#gelmandianruqyahbidara Instagram Photos & Videos

gelmandianruqyahbidara - 9 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
6.7
average likes

Latest #gelmandianruqyahbidara Posts

  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀ 
Klik link whatsapp kat bio bonda tu k 
#losenjamshir
#mandiansegar
#mandianwangi
#mandianaura
#gelmandiansegar
#gelmandianruqyahbidara
#losenbadansegar
#losenvitamin
#aslegacyhq 
#aslegacyskuadha
#regrann
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀
    Klik link whatsapp kat bio bonda tu k
    #losenjamshir
    #mandiansegar
    #mandianwangi
    #mandianaura
    #gelmandiansegar
    #gelmandianruqyahbidara
    #losenbadansegar
    #losenvitamin
    #aslegacyhq
    #aslegacyskuadha
    #regrann

  •  4  0  11 April, 2019
  • Assalam.....πŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒ
πŸ€”Anda ada masalah berikut?
#gangguan #sakitmisteri #saka #berdebar2  #sihir #stress #mimpingeri #gangguan #sukartidur #migraine #risau #sakitbadan#gelisah #bencipasangan #
.
Indahnya Perubatan Islam
Buang Aura Negatif
Bina Aura Positif
Rohani & Jasmani
.
Gel Mandian Ruqyah bidara
Lebih berkesan dan bermutu tinggi.
Tiada pantang larang ,boleh bawa kemana sahaja.. .
InsyaAllah anda pasti berpuashati.
#Rasakansendiriperbezaannya
#GelmandianRuqyahBidara

SMS/WA/:0193666814
  • Assalam.....πŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒ
    πŸ€”Anda ada masalah berikut?
    #gangguan #sakitmisteri #saka #berdebar2 #sihir #stress #mimpingeri #gangguan #sukartidur #migraine #risau #sakitbadan#gelisah #bencipasangan #
    .
    Indahnya Perubatan Islam
    Buang Aura Negatif
    Bina Aura Positif
    Rohani & Jasmani
    .
    Gel Mandian Ruqyah bidara
    Lebih berkesan dan bermutu tinggi.
    Tiada pantang larang ,boleh bawa kemana sahaja.. .
    InsyaAllah anda pasti berpuashati.
    #Rasakansendiriperbezaannya
    #GelmandianRuqyahBidara

    SMS/WA/:0193666814

  •  0  0  28 April, 2017
  • Rasa x tenang.. rasa gelisah .. in shaAllah .. gel mandian ruqyah bidara dpt membantu anda .. hati akan lebih tenang .. nak beribadat pun selesa .. tiada unsur chemical dan boleh digunakan oleh seisi keluarga dgn bauan lavender yg menenangkan..Berminat?? Ingin tahu lebih mendalam?? Kami sedia membantu..
Whatsapp .. 0193666824 (amizan) atau DM utk info lanjut ..
#gelmandianruqyahbidara
#gelmandianbidara
  • Rasa x tenang.. rasa gelisah .. in shaAllah .. gel mandian ruqyah bidara dpt membantu anda .. hati akan lebih tenang .. nak beribadat pun selesa .. tiada unsur chemical dan boleh digunakan oleh seisi keluarga dgn bauan lavender yg menenangkan..Berminat?? Ingin tahu lebih mendalam?? Kami sedia membantu..
    Whatsapp .. 0193666824 (amizan) atau DM utk info lanjut ..
    #gelmandianruqyahbidara
    #gelmandianbidara

  •  0  0  21 April, 2017

Top #gelmandianruqyahbidara Posts

  • Rasa x tenang.. rasa gelisah .. in shaAllah .. gel mandian ruqyah bidara dpt membantu anda .. hati akan lebih tenang .. nak beribadat pun selesa .. tiada unsur chemical dan boleh digunakan oleh seisi keluarga dgn bauan lavender yg menenangkan..Berminat?? Ingin tahu lebih mendalam?? Kami sedia membantu..
Whatsapp .. 0193666824 (amizan) atau DM utk info lanjut ..
#gelmandianruqyahbidara
#gelmandianbidara
  • Rasa x tenang.. rasa gelisah .. in shaAllah .. gel mandian ruqyah bidara dpt membantu anda .. hati akan lebih tenang .. nak beribadat pun selesa .. tiada unsur chemical dan boleh digunakan oleh seisi keluarga dgn bauan lavender yg menenangkan..Berminat?? Ingin tahu lebih mendalam?? Kami sedia membantu..
    Whatsapp .. 0193666824 (amizan) atau DM utk info lanjut ..
    #gelmandianruqyahbidara
    #gelmandianbidara

  •  0  0  21 April, 2017
  • Assalam.....πŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒ
πŸ€”Anda ada masalah berikut?
#gangguan #sakitmisteri #saka #berdebar2  #sihir #stress #mimpingeri #gangguan #sukartidur #migraine #risau #sakitbadan#gelisah #bencipasangan #
.
Indahnya Perubatan Islam
Buang Aura Negatif
Bina Aura Positif
Rohani & Jasmani
.
Gel Mandian Ruqyah bidara
Lebih berkesan dan bermutu tinggi.
Tiada pantang larang ,boleh bawa kemana sahaja.. .
InsyaAllah anda pasti berpuashati.
#Rasakansendiriperbezaannya
#GelmandianRuqyahBidara

SMS/WA/:0193666814
  • Assalam.....πŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒπŸŒΏπŸƒ
    πŸ€”Anda ada masalah berikut?
    #gangguan #sakitmisteri #saka #berdebar2 #sihir #stress #mimpingeri #gangguan #sukartidur #migraine #risau #sakitbadan#gelisah #bencipasangan #
    .
    Indahnya Perubatan Islam
    Buang Aura Negatif
    Bina Aura Positif
    Rohani & Jasmani
    .
    Gel Mandian Ruqyah bidara
    Lebih berkesan dan bermutu tinggi.
    Tiada pantang larang ,boleh bawa kemana sahaja.. .
    InsyaAllah anda pasti berpuashati.
    #Rasakansendiriperbezaannya
    #GelmandianRuqyahBidara

    SMS/WA/:0193666814

  •  0  0  28 April, 2017
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀ 
Klik link whatsapp kat bio bonda tu k 
#losenjamshir
#mandiansegar
#mandianwangi
#mandianaura
#gelmandiansegar
#gelmandianruqyahbidara
#losenbadansegar
#losenvitamin
#aslegacyhq 
#aslegacyskuadha
#regrann
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini bonda berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Hampa boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara dan #gelmandianbidara dengan bonda ya❀
    Klik link whatsapp kat bio bonda tu k
    #losenjamshir
    #mandiansegar
    #mandianwangi
    #mandianaura
    #gelmandiansegar
    #gelmandianruqyahbidara
    #losenbadansegar
    #losenvitamin
    #aslegacyhq
    #aslegacyskuadha
    #regrann

  •  4  0  11 April, 2019