#foreverlivingnegerisembilan Instagram Photos & Videos

foreverlivingnegerisembilan - 576 posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
23
average likes

Latest #foreverlivingnegerisembilan Posts

  • Forever Bee Honey

👉 Adalah madu mentah 100% tulen
👉 Tidak dimasak
👉 Tidak ditapis
👉 Tidak diproses
👉 *Pemanis semulajadi*
👉 Membekalkan 70 kalori dalam 1 sudu besar
👉 Mudah dicerna
👉 Kandungan semulajadi jeli raja dan debunga dikekalkan
👉 Mengandungi 16 asid amino, Karbohidrat, Vitamin, Mineral dan enzim
👉 Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa, ibu hamil, menyusukan dan warga emas.

500gram 💛
www.wasap.my/60126931404

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #foreverbeehoney #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Forever Bee Honey

    👉 Adalah madu mentah 100% tulen
    👉 Tidak dimasak
    👉 Tidak ditapis
    👉 Tidak diproses
    👉 *Pemanis semulajadi*
    👉 Membekalkan 70 kalori dalam 1 sudu besar
    👉 Mudah dicerna
    👉 Kandungan semulajadi jeli raja dan debunga dikekalkan
    👉 Mengandungi 16 asid amino, Karbohidrat, Vitamin, Mineral dan enzim
    👉 Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa, ibu hamil, menyusukan dan warga emas.

    500gram 💛
    www.wasap.my/60126931404

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #foreverbeehoney #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  0  0  10 July, 2020
  • Seronok tgk salah seorang team members dapat slip bonus hari ni. Sampai dia pun tak percaya Forever bagi bonus sebegini banyak 😂! Bukan banyak buat SALES pun. Sales sikit je. PELIK! YES! Pelik ni hanya di platform FOREVER LIVING sahaja.

Dia dpt gaji saudi dia dulu..
Bila dia balik Malaysia,dia dah hilang gaji Saudi.
Balik Malaysia gaji kecik..dia mmg stress..
Dia join Forever Living dgn jd vip members shj...
Br 2 tahun je.
Dan ini bukan pertama kali dia dpt bonus,bonus dia meningkat setiap bulan.
Dan bulan June 2020 adalah bonus tertinggi dia.
Rm13 367.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Seronok tgk salah seorang team members dapat slip bonus hari ni. Sampai dia pun tak percaya Forever bagi bonus sebegini banyak 😂! Bukan banyak buat SALES pun. Sales sikit je. PELIK! YES! Pelik ni hanya di platform FOREVER LIVING sahaja.

    Dia dpt gaji saudi dia dulu..
    Bila dia balik Malaysia,dia dah hilang gaji Saudi.
    Balik Malaysia gaji kecik..dia mmg stress..
    Dia join Forever Living dgn jd vip members shj...
    Br 2 tahun je.
    Dan ini bukan pertama kali dia dpt bonus,bonus dia meningkat setiap bulan.
    Dan bulan June 2020 adalah bonus tertinggi dia.
    Rm13 367.

    🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  3  0  9 July, 2020
  • Kickstart untuk mendapatkan berat badan yang diidamkan adalah bermula dengan CLEAN 9.

Clean9 ialah program membuang toksin dalam badan manusia secara besar besaran selama 9 hari. Penggunaan Clean9 memerlukan coaching yang jitu. Saya akan ajar anda secara mendalam tentang Clean9 dan semasa anda sedang menjalani Clean9. Lelaki dan wanita. Kurus dan berisi. Semua boleh mula Clean9.

Saya dah buat Clean9. Alhamdulillah saya mula merasai nikmat yang selama ini hilang 💛

Alami perbezaannya 😊
www.wasap.my/60126931404

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Kickstart untuk mendapatkan berat badan yang diidamkan adalah bermula dengan CLEAN 9.

    Clean9 ialah program membuang toksin dalam badan manusia secara besar besaran selama 9 hari. Penggunaan Clean9 memerlukan coaching yang jitu. Saya akan ajar anda secara mendalam tentang Clean9 dan semasa anda sedang menjalani Clean9. Lelaki dan wanita. Kurus dan berisi. Semua boleh mula Clean9.

    Saya dah buat Clean9. Alhamdulillah saya mula merasai nikmat yang selama ini hilang 💛

    Alami perbezaannya 😊
    www.wasap.my/60126931404

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  2  0  9 July, 2020
  • Aku bukan kaki MLM. Aku bukan kaki makan supplement jugak. Tak pernah guna apa2 supplement pun sepanjang hidup.

Hati aku terbuka untuk mencuba dan guna product Forever Living. Aku rasai perbezaannya. Ehhhh BEST! Dan aku SHARE. Dan aku terrrrberniaga sebabkan SHARING saja

Untuk pengetahuan, negara Saudi mengharamkan MLM. Kerana MLM mengandungi unsur riba dan penindasan (sistem point,pairing). Tapikan, Forever Living dibenarkan di Arab Saudi. Kerana apa? Tiada unsur penipuan dan penindasan.

Dan ya..keputusan itu tepat. Aku berada di platform bisnes yang telus. Tiada sistem point,tiada pairing,tiada perlu buat loan. Di saat MLM lain kira berapa SALES, kami di Forever Living sibuk mengira BONUS. MasyaAllah ☺️Product Forever Living sangat bagus. Bila company telus, sampai ke hujungnya ia akan jujur. Hasil productnya juga sehebat company yang menghasilkannya ☺️. Sangat bersyukur berkenalan dengan Forever Living ni 💛

Wahai kaum isteri,suami, inilah masanya kita mencari duit tambahan utk kelangsungan hidup. Buatlah. Buat. Platform kite dah cantik sangat dah ni. U tak akan menyesal.

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Aku bukan kaki MLM. Aku bukan kaki makan supplement jugak. Tak pernah guna apa2 supplement pun sepanjang hidup.

    Hati aku terbuka untuk mencuba dan guna product Forever Living. Aku rasai perbezaannya. Ehhhh BEST! Dan aku SHARE. Dan aku terrrrberniaga sebabkan SHARING saja

    Untuk pengetahuan, negara Saudi mengharamkan MLM. Kerana MLM mengandungi unsur riba dan penindasan (sistem point,pairing). Tapikan, Forever Living dibenarkan di Arab Saudi. Kerana apa? Tiada unsur penipuan dan penindasan.

    Dan ya..keputusan itu tepat. Aku berada di platform bisnes yang telus. Tiada sistem point,tiada pairing,tiada perlu buat loan. Di saat MLM lain kira berapa SALES, kami di Forever Living sibuk mengira BONUS. MasyaAllah ☺️Product Forever Living sangat bagus. Bila company telus, sampai ke hujungnya ia akan jujur. Hasil productnya juga sehebat company yang menghasilkannya ☺️. Sangat bersyukur berkenalan dengan Forever Living ni 💛

    Wahai kaum isteri,suami, inilah masanya kita mencari duit tambahan utk kelangsungan hidup. Buatlah. Buat. Platform kite dah cantik sangat dah ni. U tak akan menyesal.

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  8  0  8 July, 2020
  • Alhamdulillah. Baru selesai punch in order new VIP 🥰
Seronok rasa bila kita dapat buka mata dan dapat buka minda pengguna di luar sana tentang kebaikan produk Forever Living

Supplement ini intuk kesihatan kita. Jangan rasa terbeban untuk invest demi kesihatan kita. Sedangkan perkara lain kita mampu belanja beribu ribu. 

Jom kita DETOX beramai ramai
Prevention is better than cure
SAKIT ITU MAHAL

0126931404

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Alhamdulillah. Baru selesai punch in order new VIP 🥰
    Seronok rasa bila kita dapat buka mata dan dapat buka minda pengguna di luar sana tentang kebaikan produk Forever Living

    Supplement ini intuk kesihatan kita. Jangan rasa terbeban untuk invest demi kesihatan kita. Sedangkan perkara lain kita mampu belanja beribu ribu.

    Jom kita DETOX beramai ramai
    Prevention is better than cure
    SAKIT ITU MAHAL

    0126931404

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  6  0  8 July, 2020
  • Assalamualaikum morning sunshine. Salam ceria 🥳🥳🥳🥳

Dah minum Aloe Vera Gel ke tu? Baru boleh sarapan. Keluarkan toksin dalam usus kita. Aloe vera gel akan tinggalkan lapisan sebagai protection pada usus kita. Barulah boleh makan 😋

Cik Misi pesan, Aloe Vera Gel (AVG) Forever Living ni mendapat sijil IASC iaitu International Aloe Science Council. Apooo tu??? 🧐 Membuktikan bahawa AVG kami tidak mengandungi LATEX/GETAH aloe vera. Alaaaa cik misi..."berlambak lah aloe vera gel kat kuar sana" 😌

Cik Misi okay je u. Checklah ada tak dapat pengiktirafan dari IASC? Lepas tu awak checklah ramuan utama dia apa? ALOE Barbadensis Miller LEAF ke WATER??? 😂

Tiga kali sia sia dan memudaratkan badan je sebab apa? Dahlah minum AIR...bukannya pati aloe vera. Ada racun Latex pulak tu 🥴. Duit pun melayang....

Nak membeli pun kena tahu cara yang betul menggunakannya 😀. Barulah dapat khasiat yg optimum

0126931404

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Assalamualaikum morning sunshine. Salam ceria 🥳🥳🥳🥳

    Dah minum Aloe Vera Gel ke tu? Baru boleh sarapan. Keluarkan toksin dalam usus kita. Aloe vera gel akan tinggalkan lapisan sebagai protection pada usus kita. Barulah boleh makan 😋

    Cik Misi pesan, Aloe Vera Gel (AVG) Forever Living ni mendapat sijil IASC iaitu International Aloe Science Council. Apooo tu??? 🧐 Membuktikan bahawa AVG kami tidak mengandungi LATEX/GETAH aloe vera. Alaaaa cik misi..."berlambak lah aloe vera gel kat kuar sana" 😌

    Cik Misi okay je u. Checklah ada tak dapat pengiktirafan dari IASC? Lepas tu awak checklah ramuan utama dia apa? ALOE Barbadensis Miller LEAF ke WATER??? 😂

    Tiga kali sia sia dan memudaratkan badan je sebab apa? Dahlah minum AIR...bukannya pati aloe vera. Ada racun Latex pulak tu 🥴. Duit pun melayang....

    Nak membeli pun kena tahu cara yang betul menggunakannya 😀. Barulah dapat khasiat yg optimum

    0126931404

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  1  0  8 July, 2020
  • Kisah seorang NUR IZZANA ISMAIL. Yang mengenali diri ini, dah tahu cara pemakanannya. Bagaimana she spend her money on food 😁. And she is someone who will say NO TO ANY HEALTH PRODUCTS and DETOX. WHAT MORE ON DIET. NEVER‼NEVER‼ NEVER‼

Kaki makan sejak remaja. Sentiasa nak makan dan makan. Dah kenyang pun nak juga sumbat makanan. Kesian tau orang macam ni 😢. Since kerja Saudi, sangat suka fast food. Texas Chicken 10pcs? On my fingers. Tu wajib ye. Mmg aku akan beli 10pcs chicken dan 5pcs honey biscuits die. Aku boleh habiskan sekejap je. Makan sorang ek. No sharing. BIG NO lah. Favourite kan 😁

Sejak balik Malaysia, lagi worst. Setiap minggu order sandwich GK. Sekali order 3 kotak terus ye. Setiap hari nak bomboloni. Langsung tak boleh tengok gambar bomboloni,kek,desserts...terus beli. Kek kek jangan cakaplah. Ape je yang aku tak pernah try? You name it! Sampai aku tahu orang tu pakai bahan premium atau bahan murahan tau. Till to that extend im in love with FOODS.

And today im soooooo happy! Im gonna share you something. My journey! My new me! Nak share jugak! Tak kire 🙈

Selepas 9 hari on Clean9 Detox Programme kite lost 5kg. Inch loss banyak. MasyaAllah tabarakallah! 

Im happy with that 5kgs lesser but what makes me more happy was that my FOOD CRAVING has gone! My SUGAR CRAVING gone too! 🥰. I never knew the power of DETOX. I never knew that detoxify was a good kickstart to make a big changes on my body system. 

Please guys. Start now! Do an investment for your health. Detox bukan untuk orang gemok macam aku je tau. Yang kurus lagi kena detox.. Please please start now. I will guide you!

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Kisah seorang NUR IZZANA ISMAIL. Yang mengenali diri ini, dah tahu cara pemakanannya. Bagaimana she spend her money on food 😁. And she is someone who will say NO TO ANY HEALTH PRODUCTS and DETOX. WHAT MORE ON DIET. NEVER‼NEVER‼ NEVER‼

    Kaki makan sejak remaja. Sentiasa nak makan dan makan. Dah kenyang pun nak juga sumbat makanan. Kesian tau orang macam ni 😢. Since kerja Saudi, sangat suka fast food. Texas Chicken 10pcs? On my fingers. Tu wajib ye. Mmg aku akan beli 10pcs chicken dan 5pcs honey biscuits die. Aku boleh habiskan sekejap je. Makan sorang ek. No sharing. BIG NO lah. Favourite kan 😁

    Sejak balik Malaysia, lagi worst. Setiap minggu order sandwich GK. Sekali order 3 kotak terus ye. Setiap hari nak bomboloni. Langsung tak boleh tengok gambar bomboloni,kek,desserts...terus beli. Kek kek jangan cakaplah. Ape je yang aku tak pernah try? You name it! Sampai aku tahu orang tu pakai bahan premium atau bahan murahan tau. Till to that extend im in love with FOODS.

    And today im soooooo happy! Im gonna share you something. My journey! My new me! Nak share jugak! Tak kire 🙈

    Selepas 9 hari on Clean9 Detox Programme kite lost 5kg. Inch loss banyak. MasyaAllah tabarakallah!

    Im happy with that 5kgs lesser but what makes me more happy was that my FOOD CRAVING has gone! My SUGAR CRAVING gone too! 🥰. I never knew the power of DETOX. I never knew that detoxify was a good kickstart to make a big changes on my body system.

    Please guys. Start now! Do an investment for your health. Detox bukan untuk orang gemok macam aku je tau. Yang kurus lagi kena detox.. Please please start now. I will guide you!

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  1  0  6 July, 2020
  • Assalamualaikum. Morning sunshine 🌞🌞

Harini happy sangat heheh 🙈🙈. Nanti kita share ye

Sebelum tu jom mulakan pagi dengan Aloe Vera Gel. Kasi bersih usus..kasi buang toksin2 hasil tidur lambat semalam,hasil pemakanan semalam 😣

Nak sedap lagi, tambah dengan 1 sudu Forever Bee Honey okay. Madu asli dari gurun Sonoran milik syarikat Forever Living tanpa dimasak tau. Setengah kilo tak sampai RM90. Sebab kita takde orang tengah. Sebab tu murah 💛

Syarikat kita langsung takde MIDDLE MEN. Syarikat kita ada ladang aloe vera sendiri sebesar peta Singapura 2 kali ganda. Dan ada ladang lebah sendiri. Sebab tu produk kami mampu milik 😍

Klik link di bio

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Assalamualaikum. Morning sunshine 🌞🌞

    Harini happy sangat heheh 🙈🙈. Nanti kita share ye

    Sebelum tu jom mulakan pagi dengan Aloe Vera Gel. Kasi bersih usus..kasi buang toksin2 hasil tidur lambat semalam,hasil pemakanan semalam 😣

    Nak sedap lagi, tambah dengan 1 sudu Forever Bee Honey okay. Madu asli dari gurun Sonoran milik syarikat Forever Living tanpa dimasak tau. Setengah kilo tak sampai RM90. Sebab kita takde orang tengah. Sebab tu murah 💛

    Syarikat kita langsung takde MIDDLE MEN. Syarikat kita ada ladang aloe vera sendiri sebesar peta Singapura 2 kali ganda. Dan ada ladang lebah sendiri. Sebab tu produk kami mampu milik 😍

    Klik link di bio

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  0  0  6 July, 2020
  • 🍃FOREVER DAILY PACK🍃

Set Keperluan Harian Dari Forever Living Product Malaysia
.
😁Ubat Gigi
🇲🇾FOREVER Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel
⏰Pagi² bangun pagi mesti kita gosok gigi kan? kalau ada masalah gigi kuning, karang gigi, gusi berdarah. Guna yang ini je. InsyaaAllah dengan izin Allah cepat baik 🥰
.
🛀Sabun Avocado
🇲🇾FOREVER Aloe Avocado Face & Body Soap
🥑Ini memang best untuk sabun badan, cuci muka, parut² hitam pasti pudar kalau pakai hari² konsisten. Bau dia harum, pakai nak dekat sampai 3 bulan juga lah😍 Pastu kalau kena air langsung ❌ lembik 😱
.
Tu yang boleh tahan lama. Besar pun yer. Seronok guna. 2 in 1. Muka & Badan. Nak travel atau pergi mana2 potong kecil2 bawa yg tu jer. Dah guna baru korang tahu best ker tak best🤭..
.
🧖‍♀️Deodorant.
🇲🇾FOREVER Aloe Ever-Shield Deodarant Stick
🛡️Mestilah lah ❌ nak badan bau hapak kan? lagi2 yang selalu berpeluh. Kerja luar dan terdedah selalu dengan matahari. Berpeluh tiak 🤭😂 yang bestnya pakai deodorant ni bukan bau badan je hilang, kerak² kuning kat baju pun dah ❌ der. Ketiak jadi cerah semulajadi. Pakai JIMAT gillerr sampai 8 bulan kekadang setahun baru habis kot 😍
.
Fuhhh, best x best? Last sekali jangan lupa cantikkan bibir pulak.
.
👄Lipbalm.
🇲🇾FOREVER Aloe Lips
💋🍯 Semua orang nak bibir cantik, lembab jer kan? Lipbalm ni sesuai sangat kalau bibir korang gelap, kering, menggelupas. Orang yang bekerja dalam econ memang sesuai lah guna lipbalm ni. Dia akan buatkan bibir korang lembab jer. Bukan berminyak tau. Bau dia pun sangat wangi. Sebab Aloevera & Madu ada dalam lipbalm ni. Memang berbaloi sangat beli dengan bahan yang digunakan. .
.
Haa dah lengkap semua. Harga yang korang keluar kan untuk beli set lengkap ni semua dalam RM120. Tapi boleh guna sampai berbulan² tau. Dah lah jimat, organik & selamat digunakan.

Jom jadi pengguna yang bijak👍

#thealoeveracompany  #foreverlivingnegerisembilan #LookBetterFeelBetter
#JulyMagik
#AgenWanted
#MencariDropship
#Less35%
#ModalKecilUntungBesar

Wasap di
017-6926171
  • 🍃FOREVER DAILY PACK🍃

    Set Keperluan Harian Dari Forever Living Product Malaysia
    .
    😁Ubat Gigi
    🇲🇾FOREVER Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel
    ⏰Pagi² bangun pagi mesti kita gosok gigi kan? kalau ada masalah gigi kuning, karang gigi, gusi berdarah. Guna yang ini je. InsyaaAllah dengan izin Allah cepat baik 🥰
    .
    🛀Sabun Avocado
    🇲🇾FOREVER Aloe Avocado Face & Body Soap
    🥑Ini memang best untuk sabun badan, cuci muka, parut² hitam pasti pudar kalau pakai hari² konsisten. Bau dia harum, pakai nak dekat sampai 3 bulan juga lah😍 Pastu kalau kena air langsung ❌ lembik 😱
    .
    Tu yang boleh tahan lama. Besar pun yer. Seronok guna. 2 in 1. Muka & Badan. Nak travel atau pergi mana2 potong kecil2 bawa yg tu jer. Dah guna baru korang tahu best ker tak best🤭..
    .
    🧖‍♀️Deodorant.
    🇲🇾FOREVER Aloe Ever-Shield Deodarant Stick
    🛡️Mestilah lah ❌ nak badan bau hapak kan? lagi2 yang selalu berpeluh. Kerja luar dan terdedah selalu dengan matahari. Berpeluh tiak 🤭😂 yang bestnya pakai deodorant ni bukan bau badan je hilang, kerak² kuning kat baju pun dah ❌ der. Ketiak jadi cerah semulajadi. Pakai JIMAT gillerr sampai 8 bulan kekadang setahun baru habis kot 😍
    .
    Fuhhh, best x best? Last sekali jangan lupa cantikkan bibir pulak.
    .
    👄Lipbalm.
    🇲🇾FOREVER Aloe Lips
    💋🍯 Semua orang nak bibir cantik, lembab jer kan? Lipbalm ni sesuai sangat kalau bibir korang gelap, kering, menggelupas. Orang yang bekerja dalam econ memang sesuai lah guna lipbalm ni. Dia akan buatkan bibir korang lembab jer. Bukan berminyak tau. Bau dia pun sangat wangi. Sebab Aloevera & Madu ada dalam lipbalm ni. Memang berbaloi sangat beli dengan bahan yang digunakan. .
    .
    Haa dah lengkap semua. Harga yang korang keluar kan untuk beli set lengkap ni semua dalam RM120. Tapi boleh guna sampai berbulan² tau. Dah lah jimat, organik & selamat digunakan.

    Jom jadi pengguna yang bijak👍

    #thealoeveracompany #foreverlivingnegerisembilan #LookBetterFeelBetter
    #JulyMagik
    #AgenWanted
    #MencariDropship
    #Less35%
    #ModalKecilUntungBesar

    Wasap di
    017-6926171

  •  11  0  6 July, 2020
  • 🍒 ALOE BERRY NECTAR 🍎

Jamu moden para wanita zaman sekarang auchhhh 😍😍🙂

Meh nak kabo....

Anda ingin kulit yang cantik, gebu, lembut dan glowing tanpa skin care? 
Amalkan Aloe Berry Nectar Forever Living kerana ia mampu mencantikkan kulit dari dalam.

Anda disaran amalkan meminum Forever Aloe Berry Nectar setiap hari jika anda mahu:

👉Berusaha untuk hamil — ambil bersama Forever Arctic Sea

👉Mengatasi masalah haid tidak teratur, senggugut dan keputihan

👉Menyembuhkan luka selepas bersalin — ambil bersama Forever Arctic Sea untuk elak blod clot

👉Merapat dan menguatkan otot faraj untuk hubungan intim suami isteri lebih harmoni

👉Memberi kebaikan dan khasiat penyusuan susu ibu kepada bayi sehingga 2 tahun atau lebih — ambil bersama Forever Arctic Sea

👉Berusaha melegakan masalah jangkitan saluran kencing & kencing kotor

👉Berusaha mengurangkan kesan keradangan sendi — ambil bersama Artic sea

Apa tunggu lagi..klik link di bio

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • 🍒 ALOE BERRY NECTAR 🍎

    Jamu moden para wanita zaman sekarang auchhhh 😍😍🙂

    Meh nak kabo....

    Anda ingin kulit yang cantik, gebu, lembut dan glowing tanpa skin care?
    Amalkan Aloe Berry Nectar Forever Living kerana ia mampu mencantikkan kulit dari dalam.

    Anda disaran amalkan meminum Forever Aloe Berry Nectar setiap hari jika anda mahu:

    👉Berusaha untuk hamil — ambil bersama Forever Arctic Sea

    👉Mengatasi masalah haid tidak teratur, senggugut dan keputihan

    👉Menyembuhkan luka selepas bersalin — ambil bersama Forever Arctic Sea untuk elak blod clot

    👉Merapat dan menguatkan otot faraj untuk hubungan intim suami isteri lebih harmoni

    👉Memberi kebaikan dan khasiat penyusuan susu ibu kepada bayi sehingga 2 tahun atau lebih — ambil bersama Forever Arctic Sea

    👉Berusaha melegakan masalah jangkitan saluran kencing & kencing kotor

    👉Berusaha mengurangkan kesan keradangan sendi — ambil bersama Artic sea

    Apa tunggu lagi..klik link di bio

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  1  0  5 July, 2020
  • -KOSHER-
.
Sesuatu Products nk dpt kosher ni sgt sukar kerana ia melibat kan beberapa step semasa: 

🔍PENYEDIAAN
🔍PEMPROSESAN
🔍PEMBUNGKUSAN.
.
Kosher ni adalah HALAL for non muslim.
.
Audit kosher ni sgt ketat.
Product kita mendapat pengiktirafan kosher adalah satu kebanggaan kerana audit utk kosher ini begitu ketat.
.
Halal Antarabangsa for Muslim.
Halal Kosher
.
Amazing betul Products ni.
.
So jgn ragu2 atau tertunggu2 nk guna.
Product ni dah di guna sejak 1978 dan di jual di 168 buah negara dgn CAWANGAN YG SAH DI NEGARA2 tersebut termasuk ARAB SAUDI.
.
Hebat bukan.
Anda hebat,guna Products hebat!
Lindungi diri dan kelurga,naikkan immune system dgn Aloe vera Forever Living.
.
Ingat Aloe Vera ingat izzana ye 🥰
Pm utk dpt kan nya hari ini!

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • -KOSHER-
    .
    Sesuatu Products nk dpt kosher ni sgt sukar kerana ia melibat kan beberapa step semasa:

    🔍PENYEDIAAN
    🔍PEMPROSESAN
    🔍PEMBUNGKUSAN.
    .
    Kosher ni adalah HALAL for non muslim.
    .
    Audit kosher ni sgt ketat.
    Product kita mendapat pengiktirafan kosher adalah satu kebanggaan kerana audit utk kosher ini begitu ketat.
    .
    Halal Antarabangsa for Muslim.
    Halal Kosher
    .
    Amazing betul Products ni.
    .
    So jgn ragu2 atau tertunggu2 nk guna.
    Product ni dah di guna sejak 1978 dan di jual di 168 buah negara dgn CAWANGAN YG SAH DI NEGARA2 tersebut termasuk ARAB SAUDI.
    .
    Hebat bukan.
    Anda hebat,guna Products hebat!
    Lindungi diri dan kelurga,naikkan immune system dgn Aloe vera Forever Living.
    .
    Ingat Aloe Vera ingat izzana ye 🥰
    Pm utk dpt kan nya hari ini!

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  1  0  5 July, 2020
  • Salam ceria semua 🥰
Happy weekend.

Ahhhhhh Day 9 sudah
Congratz to me 🥳🥳🥳

Saya buat program Clean9. Bukan diet program tau. Clean9 ialah program menyahtoksin badan secara besar-besaran. Ia bukan untuk orang yang gemuk sahaja ye. Ia untuk orang kurus sekali. Jangan fikir kurus itu SIHAT ye. NO NO NO

Korang tau tak apa yang buat saya paling happy lepas buat Clean9 ni? SUGAR CRAVING & FOOD CRAVING saya GONE!!!! 😱😱😱 THIS IS CRAZY GUYSSSS

Siapa nak Clean9? Jom saya guide sampai jadi okey 😉. Tak kisah you dekat NEGARA mana pun!! Because I did it!!

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang
  • Salam ceria semua 🥰
    Happy weekend.

    Ahhhhhh Day 9 sudah
    Congratz to me 🥳🥳🥳

    Saya buat program Clean9. Bukan diet program tau. Clean9 ialah program menyahtoksin badan secara besar-besaran. Ia bukan untuk orang yang gemuk sahaja ye. Ia untuk orang kurus sekali. Jangan fikir kurus itu SIHAT ye. NO NO NO

    Korang tau tak apa yang buat saya paling happy lepas buat Clean9 ni? SUGAR CRAVING & FOOD CRAVING saya GONE!!!! 😱😱😱 THIS IS CRAZY GUYSSSS

    Siapa nak Clean9? Jom saya guide sampai jadi okey 😉. Tak kisah you dekat NEGARA mana pun!! Because I did it!!

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #hospitalsgbuloh #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #gleneaglesampang #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #ijn #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #princecourt #hospitalampang #onlinebusiness #hospitalputrajaya #hospitalserdang

  •  2  0  5 July, 2020
  • Ingat tau. Nak guna supplement kesihatan,pastikan lulus syarat FDA. Bukan KKM saja. Halal. Branch di seluruh negeri dan luar negara.

Nak aloe vera gel pula, pastikan ada sijil IASC. Barulah yang kita consume tu takde latex. Sia sia je makan aloe vera yang ada racun getah 🥴. Pastikan juga kandungan utama adalah Aloe Vera Barbadensis miller. 
.
.

Bukannya WATER 😂

Fikir fikirkanlah demi kesihatan anda 💛

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #foreveraloevera #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #foreverlivingscandinavia #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #foreverlivinglangkawi #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #peluangbisnis #halal #onlinebusiness #foreverlivingkedah #foreverlivingpahang
  • Ingat tau. Nak guna supplement kesihatan,pastikan lulus syarat FDA. Bukan KKM saja. Halal. Branch di seluruh negeri dan luar negara.

    Nak aloe vera gel pula, pastikan ada sijil IASC. Barulah yang kita consume tu takde latex. Sia sia je makan aloe vera yang ada racun getah 🥴. Pastikan juga kandungan utama adalah Aloe Vera Barbadensis miller.
    .
    .

    Bukannya WATER 😂

    Fikir fikirkanlah demi kesihatan anda 💛

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #foreveraloevera #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #foreverlivingscandinavia #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #foreverlivinglangkawi #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #peluangbisnis #halal #onlinebusiness #foreverlivingkedah #foreverlivingpahang

  •  7  0  4 July, 2020
  • Forever Bee Honey

👉 Adalah madu mentah 100% tulen
👉 Tidak dimasak
👉 Tidak ditapis
👉 Tidak diproses
👉 *Pemanis semulajadi*
👉 Membekalkan 70 kalori dalam 1 sudu besar
👉 Mudah dicerna
👉 Kandungan semulajadi jeli raja dan debunga dikekalkan
👉 Mengandungi 16 asid amino, Karbohidrat, Vitamin, Mineral dan enzim
👉 Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa, ibu hamil, menyusukan dan warga emas.

500gram tak sampai RM90 pun 💛
www.wasap.my/60126931404

#fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #foreveraloevera #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #foreverlivingscandinavia #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #foreverlivinglangkawi #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #foreverbeehoney #halal #onlinebusiness #foreverlivingkedah #foreverlivingpahang
  • Forever Bee Honey

    👉 Adalah madu mentah 100% tulen
    👉 Tidak dimasak
    👉 Tidak ditapis
    👉 Tidak diproses
    👉 *Pemanis semulajadi*
    👉 Membekalkan 70 kalori dalam 1 sudu besar
    👉 Mudah dicerna
    👉 Kandungan semulajadi jeli raja dan debunga dikekalkan
    👉 Mengandungi 16 asid amino, Karbohidrat, Vitamin, Mineral dan enzim
    👉 Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa, ibu hamil, menyusukan dan warga emas.

    500gram tak sampai RM90 pun 💛
    www.wasap.my/60126931404

    #fboizzana #DoubleCrazyJuly #GilaGilaJuly #foreverlivingproductsmalaysia #foreverlivingjohor #foreverlivingbrunei #foreverlivingmelaka #foreverlivingkl #foreverlivingsingapore #foreverrichacademy #foreveraloevera #aloeveragel #barbadensismiller #foreverlivingmiddleeast #helpmorepeople #foreverlivingscandinavia #foreverlivingoman #healthylifestyle #detoxify #fdaapproved✔ #foreverlivingperak #foreverlivingpenang #foreverlivinglangkawi #foreverlivingnegerisembilan #surirumah #foreverbeehoney #halal #onlinebusiness #foreverlivingkedah #foreverlivingpahang

  •  4  0  4 July, 2020

Top #foreverlivingnegerisembilan Posts

  • Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak buat semua keluarga ,sahabat handai , Dari saya Nur Azizah Mubarakah Habib🙏🏼🤍 maaf salah silap , moga Ramadhan kali ini penuh bermakna buat Kita semua, dan dapat dilalui dengan sempurna , InsyaAllah 😘.
.
Buat apa Yang Allah suka
Allah bagi apa yang kita suka.
.
Aamiin.  In sya Allah 🌹

#TRU #pkp #thealoeveracompany #ForeverC
#FLSC 
#foreverlivingbycgizah
 #thealoecompany  #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar #foreverbeehoney

Fb : Nur Azizah Habib 0183561843
  • Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak buat semua keluarga ,sahabat handai , Dari saya Nur Azizah Mubarakah Habib🙏🏼🤍 maaf salah silap , moga Ramadhan kali ini penuh bermakna buat Kita semua, dan dapat dilalui dengan sempurna , InsyaAllah 😘.
    .
    Buat apa Yang Allah suka
    Allah bagi apa yang kita suka.
    .
    Aamiin. In sya Allah 🌹

    #TRU #pkp #thealoeveracompany #ForeverC
    #FLSC
    #foreverlivingbycgizah
    #thealoecompany #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar #foreverbeehoney

    Fb : Nur Azizah Habib 0183561843

  •  88  22  23 April, 2020
  • Mehla calit aloe gelly kat muka bagi kulit gebu gebas lembut camtu 😘

NAMPAK MACAM TIUB BIASA TAPI SEBENARNYA LUAR BIASA 🔥🔥 BUKAN UNTUK MUKA JE TAUUUU. 💯 Aloe Vera yang telah distabilkan dan sangat semula jadi
💯 Boleh guna luaran dan dalaman
💯 Sesuai untuk semua jenis kulit 💯 Melegakan sakit tekak dan batuk
💯 Melegakan jerawat,  ekzema,  psoriasis,  ruam,  dan kulit terbakar akibat radiasi
💯 Pelembap dan masker

dan banyak lagi 😭😭 Ramai DAH KATA TIUB NI SANGAT LUAR BIASA. 🤩

017-6926171
#wasapMeNow
#aloeveraseremban #foreverlivingnegerisembilan #aloevera #trustseller
  • Mehla calit aloe gelly kat muka bagi kulit gebu gebas lembut camtu 😘

    NAMPAK MACAM TIUB BIASA TAPI SEBENARNYA LUAR BIASA 🔥🔥 BUKAN UNTUK MUKA JE TAUUUU. 💯 Aloe Vera yang telah distabilkan dan sangat semula jadi
    💯 Boleh guna luaran dan dalaman
    💯 Sesuai untuk semua jenis kulit 💯 Melegakan sakit tekak dan batuk
    💯 Melegakan jerawat, ekzema, psoriasis, ruam, dan kulit terbakar akibat radiasi
    💯 Pelembap dan masker

    dan banyak lagi 😭😭 Ramai DAH KATA TIUB NI SANGAT LUAR BIASA. 🤩

    017-6926171
    #wasapMeNow
    #aloeveraseremban #foreverlivingnegerisembilan #aloevera #trustseller

  •  9  1  31 May, 2020
  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

    Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

    Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

    So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  7  0  24 April, 2020