#feedbackgelmandianbidaraaura7herba Instagram Photos & Videos

feedbackgelmandianbidaraaura7herba - 151 posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
5.8
average likes

Latest #feedbackgelmandianbidaraaura7herba Posts

  • Selain daripada untuk mengelakkan gangguan jin dan aura negatif yang lain, #gelmandianbidara #aslegacy juga dapat menaikkan aura positif, membangkitkan seri, mengatasi masalah kulit, meratakan tona kulit dan mencerahkan kulit, memberi efek ketenangan.
.
Cuma RM25.00 untuk 500ml dan boleh digunakan daripada bayi sehingga orang dewasa. Sesuai seisi keluarga.

Whatsapp Teena 📲+6012-7906601

COD/Postage setiap hari 😍
  • Selain daripada untuk mengelakkan gangguan jin dan aura negatif yang lain, #gelmandianbidara #aslegacy juga dapat menaikkan aura positif, membangkitkan seri, mengatasi masalah kulit, meratakan tona kulit dan mencerahkan kulit, memberi efek ketenangan.
    .
    Cuma RM25.00 untuk 500ml dan boleh digunakan daripada bayi sehingga orang dewasa. Sesuai seisi keluarga.

    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601

    COD/Postage setiap hari 😍

  •  4  1  29 October, 2019
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
.
Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
.
🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
.
🍃Garam Bukit
• Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
.
🍃Bunga Mawar
• Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
.
🍃Limau Purut
• Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
.
🍃Daun Pudina
• Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
.
🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
.
Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
.
Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
.
📲+6012-7906601
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
    .
    Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
    .
    🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
    .
    🍃Garam Bukit
    • Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
    .
    🍃Bunga Mawar
    • Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
    .
    🍃Limau Purut
    • Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
    .
    🍃Daun Pudina
    • Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
    .
    🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
    .
    Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
    .
    Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
    Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
    .
    📲+6012-7906601

  •  1  1  27 September, 2019
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
.
Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
.
🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
.
🍃Garam Bukit
• Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
.
🍃Bunga Mawar
• Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
.
🍃Limau Purut
• Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
.
🍃Daun Pudina
• Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
.
🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
.
Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
.
Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
.
📲+6012-7906601
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
    .
    Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
    .
    🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
    .
    🍃Garam Bukit
    • Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
    .
    🍃Bunga Mawar
    • Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
    .
    🍃Limau Purut
    • Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
    .
    🍃Daun Pudina
    • Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
    .
    🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
    .
    Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
    .
    Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
    Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
    .
    📲+6012-7906601

  •  3  1  27 September, 2019
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
.
Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
.
🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
.
🍃Garam Bukit
• Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
.
🍃Bunga Mawar
• Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
.
🍃Limau Purut
• Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
.
🍃Daun Pudina
• Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
.
🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
.
Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
.
Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
.
📲+6012-7906601
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
    .
    Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
    .
    🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
    .
    🍃Garam Bukit
    • Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
    .
    🍃Bunga Mawar
    • Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
    .
    🍃Limau Purut
    • Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
    .
    🍃Daun Pudina
    • Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
    .
    🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
    .
    Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
    .
    Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
    Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
    .
    📲+6012-7906601

  •  3  1  27 September, 2019
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
.
Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
.
🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
.
🍃Garam Bukit
• Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
.
🍃Bunga Mawar
• Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
.
🍃Limau Purut
• Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
.
🍃Daun Pudina
• Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
.
🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
.
Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
.
Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
.
📲+6012-7906601
  • KENALI PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA SELAIN DAUN BIDARA!
    .
    Mengandungi 7 Herba Utama. Seperti yang kita sedia maklum khasiat Daun Bidara adaah untuk mengelakkan gangguan jin, dan sebagai antiseptik. Jarang orang nak beri info tentang herba lain dan fungsi herba-herba ni adalah :
    .
    🍃Gelam Wangi • atau dikenali dengan nama Tea Tree sebagai anti kulat dan anti bakteria.
    .
    🍃Garam Bukit
    • Membantu menghilangkan segala sifat-sifat negatif dan memggantikan dengan aura positif. Menjadikan anda lebih yakin, positif dan lebih rajin.
    .
    🍃Bunga Mawar
    • Efek menenangkan, dari aroma mawar. Menaikkan seri dan mencerahkan kulit.
    .
    🍃Limau Purut
    • Aroma yang dapat mengembalikan kesegaran dan keletihan badan. Limau purut juga dapat menghaluskan kulit.
    .
    🍃Daun Pudina
    • Antiseptik, Antiviral, Antiparasit. Menghilangkan lenguh-lenguh badan. Menajamkan fokus.
    .
    🍃Walnut • Melembapkan kulit, Anti Radang dan menghalang kulit daripada pencemaran atau kerosakkan UV. Menghilangkan jerawat.
    .
    Hebatkan manfaat asas herba-herba dalam mandian bidara ni. Jika dikupas lebih banyak manfaat lagi.
    .
    Jom dapatkan manfaat 7 herba ini dengan Teena ready stock! .
    Sesuai digunakan seisi keluarga RM25.00 untuk 500ml.
    .
    📲+6012-7906601

  •  2  2  27 September, 2019
  • #repost @aslegacypuchongselangor
・・・
TOMPOK KURAP HILANG!!
.
Alhamdulillah dan tahniah kepada pengguna Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba daripada As Legacy ni💖. .
Tak salah mencuba daripada hanya duduk tanpa usaha apa-apa kan?
.
Kandungan 7 Herba yang bagus dalam ni bukan sahaja boleh menghalang gangguan makhluk halus tapi ..
.
✅Melembapkan kulit
✅Mencerahkan kulit
✅Meningkatkan aura positif
✅Merawat masalah kulit seperti kegatalan, dan sebagainya
✅Sesuai digunakan ketika demam atau demam campak
✅Boleh digunakan dari kanak-kanak hingga warga emas
✅Menghilangkan bau badan
dan banyak lagi khasiat
.
Lagi Best kalau guna bersama Losyen Badan Jamshir Bidara selepas mandi tau!
.
Double Protection dari sinaran UV, dan masalah seperti diatas disamping mendapat khasiat ayurveda melembapkan dan mencantikkan kulit.
.
Cuba swipe gambar tengok hasil penggunaan Losyen Badan Jamshir Bidara dan kegunaannya ☝🏻☝🏻
.
Harga sangat berpatutan dan mampu milik:

1. Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba RM25.00

2. Losyen Badan Jamshir Bidara RM39.90
.
Dapatkan set combo dengan Free Pos/Free Cod dan Free Gift .
📲Whatsapp Teena 💖+6012-7906601
  • #repost @aslegacypuchongselangor
    ・・・
    TOMPOK KURAP HILANG!!
    .
    Alhamdulillah dan tahniah kepada pengguna Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba daripada As Legacy ni💖. .
    Tak salah mencuba daripada hanya duduk tanpa usaha apa-apa kan?
    .
    Kandungan 7 Herba yang bagus dalam ni bukan sahaja boleh menghalang gangguan makhluk halus tapi ..
    .
    ✅Melembapkan kulit
    ✅Mencerahkan kulit
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Merawat masalah kulit seperti kegatalan, dan sebagainya
    ✅Sesuai digunakan ketika demam atau demam campak
    ✅Boleh digunakan dari kanak-kanak hingga warga emas
    ✅Menghilangkan bau badan
    dan banyak lagi khasiat
    .
    Lagi Best kalau guna bersama Losyen Badan Jamshir Bidara selepas mandi tau!
    .
    Double Protection dari sinaran UV, dan masalah seperti diatas disamping mendapat khasiat ayurveda melembapkan dan mencantikkan kulit.
    .
    Cuba swipe gambar tengok hasil penggunaan Losyen Badan Jamshir Bidara dan kegunaannya ☝🏻☝🏻
    .
    Harga sangat berpatutan dan mampu milik:

    1. Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba RM25.00

    2. Losyen Badan Jamshir Bidara RM39.90
    .
    Dapatkan set combo dengan Free Pos/Free Cod dan Free Gift .
    📲Whatsapp Teena 💖+6012-7906601

  •  1  1  6 September, 2019
  • TOMPOK KURAP HILANG!!
.
Alhamdulillah dan tahniah kepada pengguna Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba daripada As Legacy ni💖. .
Tak salah mencuba daripada hanya duduk tanpa usaha apa-apa kan?
.
Kandungan 7 Herba yang bagus dalam ni bukan sahaja boleh menghalang gangguan makhluk halus tapi ..
.
✅Melembapkan kulit
✅Mencerahkan kulit
✅Meningkatkan aura positif
✅Merawat masalah kulit seperti kegatalan, dan sebagainya
✅Sesuai digunakan ketika demam atau demam campak
✅Boleh digunakan dari kanak-kanak hingga warga emas
✅Menghilangkan bau badan
dan banyak lagi khasiat
.
Lagi Best kalau guna bersama Losyen Badan Jamshir Bidara selepas mandi tau!
.
Double Protection dari sinaran UV, dan masalah seperti diatas disamping mendapat khasiat ayurveda melembapkan dan mencantikkan kulit.
.
Cuba swipe gambar tengok hasil penggunaan Losyen Badan Jamshir Bidara dan kegunaannya ☝🏻☝🏻
.
Harga sangat berpatutan dan mampu milik:

1. Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba RM25.00

2. Losyen Badan Jamshir Bidara RM39.90
.
Dapatkan set combo dengan Free Pos/Free Cod dan Free Gift .
📲Whatsapp Teena 💖+6012-7906601
  • TOMPOK KURAP HILANG!!
    .
    Alhamdulillah dan tahniah kepada pengguna Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba daripada As Legacy ni💖. .
    Tak salah mencuba daripada hanya duduk tanpa usaha apa-apa kan?
    .
    Kandungan 7 Herba yang bagus dalam ni bukan sahaja boleh menghalang gangguan makhluk halus tapi ..
    .
    ✅Melembapkan kulit
    ✅Mencerahkan kulit
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Merawat masalah kulit seperti kegatalan, dan sebagainya
    ✅Sesuai digunakan ketika demam atau demam campak
    ✅Boleh digunakan dari kanak-kanak hingga warga emas
    ✅Menghilangkan bau badan
    dan banyak lagi khasiat
    .
    Lagi Best kalau guna bersama Losyen Badan Jamshir Bidara selepas mandi tau!
    .
    Double Protection dari sinaran UV, dan masalah seperti diatas disamping mendapat khasiat ayurveda melembapkan dan mencantikkan kulit.
    .
    Cuba swipe gambar tengok hasil penggunaan Losyen Badan Jamshir Bidara dan kegunaannya ☝🏻☝🏻
    .
    Harga sangat berpatutan dan mampu milik:

    1. Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba RM25.00

    2. Losyen Badan Jamshir Bidara RM39.90
    .
    Dapatkan set combo dengan Free Pos/Free Cod dan Free Gift .
    📲Whatsapp Teena 💖+6012-7906601

  •  2  1  6 September, 2019
  • Produk terbaru dari AS Legacy iaitu Capture Youth Bee Venom 🤩🤩
.
Produk ini diperbuat daripada 100% bahan organik yg mengandungi :
.
✔️Sengat lebah
✔️Serbuk mutiara
✔️Madu
✔️Collagen
✔️Vitamin C dan B3
.
Produk Capture Youth Bee Venom bukanlah produk pemutih, tetapi ianya fokus kepada merawat kulit bermasalah seperti :
.
✔️Jeragat
✔️Kulit Gelap Kusam
✔️Sunburn
✔️Kulit Berparut
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Nipis
.
Paling pentingggg, jgn risau kerana produk ini tidak akan menyebabkan kulit menggelupas dgn penggunaan konsisten 🤩🤩😍💯
.
Jom rawat masalah kulit yg selama ini menjadi kerisauan remaja dan juga yg berusia 😘
.
Lelaki dan perempuan boleh pakai produk ini ya 😉😉
.
Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
.
FREE POSTAGE 😍😍
.
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • Produk terbaru dari AS Legacy iaitu Capture Youth Bee Venom 🤩🤩
    .
    Produk ini diperbuat daripada 100% bahan organik yg mengandungi :
    .
    ✔️Sengat lebah
    ✔️Serbuk mutiara
    ✔️Madu
    ✔️Collagen
    ✔️Vitamin C dan B3
    .
    Produk Capture Youth Bee Venom bukanlah produk pemutih, tetapi ianya fokus kepada merawat kulit bermasalah seperti :
    .
    ✔️Jeragat
    ✔️Kulit Gelap Kusam
    ✔️Sunburn
    ✔️Kulit Berparut
    ✔️Kulit Berminyak
    ✔️Kulit Kering
    ✔️Kulit Nipis
    .
    Paling pentingggg, jgn risau kerana produk ini tidak akan menyebabkan kulit menggelupas dgn penggunaan konsisten 🤩🤩😍💯
    .
    Jom rawat masalah kulit yg selama ini menjadi kerisauan remaja dan juga yg berusia 😘
    .
    Lelaki dan perempuan boleh pakai produk ini ya 😉😉
    .
    Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
    .
    FREE POSTAGE 😍😍
    .
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  8  0  27 August, 2019
  • Jom segarkan diri dengan Gel Mandian Bidara 7 Herba ❤️
.

KANAK2 YANG SELALU MENANGIS SETIAP MALAM ‼️ BADAN BERBAU HAPAK‼️‼️ ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼️ GANGGUAN MAKHLUK HALUS‼️ SUSAH TIDUR MALAM‼️ .
.
.
MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH😊 .
.
.
Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱 
Syukur..Alhamdulillah.. .
.
-Masalah bau badan?
-Bau badan tengik?
-Busuk?
-Ketiak mashamm?
-Ada gangguan dalaman jin halus?
-Boleh digunakan ketika mandi hadas
-Daki berkerak hitam?
.
Siapa belum tahu khasiat daun Bidara?
.
Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar.
.
Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan sangat2 highly recommend ✔️✔️✔️
.
.
Kita usaha insyaAllah, Allah s.w.t sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni ❗️
.
Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk berkualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang ‼️
.
RM25 SAHAJA 😍😍
.

Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
.
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • Jom segarkan diri dengan Gel Mandian Bidara 7 Herba ❤️
    .

    KANAK2 YANG SELALU MENANGIS SETIAP MALAM ‼️ BADAN BERBAU HAPAK‼️‼️ ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼️ GANGGUAN MAKHLUK HALUS‼️ SUSAH TIDUR MALAM‼️ .
    .
    .
    MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH😊 .
    .
    .
    Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱
    Syukur..Alhamdulillah.. .
    .
    -Masalah bau badan?
    -Bau badan tengik?
    -Busuk?
    -Ketiak mashamm?
    -Ada gangguan dalaman jin halus?
    -Boleh digunakan ketika mandi hadas
    -Daki berkerak hitam?
    .
    Siapa belum tahu khasiat daun Bidara?
    .
    Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar.
    .
    Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan sangat2 highly recommend ✔️✔️✔️
    .
    .
    Kita usaha insyaAllah, Allah s.w.t sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni ❗️
    .
    Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk berkualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang ‼️
    .
    RM25 SAHAJA 😍😍
    .

    Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
    .
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  1  0  21 August, 2019
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
.
Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
.
Sejenis badan berbau pun boleh cuba hilangkan bau badan dan kekal segar setiap hari 😍
.
Anak kuat menangis ke meragam , atau badan rasa berat malas ke, boleh cuba mandi dgn mandian bidara ni ‼️‼️
.
Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
Kita ikhtiar dan USAHA insyaAllah Allah sembuhkan
.
Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
.
Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
.

HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
RM25 SAHAJA
.
COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
.

Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
.
#codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy 
#aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
    .
    Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
    .
    Sejenis badan berbau pun boleh cuba hilangkan bau badan dan kekal segar setiap hari 😍
    .
    Anak kuat menangis ke meragam , atau badan rasa berat malas ke, boleh cuba mandi dgn mandian bidara ni ‼️‼️
    .
    Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
    Kita ikhtiar dan USAHA insyaAllah Allah sembuhkan
    .
    Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
    .
    Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
    .

    HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
    RM25 SAHAJA
    .
    COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
    .

    Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
    .
    #codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy
    #aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba

  •  4  0  5 August, 2019
  • Rasa gelisah tak menentu, kadang-kadang tu pulak rasa emosi tak stabil tanpa sebab..stressnya!

Pernah dengar produk Gel Mandian Bidara  Ye produk ni memang sesuai kalau anda ada masalah-masalah diatas. InshaAllah boleh sembuh. 
Berusaha dan tawakkal, pasti berjaya.

Jom dapatkan sekarang!
WHATSAPP 0102762069.
.
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan - #regrann
  • Rasa gelisah tak menentu, kadang-kadang tu pulak rasa emosi tak stabil tanpa sebab..stressnya!

    Pernah dengar produk Gel Mandian Bidara Ye produk ni memang sesuai kalau anda ada masalah-masalah diatas. InshaAllah boleh sembuh.
    Berusaha dan tawakkal, pasti berjaya.

    Jom dapatkan sekarang!
    WHATSAPP 0102762069.
    .
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan - #regrann

  •  3  0  4 August, 2019
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
Penat??😩
Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
.
Perlukan ketenangan?? .
Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
Anak lemah semangat,  kerap menangis,  tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit,  lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
.
MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
.
Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
Kebaikan daun bidara:
.
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari
.
Cara Penggunaan Gel Mandian :
.
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
.
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
.
Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
    Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
    Penat??😩
    Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
    .
    Perlukan ketenangan?? .
    Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
    Anak lemah semangat, kerap menangis, tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit, lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
    .
    MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
    .
    Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
    Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
    🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
    Kebaikan daun bidara:
    .
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari
    .
    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    .
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
    🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
    .
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
    .
    Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  7  0  26 June, 2019
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
Penat??😩
Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
.
Perlukan ketenangan?? .
Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
Anak lemah semangat,  kerap menangis,  tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit,  lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
.
MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
.
Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
Kebaikan daun bidara:
.
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari
.
Cara Penggunaan Gel Mandian :
.
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
.
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
.
Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
    Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
    Penat??😩
    Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
    .
    Perlukan ketenangan?? .
    Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
    Anak lemah semangat, kerap menangis, tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit, lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
    .
    MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
    .
    Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
    Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
    🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
    Kebaikan daun bidara:
    .
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari
    .
    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    .
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
    🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
    .
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
    .
    Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  2  0  26 June, 2019
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
Penat??😩
Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
.
Perlukan ketenangan?? .
Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
Anak lemah semangat,  kerap menangis,  tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit,  lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
.
MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
.
Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
Kebaikan daun bidara:
.
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari
.
Cara Penggunaan Gel Mandian :
.
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
.
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
.
Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • *FEEDBACK GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
    Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
    Penat??😩
    Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
    .
    Perlukan ketenangan?? .
    Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
    Anak lemah semangat, kerap menangis, tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit, lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
    .
    MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
    .
    Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
    Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
    🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
    Kebaikan daun bidara:
    .
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari
    .
    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    .
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
    🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
    .
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
    .
    Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #mandianbidarakubangkerian #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gelbidarabachok #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  3  0  26 June, 2019
  • *GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
Penat??😩
Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
.
Perlukan ketenangan?? .
Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
Anak lemah semangat,  kerap menangis,  tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit,  lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
.
MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
.
Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
Kebaikan daun bidara:
.
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari
.
Cara Penggunaan Gel Mandian :
.
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
.
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
.
Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • *GEL MANDIAN BIDARA* BY DATO ALIFF SYUKRI .
    Inginkan sesuatu yg FRESH?? WANGI?? Anda perlukan AURA POSITIF?? Serta buleh MENCERAHKN KULIT?? Dan dalam masa yang sama mampu MERAWAT masalah2 berkaitan sihir?? Saraf?? Stress??😤
    Penat??😩
    Sakit2 badan??😲 Susah tidur malam??😴
    .
    Perlukan ketenangan?? .
    Gel Mandian BIDARA as.legacy boleh mencerahkan kulit, scrub, Panau, kurap semua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makhluk halus.. .
    Anak lemah semangat, kerap menangis, tido pun tak lena, macam mana ni susah hati, Bukan sahaja anak kecil tetapi kita yang dewasa ni pun kerap sakit-sakit, lemah semangat dan emosi pun kadang terganggu juga , selalu stress 😞
    .
    MANDIAN BIDARA sesuai di gunakan untuk seisi Keluarga 👪 👍
    .
    Jom amalkan Gel Mandian BIDARA As Legacy. Insya Allah banyak khasiat di dalam Al Quran pun berulang2 kali disebut. .
    Ini laa pilihan yg bijak♥ 1001 khasiat terkandung dlm jel mandian bidara dr AS LEGACY DATO ALIF SYUKRI .. .
    🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA🌿 .
    Kebaikan daun bidara:
    .
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari
    .
    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    .
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang dgn air dingin supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. .
    🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara
    .
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy.
    .
    Berminat sila tekan link wasap di bio 😉 atau wasap ke 0105754398
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #aslegacykotabharu #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #bidarashowergel #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #mandianbidaraaura7herba #showergelbidara #perubatanislam #aslegacykelantan #aslegacyhanakelantan #gelbidarakelantan #mandianbidaraaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  3  0  26 June, 2019
  • Alhamdulillah.
.
Haritu cod pada regular customer dan alhamdulillah seronok dgr dia bercerita tentang kebaikan Gel Bidara ni sendiri 🤩
.
Katanya, anak2 suka sgt mandi pakai Gel Bidara ni ❗️
.
Sental2 badan dgn scrub2 tu bukan main tau 🙈
.
Lepas mandi, badan anak2 smooth, licin dan lembut je, tu effect paling best 😍
.
Sejak pakai Gel Bidara ni, badan pun semakin ringan katanya 🤗
.
Bukan susah nk dapat kesan yg sama 🔥🔥
.
Dengan hanya Rm25, anda mampu memiliki Gel Bidara dan merawat diri dari anda insyaAllah 😊
.
.
Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
.
POSTAGE SETIAP HARI 🤗
.

KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • Alhamdulillah.
    .
    Haritu cod pada regular customer dan alhamdulillah seronok dgr dia bercerita tentang kebaikan Gel Bidara ni sendiri 🤩
    .
    Katanya, anak2 suka sgt mandi pakai Gel Bidara ni ❗️
    .
    Sental2 badan dgn scrub2 tu bukan main tau 🙈
    .
    Lepas mandi, badan anak2 smooth, licin dan lembut je, tu effect paling best 😍
    .
    Sejak pakai Gel Bidara ni, badan pun semakin ringan katanya 🤗
    .
    Bukan susah nk dapat kesan yg sama 🔥🔥
    .
    Dengan hanya Rm25, anda mampu memiliki Gel Bidara dan merawat diri dari anda insyaAllah 😊
    .
    .
    Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
    .
    POSTAGE SETIAP HARI 🤗
    .

    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  6  0  21 June, 2019
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
.
Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
.
Sejenis badan berbau pun boleh cuba hilangkan bau badan dan kekal segar setiap hari 😍
.
Anak kuat menangis ke meragam , atau badan rasa berat malas ke, boleh cuba mandi dgn mandian bidara ni ‼️‼️
.
Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
Kita ikhtiar dan USAHA insyaAllah Allah sembuhkan
.
Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
.
Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
.

HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
RM25 SAHAJA
.
COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
.

Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
.
#codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy 
#aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
    .
    Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
    .
    Sejenis badan berbau pun boleh cuba hilangkan bau badan dan kekal segar setiap hari 😍
    .
    Anak kuat menangis ke meragam , atau badan rasa berat malas ke, boleh cuba mandi dgn mandian bidara ni ‼️‼️
    .
    Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
    Kita ikhtiar dan USAHA insyaAllah Allah sembuhkan
    .
    Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
    .
    Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
    .

    HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
    RM25 SAHAJA
    .
    COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
    .

    Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
    .
    #codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy
    #aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba

  •  14  2  22 May, 2019
  • Cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak??
.
mandian bidara @as.legacymalaysia_official boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus..
.
HARGA MAMPU MILIK rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan
  • Cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak??
    .
    mandian bidara @as.legacymalaysia_official boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus..
    .
    HARGA MAMPU MILIK rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
    .
    kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan

  •  3  2  19 May, 2019
  • Wow seronoknya Dato’ Aliff mandi dengan menggunakan Gel Mandian Bidara 7 Herba dari @as.legacymalaysia_official .. cuba korang zoom apa ada dlam botol tuu?? ni botol baru...
.
Siapa dah cuba plz share pengalaman korang boleh tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia_official boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus...
.
HARGA MAMPU MILIK RM25 siapa nak beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan
  • Wow seronoknya Dato’ Aliff mandi dengan menggunakan Gel Mandian Bidara 7 Herba dari @as.legacymalaysia_official .. cuba korang zoom apa ada dlam botol tuu?? ni botol baru...
    .
    Siapa dah cuba plz share pengalaman korang boleh tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia_official boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus...
    .
    HARGA MAMPU MILIK RM25 siapa nak beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
    .
    kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #teamlyndaaslegacy #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah #kejayaantanpabatasan

  •  19  4  19 May, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA, AS LEGACY antara MANFAATNYA: ✔️Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan)
✔️Menghilangkan stress, panik dan (berdebar-  debar)
✔️Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah
✔️Menghindarkan gangguan mistik (anak kecil/dewasa)
✔️Anak kecil/ baby yg sering meragam/menangis malam
✔️Untuk mereka yang sering berjalan jauh (travelling)
✔️Membangkitkan semangat positif (sering gemuruh, negative, takut) 🌿Pati mandian ini diperbuat dari Pohon Bidara dan ekstrak 7 jenis bunga. 🌷Sebelum guna selawat dan niat..Insyallah berkesan dengan izin Allah .
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah  #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanislam  #mandianbidara #bidarapenawarsihir #perubatanislam #hiking #mandianbidaracheras #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #fashasandha #sayajualmurah
#teamaireen
  • GEL MANDIAN BIDARA, AS LEGACY antara MANFAATNYA: ✔️Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan)
    ✔️Menghilangkan stress, panik dan (berdebar- debar)
    ✔️Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah
    ✔️Menghindarkan gangguan mistik (anak kecil/dewasa)
    ✔️Anak kecil/ baby yg sering meragam/menangis malam
    ✔️Untuk mereka yang sering berjalan jauh (travelling)
    ✔️Membangkitkan semangat positif (sering gemuruh, negative, takut) 🌿Pati mandian ini diperbuat dari Pohon Bidara dan ekstrak 7 jenis bunga. 🌷Sebelum guna selawat dan niat..Insyallah berkesan dengan izin Allah .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanislam #mandianbidara #bidarapenawarsihir #perubatanislam #hiking #mandianbidaracheras #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #fashasandha #sayajualmurah
    #teamaireen

  •  11  2  22 April, 2019

Top #feedbackgelmandianbidaraaura7herba Posts

  • COMING SOON
. 
Tadaaaaaa! Ini lah produk yang bakal memasuki pasaran #aslegacymalaysia pada January 2019!
. 
Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! . 
PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang .
PUFFY SMOOCH Ini juga sangat mudah untuk di pakai, just press and apply on your lips 💋
. 
Siapa excited angkat tangan!!!!! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • COMING SOON
    .
    Tadaaaaaa! Ini lah produk yang bakal memasuki pasaran #aslegacymalaysia pada January 2019!
    .
    Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini texturenya matte tapiiiii dia tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda! .
    PUFFY SMOOCH mempunyai 3 pilihan warna ia itu Merah untuk makan malam yang SEDUCTIVE 😍 NAKED 🤤 ialah warna Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila bila masa dan DEARLY 🥰ia itu warna MerahJambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang .
    PUFFY SMOOCH Ini juga sangat mudah untuk di pakai, just press and apply on your lips 💋
    .
    Siapa excited angkat tangan!!!!! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  0  0  11 January, 2019
  • SESUAI BUAT ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼, GANGGUAN MAKHLUK HALUS‼ ,SUSAH TIDUR MALAM‼ 
MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH 
Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱 
Syukur..Alhamdulillah.. Masalah bau badan? Bau badan tengik? Busuk? Ketiak mashamm? Ada gangguan dalaman jin halus? Daki berkerak hitam? .
.
Siapa belom tahu khasiat daun Bidara? Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar. Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan sangat2 highly recommend ✔✔✔
.
.
Kita usaha inshaAllah Allah sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni
.
Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk kualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang. .
.
. Dah byk testimoni terbukti berkesan, Alhamdulillah 😊
.
Utk respon yg sgt laju, klik link di bio atau DM sahaja di ig @as.legacyipohklebang 🥰
.

#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • SESUAI BUAT ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼, GANGGUAN MAKHLUK HALUS‼ ,SUSAH TIDUR MALAM‼
    MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH
    Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱
    Syukur..Alhamdulillah.. Masalah bau badan? Bau badan tengik? Busuk? Ketiak mashamm? Ada gangguan dalaman jin halus? Daki berkerak hitam? .
    .
    Siapa belom tahu khasiat daun Bidara? Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar. Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan sangat2 highly recommend ✔✔✔
    .
    .
    Kita usaha inshaAllah Allah sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni
    .
    Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk kualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang. .
    .
    . Dah byk testimoni terbukti berkesan, Alhamdulillah 😊
    .
    Utk respon yg sgt laju, klik link di bio atau DM sahaja di ig @as.legacyipohklebang 🥰
    .

    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  16  2  5 January, 2019
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
.
Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
.
Anak kuat menangis ke meragam ke. Or badan rasa berat malas ke kan
.
Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
Kita ikhtiar dan USAHA inshaAllah Allah sembuhkan
.
Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
.
Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
.

HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
RM25 SAHAJA
.
COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
.

Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
.
#codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy 
#aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
    .
    Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
    .
    Anak kuat menangis ke meragam ke. Or badan rasa berat malas ke kan
    .
    Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
    Kita ikhtiar dan USAHA inshaAllah Allah sembuhkan
    .
    Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
    .
    Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
    .

    HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
    RM25 SAHAJA
    .
    COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
    .

    Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
    .
    #codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy
    #aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba

  •  19  2  20 February, 2019
  • Alhamdulillah.
.
Semalam Cod pada regular customer dan alhamdulillah seronok dgr dia bercerita tentang kebaikan Gel Bidara ni sendiri 🤩
.
Katanya, anak2 suka sgt mandi pakai Gel Bidara ni ❗️
.
Sental2 badan dgn scrub2 tu bukan main tau 🙈
.
Lepas mandi, badan anak2 smooth, licin dan lembut je, tu effect paling best 😍
.
Sejak pakai Gel Bidara ni, badan pun semakin ringan katanya 🤗
.
Bukan susah nk dapat kesan yg sama 🔥🔥
.
Dengan hanya Rm25, anda mampu memiliki Gel Bidara dan merawat diri dari anda insyaAllah 😊
.
.
Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
.
POSTAGE SETIAP HARI 🤗
.

KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • Alhamdulillah.
    .
    Semalam Cod pada regular customer dan alhamdulillah seronok dgr dia bercerita tentang kebaikan Gel Bidara ni sendiri 🤩
    .
    Katanya, anak2 suka sgt mandi pakai Gel Bidara ni ❗️
    .
    Sental2 badan dgn scrub2 tu bukan main tau 🙈
    .
    Lepas mandi, badan anak2 smooth, licin dan lembut je, tu effect paling best 😍
    .
    Sejak pakai Gel Bidara ni, badan pun semakin ringan katanya 🤗
    .
    Bukan susah nk dapat kesan yg sama 🔥🔥
    .
    Dengan hanya Rm25, anda mampu memiliki Gel Bidara dan merawat diri dari anda insyaAllah 😊
    .
    .
    Cod seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ❗️‼️
    .
    POSTAGE SETIAP HARI 🤗
    .

    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    KLIK LINK DI BIO ATAU DM 📲
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  23  1  30 January, 2019
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
.
Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
.
Anak kuat menangis ke meragam ke. Or badan rasa berat malas ke kan
.
Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
Kita ikhtiar dan USAHA inshaAllah Allah sembuhkan
.
Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
.
Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
.

HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
RM25 SAHAJA
.
COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
.

Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
.
#codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy 
#aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba
  • Fresh je pakai gel mandian bidara ni 🤩❗️
    .
    Alhamdullilah 🤲🏻 kalau rasa ada gangguan elok lah pakai gel mandian ni‼️
    .
    Anak kuat menangis ke meragam ke. Or badan rasa berat malas ke kan
    .
    Sebab bidara ni memang bagus dalam perubatan Islam. .
    Kita ikhtiar dan USAHA inshaAllah Allah sembuhkan
    .
    Kadang2 otak kita tu asyik fikir negatif je sbb terlampau dipenuhi aura negatif, insyaAllah aura positif dpt dikembalikan dgn penggunaan konsisten gel bidara ni 🤗
    .
    Yang susah nk tidur malam tu, boleh cuba mandian ni, insyaAllah berkesan dan mampu membantu anda utk tidur
    .

    HARGA TERSANGAT MAMPU MILIK😍
    RM25 SAHAJA
    .
    COD seluruh Ipoh, Batu Gajah, Tronoh dan Seri Iskandar ‼️
    .

    Klik link di bio atau DM iols selaju2nya utk sebarang pertanyaan 😉
    .
    #codipohperak #codaslegacy #codmandianbidara #shahidadherbs #aliffsyukri #aslegacyterengganu #aslegacy
    #aslegacykuantan #aslegacyperak #murah#produkviral2019 #promosi #terlajaklaris #terengganu #viral #mandianbidara #teamlyndaaslegacy #feedbackgelmandianbidaraaura7herba

  •  20  1  20 January, 2019
  • UOLLS TAKNAK KE PERUBAHAN KAT UOLLSSS TAHUN BARU 2019 NI ⁉️⁉️ .

Jom dapatkan sekarang produk laku larissss ni ‼️‼️ Produk AS Legacy keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni sangat2 membantu dlm masalah yang uolls hadapi sekarang ni😱 ✔️macam mane nak kurus 🤷🏻‍♀️⁉️
✔️macam mane nak kempis perut yg buncit 🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak diet tahan nafsu makan 🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak hilangkan keputihan uolls🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak hilangkan parut,luka,kudis buta,ruam,gigitan nyamuk 🤷🏻‍♀️⁉️
✔️macam mane nak hilangkan bau badan yang hanyir 🤷🏻‍♀️⁉️
✔️macam mane nak jauh dari gangguan iblis makhluk halus 🤷🏻‍♀️⁉️ .

Kini uolls jangan risau lagi 🤗 kerana produk AS Legacy ni dapat membantu uolls menyelesaikan masalah anda 🤫
. ❤️AS.Legacy ❤️ 🌸Bizzi Body 🌸Harumnita
🌸Gel Mandian Bidara 7 Herba
🌸Krim Eczema Melalueca .

Yang Pentingnya Lulus KKM 💯‼️ Jom Dapatkan Sekarang 😊
.
Klik link di bio atau DM sis laju hokay ☺️
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • UOLLS TAKNAK KE PERUBAHAN KAT UOLLSSS TAHUN BARU 2019 NI ⁉️⁉️ .

    Jom dapatkan sekarang produk laku larissss ni ‼️‼️ Produk AS Legacy keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni sangat2 membantu dlm masalah yang uolls hadapi sekarang ni😱 ✔️macam mane nak kurus 🤷🏻‍♀️⁉️
    ✔️macam mane nak kempis perut yg buncit 🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak diet tahan nafsu makan 🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak hilangkan keputihan uolls🤷🏻‍♀️⁉️ ✔️macam mane nak hilangkan parut,luka,kudis buta,ruam,gigitan nyamuk 🤷🏻‍♀️⁉️
    ✔️macam mane nak hilangkan bau badan yang hanyir 🤷🏻‍♀️⁉️
    ✔️macam mane nak jauh dari gangguan iblis makhluk halus 🤷🏻‍♀️⁉️ .

    Kini uolls jangan risau lagi 🤗 kerana produk AS Legacy ni dapat membantu uolls menyelesaikan masalah anda 🤫
    . ❤️AS.Legacy ❤️ 🌸Bizzi Body 🌸Harumnita
    🌸Gel Mandian Bidara 7 Herba
    🌸Krim Eczema Melalueca .

    Yang Pentingnya Lulus KKM 💯‼️ Jom Dapatkan Sekarang 😊
    .
    Klik link di bio atau DM sis laju hokay ☺️
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  18  1  15 January, 2019
  • SESUAI BUAT ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼️‼️GANGGUAN MAKHLUK HALUS ❗️‼️
SUSAH TIDUR MALAM ❗️‼️
MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH 
Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱
.
Syukur..Alhamdulillah.. Masalah bau badan? Bau badan tengik? Busuk? Ketiak mashamm? Ada gangguan dalaman jin halus? Daki berkerak hitam? .
.
Siapa belom tahu khasiat daun Bidara ⁉️
.
Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar. Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan dan sangat2 highly recommend ✔✔✔
.
.
Kita usaha insyaAllah Allah sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni
.
Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk kualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang. .
.

Klik je link di bio atau uols DM zis selajunya 🤩
.
Nak COD ⁉️ Seluruh Ipoh iols cover tau 💋💋
.
Rm25 Sahaja utk 500ml, berbaloi kan ⁉️🔥🔥🔥🔥
.
#gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah
  • SESUAI BUAT ORANG YANG LEMAH SEMANGAT ‼️‼️GANGGUAN MAKHLUK HALUS ❗️‼️
    SUSAH TIDUR MALAM ❗️‼️
    MUJARAB DENGAN IZIN ALLAH INSYAALLAH
    Ramai dah yang dapatkan Gel Mandian Bidara🌱
    .
    Syukur..Alhamdulillah.. Masalah bau badan? Bau badan tengik? Busuk? Ketiak mashamm? Ada gangguan dalaman jin halus? Daki berkerak hitam? .
    .
    Siapa belom tahu khasiat daun Bidara ⁉️
    .
    Ok sebenarnye daun bidara ni memang banyak khasiat dalam perubatan Islam lah orang guna so basically boleh buang2 perkara2 camtu dalam tubuh badan kite tanpa kite sedar. Dalam masa yang sama mandian ni juga wangi! Sesuai digunakan dan sangat2 highly recommend ✔✔✔
    .
    .
    Kita usaha insyaAllah Allah sembuhkan dengan iktiar Gel Mandian Bidara As Legacy ni
    .
    Stock terlajakkkk larissss sangat2 sebab produk kualiti hebat serious tak tipu ni bukan produk kilo produk timbang. .
    .

    Klik je link di bio atau uols DM zis selajunya 🤩
    .
    Nak COD ⁉️ Seluruh Ipoh iols cover tau 💋💋
    .
    Rm25 Sahaja utk 500ml, berbaloi kan ⁉️🔥🔥🔥🔥
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #feedbackgelmandianbidaraaura7herba #ruqyah #terapiruqyah #penawar #gangguanjin #rawatanislam #bidara #daunbidara #sabunbidara #gangguansihir #rawatanslam #bidara #mandianbidara #bidarapenawarsihir #sihir #santau #perubatanislam #hiking #aslegacyteamlynda #sawantangis #kerasukan #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bazarpaknil #sayajualmurah

  •  14  2  13 January, 2019