#gelbidaraarab Instagram Photos & Videos

gelbidaraarab - 283 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
5.1
average likes

Latest #gelbidaraarab Posts

  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
.
Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
.
Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri 
.
.
tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
.
Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
.
Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
.
Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
    .
    Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
    .
    Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri
    .
    .
    tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
    .
    Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
    .
    Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
    .
    Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu

  •  2  1  7 August, 2020
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
.
Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
.
Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri 
.
.
tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
.
Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
.
Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
.
Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
    .
    Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
    .
    Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri
    .
    .
    tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
    .
    Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
    .
    Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
    .
    Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu

  •  2  0  7 August, 2020
  • Bahan utama dalam Gel Mandian Bidara Arab.

๐ŸŒฟ Kacang jojoba (Hablur skrub): bersifat antibakteria & anti-fungal untuk mengurangkan jangkitan kulat & bakteria.

๐ŸŒฟDaun Bidara: melembapkan kulit dan mempunyai kandungan vitamin C, mineral & protein yang tinggi.

๐ŸŒฟBuah zaitun: melembapkan kulit dan mencegah pembentukkan darah beku.

๐ŸŒฟLimau nipis: kaya dengan antioksidan dan vitamin C yang melindungi kulit daripada radikal bebas.

๐ŸŒฟMagnesium chloride: bersifat antibakteria, anti-fungal, melancarkan peredaran darah dan membuang toksin.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Main ingredient in the Gel Mandian Bidara Arab 

๐ŸŒฟ Jojoba bean (Scrub): antibacterial & anti-fungal to reduce fungal & bacterial infections.

๐ŸŒฟ Bidara Leaf: moisturizes the skin and has a high content of vitamin C, minerals & protein.

๐ŸŒฟOlives: moisturize the skin and prevent the formation of blood clots.

๐ŸŒฟLime: rich in antioxidants and vitamin C that protects the skin from free radicals.

๐ŸŒฟMagnesium chloride: antibacterial, anti-fungal, promotes blood circulation and removes toxins.
.
.
Gel Mandian Bidara Arab
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)

.
Ingat JRM ingat @anarahman_jrm_st
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Whastapp akak untuk order.Just clik link on Bioโค๏ธโค๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €

.
#jamuratumalayajohor
#agensahjrm
#jrmskudaijb
#teamcikgusu
#bondarozitaibrahim
#jamuratumalayaonline
#nakcantiknaksihatwajargunajrm
#gelbidaraarab
  • Bahan utama dalam Gel Mandian Bidara Arab.

    ๐ŸŒฟ Kacang jojoba (Hablur skrub): bersifat antibakteria & anti-fungal untuk mengurangkan jangkitan kulat & bakteria.

    ๐ŸŒฟDaun Bidara: melembapkan kulit dan mempunyai kandungan vitamin C, mineral & protein yang tinggi.

    ๐ŸŒฟBuah zaitun: melembapkan kulit dan mencegah pembentukkan darah beku.

    ๐ŸŒฟLimau nipis: kaya dengan antioksidan dan vitamin C yang melindungi kulit daripada radikal bebas.

    ๐ŸŒฟMagnesium chloride: bersifat antibakteria, anti-fungal, melancarkan peredaran darah dan membuang toksin.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Main ingredient in the Gel Mandian Bidara Arab

    ๐ŸŒฟ Jojoba bean (Scrub): antibacterial & anti-fungal to reduce fungal & bacterial infections.

    ๐ŸŒฟ Bidara Leaf: moisturizes the skin and has a high content of vitamin C, minerals & protein.

    ๐ŸŒฟOlives: moisturize the skin and prevent the formation of blood clots.

    ๐ŸŒฟLime: rich in antioxidants and vitamin C that protects the skin from free radicals.

    ๐ŸŒฟMagnesium chloride: antibacterial, anti-fungal, promotes blood circulation and removes toxins.
    .
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)

    .
    Ingat JRM ingat @anarahman_jrm_st
    .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Whastapp akak untuk order.Just clik link on Bioโค๏ธโค๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €

    .
    #jamuratumalayajohor
    #agensahjrm
    #jrmskudaijb
    #teamcikgusu
    #bondarozitaibrahim
    #jamuratumalayaonline
    #nakcantiknaksihatwajargunajrm
    #gelbidaraarab

  •  0  0  7 August, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  1  2  6 August, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  2  1  6 August, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.sendayutinggi_zana 
.

#jamuratumalaya
#jerawat 
#jrmusj #jrmsubangjaya #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.sendayutinggi_zana
    .

    #jamuratumalaya
    #jerawat
    #jrmusj #jrmsubangjaya #gelbidaraarab

  •  0  0  6 August, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  1  1  6 August, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  2  0  19 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  10  0  19 July, 2020
  • .
.

Apa kata hujung minggu sambil santai bersama keluarga, ajak anak anak buat ais krim...
Ais krim Ice Tea Peach Mengkudu...๐Ÿฆ
.

Ice Tea Peach Mengkudu kaya dengan sumber antioksidan, sumber vitamin dan mineral daripada ekstrak Teh Hitam, Buah Pic dan mengkudu yang sangat sesuai dijadikan sebagai jus harian yang berkhasiat.
.

Jom buat....๐Ÿ˜˜
.
.

www.wasap.my/60179108210
DST036S
.
.

#jrmkemaman
#jrmratukemaman
#wajargunajrm
#pengedarsahjm
#bondarozitaibrahim
#jihanmuse
#mirafilzah
#ctdk
#promosi
#iceteapeachmengkudu
#gelbidaraarab
#rumahhutan
#rumahsungai
#baitunnahri
#rumahterapialam
#elewsmart
  • .
    .

    Apa kata hujung minggu sambil santai bersama keluarga, ajak anak anak buat ais krim...
    Ais krim Ice Tea Peach Mengkudu...๐Ÿฆ
    .

    Ice Tea Peach Mengkudu kaya dengan sumber antioksidan, sumber vitamin dan mineral daripada ekstrak Teh Hitam, Buah Pic dan mengkudu yang sangat sesuai dijadikan sebagai jus harian yang berkhasiat.
    .

    Jom buat....๐Ÿ˜˜
    .
    .

    www.wasap.my/60179108210
    DST036S
    .
    .

    #jrmkemaman
    #jrmratukemaman
    #wajargunajrm
    #pengedarsahjm
    #bondarozitaibrahim
    #jihanmuse
    #mirafilzah
    #ctdk
    #promosi
    #iceteapeachmengkudu
    #gelbidaraarab
    #rumahhutan
    #rumahsungai
    #baitunnahri
    #rumahterapialam
    #elewsmart

  •  1  0  19 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  6  0  18 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  2  0  18 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  4  0  18 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab yang mengandungi ekstrak herba-herba pilihan yang menyegarkan dan menenangkan.
Ekstrak buah bidara arab yang sangat kaya dengan khasiat semulajadi.
Berkesan untuk membuang sel-sel kulit mati untuk mencerahkan dan memberi kesegaran pada kulit melalui kaedah transdermal.
.
.
#gelbidaraarab #jrmsabah #jrmpapar #jrmkotakinabalu #jrmpromosi
  • Gel Mandian Bidara Arab yang mengandungi ekstrak herba-herba pilihan yang menyegarkan dan menenangkan.
    Ekstrak buah bidara arab yang sangat kaya dengan khasiat semulajadi.
    Berkesan untuk membuang sel-sel kulit mati untuk mencerahkan dan memberi kesegaran pada kulit melalui kaedah transdermal.
    .
    .
    #gelbidaraarab #jrmsabah #jrmpapar #jrmkotakinabalu #jrmpromosi

  •  4  0  18 July, 2020
  • Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
.
Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
.
Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
.
Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
.
Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. 

Atau nak mudah klik sahaja link di bio ๐Ÿค—
. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– .
#jrmkb #jrmkelantan
#jrmshahalam #jrm #jrmpuncakperdana #jrmpuncakalam #jrmbukitjelutong #jrmselangor #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm
  • Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
    .
    Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
    .
    Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
    .
    Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
    .
    Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab..

    Atau nak mudah klik sahaja link di bio ๐Ÿค—
    . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– .
    #jrmkb #jrmkelantan
    #jrmshahalam #jrm #jrmpuncakperdana #jrmpuncakalam #jrmbukitjelutong #jrmselangor #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm

  •  7  0  17 July, 2020
  • Hi๐Ÿ‘‹, Assalamualaikum 
Ready stock Prodak JAMU RATU MALAYA
๐Ÿ“ฑ017-234 7204 
.
Klang,rantau panjang,meru,setia alam,kapar,puncak alam dan sekitarnya
โœ…๐Ÿš—cod๐Ÿ“ฆpos
.
Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
.
Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
.
Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
 .
#kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab
  • Hi๐Ÿ‘‹, Assalamualaikum
    Ready stock Prodak JAMU RATU MALAYA
    ๐Ÿ“ฑ017-234 7204
    .
    Klang,rantau panjang,meru,setia alam,kapar,puncak alam dan sekitarnya
    โœ…๐Ÿš—cod๐Ÿ“ฆpos
    .
    Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
    .
    Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
    .
    Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
    .
    #kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab

  •  5  0  17 July, 2020
  • .
.

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SAYANG ๐Ÿ’•
SALAM JUMAAT
.

ISTIMEWA MINGGU INI
.

ICE TEA PEACH MENGKUDU
๐Ÿ’• Jus minuman yang kaya dengan sumber antioksidan, sumber vitamin dan mineral daripada ekstrak Teh Hitam, Buah Pic dan mengkudu yang sangat sesuai dijadikan sebagai jus harian yang berkhasiat.
.

GEL BIDARA ARAB
๐Ÿ’• Gel Bidara Arab yang mengandungi ekstrak herba-herba pilihan,buah bidara arab yang
sangat kaya dengan khasiat semulajadi berkesan untuk membuang sel-sel kulit mati, mencerahkan serta memberi kesegaran pada kulit.
.
.

๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S

#jrmkemaman
#jrmratukemaman
#wajargunajrm
#pengedarsahjrm
#bondarozitaibrahim
#promosi
#iceteapeachmengkudu
#gelbidaraarab
#rumahhutan
#rumahsungai
#baitunnahri
#rumahterapialam
  • .
    .

    ASSALAMUALAIKUM
    SALAM SAYANG ๐Ÿ’•
    SALAM JUMAAT
    .

    ISTIMEWA MINGGU INI
    .

    ICE TEA PEACH MENGKUDU
    ๐Ÿ’• Jus minuman yang kaya dengan sumber antioksidan, sumber vitamin dan mineral daripada ekstrak Teh Hitam, Buah Pic dan mengkudu yang sangat sesuai dijadikan sebagai jus harian yang berkhasiat.
    .

    GEL BIDARA ARAB
    ๐Ÿ’• Gel Bidara Arab yang mengandungi ekstrak herba-herba pilihan,buah bidara arab yang
    sangat kaya dengan khasiat semulajadi berkesan untuk membuang sel-sel kulit mati, mencerahkan serta memberi kesegaran pada kulit.
    .
    .

    ๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
    ๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
    ๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S

    #jrmkemaman
    #jrmratukemaman
    #wajargunajrm
    #pengedarsahjrm
    #bondarozitaibrahim
    #promosi
    #iceteapeachmengkudu
    #gelbidaraarab
    #rumahhutan
    #rumahsungai
    #baitunnahri
    #rumahterapialam

  •  0  0  17 July, 2020
  • ๐Ÿ’ฅGEL MANDIAN BIDARA RM50

Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
.
Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada :: sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
.
Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
.
Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
.
Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. walaupun ia beharga RM55 ttapi khasiat yg sy masukkan utk fomulasi ini mpunyai 1001 khasiat kebaikan menfaat utk manusia
.
 #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm

๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
  • ๐Ÿ’ฅGEL MANDIAN BIDARA RM50

    Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg sy masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba2 dn sy masukkan juga minyak zaitun..
    .
    Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain drpada ia dpt mgeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dn sgt sesuai utk org yg ada :: sakit kulit ataupun jerawat bnyak dibelakang bdn.. kulit bersisik..kulit kasar2 insya Allah jd lain ...neza kwsannya Allah izinkan..selain itu kulit juga blh mjadi smakin cerah..
    .
    Ia juga sesuai utk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
    .
    Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mgamalkn gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kn dimana ia mgurang kn tekanan drpada ganguan makhluk halus..
    .
    Bnyak sgt fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. walaupun ia beharga RM55 ttapi khasiat yg sy masukkan utk fomulasi ini mpunyai 1001 khasiat kebaikan menfaat utk manusia
    .
    #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm

    ๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

    ๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

    ๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

  •  4  0  14 July, 2020
  • MEGA RATU adalah antara produk yg bonda keluarkan dapat membantu kesihatan wanita lebih baik untuk elak ketumbuhan.
.
Di buat dari keladi liar, tinggi progestron dan imbangi hormon thyroid. Bonda cipta bukan sahaja untuk menyempitkan salur vagina dan meletakan rahim, cepat kecut dan duduk pada kedudukan yang betul.
.
Bonda keluarkan produk Mega Ratu yang telah di upgrade formulasinya dari Royal V. TIDAK MENGANDUNGI KOLAGEN!
.
Antara formulasi herba terdiri daripada Talas Kuning, Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi yang ada unsur phytoestrogen di dalamnya yang membantu untuk mengimbangi hormon wanita.
.
Herba-herba dalam Mega Ratu ni berkonsepkan Bio -Identical Hormone (BIH) iaitu sumber estrogen dr tmbuh tumbuhan, malah ia bersifat anti-inflamasi, anti-radang, anti-kanser, dan tinggi dengan anti-oksidan.
.
Herba yang mengandungi phytoestrogen digunakan sebagai rawatan Bio Identical Hormone Replacement Therapy (HRT). Ia fokus untuk wanita yang mengalami gejala pra menopause dan sudah menopause yang kekurangan penghasilan estrogen.
.
Formulasi mega ratu sangat sesuai utk wanita mengalami masalah PCOS (Polysystic Ovarian Syndrome), dan membantu mengecutkan ketumbuhan fibroid & cyst
.
Sebab tu Mega Ratu sangat bagus untuk wanita yang mahu mengimbangi hormon dan khasiat herba-herbanya dalam membantu masalah wanita.
.
#kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab
  • MEGA RATU adalah antara produk yg bonda keluarkan dapat membantu kesihatan wanita lebih baik untuk elak ketumbuhan.
    .
    Di buat dari keladi liar, tinggi progestron dan imbangi hormon thyroid. Bonda cipta bukan sahaja untuk menyempitkan salur vagina dan meletakan rahim, cepat kecut dan duduk pada kedudukan yang betul.
    .
    Bonda keluarkan produk Mega Ratu yang telah di upgrade formulasinya dari Royal V. TIDAK MENGANDUNGI KOLAGEN!
    .
    Antara formulasi herba terdiri daripada Talas Kuning, Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi yang ada unsur phytoestrogen di dalamnya yang membantu untuk mengimbangi hormon wanita.
    .
    Herba-herba dalam Mega Ratu ni berkonsepkan Bio -Identical Hormone (BIH) iaitu sumber estrogen dr tmbuh tumbuhan, malah ia bersifat anti-inflamasi, anti-radang, anti-kanser, dan tinggi dengan anti-oksidan.
    .
    Herba yang mengandungi phytoestrogen digunakan sebagai rawatan Bio Identical Hormone Replacement Therapy (HRT). Ia fokus untuk wanita yang mengalami gejala pra menopause dan sudah menopause yang kekurangan penghasilan estrogen.
    .
    Formulasi mega ratu sangat sesuai utk wanita mengalami masalah PCOS (Polysystic Ovarian Syndrome), dan membantu mengecutkan ketumbuhan fibroid & cyst
    .
    Sebab tu Mega Ratu sangat bagus untuk wanita yang mahu mengimbangi hormon dan khasiat herba-herbanya dalam membantu masalah wanita.
    .
    #kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab

  •  3  0  13 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  1  0  10 July, 2020
  • .
.

Gel Mandian Bidara Arab produk JRM sgt famous xkan sama kualiti bagusnya produk ni yg pekar dn terbukti menafaat kebaikannya utk kulit , kesihatan badan dn emosi sbb dia ada doa rukyah, dn formulanya tu yg menarik sebenarnya
.

hablour dlm gel ni buang sel kulit mati, sgt tinggi vitamin c dan juga meningkatkan kolagen pd kulit badan..panau jerawat badan, sakit kulit, susah tidur kalau pakai gem ni sedapnya tidur ( x bohong sbb ada formula bagus rangsang hormon dn tulng), kulit yg x cantik akn berseri dn sihat.
.

InsyaALLAH...
.
.

๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
.
.

#jrmkemaman
#jrmratukemaman
#wajargunajrm
#pengedarsahjrm
#bondarozitaibrahim
#jihanmuse
#gelbidara
#gelbidaraarab
#rumahhutan
#rumahsungai
#baitunnahri
#rumahterpialam
#ikanlunak
#airasambonda
  • .
    .

    Gel Mandian Bidara Arab produk JRM sgt famous xkan sama kualiti bagusnya produk ni yg pekar dn terbukti menafaat kebaikannya utk kulit , kesihatan badan dn emosi sbb dia ada doa rukyah, dn formulanya tu yg menarik sebenarnya
    .

    hablour dlm gel ni buang sel kulit mati, sgt tinggi vitamin c dan juga meningkatkan kolagen pd kulit badan..panau jerawat badan, sakit kulit, susah tidur kalau pakai gem ni sedapnya tidur ( x bohong sbb ada formula bagus rangsang hormon dn tulng), kulit yg x cantik akn berseri dn sihat.
    .

    InsyaALLAH...
    .
    .

    ๐Ÿ“ฒ 017-9108210 / DST036S
    .
    .

    #jrmkemaman
    #jrmratukemaman
    #wajargunajrm
    #pengedarsahjrm
    #bondarozitaibrahim
    #jihanmuse
    #gelbidara
    #gelbidaraarab
    #rumahhutan
    #rumahsungai
    #baitunnahri
    #rumahterpialam
    #ikanlunak
    #airasambonda

  •  1  0  2 July, 2020
  • .
.

Tekstur ๐—š๐—ฒ๐—น ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—”๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ yang mewah, tetapi mewah lagi formulasi dan bahan kandungannya. ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—ฏ๐—ฎ๐˜‚๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜‚ ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜‚๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป (๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ) ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—บ๐˜‚๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐˜๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ป๐—ถ๐—ฎ.
.

Nak kulit cantik memang kena skrub untuk merangsang sel kulit baru yang sihat dan kolagen supaya kulit kuat dan tegang. 
.

Jerawat badan, biji-biji kecil pada badan kita boleh hilang jika menggunakan Gel Mandian Bidara Arab yang banyak khasiatnya terhadap kesihatan kulit.
.

InsyaALLAH...
.

#gelbidaraarab
#jrmkemaman
  • .
    .

    Tekstur ๐—š๐—ฒ๐—น ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—”๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ yang mewah, tetapi mewah lagi formulasi dan bahan kandungannya. ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—ฏ๐—ฎ๐˜‚๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜‚ ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜‚๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป (๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ) ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐—บ๐˜‚๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐˜๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ป๐—ถ๐—ฎ.
    .

    Nak kulit cantik memang kena skrub untuk merangsang sel kulit baru yang sihat dan kolagen supaya kulit kuat dan tegang.
    .

    Jerawat badan, biji-biji kecil pada badan kita boleh hilang jika menggunakan Gel Mandian Bidara Arab yang banyak khasiatnya terhadap kesihatan kulit.
    .

    InsyaALLAH...
    .

    #gelbidaraarab
    #jrmkemaman

  •  0  0  2 July, 2020

Top #gelbidaraarab Posts

  • Gel Mandian Bidara Arab 
Bonda buat produk yg ada 2 unsur rawatan iaitu yg Zahir dn batin yg boleh dilihat dgn mata kasar dn x boleh dilihat dgn mata kasar.. Antara dua produk yg berkonsep begini ialah Mustanir dan Gel Mandian Bidara Arab yg telah diruqyahkan utk menghalang dr gangguan makhluk halus..sihir..ataupun saka..dan ada unsur utk menyahkan toksin yg berlebihan..dn juga tekanan adalah punca penyakit masyarakat zaman moden..
.
.
Gel Mandian Bidara Arab Herba Ruqyah merupakan sejenis rawatan secara Ruqyah perubatan Islam dn juga herba2 yg berkaitan utk membantu merawat masalah rohani dn juga jasmani..supaya dpt memberikan rasa tenang mengatasi  masalah gelisah dan gangguan yg mengganggu perjalanan hidup dn kesihatan manusia..
.
Gel Mandian Bidara Arab merupakan cara rawatan yg diamalkan oleh Rasulullah SAW..Ia merupakan tumbuhan berasal dari syurga dn di dlm al-quran ada menyebutkan tentang keistimewaan dan khasiat pokok ini..
.
Dlm perubatan Islam ada ayat2 suci al-quran yg dibacakan  kpd daun bidara ini..kerana ia amat di takuti oleh jin dn makhluk halus.. Amalan ni amat berkesan bagi org yg terkena sihir ataupun gangguan makluk halus & saka.. Selain itu mengikut rawatan holistik secara herbal  ia dapat membantu masalah kesihatan dan kecantikan antaranya seperti:
.
โ€ขMenyembuhkan luka
โ€ข Merawat masalah
โ€ข insomnia susah tidur
โ€ข Menghilangkan jerawat badan
โ€ข Meningkatkan sistem ketahanan kulit
โ€ข Masalah kulit kering/sakit kulit
โ€ขMemberikan ketenangan dan melegakan tekanan jiwa
โ€ขMeredakan demam
โ€ขMengeluarkan toksin
โ€ขMerawat luka kulit sensitif akibat kencing manis โ€ขMenegangkan kulit serta kulit
. .
klik sahaja link di bio ๐Ÿค—
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
##jrmkelantan #jrmkb #jrmtanahmerah #jrmkualakrai #jrmkotabharu #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm #ekzema #sakitkulit
  • Gel Mandian Bidara Arab
    Bonda buat produk yg ada 2 unsur rawatan iaitu yg Zahir dn batin yg boleh dilihat dgn mata kasar dn x boleh dilihat dgn mata kasar.. Antara dua produk yg berkonsep begini ialah Mustanir dan Gel Mandian Bidara Arab yg telah diruqyahkan utk menghalang dr gangguan makhluk halus..sihir..ataupun saka..dan ada unsur utk menyahkan toksin yg berlebihan..dn juga tekanan adalah punca penyakit masyarakat zaman moden..
    .
    .
    Gel Mandian Bidara Arab Herba Ruqyah merupakan sejenis rawatan secara Ruqyah perubatan Islam dn juga herba2 yg berkaitan utk membantu merawat masalah rohani dn juga jasmani..supaya dpt memberikan rasa tenang mengatasi masalah gelisah dan gangguan yg mengganggu perjalanan hidup dn kesihatan manusia..
    .
    Gel Mandian Bidara Arab merupakan cara rawatan yg diamalkan oleh Rasulullah SAW..Ia merupakan tumbuhan berasal dari syurga dn di dlm al-quran ada menyebutkan tentang keistimewaan dan khasiat pokok ini..
    .
    Dlm perubatan Islam ada ayat2 suci al-quran yg dibacakan kpd daun bidara ini..kerana ia amat di takuti oleh jin dn makhluk halus.. Amalan ni amat berkesan bagi org yg terkena sihir ataupun gangguan makluk halus & saka.. Selain itu mengikut rawatan holistik secara herbal ia dapat membantu masalah kesihatan dan kecantikan antaranya seperti:
    .
    โ€ขMenyembuhkan luka
    โ€ข Merawat masalah
    โ€ข insomnia susah tidur
    โ€ข Menghilangkan jerawat badan
    โ€ข Meningkatkan sistem ketahanan kulit
    โ€ข Masalah kulit kering/sakit kulit
    โ€ขMemberikan ketenangan dan melegakan tekanan jiwa
    โ€ขMeredakan demam
    โ€ขMengeluarkan toksin
    โ€ขMerawat luka kulit sensitif akibat kencing manis โ€ขMenegangkan kulit serta kulit
    . .
    klik sahaja link di bio ๐Ÿค—
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    .
    # #jrmkelantan #jrmkb #jrmtanahmerah #jrmkualakrai #jrmkotabharu #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm #gelbidaraarab #gelbidarajrm #ekzema #sakitkulit

  •  14  0  26 September, 2019
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
.
Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
.
Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri 
.
.
tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
.
Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
.
Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
.
Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
    .
    Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
    .
    Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri
    .
    .
    tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
    .
    Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
    .
    Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
    .
    Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalayakelantan #jrmsetpantang #setpantang #kurmadhuha #gelbidaraarab #kopiratu

  •  2  0  7 August, 2020
  • Set masih ada, tapi kotak Holistic Beauty Set Dari JRM habis โ—โ— ๐Ÿ“Dulu tu limited stok hanya 5000 sahaja yang bonda keluarkan. โ™ฅ๏ธ Apa yang best?

Ni nak bagi tau ni set untuk luaran ada 4 produk dalam 1 kotak tu

Apa yang ada? ๐Ÿ“Putik telaga dara rm22
๐Ÿ“Gel mandian bidara rm50
๐Ÿ“Sutra Lamuni Body Scrub rm35
๐Ÿ“Chenderai Putih Body Butter (lotion) rm38

Nak rasa pengalaman Spa Rumah Hutan di rumah sendiri? โ—โ—Dapatkan stok ni sekarang.

Sutra Lamuni Body Scrub & Chenderai Putih Body Butter bonda gunakan khas di Rumah Hutan sebelum ni.

Sutra Lamuni bahan asas utama ialah ekstrak mutiara yang digunakan pada zaman Maharani Cina untuk kecantikan kulit. Selain ekstrak mutiara bahan lain minyak zaitun berfungsi untuk kelembapan pada kulit.

Chenderai Body Butter bahan asas utama ialah shea butter. Berfungsi untuk melembabkan & mencantikkan kulit. Selain itu bonda letakkan minyak kelapa & akar manis yang tinggi dengan anti oksidan.

Nak kulit cantik mulus dapatkan set ni sekarang!

Harga normal set RM145
Harga ahli set rm128

Dah cuba, boleh cerita lah sendiri.
Wangi, berseri seri ๐Ÿ˜˜
https://linktr.ee/deeyajrm

#deeyajrm #putiktelagadara #setholistik #sutralamuni #cenderaiputih #gelmandianbidara #gelbidaraarab #scrubbadan #jrmmeru #jrmbukitkapar  #bodybutter #bodybutterjrm
  • Set masih ada, tapi kotak Holistic Beauty Set Dari JRM habis โ—โ— ๐Ÿ“Dulu tu limited stok hanya 5000 sahaja yang bonda keluarkan. โ™ฅ๏ธ Apa yang best?

    Ni nak bagi tau ni set untuk luaran ada 4 produk dalam 1 kotak tu

    Apa yang ada? ๐Ÿ“Putik telaga dara rm22
    ๐Ÿ“Gel mandian bidara rm50
    ๐Ÿ“Sutra Lamuni Body Scrub rm35
    ๐Ÿ“Chenderai Putih Body Butter (lotion) rm38

    Nak rasa pengalaman Spa Rumah Hutan di rumah sendiri? โ—โ—Dapatkan stok ni sekarang.

    Sutra Lamuni Body Scrub & Chenderai Putih Body Butter bonda gunakan khas di Rumah Hutan sebelum ni.

    Sutra Lamuni bahan asas utama ialah ekstrak mutiara yang digunakan pada zaman Maharani Cina untuk kecantikan kulit. Selain ekstrak mutiara bahan lain minyak zaitun berfungsi untuk kelembapan pada kulit.

    Chenderai Body Butter bahan asas utama ialah shea butter. Berfungsi untuk melembabkan & mencantikkan kulit. Selain itu bonda letakkan minyak kelapa & akar manis yang tinggi dengan anti oksidan.

    Nak kulit cantik mulus dapatkan set ni sekarang!

    Harga normal set RM145
    Harga ahli set rm128

    Dah cuba, boleh cerita lah sendiri.
    Wangi, berseri seri ๐Ÿ˜˜
    https://linktr.ee/deeyajrm

    #deeyajrm #putiktelagadara #setholistik #sutralamuni #cenderaiputih #gelmandianbidara #gelbidaraarab #scrubbadan #jrmmeru #jrmbukitkapar #bodybutter #bodybutterjrm

  •  9  0  6 June, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  8  0  21 April, 2020
  • Dengar penerangan bonda mengenai royalV
.
โ˜‘๏ธ Balancekan hormon .
โ˜‘๏ธ Membantu kitaran haid agar teratur
โ˜‘๏ธ Ikhtiar untuk hamil
โ˜‘๏ธ Merapatkan hubungn suami isteri
โ˜‘๏ธ Mengatasi masalah keputihan
โ˜‘๏ธ Membantu masalah kesuburan
โ˜‘๏ธ Melambatkan penuaan
.
#kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab
  • Dengar penerangan bonda mengenai royalV
    .
    โ˜‘๏ธ Balancekan hormon .
    โ˜‘๏ธ Membantu kitaran haid agar teratur
    โ˜‘๏ธ Ikhtiar untuk hamil
    โ˜‘๏ธ Merapatkan hubungn suami isteri
    โ˜‘๏ธ Mengatasi masalah keputihan
    โ˜‘๏ธ Membantu masalah kesuburan
    โ˜‘๏ธ Melambatkan penuaan
    .
    #kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlife #mustanir #royalv #megaratu #maduakasia #zinniamagenta #rosewater #melliawater #marjaneoil #vinifera #silkysunscreen #colonisdmestica #tehpeachmengkudu #kopiromaglla #putiktelagdara #gelbidaraarab

  •  20  1  25 February, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  6  0  18 July, 2020
  • #repost @bondarozitaibrahim Produk orang boleh tiru mcm2 ( just OEM) tp kualiti dn formulasi bonda xakan boleh sama dgn produk orang lain hasilkan .!!
.
โ€ขโ€ขโ€ข Follow IG @jrm.official atau web jrm.com.my โ€ขโ€ข
.
sy tak buat formulasi utk produk orang lain ..xcukup masa dan sedikit info bahwa ( d herbs atau As Legasy itu Kri sendiri : wlu anak kami tak bersatu dalam bisnes ..kri berjaya hasil kerja dia sendiri )
.
Prinsip konsep sy niaga hak islam keutamaan
.
Sy sgt jaga nama baik setiap pembuatan, niat sy buat produk bersyariat dn mendekati penguna yg sakit supaya Allah bagi keberkatan , hadirkan shifak dlm doa dlm semua usaha sy utk JRM ~ ST~ Rumah Hutan ( ni saja sy usahakan ..bisnes sy kecik saja )
.
Suami sy perawat islam dia ajar sikit punca sakit ganguan dn sy kombinekan dgn holistic secara herba dlm
Gel mandian bidara arab .
Ni antara produk JRM sgt famous yg xakan sama kualiti kebagusan produk ni dgn mana2 produk lain ..Klau dh pakai  tau lah rasa nya membuktikan menafaat kebaikannya utk kulit , kesihatan badan dn emosi sbb dia ada doa rukyah, dn formulanya tu yg menarik sebenarnya
.
hablour dlm gel ni buang sel kulit mati, sgt tinggi vitamin c dan juga meningkatkan kolagen pd kulit badan..panau jerawat badan, sakit kulit, susah tidur kalau pakai gem ni sedapnya tidur ( x bohong sbb ada formula bagus rangsang hormon dn tulng), kulit yg x cantik akn berseri dn sihat
.
Sangatt femes..!! Sbb tu selalu xcukup stok..kini bonda buat packaging dibarukan
.
sesuai untuk org yg nak mencantikkan diri sebelum menjadi raja sehari ataupun tujuan utama kulit cantik sepanjang usia.. Insya Allah dan menghilangkan frekuensi buruk( bagus pakai org terkena sihir atau saka ..tp masa mandi rasa panas dn xtentu arah kena ada org temankan masa mandi)
.
Gel Bidara Arab RM50.00
.
0183644035
.
#Jamuratumalaya #jrmselangor #jrmkajang #jrmkajangbangi #gelbidaraarab
  • #repost @bondarozitaibrahim Produk orang boleh tiru mcm2 ( just OEM) tp kualiti dn formulasi bonda xakan boleh sama dgn produk orang lain hasilkan .!!
    .
    โ€ขโ€ขโ€ข Follow IG @jrm.official atau web jrm.com.my โ€ขโ€ข
    .
    sy tak buat formulasi utk produk orang lain ..xcukup masa dan sedikit info bahwa ( d herbs atau As Legasy itu Kri sendiri : wlu anak kami tak bersatu dalam bisnes ..kri berjaya hasil kerja dia sendiri )
    .
    Prinsip konsep sy niaga hak islam keutamaan
    .
    Sy sgt jaga nama baik setiap pembuatan, niat sy buat produk bersyariat dn mendekati penguna yg sakit supaya Allah bagi keberkatan , hadirkan shifak dlm doa dlm semua usaha sy utk JRM ~ ST~ Rumah Hutan ( ni saja sy usahakan ..bisnes sy kecik saja )
    .
    Suami sy perawat islam dia ajar sikit punca sakit ganguan dn sy kombinekan dgn holistic secara herba dlm
    Gel mandian bidara arab .
    Ni antara produk JRM sgt famous yg xakan sama kualiti kebagusan produk ni dgn mana2 produk lain ..Klau dh pakai tau lah rasa nya membuktikan menafaat kebaikannya utk kulit , kesihatan badan dn emosi sbb dia ada doa rukyah, dn formulanya tu yg menarik sebenarnya
    .
    hablour dlm gel ni buang sel kulit mati, sgt tinggi vitamin c dan juga meningkatkan kolagen pd kulit badan..panau jerawat badan, sakit kulit, susah tidur kalau pakai gem ni sedapnya tidur ( x bohong sbb ada formula bagus rangsang hormon dn tulng), kulit yg x cantik akn berseri dn sihat
    .
    Sangatt femes..!! Sbb tu selalu xcukup stok..kini bonda buat packaging dibarukan
    .
    sesuai untuk org yg nak mencantikkan diri sebelum menjadi raja sehari ataupun tujuan utama kulit cantik sepanjang usia.. Insya Allah dan menghilangkan frekuensi buruk( bagus pakai org terkena sihir atau saka ..tp masa mandi rasa panas dn xtentu arah kena ada org temankan masa mandi)
    .
    Gel Bidara Arab RM50.00
    .
    0183644035
    .
    #Jamuratumalaya #jrmselangor #jrmkajang #jrmkajangbangi #gelbidaraarab

  •  5  0  27 June, 2019
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  2  1  6 August, 2020