#feedbackbynrizzatismail Instagram Photos & Videos

feedbackbynrizzatismail - 970 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
24.6
average likes

Latest #feedbackbynrizzatismail Posts

  • Alhamdulillah terima kasih repeat lagi beli lipbalm caili cola , zati jual ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป meh grab, sementara stock masih ada ๐Ÿ”ฅ pm now for order๐Ÿ˜˜ #feedbackbynrizzatismail #cailicolalipbalm
  • Alhamdulillah terima kasih repeat lagi beli lipbalm caili cola , zati jual ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป meh grab, sementara stock masih ada ๐Ÿ”ฅ pm now for order๐Ÿ˜˜ #feedbackbynrizzatismail #cailicolalipbalm

  •  6  0  27 July, 2020

Top #feedbackbynrizzatismail Posts

  • Assalammualaikum๐ŸŒธ Minta maaf ya semua, zati minta tolong baca selama 2 minit sahaja dan fahamkan yang zati sampaikan. Zati ada peraturan baru ni, mulai sekarang sebarang order coklat import, ramen, bean bozzled atau yuran register untuk agent topup zati hanya beri masa untuk buat payment at least 2 HARI SAHAJA untuk mengelakkan backout customer. Sekiranya awak berdiam diri selepas 2 hari tersebut, zati akan menganggap awak sudah tidak berminat untuk beli barang zati dan tak berminat untuk join agent topup, tidak serius dan hanya sekadar main2. Jika ada masalah, tolong inform awal2. Sekurangnya kami sebagai seller ni boleh beri kelonggaran masa untuk melakukan pembayaran. Awak dah janji dengan seller dik, janji mesti ditepati. Jangan senyap seribu bahasa, jangan bagi zati ni tanya banyak kali dan zati tak ada masa nak tanya banyak kali benda yang sama. SEBAB apa tau?? AWAK MEMBERI HARAPAN PALSU dekat kami sebagai seller ni. Tolong jangan main2 benda macam ni, kami bukan layan awak sorang je dik. Tolong beri kerjasama. Kalau tidak berminat, boleh jujur dengan zati cakap terus terang โ€œSis, saya tidak berminatโ€ Mudah kan? Jadi, awak mudahkan kerja seller macam zati ni, InsyaAllah zati akan mudahkan kerja awak๐ŸŒธ You respect me, I wโ€™ll respect you๐Ÿ˜Š Terima kasih๐Ÿ˜Š #feedbackbynrizzatismail
  • Assalammualaikum๐ŸŒธ Minta maaf ya semua, zati minta tolong baca selama 2 minit sahaja dan fahamkan yang zati sampaikan. Zati ada peraturan baru ni, mulai sekarang sebarang order coklat import, ramen, bean bozzled atau yuran register untuk agent topup zati hanya beri masa untuk buat payment at least 2 HARI SAHAJA untuk mengelakkan backout customer. Sekiranya awak berdiam diri selepas 2 hari tersebut, zati akan menganggap awak sudah tidak berminat untuk beli barang zati dan tak berminat untuk join agent topup, tidak serius dan hanya sekadar main2. Jika ada masalah, tolong inform awal2. Sekurangnya kami sebagai seller ni boleh beri kelonggaran masa untuk melakukan pembayaran. Awak dah janji dengan seller dik, janji mesti ditepati. Jangan senyap seribu bahasa, jangan bagi zati ni tanya banyak kali dan zati tak ada masa nak tanya banyak kali benda yang sama. SEBAB apa tau?? AWAK MEMBERI HARAPAN PALSU dekat kami sebagai seller ni. Tolong jangan main2 benda macam ni, kami bukan layan awak sorang je dik. Tolong beri kerjasama. Kalau tidak berminat, boleh jujur dengan zati cakap terus terang โ€œSis, saya tidak berminatโ€ Mudah kan? Jadi, awak mudahkan kerja seller macam zati ni, InsyaAllah zati akan mudahkan kerja awak๐ŸŒธ You respect me, I wโ€™ll respect you๐Ÿ˜Š Terima kasih๐Ÿ˜Š #feedbackbynrizzatismail

  •  157  0  23 March, 2018
  • Assalammualaikum๐ŸŒธ Minta maaf ya semua, zati minta tolong baca selama 2 minit sahaja dan fahamkan yang zati sampaikan. Zati ada peraturan baru ni, mulai sekarang sebarang order coklat import, ramen, bean bozzled atau yuran register untuk agent topup zati hanya beri masa untuk buat payment at least 2 HARI SAHAJA untuk mengelakkan backout customer. Sekiranya awak berdiam diri selepas 2 hari tersebut, zati akan menganggap awak sudah tidak berminat untuk beli barang zati dan tak berminat untuk join agent topup, tidak serius dan hanya sekadar main2. Jika ada masalah, tolong inform awal2. Sekurangnya kami sebagai seller ni boleh beri kelonggaran masa untuk melakukan pembayaran. Awak dah janji dengan seller dik, janji mesti ditepati. Jangan senyap seribu bahasa, jangan bagi zati ni tanya banyak kali dan zati tak ada masa nak tanya banyak kali benda yang sama. SEBAB apa tau?? AWAK MEMBERI HARAPAN PALSU dekat kami sebagai seller ni. Tolong jangan main2 benda macam ni, kami bukan layan awak sorang je dik. Tolong beri kerjasama. Kalau tidak berminat, boleh jujur dengan zati cakap terus terang โ€œSis, saya tidak berminatโ€ Mudah kan? Jadi, awak mudahkan kerja seller macam zati ni, InsyaAllah zati akan mudahkan kerja awak๐ŸŒธ You respect me, I wโ€™ll respect you๐Ÿ˜Š Terima kasih๐Ÿ˜Š #feedbackbynrizzatismail
  • Assalammualaikum๐ŸŒธ Minta maaf ya semua, zati minta tolong baca selama 2 minit sahaja dan fahamkan yang zati sampaikan. Zati ada peraturan baru ni, mulai sekarang sebarang order coklat import, ramen, bean bozzled atau yuran register untuk agent topup zati hanya beri masa untuk buat payment at least 2 HARI SAHAJA untuk mengelakkan backout customer. Sekiranya awak berdiam diri selepas 2 hari tersebut, zati akan menganggap awak sudah tidak berminat untuk beli barang zati dan tak berminat untuk join agent topup, tidak serius dan hanya sekadar main2. Jika ada masalah, tolong inform awal2. Sekurangnya kami sebagai seller ni boleh beri kelonggaran masa untuk melakukan pembayaran. Awak dah janji dengan seller dik, janji mesti ditepati. Jangan senyap seribu bahasa, jangan bagi zati ni tanya banyak kali dan zati tak ada masa nak tanya banyak kali benda yang sama. SEBAB apa tau?? AWAK MEMBERI HARAPAN PALSU dekat kami sebagai seller ni. Tolong jangan main2 benda macam ni, kami bukan layan awak sorang je dik. Tolong beri kerjasama. Kalau tidak berminat, boleh jujur dengan zati cakap terus terang โ€œSis, saya tidak berminatโ€ Mudah kan? Jadi, awak mudahkan kerja seller macam zati ni, InsyaAllah zati akan mudahkan kerja awak๐ŸŒธ You respect me, I wโ€™ll respect you๐Ÿ˜Š Terima kasih๐Ÿ˜Š #feedbackbynrizzatismail

  •  126  0  11 March, 2018