#foreverlivingmalaysia Instagram Photos & Videos

foreverlivingmalaysia - 27.4k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
39.5
average likes

Latest #foreverlivingmalaysia Posts

  • Apa kata orang yang baru J01N F0rever..Mengguna Pr0duk dan kini berniaga...
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
"selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

saya selalu dapat soalan macam ni.

Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti akan repeat

sini saya share apa je rangkaian pr0duk Forever :

Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
.
Nak madu tulen?
๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
.
Nak multivitamin?
๐Ÿฆ… Ada bee pollen
.
Nak suplemen utk anak?
๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
.
Nak standby antibotik semulajadi musim demam
๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
.
Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
.
Nak kulit cantik? Nak awet muda? 
๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
.
Nak suplemen tinggi anti0ksida?
๐Ÿฆ… pomesteen power,
.
Nak slim? Nak inchl0ss?
๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
.
Ada masalah kulit?
๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
.
Cari lotion panas?lenguh?sendi?
๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
.
Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
.
Sakit lutut? Slipdisc?
๐Ÿฆ… avg, freedom
.
Nak kulit bersih, cantik luaran?
๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
.

Haa.. Macam-macam kan ada .. 
Hampir semua fatihah dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba.. 
Bagitau ja saya , korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

 #ForeverLivingMalaysia #AloeVeraGelCompany #SayaGunaSayaSukaSayaJuall
  • Apa kata orang yang baru J01N F0rever..Mengguna Pr0duk dan kini berniaga...
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    "selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

    saya selalu dapat soalan macam ni.

    Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti akan repeat

    sini saya share apa je rangkaian pr0duk Forever :

    Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
    ๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
    .
    Nak madu tulen?
    ๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
    .
    Nak multivitamin?
    ๐Ÿฆ… Ada bee pollen
    .
    Nak suplemen utk anak?
    ๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
    .
    Nak standby antibotik semulajadi musim demam
    ๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
    .
    Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
    ๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
    .
    Nak kulit cantik? Nak awet muda?
    ๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
    .
    Nak suplemen tinggi anti0ksida?
    ๐Ÿฆ… pomesteen power,
    .
    Nak slim? Nak inchl0ss?
    ๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
    .
    Ada masalah kulit?
    ๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
    .
    Cari lotion panas?lenguh?sendi?
    ๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
    .
    Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
    ๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
    .
    Sakit lutut? Slipdisc?
    ๐Ÿฆ… avg, freedom
    .
    Nak kulit bersih, cantik luaran?
    ๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
    .

    Haa.. Macam-macam kan ada ..
    Hampir semua fatihah dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba..
    Bagitau ja saya , korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

    #ForeverLivingMalaysia #AloeVeraGelCompany #SayaGunaSayaSukaSayaJuall

  •  2  0  51 minutes ago
  • Kenapa madu Forever Living ni dibotolkan dalam botol plastik? 
.
Ini bukan madu biasa2
Bukan juga botol plastik biasa2 tauuu...
.
Haaa... sampai ke botol pun FLP ambik berat...
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Khasiat Madu Lebah akan beransur-ansur hilang atau berkurangan apabila terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu reka bentuk botol Forever Bee Honey telah di reka khas supaya kalis cahaya (tinted) bagi membendung cahaya matahari daripada merosakkan khasiat madu.
.
Dengan reka bentuk sebegini, madu lebah yang terkandung di dalam botol madu Forever terpelihara daripada sinaran cahaya matahari. Ini menjawab persoalan ramai orang yang bertanya kenapa madu Forever tidak dibotolkan di dalam botol kaca.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Disamping itu, penutup botol Forever Bee Honey juga direka agar mudah untuk madu lebah dikeluarkan dan dikawal pengeluaran isipadunya ke dalam sudu/gelas. Ianya juga direka dengan sistem penguncian atau "locking system" agar madu lebah tidak mudah meleleh keluar ke sekeliling botol semasa dituang.
.
HAAAA PASAL BOTOL PUN DAH GITU PUNYA SPECIAL!...
MADUNYA? Haruslah the best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#ForeverLivingMalaysia #beehoney #teammamicery
  • Kenapa madu Forever Living ni dibotolkan dalam botol plastik?
    .
    Ini bukan madu biasa2
    Bukan juga botol plastik biasa2 tauuu...
    .
    Haaa... sampai ke botol pun FLP ambik berat...
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Khasiat Madu Lebah akan beransur-ansur hilang atau berkurangan apabila terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu reka bentuk botol Forever Bee Honey telah di reka khas supaya kalis cahaya (tinted) bagi membendung cahaya matahari daripada merosakkan khasiat madu.
    .
    Dengan reka bentuk sebegini, madu lebah yang terkandung di dalam botol madu Forever terpelihara daripada sinaran cahaya matahari. Ini menjawab persoalan ramai orang yang bertanya kenapa madu Forever tidak dibotolkan di dalam botol kaca.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Disamping itu, penutup botol Forever Bee Honey juga direka agar mudah untuk madu lebah dikeluarkan dan dikawal pengeluaran isipadunya ke dalam sudu/gelas. Ianya juga direka dengan sistem penguncian atau "locking system" agar madu lebah tidak mudah meleleh keluar ke sekeliling botol semasa dituang.
    .
    HAAAA PASAL BOTOL PUN DAH GITU PUNYA SPECIAL!...
    MADUNYA? Haruslah the best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    .
    #ForeverLivingMalaysia #beehoney #teammamicery

  •  1  0  52 minutes ago
  • 3 konsep penting dalam biz plan FOREVER

๐Ÿฅ‡ Tiada orang tengah
๐Ÿฅˆ Tiada sistem point
๐Ÿฅ‰ Tiada sistem pairing untuk pembayaran royalty bonus.

Yang mana 3 konsep inilah yang memenuhi kriteria sistem bisnes networking yang patuh syariah

Dalam forever, bonus anda dibayar melalui harga jual.Tak perlu ditukar kpd points ni.. Uoll biz Nak duit kan..Bukan nak points.
CONTOH;
BISNES XXXโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
$1000 = 500pointsร—20%=$100๐Ÿ˜ฉ
FOREVERโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
 $1000ร—20% = $200๐Ÿค‘
(Retail price)

#peluangbisnes
#peluangkerjaya
#kerjakosong
#foreverliving 
#foreverlivingmalaysia
#foreverlivingluqmyra
#businessowner
#foreverlivingkualaterengganu
  • 3 konsep penting dalam biz plan FOREVER

    ๐Ÿฅ‡ Tiada orang tengah
    ๐Ÿฅˆ Tiada sistem point
    ๐Ÿฅ‰ Tiada sistem pairing untuk pembayaran royalty bonus.

    Yang mana 3 konsep inilah yang memenuhi kriteria sistem bisnes networking yang patuh syariah

    Dalam forever, bonus anda dibayar melalui harga jual.Tak perlu ditukar kpd points ni.. Uoll biz Nak duit kan..Bukan nak points.
    CONTOH;
    BISNES XXXโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    $1000 = 500pointsร—20%=$100๐Ÿ˜ฉ
    FOREVERโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    $1000ร—20% = $200๐Ÿค‘
    (Retail price)

    #peluangbisnes
    #peluangkerjaya
    #kerjakosong
    #foreverliving
    #foreverlivingmalaysia
    #foreverlivingluqmyra
    #businessowner
    #foreverlivingkualaterengganu

  •  0  0  2 hours ago
  • Apa kata orang yang baru J01N F0rever..Mengguna Pr0duk dan kini niage...
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
"selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

sy selalu dapat soalan macam ni.

Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti repeat naakkk

Meh sy share apa je rangkaian pr0duk Forever :

Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
.
Nak madu tulen?
๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
.
Nak multivitamin?
๐Ÿฆ… Ada bee pollen
.
Nak suplemen utk anak?
๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
.
Nak standby antibotik semulajadi musim demam
๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
.
Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
.
Nak kulit cantik? Nak awet muda? 
๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
.
Nak suplemen tinggi anti0ksida?
๐Ÿฆ… pomesteen power,
.
Nak slim? Nak inchl0ss?
๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
.
Ada masalah kulit?
๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
.
Cari lotion panas?lenguh?sendi?
๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
.
Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
.
Sakit lutut? Slipdisc?
๐Ÿฆ… avg, freedom
.
Nak kulit bersih, cantik luaran?
๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
.

Haa.. Macam-macam kan ada .. 
Hampir semua sy dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba.. 
Bagitau ja sy, korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

 #foreverlivingmalaysia #aloeveragelcompany #sayagunasayasukasayajuall
  • Apa kata orang yang baru J01N F0rever..Mengguna Pr0duk dan kini niage...
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    "selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

    sy selalu dapat soalan macam ni.

    Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti repeat naakkk

    Meh sy share apa je rangkaian pr0duk Forever :

    Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
    ๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
    .
    Nak madu tulen?
    ๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
    .
    Nak multivitamin?
    ๐Ÿฆ… Ada bee pollen
    .
    Nak suplemen utk anak?
    ๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
    .
    Nak standby antibotik semulajadi musim demam
    ๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
    .
    Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
    ๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
    .
    Nak kulit cantik? Nak awet muda?
    ๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
    .
    Nak suplemen tinggi anti0ksida?
    ๐Ÿฆ… pomesteen power,
    .
    Nak slim? Nak inchl0ss?
    ๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
    .
    Ada masalah kulit?
    ๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
    .
    Cari lotion panas?lenguh?sendi?
    ๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
    .
    Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
    ๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
    .
    Sakit lutut? Slipdisc?
    ๐Ÿฆ… avg, freedom
    .
    Nak kulit bersih, cantik luaran?
    ๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
    .

    Haa.. Macam-macam kan ada ..
    Hampir semua sy dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba..
    Bagitau ja sy, korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

    #foreverlivingmalaysia #aloeveragelcompany #sayagunasayasukasayajuall

  •  1  0  4 hours ago
  • Kenapa madu Forever Living ni dibotolkan dalam botol plastik? 
.
Ini bukan madu biasa2
Bukan juga botol plastik biasa2 tauuu...
.
Haaa... sampai ke botol pun FLP ambik berat...
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Khasiat Madu Lebah akan beransur-ansur hilang atau berkurangan apabila terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu reka bentuk botol Forever Bee Honey telah di reka khas supaya kalis cahaya (tinted) bagi membendung cahaya matahari daripada merosakkan khasiat madu.
.
Dengan reka bentuk sebegini, madu lebah yang terkandung di dalam botol madu Forever terpelihara daripada sinaran cahaya matahari. Ini menjawab persoalan ramai orang yang bertanya kenapa madu Forever tidak dibotolkan di dalam botol kaca.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Disamping itu, penutup botol Forever Bee Honey juga direka agar mudah untuk madu lebah dikeluarkan dan dikawal pengeluaran isipadunya ke dalam sudu/gelas. Ianya juga direka dengan sistem penguncian atau "locking system" agar madu lebah tidak mudah meleleh keluar ke sekeliling botol semasa dituang.
.
HAAAA PASAL BOTOL PUN DAH GITU PUNYA SPECIAL!...
MADUNYA? Haruslah the best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#ForeverLivingMalaysia #beehoney #familymagika #HITForever
  • Kenapa madu Forever Living ni dibotolkan dalam botol plastik?
    .
    Ini bukan madu biasa2
    Bukan juga botol plastik biasa2 tauuu...
    .
    Haaa... sampai ke botol pun FLP ambik berat...
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Khasiat Madu Lebah akan beransur-ansur hilang atau berkurangan apabila terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu reka bentuk botol Forever Bee Honey telah di reka khas supaya kalis cahaya (tinted) bagi membendung cahaya matahari daripada merosakkan khasiat madu.
    .
    Dengan reka bentuk sebegini, madu lebah yang terkandung di dalam botol madu Forever terpelihara daripada sinaran cahaya matahari. Ini menjawab persoalan ramai orang yang bertanya kenapa madu Forever tidak dibotolkan di dalam botol kaca.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Disamping itu, penutup botol Forever Bee Honey juga direka agar mudah untuk madu lebah dikeluarkan dan dikawal pengeluaran isipadunya ke dalam sudu/gelas. Ianya juga direka dengan sistem penguncian atau "locking system" agar madu lebah tidak mudah meleleh keluar ke sekeliling botol semasa dituang.
    .
    HAAAA PASAL BOTOL PUN DAH GITU PUNYA SPECIAL!...
    MADUNYA? Haruslah the best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    .
    #ForeverLivingMalaysia #beehoney #familymagika #HITForever

  •  1  0  4 hours ago
  • "selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

Abam selalu dapat soalan macam ni.

Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti repeat naakkk

Meh abam share apa je rangkaian pr0duk Forever :

Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
.
Nak madu tulen?
๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
.
Nak multivitamin?
๐Ÿฆ… Ada bee pollen
.
Nak suplemen utk anak?
๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
.
Nak standby antibotik semulajadi musim demam
๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
.
Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
.
Nak kulit cantik? Nak awet muda? 
๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
.
Nak suplemen tinggi anti0ksida?
๐Ÿฆ… pomesteen power,
.
Nak slim? Nak inchl0ss?
๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
.
Ada masalah kulit?
๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
.
Cari lotion panas?lenguh?sendi?
๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
.
Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
.
Sakit lutut? Slipdisc?
๐Ÿฆ… avg, freedom
.
Nak kulit bersih, cantik luaran?
๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
.

Haa.. Macam-macam kan ada .. 
Hampir semua abam dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba.. 
Bagitau ja, korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

www.wasap.my/60182750554/nkjoinahli
IamForever
 #foreverlivingmalaysia #aloeveragelcompany 
#HelpMorePeople
  • "selain aloe vera , apa je lagi pr0duk #forever?"

    Abam selalu dapat soalan macam ni.

    Haa.. Untuk pengetahuan semua pr0duk forever living ni head to t0e tau, bantu sihat dalaman dan luaran. Memang kalau cuba, mesti repeat naakkk

    Meh abam share apa je rangkaian pr0duk Forever :

    Ada minuman aloevera utk detox, energy, dll
    ๐Ÿฆ… AVG / NECTAR / PEACHES
    .
    Nak madu tulen?
    ๐Ÿฆ… Ada Bee Honey
    .
    Nak multivitamin?
    ๐Ÿฆ… Ada bee pollen
    .
    Nak suplemen utk anak?
    ๐Ÿฆ… aloe peaches, madu, vitamin c
    .
    Nak standby antibotik semulajadi musim demam
    ๐Ÿฆ… bee propolis bee honey vit c avg
    .
    Nak bersihkan salur darah Nak jaga jantung? Nak kulit cantik nak slim nak minyak ikan?
    ๐Ÿฆ… Ada ARTIC SEA (gabungan fishoil+oliveoil)
    .
    Nak kulit cantik? Nak awet muda?
    ๐Ÿฆ… Vit C, Pomesteen power, field of green
    .
    Nak suplemen tinggi anti0ksida?
    ๐Ÿฆ… pomesteen power,
    .
    Nak slim? Nak inchl0ss?
    ๐Ÿฆ… SET CLEAN 9 , AVG, Forever lite protin, fiber
    .
    Ada masalah kulit?
    ๐Ÿฆ… Aloevera gelly, propolis cream, aloe first
    .
    Cari lotion panas?lenguh?sendi?
    ๐Ÿฆ… Ada heat lotion, ada msm gel
    .
    Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
    ๐Ÿฆ… Ada Forever lite protin
    .
    Sakit lutut? Slipdisc?
    ๐Ÿฆ… avg, freedom
    .
    Nak kulit bersih, cantik luaran?
    ๐Ÿฆ… set Sonya, set Infinite, set Aloe, aloe moisturizing
    .

    Haa.. Macam-macam kan ada ..
    Hampir semua abam dah cuba termasuk white coffee , semua best pr0duk forever ni, RUGI kalau takcuba..
    Bagitau ja, korang nak yang mana ๐Ÿ˜ ;

    www.wasap.my/60182750554/nkjoinahli
    IamForever
    #foreverlivingmalaysia #aloeveragelcompany
    #HelpMorePeople

  •  1  0  4 hours ago
  • ALOE BITS N PEACHES ๐Ÿ‘

Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita ๐Ÿ˜š Vitamin A juga menguatkan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.
.
Serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat. Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?
.
Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium ๐Ÿค—
.
Klik pada pautan dalam bio untuk berhubung. Saodah sedia membantu.
  • ALOE BITS N PEACHES ๐Ÿ‘

    Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita ๐Ÿ˜š Vitamin A juga menguatkan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.
    .
    Serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat. Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?
    .
    Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium ๐Ÿค—
    .
    Klik pada pautan dalam bio untuk berhubung. Saodah sedia membantu.

  •  0  1  8 hours ago
  • ูˆุงู‚ูŠ ู…ู† ุฃุดุนุฉ ุงู„ุดู…ุณ ูŠุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ % 29.4 ู…ู† ู‡ู„ุงู… ุงู„ุฃู„ูˆูŠููŠุฑุง ุงู„ุบู†ูŠ ุจุงู„ุนู†ุงุตุฑ ุงู„ู…ุฑุทุจุฉ ูˆ ุงู„ู…ู„ุทูุฉ. ูŠุญู…ูŠ ุงู„ุจุดุฑุฉ ู…ู† ุงู„ุฃุดุนุฉ ููˆู‚ ุงู„ุจู†ูุณุฌูŠุฉ ุงู„ู…ุชูˆุงุฌุฏุฉ ููŠ ุถูˆุก ุงู„ุดู…ุณ, ูˆ ูŠุจู‚ูŠ ุงู„ุจุดุฑุฉ ุฑุทุจุฉ ูƒู…ุง ุฃู†ู‡ ูŠุคู…ู† ุงู„ูˆู‚ุงูŠุฉ ู…ู† ุนูŠุงุฑ 30 ุฏุฑุฌุฉ ุจุงู„ู…ุนูŠุงุฑ ุงู„ุฃู…ุฑูŠูƒูŠ ุงู„ู…ูˆุงูู‚ ู„ 60 ุฏุฑุฌุฉ ุจุงู„ู…ุนูŠุงุฑ ุงู„ุฃูˆุฑูˆุจูŠ.

ุณู‡ู„ ููŠ ุงู„ุงุณุชุนู…ุงู„, ุดูุงู, ู„ุง ูŠุชุฑูƒ ุงู„ุจู‚ุน ุงู„ุจูŠุถุงุก ุนู„ู‰ ุงู„ูˆุฌู‡.

ุชุฑูƒูŠุจุชู‡ ุงู„ู…ุชูƒุงู…ู„ุฉ ูˆ ุงู„ู…ู‚ุงูˆู…ุฉ ู„ู„ู…ุงุก ุชู…ู†ุญูƒู… ูˆู‚ุงูŠุฉ ุชุฏูˆู… ุฃูƒุซุฑ ู…ู† 40 ุฏู‚ูŠู‚ุฉ ุชุญุช ุงู„ู…ุงุก.

ุตุงู„ุญ ู„ู„ุฃุทูุงู„ ูƒู…ุง ู„ู„ูƒุจุงุฑ ู„ูƒูˆู†ู‡ ู„ุง ูŠุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ ู…ูˆุงุฏ ูƒูŠู…ูŠุงุฆูŠุฉ, ูŠูˆูุฑ ุญู…ุงูŠุฉ ู…ุถุงุนูุฉ : (ุฃุซู†ุงุก ูˆ ุจุนุฏ ุงู„ุชุนุฑุถ ู„ุฃุดุนุฉ ุงู„ุดู…ุณ).

ู„ู„ุทู„ุจ ุงู„ู…ุฑุฌูˆ ุงู„ุชูˆุงุตู„ ุนู„ู‰ ุงู„ุฑู‚ู… ุงู„ุชุงู„ูŠ
0676974966

#foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloeveragel #aloe #foreverproud #beauty #flp #skincare #healthylifestyle #networkmarketing #aloeveraforever #health #foreverlivingproduct #t #detox #sa #k #cleanfetter #lookbetter #business #c #bhfyp #foreverlivingmalaysia #bhfyp
  • ูˆุงู‚ูŠ ู…ู† ุฃุดุนุฉ ุงู„ุดู…ุณ ูŠุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ % 29.4 ู…ู† ู‡ู„ุงู… ุงู„ุฃู„ูˆูŠููŠุฑุง ุงู„ุบู†ูŠ ุจุงู„ุนู†ุงุตุฑ ุงู„ู…ุฑุทุจุฉ ูˆ ุงู„ู…ู„ุทูุฉ. ูŠุญู…ูŠ ุงู„ุจุดุฑุฉ ู…ู† ุงู„ุฃุดุนุฉ ููˆู‚ ุงู„ุจู†ูุณุฌูŠุฉ ุงู„ู…ุชูˆุงุฌุฏุฉ ููŠ ุถูˆุก ุงู„ุดู…ุณ, ูˆ ูŠุจู‚ูŠ ุงู„ุจุดุฑุฉ ุฑุทุจุฉ ูƒู…ุง ุฃู†ู‡ ูŠุคู…ู† ุงู„ูˆู‚ุงูŠุฉ ู…ู† ุนูŠุงุฑ 30 ุฏุฑุฌุฉ ุจุงู„ู…ุนูŠุงุฑ ุงู„ุฃู…ุฑูŠูƒูŠ ุงู„ู…ูˆุงูู‚ ู„ 60 ุฏุฑุฌุฉ ุจุงู„ู…ุนูŠุงุฑ ุงู„ุฃูˆุฑูˆุจูŠ.

    ุณู‡ู„ ููŠ ุงู„ุงุณุชุนู…ุงู„, ุดูุงู, ู„ุง ูŠุชุฑูƒ ุงู„ุจู‚ุน ุงู„ุจูŠุถุงุก ุนู„ู‰ ุงู„ูˆุฌู‡.

    ุชุฑูƒูŠุจุชู‡ ุงู„ู…ุชูƒุงู…ู„ุฉ ูˆ ุงู„ู…ู‚ุงูˆู…ุฉ ู„ู„ู…ุงุก ุชู…ู†ุญูƒู… ูˆู‚ุงูŠุฉ ุชุฏูˆู… ุฃูƒุซุฑ ู…ู† 40 ุฏู‚ูŠู‚ุฉ ุชุญุช ุงู„ู…ุงุก.

    ุตุงู„ุญ ู„ู„ุฃุทูุงู„ ูƒู…ุง ู„ู„ูƒุจุงุฑ ู„ูƒูˆู†ู‡ ู„ุง ูŠุญุชูˆูŠ ุนู„ู‰ ู…ูˆุงุฏ ูƒูŠู…ูŠุงุฆูŠุฉ, ูŠูˆูุฑ ุญู…ุงูŠุฉ ู…ุถุงุนูุฉ : (ุฃุซู†ุงุก ูˆ ุจุนุฏ ุงู„ุชุนุฑุถ ู„ุฃุดุนุฉ ุงู„ุดู…ุณ).

    ู„ู„ุทู„ุจ ุงู„ู…ุฑุฌูˆ ุงู„ุชูˆุงุตู„ ุนู„ู‰ ุงู„ุฑู‚ู… ุงู„ุชุงู„ูŠ
    0676974966

    #foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloeveragel #aloe #foreverproud #beauty #flp #skincare #healthylifestyle #networkmarketing #aloeveraforever #health #foreverlivingproduct #t #detox #sa #k #cleanfetter #lookbetter #business #c #bhfyp #foreverlivingmalaysia #bhfyp

  •  11  0  9 hours ago
  • Restore moisture to your skin, and reduce the appearance of fine lines and wrinkles with Infinite by Forever. Every product works synergistically, for daily skincare that combats ageing from the inside outTO ORDER CLICK THE LINK IN MY BIO @sherry.foreverliving 

 ๐Ÿ’— ู„ู„ุฅุณุชูุณุงุฑ ุฏุงูŠุฑูƒุช ๐Ÿ’—

ุงุณุชุนุฏ ุฑุทูˆุจุฉ ุจุดุฑุชูƒ ุŒ ูˆู‚ู„ู„ ู…ู† ุธู‡ูˆุฑ ุงู„ุฎุทูˆุท ุงู„ุฏู‚ูŠู‚ุฉ ูˆุงู„ุชุฌุงุนูŠุฏ ู…ุน Infinite by Forever. ูŠุนู…ู„ ูƒู„ ู…ู†ุชุฌ ุจุดูƒู„ ู…ุชุขุฒุฑ ุŒ ู„ู„ุนู†ุงูŠุฉ ุงู„ูŠูˆู…ูŠุฉ ุจุงู„ุจุดุฑุฉ ุงู„ุชูŠ ุชูƒุงูุญ ุงู„ุดูŠุฎูˆุฎุฉ ู…ู† ุงู„ุฏุงุฎู„ ุฅู„ู‰ ุงู„ุฎุงุฑุฌ ู…ู† ุฃุฌู„ ุงู„ู†ู‚ุฑ ุนู„ู‰ ุงู„ุฑุงุจุท ููŠ

#foreverliving #aloevera
 #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #c #gridengagementtour #skincare #spiritofsherry #foreverlivingmalaysia 
#InfiniteSkincare #InfiniteByForever #ForeverSkincare #Skincare #ForeverLiving #ForeverLivingProducts"
  • Restore moisture to your skin, and reduce the appearance of fine lines and wrinkles with Infinite by Forever. Every product works synergistically, for daily skincare that combats ageing from the inside outTO ORDER CLICK THE LINK IN MY BIO @sherry.foreverliving

    ๐Ÿ’— ู„ู„ุฅุณุชูุณุงุฑ ุฏุงูŠุฑูƒุช ๐Ÿ’—

    ุงุณุชุนุฏ ุฑุทูˆุจุฉ ุจุดุฑุชูƒ ุŒ ูˆู‚ู„ู„ ู…ู† ุธู‡ูˆุฑ ุงู„ุฎุทูˆุท ุงู„ุฏู‚ูŠู‚ุฉ ูˆุงู„ุชุฌุงุนูŠุฏ ู…ุน Infinite by Forever. ูŠุนู…ู„ ูƒู„ ู…ู†ุชุฌ ุจุดูƒู„ ู…ุชุขุฒุฑ ุŒ ู„ู„ุนู†ุงูŠุฉ ุงู„ูŠูˆู…ูŠุฉ ุจุงู„ุจุดุฑุฉ ุงู„ุชูŠ ุชูƒุงูุญ ุงู„ุดูŠุฎูˆุฎุฉ ู…ู† ุงู„ุฏุงุฎู„ ุฅู„ู‰ ุงู„ุฎุงุฑุฌ ู…ู† ุฃุฌู„ ุงู„ู†ู‚ุฑ ุนู„ู‰ ุงู„ุฑุงุจุท ููŠ

    #foreverliving #aloevera
    #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #c #gridengagementtour #skincare #spiritofsherry #foreverlivingmalaysia
    #InfiniteSkincare #InfiniteByForever #ForeverSkincare #Skincare #ForeverLiving #ForeverLivingProducts"

  •  4  0  9 hours ago
  • _________________________________________

KEY BENEFITS โœจ

- It helps balance hormones which is vital for fertility in both men and women.
- It supplies the necessary 18 amino acid, enzymes and coenzymes, minerals, protein, lipids, fatty acids to enrich your health.
- It improves the nervous system,
Improves heart function and proper blood circulation, Increases physical, emotional and mental function, Good for fertility and formulation of milk during lactation.
- It aids cell regeneration, tissue repair and helps in reversing aging process.
- It is good for all cases of infertility in men and women.
- It rapidly builds up sperm count in men
- It increases libido in men and woman
- It is good for all cases of menstrual tension
- It strengthens immunity and combats stress
- It improves healthy skin texture

#foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia
  • _________________________________________

    KEY BENEFITS โœจ

    - It helps balance hormones which is vital for fertility in both men and women.
    - It supplies the necessary 18 amino acid, enzymes and coenzymes, minerals, protein, lipids, fatty acids to enrich your health.
    - It improves the nervous system,
    Improves heart function and proper blood circulation, Increases physical, emotional and mental function, Good for fertility and formulation of milk during lactation.
    - It aids cell regeneration, tissue repair and helps in reversing aging process.
    - It is good for all cases of infertility in men and women.
    - It rapidly builds up sperm count in men
    - It increases libido in men and woman
    - It is good for all cases of menstrual tension
    - It strengthens immunity and combats stress
    - It improves healthy skin texture

    #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia

  •  5  0  11 hours ago
  • ALOE Ever-shield DEODORANT Stick

Deodorant biasa mempunyai garam aluminium yang menutup liang2 peluh. Yup, boleh menyebabkan toksin tersumbat dan membawa kepada CANCER PAYUDARA ๐Ÿ˜จ

๐Ÿšด aloevera yg distabilkan 100%
๐Ÿšด tanpa garam aluminium
๐Ÿšด tanpa alkhohol
๐Ÿšด rasa segar bersih spnjg hari
๐Ÿšด tidak mengotorkan pakaian
๐Ÿšด tidak melekit
๐Ÿšด formulasi lembut boleh diguna selepas bercukur
๐Ÿšด memutih bawah lengan

Kegunaan sampingan:
๐ŸŒฑ hindar serangga - kikis & tabur
๐ŸŒฑ wangi kawasan tertutup - almari kasut & baju
๐ŸŒฑ kaki berbau - gosok sedikit

Please CUT OUT your Anti Perspirants

Nett weight : 92.1 gm
Tahan lama : up to 6 ~ 8 months 

Jimat kan ๐Ÿ˜ Jom dapatkan Aloe Ever-Shield Deodorant anda sekarang! โค
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #aloeveragel #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #deoderant #trustedseller #rezekidariallah #viralproduk
  • ALOE Ever-shield DEODORANT Stick

    Deodorant biasa mempunyai garam aluminium yang menutup liang2 peluh. Yup, boleh menyebabkan toksin tersumbat dan membawa kepada CANCER PAYUDARA ๐Ÿ˜จ

    ๐Ÿšด aloevera yg distabilkan 100%
    ๐Ÿšด tanpa garam aluminium
    ๐Ÿšด tanpa alkhohol
    ๐Ÿšด rasa segar bersih spnjg hari
    ๐Ÿšด tidak mengotorkan pakaian
    ๐Ÿšด tidak melekit
    ๐Ÿšด formulasi lembut boleh diguna selepas bercukur
    ๐Ÿšด memutih bawah lengan

    Kegunaan sampingan:
    ๐ŸŒฑ hindar serangga - kikis & tabur
    ๐ŸŒฑ wangi kawasan tertutup - almari kasut & baju
    ๐ŸŒฑ kaki berbau - gosok sedikit

    Please CUT OUT your Anti Perspirants

    Nett weight : 92.1 gm
    Tahan lama : up to 6 ~ 8 months

    Jimat kan ๐Ÿ˜ Jom dapatkan Aloe Ever-Shield Deodorant anda sekarang! โค
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #aloeveragel #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #deoderant #trustedseller #rezekidariallah #viralproduk

  •  4  0  12 hours ago
  • Be energised!
  • Be energised!

  •  2  1  16 hours ago
  • ๐Ÿ’– Minuman Kesihatan ๐Ÿ’–

Gabungan pati Aloe Vera dan jus buah peach yang kaya dengan vitamin A & C dapat membantu untuk meningkatkan sistem daya ketahanan (imunisasi) & sistem penghadaman dalam badan.

โ€ข Membantu mencuci usus, merawat masalah sembelit, penjagaan mata & mencegah penyakit tangan, kaki & mulut.

โ€ข Kandungan dalam botol ini mengandungi Aloe Vera yang telah distabilkan ( Aloe barbandensis Miller follium boys of pulp included) & pekatan jus peach.

Harga sebotol ialah RM99.00

Tunggu apa lagi, whatsapp saya di
www.wasap.my/01136887660

#produkhalalbyjakim
#disahkanKKM
#foreverlivingmalaysia
#LookBetterFeelBetter
#foreverlivingproductsmalaysia
  • ๐Ÿ’– Minuman Kesihatan ๐Ÿ’–

    Gabungan pati Aloe Vera dan jus buah peach yang kaya dengan vitamin A & C dapat membantu untuk meningkatkan sistem daya ketahanan (imunisasi) & sistem penghadaman dalam badan.

    โ€ข Membantu mencuci usus, merawat masalah sembelit, penjagaan mata & mencegah penyakit tangan, kaki & mulut.

    โ€ข Kandungan dalam botol ini mengandungi Aloe Vera yang telah distabilkan ( Aloe barbandensis Miller follium boys of pulp included) & pekatan jus peach.

    Harga sebotol ialah RM99.00

    Tunggu apa lagi, whatsapp saya di
    www.wasap.my/01136887660

    #produkhalalbyjakim
    #disahkanKKM
    #foreverlivingmalaysia
    #LookBetterFeelBetter
    #foreverlivingproductsmalaysia

  •  4  0  16 hours ago
  • Forever Essential Oils are coming back! Which one are you most excited for? Lemon, Lavender, Peppermint, or Defense? Tell us below!

Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india 
Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india 
Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india 

๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

#foreverlivingproduct #foreverlivingbrasil #foreverlivinguk #foreverlivingmalaysia #flp #foreverlivingproductsingapore #flproducer #foreverlivinginternational #foreverproducts #thealoeveracompany #mlmpositivity #mlmbusiness #mlmtips #mlmlifestyle #mlmmarketing #entreprenuerlifestyle #entepreneur #entrepreneusescreatives #entreprenuermindset #entrepreuner #entreprenur #businessowners #fbo #foreverbusinessowner #homebusinessopportunity #phoenixarizona #aloeveraskincare #aloeveraplant
  • Forever Essential Oils are coming back! Which one are you most excited for? Lemon, Lavender, Peppermint, or Defense? Tell us below!

    Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india
    Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india
    Follow us ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @flp_delhi_india

    ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    #foreverlivingproduct #foreverlivingbrasil #foreverlivinguk #foreverlivingmalaysia #flp #foreverlivingproductsingapore #flproducer #foreverlivinginternational #foreverproducts #thealoeveracompany #mlmpositivity #mlmbusiness #mlmtips #mlmlifestyle #mlmmarketing #entreprenuerlifestyle #entepreneur #entrepreneusescreatives #entreprenuermindset #entrepreuner #entreprenur #businessowners #fbo #foreverbusinessowner #homebusinessopportunity #phoenixarizona #aloeveraskincare #aloeveraplant

  •  12  1  18 hours ago
  • Forever Aloe Propolis Creme โค
.

Tidak seperti gel sapuan Aloe Vera lain dipasaran, Forever Aloe Propolis Creme dibuat daripada gel sebenar Aloe Vera yang telah distabilkan 100% bersama Bee Propolis. .
Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan untuk โฌ‡๏ธ
โœ”๏ธ Merawat kulit akibat luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn
โœ”๏ธ Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga
โœ”๏ธ Melegakan ruam panas & ruam lampin
โœ”๏ธ Memudarkan kesan parut akibat stretch mark
โœ”๏ธ Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak @ chicken pox
โœ”๏ธ Kesihatan kulit kepala โ€“ hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan
โœ”๏ธ Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/hives (gegata)
โœ”๏ธ Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis jerawat
โœ”๏ธ Melegakan buasir luaran
.
.
#aloeveragel #propolisgel #krimpropolis #kulitkering #ekzema #shareinfo #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat
  • Forever Aloe Propolis Creme โค
    .

    Tidak seperti gel sapuan Aloe Vera lain dipasaran, Forever Aloe Propolis Creme dibuat daripada gel sebenar Aloe Vera yang telah distabilkan 100% bersama Bee Propolis. .
    Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan untuk โฌ‡๏ธ
    โœ”๏ธ Merawat kulit akibat luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn
    โœ”๏ธ Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga
    โœ”๏ธ Melegakan ruam panas & ruam lampin
    โœ”๏ธ Memudarkan kesan parut akibat stretch mark
    โœ”๏ธ Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak @ chicken pox
    โœ”๏ธ Kesihatan kulit kepala โ€“ hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan
    โœ”๏ธ Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/hives (gegata)
    โœ”๏ธ Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis jerawat
    โœ”๏ธ Melegakan buasir luaran
    .
    .
    #aloeveragel #propolisgel #krimpropolis #kulitkering #ekzema #shareinfo #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat

  •  9  0  19 hours ago
  • AVOCADO FACE & BODY SOAP 
-
Tiap kali mandi, harus pakai sabun avocado forever living. Yang penting kulit Memang best dan lepas je guna pun dah boleh rasa kulit bersih dan lembut SEBAB SABUN AVOCADO BODY & FACE ni memang baik untuk:
๐Ÿ˜ Mengecut dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ˜ Menanggalkan daki degil
๐Ÿ˜ Menghilangkan bintik-bintik hitam 
๐Ÿ˜ Menghilangkan jeragat
๐Ÿ˜ Memudarkan parut
๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit
๐Ÿ˜ Mengawal kulit berminyak
๐Ÿ˜ Merawat tumit kaki merekah
๐Ÿ˜ Jadikan tona kulit sekata
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #foreverlivingmelaka
  • AVOCADO FACE & BODY SOAP
    -
    Tiap kali mandi, harus pakai sabun avocado forever living. Yang penting kulit Memang best dan lepas je guna pun dah boleh rasa kulit bersih dan lembut SEBAB SABUN AVOCADO BODY & FACE ni memang baik untuk:
    ๐Ÿ˜ Mengecut dan menghilangkan jerawat
    ๐Ÿ˜ Menanggalkan daki degil
    ๐Ÿ˜ Menghilangkan bintik-bintik hitam
    ๐Ÿ˜ Menghilangkan jeragat
    ๐Ÿ˜ Memudarkan parut
    ๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit
    ๐Ÿ˜ Mengawal kulit berminyak
    ๐Ÿ˜ Merawat tumit kaki merekah
    ๐Ÿ˜ Jadikan tona kulit sekata
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #jomsihat #foreverlivingmelaka

  •  3  0  20 hours ago
  • FOREVER ALOE LIPS ๐Ÿ‘„

 โœจ Sesuai untuk melembapkan bibir semasa aktiviti luar.
โœจ First aid segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil & kegatalan.
โœจ Sebagai pelindung bibir @ lip gloss menjadikan bibir bersinar
โœจ Membantu masalah bibir kering dan menggelupas - ubat bibir kering, ubat bibir pecah 
โœจ Mengandungi aloevera, jojoba & lilin lebah
โœจ Jojoba dan lilin lebah memberi kuasa pelembapan tambahan
โœจ Saiz yang mudah dibawa kemana-mana
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #lipsaloevera #aloeveraproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
#businesslife #jomsihat #merawatbibir #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro
  • FOREVER ALOE LIPS ๐Ÿ‘„

    โœจ Sesuai untuk melembapkan bibir semasa aktiviti luar.
    โœจ First aid segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil & kegatalan.
    โœจ Sebagai pelindung bibir @ lip gloss menjadikan bibir bersinar
    โœจ Membantu masalah bibir kering dan menggelupas - ubat bibir kering, ubat bibir pecah
    โœจ Mengandungi aloevera, jojoba & lilin lebah
    โœจ Jojoba dan lilin lebah memberi kuasa pelembapan tambahan
    โœจ Saiz yang mudah dibawa kemana-mana
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #lipsaloevera #aloeveraproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #businesswoman
    #businesslife #jomsihat #merawatbibir #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro

  •  6  0  20 hours ago
  • ๐Ÿ‘ ALOE BITS N PEACHES ๐Ÿ‘

Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita ๐Ÿ˜š Vitamin A juga menguatkankan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.

Korag tau tak, serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat? Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?

Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium ๐Ÿค—
.
.
#foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #kekalsihat #businesswoman #jomsihat
#businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro
  • ๐Ÿ‘ ALOE BITS N PEACHES ๐Ÿ‘

    Bits N Peaches kaya dengan vitamin A yg amat baik utk penglihatan & tumbesaran anak anak kita ๐Ÿ˜š Vitamin A juga menguatkankan sistem imun untuk melawan jangkitan kuman dalam badan.

    Korag tau tak, serat yg terkandung dalam buah pic & aloe vera dapat membantu mengekalkan sistem pencernaan yg sihat? Semua orang nak digestive system yg sihat & baik kan?

    Nak kulit sihat & cantik pun boleh consume Aloe Bits N Peach ni sebab dalam buah pic terkandung banyak vitamin A, C & E serta potassium ๐Ÿค—
    .
    .
    #foreverbeehoney #TheAloeVeraCompany #foreverbeehoney #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmelaka #ForeverBusiness #HelpMorePeople #exploring #explorepage #foreverlivingproduct #foreverliving #foreverlivingmalaysia #foreverlivingaloevera #foreverlivinglifestyle #foreverlivingbusiness #kekalsihat #businesswoman #jomsihat
    #businesslife #supportsmallbusiness #spreadpositivity #spreadkindness #healtylifestyle #healty #beautypro

  •  10  0  20 hours ago
  • Alamak !! Dah gemuk, macam mana nak trun berat badan ni? .Hmm tak payah makan dah laa ๐Ÿ˜ฃ
.
Tunggu dulu !! ,Jangan seksa badan awak hakak pi. Takkan la sampai tak nak makan,hmmm memang la cepat kurus, tapi pernah tak terfikir yang semua tu akan bagi kesan buruk kat kita? .Ramai yang tak tahu lagi cara nak diet dengan sihat. Meh pija kongsi dekat atas. ๐Ÿ™†
.
Bilaa perut sihat, hati pun senang. Kalau nak lagi elok, jom la detoks badan kita dengan aloe vera gel. Baru proses diet akan lebih cepat bila toksin dah tak ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
  • Alamak !! Dah gemuk, macam mana nak trun berat badan ni? .Hmm tak payah makan dah laa ๐Ÿ˜ฃ
    .
    Tunggu dulu !! ,Jangan seksa badan awak hakak pi. Takkan la sampai tak nak makan,hmmm memang la cepat kurus, tapi pernah tak terfikir yang semua tu akan bagi kesan buruk kat kita? .Ramai yang tak tahu lagi cara nak diet dengan sihat. Meh pija kongsi dekat atas. ๐Ÿ™†
    .
    Bilaa perut sihat, hati pun senang. Kalau nak lagi elok, jom la detoks badan kita dengan aloe vera gel. Baru proses diet akan lebih cepat bila toksin dah tak ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰

  •  6  3  20 hours ago
  • Terima Kasih โค๏ธ
#foreverlivingmalaysia #truetoyourstory 

FOREVER LITE๐Ÿ’› RM90
FLAVORS AVAILABLE
 (CHOCOLATE ๐Ÿซ/VANILA๐Ÿฟ)

ALOE VERA GEL/ALOE BERRY NECTARโค๏ธ
RM70 + RM6 POS ๐Ÿ’›

Diskaun 15%๐Ÿ”ฅ JIKA AHLI๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ 013981022 ๐Ÿ“ž
COD KUALA TERENGGANU,KUALA NERUS๐Ÿš—

#aloe #aloevera #gel #forever #healthylifestyle #protein #fitness #goodprotein #soy#stayfit #behealthy #behappy๐Ÿ˜Š#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #gym #terengganu #kelantan #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #sabah #sarawak #world #asia
  • Terima Kasih โค๏ธ
    #foreverlivingmalaysia #truetoyourstory

    FOREVER LITE๐Ÿ’› RM90
    FLAVORS AVAILABLE
    (CHOCOLATE ๐Ÿซ/VANILA๐Ÿฟ)

    ALOE VERA GEL/ALOE BERRY NECTARโค๏ธ
    RM70 + RM6 POS ๐Ÿ’›

    Diskaun 15%๐Ÿ”ฅ JIKA AHLI๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ 013981022 ๐Ÿ“ž
    COD KUALA TERENGGANU,KUALA NERUS๐Ÿš—

    #aloe #aloevera #gel #forever #healthylifestyle #protein #fitness #goodprotein #soy#stayfit #behealthy #behappy๐Ÿ˜Š#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #gym #terengganu #kelantan #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #sabah #sarawak #world #asia

  •  10  0  21 hours ago
  • Hydration stations! Don't forget, it's important to keep drinking water and stay hydrated on the C9. The best part, though? You still get your daily shot of Aloe Vera Gel! Post a selfie of you taking your aloe shot for the day - don't forget to tag us in the post and use the hashtag #C9Day4 for a chance to win some amazing prizes!

#C9 #C9Challenge #ForeverLiving #ForeverUK #ForeverC9

#foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #gridengagementtour01 #gridengagementtour #skincare #gridengagement #foreverlivingmalaysia
  • Hydration stations! Don't forget, it's important to keep drinking water and stay hydrated on the C9. The best part, though? You still get your daily shot of Aloe Vera Gel! Post a selfie of you taking your aloe shot for the day - don't forget to tag us in the post and use the hashtag #C9Day4 for a chance to win some amazing prizes!

    #C9 #C9Challenge #ForeverLiving #ForeverUK #ForeverC9

    #foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #gridengagementtour01 #gridengagementtour #skincare #gridengagement #foreverlivingmalaysia

  •  6  0  22 hours ago
  • Hydration stations! Don't forget, it's important to keep drinking water and stay hydrated on the C9. The best part, though? You still get your daily shot of Aloe Vera Gel! Post a selfie of you taking your aloe shot for the day - don't forget to tag us in the post and use the hashtag #C9Day4 for a chance to win some amazing prizes!

#C9 #C9Challenge #ForeverLiving #ForeverUK #ForeverC9

#foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #gridengagementtour01 #gridengagementtour #skincare #gridengagement #foreverlivingmalaysia
  • Hydration stations! Don't forget, it's important to keep drinking water and stay hydrated on the C9. The best part, though? You still get your daily shot of Aloe Vera Gel! Post a selfie of you taking your aloe shot for the day - don't forget to tag us in the post and use the hashtag #C9Day4 for a chance to win some amazing prizes!

    #C9 #C9Challenge #ForeverLiving #ForeverUK #ForeverC9

    #foreverliving #aloevera #foreverlivingproducts #forever #thealoeveracompany #aloe #aloeveragel #foreverproud #flp #networkmarketing #health #beauty #healthylifestyle #detox #foreverlivingproduct #clean #aloeveraforever #fitness #gridengagementtour01 #gridengagementtour #skincare #gridengagement #foreverlivingmalaysia

  •  3  0  22 hours ago
  • Are you showing your heart enough love โค๏ธ ? Put the power of the sea in the palm of your hands with Forever Arctic Sea.

Adakah anda menunjukkan hati anda yang penuh dengan kasih sayang? โค๏ธ Letakkan kekuatan laut di telapak tangan anda dengan Forever Arctic Sea.

ๆ‚จๆ˜ฏๅฆๅ…ณ็ˆฑๆ‚จ็š„ๅฟƒโค๏ธ๏ผŸForever Arctic Sea่ฎฉๆ‚จๅฐ†ๆตทๆด‹็š„ๅŠ›้‡ๆŽŒๆกๅœจๆ‰‹ๅฟƒใ€‚

#StartYourJourneyPack #thealoeveracompany #foreverlivingmalaysia #foreverliving #foreverlivingterengganu #foreverlivingkualanerus
  • Are you showing your heart enough love โค๏ธ ? Put the power of the sea in the palm of your hands with Forever Arctic Sea.

    Adakah anda menunjukkan hati anda yang penuh dengan kasih sayang? โค๏ธ Letakkan kekuatan laut di telapak tangan anda dengan Forever Arctic Sea.

    ๆ‚จๆ˜ฏๅฆๅ…ณ็ˆฑๆ‚จ็š„ๅฟƒโค๏ธ๏ผŸForever Arctic Sea่ฎฉๆ‚จๅฐ†ๆตทๆด‹็š„ๅŠ›้‡ๆŽŒๆกๅœจๆ‰‹ๅฟƒใ€‚

    #StartYourJourneyPack #thealoeveracompany #foreverlivingmalaysia #foreverliving #foreverlivingterengganu #foreverlivingkualanerus

  •  6  0  23 hours ago
  • Dulu hari hari membuang. Ingatkan kita ni takde masalah pembuangan.
.
Tapi selalu sakit belakang, kalau stress keje, banyak keje cepat moody, period pain teruk, anxiety, tido mudah terjaga, selalu sakit tapak kaki bila bangun tidur, tulang tak kuat, mudah lenguh.
.
Eh bila amal alovera ni, tiap pagi wajib membuang, rasa membuang tu puas sebab takde kena teran, takde rasa macam ada yang tertinggal lagi dalam perut membuatkan perut kadang mudah sebu.
.
Sekarang perut lega, dah tak buncit, tak berlipat ๐Ÿ˜œ rupanya, dulu kerak kerak usus tetap ada walaupun membuang hari hari. 
.
Aloevera ni Allah cipta ada saponins yang bertindak semulajadi sebagai sabun untuk buang semua kerak secara lembut.
.
Usus ni HQ badan kita. Usus sihat, yang lain pun sihat insyaAllah.
.
Sekarang ni dah tak makan supplements lain sangat. Kalsium, bcomplex, semua dah dalam sebotol aloevera, puas hati sangat. 
.
Hebaat ciptaan Allah ni.
.
Sakit tulang sakit belakang semua takde dah.. Syukur..
.
Sekarang Tiya sekeluarga amal Daily Nutrition Pack + madu ๐Ÿฅฐโ˜บ๏ธ
.
Nak order whatsapp Tiya ๐Ÿค—
.
Your Trusted Agent Forever Living
018-4715160
.
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingbrasil #foreverlivingmalaysia #foreverlivinguk #foreverlivingfrance #foreverlivingaloevera #foreverlivingpenang #foreverlivingkedah #foreverlivingsungaipetani #foreverlivingalorstar #foreverlivingkl #foreverlivingseremban #foreverlivingputrajaya #foreverlivingjohor #foreverlivingsabah #foreverlivingbrunei #foreverlivingsingapore #foreverlivingkelantan #foreverlivingterengganu #foreverlivingkuantan #foreverlivingperak #foreverlivingmelaka #foreverlivingmuar #supplements #gout #kolestrol #darahtinggi #diabetes
  • Dulu hari hari membuang. Ingatkan kita ni takde masalah pembuangan.
    .
    Tapi selalu sakit belakang, kalau stress keje, banyak keje cepat moody, period pain teruk, anxiety, tido mudah terjaga, selalu sakit tapak kaki bila bangun tidur, tulang tak kuat, mudah lenguh.
    .
    Eh bila amal alovera ni, tiap pagi wajib membuang, rasa membuang tu puas sebab takde kena teran, takde rasa macam ada yang tertinggal lagi dalam perut membuatkan perut kadang mudah sebu.
    .
    Sekarang perut lega, dah tak buncit, tak berlipat ๐Ÿ˜œ rupanya, dulu kerak kerak usus tetap ada walaupun membuang hari hari.
    .
    Aloevera ni Allah cipta ada saponins yang bertindak semulajadi sebagai sabun untuk buang semua kerak secara lembut.
    .
    Usus ni HQ badan kita. Usus sihat, yang lain pun sihat insyaAllah.
    .
    Sekarang ni dah tak makan supplements lain sangat. Kalsium, bcomplex, semua dah dalam sebotol aloevera, puas hati sangat.
    .
    Hebaat ciptaan Allah ni.
    .
    Sakit tulang sakit belakang semua takde dah.. Syukur..
    .
    Sekarang Tiya sekeluarga amal Daily Nutrition Pack + madu ๐Ÿฅฐโ˜บ๏ธ
    .
    Nak order whatsapp Tiya ๐Ÿค—
    .
    Your Trusted Agent Forever Living
    018-4715160
    .
    #foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingbrasil #foreverlivingmalaysia #foreverlivinguk #foreverlivingfrance #foreverlivingaloevera #foreverlivingpenang #foreverlivingkedah #foreverlivingsungaipetani #foreverlivingalorstar #foreverlivingkl #foreverlivingseremban #foreverlivingputrajaya #foreverlivingjohor #foreverlivingsabah #foreverlivingbrunei #foreverlivingsingapore #foreverlivingkelantan #foreverlivingterengganu #foreverlivingkuantan #foreverlivingperak #foreverlivingmelaka #foreverlivingmuar #supplements #gout #kolestrol #darahtinggi #diabetes

  •  6  0  10 July, 2020

Top #foreverlivingmalaysia Posts

  • KERJA 3 BULAN DPT DUIT UTK 3 TAHUN!
F2D LEVEL 2
TOTAL Rm81 ribu di beri oleh company hasil kerja 3 bulan.
Alhamdulillah!
Bulan ni apa planning sy???
Jom baca di bawah. -------------------------------- I've made my own target in Malaysia. Even I'm not in Malaysia.
I'm staying in Saudi Arabia.
But I build up my business in Malaysia 100% using online.

75cc per week.Starting January 2020.
PER WEEK.
Ya I am CRAZY.
1ST week settled! 76 cc PNM. Aim for 300 cc in Malaysia this month.

Lets rock and roll for this week!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ!
And ALHAMDULILLAH... I wanna share with you my achievement last month in Malaysia.
December 2019,
ive settled FOREVER 2 DRIVE LEVEL 2 IN MALAYSIA!
Car fund in Malaysia! 
I am a Foreign FBO in Malaysia.
My home based is Middle East.
Foreign FBO can settle F2d level 2 in Malaysia.
I'm not staying in Malaysia.

This is one of my record and one of my great achievements in 2 years in Forever Living.

I want to be an example and inspiration to my team.
U can build up ur business ANYWHERE with Forever Living.
Even though u not stay in that country.
Do it ONLINE! ๐Ÿ”ฅF2D LEVEL 2 IN MALAYSIA
AND
๐Ÿ”ฅF2D LEVEL 2 IN MIDDLE EAST! ๐Ÿ”ฅ2 F2D for 1 FBO!

YOU TOO CAN!
DON'T LIMIT YOURSELF!
Always BELIEVE GREAT THINGS WILL HAPPEN TO YOUR LIFE.
Set a very clear and specific goal.
And do what ever it takes to achieve your goal.
Our time is running out!
Do it fast!
Listen properly.
Learn faster.
Grow! 
KERJA 3 BULAN DPT DUIT UTK 3 TAHUN!
Itu lah F2D!
DUIT CASH EXTRA MASUK ACC TIAP2 BULAN SELAIN DR BONUS JUALAN YGV LAIN.
F2D LEVEL 2 TOTAL Rm81 ribu di beri hasil kerja 3 bulan.

Forever Living. 
The Best platform to leverage Money & Time
The Right direction to achieve financially freedom.
Follow the concept, follow the system, follow the mentor, your dream is our plan !

I am YUSLIDA. 
I am UNSTOPPABLE. 
I am FOREVER. 
I'm here to train YOU. 
WHO GONNA BE MY EXCELLENT MENTEE?

#inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun
#TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq
#yuslidaothman #GlobalEntrepreneur
#Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #forever2drive #f2d
#ForeverLiving #ForeverMiddleEast  #ForeverProud
  • KERJA 3 BULAN DPT DUIT UTK 3 TAHUN!
    F2D LEVEL 2
    TOTAL Rm81 ribu di beri oleh company hasil kerja 3 bulan.
    Alhamdulillah!
    Bulan ni apa planning sy???
    Jom baca di bawah. -------------------------------- I've made my own target in Malaysia. Even I'm not in Malaysia.
    I'm staying in Saudi Arabia.
    But I build up my business in Malaysia 100% using online.

    75cc per week.Starting January 2020.
    PER WEEK.
    Ya I am CRAZY.
    1ST week settled! 76 cc PNM. Aim for 300 cc in Malaysia this month.

    Lets rock and roll for this week!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ!
    And ALHAMDULILLAH... I wanna share with you my achievement last month in Malaysia.
    December 2019,
    ive settled FOREVER 2 DRIVE LEVEL 2 IN MALAYSIA!
    Car fund in Malaysia!
    I am a Foreign FBO in Malaysia.
    My home based is Middle East.
    Foreign FBO can settle F2d level 2 in Malaysia.
    I'm not staying in Malaysia.

    This is one of my record and one of my great achievements in 2 years in Forever Living.

    I want to be an example and inspiration to my team.
    U can build up ur business ANYWHERE with Forever Living.
    Even though u not stay in that country.
    Do it ONLINE! ๐Ÿ”ฅF2D LEVEL 2 IN MALAYSIA
    AND
    ๐Ÿ”ฅF2D LEVEL 2 IN MIDDLE EAST! ๐Ÿ”ฅ2 F2D for 1 FBO!

    YOU TOO CAN!
    DON'T LIMIT YOURSELF!
    Always BELIEVE GREAT THINGS WILL HAPPEN TO YOUR LIFE.
    Set a very clear and specific goal.
    And do what ever it takes to achieve your goal.
    Our time is running out!
    Do it fast!
    Listen properly.
    Learn faster.
    Grow!
    KERJA 3 BULAN DPT DUIT UTK 3 TAHUN!
    Itu lah F2D!
    DUIT CASH EXTRA MASUK ACC TIAP2 BULAN SELAIN DR BONUS JUALAN YGV LAIN.
    F2D LEVEL 2 TOTAL Rm81 ribu di beri hasil kerja 3 bulan.

    Forever Living.
    The Best platform to leverage Money & Time
    The Right direction to achieve financially freedom.
    Follow the concept, follow the system, follow the mentor, your dream is our plan !

    I am YUSLIDA.
    I am UNSTOPPABLE.
    I am FOREVER.
    I'm here to train YOU.
    WHO GONNA BE MY EXCELLENT MENTEE?

    #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun
    #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq
    #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur
    #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #forever2drive #f2d
    #ForeverLiving #ForeverMiddleEast #ForeverProud

  •  128  23  13 January, 2020
  • TOUCH OF FOREVER (TOF)

Sangat sesuai utk mereka yg nak mulakan bizz dalam forever sekali gus dapatkan keuntungan dari 35%. Kita guna dulu produk & kita share apa yg dh kita rasa & kesannya. Kita kongsikan khasiat produk kepada saudara mara & orang sekeliling untuk sama2 ikhtiar sihat.

Dlm bizz forever ada 3 konsep yg membezakan forever living dgn lain2 bizz. ๐ŸŽ†Tiada orang tengah (direct kilang) ๐ŸŽ†Tiada sistem point (untung dikira dr Harga jual)
๐ŸŽ†Tiada pairing(tiada sistem piramid)

Tak perlu simpan stok
Tak perlu buat loan
Tak perlu maintain

Pada yg nak mulakan bizz jgn segan2 boleh terus wasap saya untuk lebih detail.

www.wasap.my/966594912399 โœ…Follow Instagram: yuslida_othman
โœ… Follow Facebook: Yuslida Othman
โœ…Subscribe YouTube Channel: Yuslida Othman

#thealoeveracompany
#foreverRichAcademy
#foreverlivingmalaysia 
#foreverlivingmiddleEast
#thebestproduct
#sharingiscaring
#yuslidaothman
#bazarpaknil  #tipskurus #bodytransformation
#tips #bodygoal #tipskurus #foreverproud #madu #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan #foreverliving #business #aloeberynectar #aloevera #detox #kulitcantik
  • TOUCH OF FOREVER (TOF)

    Sangat sesuai utk mereka yg nak mulakan bizz dalam forever sekali gus dapatkan keuntungan dari 35%. Kita guna dulu produk & kita share apa yg dh kita rasa & kesannya. Kita kongsikan khasiat produk kepada saudara mara & orang sekeliling untuk sama2 ikhtiar sihat.

    Dlm bizz forever ada 3 konsep yg membezakan forever living dgn lain2 bizz. ๐ŸŽ†Tiada orang tengah (direct kilang) ๐ŸŽ†Tiada sistem point (untung dikira dr Harga jual)
    ๐ŸŽ†Tiada pairing(tiada sistem piramid)

    Tak perlu simpan stok
    Tak perlu buat loan
    Tak perlu maintain

    Pada yg nak mulakan bizz jgn segan2 boleh terus wasap saya untuk lebih detail.

    www.wasap.my/966594912399 โœ…Follow Instagram: yuslida_othman
    โœ… Follow Facebook: Yuslida Othman
    โœ…Subscribe YouTube Channel: Yuslida Othman

    #thealoeveracompany
    #foreverRichAcademy
    #foreverlivingmalaysia
    #foreverlivingmiddleEast
    #thebestproduct
    #sharingiscaring
    #yuslidaothman
    #bazarpaknil #tipskurus #bodytransformation
    #tips #bodygoal #tipskurus #foreverproud #madu #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan #foreverliving #business #aloeberynectar #aloevera #detox #kulitcantik

  •  223  5  30 October, 2019
  • LEBIH 200 JENIS PRODUK .
Tu dia...banyaknya produk2 keluaran FOREVER LIVING PRODUCTS.
.
.
Antara produk2 yang dikeluarkan:
.
โœ” Cuci usus & buang toksin dalam badan : Aloe Vera Gel.
โœ” Cuci salur darah : Artic Sea
โœ” Kulit berseri : Pomesteen
โœ” Gigi putih : Forever Bright Toothgel โœ” Hilang bau badan : Ever-Shield Deodorant
โœ” Masalah pundi kencing : Aloe Berry Nectar
โœ” Anak sihat dan aktif : Aloe Peaches
โœ” Pengurusan berat badan : Clean 9 โœ” Cucian baju : Aloe MPD
โœ” Ikhtiar mengandung : HER/HIS Pack
โœ” Tambah tenaga : Bee Pollen โœ” Kesihatan rambut : Aloe Jojoba Shampoo โœ” Hilang jerawat : Avocado Soap
โœ” Penjagaan bibir : Aloe Lips
โœ” First aid di rumah : Aloe Vera Gelly โœ” Tenaga lelaki : Bee Pollen โœ” Kenyang tinggi protein : Forever Lite Ultra
.
.
Dan banyak lagi produk2 Forever Living.
Ada lebih 200 jenis produk.
Setiap produk banyak manfaatnya. .
Telah digunakan selama 40 tahun.
Bukan dalam Malaysia sahaja tapi telah digunakan di 163 buah negara.
.
DAFTAR AHLI DAPAT DISKAUN HARGA
15%, 35% dan 48%.
Patutlah ramai yang jadi ahli untuk rebut harga diskaun.
.
.
Nak tahu info lanjut boleh whatsapp kak yus ya โœ…Follow Instagram: kedai_kak_yus_riyadh
โžก๏ธWhatsapp: +966594912399

#foreverlivingmalaysia 
#foreverlivingmiddleEast
#thebestproduct
#sharingiscaring
#kedaikakyusriyadh #foreverliving
#testimonikedaikakyusriyadh #tipskurus
#tips #bodygoal #tipskurus #foreverproud #madu #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement #tipsmurahrezeki #usahawan #usahawanjutawan #foreverliving #business #aloeberynectar #detox #kulitcantik
  • LEBIH 200 JENIS PRODUK .
    Tu dia...banyaknya produk2 keluaran FOREVER LIVING PRODUCTS.
    .
    .
    Antara produk2 yang dikeluarkan:
    .
    โœ” Cuci usus & buang toksin dalam badan : Aloe Vera Gel.
    โœ” Cuci salur darah : Artic Sea
    โœ” Kulit berseri : Pomesteen
    โœ” Gigi putih : Forever Bright Toothgel โœ” Hilang bau badan : Ever-Shield Deodorant
    โœ” Masalah pundi kencing : Aloe Berry Nectar
    โœ” Anak sihat dan aktif : Aloe Peaches
    โœ” Pengurusan berat badan : Clean 9 โœ” Cucian baju : Aloe MPD
    โœ” Ikhtiar mengandung : HER/HIS Pack
    โœ” Tambah tenaga : Bee Pollen โœ” Kesihatan rambut : Aloe Jojoba Shampoo โœ” Hilang jerawat : Avocado Soap
    โœ” Penjagaan bibir : Aloe Lips
    โœ” First aid di rumah : Aloe Vera Gelly โœ” Tenaga lelaki : Bee Pollen โœ” Kenyang tinggi protein : Forever Lite Ultra
    .
    .
    Dan banyak lagi produk2 Forever Living.
    Ada lebih 200 jenis produk.
    Setiap produk banyak manfaatnya. .
    Telah digunakan selama 40 tahun.
    Bukan dalam Malaysia sahaja tapi telah digunakan di 163 buah negara.
    .
    DAFTAR AHLI DAPAT DISKAUN HARGA
    15%, 35% dan 48%.
    Patutlah ramai yang jadi ahli untuk rebut harga diskaun.
    .
    .
    Nak tahu info lanjut boleh whatsapp kak yus ya โœ…Follow Instagram: kedai_kak_yus_riyadh
    โžก๏ธWhatsapp: +966594912399

    #foreverlivingmalaysia
    #foreverlivingmiddleEast
    #thebestproduct
    #sharingiscaring
    #kedaikakyusriyadh #foreverliving
    #testimonikedaikakyusriyadh #tipskurus
    #tips #bodygoal #tipskurus #foreverproud #madu #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement #tipsmurahrezeki #usahawan #usahawanjutawan #foreverliving #business #aloeberynectar #detox #kulitcantik

  •  237  4  20 January, 2019
  • Set wajib ni...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘
tambahยฒ musim perayaan ni, semuanya kita makan tanpa sempadan ๐Ÿค—...
Jom buat normal detox
Tapi dengan set ni jangan nak susah hati dah
Kita nyahkannya jgn simpanยฒ tau !

Pandai makan kenala pandai buang...jangan pulak simpan bahaya tu !!! ๐Ÿ˜…
Pembuangan lancar & bertenaga
Kesihatan terjaga ...
InshaAllah

Nak dapatkan set ni 2 jenis ni bole pm saya ya. 
#jomkurus #jomsihat #foreverlivingmalaysia #foreverlivingbrunei #foreverlivingsingapore
  • Set wajib ni...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘
    tambahยฒ musim perayaan ni, semuanya kita makan tanpa sempadan ๐Ÿค—...
    Jom buat normal detox
    Tapi dengan set ni jangan nak susah hati dah
    Kita nyahkannya jgn simpanยฒ tau !

    Pandai makan kenala pandai buang...jangan pulak simpan bahaya tu !!! ๐Ÿ˜…
    Pembuangan lancar & bertenaga
    Kesihatan terjaga ...
    InshaAllah

    Nak dapatkan set ni 2 jenis ni bole pm saya ya.
    #jomkurus #jomsihat #foreverlivingmalaysia #foreverlivingbrunei #foreverlivingsingapore

  •  147  4  28 May, 2020
  • Hai Assalamualaikum Semua...
Pagi!
Mcm biasa Pagi2 sy akan minum detox drink sy ni.
Alhamdulillah 2 tahun lebih sy minum,badan sy rs selesa,energetic sb kita detox badan kita, dalaman kita... Kulit pun Makin bersih..
Dalaman sihat, akan terserlah di luaran.
Satu lagi sy suka perut da x buncit lagi... Detox lah.. Awk akan rs perubahan bila awk konsisten detox badan awk dgn Aloe Vera.
Tp dgn syarat cara minum kene btl.
Sy boleh guide awk Supaya awk dpt result.
Ada org minum xda result... Why?
Sb tu awk kene dpt kan coaching dan nasihat serta tips Dr sy OK.

Bole dm ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast #detox #helpmorepeople #healthy
  • Hai Assalamualaikum Semua...
    Pagi!
    Mcm biasa Pagi2 sy akan minum detox drink sy ni.
    Alhamdulillah 2 tahun lebih sy minum,badan sy rs selesa,energetic sb kita detox badan kita, dalaman kita... Kulit pun Makin bersih..
    Dalaman sihat, akan terserlah di luaran.
    Satu lagi sy suka perut da x buncit lagi... Detox lah.. Awk akan rs perubahan bila awk konsisten detox badan awk dgn Aloe Vera.
    Tp dgn syarat cara minum kene btl.
    Sy boleh guide awk Supaya awk dpt result.
    Ada org minum xda result... Why?
    Sb tu awk kene dpt kan coaching dan nasihat serta tips Dr sy OK.

    Bole dm ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast #detox #helpmorepeople #healthy

  •  138  2  17 November, 2019
  • Kawan2 nk tahu tak...
Dalam Hidup Ini Untuk Bahagia, Selesa Dan Kaya Raya, 
Kena Ikut Peraturan.
Awak Nak Sihat Dan Cantik Pun Kene Ikut Peraturan.

Sama Juga Dalam Bisnes... Untuk Berjaya,Kena Ikut Peraturan.
Diri Sendiri Kena Positif dan Aktif.
Diri Sendiri Kena Yakin dan Istiqomah.
Diri Sendiri Kena Kuat dan Komited. "Modal" utama untuk kita Berjaya Dalam Bisnes adalah dengan Membina Keyakinan dan Kepercayaan Orang Lain Terhadap Tingkah Laku dan Aktiviti kita". Tunjukkan Keberanian dan Semangat Anda secara Berterusan.

Bukan Sekadar Di Mulut,
Bukan Janji2, Tetapi Aksi !!
Stay Positive , Stay Strong
and Consistent In Action!

Anyhow... Stay humble.
Tuhan Nampak Usaha Awak...
Awak Buat Sahaja OK?

#inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast
  • Kawan2 nk tahu tak...
    Dalam Hidup Ini Untuk Bahagia, Selesa Dan Kaya Raya,
    Kena Ikut Peraturan.
    Awak Nak Sihat Dan Cantik Pun Kene Ikut Peraturan.

    Sama Juga Dalam Bisnes... Untuk Berjaya,Kena Ikut Peraturan.
    Diri Sendiri Kena Positif dan Aktif.
    Diri Sendiri Kena Yakin dan Istiqomah.
    Diri Sendiri Kena Kuat dan Komited. "Modal" utama untuk kita Berjaya Dalam Bisnes adalah dengan Membina Keyakinan dan Kepercayaan Orang Lain Terhadap Tingkah Laku dan Aktiviti kita". Tunjukkan Keberanian dan Semangat Anda secara Berterusan.

    Bukan Sekadar Di Mulut,
    Bukan Janji2, Tetapi Aksi !!
    Stay Positive , Stay Strong
    and Consistent In Action!

    Anyhow... Stay humble.
    Tuhan Nampak Usaha Awak...
    Awak Buat Sahaja OK?

    #inspire #motivate #influance #transform #duplicate #profitable #fun #TheAloeVeraCompany #foreverglobalhq #yuslidaothman #GlobalEntrepreneur #Foreverlifestyle #ForeverLivingMalaysia #ForeverLiving #ForeverMiddleEast

  •  113  0  22 November, 2019
  • Buat Sikit sikit..
Yg penting konsisten

Bila konsisten awak akan maju selangkah dr awak yg semalam dan dari mereka yg tak buat apa2.. Sikit2,lama2 awk akan jadi sebaris dgn mereka yg TOP.

Org yg Top pun mula dari bawah wak...
bukan terus meloncat jd TOP.

So awk mula dari bawah sama dgn dia.
Ikut shj apa dia buat.
Konsisten ikut cara dia.

One fine day...awk akan berdiri di atas pentas dan dia tepuk dan bersorak gembira utk awk.

Nak keadaan itu?
So BUAT DARI SEKARANG.
Konsisten walau sikit2.

Tiada yg mustahil sb tempat awk dan dia berdiri adalah sama.

2019 hampir tiba.
Permulaan utk semua.
Satu tahun depan kita all out sungguh2.
Kemudian lihat hasil nya
Insyaallah

#kedaikakyusriyadh #foreverliving #ForeverMiddleEast #foreverlivingmalaysia #ForeverProud #passion #positivevibes #ForeverBisnessOwner #ForeverProud #fbooftheyear
  • Buat Sikit sikit..
    Yg penting konsisten

    Bila konsisten awak akan maju selangkah dr awak yg semalam dan dari mereka yg tak buat apa2.. Sikit2,lama2 awk akan jadi sebaris dgn mereka yg TOP.

    Org yg Top pun mula dari bawah wak...
    bukan terus meloncat jd TOP.

    So awk mula dari bawah sama dgn dia.
    Ikut shj apa dia buat.
    Konsisten ikut cara dia.

    One fine day...awk akan berdiri di atas pentas dan dia tepuk dan bersorak gembira utk awk.

    Nak keadaan itu?
    So BUAT DARI SEKARANG.
    Konsisten walau sikit2.

    Tiada yg mustahil sb tempat awk dan dia berdiri adalah sama.

    2019 hampir tiba.
    Permulaan utk semua.
    Satu tahun depan kita all out sungguh2.
    Kemudian lihat hasil nya
    Insyaallah

    #kedaikakyusriyadh #foreverliving #ForeverMiddleEast #foreverlivingmalaysia #ForeverProud #passion #positivevibes #ForeverBisnessOwner #ForeverProud #fbooftheyear

  •  116  3  25 December, 2018