#gelmandianbidaraipoh Instagram Photos & Videos

gelmandianbidaraipoh - 48 posts

Hashtag Popularity

1
average comments
16.6
average likes

Latest #gelmandianbidaraipoh Posts

  • Apa yang istimewa tentang Gel Mandian Bidara 7 Herba ni?
.
Haa mesti korang tak tahu kan yang dalam Gel Madian Bidara ni ada mengandungi Garam Bukit, Aromatherapy, Limau Purut dan juga Ekstrak Rose.
.
Kini @as.legacyipoh try buat mandian bidara ni sebab banyak ulama memberi pendapat tentang daun bidara ni cumanya kita modenkan sikit. Tapi masih ada serdak2 daun yang dihancurkan dan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.
.
Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
.
Insya Allah kita ikhtiar Allah juga yang meyembuhkan. Kalau nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba yang berharga RM 25.00 boleh dapat dekat @as.legacyipoh !!
.
#gelmandianbidara
#gelmandianbidaraipoh
#gelmandianbidarabatugajah
#daunbidara
#gelsegar
#gangguansihir
#aslegacy
#aslegacyipoh
#asbeauty
#ashealthcare
#aslegacymalaysia
#badansegar
#gangguansihir
#aurapositif
#gangguanemosi
#garambukit
#wangi
#byDSAliffSyukri
#codipoh
  • Apa yang istimewa tentang Gel Mandian Bidara 7 Herba ni?
    .
    Haa mesti korang tak tahu kan yang dalam Gel Madian Bidara ni ada mengandungi Garam Bukit, Aromatherapy, Limau Purut dan juga Ekstrak Rose.
    .
    Kini @as.legacyipoh try buat mandian bidara ni sebab banyak ulama memberi pendapat tentang daun bidara ni cumanya kita modenkan sikit. Tapi masih ada serdak2 daun yang dihancurkan dan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.
    .
    Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

    Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
    .
    Insya Allah kita ikhtiar Allah juga yang meyembuhkan. Kalau nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba yang berharga RM 25.00 boleh dapat dekat @as.legacyipoh !!
    .
    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidaraipoh
    #gelmandianbidarabatugajah
    #daunbidara
    #gelsegar
    #gangguansihir
    #aslegacy
    #aslegacyipoh
    #asbeauty
    #ashealthcare
    #aslegacymalaysia
    #badansegar
    #gangguansihir
    #aurapositif
    #gangguanemosi
    #garambukit
    #wangi
    #byDSAliffSyukri
    #codipoh

  •  32  0  25 April, 2019
  • Nak main pun nak kena guna GEL MANDIAN BIDARA !!.
.
Haaa hebat tak hebat gel mabdian bidara ni ! Cess dengan baem pun sampai bawak main sekali tau. Gel mandian bidara ni bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa, kanak2 pun boleh guna tau. Senang cerita satu family lah boleh guna 👨‍👩‍👧‍👧‍‍‍👨‍👩‍👧‍👧.
.
Haa gittew 😉 !.
.
Kita share sikit khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacyipoh yang hanya berharga RM 25.00!!!!
.
- Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat
- Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
- Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
- Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online sahaja tauu !! So tunggu apa lagi, jom dm @as.legacyipoh atau wasap no 0135909324 😍😍.
.
#gelmandianbidara
#gelmandianbidaraipoh
#gelmandianbidarabatugajah
#daunbidara
#gelsegar
#gangguansihir
#aslegacy
#aslegacyipoh
#asbeauty
#ashealthcare
#aslegacymalaysia
#badansegar
#gangguansihir
#aurapositif
#gangguanemosi
#garambukit
#wangi
#byDSAliffSyukri
#codipoh
  • Nak main pun nak kena guna GEL MANDIAN BIDARA !!.
    .
    Haaa hebat tak hebat gel mabdian bidara ni ! Cess dengan baem pun sampai bawak main sekali tau. Gel mandian bidara ni bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa, kanak2 pun boleh guna tau. Senang cerita satu family lah boleh guna 👨‍👩‍👧‍👧‍‍‍👨‍👩‍👧‍👧.
    .
    Haa gittew 😉 !.
    .
    Kita share sikit khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacyipoh yang hanya berharga RM 25.00!!!!
    .
    - Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat
    - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

    Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online sahaja tauu !! So tunggu apa lagi, jom dm @as.legacyipoh atau wasap no 0135909324 😍😍.
    .
    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidaraipoh
    #gelmandianbidarabatugajah
    #daunbidara
    #gelsegar
    #gangguansihir
    #aslegacy
    #aslegacyipoh
    #asbeauty
    #ashealthcare
    #aslegacymalaysia
    #badansegar
    #gangguansihir
    #aurapositif
    #gangguanemosi
    #garambukit
    #wangi
    #byDSAliffSyukri
    #codipoh

  •  19  0  17 April, 2019
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara daripada @as.legacyipoh @as.legacyipoh @as.legacyipoh
.
Dapatkan sekarang !
.
#gelmandianbidara
#gelmandianbidaraipoh
#gelmandianbidarabatugajah
#daunbidara
#gelsegar
#gangguansihir
#aslegacy
#aslegacyipoh
#asbeauty
#ashealthcare
#aslegacymalaysia
#badansegar
#gangguansihir
#aurapositif
#gangguanemosi
#garambukit
#wangi
#byDSAliffSyukri
#codipoh
  • NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
    .
    Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
    .
    Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
    .
    Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
    .
    Korang boleh dapatkan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara daripada @as.legacyipoh @as.legacyipoh @as.legacyipoh
    .
    Dapatkan sekarang !
    .
    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidaraipoh
    #gelmandianbidarabatugajah
    #daunbidara
    #gelsegar
    #gangguansihir
    #aslegacy
    #aslegacyipoh
    #asbeauty
    #ashealthcare
    #aslegacymalaysia
    #badansegar
    #gangguansihir
    #aurapositif
    #gangguanemosi
    #garambukit
    #wangi
    #byDSAliffSyukri
    #codipoh

  •  11  0  17 April, 2019
  • 💐MANDIAN BIDARA💐

MANFAAT☘
💫Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan)
💫Menghilangkan stress, panik dan (berdebar-  debar)
💫Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah
💫Menghindarkan gangguan mistik (anak kecil/dewasa)
💫Anak kecil/ baby yg sering meragam/menangis malam
💫Untuk mereka yang sering berjalan jauh (travelling)
💫Membangkitkan semangat positif (sering gemuruh, negative, takut)
🌿Pati mandian ini diperbuat dari Pohon Bidara dan ekstrak 7 jenis bunga.
🌷Sebelum guna selawat dan niat..Insyallah berkesan dengan izin Allah s.w.t

Best ke best?
READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁

#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #mandianbidara #gelmandianbidaraperak #bidara #bodyscrub #gangguansihir #gangguan #lemahsemangat #gelmandianbidara #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #ikhtiar #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #perak #viral #ipohcityawesome #ipohipohajer #meruperdana2 #chemor #jelapang #rukyah #alternative #bazarpaknil
  • 💐MANDIAN BIDARA💐

    MANFAAT☘
    💫Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan)
    💫Menghilangkan stress, panik dan (berdebar- debar)
    💫Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah
    💫Menghindarkan gangguan mistik (anak kecil/dewasa)
    💫Anak kecil/ baby yg sering meragam/menangis malam
    💫Untuk mereka yang sering berjalan jauh (travelling)
    💫Membangkitkan semangat positif (sering gemuruh, negative, takut)
    🌿Pati mandian ini diperbuat dari Pohon Bidara dan ekstrak 7 jenis bunga.
    🌷Sebelum guna selawat dan niat..Insyallah berkesan dengan izin Allah s.w.t

    Best ke best?
    READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

    COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

    MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

    POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁

    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #mandianbidara #gelmandianbidaraperak #bidara #bodyscrub #gangguansihir #gangguan #lemahsemangat #gelmandianbidara #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #ikhtiar #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #perak #viral #ipohcityawesome #ipohipohajer #meruperdana2 #chemor #jelapang #rukyah #alternative #bazarpaknil

  •  37  1  28 March, 2019
  • Assalamualaikum,
morning 😍🌞
. 
cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang guna gel mandian bidara as legacy ni?? mandian bidara boleh mencerahkan kulit, menyegarkan badan, scrub, panau, ekzema, gatal2, kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus, lagi yang best gel mandian bidara ni boleh bagi aura positif kat korang tau. ..
. 
Harga tak setanding dengan manfaatnya, tak mahal pun rm25 je, dato bagi tau dah keluar 100ribu botol tetap x cukup, hebatkan asbab gel mandian bidara ni 😍😍😍.
.
READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

FREE COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #gelmandian #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #alifsyukri #productalifsyukri #gangguansihir #gangguan #gatalgatal #jomcantik #sakitkulit #gangguantidur #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #perak #viral #ipohcityawesome #ipohipohajer
  • Assalamualaikum,
    morning 😍🌞
    .
    cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang guna gel mandian bidara as legacy ni?? mandian bidara boleh mencerahkan kulit, menyegarkan badan, scrub, panau, ekzema, gatal2, kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus, lagi yang best gel mandian bidara ni boleh bagi aura positif kat korang tau. ..
    .
    Harga tak setanding dengan manfaatnya, tak mahal pun rm25 je, dato bagi tau dah keluar 100ribu botol tetap x cukup, hebatkan asbab gel mandian bidara ni 😍😍😍.
    .
    READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

    FREE COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

    MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

    POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #gelmandian #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #alifsyukri #productalifsyukri #gangguansihir #gangguan #gatalgatal #jomcantik #sakitkulit #gangguantidur #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #perak #viral #ipohcityawesome #ipohipohajer

  •  25  2  11 March, 2019
  • Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacyipoh yang hanya berharga RM 25.00!!!!
.
- Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat
- Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
- Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
- Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online sahaja tauu !! So tunggu apa lagi, jom dm @as.legacyipoh atau wasap no 0135909324 😍😍.
.
#gelmandianbidara
#gelmandianbidaraipoh
#gelmandianbidarabatugajah
#daunbidara
#gelsegar
#gangguansihir
#aslegacy
#aslegacyipoh
#asbeauty
#ashealthcare
#aslegacymalaysia
#badansegar
#gangguansihir
#aurapositif
#gangguanemosi
#garambukit
#wangi
#byDSAliffSyukri
#codipoh
  • Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacyipoh yang hanya berharga RM 25.00!!!!
    .
    - Membuang toksin / daki pada kulit - Merawat lemah semangat
    - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

    Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online sahaja tauu !! So tunggu apa lagi, jom dm @as.legacyipoh atau wasap no 0135909324 😍😍.
    .
    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidaraipoh
    #gelmandianbidarabatugajah
    #daunbidara
    #gelsegar
    #gangguansihir
    #aslegacy
    #aslegacyipoh
    #asbeauty
    #ashealthcare
    #aslegacymalaysia
    #badansegar
    #gangguansihir
    #aurapositif
    #gangguanemosi
    #garambukit
    #wangi
    #byDSAliffSyukri
    #codipoh

  •  8  2  24 February, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA RM25 SAHAJA.

Selain disebutkan di dalam Al Quran, pokok Bidara juga dinyatakan di dalam Hadith. Ia digunakan dalam beragai proses Ibadah, Ini ramai yang tidak megetahui sebenarnya daunnya di sunnahkan untuk digunakan ketika mandi wajib bagi wanita yang baru suci daripada haid. Juga ketika Memandikan jenazah dan menghilangkan najis dari tubuh mayat. Selain itu ia juga dapat menggelakkan daripada gangguan makhluk halus.

COD IPOH, SIMPANG PULAI DAN MEDAN GOPENG.

Whatsapp 👉 0165397758 atau klik link di bio ig sy.

#gelmandianbidara
#gelmandianbidaraipoh
#gelmandianbidaraperak
#sabunbidara
#bidara
#membuanggangguan
#naktenang
#aslegacy
#aslegacyipoh
#codipoh
#testimonibidara
  • GEL MANDIAN BIDARA RM25 SAHAJA.

    Selain disebutkan di dalam Al Quran, pokok Bidara juga dinyatakan di dalam Hadith. Ia digunakan dalam beragai proses Ibadah, Ini ramai yang tidak megetahui sebenarnya daunnya di sunnahkan untuk digunakan ketika mandi wajib bagi wanita yang baru suci daripada haid. Juga ketika Memandikan jenazah dan menghilangkan najis dari tubuh mayat. Selain itu ia juga dapat menggelakkan daripada gangguan makhluk halus.

    COD IPOH, SIMPANG PULAI DAN MEDAN GOPENG.

    Whatsapp 👉 0165397758 atau klik link di bio ig sy.

    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidaraipoh
    #gelmandianbidaraperak
    #sabunbidara
    #bidara
    #membuanggangguan
    #naktenang
    #aslegacy
    #aslegacyipoh
    #codipoh
    #testimonibidara

  •  7  0  20 February, 2019
  • SEMUA MASALAH ADA JALAN PENYELESAIANNYA SEMUA BERGANTUNG DENGAN IZIN ALLAH
. 
Terdapat banyak KELEBIHAN hanya dalam satu botol antaranya; • Membuang toksin / daki pada kulit
• Merawat lemah semangat
• Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
• Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
• Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib *digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin*

Rasakan sendiri *AURA POSITIF* dari *GEL MANDIAN BIDARA* keluaran *AS BEAUTY* (Rahsia Pohon Bidara) *BELUM CUBA BELUM TAHU!* *GEL MANDIAN BIDARA* dirumus khas dengan esktrak daun bidara, limau purut serta garam bukit. Kaedah ini adalah merupakan suatu khazanah rawatan islam yang dianjurkan sendiri oleh Baginda Rasulullah SAW sebgai ikhtiar rawatan gangguan jin dan sihir. Ia juga diperkayakan dengan bahan yang mampu menaikkan semangat dan tenaga positif kepada pengguna. Sesuai digunakan pada seluruh anggota badan. Guna dengan yakin dan suci.
.
. 
READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
. 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464 
COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁

#asbeauty #aslegacy  #bidara #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #mandianbidara #bidara #gelmandianbidaraipoh #gangguansihir #gangguan #positivevibes #garambukit #bidara #cspscs #biteallteam #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #ipohcityawesome #perak #alhamdulillah #syukurselalu #viral
  • SEMUA MASALAH ADA JALAN PENYELESAIANNYA SEMUA BERGANTUNG DENGAN IZIN ALLAH
    .
    Terdapat banyak KELEBIHAN hanya dalam satu botol antaranya; • Membuang toksin / daki pada kulit
    • Merawat lemah semangat
    • Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    • Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    • Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib *digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin*

    Rasakan sendiri *AURA POSITIF* dari *GEL MANDIAN BIDARA* keluaran *AS BEAUTY* (Rahsia Pohon Bidara) *BELUM CUBA BELUM TAHU!* *GEL MANDIAN BIDARA* dirumus khas dengan esktrak daun bidara, limau purut serta garam bukit. Kaedah ini adalah merupakan suatu khazanah rawatan islam yang dianjurkan sendiri oleh Baginda Rasulullah SAW sebgai ikhtiar rawatan gangguan jin dan sihir. Ia juga diperkayakan dengan bahan yang mampu menaikkan semangat dan tenaga positif kepada pengguna. Sesuai digunakan pada seluruh anggota badan. Guna dengan yakin dan suci.
    .
    .
    READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍
    . 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

    MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

    POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁

    #asbeauty #aslegacy #bidara #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #mandianbidara #bidara #gelmandianbidaraipoh #gangguansihir #gangguan #positivevibes #garambukit #bidara #cspscs #biteallteam #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #ipoh #igsokongan #ipohcityawesome #perak #alhamdulillah #syukurselalu #viral

  •  34  3  20 February, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS legacy *- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti daun bidara, limau purut dan garam bukit. 
Sesuai digunakan untuk :
.
✏️membuang toksin/daki pada kulit. ✏️Merawat lemah semangat. ✏️Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir. ✏️Menghilangkan keletihan. ✏️Memperbaharui semangat.
✏️Menyegarkan Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.
.
READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍. 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

COD AREA... MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak
#gelmandianbidaraipoh
##bidaraipoh #ajimaura #gangguan #garambukit #cspscs #ipoh #perak #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #bidara #sihir #positivevibes #positif #alifsyukri #alhamdulillah #terlajaklaris
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS legacy *- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti daun bidara, limau purut dan garam bukit.
    Sesuai digunakan untuk :
    .
    ✏️membuang toksin/daki pada kulit. ✏️Merawat lemah semangat. ✏️Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir. ✏️Menghilangkan keletihan. ✏️Memperbaharui semangat.
    ✏️Menyegarkan Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.
    .
    READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍. 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

    COD AREA... MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

    POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak
    #gelmandianbidaraipoh
    # #bidaraipoh #ajimaura #gangguan #garambukit #cspscs #ipoh #perak #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #bidara #sihir #positivevibes #positif #alifsyukri #alhamdulillah #terlajaklaris

  •  22  0  20 February, 2019
  • Assalamualaikum,
morning 😍🌞
. 
cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang guna gel mandian bidara as legacy ni?? mandian bidara boleh mencerahkan kulit, menyegarkan badan, scrub, panau, ekzema, gatal2, kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus, lagi yang best gel mandian bidara ni boleh bagi aura positif kat korang tau. ..
. 
Harga tak setanding dengan manfaatnya, tak mahal pun rm25 je, dato bagi tau dah keluar 100ribu botol tetap x cukup, hebatkan asbab gel mandian bidara ni 😍😍😍.
.
READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

FREE COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #gelmandian #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #alifsyukri #productalifsyukri #gangguansihir #gangguan #gatalgatal #jomcantik #sakitkulit #gangguantidur
  • Assalamualaikum,
    morning 😍🌞
    .
    cuba korang zoom apa ada dalam botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang guna gel mandian bidara as legacy ni?? mandian bidara boleh mencerahkan kulit, menyegarkan badan, scrub, panau, ekzema, gatal2, kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus, lagi yang best gel mandian bidara ni boleh bagi aura positif kat korang tau. ..
    .
    Harga tak setanding dengan manfaatnya, tak mahal pun rm25 je, dato bagi tau dah keluar 100ribu botol tetap x cukup, hebatkan asbab gel mandian bidara ni 😍😍😍.
    .
    READY STOCK JOM DM/WAAPS 😍 📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464
    📲@aslegacy_ipoh 013-2239464

    FREE COD 🚙 + FREE GIFT 🎁

    MEDAN GOPENG | GUNUNG RAPAT | AMPANG | LAHAT | MANJOI | IPOH | BERCHAM | KINTA | TAMBUN | JELAPANG | TASEK | KLEBANG | CHEMOR | TANJUNG RAMBUTAN | MERU | JATI | SUNGAI SIPUT | KUALA KANGSAR

    POSTAGE SELURUH MALAYSIA & S/S 📦 + FREE GIFT 🎁
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandianbidaraperak #gelmandian #bidaraipoh #gelmandianbidaraipoh #alifsyukri #productalifsyukri #gangguansihir #gangguan #gatalgatal #jomcantik #sakitkulit #gangguantidur

  •  32  9  11 February, 2019
  • Kalau stress2 sedih2 penat badan dan hati........kalau ada masalah hati kena guna Gel Bidara 7 herba...kalau ada masalah hati x berapa elok pun boleh guna dan  cuba Gel Bidara 7 herba RM 25.00 sahaja...Insya Allah .... Khasiat Daun Bidara ni banyak dalam Quran pun disebut berulang kali...
.
Produk terhangat dipasaran.. bukan sahaja di MALAYSIA Tapi di SINGAPORE dan BRUNEI juga tauuu
.
Macam mana nak dapatkan jom DM/waaps
@aslegacy_ipoh 013-2239464
@aslegacy_ipoh 013-2239464
@aslegacy_ipoh 013-2239464
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #mandianbidara #masalahhati #bidara #gelmandianbidaraperak #gelmandianbidaraipoh #sihir #gangguantidur #sakitbadan #alifsyukri #mandian #syukurselalu #sihat #spiritual #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #igsokongan #perak #trustedseller #ipoh #meruperdana2 #klebang #jelapang #sungaisiput #chemor #gopeng
  • Kalau stress2 sedih2 penat badan dan hati........kalau ada masalah hati kena guna Gel Bidara 7 herba...kalau ada masalah hati x berapa elok pun boleh guna dan cuba Gel Bidara 7 herba RM 25.00 sahaja...Insya Allah .... Khasiat Daun Bidara ni banyak dalam Quran pun disebut berulang kali...
    .
    Produk terhangat dipasaran.. bukan sahaja di MALAYSIA Tapi di SINGAPORE dan BRUNEI juga tauuu
    .
    Macam mana nak dapatkan jom DM/waaps
    @aslegacy_ipoh 013-2239464
    @aslegacy_ipoh 013-2239464
    @aslegacy_ipoh 013-2239464
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #mandianbidara #masalahhati #bidara #gelmandianbidaraperak #gelmandianbidaraipoh #sihir #gangguantidur #sakitbadan #alifsyukri #mandian #syukurselalu #sihat #spiritual #ajimaura #cspscs #terapiinstagram #igsokongan #perak #trustedseller #ipoh #meruperdana2 #klebang #jelapang #sungaisiput #chemor #gopeng

  •  33  3  29 January, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

Sesuai digunakan untuk :
✏membuang toksin/daki pada kulit
✏Merawat lemah semangat
✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
✏Menghilangkan keletihan
✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan 
Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.
.
DM/waaps @aslegacy_ipoh 013-2239464 sekarang.
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #bizzyboddy #gelmandianbidaraperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #meruperdana2 #chemor #ipoh #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #bidara #cspscs #biteallteam #ajimaura #terapiinstagram #codipoh #gangguan #sihir #positivevibes #jelapang #klebang #sungaisiput #syukurselalu
  • GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

    Sesuai digunakan untuk :
    ✏membuang toksin/daki pada kulit
    ✏Merawat lemah semangat
    ✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
    ✏Menghilangkan keletihan
    ✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan
    Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.
    .
    DM/waaps @aslegacy_ipoh 013-2239464 sekarang.
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #bizzyboddy #gelmandianbidaraperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #meruperdana2 #chemor #ipoh #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #bidara #cspscs #biteallteam #ajimaura #terapiinstagram #codipoh #gangguan #sihir #positivevibes #jelapang #klebang #sungaisiput #syukurselalu

  •  33  1  22 January, 2019
  • Restock lagi....
.
Ma shaa Allah, penangan produk as legacy memang macam pisang goreng panas...
.
Sekejap je dah habis kena sambar, untuk warga ipoh dan sekitarnya yg nak product as legacy cepat2 waaps sis ok.. @aslegacy_ipoh 013-2239464
.
Free cod + free gift sis bagi special untuk korang.
Ready stock
BIZZI BODDY RM79.90
HARUMNITA RM49.90
GEL MANDIAN BIDARA RM25
MELALEUCA CREAM RM39.90
.
 #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #bizzyboddy#bizzyboddyxfashasandha #ajimaura #meruperdana2 #gopeng #bizzyboddyipoh #bizzyboddyperak #klebang #jelapang #sungaisiput #bizzyboddysungaisiput #terapiinstagram #terlajaklaris #perak #ipoh #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #jomkurus #goodproduct #harumnitaipoh #gelmandianbidarakualakangsar #gelmandianbidaraipoh
  • Restock lagi....
    .
    Ma shaa Allah, penangan produk as legacy memang macam pisang goreng panas...
    .
    Sekejap je dah habis kena sambar, untuk warga ipoh dan sekitarnya yg nak product as legacy cepat2 waaps sis ok.. @aslegacy_ipoh 013-2239464
    .
    Free cod + free gift sis bagi special untuk korang.
    Ready stock
    BIZZI BODDY RM79.90
    HARUMNITA RM49.90
    GEL MANDIAN BIDARA RM25
    MELALEUCA CREAM RM39.90
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #bizzyboddy #bizzyboddyxfashasandha #ajimaura #meruperdana2 #gopeng #bizzyboddyipoh #bizzyboddyperak #klebang #jelapang #sungaisiput #bizzyboddysungaisiput #terapiinstagram #terlajaklaris #perak #ipoh #ipohcityawesome #igsokongan #bazarpaknil #jomkurus #goodproduct #harumnitaipoh #gelmandianbidarakualakangsar #gelmandianbidaraipoh

  •  30  2  19 January, 2019
  • “Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah .
2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia ....
.
Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.....
.
Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
.
Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dengan @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh 013-2239464
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #gelmandianbidaraperak #ipoh #meruperdana2 #gopeng #perak #kualakangsar #gelmandianbidarakualakangsar #ajimaura #meru #jelapang #klebang #chemor #maps #alhamdulillah #sihir #lemahsemangat #positivevibes #motivasi #kuat #terusberjuang
  • “Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah .
    2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia ....
    .
    Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.....
    .
    Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

    Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
    .
    Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dengan @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh 013-2239464
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #gelmandianbidaraperak #ipoh #meruperdana2 #gopeng #perak #kualakangsar #gelmandianbidarakualakangsar #ajimaura #meru #jelapang #klebang #chemor #maps #alhamdulillah #sihir #lemahsemangat #positivevibes #motivasi #kuat #terusberjuang

  •  28  0  15 January, 2019

Top #gelmandianbidaraipoh Posts

  • “Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah .
2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia ....
.
Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.....
.
Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
.
Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dengan @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh 013-2239464
.
#aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #gelmandianbidaraperak #ipoh #meruperdana2 #gopeng #perak #kualakangsar #gelmandianbidarakualakangsar #ajimaura #meru #jelapang #klebang #chemor #maps #alhamdulillah #sihir #lemahsemangat #positivevibes #motivasi #kuat #terusberjuang
  • “Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah .
    2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia@as.legacymalaysia ....
    .
    Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.....
    .
    Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

    Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
    .
    Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dengan @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh @aslegacy_ipoh 013-2239464
    .
    #aslegacy #aslegacyipoh #aslegacyperak #gelmandian #gelmandianbidara #gelmandianbidaraipoh #gelmandianbidaraperak #ipoh #meruperdana2 #gopeng #perak #kualakangsar #gelmandianbidarakualakangsar #ajimaura #meru #jelapang #klebang #chemor #maps #alhamdulillah #sihir #lemahsemangat #positivevibes #motivasi #kuat #terusberjuang

  •  28  0  15 January, 2019