#girdlebound Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

3.9
average comments
99.1
average likes

Latest #girdlebound Posts

Top #girdlebound Posts

  • #yuma #arizona girls! Shoot on Saturday, August 31st! Girls in the Imperial Valley, San Diego, and Maricopa county can come out, too! And you know there will be a classic car. Lets do this! #pinup #vintage #photoshoot #girdlebound
  • #yuma #arizona girls! Shoot on Saturday, August 31st! Girls in the Imperial Valley, San Diego, and Maricopa county can come out, too! And you know there will be a classic car. Lets do this! #pinup #vintage #photoshoot #girdlebound

  •  195  19  23 May, 2013
  • Dear pinups in the north west: let's put birds on it together. Shoot is on Saturday, August 4th. Email me at vestigephotography@hotmail.com
  • Dear pinups in the north west: let's put birds on it together. Shoot is on Saturday, August 4th. Email me at vestigephotography@hotmail.com

  •  39  5  22 June, 2012
  • Lets Girdle Nursajat 🐜
Lets Peha macam Sajat 😍
Rm89.90
FREE POSTAGE
.
Memberi results yang sangat bagus pada pinggul korang!!
Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh.
.
READY STOCK saiz 👇🏻
💋 SAIZ M
💋 SAIZ L
💋 SAIZ XL
💋 SAIZ XXL .
READY STOCK!
.
.
Wasap 0182777794
  • Lets Girdle Nursajat 🐜
    Lets Peha macam Sajat 😍
    Rm89.90
    FREE POSTAGE
    .
    Memberi results yang sangat bagus pada pinggul korang!!
    Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh.
    .
    READY STOCK saiz 👇🏻
    💋 SAIZ M
    💋 SAIZ L
    💋 SAIZ XL
    💋 SAIZ XXL .
    READY STOCK!
    .
    .
    Wasap 0182777794

  •  7  3  15 December, 2017
  • Tucson girls: tiki bus shoot on Sunday, October 21st! Fully equipped with tiki bar, cute lil boat, tiki furnishings and more! Wardrobe by @barrieoffables #fablesbybarrie and #girdlebound - but hunting for tiki play suits and dresses never hurts! Email vestigephotography@hotmail.com to book! Only 4 spots open ;)
  • Tucson girls: tiki bus shoot on Sunday, October 21st! Fully equipped with tiki bar, cute lil boat, tiki furnishings and more! Wardrobe by @barrieoffables #fablesbybarrie and #girdlebound - but hunting for tiki play suits and dresses never hurts! Email vestigephotography@hotmail.com to book! Only 4 spots open ;)

  •  51  4  6 September, 2012
  • Pinggang dah ramping tapi masalah shape kat bawah lak tak berapa nak mengancam 😑😑.
.
Nak susah apa..guna je LET'S GIRDLE SAJAT dah melentik punggung tu.Lemak2 pon tersorok tau

READY STOK :D :D

SIZE M (35-38)
SIZE L (39-42)
SIZE XL (43-46)
SIZE XXL (47-50)
.
Jom tengok apa yang best tentang LET'S GIRDLE  SAJAT 💋 LET'S GIRDLE 💋
🌹Ini paling best!!!!bagus untuk wanita yang inginkan bentuk badan yang di idam idamkan... 🌹boleh menjaga bentuk badan,
🌹ia jugak boleh mengawalkan cara permakanan kita,
🌹ia sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
🌹ia mudah di pakai
🌹material sangat bermutu tinggi,
🌹ia boleh mengpush-upkan pinggul anda,
🌹ia boleh meng rest kan muscle di bahagian peha dan pinggul
🌹ia jugak boleh mengecilkan peha, perut dan memberi figure ala ala miss world... 🌹ternyata memang hebat LET'S GIRDLE BY NURSAJAT..
🌹Yang penting ia tak kan melecetkan kulit anda di bahagian2 yang sensitive dan celah-celah peha... 🌹dan ia jugak mempunyai jaluran jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE 🌹GIRDLE DARI PERUT KE LUTUT
.
.
Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik 👇
.
Wasap 0182777794
  • Pinggang dah ramping tapi masalah shape kat bawah lak tak berapa nak mengancam 😑😑.
    .
    Nak susah apa..guna je LET'S GIRDLE SAJAT dah melentik punggung tu.Lemak2 pon tersorok tau

    READY STOK :D :D

    SIZE M (35-38)
    SIZE L (39-42)
    SIZE XL (43-46)
    SIZE XXL (47-50)
    .
    Jom tengok apa yang best tentang LET'S GIRDLE SAJAT 💋 LET'S GIRDLE 💋
    🌹Ini paling best!!!!bagus untuk wanita yang inginkan bentuk badan yang di idam idamkan... 🌹boleh menjaga bentuk badan,
    🌹ia jugak boleh mengawalkan cara permakanan kita,
    🌹ia sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
    🌹ia mudah di pakai
    🌹material sangat bermutu tinggi,
    🌹ia boleh mengpush-upkan pinggul anda,
    🌹ia boleh meng rest kan muscle di bahagian peha dan pinggul
    🌹ia jugak boleh mengecilkan peha, perut dan memberi figure ala ala miss world... 🌹ternyata memang hebat LET'S GIRDLE BY NURSAJAT..
    🌹Yang penting ia tak kan melecetkan kulit anda di bahagian2 yang sensitive dan celah-celah peha... 🌹dan ia jugak mempunyai jaluran jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE 🌹GIRDLE DARI PERUT KE LUTUT
    .
    .
    Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik 👇
    .
    Wasap 0182777794

  •  11  3  22 December, 2017