#gelmandiansegar Instagram Photos & Videos

gelmandiansegar - 23 posts

Hashtag Popularity

2
average comments
9
average likes

Latest #gelmandiansegar Posts

  • 😎siapa ada masalah kulit sila baca ni😎
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan scrub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,
scrub
Panau
ekzema
kurap 
smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. .
kehebatan produk ni adalah sudah keluar 100ribu botol tetap x cukupπŸ˜‚πŸ˜‚ Boleh whatsapp bonda untuk order ya 018-9885738

#gelmandianbidara
#mandian
#kulitbermasalah
#gatal #kurap #panau #sabunekzema #mandianekzema
#aslegacy_bondatika 
#aslegacyhq 
#aslegacyskuadadha
#produkaslegacy
#produkkualitiaslegacy
#gelmandiansegar
#gelaura#produkselamat
#regrann
  • 😎siapa ada masalah kulit sila baca ni😎
    .
    .
    gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan scrub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,
    scrub
    Panau
    ekzema
    kurap
    smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. .
    kehebatan produk ni adalah sudah keluar 100ribu botol tetap x cukupπŸ˜‚πŸ˜‚ Boleh whatsapp bonda untuk order ya 018-9885738

    #gelmandianbidara
    #mandian
    #kulitbermasalah
    #gatal #kurap #panau #sabunekzema #mandianekzema
    #aslegacy_bondatika
    #aslegacyhq
    #aslegacyskuadadha
    #produkaslegacy
    #produkkualitiaslegacy
    #gelmandiansegar
    #gelaura#produkselamat
    #regrann

  •  5  0  22 August, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .

Nak cuba?? Wasap bondaπŸ‘‡
πŸ“²018-9885738

#Aslegacyputrajaya
#aslegacymalaysia
#losyenjamshirdaunbidara -
#aslegacyhq 
#Aslegacymalaysia 
#aslegacyskuadha 
#losyenjamshirdaunbidara #gelmandiansegar 
#losyenlembutkankulit
#produkaslegacy 
#produkkualitiaslegacy 
#terapiinstagram 
#testimonilosyenjamshirdaunbidara #regrann
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .

    Nak cuba?? Wasap bondaπŸ‘‡
    πŸ“²018-9885738

    #Aslegacyputrajaya
    #aslegacymalaysia
    #losyenjamshirdaunbidara -
    #aslegacyhq
    #Aslegacymalaysia
    #aslegacyskuadha
    #losyenjamshirdaunbidara #gelmandiansegar
    #losyenlembutkankulit
    #produkaslegacy
    #produkkualitiaslegacy
    #terapiinstagram
    #testimonilosyenjamshirdaunbidara #regrann

  •  2  0  11 May, 2019
  • Kenyang dalam tempoh yg lama dengan....
BIZZY BREAKFIRST βœ“ Mengawal selera makan
βœ“ Mengawal Berat Badan
βœ“ Meningkatkan metabolisme
βœ“ Memberi tenaga

Sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. Mengandungi πŸ’Ž WHEY PROTEIN 
yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. πŸ’Ž BEET ROOT 
yang terdapat di dalam BIZZI BREAKFAST ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi πŸ’Ž WHEAT GERM 
ini mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.

CARA PENGGUNAAN
βœ“ Bancuh dengan air suam (210ml)
βœ“ Minum sebagai ganti sarapan pagi

HARGA : RM49.90
Kandungan 10 Sachet/Box

Nak? Mai wasep bonda 018-9885738...😍 #bizzibreakfast 
#bonda_aslegacy 
#aslegacyhq 
#aslegacymalaysia 
#aslegacyskuadha
#sedap
#nakslim
#bizziboddymalaysia 
#harumnitaputrajaya 
#puffysmoochdearly 
#pucukharumnitamalaysia 
#gelmandiansegar 
#gelmandianaura 
#makeupjimat 
#makanansihat
#makanantambahan
  • Kenyang dalam tempoh yg lama dengan....
    BIZZY BREAKFIRST βœ“ Mengawal selera makan
    βœ“ Mengawal Berat Badan
    βœ“ Meningkatkan metabolisme
    βœ“ Memberi tenaga

    Sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. Mengandungi πŸ’Ž WHEY PROTEIN
    yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan. πŸ’Ž BEET ROOT
    yang terdapat di dalam BIZZI BREAKFAST ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi πŸ’Ž WHEAT GERM
    ini mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.

    CARA PENGGUNAAN
    βœ“ Bancuh dengan air suam (210ml)
    βœ“ Minum sebagai ganti sarapan pagi

    HARGA : RM49.90
    Kandungan 10 Sachet/Box

    Nak? Mai wasep bonda 018-9885738...😍 #bizzibreakfast
    #bonda_aslegacy
    #aslegacyhq
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyskuadha
    #sedap
    #nakslim
    #bizziboddymalaysia
    #harumnitaputrajaya
    #puffysmoochdearly
    #pucukharumnitamalaysia
    #gelmandiansegar
    #gelmandianaura
    #makeupjimat
    #makanansihat
    #makanantambahan

  •  5  0  10 May, 2019
  • Pesssttt!!!!!!!!πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’Nak Bagitahu Nie... Selalunye Pergi J&T express Untuk Pos Barang..Tapi Kalinie Abam J&TπŸš›πŸš›πŸš›πŸš› sendiri beli barang hot dan viral nie....
Kalau Haritu Kawan Yang Lain Beli Mandian Bidara Dan Cream MeLaleuca...
Kalinie Abam J&T Lain Pulak Yang Beli Sebab Nak Rasa Sendiri Kelebihan Yang Ada Dalam Mandian Bidara Nie.... Ada lagi ka yang nak?klik link kt bio tu 😎

#gelmandianaura 
#gelmandiansegar
#gelmandianbidara
#gelaura
#manfianseisikeluarga
#mandianruqyah
#mandianuntukkulit
#kulitlembut
#aurapositif
#abamj&t
#testimonimandianbidara
#aslegacyakuadha
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datinshahidadherbs 
#bonda_aslegacy 
#gelpekat
#mandianpelpelbagaimanfaat 
#mandiansejuk
#aslegacykajang 
#aslegacyhq 
#aslegacyhuluselangor 
#naksuamisayang 
#gelmandianbuangtoksin
#mandianbest
#mandiankanakkanak 
#mandianherba 
#baubadan 
#Gatal 
#Kurap
  • Pesssttt!!!!!!!!πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’Nak Bagitahu Nie... Selalunye Pergi J&T express Untuk Pos Barang..Tapi Kalinie Abam J&TπŸš›πŸš›πŸš›πŸš› sendiri beli barang hot dan viral nie....
    Kalau Haritu Kawan Yang Lain Beli Mandian Bidara Dan Cream MeLaleuca...
    Kalinie Abam J&T Lain Pulak Yang Beli Sebab Nak Rasa Sendiri Kelebihan Yang Ada Dalam Mandian Bidara Nie.... Ada lagi ka yang nak?klik link kt bio tu 😎

    #gelmandianaura
    #gelmandiansegar
    #gelmandianbidara
    #gelaura
    #manfianseisikeluarga
    #mandianruqyah
    #mandianuntukkulit
    #kulitlembut
    #aurapositif
    #abamj&t
    #testimonimandianbidara
    #aslegacyakuadha
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datinshahidadherbs
    #bonda_aslegacy
    #gelpekat
    #mandianpelpelbagaimanfaat
    #mandiansejuk
    #aslegacykajang
    #aslegacyhq
    #aslegacyhuluselangor
    #naksuamisayang
    #gelmandianbuangtoksin
    #mandianbest
    #mandiankanakkanak
    #mandianherba
    #baubadan
    #Gatal
    #Kurap

  •  5  0  17 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀ 
Klik link whatsapp kat bio bonda tu k 
#losenjamshir
#mandiansegar
#mandianwangi
#mandianaura
#gelmandiansegar
#gelmandianruqyahbidara
#losenbadansegar
#losenvitamin
#aslegacyhq 
#aslegacyskuadha
#regrann
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀
    Klik link whatsapp kat bio bonda tu k
    #losenjamshir
    #mandiansegar
    #mandianwangi
    #mandianaura
    #gelmandiansegar
    #gelmandianruqyahbidara
    #losenbadansegar
    #losenvitamin
    #aslegacyhq
    #aslegacyskuadha
    #regrann

  •  4  0  11 April, 2019
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara Assyifa terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin barulah puas mandi tak deklah berkali kali cebok masih terasa berbahang lagi 😁

Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
Sungguh jimat dan tahan lama. 
Berebut mandi ngan anak anak.😊 Gel Mandian Bidara Assyifa terhasillah dari
βœ“ Pati Bidara
βœ“ Pati minyak Lavender
βœ“ Peppermint (Daun Pudina)

Kelebihan lain
βœ“ Dibaca dengan doa pilihan
βœ“ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
βœ“ Mengatasi masalah gangguan
βœ“ Menghilangkan rasa lesu
βœ“ Menghilangkan bau badan
βœ“ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
βœ“ Sesuai dijadikan pencuci wanita

Nk lg murah meh join team Bidara As-Syifa

www.wassap.my/60182240846

#SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara Assyifa terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin barulah puas mandi tak deklah berkali kali cebok masih terasa berbahang lagi 😁

    Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
    Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
    Sungguh jimat dan tahan lama.
    Berebut mandi ngan anak anak.😊 Gel Mandian Bidara Assyifa terhasillah dari
    βœ“ Pati Bidara
    βœ“ Pati minyak Lavender
    βœ“ Peppermint (Daun Pudina)

    Kelebihan lain
    βœ“ Dibaca dengan doa pilihan
    βœ“ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
    βœ“ Mengatasi masalah gangguan
    βœ“ Menghilangkan rasa lesu
    βœ“ Menghilangkan bau badan
    βœ“ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
    βœ“ Sesuai dijadikan pencuci wanita

    Nk lg murah meh join team Bidara As-Syifa

    www.wassap.my/60182240846

    #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .

  •  6  0  3 April, 2019
  • Sakit pinggang,lenguh-lenguh,sakit Senggugut,sakit kepala‼️‼️ .
.

Hal yang tak mungkin dapat dielakkan oleh kaum wanita semasa datang bulan kan. .
.

Asyik nak makan ubat bila rasa sakit..sebenarnya tak bagus untuk kesihatan kita dalam jangka masa panjang. .
.
.
Sis pun ada masalah tu dulu..faham sangat dah sakitnya tu jangan ada yang cari pasalπŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

Sekarang Alhamdulillah, bila datang bulan rasa senggugut tu sekejap je,rasa sakit tu hilang lepas sapu Balm Bidara Assyifa . .
.
.

Kenapa Balm Bidara Assyifa jadi pilihan?
Sebab.
.
. .
βœ“ Cepat meresap
βœ“ Tidak melekit
βœ“ Pantas melegakan
βœ“ Bau WANGI
βœ“ Produk keluaran muslim
. βœ“ πŸ’―% HALAL
. .

#balmbidarahilangkanlenguh #balmbidaraassyifa #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
.
http://www.wasap.my/60182240846
  • Sakit pinggang,lenguh-lenguh,sakit Senggugut,sakit kepala‼️‼️ .
    .

    Hal yang tak mungkin dapat dielakkan oleh kaum wanita semasa datang bulan kan. .
    .

    Asyik nak makan ubat bila rasa sakit..sebenarnya tak bagus untuk kesihatan kita dalam jangka masa panjang. .
    .
    .
    Sis pun ada masalah tu dulu..faham sangat dah sakitnya tu jangan ada yang cari pasalπŸ˜‚πŸ˜‚ .
    .

    Sekarang Alhamdulillah, bila datang bulan rasa senggugut tu sekejap je,rasa sakit tu hilang lepas sapu Balm Bidara Assyifa . .
    .
    .

    Kenapa Balm Bidara Assyifa jadi pilihan?
    Sebab.
    .
    . .
    βœ“ Cepat meresap
    βœ“ Tidak melekit
    βœ“ Pantas melegakan
    βœ“ Bau WANGI
    βœ“ Produk keluaran muslim
    . βœ“ πŸ’―% HALAL
    . .

    #balmbidarahilangkanlenguh #balmbidaraassyifa #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
    .
    http://www.wasap.my/60182240846

  •  10  0  30 March, 2019
  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool  mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
.
Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2  mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
.
Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
.
Siapa dah cuba komen sikit 
Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

#gelmandianaura
#gelmandianbidara
#mandianruqyah
#mandianwangi 
#mandianpelpelbagaimanfaat 
#gelpekat 
#mandianterbaik 
#gelmandianbidarabangi 
#gelmandiansegar
#mandianlelaki
#mandianwanita
#mandiankanakkanak
#aslegacyhq 
#slegacyskuadha 
#Aslegacymalaysia 
#aslegacygelmandianbidara 
#bonda_aslegacy 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#datinshahidahdherbs - #regrann
  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
    .
    Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2 mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
    .
    Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
    .
    Siapa dah cuba komen sikit
    Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

    #gelmandianaura
    #gelmandianbidara
    #mandianruqyah
    #mandianwangi
    #mandianpelpelbagaimanfaat
    #gelpekat
    #mandianterbaik
    #gelmandianbidarabangi
    #gelmandiansegar
    #mandianlelaki
    #mandianwanita
    #mandiankanakkanak
    #aslegacyhq
    #slegacyskuadha
    #Aslegacymalaysia
    #aslegacygelmandianbidara
    #bonda_aslegacy
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #datinshahidahdherbs - #regrann

  •  25  0  24 March, 2019
  • Anda pernah rasa begini πŸ”₯Rasa panas
πŸ”₯Stress
πŸ”₯Rasa penat
πŸ”₯Emosi terganggu
πŸ”₯Keletihan
πŸ”₯Tidak bersemangat
πŸ”₯Badan rasa gatal2

GEL MANDIAN BIDARA

Produk yang sangat membantu Anda yang ada masalah seperti di atas. Ramuan yang terdiri dari daun bidara, garam bukit dan limau pulut memberikan bauan yang sangat menyegarkan dan nyaman. 
www.wasap.my/60193918789/nak mandianbiadara πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0193918789
0193918789
0193918789

#mandianbidara#gelmandiansegar#masalahgangguan#badanletih#susahtidur#teamAFviral03
  • Anda pernah rasa begini πŸ”₯Rasa panas
    πŸ”₯Stress
    πŸ”₯Rasa penat
    πŸ”₯Emosi terganggu
    πŸ”₯Keletihan
    πŸ”₯Tidak bersemangat
    πŸ”₯Badan rasa gatal2

    GEL MANDIAN BIDARA

    Produk yang sangat membantu Anda yang ada masalah seperti di atas. Ramuan yang terdiri dari daun bidara, garam bukit dan limau pulut memberikan bauan yang sangat menyegarkan dan nyaman.
    www.wasap.my/60193918789/nak mandianbiadara πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0193918789
    0193918789
    0193918789

    #mandianbidara #gelmandiansegar #masalahgangguan #badanletih #susahtidur #teamAFviral03

  •  59  39  22 March, 2019
  • .. Siapa kata kaum Adam TAK BOLEH GUNA gel #SirehLovelyCare ??? .. Gel #SirehLovelyCare boleh digunakan sebagai  Pencuci Muka Kecutkan Jerawat
 Pencuci Kuman Pada Luka
 Shaving Foam
 Gel Mandian Segar
 Intimate Wash (Lebih Tegang Lebih Power)

Berminat untuk grab #SirehLovelyCare ?? ..Whatsapp segera ke 019-5775893

#creditToDhia
#tq....
  • .. Siapa kata kaum Adam TAK BOLEH GUNA gel #SirehLovelyCare ??? .. Gel #SirehLovelyCare boleh digunakan sebagai Pencuci Muka Kecutkan Jerawat
    Pencuci Kuman Pada Luka
    Shaving Foam
    Gel Mandian Segar
    Intimate Wash (Lebih Tegang Lebih Power)

    Berminat untuk grab #SirehLovelyCare ?? ..Whatsapp segera ke 019-5775893

    #creditToDhia
    #tq....

  •  8  1  12 January, 2019
  • Mandian  BIDARA SIDR SURI memberi ketenangan dan kesegaran kepada tubuh.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Mandian daun bidara juga secara khusus digunakan untuk membantu mengatasi penyakit-penyakit bersifat rohani termasuk gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Kaedah ini sebenarnya bersumberkan amalan para
ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara
sebagai bahan rawatan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Ustaz kata syaitan & jin alergic dgn daun bidara,
macam serangga takut dgn serai wangi. 
Semuanya dengan izin ALLAH.

Insyallah.. Whatsapp 0123980794 utk info dan order .

Rm25 sebotol
200ml

#gelmandian
#gelmandianrawatan
#gelmandianbidara
#gelmandianmurah
#gelmandianviral
#gelmandiansegar
#gelmandiannyaman 
#gelmandianbidarasyifa 
#gel 
#gelmandianbidaramurah 
#gelmandianherba 
#gelmandianazzahra
  • Mandian BIDARA SIDR SURI memberi ketenangan dan kesegaran kepada tubuh.
    πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Mandian daun bidara juga secara khusus digunakan untuk membantu mengatasi penyakit-penyakit bersifat rohani termasuk gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir.
    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Kaedah ini sebenarnya bersumberkan amalan para
    ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara
    sebagai bahan rawatan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.
    πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Ustaz kata syaitan & jin alergic dgn daun bidara,
    macam serangga takut dgn serai wangi.
    Semuanya dengan izin ALLAH.

    Insyallah.. Whatsapp 0123980794 utk info dan order .

    Rm25 sebotol
    200ml

    #gelmandian
    #gelmandianrawatan
    #gelmandianbidara
    #gelmandianmurah
    #gelmandianviral
    #gelmandiansegar
    #gelmandiannyaman
    #gelmandianbidarasyifa
    #gel
    #gelmandianbidaramurah
    #gelmandianherba
    #gelmandianazzahra

  •  4  0  18 January, 2018

Top #gelmandiansegar Posts

  • Mandian  BIDARA SIDR SURI memberi ketenangan dan kesegaran kepada tubuh.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Mandian daun bidara juga secara khusus digunakan untuk membantu mengatasi penyakit-penyakit bersifat rohani termasuk gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Kaedah ini sebenarnya bersumberkan amalan para
ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara
sebagai bahan rawatan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Ustaz kata syaitan & jin alergic dgn daun bidara,
macam serangga takut dgn serai wangi. 
Semuanya dengan izin ALLAH.

Insyallah.. Whatsapp 0123980794 utk info dan order .

Rm25 sebotol
200ml

#gelmandian
#gelmandianrawatan
#gelmandianbidara
#gelmandianmurah
#gelmandianviral
#gelmandiansegar
#gelmandiannyaman 
#gelmandianbidarasyifa 
#gel 
#gelmandianbidaramurah 
#gelmandianherba 
#gelmandianazzahra
  • Mandian BIDARA SIDR SURI memberi ketenangan dan kesegaran kepada tubuh.
    πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Mandian daun bidara juga secara khusus digunakan untuk membantu mengatasi penyakit-penyakit bersifat rohani termasuk gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir.
    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Kaedah ini sebenarnya bersumberkan amalan para
    ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara
    sebagai bahan rawatan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.
    πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ Ustaz kata syaitan & jin alergic dgn daun bidara,
    macam serangga takut dgn serai wangi.
    Semuanya dengan izin ALLAH.

    Insyallah.. Whatsapp 0123980794 utk info dan order .

    Rm25 sebotol
    200ml

    #gelmandian
    #gelmandianrawatan
    #gelmandianbidara
    #gelmandianmurah
    #gelmandianviral
    #gelmandiansegar
    #gelmandiannyaman
    #gelmandianbidarasyifa
    #gel
    #gelmandianbidaramurah
    #gelmandianherba
    #gelmandianazzahra

  •  4  0  18 January, 2018
  • Sakit pinggang,lenguh-lenguh,sakit Senggugut,sakit kepala‼️‼️ .
.

Hal yang tak mungkin dapat dielakkan oleh kaum wanita semasa datang bulan kan. .
.

Asyik nak makan ubat bila rasa sakit..sebenarnya tak bagus untuk kesihatan kita dalam jangka masa panjang. .
.
.
Sis pun ada masalah tu dulu..faham sangat dah sakitnya tu jangan ada yang cari pasalπŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

Sekarang Alhamdulillah, bila datang bulan rasa senggugut tu sekejap je,rasa sakit tu hilang lepas sapu Balm Bidara Assyifa . .
.
.

Kenapa Balm Bidara Assyifa jadi pilihan?
Sebab.
.
. .
βœ“ Cepat meresap
βœ“ Tidak melekit
βœ“ Pantas melegakan
βœ“ Bau WANGI
βœ“ Produk keluaran muslim
. βœ“ πŸ’―% HALAL
. .

#balmbidarahilangkanlenguh #balmbidaraassyifa #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
.
http://www.wasap.my/60182240846
  • Sakit pinggang,lenguh-lenguh,sakit Senggugut,sakit kepala‼️‼️ .
    .

    Hal yang tak mungkin dapat dielakkan oleh kaum wanita semasa datang bulan kan. .
    .

    Asyik nak makan ubat bila rasa sakit..sebenarnya tak bagus untuk kesihatan kita dalam jangka masa panjang. .
    .
    .
    Sis pun ada masalah tu dulu..faham sangat dah sakitnya tu jangan ada yang cari pasalπŸ˜‚πŸ˜‚ .
    .

    Sekarang Alhamdulillah, bila datang bulan rasa senggugut tu sekejap je,rasa sakit tu hilang lepas sapu Balm Bidara Assyifa . .
    .
    .

    Kenapa Balm Bidara Assyifa jadi pilihan?
    Sebab.
    .
    . .
    βœ“ Cepat meresap
    βœ“ Tidak melekit
    βœ“ Pantas melegakan
    βœ“ Bau WANGI
    βœ“ Produk keluaran muslim
    . βœ“ πŸ’―% HALAL
    . .

    #balmbidarahilangkanlenguh #balmbidaraassyifa #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
    .
    http://www.wasap.my/60182240846

  •  10  0  30 March, 2019
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara Assyifa terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin barulah puas mandi tak deklah berkali kali cebok masih terasa berbahang lagi 😁

Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
Sungguh jimat dan tahan lama. 
Berebut mandi ngan anak anak.😊 Gel Mandian Bidara Assyifa terhasillah dari
βœ“ Pati Bidara
βœ“ Pati minyak Lavender
βœ“ Peppermint (Daun Pudina)

Kelebihan lain
βœ“ Dibaca dengan doa pilihan
βœ“ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
βœ“ Mengatasi masalah gangguan
βœ“ Menghilangkan rasa lesu
βœ“ Menghilangkan bau badan
βœ“ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
βœ“ Sesuai dijadikan pencuci wanita

Nk lg murah meh join team Bidara As-Syifa

www.wassap.my/60182240846

#SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara Assyifa terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin barulah puas mandi tak deklah berkali kali cebok masih terasa berbahang lagi 😁

    Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
    Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
    Sungguh jimat dan tahan lama.
    Berebut mandi ngan anak anak.😊 Gel Mandian Bidara Assyifa terhasillah dari
    βœ“ Pati Bidara
    βœ“ Pati minyak Lavender
    βœ“ Peppermint (Daun Pudina)

    Kelebihan lain
    βœ“ Dibaca dengan doa pilihan
    βœ“ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
    βœ“ Mengatasi masalah gangguan
    βœ“ Menghilangkan rasa lesu
    βœ“ Menghilangkan bau badan
    βœ“ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
    βœ“ Sesuai dijadikan pencuci wanita

    Nk lg murah meh join team Bidara As-Syifa

    www.wassap.my/60182240846

    #SayajualBalm #Sayagunasayajual #gelmandiansegar #gelmandiamharumwangi #gelmandianbidara #penawarsegalapenyakit #balmbidarasejukdingin #gelmandianbidara #gelmandiandaunbidara #gelmandianbidarasyifa #balmkeluarangin #bidaraputrajaya #balmputrajaya #babybalmputrajaya .

  •  6  0  3 April, 2019