#femininewashampang Instagram Photos & Videos

femininewashampang - 72 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
8.5
average likes

Latest #femininewashampang Posts

Top #femininewashampang Posts

  • Sape dah buat test pap smear??🙋🏻🙋🏻 muni br 1st time buat last week. 🤦🏻‍♀️
.
Time wat pap smear nanti boleh tny nurse byk ke idok keputihan kita..🤧 Nurse cerita ada patient yg pasang iucd dtg check tp susah nk cari sb banyak keputihan.☹️☹️
.
Itulah pentingnya mencuci miss V dengan baik. Guna feminine wash manjakani utk cuci luar dan dalam. Mcm muni pilih fem wash yg memang dari bahan2 herba sb nak mencuci hingga dlm kan? Tak berani lah nk guna yg sebarangan.
.
Feminine wash manjakani nawal dgn ekstrak sireh hanyalah RM40. Tahan amat lama sb jenis likat. Setitik cukup untuk mencuci luar dan dlm miss V.
.
Inbox atau whatsap muni kalo nak jaga miss V. 😊
.
📲019-3563464
📲019-3563464
📲019-3563464
.
#makayla_dan_mama #setbersalintradisionalmoden #femininewashnawal #femininewashmanjakani #femininewashmurah #femininewashampang #agentnawalampang #nawalampang #pencucimissv #femininewashterbaik #nawalherbalbeauty
  • Sape dah buat test pap smear??🙋🏻🙋🏻 muni br 1st time buat last week. 🤦🏻‍♀️
    .
    Time wat pap smear nanti boleh tny nurse byk ke idok keputihan kita..🤧 Nurse cerita ada patient yg pasang iucd dtg check tp susah nk cari sb banyak keputihan.☹️☹️
    .
    Itulah pentingnya mencuci miss V dengan baik. Guna feminine wash manjakani utk cuci luar dan dalam. Mcm muni pilih fem wash yg memang dari bahan2 herba sb nak mencuci hingga dlm kan? Tak berani lah nk guna yg sebarangan.
    .
    Feminine wash manjakani nawal dgn ekstrak sireh hanyalah RM40. Tahan amat lama sb jenis likat. Setitik cukup untuk mencuci luar dan dlm miss V.
    .
    Inbox atau whatsap muni kalo nak jaga miss V. 😊
    .
    📲019-3563464
    📲019-3563464
    📲019-3563464
    .
    #makayla_dan_mama #setbersalintradisionalmoden #femininewashnawal #femininewashmanjakani #femininewashmurah #femininewashampang #agentnawalampang #nawalampang #pencucimissv #femininewashterbaik #nawalherbalbeauty

  •  15  0  4 March, 2017