#girdletonggek Instagram Photos & Videos

girdletonggek - 1.1k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
11.6
average likes

Latest #girdletonggek Posts

  • BEFORE & AFTER PAKAI BENGKUNG😱😱
.
.
Sis faham sangat perasaan orang yg badan comel ni bila nak pakai apa2 jenis baju mesti tak ada confident. Sbb yelah takut lemak2 tersembul keluar & menggeleber je kan.
.
.
Tapi lepas ni sis janji korang takkan rasa dah semua tu selepas mengggunakan bengkung by Nursajat‼️
.
.
Kita tak menjanjikan dari badan XXL terus dapat pinggang slim.
Tapi sekurang-kurangnya dapat sorokkan lemak2 secara instant & sekaligus dapat bakar lemak sedikit demi sedikit. Pakai je setiap hari selama 8 jam diserta dgn pemakaian lotion panas untuk cepatkan proses💯
.
Ready stok, klik link di bio skrg 
.
#bengkungsajatkedah 
#bengkungsajatsungaipetani
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatalorstar
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatterenggganu
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatsarawak
#bengkungmurah
#bengkungmalaysia 
#bengkungviral
#girdletonggek 
#girdlesajat 
#letsgirlde
#letsbodycun
#tipsdiet
#nursajat
#nursajat23
#workout
#bengkungplussize
#girdleplussize
  • BEFORE & AFTER PAKAI BENGKUNG😱😱
    .
    .
    Sis faham sangat perasaan orang yg badan comel ni bila nak pakai apa2 jenis baju mesti tak ada confident. Sbb yelah takut lemak2 tersembul keluar & menggeleber je kan.
    .
    .
    Tapi lepas ni sis janji korang takkan rasa dah semua tu selepas mengggunakan bengkung by Nursajat‼️
    .
    .
    Kita tak menjanjikan dari badan XXL terus dapat pinggang slim.
    Tapi sekurang-kurangnya dapat sorokkan lemak2 secara instant & sekaligus dapat bakar lemak sedikit demi sedikit. Pakai je setiap hari selama 8 jam diserta dgn pemakaian lotion panas untuk cepatkan proses💯
    .
    Ready stok, klik link di bio skrg
    .
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatsungaipetani
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatalorstar
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatterenggganu
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungmurah
    #bengkungmalaysia
    #bengkungviral
    #girdletonggek
    #girdlesajat
    #letsgirlde
    #letsbodycun
    #tipsdiet
    #nursajat
    #nursajat23
    #workout
    #bengkungplussize
    #girdleplussize

  •  0  0  15 minutes ago
  • SIAPA ADA MASALAH BAHU MENGGELEBER??

.
BENGKUNG LENGAN HALF BODY!!
LETS BODY CUN💯💯💯💯💯💯💯 RM139.90 sahaja!!!. (BENGKUNG TANGAN + FULL COVERAGE BODY). NEW PRODUCTION!! mempunyai 2 colour!! RM139.90 sahaja!!! ORDER NOW UOLS!!
.
.
✅mempunyai 7 magnet pecahan lemak
✅material produk sesuai untuk mengecilkan lengan,bahu,dan belakang.
✅mempunyai span bra yang sangat flexible (boleh di pasang@dibuka).
✅mempunyai 2 colour (black/brown).
✅cengkaman pada tubuh anda.
✅mempunyai  2 saiz(Gorgeous/Fabolous)
✅mudah di basuh(hand wash)
✅material tidak panas
✅material spandex mesra cuaca(tidak panas).
✅sesuai untuk mereka mempunyai lengan yang besar,gelebeh,tak frim,mempunyai masalah lemak berlebihan di bahagian belakang.
✅KESAN SEAWAL 4 hari

SIZE DI KELUARKAN MENGIKUT UKURAN BERAT & UKURAN BREAST SI PENGGUNA *Gorgeous 50 - 65 kg*
XS S M
70B / 70C / 75B / 75C / 75D / 80B / 80C *Fabolous 65 - 75kg*
L XL XXL
80D / 85B / 85C / 85D / 90B / 90C

so tunggu apa lg uols!!! ODER NOW NOW NOW!!!!!!
.
.
#bengkungsajatkedah 
#bengkungsajatsungaipetani
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatalorstar
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatterenggganu
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatsarawak
#bengkungmurah
#bengkungmalaysia 
#bengkungviral
#girdletonggek 
#girdlesajat 
#letsgirlde
#letsbodycun
#tipsdiet
#nursajat
#nursajat23
#workout
#bengkungplussize
#girdleplussize
  • SIAPA ADA MASALAH BAHU MENGGELEBER??

    .
    BENGKUNG LENGAN HALF BODY!!
    LETS BODY CUN💯💯💯💯💯💯💯 RM139.90 sahaja!!!. (BENGKUNG TANGAN + FULL COVERAGE BODY). NEW PRODUCTION!! mempunyai 2 colour!! RM139.90 sahaja!!! ORDER NOW UOLS!!
    .
    .
    ✅mempunyai 7 magnet pecahan lemak
    ✅material produk sesuai untuk mengecilkan lengan,bahu,dan belakang.
    ✅mempunyai span bra yang sangat flexible (boleh di pasang@dibuka).
    ✅mempunyai 2 colour (black/brown).
    ✅cengkaman pada tubuh anda.
    ✅mempunyai 2 saiz(Gorgeous/Fabolous)
    ✅mudah di basuh(hand wash)
    ✅material tidak panas
    ✅material spandex mesra cuaca(tidak panas).
    ✅sesuai untuk mereka mempunyai lengan yang besar,gelebeh,tak frim,mempunyai masalah lemak berlebihan di bahagian belakang.
    ✅KESAN SEAWAL 4 hari

    SIZE DI KELUARKAN MENGIKUT UKURAN BERAT & UKURAN BREAST SI PENGGUNA *Gorgeous 50 - 65 kg*
    XS S M
    70B / 70C / 75B / 75C / 75D / 80B / 80C *Fabolous 65 - 75kg*
    L XL XXL
    80D / 85B / 85C / 85D / 90B / 90C

    so tunggu apa lg uols!!! ODER NOW NOW NOW!!!!!!
    .
    .
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatsungaipetani
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatalorstar
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatterenggganu
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungmurah
    #bengkungmalaysia
    #bengkungviral
    #girdletonggek
    #girdlesajat
    #letsgirlde
    #letsbodycun
    #tipsdiet
    #nursajat
    #nursajat23
    #workout
    #bengkungplussize
    #girdleplussize

  •  6  0  10 July, 2020
  • Jom dapatkan Let's Girdle Tonggek Fuhh sekarang! Cepat whatsapp ☎️
.
Wawa 0163138283
Wawa 0163138283
Wawa 0163138283
.
Now Avalaible in PLUS SIZE !! Tiada masalah untuk mereka yang berbadan comel untuk memakai Lets Girdle Tonggek Fuhh by NurSajat. Terdapat warna Nude dan juga Black. 😍😍😍
.
✅ Easy to Wash (Simple hand wash sahaja) 
✅ Mempunyai 15 infrared untuk memecahkan lemak
✅ Tersedia dengan pelapik antibakteria
✅ High quality fabrik
✅ Memantapkan postur pinggul anda 
✅ Pinggul akan menjadi lebih mantap 
✅ Menegangkan bahagian yang bermasalah
✅ Boleh dipakai lebih dari 8 jam. Sangat selesa 
✅ Boleh mengecilkan peha anda
✅ Mesra wanita iaitu dibahagian belakang senang dibuka
.
.
#bengkungsajatkedah 
#bengkungsajatsungaipetani
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatalorstar
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatterenggganu
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatsarawak
#bengkungmurah
#bengkungmalaysia 
#bengkungviral
#girdletonggek 
#girdlesajat 
#letsgirlde
#letsbodycun
#tipsdiet
#nursajat
#nursajat23
#workout
#bengkungplussize
#girdleplussize
  • Jom dapatkan Let's Girdle Tonggek Fuhh sekarang! Cepat whatsapp ☎️
    .
    Wawa 0163138283
    Wawa 0163138283
    Wawa 0163138283
    .
    Now Avalaible in PLUS SIZE !! Tiada masalah untuk mereka yang berbadan comel untuk memakai Lets Girdle Tonggek Fuhh by NurSajat. Terdapat warna Nude dan juga Black. 😍😍😍
    .
    ✅ Easy to Wash (Simple hand wash sahaja)
    ✅ Mempunyai 15 infrared untuk memecahkan lemak
    ✅ Tersedia dengan pelapik antibakteria
    ✅ High quality fabrik
    ✅ Memantapkan postur pinggul anda
    ✅ Pinggul akan menjadi lebih mantap
    ✅ Menegangkan bahagian yang bermasalah
    ✅ Boleh dipakai lebih dari 8 jam. Sangat selesa
    ✅ Boleh mengecilkan peha anda
    ✅ Mesra wanita iaitu dibahagian belakang senang dibuka
    .
    .
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatsungaipetani
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatalorstar
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatterenggganu
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungmurah
    #bengkungmalaysia
    #bengkungviral
    #girdletonggek
    #girdlesajat
    #letsgirlde
    #letsbodycun
    #tipsdiet
    #nursajat
    #nursajat23
    #workout
    #bengkungplussize
    #girdleplussize

  •  3  0  9 July, 2020
  • BENGKUNG FABULOUS. FIX TO L- XXL. SANGAT SESUAI UTK WANITA PLUS SIZE 👍 36 - 55 INCH. PM WAWA SUGGEST SAIZ UTK KORANG OKAY
.
.
SIAPA KATA WANITA PLUS SIZE TAK BOLEH CANTIK? PAKAI BENGKUNG SAJAT TERUS ADA KEYAKINAN DIRI. BANYAK MANFAAT BENGKUNG SAJAT NI UOLLSS. 😍
.
.
♥ EXTRA tetulang di bahagian belt bengkung
♥ Membentuk pinggang yg ramping
♥ Menyembunyi perut yang berlipat
♥ Merawat masalah ‘Slip Disc’
♥ Mengurangkan lemak diperut
♥ Selesa dipakai sepanjang hari
♥ Fabrik Cotton Spandex yang selesa
.
WHATSAPP WAWA SKRG! 0163138283
0163138283
0163138283
.
.
#bengkungsajatkedah 
#bengkungsajatsungaipetani
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatalorstar
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatterenggganu
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatsarawak
#bengkungmurah
#bengkungmalaysia 
#bengkungviral
#girdletonggek 
#girdlesajat 
#letsgirlde
#letsbodycun
#tipsdiet
#nursajat
#nursajat23
#workout
#bengkungplussize
#girdleplussize
  • BENGKUNG FABULOUS. FIX TO L- XXL. SANGAT SESUAI UTK WANITA PLUS SIZE 👍 36 - 55 INCH. PM WAWA SUGGEST SAIZ UTK KORANG OKAY
    .
    .
    SIAPA KATA WANITA PLUS SIZE TAK BOLEH CANTIK? PAKAI BENGKUNG SAJAT TERUS ADA KEYAKINAN DIRI. BANYAK MANFAAT BENGKUNG SAJAT NI UOLLSS. 😍
    .
    .
    ♥ EXTRA tetulang di bahagian belt bengkung
    ♥ Membentuk pinggang yg ramping
    ♥ Menyembunyi perut yang berlipat
    ♥ Merawat masalah ‘Slip Disc’
    ♥ Mengurangkan lemak diperut
    ♥ Selesa dipakai sepanjang hari
    ♥ Fabrik Cotton Spandex yang selesa
    .
    WHATSAPP WAWA SKRG! 0163138283
    0163138283
    0163138283
    .
    .
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatsungaipetani
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatalorstar
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatterenggganu
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungmurah
    #bengkungmalaysia
    #bengkungviral
    #girdletonggek
    #girdlesajat
    #letsgirlde
    #letsbodycun
    #tipsdiet
    #nursajat
    #nursajat23
    #workout
    #bengkungplussize
    #girdleplussize

  •  9  0  9 July, 2020
  • Orang plussize pun boleh pakai awakkk!! Jangan risauuu sesiapa yg badan comel comel tu boleh je nk pakai girdlesajat ni 🥳🥳 material kain yg strechable tu sangat selesa tauu walaupun org yg pakai berbadan besar. Tk senak, tak panas, selesa fuhh power! Rm130 jee wehh
.
Ws 0182800336 atau tekan link di bio ☺️
.
.
#bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian
#bengkung 
#bengkungviral 
#bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan #bengkungsajatjohor 
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatselangor 
#nursajat23 
#nursajat 
#letsgirlde 
#girdlesajat
#girdletonggek 
#tipsdiet
#workout 
#waisttrainer
  • Orang plussize pun boleh pakai awakkk!! Jangan risauuu sesiapa yg badan comel comel tu boleh je nk pakai girdlesajat ni 🥳🥳 material kain yg strechable tu sangat selesa tauu walaupun org yg pakai berbadan besar. Tk senak, tak panas, selesa fuhh power! Rm130 jee wehh
    .
    Ws 0182800336 atau tekan link di bio ☺️
    .
    .
    #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian
    #bengkung
    #bengkungviral
    #bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatselangor
    #nursajat23
    #nursajat
    #letsgirlde
    #girdlesajat
    #girdletonggek
    #tipsdiet
    #workout
    #waisttrainer

  •  3  0  5 July, 2020
  • Saya dah ada kat Cube No. GLC3B 😊 jgn lupa grab saya cepat2 sbb saya limited edition dan girlde paling best kat Malaysia.. nak buang air pun mudah sgt.. selak kat belakang jerrr gitew!!!☺️ #girdletonggek #sajatstokisbrunei #brunei
  • Saya dah ada kat Cube No. GLC3B 😊 jgn lupa grab saya cepat2 sbb saya limited edition dan girlde paling best kat Malaysia.. nak buang air pun mudah sgt.. selak kat belakang jerrr gitew!!!☺️ #girdletonggek #sajatstokisbrunei #brunei

  •  0  0  4 July, 2020

Top #girdletonggek Posts

  • LATEST VERSION OF LETS BENGKUNG BY NUR SAJAT❗❗ Many of u have been asking "how does the new bengkung look like? Is there belt?" Here it is.. Founder Nur Sajat has finally released how it looks like & THERE IS a belt, but this time, it is inside!! A handful of people did feedback that they do not like the belt as it pulls their tummy which then gives out the bulging area which is quite obvious.

With this latest bengkung, the belt does pull ur tummy too. However, the bengkung is then buckled over the belt which helps to cover those bulge!

Book your piece with me now, only for measurements between 36 to 55 inches @ only $60 for a wonderful piece of corset💥💥 Grab yours today. WhatsApp me at 87936908 ‼️ Http://wa.me/6587936908
Http://wa.me/6587936908
Http://wa.me/6587936908

#seriladysingapore
#seriladysquadjutawan
#harihariberseriserilady
#SERILADY_TEAMANISSA
#Teamshagerl
#Bodycun
#girdletonggek
#Nursajat23
#Bengkung
  • LATEST VERSION OF LETS BENGKUNG BY NUR SAJAT❗❗ Many of u have been asking "how does the new bengkung look like? Is there belt?" Here it is.. Founder Nur Sajat has finally released how it looks like & THERE IS a belt, but this time, it is inside!! A handful of people did feedback that they do not like the belt as it pulls their tummy which then gives out the bulging area which is quite obvious.

    With this latest bengkung, the belt does pull ur tummy too. However, the bengkung is then buckled over the belt which helps to cover those bulge!

    Book your piece with me now, only for measurements between 36 to 55 inches @ only $60 for a wonderful piece of corset💥💥 Grab yours today. WhatsApp me at 87936908 ‼️ Http://wa.me/6587936908
    Http://wa.me/6587936908
    Http://wa.me/6587936908

    #seriladysingapore
    #seriladysquadjutawan
    #harihariberseriserilady
    #SERILADY_TEAMANISSA
    #Teamshagerl
    #Bodycun
    #girdletonggek
    #Nursajat23
    #Bengkung

  •  11  0  8 June, 2020
  • Meh saya nak share lets girdle tonggek fuhh by sajat!! Memang terbaik tau!! Dah banyak yang suka!! Dah banyak bagi feed back yang girdle sajat memang terbaik👍👍👍👍
.
Siapa beli confrim tersenyum lebar gitew☺️.so tunggu apa lagi!!! Cepat dapatkan product lets girdle tonggek fuhh by sajat‼️.
. ✅mudah di basuh(hand wash)
✅mempunyai 15 butiran pecahan lemak
✅mempunyai 2 colour (brown/black)
✅mempunyai saiz S,M,L,XL dan XXL
✅mempunyai pelapik antibakteria
✅fabrik berkualiti tinggi
✅mempercepatkan bentuk badan
✅membuat pinggul lebih mantap dan pejal
✅menegangkan bahagian bermasalah
✅boleh di pakai lebih 8 jam
✅mempercepatkan proses pembakaran lemak di bahagian bermasalah
✅boleh mengecilkan peha anda
✅kesan seawal 3 hari😱😱😱 . .

#nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik 
#pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #girdletonggek #GirdleSajat

Untuk fast respon / order klik di link bio☝
  • Meh saya nak share lets girdle tonggek fuhh by sajat!! Memang terbaik tau!! Dah banyak yang suka!! Dah banyak bagi feed back yang girdle sajat memang terbaik👍👍👍👍
    .
    Siapa beli confrim tersenyum lebar gitew☺️.so tunggu apa lagi!!! Cepat dapatkan product lets girdle tonggek fuhh by sajat‼️.
    . ✅mudah di basuh(hand wash)
    ✅mempunyai 15 butiran pecahan lemak
    ✅mempunyai 2 colour (brown/black)
    ✅mempunyai saiz S,M,L,XL dan XXL
    ✅mempunyai pelapik antibakteria
    ✅fabrik berkualiti tinggi
    ✅mempercepatkan bentuk badan
    ✅membuat pinggul lebih mantap dan pejal
    ✅menegangkan bahagian bermasalah
    ✅boleh di pakai lebih 8 jam
    ✅mempercepatkan proses pembakaran lemak di bahagian bermasalah
    ✅boleh mengecilkan peha anda
    ✅kesan seawal 3 hari😱😱😱 . .

    #nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik
    #pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #girdletonggek #GirdleSajat

    Untuk fast respon / order klik di link bio☝

  •  0  1  24 April, 2020
  • Good Morningggg😘😘
Lets Girdle Tonggek Fuhh Ready Stock‼️‼️ Stock xbanyak gaisss (Available S, M dan L) 
Cepat dapatkan sebelum kehabisan saiz anda❤️ LETS GIRDLE TONGGEK LAIN DARI YANG LAIN!!! Mmg takkan sama girdle sajat dengan girdle brand lain. Ini adalah girdle terbaru keluaran by nursajat yang telah di upgrade kan dengan tambahan 6 TETULANG MAGNET INFRARED😍 untuk proses pecahan lemak serta 2 tulang elastik untuk support tulang anda.

Sangat2 sesuai untuk yg bontot flat je atau bontot leper ke jatuh ke kendur ke. Mmg berkesan untuk push-up kan korang punya aset 💯 berkesan. Girdle ni juga boleh kecilkan peha serta kempiskan perut.

#nursajatkuantan #readystock #cod #postagesetiaphari
#letsgirdle #girdlebakarlemak
#letsgirdletonggeksajat
#girdletonggek #bontotleper #6tetulangmagnetinfrared #nakkurus
#nakkecilkanpeha #pehabesar
  • Good Morningggg😘😘
    Lets Girdle Tonggek Fuhh Ready Stock‼️‼️ Stock xbanyak gaisss (Available S, M dan L)
    Cepat dapatkan sebelum kehabisan saiz anda❤️ LETS GIRDLE TONGGEK LAIN DARI YANG LAIN!!! Mmg takkan sama girdle sajat dengan girdle brand lain. Ini adalah girdle terbaru keluaran by nursajat yang telah di upgrade kan dengan tambahan 6 TETULANG MAGNET INFRARED😍 untuk proses pecahan lemak serta 2 tulang elastik untuk support tulang anda.

    Sangat2 sesuai untuk yg bontot flat je atau bontot leper ke jatuh ke kendur ke. Mmg berkesan untuk push-up kan korang punya aset 💯 berkesan. Girdle ni juga boleh kecilkan peha serta kempiskan perut.

    #nursajatkuantan #readystock #cod #postagesetiaphari
    #letsgirdle #girdlebakarlemak
    #letsgirdletonggeksajat
    #girdletonggek #bontotleper #6tetulangmagnetinfrared #nakkurus
    #nakkecilkanpeha #pehabesar

  •  14  1  19 December, 2018