#fattahanas Instagram Photos & Videos

fattahanas - 22.8k posts

Hashtag Popularity

125.5
average comments
18.4k
average likes

Latest #fattahanas Posts

  • πŸ’š Nazwa Plain Blouse πŸ’š
Code : AT1041
.
Material : CoSik
( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
.
Size :  34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
.
πŸ’š Depan : Zip sorok (9'') 
πŸ’š Tangan : cuff
πŸ’š Butang : Pergelangan Tangan (Boleh Buka)
πŸ’š Wudhu' friendly
πŸ’š Breastfeed friendly
πŸ’š Berat : 280 gram +/-
πŸ’š Model Tinggi : 162cm (Size 36)
.
Harga πŸ‘‰ RM 59
Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
.
#ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop
  • πŸ’š Nazwa Plain Blouse πŸ’š
    Code : AT1041
    .
    Material : CoSik
    ( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
    .
    Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
    .
    πŸ’š Depan : Zip sorok (9'')
    πŸ’š Tangan : cuff
    πŸ’š Butang : Pergelangan Tangan (Boleh Buka)
    πŸ’š Wudhu' friendly
    πŸ’š Breastfeed friendly
    πŸ’š Berat : 280 gram +/-
    πŸ’š Model Tinggi : 162cm (Size 36)
    .
    Harga πŸ‘‰ RM 59
    Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop

  •  11  4  1 hour ago
  • sabar ye sayang.. geng, orang yg pernah buat korang senyum sorang sorang tengah merana bila sakit tu datang menyerang..papa tahu bila sakit tu serang , memang sakit lah jugak.. kita ikhtiar pelan pelan.. satu satu.. nak campur semua nak buat karang anas jadi superman pulak.. boleh keluar laser kt mate.. tak yah.. abis jahanam bangunan2 masa lawan dengan orang jahat nanti.. so based on story hari ni , pa ada mintak pendapat ramai org , kot ada yang tahu nak buat mcm mana , kot ada yang pernah kena , kot ada yang boleh sembuhkan , sebab tu sy tanya pendapat ramai .. ayah tak reti apa ni.. noob punye ayah.. kena la belajar daripada ramai org untuk jadi ayah yg baik.. ramai yang cadangkan mcm2 rawatan dan produk.. dan paling ramai stakat ni , aloe vera.. esok nak beli .. jadi ada yang jual ka ? kalau boleh biarlah yang kandungan nya power skit.. kalau tak jadi jugak , kita cuba tips yang lain pulak.. bnyk orang ajar papa td..ramai gile.. terima kasih semua.. korang nanti pa x de , jaga lah anas ramai ramai ye πŸ₯°πŸ˜πŸ˜˜.. terima kasih atas keprihatinan anda πŸ˜‰ #fattahanas
  • sabar ye sayang.. geng, orang yg pernah buat korang senyum sorang sorang tengah merana bila sakit tu datang menyerang..papa tahu bila sakit tu serang , memang sakit lah jugak.. kita ikhtiar pelan pelan.. satu satu.. nak campur semua nak buat karang anas jadi superman pulak.. boleh keluar laser kt mate.. tak yah.. abis jahanam bangunan2 masa lawan dengan orang jahat nanti.. so based on story hari ni , pa ada mintak pendapat ramai org , kot ada yang tahu nak buat mcm mana , kot ada yang pernah kena , kot ada yang boleh sembuhkan , sebab tu sy tanya pendapat ramai .. ayah tak reti apa ni.. noob punye ayah.. kena la belajar daripada ramai org untuk jadi ayah yg baik.. ramai yang cadangkan mcm2 rawatan dan produk.. dan paling ramai stakat ni , aloe vera.. esok nak beli .. jadi ada yang jual ka ? kalau boleh biarlah yang kandungan nya power skit.. kalau tak jadi jugak , kita cuba tips yang lain pulak.. bnyk orang ajar papa td..ramai gile.. terima kasih semua.. korang nanti pa x de , jaga lah anas ramai ramai ye πŸ₯°πŸ˜πŸ˜˜.. terima kasih atas keprihatinan anda πŸ˜‰ #fattahanas

  •  11,756  187  2 hours ago
  • #Repost 
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Saya jual dan saya Consume !
.
Dari hobi yang sukakan benda2 manis. Tak boleh lepas dari manisan , bubble tea , ice cream dan segala benda manis. Hampir setiap hari sebelum ni hobi eyza akan kejar segala lelemakkk ni akibat ikutkan nafsu πŸ˜‹
.
Tapi hari makin hari badan makin berat, jadi malas dan kurang metabolism. Always cepat penat dan lapar.
.
Tapi sejak amalkan Coco curv ni. Banyak perubahan yang jadi. Yang paling terkejut, bila eyza start minum #cococurv selepas je sarapan , after that rasa kenyang jeee 😱
.
Yang lagi terkejut bila tengok benda2 manis ni, terus jadi tak selera nak makan. Tak heran pun pandang. Mungkin sebab perut dah rasa kenyang. So takda la rasa teringin itu ini. 
.
Lagi best amalkan jugak #berrycurv πŸ“πŸ’ni. Dia punya power tu lagi berganda 😍
.
Habis semua toksin dan lendir2 dalam badan kita ni dia 'flush' ❗️heheheheh. So badan rasa makin ringan je. 
.
Saya mampu HAPUSKAN 5kg dalam masa 27 hari sahaja tanpa diet yang berat ❌ tanpa senaman berat ❌
.
Jadi korannnggg semua tunggu apa lagi. Jom kita consume #Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium ni 🍫 yang pastinya pekat , sedap dan kenyang πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Korang boleh whatsapp 
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • #Repost
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Saya jual dan saya Consume !
    .
    Dari hobi yang sukakan benda2 manis. Tak boleh lepas dari manisan , bubble tea , ice cream dan segala benda manis. Hampir setiap hari sebelum ni hobi eyza akan kejar segala lelemakkk ni akibat ikutkan nafsu πŸ˜‹
    .
    Tapi hari makin hari badan makin berat, jadi malas dan kurang metabolism. Always cepat penat dan lapar.
    .
    Tapi sejak amalkan Coco curv ni. Banyak perubahan yang jadi. Yang paling terkejut, bila eyza start minum #cococurv selepas je sarapan , after that rasa kenyang jeee 😱
    .
    Yang lagi terkejut bila tengok benda2 manis ni, terus jadi tak selera nak makan. Tak heran pun pandang. Mungkin sebab perut dah rasa kenyang. So takda la rasa teringin itu ini.
    .
    Lagi best amalkan jugak #berrycurv πŸ“πŸ’ni. Dia punya power tu lagi berganda 😍
    .
    Habis semua toksin dan lendir2 dalam badan kita ni dia 'flush' ❗️heheheheh. So badan rasa makin ringan je.
    .
    Saya mampu HAPUSKAN 5kg dalam masa 27 hari sahaja tanpa diet yang berat ❌ tanpa senaman berat ❌
    .
    Jadi korannnggg semua tunggu apa lagi. Jom kita consume #Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium ni 🍫 yang pastinya pekat , sedap dan kenyang πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    Korang boleh whatsapp
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  3  0  6 hours ago
  • Sapa yang ada masalah susah nak kawal makan. Semua nampak boleh je bedal πŸ€ͺ.
.
Baru makan dah kenyang still boleh makan ... canerrr ehhh🀩.
.
Cococurv sangat efektif kalau nak tahan selera ni. Serius satu sachet mampu buat kita kenyang sampai malam. Kenyang je pas tu dah tak heran dah tgk makanan banyak pun. 
.

Bahan utama *🍫COCOCURV🍫*
βœ…Cocoa Powder
βœ…Fructose
βœ…Non Dairy Creamer
βœ…Hoodia
βœ…Guarana
βœ…Aloa Vera

10 FUNGSI *COCO CURV*
βœ…Menurunkan berat badan dgn pantas
βœ…Membakar lemak
βœ…Membuang toksin
βœ…Anti penuaan
βœ…Antioxident
βœ…Mengelakan sembelit
βœ…Memperbaiki sistem pensernaan
βœ…Meningkatkan metabolisma
βœ…Mengurangkan selera makan
βœ…Menghalang pembetukan lemak baru

*Breastfeeding Boleh ambil COCO CURV&BERRY CURV*

*KELEBIHAN BERRY CURV* πŸ‡πŸ“
βœ… Membersih usus & sistem pencernaan
βœ…Membersihkan makanan yang tidak terhadam
βœ…Melawaskan/tiada lagi sembelit
βœ…Menganjalkan dan mencantikkan kulit
βœ…Menyinkirkan toksik
βœ…Menghalang kulit menggeleber
βœ…Mengempiskan perut buncit
βœ…Kesan sembelit seawal 4-8 jam dimana lebihan lama,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan.
❌ Ibu mengandung tidak dibenarkan.
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • Sapa yang ada masalah susah nak kawal makan. Semua nampak boleh je bedal πŸ€ͺ.
    .
    Baru makan dah kenyang still boleh makan ... canerrr ehhh🀩.
    .
    Cococurv sangat efektif kalau nak tahan selera ni. Serius satu sachet mampu buat kita kenyang sampai malam. Kenyang je pas tu dah tak heran dah tgk makanan banyak pun.
    .

    Bahan utama *🍫COCOCURV🍫*
    βœ…Cocoa Powder
    βœ…Fructose
    βœ…Non Dairy Creamer
    βœ…Hoodia
    βœ…Guarana
    βœ…Aloa Vera

    10 FUNGSI *COCO CURV*
    βœ…Menurunkan berat badan dgn pantas
    βœ…Membakar lemak
    βœ…Membuang toksin
    βœ…Anti penuaan
    βœ…Antioxident
    βœ…Mengelakan sembelit
    βœ…Memperbaiki sistem pensernaan
    βœ…Meningkatkan metabolisma
    βœ…Mengurangkan selera makan
    βœ…Menghalang pembetukan lemak baru

    *Breastfeeding Boleh ambil COCO CURV&BERRY CURV*

    *KELEBIHAN BERRY CURV* πŸ‡πŸ“
    βœ… Membersih usus & sistem pencernaan
    βœ…Membersihkan makanan yang tidak terhadam
    βœ…Melawaskan/tiada lagi sembelit
    βœ…Menganjalkan dan mencantikkan kulit
    βœ…Menyinkirkan toksik
    βœ…Menghalang kulit menggeleber
    βœ…Mengempiskan perut buncit
    βœ…Kesan sembelit seawal 4-8 jam dimana lebihan lama,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan.
    ❌ Ibu mengandung tidak dibenarkan.
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  3  0  6 hours ago
  • #repost 
.
Morning 😍
Hampa....Najwa rasa puas bila customer Najwa beli dan bagi feedback yang sangat positif atas perubahan yang dialami. Najwa ucapkan tahniah kepada customer Najwa @aimuny kerana berjaya turunkan berat badan dari 67kg ke 64kg. 

Najwa ramai customer yang berkarier sebagai polis, tentera dan sebagainya. Mereka menggunakan cococurv untuk membantu mereka dari segi masalah BMI

 Semoga Allah murahkan rezeki @aimuny dan diberi kesihatan yang baik. Alia juga merupakan team najwa...Sapa nak dapatkan cococurv boleh contact juga 😊

Hampa jangan ragu-ragu lagi untuk try cococurv dan lihat sendiri perubahan customer Najwa. Najwa juai sambil jaga hampa

Untuk dapatkan cococurv boleh terus contact 
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • #repost
    .
    Morning 😍
    Hampa....Najwa rasa puas bila customer Najwa beli dan bagi feedback yang sangat positif atas perubahan yang dialami. Najwa ucapkan tahniah kepada customer Najwa @aimuny kerana berjaya turunkan berat badan dari 67kg ke 64kg.

    Najwa ramai customer yang berkarier sebagai polis, tentera dan sebagainya. Mereka menggunakan cococurv untuk membantu mereka dari segi masalah BMI

    Semoga Allah murahkan rezeki @aimuny dan diberi kesihatan yang baik. Alia juga merupakan team najwa...Sapa nak dapatkan cococurv boleh contact juga 😊

    Hampa jangan ragu-ragu lagi untuk try cococurv dan lihat sendiri perubahan customer Najwa. Najwa juai sambil jaga hampa

    Untuk dapatkan cococurv boleh terus contact
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  4  0  6 hours ago
  • semalam Anas langgar lori , balik tu anas mandi , tibe tibe badan anas naik panas , demam lah budak ni daripada semalam.. itu yg sendu tak de kisah πŸ˜‚πŸ€£.. budak ni kalau demam , macam kucing betina nak jantan lah.. jalan sana x kena jalan sini x kena , golek sana tak jadi , golek sini tak jadi , takmau benda lain pun.. cuma tu lah, nak kena ada orang jaga dan bagi perhatian lebih lah sikit..main tetap main.. tp salah langkah , kena cakar laπŸ˜….. yang dah deal review , kita hold jap ya.. semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik baik dengan amalan permakanan yang .....sihat ni payoh , kita ambik dengan amaln permakanan yang sihat dan terkawal πŸ˜‰.. #fattahanas #demam #staysafe
  • semalam Anas langgar lori , balik tu anas mandi , tibe tibe badan anas naik panas , demam lah budak ni daripada semalam.. itu yg sendu tak de kisah πŸ˜‚πŸ€£.. budak ni kalau demam , macam kucing betina nak jantan lah.. jalan sana x kena jalan sini x kena , golek sana tak jadi , golek sini tak jadi , takmau benda lain pun.. cuma tu lah, nak kena ada orang jaga dan bagi perhatian lebih lah sikit..main tetap main.. tp salah langkah , kena cakar laπŸ˜….. yang dah deal review , kita hold jap ya.. semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik baik dengan amalan permakanan yang .....sihat ni payoh , kita ambik dengan amaln permakanan yang sihat dan terkawal πŸ˜‰.. #fattahanas #demam #staysafe

  •  16,085  68  7 hours ago
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
.
#ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop

  •  166  45  8 hours ago
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
.
Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
.
In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf  kedua duanya 😊
.
Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
.
Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
.
#alquran
#alfatih
#mushafwanita
#alqurandigital
#alqolammalaysia
#alqurantajwidterjemahan
#bukuteknikfasihalquran
#alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    .
    Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
    .
    Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
    .
    In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf kedua duanya 😊
    .
    Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
    .
    Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
    .
    #alquran
    #alfatih
    #mushafwanita
    #alqurandigital
    #alqolammalaysia
    #alqurantajwidterjemahan
    #bukuteknikfasihalquran
    #alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew

  •  20  0  8 hours ago
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
.
Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
.
In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf  kedua duanya 😊
.
Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
.
Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
.
#alquran
#alfatih
#mushafwanita
#alqurandigital
#alqolammalaysia
#alqurantajwidterjemahan
#bukuteknikfasihalquran
#alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    .
    Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
    .
    Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
    .
    In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf kedua duanya 😊
    .
    Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
    .
    Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
    .
    #alquran
    #alfatih
    #mushafwanita
    #alqurandigital
    #alqolammalaysia
    #alqurantajwidterjemahan
    #bukuteknikfasihalquran
    #alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew

  •  28  0  8 hours ago
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
.
Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
.
In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf  kedua duanya 😊
.
Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
.
Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
.
#alquran
#alfatih
#mushafwanita
#alqurandigital
#alqolammalaysia
#alqurantajwidterjemahan
#bukuteknikfasihalquran
#alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew
  • Alhamdulillah. Hebat la Anas! 😍 Kalau hari hari Anas ikut Mommy mengaji, in shaa Allah lama lama pun Anas boleh pandai tau πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    .
    Kalau ada mak ayah yang nak risik risik Al Quran Digital keluaran Al Qolam Malaysia kami, boleh je klik Bio link ig @quranbusiness atau www.wasap.my/60126796270/produkalqolam untuk pertanyaan lanjut ☺️
    .
    Atau nak lebih Mudah, pilih nak info Mushaf Al Fatih (www.wasap.my/60126796270/alfatih) atau Mushaf Wanita (www.wasap.my/60126796270/mushafwanita)
    .
    In shaa Allah, admin boleh share info lengkap Mushaf kedua duanya 😊
    .
    Ramai dah borong stok 27hb Julai 2020 tempoh hari.
    .
    Sekarang kena tunggu stok baru selewat lewatnya pada 15hb Ogos 2020 ni tau! Pre order berserta bayaran penuh pun amat digalakkan untuk booking slot order β˜ΊοΈπŸ‘πŸ»
    .
    #alquran
    #alfatih
    #mushafwanita
    #alqurandigital
    #alqolammalaysia
    #alqurantajwidterjemahan
    #bukuteknikfasihalquran
    #alquranviral #ustazahisfadiah #ustazkazimelias #fattahanas #ustazjafriabubakarmahmoodi #dakwah#ustazabdullahkhairi #ebitlew

  •  66  0  8 hours ago
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
.
#ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop
  • ‼️OFFER sehingga 31 OGOS 2020‼️
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop

  •  160  48  9 hours ago
  • PERNAH TAK RASA MACAM NAK BELI LPSTU TAK JADI πŸ€¦β€β™€οΈ
.
.
Jujurlah Mira pun pernah rasa. Dulu sebelum guna produk Ainaa ni Mira ambil masa 1,2 bulan jugak la sbb Mira bukan sejenis pakai skincare sesuka hati. So,korang yg nak beli skincare tapi tak tahu macam mana nak pilih πŸ€”.
Mira ada share tips dari Kak Ary ni tau.
.
.
πŸ˜‰
  • PERNAH TAK RASA MACAM NAK BELI LPSTU TAK JADI πŸ€¦β€β™€οΈ
    .
    .
    Jujurlah Mira pun pernah rasa. Dulu sebelum guna produk Ainaa ni Mira ambil masa 1,2 bulan jugak la sbb Mira bukan sejenis pakai skincare sesuka hati. So,korang yg nak beli skincare tapi tak tahu macam mana nak pilih πŸ€”.
    Mira ada share tips dari Kak Ary ni tau.
    .
    .
    πŸ˜‰

  •  4  1  9 hours ago
  • .
Masalah saraf sering berlaku kepada ramai golongan tidak kira usia. Antara punca masalah dan kerosakan saraf seperti penggunaan gajet seperti telefon pintar, tablet, laptop yang mengeluarkan radiasi magnetik, pemakanan yang tidak sihat, genetik, kurang nutrisi dan banyak lagi
.
Formulasi mushtanir sangat bagus untuk pemulihan saraf, melancarkan peredaran darah, kuatkan sistem imun dan memenuhi nutrisi hebat untuk fungsi tubuh. Bukan sahaja suplemen yang meningkatkan kesihatan tubuh, malah membantu mengelakkan gangguan jin, syaitan dan frekuensi negatif
.
Mushtanir juga memberi kesan kepada penyembuhan luka, membekalkan tenaga, penyembuhan luka, membuang angin dalam badan dan memanaskan badan, ibu-ibu selepas bersalin sangat digalakkan untuk minum Mushtanir.
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#promosijrm  #YESJRM #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM
  • .
    Masalah saraf sering berlaku kepada ramai golongan tidak kira usia. Antara punca masalah dan kerosakan saraf seperti penggunaan gajet seperti telefon pintar, tablet, laptop yang mengeluarkan radiasi magnetik, pemakanan yang tidak sihat, genetik, kurang nutrisi dan banyak lagi
    .
    Formulasi mushtanir sangat bagus untuk pemulihan saraf, melancarkan peredaran darah, kuatkan sistem imun dan memenuhi nutrisi hebat untuk fungsi tubuh. Bukan sahaja suplemen yang meningkatkan kesihatan tubuh, malah membantu mengelakkan gangguan jin, syaitan dan frekuensi negatif
    .
    Mushtanir juga memberi kesan kepada penyembuhan luka, membekalkan tenaga, penyembuhan luka, membuang angin dalam badan dan memanaskan badan, ibu-ibu selepas bersalin sangat digalakkan untuk minum Mushtanir.
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #promosijrm #YESJRM #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #nur2 #kamarkamariah #YanniJRM

  •  18  0  14 hours ago
  • #repost 
.
pagi pagi pun dah berkisah.. Lori yang sebesar tu pun tak nampak ke guane bang 🀦🏻p/s , kita nampak orang susah tepi jalan , cuba la hulur bantuan..siapa tahu esok esok kena kat kita kan πŸ˜‰.. #fattahanas #langgar #lari #lori
  • #repost
    .
    pagi pagi pun dah berkisah.. Lori yang sebesar tu pun tak nampak ke guane bang 🀦🏻p/s , kita nampak orang susah tepi jalan , cuba la hulur bantuan..siapa tahu esok esok kena kat kita kan πŸ˜‰.. #fattahanas #langgar #lari #lori

  •  85  4  20 hours ago
  • Dah ramai ke balik dari kampung halaman😍
.
Sure best and enjooy makan masa kat kampung kan. So mana yang nak kecikkan sikit perut tu or nak kempiskan boleh follow simple step ni...
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • Dah ramai ke balik dari kampung halaman😍
    .
    Sure best and enjooy makan masa kat kampung kan. So mana yang nak kecikkan sikit perut tu or nak kempiskan boleh follow simple step ni...
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  5  0  3 August, 2020
  • πŸ‘‘ Jeehan Plain Blouse πŸ‘‘
Code : 3950
.
Material : Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai )
.
Size : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟 Butang - Tangan ( Boleh Buka )
Berat : 250 gram +/-
.
Harga πŸ‘‰ RM 49
Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
.
#ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop
  • πŸ‘‘ Jeehan Plain Blouse πŸ‘‘
    Code : 3950
    .
    Material : Arianna Silk Cotton
    ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai )
    .
    Size : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
    .
    🌟 Butang - Tangan ( Boleh Buka )
    Berat : 250 gram +/-
    .
    Harga πŸ‘‰ RM 49
    Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop

  •  138  51  3 August, 2020
  • pagi pagi pun dah berkisah.. Lori yang sebesar tu pun tak nampak ke guane bang 🀦🏻p/s , kita nampak orang susah tepi jalan , cuba la hulur bantuan..siapa tahu esok esok kena kat kita kan πŸ˜‰.. #fattahanas #langgar #lari #lori @papadaoz
  • pagi pagi pun dah berkisah.. Lori yang sebesar tu pun tak nampak ke guane bang 🀦🏻p/s , kita nampak orang susah tepi jalan , cuba la hulur bantuan..siapa tahu esok esok kena kat kita kan πŸ˜‰.. #fattahanas #langgar #lari #lori @papadaoz

  •  73,345  750  3 August, 2020
  • OSTEMATRIX SHAKLEE
.
Tidak semua kalsium di pasaran mempunyai gabungan seperti ostematrix.
.
Pemilihan kalsium yang bagus adalah ia mesti ada gabungan 3 ni iaitu kalsium+vitamin D+magnesium.
.
Kehilangan salah satu akan membuatkan penyerapan kalsium tidak sempurna dan inilah yang selalu dikatakan ambil kalsium berisiko kena batu karang.
.
Kalsium mesti ada pembantunya iaitu:
.
πŸ“ŽVitamin D: bantu menyerap kalsium keΒ tulang. Tanpa vitamin D penyerapan tidak optimum. Ada sumber kalsium tapi tak serap maka ia adalah sia-sia.
.
πŸ“ŽMagnesium: Bantu kalsium dibawa ke seluruh bahagian yg diperlukan. Ibaratkan kereta, ia jadi transport. Tanpa magnesium ia tak boleh dibawa ke seluruh tubuh dengan sempurna.
.
Kriteria pemilihan kalsium ini ada pada ostematrix shaklee maka tak hairan ia adalah sumber kalsium terbaik dan harga paling kompetitif di pasaran.

Bonus fungsi magnesium: bantu pelawasan.
Utk masalah sembelit boleh gunakan ostematrix ini.

Jadi, siapa yang perlukan ostematrix?
πŸ‘‰ Untuk masalah osteophorosis
πŸ‘‰ Ibu2 hamil, ibu menyusu dan berpantang
πŸ‘‰ Bantu masalah sembelit
πŸ‘‰ Remaja yang telah mengalami haid pertama, sumber kalsium adalah sangat perlu.
.
Ostematrix juga didatangkan dgn tablet easy to swallow. Maknanya ia memang direka khas supaya senang ditelan dengan air.
.
Nak try? Wasap je ya, link di bio.
  • OSTEMATRIX SHAKLEE
    .
    Tidak semua kalsium di pasaran mempunyai gabungan seperti ostematrix.
    .
    Pemilihan kalsium yang bagus adalah ia mesti ada gabungan 3 ni iaitu kalsium+vitamin D+magnesium.
    .
    Kehilangan salah satu akan membuatkan penyerapan kalsium tidak sempurna dan inilah yang selalu dikatakan ambil kalsium berisiko kena batu karang.
    .
    Kalsium mesti ada pembantunya iaitu:
    .
    πŸ“ŽVitamin D: bantu menyerap kalsium keΒ tulang. Tanpa vitamin D penyerapan tidak optimum. Ada sumber kalsium tapi tak serap maka ia adalah sia-sia.
    .
    πŸ“ŽMagnesium: Bantu kalsium dibawa ke seluruh bahagian yg diperlukan. Ibaratkan kereta, ia jadi transport. Tanpa magnesium ia tak boleh dibawa ke seluruh tubuh dengan sempurna.
    .
    Kriteria pemilihan kalsium ini ada pada ostematrix shaklee maka tak hairan ia adalah sumber kalsium terbaik dan harga paling kompetitif di pasaran.

    Bonus fungsi magnesium: bantu pelawasan.
    Utk masalah sembelit boleh gunakan ostematrix ini.

    Jadi, siapa yang perlukan ostematrix?
    πŸ‘‰ Untuk masalah osteophorosis
    πŸ‘‰ Ibu2 hamil, ibu menyusu dan berpantang
    πŸ‘‰ Bantu masalah sembelit
    πŸ‘‰ Remaja yang telah mengalami haid pertama, sumber kalsium adalah sangat perlu.
    .
    Ostematrix juga didatangkan dgn tablet easy to swallow. Maknanya ia memang direka khas supaya senang ditelan dengan air.
    .
    Nak try? Wasap je ya, link di bio.

  •  136  58  2 August, 2020
  • πŸ’š Eliya Lace Blouse πŸ’š
Code : AT1039
.
Material :  CoSik
( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
.
Size :  34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
.
πŸ’š Zip Sorok : Tangan (8") & Depan (10")
πŸ’š Lace : Bottom (Jahit)
πŸ’š Breastfeed Friendly
πŸ’š Wudhu Friendly
πŸ’š Berat : 300 gram +/-
πŸ’š Model Tinggi : 162cm (Size 36)
.
Harga πŸ‘‰ RM 59
Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
.
#ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop
  • πŸ’š Eliya Lace Blouse πŸ’š
    Code : AT1039
    .
    Material : CoSik
    ( Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless )
    .
    Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54
    .
    πŸ’š Zip Sorok : Tangan (8") & Depan (10")
    πŸ’š Lace : Bottom (Jahit)
    πŸ’š Breastfeed Friendly
    πŸ’š Wudhu Friendly
    πŸ’š Berat : 300 gram +/-
    πŸ’š Model Tinggi : 162cm (Size 36)
    .
    Harga πŸ‘‰ RM 59
    Postage ➑️ RM 10 sm / RM 12 ss
    .
    Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp πŸ“² 011 3233 4485 ✌😘
    .
    #ctdk #neelofa #mirafilzah #remyishak #fattzura #noradanish #aydajebat #emmamaembong #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #fazura #fattahamin #hannahdelisha #wanyhasrita #syafiqkyle #zahirahmacwilson #uqashasenrose #vivyyusof #sitiaafiyah #yusufiskandar #laraalana #haniszalikha #aaisyahdhiarana #sitinordiana #khaibahar94 #nabilarazali #fattahanas #meletop

  •  185  55  2 August, 2020
  • Jommm kita pijak berjemaah gais 🀣
.
Kalau korang nak buat tempahan printing baju, nak cari servis photoshoot dan videoshoot. Korang boleh contact kami melalui whatsapp. Click link di profile bio kami 😁
.
Share kat story gais. Tag jugak kawan korang yang gedik camni hahaha.
.
.
#pumo #pumoapparel #drpumo #drpumoapparel #nike #adidas  #puma #sport #netball #fitness #ukm #vocals #soccer #futsal #design #heatpress #dribblack #jenterapejuang #battleofthebands #vocalensemble #shirtprinting #sublimationprinting #jersimurah #fattahanas #lawakhangit #tiktok #tiktokindonesia #tiktokdance #tiktokchallenge
  • Jommm kita pijak berjemaah gais 🀣
    .
    Kalau korang nak buat tempahan printing baju, nak cari servis photoshoot dan videoshoot. Korang boleh contact kami melalui whatsapp. Click link di profile bio kami 😁
    .
    Share kat story gais. Tag jugak kawan korang yang gedik camni hahaha.
    .
    .
    #pumo #pumoapparel #drpumo #drpumoapparel #nike #adidas #puma #sport #netball #fitness #ukm #vocals #soccer #futsal #design #heatpress #dribblack #jenterapejuang #battleofthebands #vocalensemble #shirtprinting #sublimationprinting #jersimurah #fattahanas #lawakhangit #tiktok #tiktokindonesia #tiktokdance #tiktokchallenge

  •  44  13  2 August, 2020
  • saya sudah balik sama papa .. wacaaaa πŸ€ͺ #fattahanas
  • saya sudah balik sama papa .. wacaaaa πŸ€ͺ #fattahanas

  •  32,974  70  2 August, 2020
  • #Repost 
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Orang asik mengata je... Mengandung lagi ke...
Perut buncit.. 
Padahal kita ni anak baru je lepas beranak 3.. 
Penat pakai bengkung hari2 kje sbb nk cover perut.. 
Lengan pulak sado πŸ’ͺ haha

Kita cube la sedaya upaya nak kurus.. Joging pon ala kadar.  Da malas.  Zumba pon dlam rumah je... Masa xde.. Anak 3 mne la nk sempat.. Haha. 
.
Try cococurv ni alhamdulilah kuyus terus..!! 
.

Jom dapatkan segera...
.
. ⬇DM ME NOW ⬇⬇
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • #Repost
    β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
    Orang asik mengata je... Mengandung lagi ke...
    Perut buncit..
    Padahal kita ni anak baru je lepas beranak 3..
    Penat pakai bengkung hari2 kje sbb nk cover perut..
    Lengan pulak sado πŸ’ͺ haha

    Kita cube la sedaya upaya nak kurus.. Joging pon ala kadar. Da malas. Zumba pon dlam rumah je... Masa xde.. Anak 3 mne la nk sempat.. Haha.
    .
    Try cococurv ni alhamdulilah kuyus terus..!!
    .

    Jom dapatkan segera...
    .
    . ⬇DM ME NOW ⬇⬇
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  5  0  2 August, 2020
  • πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ sekarang tak malu dah.. Muka pun nampak shape dah geng.. Jangan lupa minum cococurv secara consistent inshaAllah boleh kurus ye.. 😘
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
#kebalikankeyakinandirimu
  • πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ sekarang tak malu dah.. Muka pun nampak shape dah geng.. Jangan lupa minum cococurv secara consistent inshaAllah boleh kurus ye.. 😘
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
    #kebalikankeyakinandirimu

  •  7  0  2 August, 2020
  • Setiap pagi saya mesti minum @cococurvseriiskandar_perak . Badan pun jadi cergas,nak makan apa pun makanlah lepastu tp makesure minum coco curve. saya suka tambah ais. rasa diaaaaaaa aummmmmmmm!!
.
Berat saya ni kejap gemok kejap kang kurus pasal saya suka makan. Tp kalau saya minum coco curve seminggu je dah turun 3-4 kg. .

Saya takkan biarkan badan saya jadi terlalu gemok,dah rasa naik je badan cepat2 saya minum. Nak kurus bukan susah...nak maintain tu kene rajin😘
.
TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • Setiap pagi saya mesti minum @cococurvseriiskandar_perak . Badan pun jadi cergas,nak makan apa pun makanlah lepastu tp makesure minum coco curve. saya suka tambah ais. rasa diaaaaaaa aummmmmmmm!!
    .
    Berat saya ni kejap gemok kejap kang kurus pasal saya suka makan. Tp kalau saya minum coco curve seminggu je dah turun 3-4 kg. .

    Saya takkan biarkan badan saya jadi terlalu gemok,dah rasa naik je badan cepat2 saya minum. Nak kurus bukan susah...nak maintain tu kene rajin😘
    .
    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  6  0  2 August, 2020
  • APA TAKUT NK MAKAN NASI?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! πŸ˜šπŸ‘πŸΌ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫 so nasi pun Xperlu tinggal k.

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox .Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

TOP AGENT SAH 
@cococurvseriiskandar_perak
(ID : CPL-21-03)

READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

πŸš— TRONOH
πŸš— SERI ISKANDAR
πŸš— MANJUNG
πŸš— LUMUT
πŸš— BATU GAJAH
πŸš— FALIM
πŸš— MANJOI
πŸš— PENGKALAN STATION 18
πŸš— MERU
πŸš— IPOH 
πŸš— CAMERON HIGHLAND

POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

πŸ“² +601136377448 
(link kat bio) 

@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak 
@cococurvseriiskandar_perak
.
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
http://Www.wasap.my/+601136377448
.
#cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
#cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_
  • APA TAKUT NK MAKAN NASI?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! πŸ˜šπŸ‘πŸΌ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫 so nasi pun Xperlu tinggal k.

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox .Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    TOP AGENT SAH
    @cococurvseriiskandar_perak
    (ID : CPL-21-03)

    READY STOK FOR COD SETIAP HARI..

    πŸš— TRONOH
    πŸš— SERI ISKANDAR
    πŸš— MANJUNG
    πŸš— LUMUT
    πŸš— BATU GAJAH
    πŸš— FALIM
    πŸš— MANJOI
    πŸš— PENGKALAN STATION 18
    πŸš— MERU
    πŸš— IPOH
    πŸš— CAMERON HIGHLAND

    POSTAGE - DI SELURUH MALAYSIA 🍫🍫🍫🍫🍫🍫

    πŸ“² +601136377448
    (link kat bio)

    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    @cococurvseriiskandar_perak
    .
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    http://Www.wasap.my/+601136377448
    .
    #cococurvseriiskandarperak #seriiskandar #perak #1malaysia
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #teamkakliena #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #fattahanas #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #adreenalove_

  •  3  0  2 August, 2020

Top #fattahanas Posts

  • CERITA TOK AYAH πŸ€“ .
.
. ni la sebenarnya yg anas nk cerita πŸ˜… . tok ayah dan opah anas sekarang tgh menunaikan ibadah umrah.. Anas la yg pergi hantar depa pi naik bas tu.. haihh semoga semua jemaah selamat ye❀️🌹 .
.
.
. #baby #fattahanas
  • CERITA TOK AYAH πŸ€“ .
    .
    . ni la sebenarnya yg anas nk cerita πŸ˜… . tok ayah dan opah anas sekarang tgh menunaikan ibadah umrah.. Anas la yg pergi hantar depa pi naik bas tu.. haihh semoga semua jemaah selamat ye❀️🌹 .
    .
    .
    . #baby #fattahanas

  •  86,898  774  3 December, 2019
  • adik pun , dapat tonyoh abang anas baru senyum πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ @fathiaaneesa #fattahanas
  • adik pun , dapat tonyoh abang anas baru senyum πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ @fathiaaneesa #fattahanas

  •  35,878  92  30 July, 2020
  • Kerja sambung ekor beruang ?? πŸͺπŸ™ˆ #fattahanas
  • Kerja sambung ekor beruang ?? πŸͺπŸ™ˆ #fattahanas

  •  30,365  308  3 January, 2020
  • BUAT HAL LA BUDAK NI πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£ . Jangan marah ya πŸ˜…. hahahahahahahahahahahahahah #babyboy #fattahanas Share & tag kwn2 .. kasi hit 1M terus πŸ‘πŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ’ͺ🏻
  • BUAT HAL LA BUDAK NI πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£ . Jangan marah ya πŸ˜…. hahahahahahahahahahahahahah #babyboy #fattahanas Share & tag kwn2 .. kasi hit 1M terus πŸ‘πŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ’ͺ🏻

  •  44,943  355  13 December, 2019
  • Bukan tak kenal anak sendiri laa πŸ˜… alaaahai #fattahanas
  • Bukan tak kenal anak sendiri laa πŸ˜… alaaahai #fattahanas

  •  60,040  406  3 January, 2020