#girdlebest Instagram Photos & Videos

girdlebest - 371 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
6.2
average likes

Latest #girdlebest Posts

  • 💕HOTPANTZ ini MEMANG TERBAIK, COACH SENDIRI PAKAI COACH SENDIRI MERASAI KEHEBATAN NYA ‼️‼️ , sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih cantik & mantopp.💕 Badan semakin tegap dan posture badan semakin betul ✨
.
.
Hotpantz ini boleh membantu :
✅Prut mengecut
✅Menaikkan dada
✅Memampatkan peha dan pnggung
✅Melangsingkan pinggang
✅Mengelakkan sakit belakang
✅Kurangkan lilitan pinggang
✅Kurangkan Lemak di bahagian lengan, perut, pnggung dan peha
✅Menguatkan tulang blakang
✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
Japan technology
Kelebihan HOTPANTZ ni :
1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
======================================
Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
.
.
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) .
.
#girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz
  • 💕HOTPANTZ ini MEMANG TERBAIK, COACH SENDIRI PAKAI COACH SENDIRI MERASAI KEHEBATAN NYA ‼️‼️ , sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih cantik & mantopp.💕 Badan semakin tegap dan posture badan semakin betul ✨
    .
    .
    Hotpantz ini boleh membantu :
    ✅Prut mengecut
    ✅Menaikkan dada
    ✅Memampatkan peha dan pnggung
    ✅Melangsingkan pinggang
    ✅Mengelakkan sakit belakang
    ✅Kurangkan lilitan pinggang
    ✅Kurangkan Lemak di bahagian lengan, perut, pnggung dan peha
    ✅Menguatkan tulang blakang
    ✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
    Japan technology
    Kelebihan HOTPANTZ ni :
    1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
    2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
    3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
    ======================================
    Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
    .
    .
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa) .
    .
    #girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz

  •  1  0  29 June, 2020
  • 💕HOTPANTZ ni mmg trbaikk FYFA bagi 5 bintang tau, sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg ketat2 dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih slimm & mantopp.💕
.
.
Hotpantz ini boleh membantu :
✅Prut mengecut
✅Menaikkan dada
✅Memampatkan peha dan pnggung
✅Melangsingkan pinggang
✅Mengelakkan sakit belakang
✅Kurangkan lilitan pinggang
✅Kurangkan Lmak di bahagian lengan, prut, pnggung n peha
✅Menguatkan tulang blakang
✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
Japan technology
Kelebihan HOTPANTZ ni :
1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
======================================
Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
.
.
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) .
.
#girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz
  • 💕HOTPANTZ ni mmg trbaikk FYFA bagi 5 bintang tau, sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg ketat2 dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih slimm & mantopp.💕
    .
    .
    Hotpantz ini boleh membantu :
    ✅Prut mengecut
    ✅Menaikkan dada
    ✅Memampatkan peha dan pnggung
    ✅Melangsingkan pinggang
    ✅Mengelakkan sakit belakang
    ✅Kurangkan lilitan pinggang
    ✅Kurangkan Lmak di bahagian lengan, prut, pnggung n peha
    ✅Menguatkan tulang blakang
    ✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
    Japan technology
    Kelebihan HOTPANTZ ni :
    1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
    2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
    3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
    ======================================
    Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
    .
    .
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa) .
    .
    #girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz

  •  3  0  26 June, 2020
  • 💕HOTPANTZ ni mmg trbaikk FYFA bagi 5 bintang tau, sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg ketat2 dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih slimm & mantopp.💕
.
.
Hotpantz ini boleh membantu :
✅Prut mengecut
✅Menaikkan dada
✅Memampatkan peha dan pnggung
✅Melangsingkan pinggang
✅Mengelakkan sakit belakang
✅Kurangkan lilitan pinggang
✅Kurangkan Lmak di bahagian lengan, prut, pnggung n peha
✅Menguatkan tulang blakang
✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
Japan technology
Kelebihan HOTPANTZ ni :
1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
======================================
Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
.
.
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) 
011 10232562 (Coach Fyfa) .
.
#girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz
  • 💕HOTPANTZ ni mmg trbaikk FYFA bagi 5 bintang tau, sejak pakai HOTPANTZ ni semuanya jd senang kay, byk seluar yg ketat2 dulu dh boleh pakai. Bukan setakat seluar lama je boleh pakai balik tapi baju pn boleh. Shape badan pn jadi lebih slimm & mantopp.💕
    .
    .
    Hotpantz ini boleh membantu :
    ✅Prut mengecut
    ✅Menaikkan dada
    ✅Memampatkan peha dan pnggung
    ✅Melangsingkan pinggang
    ✅Mengelakkan sakit belakang
    ✅Kurangkan lilitan pinggang
    ✅Kurangkan Lmak di bahagian lengan, prut, pnggung n peha
    ✅Menguatkan tulang blakang
    ✅Membetulkan Shape badan ✅Melancarkan sistem pencernaan ===========================================
    Japan technology
    Kelebihan HOTPANTZ ni :
    1. Kain yg sgt selesa dan sejuk dipakai.
    2. Menggunakan teknologi dawai aloi utk mengelakkan kain bergulung dan lebih selesa dipakai.
    3. Kain jenis bernafas dan menyerap peluh.
    ======================================
    Dapatkan sekarang sementara STOCK MASIH ADA ♨️♨️
    .
    .
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa)
    011 10232562 (Coach Fyfa) .
    .
    #girdlebest #nakkurus #naksihat #nakfit #programfit #hotpantz

  •  3  1  26 June, 2020
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
#girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
    🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
    ✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
    🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
    #girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest

  •  10  0  6 February, 2020
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
#girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
    🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
    ✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
    🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
    #girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest

  •  2  2  27 December, 2019
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
.
Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
. 
Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas 🤗🤗🤗
.
GIRDLE TURKI :
✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
✔ Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITU♥️🇲🇾😍 CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
    .
    Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
    .
    Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas 🤗🤗🤗
    .
    GIRDLE TURKI :
    ✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    ✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    ✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    ✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    ✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
    ✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    ✔ Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
    INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITU♥️🇲🇾😍 CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

    DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  0  6 September, 2019
  • "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
.
.

Nak cerita sikit pasal Husna.
.

Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali. 
Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
.

Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
. - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
- Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
- Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
- Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
.

Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
. "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
.

Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
.

Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
. 
High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
.

Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

#bengkungmoden
#bengkungqrusnita
#girdlebest
#qrusnita
#bengkunggrip
#ketatselesa
#tidak bergulung
#bengkungzipzap
#zipzap
#bengkungczer
#bengkungmurah
#grip

www.wasap.my/60108004869
  • "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
    .
    .

    Nak cerita sikit pasal Husna.
    .

    Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali.
    Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
    .

    Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
    . - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
    - Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
    - Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
    - Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
    .

    Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
    . "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
    .

    Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
    .

    Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
    .
    High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
    .

    Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

    #bengkungmoden
    #bengkungqrusnita
    #girdlebest
    #qrusnita
    #bengkunggrip
    #ketatselesa
    #tidak bergulung
    #bengkungzipzap
    #zipzap
    #bengkungczer
    #bengkungmurah
    #grip

    www.wasap.my/60108004869

  •  3  0  30 July, 2019
  • "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
.
.

Nak cerita sikit pasal Husna.
.

Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali. 
Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
.

Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
. - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
- Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
- Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
- Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
.

Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
. "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
.

Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
.

Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
. 
High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
.

Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

#bengkungmoden
#bengkungqrusnita
#girdlebest
#qrusnita
#bengkunggrip
#ketatselesa
#tidak bergulung
#bengkungzipzap
#zipzap
#bengkungczer
#bengkungmurah
#grip
#kotabharu
#selangor
#shahalam
#kualalumpur

www.wasap.my/60108004869
  • "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
    .
    .

    Nak cerita sikit pasal Husna.
    .

    Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali.
    Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
    .

    Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
    . - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
    - Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
    - Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
    - Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
    .

    Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
    . "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
    .

    Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
    .

    Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
    .
    High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
    .

    Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

    #bengkungmoden
    #bengkungqrusnita
    #girdlebest
    #qrusnita
    #bengkunggrip
    #ketatselesa
    #tidak bergulung
    #bengkungzipzap
    #zipzap
    #bengkungczer
    #bengkungmurah
    #grip
    #kotabharu
    #selangor
    #shahalam
    #kualalumpur

    www.wasap.my/60108004869

  •  3  0  27 July, 2019
  • #bengkungqrusnita 
#qrusnita "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
.
.

Nak cerita sikit pasal Husna.
.

Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali. 
Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
.

Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
. - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
- Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
- Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
- Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
.

Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
. "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
.

Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
.

Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
. 
High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
.

Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

#bengkungmoden
#bengkungqrusnita
#girdlebest
#qrusnita
#bengkunggrip
#ketatselesa
#tidak bergulung
#bengkungzipzap
#zipzap
#bengkungczer
#bengkungmurah
#grip

@www.wasap.my/60108004869
  • #bengkungqrusnita
    #qrusnita "IBU BERSALIN CZER BOLEH PAKAI BENGKUNG"
    .
    .

    Nak cerita sikit pasal Husna.
    .

    Dia customer Kak Sya. Pengguna bengkung Qrusnita dan dah repeat sampai 2 kali.
    Sebelum ni pernah beli bengkung versi lama (merah).
    .

    Just nak tanya kalau ada diantara korang yang kenal orang yang sama masalah macam Husna.
    . - Ada masalah rasa SUSAH dan leceh nak pakai bengkung.
    - Bersalin czer tapi tak pakai bengkung sebab TAKUT
    - Nak EXTRA LABUH tutup bhgian pe-ha.
    - Nak saiz yang FLEXIBLE dan selesa.
    .

    Husna ada bagitahu saya, bengkung Qrusnita yang dia pakai ni memang besst... Ini dia punya testimonial :
    . "Sya, bengkung baru ni memang best la.. Labuh sampai pe-ha macam yang aku nak. Adik ipar aku pakai memang selesa. Walaupun terasa GRIP-nya, tapi getah ni memang lembut, tempat czer tak menyakitkan katanya. Nak bergerak pun senang terutama bila nak duduk. Senang la ckit kali ni nak berpantang sendiri.
    .

    Cara pakai yang kau bagitahu, alhamdulillah.. Aku dah follow. Tempat czer tu tak sakit, lagi2 bila time batuk tak la rasa sakit sangat. Perut pun tak berbuai bila berjalan. Dengan sokongan bengkung, tak payah la aku nak ampu dengan tangan.. hahaha
    .

    Lagi satu yang aku "SUKA" Bengkung Moden Qrusnita ni, pasal SAIZ YANG FLEXIBLE. Lepas ni boleh la guna pulak untuk selimkan balik macam zaman muda dulu hihihi..
    .
    High recommended.. thanks tau Sya. Member ofis aku jeles tengok aku still firm lepas pantang. Lepas aku bagi tips, semua pakat rajin nak pakai bengkung nk kempiskan perut, ada yang beli untuk pakai masa dalam pantang.. huhuhu " - ujar Husna
    .

    Ibu bersalin normal pun boleh pakai..lagi senang

    #bengkungmoden
    #bengkungqrusnita
    #girdlebest
    #qrusnita
    #bengkunggrip
    #ketatselesa
    #tidak bergulung
    #bengkungzipzap
    #zipzap
    #bengkungczer
    #bengkungmurah
    #grip

    @www.wasap.my/60108004869

  •  3  0  23 July, 2019
  • Antylia sharekan cara² membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
.
.
1. NO WASHING MACHINE 😊
.
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.👍
.
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI 🤗
.
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee 😄
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
.
Harga asal : RM199
Harga promosi : RM169 
Dengan Lifetime free repair service card
Free postage 😉😉
Free gift 🥰🥰
.
WhatsApp AntyLia!!
📱0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Antylia sharekan cara² membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
    .
    .
    1. NO WASHING MACHINE 😊
    .
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.👍
    .
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI 🤗
    .
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee 😄
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    .
    Harga asal : RM199
    Harga promosi : RM169
    Dengan Lifetime free repair service card
    Free postage 😉😉
    Free gift 🥰🥰
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    📱0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  1  14 May, 2019

Top #girdlebest Posts

  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
#girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
    🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
    ✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
    🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
    #girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest

  •  10  0  6 February, 2020
  • Thank you sayang2 kerana memilihku sebagai pakar alih lemakmu😆 poslaju ke bandar JB & Masai. Semoga lancar perjalanan postage ini dan selamat berkhidmat kepada tuanmu ya #premiumbeautiful #girdlebest ❤️
  • Thank you sayang2 kerana memilihku sebagai pakar alih lemakmu😆 poslaju ke bandar JB & Masai. Semoga lancar perjalanan postage ini dan selamat berkhidmat kepada tuanmu ya #premiumbeautiful #girdlebest ❤️

  •  1  1  7 February, 2019
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
#girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest
  • ✅Kim K high waist Girdle detach sgt sesuai untuk yg selepas bersalin! Sebab senang ke toilet ada detach belakang girdle ✅material semua product kami adalah custom made
    🩸Especially product Kim K high Waist Girdle boleh detach senang pergi toilet & ada jasmine bau dekat girdle tu and bahagian miss V tak akan ada bacteria .
    ✅Yg best ada multifunctional chips utk promote blood circulation, hilang strech marks selepas bersalin & burns fats!
    🧬 WHATSAPP US AT 012-3786284
    #girdlesenangpergitoilet #girdleinfrared #girdlepants #girdlebest

  •  2  2  27 December, 2019
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagi☺️. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

So jangan risau ya

Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari.  Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer.  Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

Nanti kan pengumuman kami ☺️
.
Jom Try
📱01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

    Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

    Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagi☺️. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

    So jangan risau ya

    Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari. Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

    BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

    Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer. Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

    Nanti kan pengumuman kami ☺️
    .
    Jom Try
    📱01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  14 March, 2019
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
.
WhatsAppfor more info 📱 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
    .
    WhatsAppfor more info 📱 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  2  1 April, 2019
  • Structural bones...
Si pemakai nampak kemas..😍😍
.
GIRDLE TURKI :
✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
✔ Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
.
JOM TRY
📱01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Structural bones...
    Si pemakai nampak kemas..😍😍
    .
    GIRDLE TURKI :
    ✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    ✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    ✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    ✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    ✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
    ✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    ✔ Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
    .
    JOM TRY
    📱01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  7  2  7 March, 2019
  • Premium and Breathability materials
.
GIRDLE TURKI :
✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
✔ Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
.
Jom Try
📱01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Premium and Breathability materials
    .
    GIRDLE TURKI :
    ✔ Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    ✔ Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    ✔ Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    ✔ Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    ✔ Fat Distribution (shaping and slimming)
    ✔ Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    ✔ Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage 😉😉
    .
    Jom Try
    📱01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  2  7 March, 2019