#gelmandianbidara Instagram Photos & Videos

gelmandianbidara - 66.5k posts

Hashtag Popularity

6
average comments
83.2
average likes

Latest #gelmandianbidara Posts

  • GEL MANDIAN BIDARA

▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan..

Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

Sesuai digunakan untuk :
✏membuang toksin/daki pada kulit
✏Merawat lemah semangat
✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
✏Menghilangkan keletihan
✏Memperbaharui semangat dan 
✏Menyegarkan 

Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

www.wasap.my/0122934538

#gelmandianbidara 
#sabunbidara
#aslegacy
#aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #viral2020 #artismalaysia #gelmandianwangsamaju #gelmandianbidarakl #gelmandiankeramat #gelmandianbidaraklcc #gelmandianbidaraampang
  • GEL MANDIAN BIDARA

    ▪▪▪▪▪▪▪▪▪

    Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan..

    Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_.

    Sesuai digunakan untuk :
    ✏membuang toksin/daki pada kulit
    ✏Merawat lemah semangat
    ✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir
    ✏Menghilangkan keletihan
    ✏Memperbaharui semangat dan
    ✏Menyegarkan

    Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan.

    www.wasap.my/0122934538

    #gelmandianbidara
    #sabunbidara
    #aslegacy
    #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #mandianbidara #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacypandanindah #viral2020 #artismalaysia #gelmandianwangsamaju #gelmandianbidarakl #gelmandiankeramat #gelmandianbidaraklcc #gelmandianbidaraampang

  •  6  0  1 hour ago
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:

1. Diperkaya dengan Antioksidan.
2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!

Jom dapatkan sekarang via wasap 014-2220752

#sayajual #produkviral #dherbs #ezyloz #jusperawan #lipstikcolagen #sabun #mandi #siakapkeli #bazaar #shampoo #gelmandianbidara #aslegacykl #kl #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #sabun #mandi #bidara #lookfitness #instafamous
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

    Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:

    1. Diperkaya dengan Antioksidan.
    2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
    3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

    Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!

    Jom dapatkan sekarang via wasap 014-2220752

    #sayajual #produkviral #dherbs #ezyloz #jusperawan #lipstikcolagen #sabun #mandi #siakapkeli #bazaar #shampoo #gelmandianbidara #aslegacykl #kl #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #sabun #mandi #bidara #lookfitness #instafamous

  •  1  0  3 hours ago
  • 💥💥 MARJANE OIL .RM50 dan ROSE WATER RM38 🤗 .
BELI 2 PRODUK NI , DPT FREE AHLI JRM 🤗
Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
.
KEBAIKAN MARJANE OIL :
.
🌷 Melembabkan kulit kering kusam
🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
.
Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
. ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

#jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
.
💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG

💥POS 1 MSIA

💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
  • 💥💥 MARJANE OIL .RM50 dan ROSE WATER RM38 🤗 .
    BELI 2 PRODUK NI , DPT FREE AHLI JRM 🤗
    Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
    .
    KEBAIKAN MARJANE OIL :
    .
    🌷 Melembabkan kulit kering kusam
    🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
    🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
    🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
    🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
    🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
    🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
    🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
    🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
    🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
    🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
    .
    Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
    . ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

    #jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
    .
    💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG

    💥POS 1 MSIA

    💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

  •  1  0  4 hours ago
  • GEL MANDIAN BIDARA.DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. .
.
.
KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA.
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi keluarga

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil
.
Klik link di bawah ni tau
www.wasap.my/60162071983/aslegacy
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)🚛
.
#aslegacytaiping 
#aslegacy 
#aslegacyperak 
#aslegacymalaysia 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#terlajaklaris 
#baazarpaknil 
#sayajual
#sayanakkurus 
#sayanakcantik 
#igperak 
#igtaiping
#bizziboddy 
#bizziflush
#bizzibodyperak
#sayanaksihat
#cantik 
#produkviral2019
#bidara
#sabunbidara
#mandianbidara
#dherbs 
#mandianaura7bunga
#gelmandianbidara
  • GEL MANDIAN BIDARA.DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. .
    .
    .
    KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA.
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi keluarga

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil
    .
    Klik link di bawah ni tau
    www.wasap.my/60162071983/aslegacy
    .
    hari-hari ada COD & POS (SM & SS)🚛
    .
    #aslegacytaiping
    #aslegacy
    #aslegacyperak
    #aslegacymalaysia
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #terlajaklaris
    #baazarpaknil
    #sayajual
    #sayanakkurus
    #sayanakcantik
    #igperak
    #igtaiping
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #bizzibodyperak
    #sayanaksihat
    #cantik
    #produkviral2019
    #bidara
    #sabunbidara
    #mandianbidara
    #dherbs
    #mandianaura7bunga
    #gelmandianbidara

  •  0  0  4 hours ago
  • GEL MANDIAN BIDARA
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
💥Membantu mengamankan rumahtangga seseorang.
💥Mengatasi Gout dan darah tinggi.
Bertindak sebagai pencuci wanita.
💥Menghalau rumah daripada diganggu (iblis). Merawat masalah sawang tangis.
💥Mencegah masalah pening sepanjang hari.
💥Sebagai penawar sihir,saka dan santau.
Menjauhi gangguan makhluk halus.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#gelmandian #gelmandianmurah
#gelmandianbidaramurah #mandianbidaramurah #mandianbidara
#gelmandianbidara #gelmandianbidarasyifa #gelmandianbidaraoriginal #gelmandianbidarabrunei #mandian 
#mandianherba #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  • GEL MANDIAN BIDARA
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
    DM/Whatsapp kami di :
    📲017-907 9990
    📲017-907 9990
    📲010-512 0990
    📲010-512 0990
    📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    KEBAIKAN DAN MANFAAT :
    💥Membantu mengamankan rumahtangga seseorang.
    💥Mengatasi Gout dan darah tinggi.
    Bertindak sebagai pencuci wanita.
    💥Menghalau rumah daripada diganggu (iblis). Merawat masalah sawang tangis.
    💥Mencegah masalah pening sepanjang hari.
    💥Sebagai penawar sihir,saka dan santau.
    Menjauhi gangguan makhluk halus.
    #Ellsyabeauty
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    #gelmandian #gelmandianmurah
    #gelmandianbidaramurah #mandianbidaramurah #mandianbidara
    #gelmandianbidara #gelmandianbidarasyifa #gelmandianbidaraoriginal #gelmandianbidarabrunei #mandian
    #mandianherba #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

  •  0  0  6 hours ago
  • FLUSH 4 FIT😘 
Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
jerawat aktif
susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
MOODY 
STRESS 
CEPAT LETIH 
SUSAH TIDUR 
KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS 

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. 

ANY SIDE EFFECTS ??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas .

🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

FLUSH 4 FIT rm75
+RM8
AGENT-AS LEGACY
ID-MOP07016-Ab
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • FLUSH 4 FIT😘
    Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
    masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
    jerawat aktif
    susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    MOODY
    STRESS
    CEPAT LETIH
    SUSAH TIDUR
    KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

    Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari..

    ANY SIDE EFFECTS ??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas .

    🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
    Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

    FLUSH 4 FIT rm75
    +RM8
    AGENT-AS LEGACY
    ID-MOP07016-Ab
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  0  0  7 hours ago
  • Sape kata ada jeragat susah nk hilang? Produk Bonda ni boleh laaa😘 Nak lagi mantap kesan dia guna la sekali pencuci muka Zinnia Magenta & Marjane Oil. InsyaAllah pudar laa jeragat ter 🙆🏼‍♀️
.
Bio Miracle Action skrg tgh promosi RM60 sahaja normal price RM69.50, jimat byk sgt2.Wasap maryam 0139040823😘
.
.

#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella #biomiracleaction
  • Sape kata ada jeragat susah nk hilang? Produk Bonda ni boleh laaa😘 Nak lagi mantap kesan dia guna la sekali pencuci muka Zinnia Magenta & Marjane Oil. InsyaAllah pudar laa jeragat ter 🙆🏼‍♀️
    .
    Bio Miracle Action skrg tgh promosi RM60 sahaja normal price RM69.50, jimat byk sgt2.Wasap maryam 0139040823😘
    .
    .

    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella #biomiracleaction

  •  10  0  23 hours ago
  • 𝐊𝐄𝐍𝐀𝐏𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐆𝐍𝐘𝐀 𝐃𝐎𝐔𝐁𝐋𝐄 𝐂𝐋𝐄𝐀𝐍𝐒𝐈𝐍𝐆???
.
Double cleansing sangat penting dikalangan wanita dan lelaki kerana membersih muka dengan pembersih muka sahaja tidak mencukupi.. 
.
Haaa dengan Mellia Micellar Water  ini bertindak umpama magnet yang menarik dan membersihkan kotoran sisa make up serta minyak jauh ke dalam liang pori-pori yang mengelakkan sumbatan pada liang pori-pori yang menyebabkan masalah kulit serta menjaga kebersihan dan kelembapan pada kulit wajah 💃
,
Fungsi Mellia Micellar Water membantu 👇
.
✅ Membuang sisa make up waterproof
✅ Pembersih wajah 
✅ Melembapkan 
✅ Melembutkan 
.
.
Berminat wasap maryam 0139040823🥰
.
.
#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella #herbalcryospray
  • 𝐊𝐄𝐍𝐀𝐏𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐆𝐍𝐘𝐀 𝐃𝐎𝐔𝐁𝐋𝐄 𝐂𝐋𝐄𝐀𝐍𝐒𝐈𝐍𝐆???
    .
    Double cleansing sangat penting dikalangan wanita dan lelaki kerana membersih muka dengan pembersih muka sahaja tidak mencukupi..
    .
    Haaa dengan Mellia Micellar Water ini bertindak umpama magnet yang menarik dan membersihkan kotoran sisa make up serta minyak jauh ke dalam liang pori-pori yang mengelakkan sumbatan pada liang pori-pori yang menyebabkan masalah kulit serta menjaga kebersihan dan kelembapan pada kulit wajah 💃
    ,
    Fungsi Mellia Micellar Water membantu 👇
    .
    ✅ Membuang sisa make up waterproof
    ✅ Pembersih wajah
    ✅ Melembapkan
    ✅ Melembutkan
    .
    .
    Berminat wasap maryam 0139040823🥰
    .
    .
    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella #herbalcryospray

  •  8  0  4 July, 2020
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
.
.
Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan  mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
.
.
.
#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
    .
    .
    Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
    .
    .
    .
    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

  •  0  0  3 July, 2020
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
.
Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
    .
    Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

  •  1  0  3 July, 2020
  • Menghilangkan jerawat

Anda berjerawat? Usah gusar!

Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.

Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.

Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.

Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
.
.
.

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss
  • Menghilangkan jerawat

    Anda berjerawat? Usah gusar!

    Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.

    Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.

    Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.

    Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
    .
    .
    .

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

  •  0  0  3 July, 2020

Top #gelmandianbidara Posts

  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
.
.
bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
.
.
Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan ,  badan sgt segar dn lembut
.
.
Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
. 
sekarang promosi sampai selasa
. 
RM125 NP RM140
.
Limited stok!!
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#setkecantikanholistik
#putiktelagadara
#gelmandianbidara
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
    .
    .
    bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
    .
    .
    Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan , badan sgt segar dn lembut
    .
    .
    Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
    .
    sekarang promosi sampai selasa
    .
    RM125 NP RM140
    .
    Limited stok!!
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #setkecantikanholistik
    #putiktelagadara
    #gelmandianbidara

  •  165  4  23 November, 2019
  • Siapa dah cuba Bidara shower gel @official.dherbs_x_aslegacy ? Cuba share kan sikit pengalaman korang bagitahu satu malaysia apa yang bestnya tentang produk ni.. cepattt cepatttttttt!!!
Bahan bahan ;
- Daun Bidara - Limau Purut
- Garam Bukit

Kelebihan ;
- Membuang toksin / daki pada kulit
- Merawat lemah semangat
- Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
- Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
- Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib 
Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
.
Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui hotline kami ✅012-6630604 @official.dherbs_x_aslegacy #gelmandianbidara #mandianbidara #akuyangpakaikoyangpanas
  • Siapa dah cuba Bidara shower gel @official.dherbs_x_aslegacy ? Cuba share kan sikit pengalaman korang bagitahu satu malaysia apa yang bestnya tentang produk ni.. cepattt cepatttttttt!!!
    Bahan bahan ;
    - Daun Bidara - Limau Purut
    - Garam Bukit

    Kelebihan ;
    - Membuang toksin / daki pada kulit
    - Merawat lemah semangat
    - Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    - Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
    - Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib
    Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin.
    .
    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui hotline kami ✅012-6630604 @official.dherbs_x_aslegacy #gelmandianbidara #mandianbidara #akuyangpakaikoyangpanas

  •  118  44  28 January, 2019
  • Cara Awal Mengesan Gangguan Dalam Diri Sendiri

Kat leher kita ni ada satu nadi, cuma anda sentuh dengan 2 jari. Apabila rasa denyutan  nadi tersebut terus anda baca doa seperti di bawah 7 kali. Ketika anda baca tiba-tiba rasa pening, sedawa, muntah, menggigil, panas (berpeluh) atau sesuatu bergerak ditubuh anda itu menandakan tubuh anda ada sesuatu gangguan makhluk halus (jin). Kalau ada simptom tersebut dapatkan rawatan di pusat rawatan islam untuk rawatan selanjutnya. Ini adalah kaedah awal untuk mengesan jin di dalam tubuh kita. Sebaiknya hafal doa ni, dan baca ketika selepas selesai solat. 
Bismillah Lima.

Maksudnya: Aku Berlindung Dengan Allah Yang Maha Mendengar Lagi Maha Mengetahui Daripada Syaitan Yang Direjam, Daripada Hasutannya, Tiupannya dan Simpulannya. 
Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen "izinkan saya untuk beramal". Semoga ianya dapat membantu mereka yang memerlukan. In Shaa Allah.

In Shaa Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyakit yg ada di dalam tubuh badan kita. Jaga iktikad kita,  serahkan kebergantungan kita sepenuhnya pada Allah SWT. Kita ikhtiar sahaja, sesungguhnya hanya Allah yg menyembuhkan.
.
.
✅012-66300604
.
.
#GelMandianBidara
#MandianBidara
#PatiBidara
  • Cara Awal Mengesan Gangguan Dalam Diri Sendiri

    Kat leher kita ni ada satu nadi, cuma anda sentuh dengan 2 jari. Apabila rasa denyutan nadi tersebut terus anda baca doa seperti di bawah 7 kali. Ketika anda baca tiba-tiba rasa pening, sedawa, muntah, menggigil, panas (berpeluh) atau sesuatu bergerak ditubuh anda itu menandakan tubuh anda ada sesuatu gangguan makhluk halus (jin). Kalau ada simptom tersebut dapatkan rawatan di pusat rawatan islam untuk rawatan selanjutnya. Ini adalah kaedah awal untuk mengesan jin di dalam tubuh kita. Sebaiknya hafal doa ni, dan baca ketika selepas selesai solat.
    Bismillah Lima.

    Maksudnya: Aku Berlindung Dengan Allah Yang Maha Mendengar Lagi Maha Mengetahui Daripada Syaitan Yang Direjam, Daripada Hasutannya, Tiupannya dan Simpulannya.
    Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen "izinkan saya untuk beramal". Semoga ianya dapat membantu mereka yang memerlukan. In Shaa Allah.

    In Shaa Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyakit yg ada di dalam tubuh badan kita. Jaga iktikad kita, serahkan kebergantungan kita sepenuhnya pada Allah SWT. Kita ikhtiar sahaja, sesungguhnya hanya Allah yg menyembuhkan.
    .
    .
    ✅012-66300604
    .
    .
    #GelMandianBidara
    #MandianBidara
    #PatiBidara

  •  114  10  4 March, 2019
  • :
:New Product ! ✨Gel Perapat Pucuk Basah✨

Ketat + Rapat + Padu + Bergetah 
Cara Penggunaan :
👉 Sapukan pucuk basah di bahagian alat sulit wanita sebelum bersama. Boleh digunakan ketika bersama pada bila² masa. 👉 Sila tutup penutup dengan rapat dan simpan pada suhu bilik. Jauhi dari kanak²

Kebaikan :
✅ Mengetatkan bahagian intim
✅ Memberi kepuasan maksimum
✅ Mencegah bau di bahagian sulit
✅ Mencegah pengeringan
✅ Membunuh bakteria & fungus
✅ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan melampau

Berat Bersih : 
30 ml

Harga : 
RM 39.90 .
.
#aslegacy#aslegacymalaysia
#gelmandianbidara
#instafemes#jombeli
#igshopmalaysia
.
.
#teamAFCV200253
.
.
  • :
    :New Product ! ✨Gel Perapat Pucuk Basah✨

    Ketat + Rapat + Padu + Bergetah
    Cara Penggunaan :
    👉 Sapukan pucuk basah di bahagian alat sulit wanita sebelum bersama. Boleh digunakan ketika bersama pada bila² masa. 👉 Sila tutup penutup dengan rapat dan simpan pada suhu bilik. Jauhi dari kanak²

    Kebaikan :
    ✅ Mengetatkan bahagian intim
    ✅ Memberi kepuasan maksimum
    ✅ Mencegah bau di bahagian sulit
    ✅ Mencegah pengeringan
    ✅ Membunuh bakteria & fungus
    ✅ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan melampau

    Berat Bersih :
    30 ml

    Harga :
    RM 39.90 .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia
    #gelmandianbidara
    #instafemes #jombeli
    #igshopmalaysia
    .
    .
    #teamAFCV200253
    .
    .

  •  143  51  6 March, 2020