#girdletanpacangkuk Instagram Photos & Videos

girdletanpacangkuk - 121 posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
11.9
average likes

Latest #girdletanpacangkuk Posts

  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
.
Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
. 
Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
    .
    Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
    .
    Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

    DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  0  6 September, 2019
  • Senarai Harga :
Girdle turki RM169 + free postage seluruh malaysia
Hip Hugger RM40 + free postage
Girdle Turki + 1pcs Hip Hugger RM199
Girdle Turki + 2pcs Hip Hugger RM249
Girdle Turki + 3pcs Hip Hugger RM259
  • Senarai Harga :
    Girdle turki RM169 + free postage seluruh malaysia
    Hip Hugger RM40 + free postage
    Girdle Turki + 1pcs Hip Hugger RM199
    Girdle Turki + 2pcs Hip Hugger RM249
    Girdle Turki + 3pcs Hip Hugger RM259

  •  7  1  9 July, 2019
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
.
.
1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
.
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
.
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
.
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
.
Harga asal : RM199
Harga promosi : RM169 
Dengan Lifetime free repair service card
Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
    .
    .
    1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
    .
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
    .
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
    .
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    .
    Harga asal : RM199
    Harga promosi : RM169
    Dengan Lifetime free repair service card
    Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  1  14 May, 2019
  • MACAM TAK PERCAYA. SEKELIP MATA JE BODY SAYA CANTIK TERUS
.
Ruginya tak jumpa girdle ni masa dalam pantang dulu. Dah anak 3 baru jumpa bengkung yg paling best! - Marzuliana
.
Saya bagi feedback sebab saya dah rase perbezaan antara jenama yang mahal, murah dan yang mampu milik. Dan girdle turki ni adalah mampu milik versi kualiti bagus. - Lynda
.
Klik untuk wasap -> wasap.my/60199545625/girdleturki
.
;) .
Sekarang kami nak bagi PERCUMA โ€œLifetime Free Repair Service Cardโ€
.
Akak pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan kak mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan kak
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Akak lipat je girdle ke atas :)
.
.
  • MACAM TAK PERCAYA. SEKELIP MATA JE BODY SAYA CANTIK TERUS
    .
    Ruginya tak jumpa girdle ni masa dalam pantang dulu. Dah anak 3 baru jumpa bengkung yg paling best! - Marzuliana
    .
    Saya bagi feedback sebab saya dah rase perbezaan antara jenama yang mahal, murah dan yang mampu milik. Dan girdle turki ni adalah mampu milik versi kualiti bagus. - Lynda
    .
    Klik untuk wasap -> wasap.my/60199545625/girdleturki
    .
    ;) .
    Sekarang kami nak bagi PERCUMA โ€œLifetime Free Repair Service Cardโ€
    .
    Akak pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan kak mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan kak
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Akak lipat je girdle ke atas :)
    .
    .

  •  7  1  8 May, 2019
  • assalamualaikum...morning akak2 cantik..โš˜
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
masanya telah tiba utk *Happy Hour*..
Less 30% utk semua produk THE QUEENS.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Kan SisGirdle dah kata, nak bantu uolls selim-melim raya nih.. ๐Ÿ’ž
.
Haa..mana yang dh book tu, blh dah buat payment yea...pas tu SisGirdle akn trus proceed oder....jgn lmbt..stock limited...klu dh abis..jgn nangis naaa ..SisGirdle xleh tlg.. ๐Ÿคฃ
.
.
๐Ÿ“ฒwasap.my/60199545625/happyhour
.
.๐Ÿ’ž #SisGirdle  #TheQueens #SarungJerKempis #bengkung #bengkungsarung #girdles#girdlepantang #girdletanpacangkuk #korset4tetulang #girdleshop #bodyshapers #slimmingwear #slimmingsinglet #slimmingbodypant #slimmingpant #kurussihat #perutbuncit #perutkempis
  • assalamualaikum...morning akak2 cantik..โš˜
    .
    ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
    masanya telah tiba utk *Happy Hour*..
    Less 30% utk semua produk THE QUEENS.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    Kan SisGirdle dah kata, nak bantu uolls selim-melim raya nih.. ๐Ÿ’ž
    .
    Haa..mana yang dh book tu, blh dah buat payment yea...pas tu SisGirdle akn trus proceed oder....jgn lmbt..stock limited...klu dh abis..jgn nangis naaa ..SisGirdle xleh tlg.. ๐Ÿคฃ
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒwasap.my/60199545625/happyhour
    .
    .๐Ÿ’ž #SisGirdle #TheQueens #SarungJerKempis #bengkung #bengkungsarung #girdles #girdlepantang #girdletanpacangkuk #korset4tetulang #girdleshop #bodyshapers #slimmingwear #slimmingsinglet #slimmingbodypant #slimmingpant #kurussihat #perutbuncit #perutkempis

  •  10  0  30 April, 2019
  • MACAM TAK PERCAYA. SEKELIP MATA JE BODY SAYA CANTIK TERUS
.
Ruginya tak jumpa girdle ni masa dalam pantang dulu. Dah anak 3 baru jumpa bengkung yg paling best! - Marzuliana
.
Saya bagi feedback sebab saya dah rase perbezaan antara jenama yang mahal, murah dan yang mampu milik. Dan girdle turki ni adalah mampu milik versi kualiti bagus. - Lynda
.
Sekarang kami nak bagi PERCUMA โ€œLifetime Free Repair Service Cardโ€
.
Akak pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan kak mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan kak
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Akak lipat je girdle ke atas :)
.
.
#girdleturki #girdlesarung #korset #girdletanpacangkuk #bengkungsarung #girdle4tetulang #girdletakbergulung #korset4tetulang #sarungjersiap #shapewear #slimwear #bodyshaper #women #allaboutwomen #bersalin #berpantang #moodraya #bajukurung #kurussebelumraya
  • MACAM TAK PERCAYA. SEKELIP MATA JE BODY SAYA CANTIK TERUS
    .
    Ruginya tak jumpa girdle ni masa dalam pantang dulu. Dah anak 3 baru jumpa bengkung yg paling best! - Marzuliana
    .
    Saya bagi feedback sebab saya dah rase perbezaan antara jenama yang mahal, murah dan yang mampu milik. Dan girdle turki ni adalah mampu milik versi kualiti bagus. - Lynda
    .
    Sekarang kami nak bagi PERCUMA โ€œLifetime Free Repair Service Cardโ€
    .
    Akak pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan kak mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan kak
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Akak lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    #girdleturki #girdlesarung #korset #girdletanpacangkuk #bengkungsarung #girdle4tetulang #girdletakbergulung #korset4tetulang #sarungjersiap #shapewear #slimwear #bodyshaper #women #allaboutwomen #bersalin #berpantang #moodraya #bajukurung #kurussebelumraya

  •  11  3  26 April, 2019
  • .
GIRDLE TURKI .
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Harga Asal : RM199
Harga Promosi : RM169
Free Postage
Free Gift
.
Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • .
    GIRDLE TURKI .
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Harga Asal : RM199
    Harga Promosi : RM169
    Free Postage
    Free Gift
    .
    Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  10  2  20 April, 2019
  • Bismillah... So  its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my .  Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki  Uols akn dpt FREE Rattan bag  yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I  Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • Bismillah... So its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my . Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki Uols akn dpt FREE Rattan bag yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  20  1  8 April, 2019
  • Bismillah... So  its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my .  Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki  Uols akn dpt FREE Rattan bag  yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I  Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • Bismillah... So its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my . Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki Uols akn dpt FREE Rattan bag yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  11  1  8 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  9  0  8 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  6  2  8 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  7  1  8 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  8  0  8 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  9  1  7 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  8  0  7 April, 2019
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
.
Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
.
โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
.

Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
.
.
Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
.
Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
.
.
Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
.
.
Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
.
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • ALHAMDULILLAH.. SEDAP PAKAI GIRDLE TURKI NI. MATERIAL SEJUK, TAK BERGULUNG BILA DUDUK, YG PALING BEST SHAPE BODY CANTIK "
    .
    Ape lagi yang sis akan dapat selain dari body yang cantik :)
    .
    โœ”๏ธFREE GIFT Eksklusif bernilai RM30
    โœ”๏ธPERCUMA Lifetime Free Repair Service Card
    โœ”๏ธPackaging Eksklusif Terbaru Girdle Turki
    .

    Sis pakai la baju kurung ke, baju kebaya ke, jubah ke, skirt ke, kalau ada GIRDLE TURKI kat dalam, badan sis mesti nampak KEMAS dan RAPI
    .
    .
    Rasa KONFIDEN dalam diri pun meningkat
    .
    Yang penting GIRDLE TURKI tak menganggu pergerakan sis
    .
    .
    Nak pakai cepat, sarung je dari kaki, naik ke atas, DAH SIAP!
    .
    .
    Nak ke tandas pun senang. Sis lipat je girdle ke atas :)
    .
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  16  0  7 April, 2019
  • Bismillah... So  its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my .  Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki  Uols akn dpt FREE Rattan bag  yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I  Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • Bismillah... So its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my . Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki Uols akn dpt FREE Rattan bag yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  15  0  2 April, 2019
  • Bismillah... So  its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my .  Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki  Uols akn dpt FREE Rattan bag  yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I  Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • Bismillah... So its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my . Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki Uols akn dpt FREE Rattan bag yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  48  2  1 April, 2019
  • GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  17  3  1 April, 2019
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

    As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  21  1  1 April, 2019

Top #girdletanpacangkuk Posts

  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

So jangan risau ya

Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari.  Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer.  Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
.
Jom Try
๐Ÿ“ฑ01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

    Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

    Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

    So jangan risau ya

    Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari. Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

    BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

    Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer. Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

    Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
    .
    Jom Try
    ๐Ÿ“ฑ01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  14 March, 2019
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  2  1 April, 2019
  • MANDI AIR SEJUK BANTU DAPATKAN BENTUK BADAN IDEAL ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Selama ini anda dimomokkan dengan petua-petua lama dimana mandi air panas dapat membantu dalam proses pembakaran lemak. Walaubagaimanapun, kajian sains telah mendapati bahawa mandi air sejuk lebih membantu membakar lemak dalam badan. Lemak putih adalah lemak jahat dan lemak coklat adalah sebaliknya. .
Fungsi lemak coklat adalah untuk menyebarkan panas dalam tubuh agar tubuh sentiasa hangat. Jika sis mandi dengan air sejuk, lemak coklat akan bergerak aktif apabila terkena suhu yang sejuk. Akhirnya, lemak ini akan membakar kalori untuk membuatkan tubuh sis tetap hangat. Dalam erti kata lain, ianya membantu sis untuk menurunkan berat badan tanpa perlu mengamalkan sebarang pil diet.

Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY!!!!
๐Ÿ“ฑ011111 436654
.

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • MANDI AIR SEJUK BANTU DAPATKAN BENTUK BADAN IDEAL ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    .
    Selama ini anda dimomokkan dengan petua-petua lama dimana mandi air panas dapat membantu dalam proses pembakaran lemak. Walaubagaimanapun, kajian sains telah mendapati bahawa mandi air sejuk lebih membantu membakar lemak dalam badan. Lemak putih adalah lemak jahat dan lemak coklat adalah sebaliknya. .
    Fungsi lemak coklat adalah untuk menyebarkan panas dalam tubuh agar tubuh sentiasa hangat. Jika sis mandi dengan air sejuk, lemak coklat akan bergerak aktif apabila terkena suhu yang sejuk. Akhirnya, lemak ini akan membakar kalori untuk membuatkan tubuh sis tetap hangat. Dalam erti kata lain, ianya membantu sis untuk menurunkan berat badan tanpa perlu mengamalkan sebarang pil diet.

    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY!!!!
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654
    .

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  7  0  10 March, 2019
  • Premium and Breathability materials
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Jom Try
๐Ÿ“ฑ01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Premium and Breathability materials
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    Jom Try
    ๐Ÿ“ฑ01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  2  7 March, 2019
  • Structural bones...
Si pemakai nampak kemas..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY
๐Ÿ“ฑ01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Structural bones...
    Si pemakai nampak kemas..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY
    ๐Ÿ“ฑ01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  7  2  7 March, 2019
  • Dengan pembelian  GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
.
Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY!!!!
๐Ÿ“ฑ011111 436654
.

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Dengan pembelian GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
    .
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY!!!!
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654
    .

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  11  0  14 March, 2019
  • Bismillah... So  its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my .  Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki  Uols akn dpt FREE Rattan bag  yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I  Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus
 #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia
  • Bismillah... So its finally arrived...April is here๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Which means I would love to be showered with extra Love and Gift๐Ÿ˜‰.... No seriously I want to do that for my . Customer๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ So Hurry Up Grab every puchase #girdleturki Uols akn dpt FREE Rattan bag yg u blh letak telekung time nak pergi terawih nnt or u blh bergaya #ootd pki time raya nnt so u swipe pic sebelah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ So cecepat roger I Free Rattan Bag is very LIMITED first 20 purchase.

    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus
    #shoppingonlinemalaysia #muslimahfashion #muslimahcantik #muakualalumpur #muapenang #muashahalam #muaselangor #muajohor #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlinemalaysiashop #bazaronlinemalaysia #malaysiaonlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinestoremalaysia #igshoponlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia

  •  11  1  8 April, 2019
  • Undeniable First-Rate Quality

It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Undeniable First-Rate Quality

    It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  1  1 April, 2019
  •  0  1  16 July, 2019