#fatinsquad Instagram Photos & Videos

fatinsquad - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
8.3
average likes

Latest #fatinsquad Posts

  • COD โœ…

Alhamdulillah terima kasih beli 2 #ainaaserum & 2 #ainaascrubmask dengan kita ๐Ÿ˜˜

Siapa lagi nak dapatkan Set Ainaa Skincare boleh dm atau tekan link di bio ๐ŸŒน

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub  #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih  #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya  #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #qylasquad #fatinsquad
  • COD โœ…

    Alhamdulillah terima kasih beli 2 #ainaaserum & 2 #ainaascrubmask dengan kita ๐Ÿ˜˜

    Siapa lagi nak dapatkan Set Ainaa Skincare boleh dm atau tekan link di bio ๐ŸŒน

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #qylasquad #fatinsquad

  •  1  0  14 hours ago
  • โ€ผ๏ธ SET JIMAT 4 IN 1 โ€ผ๏ธ

Siapa yang dah try SET 4 in 1 ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Best kan? ๐Ÿ˜ So bagi sesiapa yang belum tahu Set 4 in 1 ni ada 4 item :

๐ŸŒธ CLEANSER
๐ŸŒธ SERUM
๐ŸŒธ SUNSCREEN
๐ŸŒธ SCRUB MASK

Dah nama pun Set Jimat kan so harga nya adalah RM189 sahaja โœจ Lebih murah berbanding kalau korang beli loose item ๐Ÿ˜Œ

Kalau berminat, terus klik link dekat bio tau ๐Ÿ’• Siapa cepat dia dapat! 

#arithunder
#fatinsquad
#sayajualsayapakai
#ainaabeautygombak
#ainaabeautygombakfreecod
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#sapotlokal
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#naturalskincare
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
#ainaacosmeticsegamat
  • โ€ผ๏ธ SET JIMAT 4 IN 1 โ€ผ๏ธ

    Siapa yang dah try SET 4 in 1 ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Best kan? ๐Ÿ˜ So bagi sesiapa yang belum tahu Set 4 in 1 ni ada 4 item :

    ๐ŸŒธ CLEANSER
    ๐ŸŒธ SERUM
    ๐ŸŒธ SUNSCREEN
    ๐ŸŒธ SCRUB MASK

    Dah nama pun Set Jimat kan so harga nya adalah RM189 sahaja โœจ Lebih murah berbanding kalau korang beli loose item ๐Ÿ˜Œ

    Kalau berminat, terus klik link dekat bio tau ๐Ÿ’• Siapa cepat dia dapat!

    #arithunder
    #fatinsquad
    #sayajualsayapakai
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautygombakfreecod
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #sapotlokal
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #naturalskincare
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak
    #ainaacosmeticsegamat

  •  3  0  18 hours ago
  • PAGI PAGI HUJAN GINI, SEDAPNYA KALAU DAPAT SARAPAN MAKAN CHEEZY BITES LEKOR & POPIA SATAR.

MAKAN PANAS PANAS SERIOUS SEDAPPP ๐Ÿคค TAK PANDANG LAIN DAH โ€ผ๏ธ
.
OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
.
Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
.
#fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr
  • PAGI PAGI HUJAN GINI, SEDAPNYA KALAU DAPAT SARAPAN MAKAN CHEEZY BITES LEKOR & POPIA SATAR.

    MAKAN PANAS PANAS SERIOUS SEDAPPP ๐Ÿคค TAK PANDANG LAIN DAH โ€ผ๏ธ
    .
    OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
    .
    #fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr

  •  4  0  21 hours ago
  • BARU JE MINGGU LEPAS RESTOCK, HARINI RESTOCK LAGI? ๐Ÿ˜ฑ
.
Qyla dah restock Ainaa Cleanser, Ainaa Serum & Ainaa Scrub Mask untuk korang tau! Ni pon dah separuh org booking. Ada lagi beberapa pcs je lagi yg available ๐Ÿ˜
.
So sesiapa yang nak join COD area Bangi, Kajang, Putrajaya, Bangsar South atau Shah Alam boleh cepat cepat Whatsapp Qyla tau! Sebelum stock yang ni sold out ๐Ÿ˜‹

.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #qylasquad #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih  #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya  #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylahsquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • BARU JE MINGGU LEPAS RESTOCK, HARINI RESTOCK LAGI? ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Qyla dah restock Ainaa Cleanser, Ainaa Serum & Ainaa Scrub Mask untuk korang tau! Ni pon dah separuh org booking. Ada lagi beberapa pcs je lagi yg available ๐Ÿ˜
    .
    So sesiapa yang nak join COD area Bangi, Kajang, Putrajaya, Bangsar South atau Shah Alam boleh cepat cepat Whatsapp Qyla tau! Sebelum stock yang ni sold out ๐Ÿ˜‹

    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #qylasquad #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylahsquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  4  0  11 August, 2020
  • ๐—›๐—ข๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—”๐—œ๐—ก๐—”๐—”

3 ni dah bagus untuk korang nak ambil untuk berjinak-jinak dengan AINAA skincare tau. Sebab dulu, Ari start pakai AINAA serum je dah nampak perubahan dekat skin. Pastu lama2, tambah cleanser pulak. Lagi debabom rasa kulit tu๐Ÿฅฐ smooth gitteww.

Pastu Kak @imanabdulrahim selalu pesan suruh wajib pakai sunscreen, so Ari pun include la skali and yes. Bila pakai sunscreen, pori kita macam nampak kecil sikit. Ari lah rasa gitu, taktahula kalau Ari perasan lebih HAHA.

Anyway, siapa nak cuba try test best set jimat 3in1 Ainaa ni boleh order dengan Ari๐Ÿฅฐnanti ari siap bagi free moisturiser tau. Boleh dm Ari atau comment je gambar ni. Nanti Ari guide korang smpi dapat skin yang korang idam2kan :) 

.
.
.

#arithunder
#fatinsquad
#7harimencintaiku2
#ainaabeautygombak
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyshahalam
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#officialdramasangat
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
  • ๐—›๐—ข๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—”๐—œ๐—ก๐—”๐—”

    3 ni dah bagus untuk korang nak ambil untuk berjinak-jinak dengan AINAA skincare tau. Sebab dulu, Ari start pakai AINAA serum je dah nampak perubahan dekat skin. Pastu lama2, tambah cleanser pulak. Lagi debabom rasa kulit tu๐Ÿฅฐ smooth gitteww.

    Pastu Kak @imanabdulrahim selalu pesan suruh wajib pakai sunscreen, so Ari pun include la skali and yes. Bila pakai sunscreen, pori kita macam nampak kecil sikit. Ari lah rasa gitu, taktahula kalau Ari perasan lebih HAHA.

    Anyway, siapa nak cuba try test best set jimat 3in1 Ainaa ni boleh order dengan Ari๐Ÿฅฐnanti ari siap bagi free moisturiser tau. Boleh dm Ari atau comment je gambar ni. Nanti Ari guide korang smpi dapat skin yang korang idam2kan :)

    .
    .
    .

    #arithunder
    #fatinsquad
    #7harimencintaiku2
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyshahalam
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #officialdramasangat
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak

  •  14  0  11 August, 2020
  • Hi guys!! ๐Ÿ˜˜ Myra nak share dengan korang result dari customers ni yang mengalami masalah kulit kusam dan tona tak sekata ๐Ÿ˜ฑ

Disebabkan masalah tu, myra sarankan korang untuk beli set combo 3 in 1 dengan hanya rm150 sahaja!! ๐Ÿ˜ฑ Korang dah jimat sebanyak RM19 tau ๐Ÿ˜ฑ.

Set ni korang akan dapat Ainaa Serum, Cleanser and Sunscreen ๐Ÿ˜. Jadi tunggu apa lagi Click link on my bio for more details ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub  #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih  #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya  #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • Hi guys!! ๐Ÿ˜˜ Myra nak share dengan korang result dari customers ni yang mengalami masalah kulit kusam dan tona tak sekata ๐Ÿ˜ฑ

    Disebabkan masalah tu, myra sarankan korang untuk beli set combo 3 in 1 dengan hanya rm150 sahaja!! ๐Ÿ˜ฑ Korang dah jimat sebanyak RM19 tau ๐Ÿ˜ฑ.

    Set ni korang akan dapat Ainaa Serum, Cleanser and Sunscreen ๐Ÿ˜. Jadi tunggu apa lagi Click link on my bio for more details ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  3  0  11 August, 2020
  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit ๐Ÿ˜Ž

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh ๐Ÿ˜˜

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit ๐Ÿ˜Ž

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh ๐Ÿ˜˜

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  4  0  11 August, 2020
  • ๐ƒ๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐€๐๐€ ๐‹๐€๐Œ๐€ ๐“๐€๐Š ๐๐€๐‚๐€ ๐€๐‹-๐๐”๐‘๐€๐?
.
Muhasabah diri! Untuk diri sendiri dan kalian semua. Cuba fikir bila last kita sentuh dan baca Al-Quran? 
.
#ainaabeauty
#ainaabeautyofficial
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaascrubmask
#ainaamoisturizer
#nsabeautysubangbestari
#nsabeautysubangperdana
#nsabeautykgmelaysubang
#nsabeautypayajaras
#ainaaserumsubangbestari
#ainaaserumsubangperdana
#ainaaserumkgmelayusubang
#ainaaserumsgbuloh
#ainaafoundation
#ainaafoundationsubang
#fatinsquad 
#hanirangers
#tipscantik 
#faceserum 
#serumsyafiqahaina 
#skincaremalaysia 
#skincaremurahmalaysia 
#skincaremurah 
#skincareroutine 
#barangmurahmalaysia 
#hargamampumilik 
#sayapakaisayajual
  • ๐ƒ๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐€๐๐€ ๐‹๐€๐Œ๐€ ๐“๐€๐Š ๐๐€๐‚๐€ ๐€๐‹-๐๐”๐‘๐€๐?
    .
    Muhasabah diri! Untuk diri sendiri dan kalian semua. Cuba fikir bila last kita sentuh dan baca Al-Quran?
    .
    #ainaabeauty
    #ainaabeautyofficial
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaascrubmask
    #ainaamoisturizer
    #nsabeautysubangbestari
    #nsabeautysubangperdana
    #nsabeautykgmelaysubang
    #nsabeautypayajaras
    #ainaaserumsubangbestari
    #ainaaserumsubangperdana
    #ainaaserumkgmelayusubang
    #ainaaserumsgbuloh
    #ainaafoundation
    #ainaafoundationsubang
    #fatinsquad
    #hanirangers
    #tipscantik
    #faceserum
    #serumsyafiqahaina
    #skincaremalaysia
    #skincaremurahmalaysia
    #skincaremurah
    #skincareroutine
    #barangmurahmalaysia
    #hargamampumilik
    #sayapakaisayajual

  •  6  0  11 August, 2020
  • SEBAB KORANG PATUT CUBA AINAA CLEANSER :

๐Ÿ‘‰๐ŸปAinaa Cleanser ialah 2-in-1 purifying gel. Dia bertindak sebagai makeup remover dan juga daily cleanser! Highly recommended untuk sesiapa yang ingin kulit nampak fresh! Sebab ia bantu untuk membersihkan liang pori kita. 
๐Ÿ‘‰๐ŸปDapat bantu mengecilkan ruang pori kita
๐Ÿ‘‰๐ŸปMerawat sunburn. Haa mesti ramai yang pergi snorkelling masa PKPP haritu kan? Pastu kulit korang sunburn ๐ŸฅดKorang try pakai Ainaa Cleanser & Ainaa Serum untuk bantu hilangkan sunburn korang โค๏ธ
๐Ÿ‘‰๐ŸปPencerahan semulajadi ๐Ÿ‘ At the same time korang rawat kulit korang, korang juga dapat cerahkan kulit tanpa perlu ambik suplement tau! Sambil rawat, sambil cerahkan kulit. Best kan?

Jadi, jom order dengan Qyla sekarang before semua item Out Of Stock! Dm atau klik link dekat bio untuk direct ws ๐Ÿ˜˜

.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #qylasquad #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih  #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya  #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylahsquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • SEBAB KORANG PATUT CUBA AINAA CLEANSER :

    ๐Ÿ‘‰๐ŸปAinaa Cleanser ialah 2-in-1 purifying gel. Dia bertindak sebagai makeup remover dan juga daily cleanser! Highly recommended untuk sesiapa yang ingin kulit nampak fresh! Sebab ia bantu untuk membersihkan liang pori kita.
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปDapat bantu mengecilkan ruang pori kita
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปMerawat sunburn. Haa mesti ramai yang pergi snorkelling masa PKPP haritu kan? Pastu kulit korang sunburn ๐ŸฅดKorang try pakai Ainaa Cleanser & Ainaa Serum untuk bantu hilangkan sunburn korang โค๏ธ
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปPencerahan semulajadi ๐Ÿ‘ At the same time korang rawat kulit korang, korang juga dapat cerahkan kulit tanpa perlu ambik suplement tau! Sambil rawat, sambil cerahkan kulit. Best kan?

    Jadi, jom order dengan Qyla sekarang before semua item Out Of Stock! Dm atau klik link dekat bio untuk direct ws ๐Ÿ˜˜

    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #qylasquad #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylahsquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  4  0  10 August, 2020
  • COD FOR TODAY โœจ

Thank you Kak Kili beli Ainaa Serum dengan Wawa ๐Ÿฅฐ 

Semoga akak dapat skin yang akak idamkan ๐Ÿ˜ Happy nya bila tahu sebenarnya ramai orang Segamat guna produk Ainaa tau ๐ŸŒธ

So sesiapa yang nak boleh dm Wawa atau klik je link dekat bio untuk order ๐Ÿ˜‰ stock limited tau!

#arithunder
#fatinsquad
#sayajualsayapakai
#ainaabeautygombak
#ainaabeautygombakfreecod
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#sapotlokal
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#naturalskincare
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
#ainaacosmeticsegamat
  • COD FOR TODAY โœจ

    Thank you Kak Kili beli Ainaa Serum dengan Wawa ๐Ÿฅฐ

    Semoga akak dapat skin yang akak idamkan ๐Ÿ˜ Happy nya bila tahu sebenarnya ramai orang Segamat guna produk Ainaa tau ๐ŸŒธ

    So sesiapa yang nak boleh dm Wawa atau klik je link dekat bio untuk order ๐Ÿ˜‰ stock limited tau!

    #arithunder
    #fatinsquad
    #sayajualsayapakai
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautygombakfreecod
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #sapotlokal
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #naturalskincare
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak
    #ainaacosmeticsegamat

  •  9  0  10 August, 2020
  • Siapa yang dah pakai AINAA CLEANSER? Best tak? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? ๐Ÿ˜ 

Confirm la lembut sebab AINAA CLEANSER ni texture dia GEL so takkan mengeringkan kulit kita ๐Ÿ˜

Cuba share, korang cuci muka dengan AINAA CLEANSER berapa kali sehari dan waktu bila?

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • Siapa yang dah pakai AINAA CLEANSER? Best tak? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? ๐Ÿ˜

    Confirm la lembut sebab AINAA CLEANSER ni texture dia GEL so takkan mengeringkan kulit kita ๐Ÿ˜

    Cuba share, korang cuci muka dengan AINAA CLEANSER berapa kali sehari dan waktu bila?

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  3  0  10 August, 2020
  • 4 teksture Ainaa Skincare:

AINAA CLEANSER:
Teksture jenis gel. Kurang buih dan tak mengeringkan skin. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama berminyak dan kering

AINAA SCRUB MASK:
Teksture jenis soft beads. Beads tidak terlalu kasar dan boleh dijadikan juga sebagai mask

AINAA SERUM:
Teksture jenis water dan tidak berminyak. Teksture ye tidak melekit dan boleh dijadikan sebagai based makeup

AINAA SUNSCREEN:
Teksture jenis water juga dan tidak melekit. Selalunya teksture sunscreen ni akan bagi last effect yang oily. Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap dalam kulit dan invisible under makeup

So, grab your ainaa set now!

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • 4 teksture Ainaa Skincare:

    AINAA CLEANSER:
    Teksture jenis gel. Kurang buih dan tak mengeringkan skin. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama berminyak dan kering

    AINAA SCRUB MASK:
    Teksture jenis soft beads. Beads tidak terlalu kasar dan boleh dijadikan juga sebagai mask

    AINAA SERUM:
    Teksture jenis water dan tidak berminyak. Teksture ye tidak melekit dan boleh dijadikan sebagai based makeup

    AINAA SUNSCREEN:
    Teksture jenis water juga dan tidak melekit. Selalunya teksture sunscreen ni akan bagi last effect yang oily. Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap dalam kulit dan invisible under makeup

    So, grab your ainaa set now!

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  3  0  10 August, 2020
  • Haa korang selalu apply sunscreen? Ke korang masih belum ada lagi sunscreen? Kalau belum ada lagi, dapatkan sekarang Ainaa Sunscreen ni!!! ๐Ÿ˜Š

Ainaa Sunscreen korang boleh dapat dengan hanya RM59 sahaja tau ๐Ÿ˜ฑ.. Taknak grab sekarang ke? ๐Ÿ˜

Click link on my bio for more details ๐Ÿ˜Š 

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub  #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih  #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya  #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • Haa korang selalu apply sunscreen? Ke korang masih belum ada lagi sunscreen? Kalau belum ada lagi, dapatkan sekarang Ainaa Sunscreen ni!!! ๐Ÿ˜Š

    Ainaa Sunscreen korang boleh dapat dengan hanya RM59 sahaja tau ๐Ÿ˜ฑ.. Taknak grab sekarang ke? ๐Ÿ˜

    Click link on my bio for more details ๐Ÿ˜Š

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumbangi #ainaaserumkajang #ainaaserumsemenyih #ainaaserumputrajaya #ainaacleanserbangi #ainaacleanserkajang #ainaacleanserserikembangan #ainaasunscreenkajang #ainaasunscreenbangi #ainaasunscreenputrajaya #ainaabeautybangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyserikembangan #ainaabeautyputrajaya #qylasquad #codbangi #codkajang #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  1  0  10 August, 2020
  • MASALAH SKIN YANG KASAR & DAN KERING 

Bermula dari skin yg kasar sampai sekarang ni skin dah tak kering . smooth ja gitteeww ๐Ÿคฉ Haaa  betapa hebat nya penangan Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜ 

Nak dapatkan Ainaa Serum boleh klik link pada bio sis ya ๐Ÿ˜‰

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • MASALAH SKIN YANG KASAR & DAN KERING

    Bermula dari skin yg kasar sampai sekarang ni skin dah tak kering . smooth ja gitteeww ๐Ÿคฉ Haaa betapa hebat nya penangan Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜

    Nak dapatkan Ainaa Serum boleh klik link pada bio sis ya ๐Ÿ˜‰

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  5  0  10 August, 2020
  • FREE ALCOHOL, FREE PARABEN and WATER-BASED

That's why Ainaa Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kering, kombinasi mahupun berminyak sebab produk Ainaa menggunakan natural ingredients, tiada kesan sampingan. Memang 100% SELAMAT! 

Siapa dah cuba Ainaa Serum? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ Best tak?

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #makleha #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • FREE ALCOHOL, FREE PARABEN and WATER-BASED

    That's why Ainaa Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kering, kombinasi mahupun berminyak sebab produk Ainaa menggunakan natural ingredients, tiada kesan sampingan. Memang 100% SELAMAT!

    Siapa dah cuba Ainaa Serum? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ Best tak?

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #makleha #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  2  0  10 August, 2020
  • HAAA TUDIAAAA โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
CUSTOMER FEEDBACK CHEEZY BITES LEKOR NI SANGAT SEDAPP, NAK REPEAT LAGI UOLLS ๐Ÿคค
.
CHEEZY BITES LEKOR NI MMG CHEESE BOLEH TARIK TARIK DAN RASA IKAN YG SEBENAR. BUKAN RASA TEPUNG JE LEBIH. 
.
SEKALI TRY PASTI NAK LAGI ๐Ÿ˜‹ 
.
โœ… Premium Mozarella 
โœ… Rasa ikan yang padat
โœ… Cheese yang tertarik 
โœ… 100% Homemade
.
OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
.
Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
.
#fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr
  • HAAA TUDIAAAA โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    CUSTOMER FEEDBACK CHEEZY BITES LEKOR NI SANGAT SEDAPP, NAK REPEAT LAGI UOLLS ๐Ÿคค
    .
    CHEEZY BITES LEKOR NI MMG CHEESE BOLEH TARIK TARIK DAN RASA IKAN YG SEBENAR. BUKAN RASA TEPUNG JE LEBIH.
    .
    SEKALI TRY PASTI NAK LAGI ๐Ÿ˜‹
    .
    โœ… Premium Mozarella
    โœ… Rasa ikan yang padat
    โœ… Cheese yang tertarik
    โœ… 100% Homemade
    .
    OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
    .
    #fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr

  •  2  0  10 August, 2020
  • AINAA BOLEH HILANGKAN CHICKEN POX ? ๐Ÿ˜ฑ

Ye awak, dengan produk Ainaa ni semua masalah kulit boleh dirawat. Macam customer ni, happy je kan bila kulit dah flawless ๐Ÿ˜.
.
Consistent is the key. Pakai la produk apa pun kalau awak tak consistent lepastu tukar kepada produk lain, awak tetap tak akan dapat hasil yang awak idamkan.
.
Contoh, macam customer dalam gambar ni. Disebabkan dia consistent dan percaya dengan produk Ainaa, dia dapat skin dia yang sekarang ni ๐Ÿฅฐ.
.
Siapa lagi ada masalah kulit ? Meh la Ika bantu awak. Inshaโ€™Allah Ika akan guide awak dari awal. Dm or ws Ika (Link dekat bio) ๐Ÿ˜˜.
.

#ainaabeauty
#ainaabeautyofficial
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaascrubmask
#ainaamoisturizer
#nsabeautysubangbestari
#nsabeautysubangperdana
#nsabeautykgmelaysubang
#nsabeautypayajaras
#ainaaserumsubangbestari
#ainaaserumsubangperdana
#ainaaserumkgmelayusubang
#ainaaserumsgbuloh
#ainaafoundation
#ainaafoundationsubang
#fatinsquad 
#hanirangers
#tipscantik 
#faceserum 
#serumsyafiqahaina 
#skincaremalaysia 
#skincaremurahmalaysia 
#skincaremurah 
#skincareroutine 
#barangmurahmalaysia 
#hargamampumilik 
#sayapakaisayajual
  • AINAA BOLEH HILANGKAN CHICKEN POX ? ๐Ÿ˜ฑ

    Ye awak, dengan produk Ainaa ni semua masalah kulit boleh dirawat. Macam customer ni, happy je kan bila kulit dah flawless ๐Ÿ˜.
    .
    Consistent is the key. Pakai la produk apa pun kalau awak tak consistent lepastu tukar kepada produk lain, awak tetap tak akan dapat hasil yang awak idamkan.
    .
    Contoh, macam customer dalam gambar ni. Disebabkan dia consistent dan percaya dengan produk Ainaa, dia dapat skin dia yang sekarang ni ๐Ÿฅฐ.
    .
    Siapa lagi ada masalah kulit ? Meh la Ika bantu awak. Inshaโ€™Allah Ika akan guide awak dari awal. Dm or ws Ika (Link dekat bio) ๐Ÿ˜˜.
    .

    #ainaabeauty
    #ainaabeautyofficial
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaascrubmask
    #ainaamoisturizer
    #nsabeautysubangbestari
    #nsabeautysubangperdana
    #nsabeautykgmelaysubang
    #nsabeautypayajaras
    #ainaaserumsubangbestari
    #ainaaserumsubangperdana
    #ainaaserumkgmelayusubang
    #ainaaserumsgbuloh
    #ainaafoundation
    #ainaafoundationsubang
    #fatinsquad
    #hanirangers
    #tipscantik
    #faceserum
    #serumsyafiqahaina
    #skincaremalaysia
    #skincaremurahmalaysia
    #skincaremurah
    #skincareroutine
    #barangmurahmalaysia
    #hargamampumilik
    #sayapakaisayajual

  •  6  0  10 August, 2020
  • FIRST CUSTOMER โค๏ธ

Nazira customer pertama yang beli produk Ainaa dengan Wawa ๐Ÿฅบโค๏ธ Dan dia terus beli SET 4 in 1 dgn SET 3 in 1 ๐ŸŒธ 

Thank you Nazira sbb percaya Wawa boleh guide Nazira ๐Ÿ˜Š Semoga Nazira dapat kulit yang Nazira idamkan ๐Ÿคฒ๐Ÿป

Kalau ada sesiapa yang berminat nak try boleh klik link dekat bio tau ๐Ÿ’•

#arithunder
#fatinsquad
#sayajualsayapakai
#ainaabeautygombak
#ainaabeautygombakfreecod
#ainaabeautyagentsegamat
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautyrawang
#ainaabeautyuiamgombak
#ainaabeautybatucave
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautymelawati
#ainaabeautyselayang
#ainaabeautywangsamaju
#ainaabeautyampang
#ainaabeautypetalingjaya
#ainaabeautytangkak
#sapotlokal
#ainaabeautylabis
#ainaabeautyjohor
#ainaabeautyuitmsegamat
#ainaabeautymelaka
#ainaabeautymerlimau
#naturalskincare
#ainaabeautykl
#ainaabeautyselangor
#serumsyafiqahaina
#ainaabeautymuar
#ainaacosmeticgombak
#ainaacosmeticsegamat
  • FIRST CUSTOMER โค๏ธ

    Nazira customer pertama yang beli produk Ainaa dengan Wawa ๐Ÿฅบโค๏ธ Dan dia terus beli SET 4 in 1 dgn SET 3 in 1 ๐ŸŒธ

    Thank you Nazira sbb percaya Wawa boleh guide Nazira ๐Ÿ˜Š Semoga Nazira dapat kulit yang Nazira idamkan ๐Ÿคฒ๐Ÿป

    Kalau ada sesiapa yang berminat nak try boleh klik link dekat bio tau ๐Ÿ’•

    #arithunder
    #fatinsquad
    #sayajualsayapakai
    #ainaabeautygombak
    #ainaabeautygombakfreecod
    #ainaabeautyagentsegamat
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautyrawang
    #ainaabeautyuiamgombak
    #ainaabeautybatucave
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautymelawati
    #ainaabeautyselayang
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabeautyampang
    #ainaabeautypetalingjaya
    #ainaabeautytangkak
    #sapotlokal
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautyjohor
    #ainaabeautyuitmsegamat
    #ainaabeautymelaka
    #ainaabeautymerlimau
    #naturalskincare
    #ainaabeautykl
    #ainaabeautyselangor
    #serumsyafiqahaina
    #ainaabeautymuar
    #ainaacosmeticgombak
    #ainaacosmeticsegamat

  •  7  0  10 August, 2020
  • PATUT LA MAKIN CERAH ๐Ÿ˜

Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau!

Jaidaa faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan Skincare pulak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ Mesti si dia suka ๐Ÿ˜

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #sofi #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • PATUT LA MAKIN CERAH ๐Ÿ˜

    Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau!

    Jaidaa faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan Skincare pulak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ Mesti si dia suka ๐Ÿ˜

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #sofi #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  2  0  10 August, 2020
  • ๐‹๐„๐‹๐€๐Š๐ˆ ๐๐”๐ ๐‰๐€๐†๐€ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐˜๐„๐‘ โ˜บ๏ธ
.
Alhamdulillah customer happy dapat grab Ainaa Skincare Set 3 in 1. Siap dapat free sample Ainaa Moisturizer lagi. Semoga awak dapat kulit yang sihat.
.
Kalau korang nak Hani guide untuk dapatkan kulit yang sihat dan bersih, boleh DM/whatsapp (link di bio).
.
#ainaabeauty
#ainaabeautyofficial
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaascrubmask
#ainaamoisturizer
#nsabeautysubangbestari
#nsabeautysubangperdana
#nsabeautykgmelaysubang
#nsabeautypayajaras
#ainaaserumsubangbestari
#ainaaserumsubangperdana
#ainaaserumkgmelayusubang
#ainaaserumsgbuloh
#ainaafoundation
#ainaafoundationsubang
#fatinsquad 
#hanirangers
#tipscantik 
#faceserum 
#serumsyafiqahaina 
#skincaremalaysia 
#skincaremurahmalaysia 
#skincaremurah 
#skincareroutine 
#barangmurahmalaysia 
#hargamampumilik 
#sayapakaisayajual
  • ๐‹๐„๐‹๐€๐Š๐ˆ ๐๐”๐ ๐‰๐€๐†๐€ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐˜๐„๐‘ โ˜บ๏ธ
    .
    Alhamdulillah customer happy dapat grab Ainaa Skincare Set 3 in 1. Siap dapat free sample Ainaa Moisturizer lagi. Semoga awak dapat kulit yang sihat.
    .
    Kalau korang nak Hani guide untuk dapatkan kulit yang sihat dan bersih, boleh DM/whatsapp (link di bio).
    .
    #ainaabeauty
    #ainaabeautyofficial
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaascrubmask
    #ainaamoisturizer
    #nsabeautysubangbestari
    #nsabeautysubangperdana
    #nsabeautykgmelaysubang
    #nsabeautypayajaras
    #ainaaserumsubangbestari
    #ainaaserumsubangperdana
    #ainaaserumkgmelayusubang
    #ainaaserumsgbuloh
    #ainaafoundation
    #ainaafoundationsubang
    #fatinsquad
    #hanirangers
    #tipscantik
    #faceserum
    #serumsyafiqahaina
    #skincaremalaysia
    #skincaremurahmalaysia
    #skincaremurah
    #skincareroutine
    #barangmurahmalaysia
    #hargamampumilik
    #sayapakaisayajual

  •  5  0  10 August, 2020

Top #fatinsquad Posts

  • Alhamdulillah kali ke brape topup setokkk bru lh dpt begambar dgn leader kite ni .

Korang memang kan . Mentang2 the jamu tgh buat P.R.0.M.0
Tak kasi cann sis pegg botol lame2 tau2 licin

#thejamu #fatinsquad #johorbahru
  • Alhamdulillah kali ke brape topup setokkk bru lh dpt begambar dgn leader kite ni .

    Korang memang kan . Mentang2 the jamu tgh buat P.R.0.M.0
    Tak kasi cann sis pegg botol lame2 tau2 licin

    #thejamu #fatinsquad #johorbahru

  •  132  3  18 July, 2020
  • Alhamdulillah syukur ๐Ÿค— Actually Mira tak pernah seserius ini dlm bisnes online. Tapi dgn AINAA BEAUTY ni Mira rasa macam sgtยฒ beruntung berada di platform ini. Dapat leader yg sgt sgt sgt membantu, langsung tak kedekut ilmu, apa benda yg Mira tanya tak pernah dia tak tlg dan tak jawab ๐Ÿฅฐ Thanks banyakยฒ tau @ainaabeautypetalingjaya.nfi ๐Ÿ™๐Ÿ™ Thanks jugak utk Amer, Mukhlis dan #FatinSquad ๐Ÿ’œ Tak terbalas segala jasa hampa semua ๐Ÿ˜ซ
.
Ini reward pertama yg Mira pernah dapat since buat bisnes online ni. Tak sangka pun boleh dapat Top 2, tp tak ada yg tak berhasil kalau kita usaha. Even berada di top 2 ni, masih banyak lagi ilmu yg Mira kena gali ๐Ÿ˜ซ Masih tak boleh nak rasa selesa berada di tahap ini. Besar anganยฒ Mira utk ada team sendiri jugak. Semoga #MeeraMiraieCrew terus membiak dgn ramai ๐Ÿฅฐ๐Ÿค— Berbalik pada niat iaitu nak tolong semua org yg ada masalah skin. Semoga Allah permudah segala urusan kita ๐Ÿคฒ Aminnnn.
.
#MyFirstReward
#MyFirstVideo
#TergagapgagapMacamNakPresent
  • Alhamdulillah syukur ๐Ÿค— Actually Mira tak pernah seserius ini dlm bisnes online. Tapi dgn AINAA BEAUTY ni Mira rasa macam sgtยฒ beruntung berada di platform ini. Dapat leader yg sgt sgt sgt membantu, langsung tak kedekut ilmu, apa benda yg Mira tanya tak pernah dia tak tlg dan tak jawab ๐Ÿฅฐ Thanks banyakยฒ tau @ainaabeautypetalingjaya.nfi ๐Ÿ™๐Ÿ™ Thanks jugak utk Amer, Mukhlis dan #FatinSquad ๐Ÿ’œ Tak terbalas segala jasa hampa semua ๐Ÿ˜ซ
    .
    Ini reward pertama yg Mira pernah dapat since buat bisnes online ni. Tak sangka pun boleh dapat Top 2, tp tak ada yg tak berhasil kalau kita usaha. Even berada di top 2 ni, masih banyak lagi ilmu yg Mira kena gali ๐Ÿ˜ซ Masih tak boleh nak rasa selesa berada di tahap ini. Besar anganยฒ Mira utk ada team sendiri jugak. Semoga #MeeraMiraieCrew terus membiak dgn ramai ๐Ÿฅฐ๐Ÿค— Berbalik pada niat iaitu nak tolong semua org yg ada masalah skin. Semoga Allah permudah segala urusan kita ๐Ÿคฒ Aminnnn.
    .
    #MyFirstReward
    #MyFirstVideo
    #TergagapgagapMacamNakPresent

  •  19  3  11 July, 2020
  • PAGI PAGI HUJAN GINI, SEDAPNYA KALAU DAPAT SARAPAN MAKAN CHEEZY BITES LEKOR & POPIA SATAR.

MAKAN PANAS PANAS SERIOUS SEDAPPP ๐Ÿคค TAK PANDANG LAIN DAH โ€ผ๏ธ
.
OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
.
Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
.
#fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr
  • PAGI PAGI HUJAN GINI, SEDAPNYA KALAU DAPAT SARAPAN MAKAN CHEEZY BITES LEKOR & POPIA SATAR.

    MAKAN PANAS PANAS SERIOUS SEDAPPP ๐Ÿคค TAK PANDANG LAIN DAH โ€ผ๏ธ
    .
    OPEN FOR AGENT ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat nak join sebagai agent atau nak dapatkan cheezy bites lekor boleh DM atau WhatsApp http://www.wassap.my//0143886983?text=Nakmakan
    .
    #fatinโ€™skitchen #popiasatar #popiasataroriginalterengganu #popiasataroriganu #popiasatarsedap #popiasatarpadu #explorepage #explore #viral #babyleko #cheezyleko #makananviral #makansedap #makananjohor #makananterengganu #malaysia #minibiteslekor #keropokcheese #keropoklekor #premiummozarella #makansedap #fatinsquad #socheezyyy #solekorrr

  •  4  0  21 hours ago
  • INGREDIENTS OF AINAA CLEANSER!!

1. Castor Oil:
Acts as an Anti-inflammatory to soothe sensitive skin and Anti microbial to protect skin from bacteria. This magical oil will improve your skin complexion!

2. Cocamidopropyl:
Lathers away oil, dirt & impurities from the skin for a more healthier & clearer skin!

3. Coco - glucoside:
If you have an acne prone skin, this is your life savior! It treats acne so that it wonโ€™t be coming back for you.

4. Lecithin:
Heals your skin conditions and emulsify the skin.

5. Avena Seed Extract:
It kills bacteria on the skin and the same time will calm, moisturize & rejuvenate the skin texture.

6. Trehalose:
Water to your skin because it can hydrates & moisturizes your dry, patchy skin!

7. Dimethicone:
An important  ingredient for a smoother skin texture

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya
#ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
#ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong
#ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • INGREDIENTS OF AINAA CLEANSER!!

    1. Castor Oil:
    Acts as an Anti-inflammatory to soothe sensitive skin and Anti microbial to protect skin from bacteria. This magical oil will improve your skin complexion!

    2. Cocamidopropyl:
    Lathers away oil, dirt & impurities from the skin for a more healthier & clearer skin!

    3. Coco - glucoside:
    If you have an acne prone skin, this is your life savior! It treats acne so that it wonโ€™t be coming back for you.

    4. Lecithin:
    Heals your skin conditions and emulsify the skin.

    5. Avena Seed Extract:
    It kills bacteria on the skin and the same time will calm, moisturize & rejuvenate the skin texture.

    6. Trehalose:
    Water to your skin because it can hydrates & moisturizes your dry, patchy skin!

    7. Dimethicone:
    An important ingredient for a smoother skin texture

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya
    #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
    #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong
    #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  8  0  11 July, 2020
  • ๐ŸŒธ
.
SCRUB SEBELUM CUCI MUKA MENGGUNAKAN CLEANSER ATAU SELEPAS?
.
Kalau tanya Ana, Ana lebih prefer cuci muka menggunakan cleanser dulu, baru guna scrub. Ada jugak orang2 lain akan pakai scrub dulu baru cleanser. Terpulang kepada keselesaan dan kebiasaan masing-masing ๐Ÿ˜ Asalkan tak over exfoliate ok ๐Ÿ˜˜
.
Korang macam mana pulak? Mai lah share dengan Ana ๐Ÿค—
.
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaascrub
#ainaafoundation
#ainaamoisturizer
#ainaaserumsungkai
#ainaaserumbidor
#ainaaserumtapah
#ainaacleansersungkai
#ainaacleanserbidor
#ainaacleansertapah
#ainaasunscreensungkai
#ainaasunscreenbidor
#ainaasunscreentapah
#ainaabeautyperak
#ainaabeautysungkai
#ainaabeautybidor
#ainaabeautytapah
#ainaacosmeticssungkai
#codsungkai
#codtapah
#tipskecantikan
#mengatasimasalahkulit
#skincareroutine
#skincaremalaysia
#skincaremurahmalaysia
#cosmeticsmurahmalaysia
#fatinsquad
  • ๐ŸŒธ
    .
    SCRUB SEBELUM CUCI MUKA MENGGUNAKAN CLEANSER ATAU SELEPAS?
    .
    Kalau tanya Ana, Ana lebih prefer cuci muka menggunakan cleanser dulu, baru guna scrub. Ada jugak orang2 lain akan pakai scrub dulu baru cleanser. Terpulang kepada keselesaan dan kebiasaan masing-masing ๐Ÿ˜ Asalkan tak over exfoliate ok ๐Ÿ˜˜
    .
    Korang macam mana pulak? Mai lah share dengan Ana ๐Ÿค—
    .
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaascrub
    #ainaafoundation
    #ainaamoisturizer
    #ainaaserumsungkai
    #ainaaserumbidor
    #ainaaserumtapah
    #ainaacleansersungkai
    #ainaacleanserbidor
    #ainaacleansertapah
    #ainaasunscreensungkai
    #ainaasunscreenbidor
    #ainaasunscreentapah
    #ainaabeautyperak
    #ainaabeautysungkai
    #ainaabeautybidor
    #ainaabeautytapah
    #ainaacosmeticssungkai
    #codsungkai
    #codtapah
    #tipskecantikan
    #mengatasimasalahkulit
    #skincareroutine
    #skincaremalaysia
    #skincaremurahmalaysia
    #cosmeticsmurahmalaysia
    #fatinsquad

  •  4  0  29 July, 2020