#girdlesajat Instagram Photos & Videos

girdlesajat - 3.5k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
12.6
average likes

Latest #girdlesajat Posts

  • BENGKUNG FABULOUS. FIX TO L- XXL. SANGAT SESUAI UTK WANITA PLUS SIZE 👍 36 - 55 INCH. PM WAWA SUGGEST SAIZ UTK KORANG OKAY
.
.
SIAPA KATA WANITA PLUS SIZE TAK BOLEH CANTIK? PAKAI BENGKUNG SAJAT TERUS ADA KEYAKINAN DIRI. BANYAK MANFAAT BENGKUNG SAJAT NI UOLLSS. 😍
.
.
♥ EXTRA tetulang di bahagian belt bengkung
♥ Membentuk pinggang yg ramping
♥ Menyembunyi perut yang berlipat
♥ Merawat masalah ‘Slip Disc’
♥ Mengurangkan lemak diperut
♥ Selesa dipakai sepanjang hari
♥ Fabrik Cotton Spandex yang selesa
.
WHATSAPP WAWA SKRG! 0163138283
0163138283
0163138283
.
.
#bengkungsajatkedah 
#bengkungsajatsungaipetani
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatalorstar
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatterenggganu
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatsarawak
#bengkungmurah
#bengkungmalaysia 
#bengkungviral
#girdletonggek 
#girdlesajat 
#letsgirlde
#letsbodycun
#tipsdiet
#nursajat
#nursajat23
#workout
#bengkungplussize
#girdleplussize
  • BENGKUNG FABULOUS. FIX TO L- XXL. SANGAT SESUAI UTK WANITA PLUS SIZE 👍 36 - 55 INCH. PM WAWA SUGGEST SAIZ UTK KORANG OKAY
    .
    .
    SIAPA KATA WANITA PLUS SIZE TAK BOLEH CANTIK? PAKAI BENGKUNG SAJAT TERUS ADA KEYAKINAN DIRI. BANYAK MANFAAT BENGKUNG SAJAT NI UOLLSS. 😍
    .
    .
    ♥ EXTRA tetulang di bahagian belt bengkung
    ♥ Membentuk pinggang yg ramping
    ♥ Menyembunyi perut yang berlipat
    ♥ Merawat masalah ‘Slip Disc’
    ♥ Mengurangkan lemak diperut
    ♥ Selesa dipakai sepanjang hari
    ♥ Fabrik Cotton Spandex yang selesa
    .
    WHATSAPP WAWA SKRG! 0163138283
    0163138283
    0163138283
    .
    .
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatsungaipetani
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatalorstar
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatterenggganu
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungmurah
    #bengkungmalaysia
    #bengkungviral
    #girdletonggek
    #girdlesajat
    #letsgirlde
    #letsbodycun
    #tipsdiet
    #nursajat
    #nursajat23
    #workout
    #bengkungplussize
    #girdleplussize

  •  3  0  2 hours ago
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
.
.
Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg khas utk SHAPING pinggang. 
.
.
Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj. 
.
.
Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
    .
    .
    Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg khas utk SHAPING pinggang.
    .
    .
    Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj.
    .
    .
    Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  0  0  4 hours ago
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
.
.
Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg dimana khas utk SHAPING pinggang. 
.
.
Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj. 
.
.
Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
    .
    .
    Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg dimana khas utk SHAPING pinggang.
    .
    .
    Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj.
    .
    .
    Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  0  0  4 hours ago
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
.
.
Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg dimana khas utk SHAPING pinggang. 
.
.
Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj. 
.
.
Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • PAKAI BENGKUNG KAMI CONFIRM ADA SHAPE!⏳
    .
    .
    Apa yg membezakan bengkung kami dgn bengkung diluar sana adalah extra belt dimana bengkung kami mempunyai extra BELT yg dimana khas utk SHAPING pinggang.
    .
    .
    Sbb kalau korang pakai bengkung je tak mencukupi sbb bengkung lebih fokus utk lemak2 dibadan & hanya sekadar dpt menutupi lemak shj.
    .
    .
    Dan extra belt juga dpt memberi support kpd kedudukan bengkung supaya tak berlipat/bergulung langsung tau!😃
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  0  0  4 hours ago
  • LETS GIRDLE TONGGEK FUH👄
.
.
✅TAK BERLIPAT (grip & melekat dibadan)
✅Material sejuk & lembut (nylon + spandex)
✅Mempunyai 8 butiran magnet yg berada di titik lemak perut
✅Mempunyai pelapik antibakteria di miss V
✅Ada bukaan dibhgn punggung utk mudah buang air
✅Senang dibasuh (handwash)
✅Ada 2 colour - Nude & hitam
✅Available size S M L XL XXL
✅Menutupi lemak dibhgn perut
✅Membuat pinggul lebih mantap dan pejal
✅Menegangkan bahagian peha
.
.
WHATSAPP now now now📲📲📲📲📲📲
013 2008436
013 2008436
013 2008436
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • LETS GIRDLE TONGGEK FUH👄
    .
    .
    ✅TAK BERLIPAT (grip & melekat dibadan)
    ✅Material sejuk & lembut (nylon + spandex)
    ✅Mempunyai 8 butiran magnet yg berada di titik lemak perut
    ✅Mempunyai pelapik antibakteria di miss V
    ✅Ada bukaan dibhgn punggung utk mudah buang air
    ✅Senang dibasuh (handwash)
    ✅Ada 2 colour - Nude & hitam
    ✅Available size S M L XL XXL
    ✅Menutupi lemak dibhgn perut
    ✅Membuat pinggul lebih mantap dan pejal
    ✅Menegangkan bahagian peha
    .
    .
    WHATSAPP now now now📲📲📲📲📲📲
    013 2008436
    013 2008436
    013 2008436
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  23  2  8 July, 2020
  • Morning🌻🌻🌻
Tetap Tido dengan berbengkung!!! Rahsia saya kekal kurus kempis perut pinggang ramping!!!
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba confirmed jatuh cinta❤️... Bangun2 pagi perut kempis dan badan ringan jer💋💖💖💖🥰
.
Bengkung Terbaru banyaknya tulang memang BEST.
Harga x mahal cuma RM149.90
.
Macam mana nak dapatkannya?
Wasap je Nana atau #teamZura 
📲012-7776747
📲012-7776747
📲012-7776747
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original.
. 
🚀POS setiap hari💋💋
🚘COD 24jam KL/SELANGOR/KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA/NILAI 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • Morning🌻🌻🌻
    Tetap Tido dengan berbengkung!!! Rahsia saya kekal kurus kempis perut pinggang ramping!!!
    .
    Tak cuba tak tahu, dah cuba confirmed jatuh cinta❤️... Bangun2 pagi perut kempis dan badan ringan jer💋💖💖💖🥰
    .
    Bengkung Terbaru banyaknya tulang memang BEST.
    Harga x mahal cuma RM149.90
    .
    Macam mana nak dapatkannya?
    Wasap je Nana atau #teamZura
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original.
    .
    🚀POS setiap hari💋💋
    🚘COD 24jam KL/SELANGOR/KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA/NILAI
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  9  1  8 July, 2020
  • Nak TETEK dan BUNTUT semakin MANTAP sombong mencanak??? ...haruslah pakai bodycun dan girdle sajat ni👇
. 
💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW 
Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap nampak sombong, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
Harga RM130
. 
💟Let's BODYCUN 
Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK sombong bila dipakai❤️
Harga RM139.90
. 
Nak hilangkan perut buncit, pinggang ramping boleh pakai bersama 💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous. 
Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
Harga RM149.90
. 
Wasap Nana laju2 😘😘🌸
📲012-7776747 
📲012-7776747 
📲012-7776747 
Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original 
. 
🚀POS setiap hari💋💋
🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#bengkungkuruscepat
#nursajat23
#girdlesajat
#bodycun #slimmingset
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • Nak TETEK dan BUNTUT semakin MANTAP sombong mencanak??? ...haruslah pakai bodycun dan girdle sajat ni👇
    .
    💟Let's GIRDLE TONGGEK FUHH NEW
    Untuk apa? Untuk naikkan dan kekalkan punggung anjal mantap nampak sombong, kecikkan peha, susun lemak berlebihan ketempat yang sepetutnya agar tiada lagi lemak spare tyre berlebihan tu tersembul sana sini, buang angin dalam badan❤️
    Harga RM130
    .
    💟Let's BODYCUN
    Untuk apa? Untuk kecilkan lengan, bawah ketiak dan belakang, buang angin dalam badan, boleh naikkan tetek yang kendur jadi MONTOK sombong bila dipakai❤️
    Harga RM139.90
    .
    Nak hilangkan perut buncit, pinggang ramping boleh pakai bersama 💟Let's BENGKUNG Gorgeous/ Fabulous.
    Untuk apa? Untuk Perut kempis, pinggang ramping menawan, support tulang belakang, buang angin dlm badan❤️
    Harga RM149.90
    .
    Wasap Nana laju2 😘😘🌸
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    Atau klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    🚀POS setiap hari💋💋
    🚘COD 24jam KL/Selangor/Kajang/Bangi/Putrajaya/Nilai
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #bengkungkuruscepat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #bodycun #slimmingset
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  15  0  7 July, 2020
  • TQ Tuan Dhil beli dan support akk👍
Bengkung sajat memang sesuai untuk semua yang nak jaga badan, tak nak perut bincit dan nak jaga tulang belakang, kerja lebih 8jam, haruslah amalkan pakai bengkung sajat❤️
.
Wasap Nana #teamZura laju2 untuk dapatkan saiz yang sesuai
📲012-7776747
📲012-7776747
📲012-7776747
ATAU klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
. 
🚀POS setiap hari seluruh Malaysia dan International 💋💋
🚘COD KL/SELANGOR/KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA/NILAI 
#teamZura
#bengkungsajat
#bengkungmoden
#bengkungviral
#sajat
#nursajat23
#girdlesajat
#originalsajat
#bengkungsajatselangor
#bengkungsajatjohor
#bengkungsajatkelantan
#bengkungsajatterengganu
#bengkungsajatpulaupinang
#bengkungsajatpahang
#bengkungsajatkedah
#bengkungsajatperlis
#bengkungsajatkualalumpur
#bengkungsajatperak
#bengkungsajatnegerisembilan
#bengkungsajatmelaka
#bengkungsajatsabah
#bengkungsajatbrunei
#bengkungsajatsarawak
#bengkungsajatputrajaya
  • TQ Tuan Dhil beli dan support akk👍
    Bengkung sajat memang sesuai untuk semua yang nak jaga badan, tak nak perut bincit dan nak jaga tulang belakang, kerja lebih 8jam, haruslah amalkan pakai bengkung sajat❤️
    .
    Wasap Nana #teamZura laju2 untuk dapatkan saiz yang sesuai
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    📲012-7776747
    ATAU klik link dibio IG @nursajat_stokis_original
    .
    🚀POS setiap hari seluruh Malaysia dan International 💋💋
    🚘COD KL/SELANGOR/KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA/NILAI
    #teamZura
    #bengkungsajat
    #bengkungmoden
    #bengkungviral
    #sajat
    #nursajat23
    #girdlesajat
    #originalsajat
    #bengkungsajatselangor
    #bengkungsajatjohor
    #bengkungsajatkelantan
    #bengkungsajatterengganu
    #bengkungsajatpulaupinang
    #bengkungsajatpahang
    #bengkungsajatkedah
    #bengkungsajatperlis
    #bengkungsajatkualalumpur
    #bengkungsajatperak
    #bengkungsajatnegerisembilan
    #bengkungsajatmelaka
    #bengkungsajatsabah
    #bengkungsajatbrunei
    #bengkungsajatsarawak
    #bengkungsajatputrajaya

  •  5  0  7 July, 2020
  • "DALAM PANTANG SIS CUMA AMALKAN BENGKUNG & KRIM MUSTAJAB!" - Puan Sofea (Fb: Sofea Boo)
.
.
Bayangkan betapa pentingnya penggunaan bengkung utk ibu lepas bersalin. Sbb itu shj cara yg paling mudah & berkesan dlm 'membaiki' semula yg abdomen yg kembang selepas melahirkan.
.
.
Kadang tu ada few customer sis cerita yg dorang menyesal sgt sbb tak berbengkung lepas lahirkan anak pertama sbb lepas je lahirkan anak kedua, ketiga & seterusnya mmg lg sukar nak dptkan kembali shape asal masa anak dara dulu. 
.
.
Bengkung pun ada bnyk jenis so korang boleh pilih je ikut kemampuan & kesesuaian. Ada yg suka cara traditional (ikat lilit) & ada yg suka moden (cangkuk) tp apa pun kena berbengkung ok!😘
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • "DALAM PANTANG SIS CUMA AMALKAN BENGKUNG & KRIM MUSTAJAB!" - Puan Sofea (Fb: Sofea Boo)
    .
    .
    Bayangkan betapa pentingnya penggunaan bengkung utk ibu lepas bersalin. Sbb itu shj cara yg paling mudah & berkesan dlm 'membaiki' semula yg abdomen yg kembang selepas melahirkan.
    .
    .
    Kadang tu ada few customer sis cerita yg dorang menyesal sgt sbb tak berbengkung lepas lahirkan anak pertama sbb lepas je lahirkan anak kedua, ketiga & seterusnya mmg lg sukar nak dptkan kembali shape asal masa anak dara dulu.
    .
    .
    Bengkung pun ada bnyk jenis so korang boleh pilih je ikut kemampuan & kesesuaian. Ada yg suka cara traditional (ikat lilit) & ada yg suka moden (cangkuk) tp apa pun kena berbengkung ok!😘
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  2  0  7 July, 2020
  • "DALAM PANTANG SIS CUMA AMALKAN BENGKUNG & KRIM MUSTAJAB!" - Puan Sofea (Fb: Sofea Boo)
.
.
Bayangkan betapa pentingnya penggunaan bengkung utk ibu lepas bersalin. Sbb itu shj cara yg paling mudah & berkesan dlm 'membaiki' semula yg abdomen yg kembang selepas melahirkan.
.
.
Kadang tu ada few customer sis cerita yg dorang menyesal sgt sbb tak berbengkung lepas lahirkan anak pertama sbb lepas je lahirkan anak kedua, ketiga & seterusnya mmg lg sukar nak dptkan kembali shape asal masa anak dara dulu. 
.
.
Bengkung pun ada bnyk jenis so korang boleh pilih je ikut kemampuan & kesesuaian. Ada yg suka cara traditional (ikat lilit) & ada yg suka moden (cangkuk) tp apa pun kena berbengkung ok!😘
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • "DALAM PANTANG SIS CUMA AMALKAN BENGKUNG & KRIM MUSTAJAB!" - Puan Sofea (Fb: Sofea Boo)
    .
    .
    Bayangkan betapa pentingnya penggunaan bengkung utk ibu lepas bersalin. Sbb itu shj cara yg paling mudah & berkesan dlm 'membaiki' semula yg abdomen yg kembang selepas melahirkan.
    .
    .
    Kadang tu ada few customer sis cerita yg dorang menyesal sgt sbb tak berbengkung lepas lahirkan anak pertama sbb lepas je lahirkan anak kedua, ketiga & seterusnya mmg lg sukar nak dptkan kembali shape asal masa anak dara dulu.
    .
    .
    Bengkung pun ada bnyk jenis so korang boleh pilih je ikut kemampuan & kesesuaian. Ada yg suka cara traditional (ikat lilit) & ada yg suka moden (cangkuk) tp apa pun kena berbengkung ok!😘
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  3  0  7 July, 2020

Top #girdlesajat Posts

  • WOW!!! INI YG KITA NAK DGR. 😍😍😍 .

BENGKUNG TERBARU @nursajat23 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 RM149.90 SAHAJA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 SETIAP WANITA WAJIB MENDAPATKANNYA UNTUK KEKAL RAMPING & PERUT KEMPIS! #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian #bengkungsajat 
#bengkung 
#bengkungviral 
#bengkungmalaysia #bengkungsajatkedahofficial 
#bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatkodiang 
#bengkungsajatkulim 
#bengkungsajatsik 
#bengkungsajatkarangan
#bengkungsajatlangkawi
#bengkungsajatpenang
#bengkungsajatjeniang
#bengkungpantang #bengkungmoden
#bengkungbersalin #nursajat23 
#nursajat 
#letsgirlde 
#girdlesajat
#teamfazbulous
#tipsdiet
#workout
  • WOW!!! INI YG KITA NAK DGR. 😍😍😍 .

    BENGKUNG TERBARU @nursajat23 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 RM149.90 SAHAJA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 SETIAP WANITA WAJIB MENDAPATKANNYA UNTUK KEKAL RAMPING & PERUT KEMPIS! #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungsajat #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungharian #bengkungsajat
    #bengkung
    #bengkungviral
    #bengkungmalaysia #bengkungsajatkedahofficial
    #bengkungmurah #bengkungsajatkedah #bengkungsajatsungaipetani #bengkungsajatalorsetar #bengkungsajatkodiang
    #bengkungsajatkulim
    #bengkungsajatsik
    #bengkungsajatkarangan
    #bengkungsajatlangkawi
    #bengkungsajatpenang
    #bengkungsajatjeniang
    #bengkungpantang #bengkungmoden
    #bengkungbersalin #nursajat23
    #nursajat
    #letsgirlde
    #girdlesajat
    #teamfazbulous
    #tipsdiet
    #workout

  •  5  4  7 June, 2020
  • PERBEZAAN BENGKUNG NURSAJAT VS. BRAND LAIN📌
.
.
🚫Belt - Brand nursajat adalah satu-satunya bengkung yg mempunyai extra belt
.
🚫Tetulang - Mempunyai 23 tetulang, brand lain kebiasaan 8 & 16 tetulang
.
🚫Cangkuk - Ada 8 line cangkuk yg dpt menjimatkan penggunaan bengkung, brand lain maximum 3 line cangkuk
.
🚫Material - Material yg tidak keras, tidak panas & tidak berlipat/bergulung
.
🚫Jahitan - Jahitan yg sgt kemas & ketat dimana setiap tetulang dijahit satu persatu
.
🚫Specialty - Mempunyai tali utk menyangkut (basuh, simpan, dll)
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura
  • PERBEZAAN BENGKUNG NURSAJAT VS. BRAND LAIN📌
    .
    .
    🚫Belt - Brand nursajat adalah satu-satunya bengkung yg mempunyai extra belt
    .
    🚫Tetulang - Mempunyai 23 tetulang, brand lain kebiasaan 8 & 16 tetulang
    .
    🚫Cangkuk - Ada 8 line cangkuk yg dpt menjimatkan penggunaan bengkung, brand lain maximum 3 line cangkuk
    .
    🚫Material - Material yg tidak keras, tidak panas & tidak berlipat/bergulung
    .
    🚫Jahitan - Jahitan yg sgt kemas & ketat dimana setiap tetulang dijahit satu persatu
    .
    🚫Specialty - Mempunyai tali utk menyangkut (basuh, simpan, dll)
    .
    .
    #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

  •  14  2  4 July, 2020