#gastrik Instagram Photos & Videos

gastrik - 94.1k posts

Hashtag Popularity

6.8
average comments
37
average likes

Latest #gastrik Posts

  • Alhamdulillah minggu lepas pak atan buka semula servis urutan,bekam dan pembetulan tulang belakang lepas beberapa ketika cuti asbab pkp dan sebagainya...start buka sampai mlm ni jadual rawatan agak padat..minta maaf jika ada yang terpaksa ditunda tarikh rawatan..moga kita semua diberkati Allah swt..jgn risau bab sop..kita folo apa yg baik...
017-9355323 pak atan"wasap" jgn call
#jadualurutanpadat
#bekamsunnah 
#urutantradisional 
#pembetulantulangbelakang 
#batukarang
#gastrik
#gout
  • Alhamdulillah minggu lepas pak atan buka semula servis urutan,bekam dan pembetulan tulang belakang lepas beberapa ketika cuti asbab pkp dan sebagainya...start buka sampai mlm ni jadual rawatan agak padat..minta maaf jika ada yang terpaksa ditunda tarikh rawatan..moga kita semua diberkati Allah swt..jgn risau bab sop..kita folo apa yg baik...
    017-9355323 pak atan"wasap" jgn call
    #jadualurutanpadat
    #bekamsunnah
    #urutantradisional
    #pembetulantulangbelakang
    #batukarang
    #gastrik
    #gout

  •  5  0  9 July, 2020
  • Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan berat seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan. 

HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak.

HEALTHY RICE cukup sesuai untuk dibawa semasa menunaikan Haji dan Umrah serta untuk Melancong atau pun Business trip dalam negara atau ke luar negara terutama kenegara yang sukar mendapat makanan halal.

Pada masa yang sama juga, HEALTHY RICE sesuai untuk diberikan kepada ibu bapa kita yang telah tua serta uzur dan tidak berselera untuk makan nasi atau makanan berat lagi. HEALTHY RICE juga boleh dibekalkan kepada anak-anak kita yang berada di Asrama Penuh dan Universiti agar mereka mendapat makanan berkhasiat tanpa bergantung kepada makanan segera yang tidak menyihatkan.

Kita juga boleh menyimpan bekalan HEALTHY RICE dirumah agar kita ada minuman segera yang mengenyangkan bila tiba masa yang amat memerlukannya.

Mohon layari👇👇
http://www.healthyrice.com.my/

Jom WhatsApp kami
KLIK LINK ⬇⬇
>>www.wasap.my/+60124565636/HR<<

Boleh Layari Profail FB Saya
www.facebook.com/amiruddin.ahmad.tajuddin

Untuk Maklumat lanjut
www.facebook.com/healthyrice.my 

HEALTHY RICE~
Makanan Kesihatan Kita
Mudah, Sihat & Berkhasiat!

#AmiruddinAhmadTajuddin #HealthyRiceMy #MealReplacement #PengantiNasi #InstantBrownRiceDrink #MinumanBerasPerangSegera #BerasPerang #BrownRice #ArabicGum #GumArab #OatExtract #EkstrakOat #BetaGlucan #Gastrik #Gastric #TekananDarahTinggi #HighBloodPressure #Gout #Diabetes #KencingManis #Diet #Haji #Umrah #Melancong #Sightseeing #Business #Bisnes #Oversea #AsramaPenuh #BoardingSchool
  • Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan berat seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

    HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan.

    HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak.

    HEALTHY RICE cukup sesuai untuk dibawa semasa menunaikan Haji dan Umrah serta untuk Melancong atau pun Business trip dalam negara atau ke luar negara terutama kenegara yang sukar mendapat makanan halal.

    Pada masa yang sama juga, HEALTHY RICE sesuai untuk diberikan kepada ibu bapa kita yang telah tua serta uzur dan tidak berselera untuk makan nasi atau makanan berat lagi. HEALTHY RICE juga boleh dibekalkan kepada anak-anak kita yang berada di Asrama Penuh dan Universiti agar mereka mendapat makanan berkhasiat tanpa bergantung kepada makanan segera yang tidak menyihatkan.

    Kita juga boleh menyimpan bekalan HEALTHY RICE dirumah agar kita ada minuman segera yang mengenyangkan bila tiba masa yang amat memerlukannya.

    Mohon layari👇👇
    http://www.healthyrice.com.my/

    Jom WhatsApp kami
    KLIK LINK ⬇⬇
    >>www.wasap.my/+60124565636/HR<<

    Boleh Layari Profail FB Saya
    www.facebook.com/amiruddin.ahmad.tajuddin

    Untuk Maklumat lanjut
    www.facebook.com/healthyrice.my

    HEALTHY RICE~
    Makanan Kesihatan Kita
    Mudah, Sihat & Berkhasiat!

    #AmiruddinAhmadTajuddin #HealthyRiceMy #MealReplacement #PengantiNasi #InstantBrownRiceDrink #MinumanBerasPerangSegera #BerasPerang #BrownRice #ArabicGum #GumArab #OatExtract #EkstrakOat #BetaGlucan #Gastrik #Gastric #TekananDarahTinggi #HighBloodPressure #Gout #Diabetes #KencingManis #Diet #Haji #Umrah #Melancong #Sightseeing #Business #Bisnes #Oversea #AsramaPenuh #BoardingSchool

  •  3  0  9 July, 2020
  • Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan berat seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan. 

HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak.

HEALTHY RICE cukup sesuai untuk dibawa semasa menunaikan Haji dan Umrah serta untuk Melancong atau pun Business trip dalam negara atau ke luar negara terutama kenegara yang sukar mendapat makanan halal.

Pada masa yang sama juga, HEALTHY RICE sesuai untuk diberikan kepada ibu bapa kita yang telah tua serta uzur dan tidak berselera untuk makan nasi atau makanan berat lagi. HEALTHY RICE juga boleh dibekalkan kepada anak-anak kita yang berada di Asrama Penuh dan Universiti agar mereka mendapat makanan berkhasiat tanpa bergantung kepada makanan segera yang tidak menyihatkan.

Kita juga boleh menyimpan bekalan HEALTHY RICE dirumah agar kita ada minuman segera yang mengenyangkan bila tiba masa yang amat memerlukannya.

Mohon layari👇👇
http://www.healthyrice.com.my/

Jom WhatsApp kami
KLIK LINK ⬇⬇
>>www.wasap.my/+60124565636/HR<<

Boleh Layari Profail FB Saya
www.facebook.com/amiruddin.ahmad.tajuddin

Untuk Maklumat lanjut
www.facebook.com/healthyrice.my 

HEALTHY RICE~
Makanan Kesihatan Kita
Mudah, Sihat & Berkhasiat!

#AmiruddinAhmadTajuddin #HealthyRiceMy #MealReplacement #PengantiNasi #InstantBrownRiceDrink #MinumanBerasPerangSegera #BerasPerang #BrownRice #ArabicGum #GumArab #OatExtract #EkstrakOat #BetaGlucan #Gastrik #Gastric #TekananDarahTinggi #HighBloodPressure #Gout #Diabetes #KencingManis #Diet #Haji #Umrah #Melancong #Sightseeing #Business #Bisnes #Oversea #AsramaPenuh #BoardingSchool
  • Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan berat seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga.

    HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan.

    HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak.

    HEALTHY RICE cukup sesuai untuk dibawa semasa menunaikan Haji dan Umrah serta untuk Melancong atau pun Business trip dalam negara atau ke luar negara terutama kenegara yang sukar mendapat makanan halal.

    Pada masa yang sama juga, HEALTHY RICE sesuai untuk diberikan kepada ibu bapa kita yang telah tua serta uzur dan tidak berselera untuk makan nasi atau makanan berat lagi. HEALTHY RICE juga boleh dibekalkan kepada anak-anak kita yang berada di Asrama Penuh dan Universiti agar mereka mendapat makanan berkhasiat tanpa bergantung kepada makanan segera yang tidak menyihatkan.

    Kita juga boleh menyimpan bekalan HEALTHY RICE dirumah agar kita ada minuman segera yang mengenyangkan bila tiba masa yang amat memerlukannya.

    Mohon layari👇👇
    http://www.healthyrice.com.my/

    Jom WhatsApp kami
    KLIK LINK ⬇⬇
    >>www.wasap.my/+60124565636/HR<<

    Boleh Layari Profail FB Saya
    www.facebook.com/amiruddin.ahmad.tajuddin

    Untuk Maklumat lanjut
    www.facebook.com/healthyrice.my

    HEALTHY RICE~
    Makanan Kesihatan Kita
    Mudah, Sihat & Berkhasiat!

    #AmiruddinAhmadTajuddin #HealthyRiceMy #MealReplacement #PengantiNasi #InstantBrownRiceDrink #MinumanBerasPerangSegera #BerasPerang #BrownRice #ArabicGum #GumArab #OatExtract #EkstrakOat #BetaGlucan #Gastrik #Gastric #TekananDarahTinggi #HighBloodPressure #Gout #Diabetes #KencingManis #Diet #Haji #Umrah #Melancong #Sightseeing #Business #Bisnes #Oversea #AsramaPenuh #BoardingSchool

  •  2  0  9 July, 2020
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

Hi! 
Siapa kat sini yang ada masalah gastrik? 
Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga? 

_

Jom consume ESP! 
Kenapa ESP? 

Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

_

Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
🌸 membantu membekalkan tenaga
🌸 membantu mengawal selera makan
🌸 mengenyangkan
🌸 mengurangkan masalah #gastrik

_

Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau. 

Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

_

Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

    Hi!
    Siapa kat sini yang ada masalah gastrik?
    Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga?

    _

    Jom consume ESP!
    Kenapa ESP?

    Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

    _

    Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
    🌸 membantu membekalkan tenaga
    🌸 membantu mengawal selera makan
    🌸 mengenyangkan
    🌸 mengurangkan masalah #gastrik

    _

    Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau.

    Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

    _

    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673

  •  2  0  9 July, 2020
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

Hi! 
Siapa kat sini yang ada masalah gastrik? 
Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga? 

_

Jom consume ESP! 
Kenapa ESP? 

Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

_

Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
🌸 membantu membekalkan tenaga
🌸 membantu mengawal selera makan
🌸 mengenyangkan
🌸 mengurangkan masalah #gastrik

_

Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau. 

Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

_

Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

    Hi!
    Siapa kat sini yang ada masalah gastrik?
    Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga?

    _

    Jom consume ESP!
    Kenapa ESP?

    Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

    _

    Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
    🌸 membantu membekalkan tenaga
    🌸 membantu mengawal selera makan
    🌸 mengenyangkan
    🌸 mengurangkan masalah #gastrik

    _

    Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau.

    Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

    _

    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673

  •  1  0  9 July, 2020
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

Hi! 
Siapa kat sini yang ada masalah gastrik? 
Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga? 

_

Jom consume ESP! 
Kenapa ESP? 

Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

_

Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
🌸 membantu membekalkan tenaga
🌸 membantu mengawal selera makan
🌸 mengenyangkan
🌸 mengurangkan masalah #gastrik

_

Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau. 

Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

_

Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
Ummi  0179058673
  • ESP BANTU ELAK GASTRIK & MENGENYANGKAN! 🌸

    Hi!
    Siapa kat sini yang ada masalah gastrik?
    Selalu sangat rasa lapar atau tak bertenaga?

    _

    Jom consume ESP!
    Kenapa ESP?

    Kalau korang nak tahu ESP merupakan sumber protein lengkap yang diperbuat daripada kacang soya non-GMO tau

    _

    Antara manfaat #espshaklee ni adalah :
    🌸 membantu membekalkan tenaga
    🌸 membantu mengawal selera makan
    🌸 mengenyangkan
    🌸 mengurangkan masalah #gastrik

    _

    Banyak lagi manfaat ESP yang lain tau.

    Untuk sebarang pertanyaan @ consultation @ order, boleh terus whatsapp ummi

    _

    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673
    Ummi 0179058673

  •  1  2  9 July, 2020
  • Asal nak sihat je, semua tak sedap!

Ramai yang cakap kalau nak sihat, kena makan benda yang tak sedap je.

Makanan sihat semuanya tak sedap!
Yeke?

Myfiber tak macam tu pun.

Kami banyak dengar customer kami share yang kebanyakan minuman detoks tak sedap dan memualkan.

Ramai juga yang ingat MyFiber ni berasa sayur sawi sebab warna hijau dia tu.

Tapi jangan risau...sebab warna hijau tu adalah dari pigmen warna spirulina!

Bukan sayuran sawi hehe..lawak la u all ni!😄

Tahu tak bila anda buka je sachet MyFiber, terus bau semerbak wangi sebab 'flavour buah markisa'.

Rasa sedap, boleh membuang dengan lancar, masalah penghadaman pun selesai!!

Jom cuba MyFiber yang sedap ni sekarang! Banyak manfaatnya ok!

Klik link di bio!

#sembelit
#gastrik
#angin
#sedap
#myfiber
#myfiberhq
  • Asal nak sihat je, semua tak sedap!

    Ramai yang cakap kalau nak sihat, kena makan benda yang tak sedap je.

    Makanan sihat semuanya tak sedap!
    Yeke?

    Myfiber tak macam tu pun.

    Kami banyak dengar customer kami share yang kebanyakan minuman detoks tak sedap dan memualkan.

    Ramai juga yang ingat MyFiber ni berasa sayur sawi sebab warna hijau dia tu.

    Tapi jangan risau...sebab warna hijau tu adalah dari pigmen warna spirulina!

    Bukan sayuran sawi hehe..lawak la u all ni!😄

    Tahu tak bila anda buka je sachet MyFiber, terus bau semerbak wangi sebab 'flavour buah markisa'.

    Rasa sedap, boleh membuang dengan lancar, masalah penghadaman pun selesai!!

    Jom cuba MyFiber yang sedap ni sekarang! Banyak manfaatnya ok!

    Klik link di bio!

    #sembelit
    #gastrik
    #angin
    #sedap
    #myfiber
    #myfiberhq

  •  8  0  9 July, 2020
  • 🚀NAMPAK KESAN LEPAS MINUM 1 TONG shj
🚀ESP JADI KEGILAAN SEMUA ORG?😱
🚀KAKAK #ESP? Mestilah lagi POWER dr ESP🔥‼️ Sebab ada  #LEUCINE  sbg #BOOSTER 
Satu utk kakak yg nak #KURUS, satu utk abang yg #GASTRIK, satu utk adik yg #MENYUSU,  satu utk sendiri yg nak #KULIT #CANTIK dan kulit #cerah dan perut #kenyang!  Rasa best sekali 💪💪Best selling produk dan paling famous🚀🚀
Jom dapatkan product SHAKLEE dgn MEMBER PRICE , free membership, free postage 👇👇
☎wasap.my/60176171488/kakakESP
 #shaklee #vivixmemberprice #shakleekedah #shakleemelaka #ESP #shakleecheras  #shakleeselangor #shakleemurah  #shakleekl #shaklee #shakleemalaysia #setcantikshaklee #setkurusshaklee #collagen #collagenshaklee #collagenterbaik #setberpantangshaklee #omegaguard #vitaminc  #vitamincshaklee #lecithin
  • 🚀NAMPAK KESAN LEPAS MINUM 1 TONG shj
    🚀ESP JADI KEGILAAN SEMUA ORG?😱
    🚀KAKAK #ESP? Mestilah lagi POWER dr ESP🔥‼️ Sebab ada #LEUCINE sbg #BOOSTER
    Satu utk kakak yg nak #KURUS, satu utk abang yg #GASTRIK, satu utk adik yg #MENYUSU, satu utk sendiri yg nak #KULIT #CANTIK dan kulit #cerah dan perut #kenyang! Rasa best sekali 💪💪Best selling produk dan paling famous🚀🚀
    Jom dapatkan product SHAKLEE dgn MEMBER PRICE , free membership, free postage 👇👇
    ☎wasap.my/60176171488/kakakESP
    #shaklee #vivixmemberprice #shakleekedah #shakleemelaka #ESP #shakleecheras #shakleeselangor #shakleemurah #shakleekl #shaklee #shakleemalaysia #setcantikshaklee #setkurusshaklee #collagen #collagenshaklee #collagenterbaik #setberpantangshaklee #omegaguard #vitaminc #vitamincshaklee #lecithin

  •  2  0  9 July, 2020
  • 🎉🎉🎉Wow nye IV Mist😱😱😱
❤️ Jerawat kering, gatal2 muka hilang. Muka rasa bersih‼️🔥🔥🔥
.
.
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Boleh klik link di bio utk direct wassap
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #Asma
  • 🎉🎉🎉Wow nye IV Mist😱😱😱
    ❤️ Jerawat kering, gatal2 muka hilang. Muka rasa bersih‼️🔥🔥🔥
    .
    .
    💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
    .
    ✳100% organik
    ✳Semula jadi
    ✳Bebas bahan kimia
    ✳Lulus KKM
    .
    Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
    🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
    🌟Boleh sembur seperti air
    🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
    .
    Bahan2:
    🌷Habbatus sauda'
    🌷Saffron
    🌷Ekstrak argan
    🌷Serai
    🌷Eucalyptus
    🌷Halia
    🌷Halia bara
    🌷Kelapa dara
    🌷Limau purut
    🌷Pudina
    .
    Boleh klik link di bio utk direct wassap
    .
    #ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #Asma

  •  0  0  9 July, 2020
  • Senangnye anak umi kalau bawak berjalan..
Sebelum keluar wajib umi sapukan #calmtime balm dulu..

insyaAllah anak tak meragam..dan biasenye akan tido je bila berjalan 🤣.

Sape kate susah berjalan bawak anak kecik?
Dengan tasneem sume mudah..gitu 😘

Ada mommy nak Cuba?
.
.
.
#tasneemnaturel  #kembungperut #eczema #anakmeragam #webstagram #balmbaby #tidurlena #setbersalin #balmbayi 
 #tasneemnaturelcheras  #breastpump
#health #tantrum #batukbayi #sembelit 
 #balmbabyviral #organicmilkbooster  #milkbooster #breastfeeding  #gastrik  #selsema #susubadan #balmviral  #essentialoils #selsemabatuk  #igbaby 
 #babybalm #AuraInsta #AuraInstaBatch26
  • Senangnye anak umi kalau bawak berjalan..
    Sebelum keluar wajib umi sapukan #calmtime balm dulu..

    insyaAllah anak tak meragam..dan biasenye akan tido je bila berjalan 🤣.

    Sape kate susah berjalan bawak anak kecik?
    Dengan tasneem sume mudah..gitu 😘

    Ada mommy nak Cuba?
    .
    .
    .
    #tasneemnaturel #kembungperut #eczema #anakmeragam #webstagram #balmbaby #tidurlena #setbersalin #balmbayi
    #tasneemnaturelcheras #breastpump
    #health #tantrum #batukbayi #sembelit
    #balmbabyviral #organicmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #gastrik #selsema #susubadan #balmviral #essentialoils #selsemabatuk #igbaby
    #babybalm #AuraInsta #AuraInstaBatch26

  •  1  0  9 July, 2020
  • Dah ready ke tu adik-adik nak ke sekolah minggu depan?
Ibu-ibu jangan lepaskan peluang sale Back to School kami.
Beli 2 percuma 1 tau hand sanitizer ni! 😍

📲0125453437
📲0125453437
.
.
.
#TNhandsanitizer #tasneemnaturel  #kembungperut #eczema #anakmeragam #webstagram #balmbaby #tidurlena #setbersalin #balmbayi 
 #tasneemnaturelcheras  #breastpump
#health #tantrum #batukbayi #sembelit 
 #balmbabyviral #organicmilkbooster  #milkbooster #breastfeeding  #gastrik  #selsema #susubadan #balmviral  #essentialoils #selsemabatuk  #igbaby 
 #babybalm #AuraInsta #AuraInstaBatch26
  • Dah ready ke tu adik-adik nak ke sekolah minggu depan?
    Ibu-ibu jangan lepaskan peluang sale Back to School kami.
    Beli 2 percuma 1 tau hand sanitizer ni! 😍

    📲0125453437
    📲0125453437
    .
    .
    .
    #TNhandsanitizer #tasneemnaturel #kembungperut #eczema #anakmeragam #webstagram #balmbaby #tidurlena #setbersalin #balmbayi
    #tasneemnaturelcheras #breastpump
    #health #tantrum #batukbayi #sembelit
    #balmbabyviral #organicmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #gastrik #selsema #susubadan #balmviral #essentialoils #selsemabatuk #igbaby
    #babybalm #AuraInsta #AuraInstaBatch26

  •  1  0  9 July, 2020
  • MAMARIAM SALE ON 🌟🌟
.
Promo mamariam now dengan Freegift yang menarikkk bagi Set Combo "Tercipta Untukku" adalah .
.
• 1 botol Jus Mamariam 
• 1 Sanitizer All in One
• 1 Panties Ibu Mengandung .
.
So gais, uolls akan dapat 4 BOTOL JUS MAMARIAM bersamaan 3 stgh ke 4 bulan kegunaan bersama gift2 tersebut. Jom grab sekarang! 🤗
.
Untuk order klik link wasep di bio atau save je no ni 018-7891411 🌟
.
.
#mamariam #jusmamariam #jusmamariamselangor #jusmamariamhq #agenmamariam #mamariamsemenyih #ibuhblow #jusdelima #juskurma #ibumengandung #ibuberpantang #mudahbersalin #ibuhamilcantik #selulit #ibusihatbayisihat #combomamariam #handsanitizer #kombo #babykuning #jusdelima #ibuibu #sanitizer #pantiesibumengandung #pedihuluhati #gastrik #mualmual #mengandung
  • MAMARIAM SALE ON 🌟🌟
    .
    Promo mamariam now dengan Freegift yang menarikkk bagi Set Combo "Tercipta Untukku" adalah .
    .
    • 1 botol Jus Mamariam
    • 1 Sanitizer All in One
    • 1 Panties Ibu Mengandung .
    .
    So gais, uolls akan dapat 4 BOTOL JUS MAMARIAM bersamaan 3 stgh ke 4 bulan kegunaan bersama gift2 tersebut. Jom grab sekarang! 🤗
    .
    Untuk order klik link wasep di bio atau save je no ni 018-7891411 🌟
    .
    .
    #mamariam #jusmamariam #jusmamariamselangor #jusmamariamhq #agenmamariam #mamariamsemenyih #ibuhblow #jusdelima #juskurma #ibumengandung #ibuberpantang #mudahbersalin #ibuhamilcantik #selulit #ibusihatbayisihat #combomamariam #handsanitizer #kombo #babykuning #jusdelima #ibuibu #sanitizer #pantiesibumengandung #pedihuluhati #gastrik #mualmual #mengandung

  •  32  1  9 July, 2020
  • Kelebihan Vanilla dalam Susu Lemak Rendah Vcare.

1) Ekstrak vanilla mempunyai kandungan antioksida yang berfungsi menghalang tindakan radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan kulit.

2) Mempunyai ciri-ciri anti-bakteria yang membantu membersihkan kulit.

3) Mempunyai ciri-ciri pelembab semulajadi yang mampu memelihara kesihatan kulit kepala dan rambut.

4) Baunya yang harum dan manis membantu dalam menghindarkan kemurungan dan tekanan perasaan.

5) Baunya juga agak SENSUAL membantu dalam merangsang penghasilan hormon testeron dan estrogen.

#lowfatmilk #susuvcare #susurendahlemak #susuviral #susuberperisa #ibuhamil #ibumengandung #gastrik #gdm
  • Kelebihan Vanilla dalam Susu Lemak Rendah Vcare.

    1) Ekstrak vanilla mempunyai kandungan antioksida yang berfungsi menghalang tindakan radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan kulit.

    2) Mempunyai ciri-ciri anti-bakteria yang membantu membersihkan kulit.

    3) Mempunyai ciri-ciri pelembab semulajadi yang mampu memelihara kesihatan kulit kepala dan rambut.

    4) Baunya yang harum dan manis membantu dalam menghindarkan kemurungan dan tekanan perasaan.

    5) Baunya juga agak SENSUAL membantu dalam merangsang penghasilan hormon testeron dan estrogen.

    #lowfatmilk #susuvcare #susurendahlemak #susuviral #susuberperisa #ibuhamil #ibumengandung #gastrik #gdm

  •  1  1  9 July, 2020
  • Fuh bayangkan ianya menjadi kenyataan.Oh bahagiaa🤩
  • Fuh bayangkan ianya menjadi kenyataan.Oh bahagiaa🤩

  •  13  1  9 July, 2020
  • ROOIBOS TEA ORGANIC
Teh Rooibos yang asal dan asli ditanam dan dituai di puncak gunung Gifberg, yang merupakan sebahagian daripada rangkaian Cederberg di Afrika Selatan. Teh Rooibos dari daerah ini telah disahkan mempunyai kualiti terbaik di dunia. Cara mempraktikkan penanaman dan penuaian ini telah berjaya menghasilkan teh yang sekaligus mengeluarkan rasa yang sungguh menakjubkan.

#rooibostea #rooibos #kencingmanis #darahtinggi #gout #gastrik
  • ROOIBOS TEA ORGANIC
    Teh Rooibos yang asal dan asli ditanam dan dituai di puncak gunung Gifberg, yang merupakan sebahagian daripada rangkaian Cederberg di Afrika Selatan. Teh Rooibos dari daerah ini telah disahkan mempunyai kualiti terbaik di dunia. Cara mempraktikkan penanaman dan penuaian ini telah berjaya menghasilkan teh yang sekaligus mengeluarkan rasa yang sungguh menakjubkan.

    #rooibostea #rooibos #kencingmanis #darahtinggi #gout #gastrik

  •  3  2  9 July, 2020

Top #gastrik Posts

  • Penggunaan #ivmist di bulan #Ramadhan  1. #Mengantuk memandu waktu siang tak boleh mengunyah guna #ivmist 
2. Mengantuk waktu malam mengurangkan masa beribadah guna #ivmist 
3. Masalah sakit-sakit pada waktu siang boleh guna #ivmist dulu tak perlu tunggu berbuka untuk telan ubat atau berbuka puasa nak telan ubat 
4. Sakit lutut nak solat #terawih boleh sapu #ivmist  5. Perut mual atau #gastrik menjelang petang juga boleh sapu #ivmist  6. Sakit perut lepas #sahur legakan juga dengan #ivmist 😱 Dengan izin Allah sembur sembur InshaAllah sembuh 
Harga ivmist RM28 untuk satu unit
RM50 untuk 2 unit
RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift

Sebarang pertanyaan dan order click link
http://www.wasap.my/601161966526

#ivmiat_online_store 
#IvmistRY 
#banting 
#bazaronline 
#surirumah 
#produkherba 
#produkbumiputea
  • Penggunaan #ivmist di bulan #Ramadhan 1. #Mengantuk memandu waktu siang tak boleh mengunyah guna #ivmist
    2. Mengantuk waktu malam mengurangkan masa beribadah guna #ivmist
    3. Masalah sakit-sakit pada waktu siang boleh guna #ivmist dulu tak perlu tunggu berbuka untuk telan ubat atau berbuka puasa nak telan ubat
    4. Sakit lutut nak solat #terawih boleh sapu #ivmist 5. Perut mual atau #gastrik menjelang petang juga boleh sapu #ivmist 6. Sakit perut lepas #sahur legakan juga dengan #ivmist 😱 Dengan izin Allah sembur sembur InshaAllah sembuh
    Harga ivmist RM28 untuk satu unit
    RM50 untuk 2 unit
    RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift

    Sebarang pertanyaan dan order click link
    http://www.wasap.my/601161966526

    #ivmiat_online_store
    #IvmistRY
    #banting
    #bazaronline
    #surirumah
    #produkherba
    #produkbumiputea

  •  137  59  9 May, 2020
  • 🎉🎉🎉Wow nye IV Mist😱😱😱
❤️ Jerawat kering, gatal2 muka hilang. Muka rasa bersih‼️🔥🔥🔥
.
.
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60123779759&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
Atau tinggalkan no. Wassap
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #Asma #TestimoniOhsemIvMist
  • 🎉🎉🎉Wow nye IV Mist😱😱😱
    ❤️ Jerawat kering, gatal2 muka hilang. Muka rasa bersih‼️🔥🔥🔥
    .
    .
    💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
    .
    ✳100% organik
    ✳Semula jadi
    ✳Bebas bahan kimia
    ✳Lulus KKM
    .
    Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
    🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
    🌟Boleh sembur seperti air
    🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
    .
    Bahan2:
    🌷Habbatus sauda'
    🌷Saffron
    🌷Ekstrak argan
    🌷Serai
    🌷Eucalyptus
    🌷Halia
    🌷Halia bara
    🌷Kelapa dara
    🌷Limau purut
    🌷Pudina
    .
    Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
    .
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60123779759&text=Boleh+bagi+details+ivmist
    .
    Atau tinggalkan no. Wassap
    .
    #ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #Asma #TestimoniOhsemIvMist

  •  148  52  16 June, 2020
  • Lambat lagi ke berbuka 😰
#gastrik
  • Lambat lagi ke berbuka 😰
    #gastrik

  •  145  2  17 May, 2018
  • Pelbagai guna....
Bila-bila masa, di mana jua.... risau hati betul kalu tertinggal #ivmist kat rumah. 
Sekarang tak dah...sebelum keluar rumah mesti pastikan awal2 #ivmist dah ada dalam handbag ke belum.... Tambah là satu lagi barang wajib kena ada dalam handbag.. nasib baik la #ivmist ni kecik molek...selit je kat poket kecik dlm handbag... .

Nak dapatkan #ivmist.. wassup akak ye 0132568818

#teamAFviral0648
#resdung 
#ivmistteamrahimah 
#ivbeautyteamrahimah 
#stokisivmist 
#stokisbanting 
#surirumah 
#bazarpaknil 
#igshop 
#ivmist_online_stars 
#codbanting 
#gastrik
  • Pelbagai guna....
    Bila-bila masa, di mana jua.... risau hati betul kalu tertinggal #ivmist kat rumah.
    Sekarang tak dah...sebelum keluar rumah mesti pastikan awal2 #ivmist dah ada dalam handbag ke belum.... Tambah là satu lagi barang wajib kena ada dalam handbag.. nasib baik la #ivmist ni kecik molek...selit je kat poket kecik dlm handbag... .

    Nak dapatkan #ivmist.. wassup akak ye 0132568818

    #teamAFviral0648
    #resdung
    #ivmistteamrahimah
    #ivbeautyteamrahimah
    #stokisivmist
    #stokisbanting
    #surirumah
    #bazarpaknil
    #igshop
    #ivmist_online_stars
    #codbanting
    #gastrik

  •  146  44  12 May, 2019
  • Penggunaan #ivmist di bulan #Ramadhan  1. #Mengantuk memandu waktu siang tak boleh mengunyah guna #ivmist 
2. Mengantuk waktu malam mengurangkan masa beribadah guna #ivmist 
3. Masalah sakit-sakit pada waktu siang boleh guna #ivmist dulu tak perlu tunggu berbuka untuk telan ubat atau berbuka puasa nak telan ubat 
4. Sakit lutut nak solat #terawih boleh sapu #ivmist  5. Perut mual atau #gastrik menjelang petang juga boleh sapu #ivmist  6. Sakit perut lepas #sahur legakan juga dengan #ivmist 😱 Dengan izin Allah sembur sembur InshaAllah sembuh 
Harga ivmist RM28 untuk satu unit
RM50 untuk 2 unit
RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift

Sebarang pertanyaan dan order click link
www.wasap.my/60132568818

#teamAFviral0628
#stokisbanting 
#stokisivmistbanting 
#pekanbanting 
#gastrik
#resdung
#terapiinstagram 
#bncsamurai 
#bncgiant 
#bncallstar 
#alumnibnc 
#abbnc20
  • Penggunaan #ivmist di bulan #Ramadhan 1. #Mengantuk memandu waktu siang tak boleh mengunyah guna #ivmist
    2. Mengantuk waktu malam mengurangkan masa beribadah guna #ivmist
    3. Masalah sakit-sakit pada waktu siang boleh guna #ivmist dulu tak perlu tunggu berbuka untuk telan ubat atau berbuka puasa nak telan ubat
    4. Sakit lutut nak solat #terawih boleh sapu #ivmist 5. Perut mual atau #gastrik menjelang petang juga boleh sapu #ivmist 6. Sakit perut lepas #sahur legakan juga dengan #ivmist 😱 Dengan izin Allah sembur sembur InshaAllah sembuh
    Harga ivmist RM28 untuk satu unit
    RM50 untuk 2 unit
    RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift

    Sebarang pertanyaan dan order click link
    www.wasap.my/60132568818

    #teamAFviral0628
    #stokisbanting
    #stokisivmistbanting
    #pekanbanting
    #gastrik
    #resdung
    #terapiinstagram
    #bncsamurai
    #bncgiant
    #bncallstar
    #alumnibnc
    #abbnc20

  •  155  34  6 May, 2019
  • 🎉 Resdung
🎉 2 kali guna tak gatal, tak selsema. Dah boleh makan seafood‼️🔥🔥🔥
.
.
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60123779759&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #TestimoniOhsemIvMist #EAF1909286
  • 🎉 Resdung
    🎉 2 kali guna tak gatal, tak selsema. Dah boleh makan seafood‼️🔥🔥🔥
    .
    .
    💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
    .
    ✳100% organik
    ✳Semula jadi
    ✳Bebas bahan kimia
    ✳Lulus KKM
    .
    Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
    🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
    🌟Boleh sembur seperti air
    🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
    .
    Bahan2:
    🌷Habbatus sauda'
    🌷Saffron
    🌷Ekstrak argan
    🌷Serai
    🌷Eucalyptus
    🌷Halia
    🌷Halia bara
    🌷Kelapa dara
    🌷Limau purut
    🌷Pudina
    .
    Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
    .
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60123779759&text=Boleh+bagi+details+ivmist
    .
    #ivmist #jerawat #migrain #batuk #demam #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #terkenaminyakpanas #alahanMengandung #sakitBelakang #gastrik #senakPerut #senakAngin #peningKepala #mengantuk #PedihUluHati #ulser #asma #lelah #semput #TestimoniOhsemIvMist #EAF1909286

  •  115  46  30 September, 2019