#funrunmalaysia Instagram Photos & Videos

funrunmalaysia - 35.6k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
48.3
average likes

Latest #funrunmalaysia Posts

  • Selamat petang sayang sis! Uolls rasa dengan minum air dengan kuantiti yang banyak boleh gemuk air ke? Hmmm.. 🤔
.
Mari kita bincang kan. Sis tak rasa minum air lebih boleh gemuk. Mungkin boleh jadi obsess tapi jangan sampai berlebihan air, ikut kuantiti badan perlukan. Setiap orang ada kuantiti yang diperlukan. Minum sekadar yang di sarankan sahaja okey. 👌🏼
.
Jom shake-shake minuman kegemaran ramai iaitu COCOCURV! 😻 Dapatkan segera dan dengan setiap pembelian, akan mendapat FREE GIFT! 🙀 Nak tahu FREE GIFT apa jom DM sis cepat-cepat! 👏🏼 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvofficial #cococurvkelantan #cococurvhq #kurus #beauty
  • Selamat petang sayang sis! Uolls rasa dengan minum air dengan kuantiti yang banyak boleh gemuk air ke? Hmmm.. 🤔
    .
    Mari kita bincang kan. Sis tak rasa minum air lebih boleh gemuk. Mungkin boleh jadi obsess tapi jangan sampai berlebihan air, ikut kuantiti badan perlukan. Setiap orang ada kuantiti yang diperlukan. Minum sekadar yang di sarankan sahaja okey. 👌🏼
    .
    Jom shake-shake minuman kegemaran ramai iaitu COCOCURV! 😻 Dapatkan segera dan dengan setiap pembelian, akan mendapat FREE GIFT! 🙀 Nak tahu FREE GIFT apa jom DM sis cepat-cepat! 👏🏼

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvofficial #cococurvkelantan #cococurvhq #kurus #beauty

  •  0  0  2 minutes ago
  • [TIPS  COCOCURV ‼️]
[TIPS  COCOCURV ‼️]
[TIPS  COCOCURV ‼️]
.
Hi guys, kalau nak kurus kita digalakkan untuk minum air masak sekurang nya 2litre setiap hari. Tapi kalau uolls jemu asyik minum air masak je, apa kata uolls amalkan minum teh hijau🍵
.
Teh hijau ni sangat membantu untuk menguruskan badan tahu sebab ia akan membakar segala lemak yang uolls ternak tu. tapi pastikan teh hijau kosong tahu TANPA GULA☝🏼 Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvofficial #cococurvkelantan #cococurvhq #kurus #beauty #greentea
  • [TIPS COCOCURV ‼️]
    [TIPS COCOCURV ‼️]
    [TIPS COCOCURV ‼️]
    .
    Hi guys, kalau nak kurus kita digalakkan untuk minum air masak sekurang nya 2litre setiap hari. Tapi kalau uolls jemu asyik minum air masak je, apa kata uolls amalkan minum teh hijau🍵
    .
    Teh hijau ni sangat membantu untuk menguruskan badan tahu sebab ia akan membakar segala lemak yang uolls ternak tu. tapi pastikan teh hijau kosong tahu TANPA GULA☝🏼 Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvofficial #cococurvkelantan #cococurvhq #kurus #beauty #greentea

  •  0  0  4 minutes ago
  • CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya  sangat harum & Lazat!
•
Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!
•
Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫
•
So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋
•
Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️
 
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkelantan
#cococurvofficial #cococurvhq #kurus #chocolate
  • CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya sangat harum & Lazat!

    Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!

    Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫

    So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋

    Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan hula dalam badan kita💕

    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️

    #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkelantan
    #cococurvofficial #cococurvhq #kurus #chocolate

  •  0  0  6 minutes ago
  • HEBATNYA COCOCURV! MAMPU BAKAR LEMAK 3-7KG SEKOTAK! BIAR BETIQ??!! •
SWIPE RIGHT ➡️

Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dah mampu turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️
•
ORDER WS 0173436460

Tekan link ws dibio @cococurvofficialjb_mira08

 #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • HEBATNYA COCOCURV! MAMPU BAKAR LEMAK 3-7KG SEKOTAK! BIAR BETIQ??!! •
    SWIPE RIGHT ➡️

    Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dah mampu turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕

    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️

    ORDER WS 0173436460

    Tekan link ws dibio @cococurvofficialjb_mira08

    #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  17 minutes ago
  • Hi uolllsss.... Minyak dan lemak yang diambil secara berlebihan boleh menyebabkan kesan negatif terhadap kesihatan. Contohnya obesiti, sis share sikit  tanda2 jika anda mempunyai obesiti.
.
So uolls kalau makan tu kena kurangkan pengambilan minyak dan lemak ya..jom sama2 kita amalkan gaya hidup yang sihat. 💃🏻💃🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hi uolllsss.... Minyak dan lemak yang diambil secara berlebihan boleh menyebabkan kesan negatif terhadap kesihatan. Contohnya obesiti, sis share sikit tanda2 jika anda mempunyai obesiti.
    .
    So uolls kalau makan tu kena kurangkan pengambilan minyak dan lemak ya..jom sama2 kita amalkan gaya hidup yang sihat. 💃🏻💃🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  18 minutes ago
  • Hi uolls, 😍😍
.
Adakah Beras Perang baik untuk kita? Mungkin tertanya2 tentang manfaat dan khasiat beras perang terhadap kesihatan kita.

Berbeza dari beras putih, beras perang kaya dengan khasiat dan kebaikannya. Diantara kebaikan sis Sharekan untuk uollss.
.
Slim bersama Coco Curv , jangan lupa lepas breakfast minum Coco Curv .Pastikan minum air banyak lepas minum Coco Curv  tau😉😍
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu 2 FREE BERRY CURV untuk detox untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hi uolls, 😍😍
    .
    Adakah Beras Perang baik untuk kita? Mungkin tertanya2 tentang manfaat dan khasiat beras perang terhadap kesihatan kita.

    Berbeza dari beras putih, beras perang kaya dengan khasiat dan kebaikannya. Diantara kebaikan sis Sharekan untuk uollss.
    .
    Slim bersama Coco Curv , jangan lupa lepas breakfast minum Coco Curv .Pastikan minum air banyak lepas minum Coco Curv tau😉😍
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu 2 FREE BERRY CURV untuk detox untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  19 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial #cococurvbpenawarjb 
#cococurvdesaru
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
    📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
    📲 www.wasap.my/+60177625643/nakcococurvpenawar
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial #cococurvbpenawarjb
    #cococurvdesaru

  •  1  0  22 minutes ago
  • FREE JE NAK KASI!!! 
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE JE NAK KASI!!!
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  22 minutes ago
  • HEBATNYA COCOCURV! MAMPU BAKAR LEMAK 3-7KG SEKOTAK! BIAR BETIQ??!! •
SWIPE RIGHT ➡️

Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dah mampu turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️
•
ORDER WS 0173436460

Tekan link ws dibio @cococurvofficialjb_mira08

 #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • HEBATNYA COCOCURV! MAMPU BAKAR LEMAK 3-7KG SEKOTAK! BIAR BETIQ??!! •
    SWIPE RIGHT ➡️

    Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dah mampu turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕

    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️

    ORDER WS 0173436460

    Tekan link ws dibio @cococurvofficialjb_mira08

    #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  24 minutes ago
  • Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
@cococurv.codjb
@cococurvmalaysia.kluang
@cococurvglobal

📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
    @cococurv.codjb
    @cococurvmalaysia.kluang
    @cococurvglobal

    📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  25 minutes ago
  • [INFO GEMPAK COCOCURV‼]
[INFO GEMPAK COCOCURV‼]
[INFO GEMPAK COCOCURV‼]
__
APA?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫 .
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini.
•
Order Whatsapp
📲0173436460
📲0173436460
📲0173436460
Tekan link kat Bio @cococurvoriginaljb_mira08

Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • [INFO GEMPAK COCOCURV‼]
    [INFO GEMPAK COCOCURV‼]
    [INFO GEMPAK COCOCURV‼]
    __
    APA?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫 .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini.

    Order Whatsapp
    📲0173436460
    📲0173436460
    📲0173436460
    Tekan link kat Bio @cococurvoriginaljb_mira08

    Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  27 minutes ago
  • Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
@cococurv.codjb
@cococurvmalaysia.kluang
@cococurvglobal

📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
    @cococurv.codjb
    @cococurvmalaysia.kluang
    @cococurvglobal

    📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  27 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
#Repost @cococurv_puchong
• • • • • •
Testimoni Agent Aida 🔥🔥
Testimoni Agent Aida 🔥🔥

Da macam2 produk kurus sis Nora try..
Tp semuanya amat mengecewakan
Alhamdulillah bila jumpa #cococurv berat badan turun 15kg wowwwww 👏👏👏👏

Terus join AGENT bawah Aida
#squadRatuAida.. Nk jadi seperti sis nora

💛Jom follow ig Akak💛

@coco_masterstokisofficial
@coco_masterstokisofficial
@coco_masterstokisofficial

Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik link dibawah:
📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC
📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC
📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC

@cococurvmeklaa.laa
@cococurv_hq
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    #Repost @cococurv_puchong
    • • • • • •
    Testimoni Agent Aida 🔥🔥
    Testimoni Agent Aida 🔥🔥

    Da macam2 produk kurus sis Nora try..
    Tp semuanya amat mengecewakan
    Alhamdulillah bila jumpa #cococurv berat badan turun 15kg wowwwww 👏👏👏👏

    Terus join AGENT bawah Aida
    #squadRatuAida.. Nk jadi seperti sis nora

    💛Jom follow ig Akak💛

    @coco_masterstokisofficial
    @coco_masterstokisofficial
    @coco_masterstokisofficial

    Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik link dibawah:
    📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC
    📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC
    📲 www.wasap.my/60193553194/InfoCC

    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurv_hq
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  28 minutes ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

🌿Just Whsp or DM jer dya

www.wasap.my/60123347280/bantu.saya.turunkn.10kg.sis.dya
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    🌿Just Whsp or DM jer dya

    www.wasap.my/60123347280/bantu.saya.turunkn.10kg.sis.dya

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  37 minutes ago
  • Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
@cococurv.codjb
@cococurvmalaysia.kluang
@cococurvglobal

📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
    @cococurv.codjb
    @cococurvmalaysia.kluang
    @cococurvglobal

    📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  44 minutes ago
  • Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
@cococurv.codjb
@cococurvmalaysia.kluang
@cococurvglobal

📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
    @cococurv.codjb
    @cococurvmalaysia.kluang
    @cococurvglobal

    📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  46 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
.
Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
.
So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
    .
    Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
    Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
    .
    So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  47 minutes ago
  • Haloooo y'alls! 😍
Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
.
CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
CocoCurv!
🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
.
Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌

•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
@cococurv.codjb
@cococurvmalaysia.kluang
@cococurvglobal

📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Haloooo y'alls! 😍
    Nak lesapkan lemak degil 3 kali ganda tanpa berasa lapar sepanjang hari? Nak slim bak kerengga? Nak shake-shake terus kurus? 🤔
    .
    CocoCurv yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Aleo Vera, guarana dan serbuk koko ia dapat merealisasikan impian untuk mendapatkan bentuk badan idaman.
    CocoCurv!
    🌸 Membantu menyingkirkan lemak berlebihan.
    🌸 Membekalkan tenaga untuk kekal aktif.
    🌸 Melancarkan sistem pencernaan.
    🌸 Menghalang pembentukan insulin berlebihan.
    🌸 Menghapuskan masalah ‘gemuk air’.
    🌸 Membantutkan selera makan yang berlebihan.
    🌸 Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma “carbo-blocker“.
    🌸 Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi terutama dibahagian pinggang, punggung dan peha.
    🌸 Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan atau “rebound fat”.
    .
    Jom kurus ramping dengan CocoCurv mulai harini! Pastikan dapat dari Agent-agent sah baru beli yaa! 👌


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃‍♀️

    Maklumat lanjut boleh klik ig dan link dibawah:
    @cococurv.codjb
    @cococurvmalaysia.kluang
    @cococurvglobal

    📲 www.wasap.my/60197841848/cococurvzul

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  49 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  50 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  0  0  51 minutes ago
  • #Repost @cococurvselayang
• • • • • •
Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
.
Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
.
So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!
.
wasap terus 0175752612 untuk keterangan lebih lanjut
📭Post*ge seluruh Dunia
🏍️C. O. D seluruh Lembah Pantai
Pick up terus ke 📍Burger Corner Blok 6 Bukit Angkasa
Fb : marlianasahak

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvselayang
    • • • • • •
    Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
    .
    Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
    Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
    .
    So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!
    .
    wasap terus 0175752612 untuk keterangan lebih lanjut
    📭Post*ge seluruh Dunia
    🏍️C. O. D seluruh Lembah Pantai
    Pick up terus ke 📍Burger Corner Blok 6 Bukit Angkasa
    Fb : marlianasahak

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  55 minutes ago
  • Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
.
Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
.
So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
    .
    Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
    Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
    .
    So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago

Top #funrunmalaysia Posts

  • ⛰ ℂ𝕒𝕟𝕕𝕚𝕕
I was like oi! 😂🤣 Outdoor activities over Café Hopping 🤝 September is the Month of Peace!

I’ll be going for a 5km funrun next Sunday. Run for peace organised By Sokka Gakai Malaysia (SGM) that promotes peace ✌🏻 see ya guys ! Peace out and be healthy! #fitnessaxc
  • ⛰ ℂ𝕒𝕟𝕕𝕚𝕕
    I was like oi! 😂🤣 Outdoor activities over Café Hopping 🤝 September is the Month of Peace!

    I’ll be going for a 5km funrun next Sunday. Run for peace organised By Sokka Gakai Malaysia (SGM) that promotes peace ✌🏻 see ya guys ! Peace out and be healthy! #fitnessaxc

  •  160  7  3 September, 2019
  • ℝ𝕦𝕟 𝔹𝕒𝕓𝕪 ℝ𝕦𝕟
#RunForPeace2019 Such a successful event 💪🏻 There’s so many people and so many kids too. Totally a fun run 🏃🏻‍♀️ Look at that sexy ass!

The parking is so far tho, it’s like I’ve already walked 1km before d event even started. Yes my 3rd run of the 2nd half year , Complete ! 🤤 2 more to go to reach my goal. 🤨 #fitnessaxc#placesaxc
  • ℝ𝕦𝕟 𝔹𝕒𝕓𝕪 ℝ𝕦𝕟
    #RunForPeace2019 Such a successful event 💪🏻 There’s so many people and so many kids too. Totally a fun run 🏃🏻‍♀️ Look at that sexy ass!

    The parking is so far tho, it’s like I’ve already walked 1km before d event even started. Yes my 3rd run of the 2nd half year , Complete ! 🤤 2 more to go to reach my goal. 🤨 #fitnessaxc #placesaxc

  •  192  12  21 September, 2019
  • 📣 ❗Are you ready for the next International Songket Run 2.0 in conjunction with Asean Songket Festival 2019 ?❗ 📣 ⁣
⁣
SO ARE WE! ⁣
⁣
Join us in #WeRunTogether as we support the United Nation's Sustainability Development Goal. 🌐 😱 ⁣
⁣
Flag off by:⁣
🔺 Her Royal Highness Tengku Permaisuri Selangor.⁣
⁣
THERE WILL BE LOTS OF EXCITING PRIZES THAT AWAITS YOU! 🎁🎀 😍  What are you waiting for?😍 ⁣
⁣
Our event is open to PUBLIC:-⁣
🔹 Communities⁣
🔹 MSUrians (Students / Staff & Alumni)⁣
⁣
Register NOW ⤵⁣
Link at our bio.⁣
⁣
DATE : 7th December 2019⁣
DAY: Saturday⁣
VENUE : MSU Campus, Seksyen 13, Shah Alam⁣
PRICE: RM20 - RM50⁣
⁣
SEE YOU THERE🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀ #aseansongketfestival19⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#internationalsongketrun2.0⁣
#msumalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#go2msu⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#msucollege⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#songketmalaysia⁣
#funrunmalaysia
  • 📣 ❗Are you ready for the next International Songket Run 2.0 in conjunction with Asean Songket Festival 2019 ?❗ 📣 ⁣

    SO ARE WE! ⁣

    Join us in #WeRunTogether as we support the United Nation's Sustainability Development Goal. 🌐 😱 ⁣

    Flag off by:⁣
    🔺 Her Royal Highness Tengku Permaisuri Selangor.⁣

    THERE WILL BE LOTS OF EXCITING PRIZES THAT AWAITS YOU! 🎁🎀 😍 What are you waiting for?😍 ⁣

    Our event is open to PUBLIC:-⁣
    🔹 Communities⁣
    🔹 MSUrians (Students / Staff & Alumni)⁣

    Register NOW ⤵⁣
    Link at our bio.⁣

    DATE : 7th December 2019⁣
    DAY: Saturday⁣
    VENUE : MSU Campus, Seksyen 13, Shah Alam⁣
    PRICE: RM20 - RM50⁣

    SEE YOU THERE🏃🏻‍♂🏃🏼‍♀ #aseansongketfestival19⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #internationalsongketrun2.0⁣
    #msumalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #go2msu⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #msucollege⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #songketmalaysia
    #funrunmalaysia

  •  147  3  20 September, 2019