#gelmandianbidarabangi Instagram Photos & Videos

gelmandianbidarabangi - 3 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
18.7
average likes

Latest #gelmandianbidarabangi Posts

  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool  mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
.
Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2  mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
.
Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
.
Siapa dah cuba komen sikit 
Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

#gelmandianaura
#gelmandianbidara
#mandianruqyah
#mandianwangi 
#mandianpelpelbagaimanfaat 
#gelpekat 
#mandianterbaik 
#gelmandianbidarabangi 
#gelmandiansegar
#mandianlelaki
#mandianwanita
#mandiankanakkanak
#aslegacyhq 
#slegacyskuadha 
#Aslegacymalaysia 
#aslegacygelmandianbidara 
#bonda_aslegacy 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#datinshahidahdherbs - #regrann
  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
    .
    Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2 mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
    .
    Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
    .
    Siapa dah cuba komen sikit
    Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

    #gelmandianaura
    #gelmandianbidara
    #mandianruqyah
    #mandianwangi
    #mandianpelpelbagaimanfaat
    #gelpekat
    #mandianterbaik
    #gelmandianbidarabangi
    #gelmandiansegar
    #mandianlelaki
    #mandianwanita
    #mandiankanakkanak
    #aslegacyhq
    #slegacyskuadha
    #Aslegacymalaysia
    #aslegacygelmandianbidara
    #bonda_aslegacy
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #datinshahidahdherbs - #regrann

  •  25  0  24 March, 2019
  • Alhamdulillah testimoni sabun bidara.. akak ni try guna gel mandian bidara ni ke seluruh badan dr rambut hingga kaki. Feedback yg dia berikan sgt terbaik.. Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel AS Legacy  Membuang toksin / daki pada kulit
- Merawat lemah semangat
- Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
- Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
- Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib 
Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
-Boleh dijadikan sebagai pencuci muka😘

Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar Yang Sah. Sila Hubungi Nombor Dibawah Untuk Mendapatkan Produk Hot Ini ⬇⬇⬇ Whattsap 📲 www.wasap.my/60189885738

#gelmandianbidara
#gelmandianbidarabangi
#testimonigelmandianbidara
#sabunbidara
#bidara
#membuanggangguan
#naktenang
#aslegacy
#aslegacyskuadha
#mandianterbaik 
#mandianwangi
#susahtidur
#regrann
  • Alhamdulillah testimoni sabun bidara.. akak ni try guna gel mandian bidara ni ke seluruh badan dr rambut hingga kaki. Feedback yg dia berikan sgt terbaik.. Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel AS Legacy Membuang toksin / daki pada kulit
    - Merawat lemah semangat
    - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
    -Boleh dijadikan sebagai pencuci muka😘

    Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar Yang Sah. Sila Hubungi Nombor Dibawah Untuk Mendapatkan Produk Hot Ini ⬇⬇⬇ Whattsap 📲 www.wasap.my/60189885738

    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidarabangi
    #testimonigelmandianbidara
    #sabunbidara
    #bidara
    #membuanggangguan
    #naktenang
    #aslegacy
    #aslegacyskuadha
    #mandianterbaik
    #mandianwangi
    #susahtidur
    #regrann

  •  13  0  28 February, 2019

Top #gelmandianbidarabangi Posts

  • Alhamdulillah testimoni sabun bidara.. akak ni try guna gel mandian bidara ni ke seluruh badan dr rambut hingga kaki. Feedback yg dia berikan sgt terbaik.. Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel AS Legacy  Membuang toksin / daki pada kulit
- Merawat lemah semangat
- Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
- Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
- Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib 
Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
-Boleh dijadikan sebagai pencuci muka😘

Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar Yang Sah. Sila Hubungi Nombor Dibawah Untuk Mendapatkan Produk Hot Ini ⬇⬇⬇ Whattsap 📲 www.wasap.my/60189885738

#gelmandianbidara
#gelmandianbidarabangi
#testimonigelmandianbidara
#sabunbidara
#bidara
#membuanggangguan
#naktenang
#aslegacy
#aslegacyskuadha
#mandianterbaik 
#mandianwangi
#susahtidur
#regrann
  • Alhamdulillah testimoni sabun bidara.. akak ni try guna gel mandian bidara ni ke seluruh badan dr rambut hingga kaki. Feedback yg dia berikan sgt terbaik.. Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel AS Legacy Membuang toksin / daki pada kulit
    - Merawat lemah semangat
    - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
    -Boleh dijadikan sebagai pencuci muka😘

    Produk Ini Hanya Boleh Didapati Secara Online Oleh Pengedar-Pengedar Yang Sah. Sila Hubungi Nombor Dibawah Untuk Mendapatkan Produk Hot Ini ⬇⬇⬇ Whattsap 📲 www.wasap.my/60189885738

    #gelmandianbidara
    #gelmandianbidarabangi
    #testimonigelmandianbidara
    #sabunbidara
    #bidara
    #membuanggangguan
    #naktenang
    #aslegacy
    #aslegacyskuadha
    #mandianterbaik
    #mandianwangi
    #susahtidur
    #regrann

  •  13  0  28 February, 2019
  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool  mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
.
Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2  mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
.
Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
.
Siapa dah cuba komen sikit 
Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

#gelmandianaura
#gelmandianbidara
#mandianruqyah
#mandianwangi 
#mandianpelpelbagaimanfaat 
#gelpekat 
#mandianterbaik 
#gelmandianbidarabangi 
#gelmandiansegar
#mandianlelaki
#mandianwanita
#mandiankanakkanak
#aslegacyhq 
#slegacyskuadha 
#Aslegacymalaysia 
#aslegacygelmandianbidara 
#bonda_aslegacy 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#datinshahidahdherbs - #regrann
  • Budak berdua ni suka sangat mandi pool mmg x ingat nak naik...Alhamdulillah walaupun sellau mandi tapi jarang juga sakit x meragam,ceria dan menghiburkan...
    .
    Tapi setiap kali mandi pool mestilah kena mandi balik kan....jadi rutin dia setiap kali nak mandi mesti datin @shahidadherbs gunakan mandian bidara @as.legacymalaysia .... Alhamdulillah selama guna mandian bidara ni jarang sakit,kalau nak demam pun cepat2 mandikan dgn mandian bidara cepat turun panasnya....tidur malam lena x nangis dan x meragam.....
    .
    Daun bidara ni dalam quran pun sebut banyak khasiat dia utk bantu masalah gangguan emosi,sihir dan membuang aura negatif..
    .
    Siapa dah cuba komen sikit
    Yang nak cuba tu mai whatsapp bonda 0189885738

    #gelmandianaura
    #gelmandianbidara
    #mandianruqyah
    #mandianwangi
    #mandianpelpelbagaimanfaat
    #gelpekat
    #mandianterbaik
    #gelmandianbidarabangi
    #gelmandiansegar
    #mandianlelaki
    #mandianwanita
    #mandiankanakkanak
    #aslegacyhq
    #slegacyskuadha
    #Aslegacymalaysia
    #aslegacygelmandianbidara
    #bonda_aslegacy
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #datinshahidahdherbs - #regrann

  •  25  0  24 March, 2019