#girdlelegging Instagram Photos & Videos

girdlelegging - 137 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
9.6
average likes

Latest #girdlelegging Posts

  • @emmy_land  work it girl 💪🏻thank you for wearing Estiloultra.us
  • @emmy_land work it girl 💪🏻thank you for wearing Estiloultra.us

  •  11  2  7 September, 2019
  • Mens Girdles . The benefits offered by girdles for men are as follows: 🏃‍♂Athletic Performance
🚶‍♂Helps correct posture and back supports ✅Surgery supports 🙋‍♂ Helps conceal love handles and belly
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesajat
#girdleshop
#girdlebound
#girdlepants
#girdledlizard
#girdlemurah
#girdlette
#girdlebook
#girdlers
#girdleplussize
#girdlepant
#girdlemalaysia
#girdlelacesl
#girdleph
#girdlepantssexycurve
#girdlerscafe
#girdleselesa
#girdletonggek
#girdlemurahmalaysia
#girdlelace
#girdlepantsmalaysia
#girdleviral
#girdlelelaki
#girdletarik
#girdlebug
#girdlelegging
#girdlebyannette
#girdletonggekfuhh
  • Mens Girdles . The benefits offered by girdles for men are as follows: 🏃‍♂Athletic Performance
    🚶‍♂Helps correct posture and back supports ✅Surgery supports 🙋‍♂ Helps conceal love handles and belly
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesajat
    #girdleshop
    #girdlebound
    #girdlepants
    #girdledlizard
    #girdlemurah
    #girdlette
    #girdlebook
    #girdlers
    #girdleplussize
    #girdlepant
    #girdlemalaysia
    #girdlelacesl
    #girdleph
    #girdlepantssexycurve
    #girdlerscafe
    #girdleselesa
    #girdletonggek
    #girdlemurahmalaysia
    #girdlelace
    #girdlepantsmalaysia
    #girdleviral
    #girdlelelaki
    #girdletarik
    #girdlebug
    #girdlelegging
    #girdlebyannette
    #girdletonggekfuhh

  •  11  0  22 August, 2019
  • Helo guys! Tak risau ke bila baju semakin ketat bila perut makin ke depan? Nak cover perut cara mudah? Pakai je Girdle Men. Selesai masalah.

KEBAIKAN:
● Membentuk & mengecilkan kembali pinggang serta perut
● Mengembalikan Posture badan
● Menyokong tulang belakang
● Mengurangkan Pengumpulan angin, lemak terutama di bahagian Perut, Peha, Pinggul, Lengan
● Sangat selesa walaupun seharian digunakan
● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung
● Kain yang sangat selesa
● Kulit tidak akan gatal atau melecet walaupun pakai 8 jam sehari
● Material kain yang sangat berkualiti tinggi
● Sangat mudah untuk dicuci
● Harga yang sangat Berbaloi

Hanya saiz M & XL available 📲 +6011-3701 9733

#girdleplussizemurah #girdleselesa #girdlelegging #girdlepant #girdlepantsmalaysia #girdlemalaysia #girdle #girdlesajat #girdleplussize #girdletonggekfuhh #girdlelace #girdlepants #girdlemurahmalaysia #girdletarik #girdlerscafe #girdlepantssexycurve #girdledlizard #girdlers #girdlebook #girdleslimming #girdlelelaki #girdlelacesl #girdlemurah #girdleshop #girdlemensbc
  • Helo guys! Tak risau ke bila baju semakin ketat bila perut makin ke depan? Nak cover perut cara mudah? Pakai je Girdle Men. Selesai masalah.

    KEBAIKAN:
    ● Membentuk & mengecilkan kembali pinggang serta perut
    ● Mengembalikan Posture badan
    ● Menyokong tulang belakang
    ● Mengurangkan Pengumpulan angin, lemak terutama di bahagian Perut, Peha, Pinggul, Lengan
    ● Sangat selesa walaupun seharian digunakan
    ● Tidak mudah berlipat mahupun bergulung
    ● Kain yang sangat selesa
    ● Kulit tidak akan gatal atau melecet walaupun pakai 8 jam sehari
    ● Material kain yang sangat berkualiti tinggi
    ● Sangat mudah untuk dicuci
    ● Harga yang sangat Berbaloi

    Hanya saiz M & XL available 📲 +6011-3701 9733

    #girdleplussizemurah #girdleselesa #girdlelegging #girdlepant #girdlepantsmalaysia #girdlemalaysia #girdle #girdlesajat #girdleplussize #girdletonggekfuhh #girdlelace #girdlepants #girdlemurahmalaysia #girdletarik #girdlerscafe #girdlepantssexycurve #girdledlizard #girdlers #girdlebook #girdleslimming #girdlelelaki #girdlelacesl #girdlemurah #girdleshop #girdlemensbc

  •  2  0  7 August, 2019
  • A new innovation of sauna legging that contain latex between the legs, hips and the entire torso from the pelvis to under the bust is completely a girdle, it is a thermal and will help you target fat in the most complicated parts 
Made of Suplex, Latex and Mesh. 
Sizes:  Small, Medium, Large and XLarge  #saunaleggings #training #trainwithultra #trainingwithultra  #legginghighwaist #neoprennefree #burnfat #exercise #getinshape #style #trendy  #greatbody #bodyshaper #estiloultra #Girdle #girdlelegging #girdleeffectsauna #estiloultraleggings #loseweight #feelgreat #losemeasures #fit #fitness #fitnessclothes #fitnessmeetsfashion #girdles #waistgoals #waisttrimmer
  • A new innovation of sauna legging that contain latex between the legs, hips and the entire torso from the pelvis to under the bust is completely a girdle, it is a thermal and will help you target fat in the most complicated parts
    Made of Suplex, Latex and Mesh.
    Sizes: Small, Medium, Large and XLarge #saunaleggings #training #trainwithultra #trainingwithultra #legginghighwaist #neoprennefree #burnfat #exercise #getinshape #style #trendy #greatbody #bodyshaper #estiloultra #Girdle #girdlelegging #girdleeffectsauna #estiloultraleggings #loseweight #feelgreat #losemeasures #fit #fitness #fitnessclothes #fitnessmeetsfashion #girdles #waistgoals #waisttrimmer

  •  8  0  19 July, 2019

Top #girdlelegging Posts

  • Korg Nampak tak bintik bintik hitam kat seluar beby tu? Haaa tu la tourmaline stone.. Saja je pakai terbalik @slimdollz_hq slimmaxx girdle legging ni.. Nak bagi korg nampak tourmaline stone yang ada di bahagian dalam legging tu.. Ada beratus Tourmaline stonen di bahagian dalam legging ni.. Tourmaline stone ni bila kena kulit kita, ia akan menghasilkan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan berkesan.
Confirm boleh kecikan kaki.. Eeh bukan kaki je.. Legging ni paling best sbb ada kelebihan 7dlm1.. ✅Tinggi sampai paras bawah dada dapat mengempiskan perut.
✅Mrmbakar lemak belakang.
✅Mengecilkan pingul lebar.
✅mengecilnkan lemak pungung berlebihan.
✅mengambil menyokong punggung agar bulat dan cantik.
✅menegangkan kulit.
✅mengecilkan peha.
✅membakar cellulite.
✅mengurangkannya stretch marks.
✅membentuk betis yg cantik.
✅Mengecilkan betis yg berlemak.
.
Legging ni senang je pakai.. Mcm pakai seluar legging je la, cuma sarung jee.. Siap.. ✅boleh pakai pergi jln2 begitu shj sebab tak jarang.
✅boleh pakai pergi gym.
✅boleh pakai pergi zumba.
✅boleh pakai pergi yoga.
✅boleh pakai bawah skirt.
✅boleh pakai dalam seluar jeans.
✅boleh pergi swimming.
✅boleh pakai bila bila mass sahaja.
.
Whatsapp saya di www.wasap.my/60193743495/slimmaxxlegging .
.
#bengkung #BengkungViral #BengkungBebyMaembong #SlimDollz #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #BebyMaembong #leggingkurus #BengkungSlimdollz #SlimDollz #girdlelegging
  • Korg Nampak tak bintik bintik hitam kat seluar beby tu? Haaa tu la tourmaline stone.. Saja je pakai terbalik @slimdollz_hq slimmaxx girdle legging ni.. Nak bagi korg nampak tourmaline stone yang ada di bahagian dalam legging tu.. Ada beratus Tourmaline stonen di bahagian dalam legging ni.. Tourmaline stone ni bila kena kulit kita, ia akan menghasilkan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan berkesan.
    Confirm boleh kecikan kaki.. Eeh bukan kaki je.. Legging ni paling best sbb ada kelebihan 7dlm1.. ✅Tinggi sampai paras bawah dada dapat mengempiskan perut.
    ✅Mrmbakar lemak belakang.
    ✅Mengecilkan pingul lebar.
    ✅mengecilnkan lemak pungung berlebihan.
    ✅mengambil menyokong punggung agar bulat dan cantik.
    ✅menegangkan kulit.
    ✅mengecilkan peha.
    ✅membakar cellulite.
    ✅mengurangkannya stretch marks.
    ✅membentuk betis yg cantik.
    ✅Mengecilkan betis yg berlemak.
    .
    Legging ni senang je pakai.. Mcm pakai seluar legging je la, cuma sarung jee.. Siap.. ✅boleh pakai pergi jln2 begitu shj sebab tak jarang.
    ✅boleh pakai pergi gym.
    ✅boleh pakai pergi zumba.
    ✅boleh pakai pergi yoga.
    ✅boleh pakai bawah skirt.
    ✅boleh pakai dalam seluar jeans.
    ✅boleh pergi swimming.
    ✅boleh pakai bila bila mass sahaja.
    .
    Whatsapp saya di www.wasap.my/60193743495/slimmaxxlegging .
    .
    #bengkung #BengkungViral #BengkungBebyMaembong #SlimDollz #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #BebyMaembong #leggingkurus #BengkungSlimdollz #SlimDollz #girdlelegging

  •  9  0  8 October, 2018
  • Korg Nampak tak bintik bintik hitam kat seluar beby tu? Haaa tu la tourmaline stone.. Saja je pakai terbalik @slimdollz_hq slimmaxx girdle legging ni.. Nak bagi korg nampak tourmaline stone yang ada di bahagian dalam legging tu.. Ada beratus Tourmaline stonen di bahagian dalam legging ni.. Tourmaline stone ni bila kena kulit kita, ia akan menghasilkan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan berkesan.
Confirm boleh kecikan kaki.. Eeh bukan kaki je.. Legging ni paling best sbb ada kelebihan 7dlm1.. ✅Tinggi sampai paras bawah dada dapat mengempiskan perut.
✅Mrmbakar lemak belakang.
✅Mengecilkan pingul lebar.
✅mengecilnkan lemak pungung berlebihan.
✅mengambil menyokong punggung agar bulat dan cantik.
✅menegangkan kulit.
✅mengecilkan peha.
✅membakar cellulite.
✅mengurangkannya stretch marks.
✅membentuk betis yg cantik.
✅Mengecilkan betis yg berlemak.
.
Legging ni senang je pakai.. Mcm pakai seluar legging je la, cuma sarung jee.. Siap.. ✅boleh pakai pergi jln2 begitu shj sebab tak jarang.
✅boleh pakai pergi gym.
✅boleh pakai pergi zumba.
✅boleh pakai pergi yoga.
✅boleh pakai bawah skirt.
✅boleh pakai dalam seluar jeans.
✅boleh pergi swimming.
✅boleh pakai bila bila mass sahaja.
.
Whatsapp saya di +60xxxxxxxx
atau tekan je link kt bio.
.
.
#bengkung #BengkungViral #BengkungBebyMaembong #SlimDollz #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #BebyMaembong #leggingkurus #BengkungSlimdollz #SlimDollz #girdlelegging
  • Korg Nampak tak bintik bintik hitam kat seluar beby tu? Haaa tu la tourmaline stone.. Saja je pakai terbalik @slimdollz_hq slimmaxx girdle legging ni.. Nak bagi korg nampak tourmaline stone yang ada di bahagian dalam legging tu.. Ada beratus Tourmaline stonen di bahagian dalam legging ni.. Tourmaline stone ni bila kena kulit kita, ia akan menghasilkan magnet dan infrared untuk membakar lemak dengan berkesan.
    Confirm boleh kecikan kaki.. Eeh bukan kaki je.. Legging ni paling best sbb ada kelebihan 7dlm1.. ✅Tinggi sampai paras bawah dada dapat mengempiskan perut.
    ✅Mrmbakar lemak belakang.
    ✅Mengecilkan pingul lebar.
    ✅mengecilnkan lemak pungung berlebihan.
    ✅mengambil menyokong punggung agar bulat dan cantik.
    ✅menegangkan kulit.
    ✅mengecilkan peha.
    ✅membakar cellulite.
    ✅mengurangkannya stretch marks.
    ✅membentuk betis yg cantik.
    ✅Mengecilkan betis yg berlemak.
    .
    Legging ni senang je pakai.. Mcm pakai seluar legging je la, cuma sarung jee.. Siap.. ✅boleh pakai pergi jln2 begitu shj sebab tak jarang.
    ✅boleh pakai pergi gym.
    ✅boleh pakai pergi zumba.
    ✅boleh pakai pergi yoga.
    ✅boleh pakai bawah skirt.
    ✅boleh pakai dalam seluar jeans.
    ✅boleh pergi swimming.
    ✅boleh pakai bila bila mass sahaja.
    .
    Whatsapp saya di +60xxxxxxxx
    atau tekan je link kt bio.
    .
    .
    #bengkung #BengkungViral #BengkungBebyMaembong #SlimDollz #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #BebyMaembong #leggingkurus #BengkungSlimdollz #SlimDollz #girdlelegging

  •  14  0  7 October, 2018