli 1 x Girdle Turki
    2. Beli 1 x Girdle Turki + 1 Hip Hugger
    3. Beli 1 x Girdle Turki + 3 Hip Hugger
    .
    Pendek kata, mana - mana pembelian yang ada Girdle Turki akan dapat BURNER BOOSTER dari kami ye
    .
    BURNER BOOSTER adalah losyen yang membantu untuk meningkatkan pembakaran lemak pada kulit. Diperbuat daripada bahan organik kayu argan dan ekstrak halia.
    .
    LIMITED STOCK, LIMITED TIME ONLY!
    .
    Pembelian Hip Hugger dan Girdle by GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI ๐Ÿ“ฒ0173966979
    .
    #girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysia #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #kurus #slim #bodyshape

  •  1  0  10 August, 2019
  • Masalahkan kalau pakai baju lawa, tetiba lengan ketat, pinggul ketat dah macam pinjam baju adik je.. Sebelum makan SURE TRIM pergi memana aja pakai Baju T, nak pakai baju lawa semua dah tak muat.

Selepas telan SURE TRIM baju yang ketat tu dah muat, dah longgar nampak selesa.. SURE TRIM bagus sebab ia bakar lemak lamak, pantas berkesan.

SURE TRIM mempunyai kelulusan KKM. Usah ragu, usah bimbang.. Pasti selamat dan berkesan ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • Masalahkan kalau pakai baju lawa, tetiba lengan ketat, pinggul ketat dah macam pinjam baju adik je.. Sebelum makan SURE TRIM pergi memana aja pakai Baju T, nak pakai baju lawa semua dah tak muat.

    Selepas telan SURE TRIM baju yang ketat tu dah muat, dah longgar nampak selesa.. SURE TRIM bagus sebab ia bakar lemak lamak, pantas berkesan.

    SURE TRIM mempunyai kelulusan KKM. Usah ragu, usah bimbang.. Pasti selamat dan berkesan ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #suretrim #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freeXsCurveLotion #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #exo #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  2  0  8 August, 2019
  • Sure Trim Boleh Susutkan Badan Dengan Cepat.

Lihat Perbezaan Ketara, Baju Longgar, Pipi Kurang Tembam.

#SureTrim Product Yang Viral  #LulusKKM ,
Selamat Dimakan Jom Dapatkan Pakej Jimat #FreeCORSET #FreePostage #ByRoserichEmpires ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#fstrim #kurusramping #luluskkm #freeXsCurveLotion #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • Sure Trim Boleh Susutkan Badan Dengan Cepat.

    Lihat Perbezaan Ketara, Baju Longgar, Pipi Kurang Tembam.

    #SureTrim Product Yang Viral #LulusKKM ,
    Selamat Dimakan Jom Dapatkan Pakej Jimat #FreeCORSET #FreePostage #ByRoserichEmpires ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #fstrim #kurusramping #luluskkm #freeXsCurveLotion #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  0  0  8 August, 2019
  • Ramai yg repeat order #suretrim harini !!! Bila tnya sebab apa?? Diorg ckp sbb berjaya loss kg dan loss inch.. best sgt!! perut pun xde lapar je mcm dlu.. paling padu mkn 1 biji dah rasa kesan... Beli harini uolls dpt FREE losyen bakar lemak #XScurve berharga RM50.. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon  #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

#HQSTTSATIE
  • Ramai yg repeat order #suretrim harini !!! Bila tnya sebab apa?? Diorg ckp sbb berjaya loss kg dan loss inch.. best sgt!! perut pun xde lapar je mcm dlu.. paling padu mkn 1 biji dah rasa kesan... Beli harini uolls dpt FREE losyen bakar lemak #XScurve berharga RM50.. ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon #kurusramping #roserichempire #luluskkm #freepostage #freeguide #harumnita #sobella #dianz #demica #coachkurus #zumbadance #fairfit #dxfitz #ctdk #aznilnawawihm #plussize #klubnalaleh #tehkurus #kurussihat #bodyramping #bizzyboddy #jusdeinaslimax #meeracle #girdleturki #pinklady #tanpadietketat #wasap_me0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  5  0  8 August, 2019
  • HUIII BIOR BETUL? 7 HARI JE?

Yerr dalam 7 hari korang dah boleh rasa perubahan, mmg cepat betul kesan penangan #SURETRIM ni, sbb tu ramai berjaya.

Ehhh japppp... tadi kata dlm masa 7 hari??? tapi kenapa Sis kita ni baru 4 hari dah turun 1.3kg????
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..... Betul-betul pantas & berkesan ni!!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

#fstrim #sebijisehari #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #affiyahkhalid #blackpink #wasapme_0199706042

#HQSTTSATIE
  • HUIII BIOR BETUL? 7 HARI JE?

    Yerr dalam 7 hari korang dah boleh rasa perubahan, mmg cepat betul kesan penangan #SURETRIM ni, sbb tu ramai berjaya.

    Ehhh japppp... tadi kata dlm masa 7 hari??? tapi kenapa Sis kita ni baru 4 hari dah turun 1.3kg????
    ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..... Betul-betul pantas & berkesan ni!!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’•tekan link kat Bio utk fast respon

    #fstrim #sebijisehari #luluskkm #pilkurusramping #freeXsCurveLotion #freeguide #freepostage #harumnita #tanpadietketat #girdleturki #kopiklubna #laleh #ctdk #fashasandha #tehkurus #meeracle #zumbadance #dxfitz #kopigelek #coachkurus #ubatkurussihat #demica #fairfit #paknil #jomkurus #affiyahkhalid #blackpink #wasapme_0199706042

    #HQSTTSATIE

  •  1  0  8 August, 2019

Top #girdleturki Posts

  • Bagusssss my friend @arianie47 dah buat bisnes #girdleturki  sapa perut yang membuak buak di pagi syawal ... mmg bagus guna ni tak propa weiiiii baguss!!! Congrats darling! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
  • Bagusssss my friend @arianie47 dah buat bisnes #girdleturki sapa perut yang membuak buak di pagi syawal ... mmg bagus guna ni tak propa weiiiii baguss!!! Congrats darling! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

  •  1,769  11  7 January, 2019
  • Sukuri Vs Shukri.. Kebetulan dua dua pakai baju merah ... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† .. Tak sangka dapat berjumpa dengan @sukuribrahim .. Orgnya kecil tapi berjiwa besar .. Nice meeting you!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ..Sapa2 yg nak jumpa mereka jom ke EMV Hall Manjung .. Yg penting booth Girdle Turki  dan Hattan Exclusive pun  hado .. #girdleturki #bajumelayuraya #janganmenyesaldikemudianhari #jombeli
  • Sukuri Vs Shukri.. Kebetulan dua dua pakai baju merah ... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† .. Tak sangka dapat berjumpa dengan @sukuribrahim .. Orgnya kecil tapi berjiwa besar .. Nice meeting you!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ..Sapa2 yg nak jumpa mereka jom ke EMV Hall Manjung .. Yg penting booth Girdle Turki dan Hattan Exclusive pun hado .. #girdleturki #bajumelayuraya #janganmenyesaldikemudianhari #jombeli

  •  264  3  30 March, 2019
  • Bila nak buat promo tapi tak mandi !! ๐Ÿคช๐Ÿคช.. Haha .. Kalau ada yg interested DM akak okayy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #girdleturki #punbole
  • Bila nak buat promo tapi tak mandi !! ๐Ÿคช๐Ÿคช.. Haha .. Kalau ada yg interested DM akak okayy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #girdleturki #punbole

  •  102  7  28 January, 2019
  • Hello kawan2... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Thank you Dara Khadija promote kan Girdle Turki ibu .. Haaa sapa nak nampak ramping boleh DM ibu Dija okay kawan kawan !๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ @honeyzara โ€œSHHHH! BIARLAH RAHSIA!" ๐Ÿ˜„๐Ÿคซ
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur โ€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantikโ€. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage

#girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia
  • Hello kawan2... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Thank you Dara Khadija promote kan Girdle Turki ibu .. Haaa sapa nak nampak ramping boleh DM ibu Dija okay kawan kawan !๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ @honeyzara โ€œSHHHH! BIARLAH RAHSIA!" ๐Ÿ˜„๐Ÿคซ
    .
    .
    Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur โ€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantikโ€. .
    Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay!
    Rm169 included postage

    #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

  •  373  18  11 February, 2019
  • HELLO PEPOL!!!! Are you ready to dance along with our talented presenters?! ๐Ÿ˜ฑ

Here we have Master Trainee Adi ๐Ÿ˜Ž He'll bring out the excitement at FitMania Neon 2.0 Fitness Beats!! ๐Ÿ”ฅ

Sure you dont wanna miss this so yall better go get your tickets now  FOR ONLY RM80!

#FitManiaNeon2 #Aerobics #HipHopCardio #TheMixbyPiloxing #Zumba #StrongbyZumba

#fitmanianeon2019 #girdleturki #codsetiawangsa #dyxysetiawangsa #codsetiawangsa #muasetiawangsa #shakleesetiawangsa #marykaysetiawangsa #codkeramat #datokeramat #tamankeramat #surprisedeliverykeramat  #ampangjaya #ampang #muaampang #dyxyampang #wangsamelawati #tamanmelawati
  • HELLO PEPOL!!!! Are you ready to dance along with our talented presenters?! ๐Ÿ˜ฑ

    Here we have Master Trainee Adi ๐Ÿ˜Ž He'll bring out the excitement at FitMania Neon 2.0 Fitness Beats!! ๐Ÿ”ฅ

    Sure you dont wanna miss this so yall better go get your tickets now FOR ONLY RM80!

    #FitManiaNeon2 #Aerobics #HipHopCardio #TheMixbyPiloxing #Zumba #StrongbyZumba

    #fitmanianeon2019 #girdleturki #codsetiawangsa #dyxysetiawangsa #codsetiawangsa #muasetiawangsa #shakleesetiawangsa #marykaysetiawangsa #codkeramat #datokeramat #tamankeramat #surprisedeliverykeramat #ampangjaya #ampang #muaampang #dyxyampang #wangsamelawati #tamanmelawati

  •  61  8  24 October, 2019
  • Terima kasih Datin @arianie47 isteri kepada Dato' Hattan, hadiahkan Wani Girdle Turki.
.
Bagusnya Girdle ni TIADA CANGKUK. Nak pakai cuma sarung dari kaki dan tarik ke atas. 
Tidak perlu buka girdle untuk ke tandas. Cukup sekadar lipat ke atas..Senangkan?? โ˜บ๏ธ
.
Kalau pakai baju kurung ke, baju kebaya ke atau jubah ke, kalau pakai #girdleturki
kat dalam, badan nampak lebih kemas dan rapi..
.
Haa.. wanita2 yang nak dapat girdle ni boleh follow Datin @arianie47 dan tanya nak beli cmne. Harga sangat mampu milik dan paling penting Ada "lifetime warranty" tau.. Datin pun baik..Tq Datin..โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
.
#terimakasih
#alhamdulillah #syukur #senyumselalu #inspirasisukur #datohattan #rendangtakberbuah #inspirasisukur #okutapiok #girdle
  • Terima kasih Datin @arianie47 isteri kepada Dato' Hattan, hadiahkan Wani Girdle Turki.
    .
    Bagusnya Girdle ni TIADA CANGKUK. Nak pakai cuma sarung dari kaki dan tarik ke atas.
    Tidak perlu buka girdle untuk ke tandas. Cukup sekadar lipat ke atas..Senangkan?? โ˜บ๏ธ
    .
    Kalau pakai baju kurung ke, baju kebaya ke atau jubah ke, kalau pakai #girdleturki
    kat dalam, badan nampak lebih kemas dan rapi..
    .
    Haa.. wanita2 yang nak dapat girdle ni boleh follow Datin @arianie47 dan tanya nak beli cmne. Harga sangat mampu milik dan paling penting Ada "lifetime warranty" tau.. Datin pun baik..Tq Datin..โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
    .
    .
    #terimakasih
    #alhamdulillah #syukur #senyumselalu #inspirasisukur #datohattan #rendangtakberbuah #inspirasisukur #okutapiok #girdle

  •  427  3  14 April, 2019