#familyjrmns Instagram Photos & Videos

familyjrmns - 127 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.2
average likes

Latest #familyjrmns Posts

  • Penjenamaan semula Kopi Badang kepada DE MARCO WHITE COFFEE dengan formulasi yang di tambah baik...
.
Sedap dn byk khasiatnya ..D Marco yg diupgrade  formulasi dr kopi badang..!! Ramai takut makan herba sbb tu sy susah nk ciptakan minuman herba yg seakan sama macam kopi..Bila org minum je ingat kopi wal hal ia herba..
.
.
Ada Promosi kali ni sempena packaging baru, kalau dulu kopi badang ada 2 perisa iaitu latte dan white coffee.. tapi kali ni sy dah tukar nama kepada De'Marco.. lebih banyak khasiat dan boleh diminum untuk lelaki dan wanita.. Harga normal RM33 kali ni bonda nak bagi RM29 sahaja jimat RM4 De’Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yang sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stres iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
.
Pengambilan De’Marco White Coffee membantu mengurangkan stres kerana formulasinya mengandungi unsur adaptogen yang sangat baik mengimbangi kortisol (hormon stres).
.
Anda boleh hashtag kepada #kakhanjrmbukanbiasher2paduteet
.
AWAS dapatkan produk padu dengan harga ohsem! 👌
.
Wasap hani klik link di bio page https://wa.me/601132370574
#kakhanjrmbukanbiasher2paduteet
#jrmgerentipaduteet
.
@jrmns.promosi
#dmarcocoffee
#wajargunajrm 
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#coffee 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
#infojrm
  • Penjenamaan semula Kopi Badang kepada DE MARCO WHITE COFFEE dengan formulasi yang di tambah baik...
    .
    Sedap dn byk khasiatnya ..D Marco yg diupgrade formulasi dr kopi badang..!! Ramai takut makan herba sbb tu sy susah nk ciptakan minuman herba yg seakan sama macam kopi..Bila org minum je ingat kopi wal hal ia herba..
    .
    .
    Ada Promosi kali ni sempena packaging baru, kalau dulu kopi badang ada 2 perisa iaitu latte dan white coffee.. tapi kali ni sy dah tukar nama kepada De'Marco.. lebih banyak khasiat dan boleh diminum untuk lelaki dan wanita.. Harga normal RM33 kali ni bonda nak bagi RM29 sahaja jimat RM4 De’Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yang sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stres iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
    .
    Pengambilan De’Marco White Coffee membantu mengurangkan stres kerana formulasinya mengandungi unsur adaptogen yang sangat baik mengimbangi kortisol (hormon stres).
    .
    Anda boleh hashtag kepada #kakhanjrmbukanbiasher2paduteet
    .
    AWAS dapatkan produk padu dengan harga ohsem! 👌
    .
    Wasap hani klik link di bio page https://wa.me/601132370574
    #kakhanjrmbukanbiasher2paduteet
    #jrmgerentipaduteet
    .
    @jrmns.promosi
    #dmarcocoffee
    #wajargunajrm
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #coffee
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #infojrm

  •  3  0  10 January, 2020
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb Dec 2019..
.
👉🏿Minyak Naria Romasty👈🏿
Normal RM95 promosi RM76
.
Produk dwi dungsi utk lelaki dn wanita.. ramai yg dpt kebaikkannya.. dn kebanyakkan org yg dah guna mesti repeat ..!!
.
herba minyak dn binatang eksotik yg susah ditemui.. bagus utk mbantu merangsang hormon walau sekadar sapu breast membengkak tegang dlm masa 10 jam dah terasa..!! Mekar dn berdenyut ( tp baunya x wangi / x elok letak pewangi )
.
Wanita lepas bersalin sgt perlukan sbb nak mekarkan balik dn anak dara yg nak besarkan saiznya..!!
.
Lelaki yg dah kawin je pakai , bujang plez jgn beli diharamkan..!! Ia kasi kesan kelelakian sgt berganda saiz atau ketahanan semasa aksi ( haaahh sendiri2 paham udah lah ..dah pakai baru tau..yg jelas ummph )
.
Kami ada bagi buku penerangan ttg semua jenis minyak2 ni
.
.. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
3-8hb Dec 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#juasseh #bahau
#kualapilah  #batukikir
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb Dec 2019..
    .
    👉🏿Minyak Naria Romasty👈🏿
    Normal RM95 promosi RM76
    .
    Produk dwi dungsi utk lelaki dn wanita.. ramai yg dpt kebaikkannya.. dn kebanyakkan org yg dah guna mesti repeat ..!!
    .
    herba minyak dn binatang eksotik yg susah ditemui.. bagus utk mbantu merangsang hormon walau sekadar sapu breast membengkak tegang dlm masa 10 jam dah terasa..!! Mekar dn berdenyut ( tp baunya x wangi / x elok letak pewangi )
    .
    Wanita lepas bersalin sgt perlukan sbb nak mekarkan balik dn anak dara yg nak besarkan saiznya..!!
    .
    Lelaki yg dah kawin je pakai , bujang plez jgn beli diharamkan..!! Ia kasi kesan kelelakian sgt berganda saiz atau ketahanan semasa aksi ( haaahh sendiri2 paham udah lah ..dah pakai baru tau..yg jelas ummph )
    .
    Kami ada bagi buku penerangan ttg semua jenis minyak2 ni
    .
    .. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
    3-8hb Dec 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #juasseh #bahau
    #kualapilah #batukikir

  •  1  0  4 December, 2019
  • Minyak Jatro Phora sy buat x byk sbb susah dpat bahan mentah ..minyak tumbuhan yg khas bagi org ada tumor dlm perut atau ada masalah ketumbuhan pd rahim , payudara, fibroid dan cyst .
.
Terbukti ada kenalan  yg ada tumor Allah bagi sembuh utk penyakit ni ..sgt berkesan xpayah bedah ..Sejak jual ni wlu x byk ramai pelanggan yg dh beli minyak ni ramai cakap kecut mengecil cepat cyct fibroid mereka ikut step yg sy ajar
.
Ia bukan utk dimakan, tapi hanyalah sapu pada luaran nk lebh berkesan kena tungku dgn batu panas (batu sungai).. batu tu di balutkan dgn daun2 herba antaranya daun mengkudu..lengkuas , kunyit , daun pisang ke baru balut kain dn ditekan pd kawasan yg disahkan ada ketumbuhan
.
Wajib check di hospital dulu utk dptkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut.. sapukan minyak dn tuam pada bahagian yg disahkan ada fibroid atau ketumbuhan.. (buat sekerap mungkin)
.
. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
3-8hb Dec 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#juasseh #bahau
#kualapilah #batukikir
  • Minyak Jatro Phora sy buat x byk sbb susah dpat bahan mentah ..minyak tumbuhan yg khas bagi org ada tumor dlm perut atau ada masalah ketumbuhan pd rahim , payudara, fibroid dan cyst .
    .
    Terbukti ada kenalan yg ada tumor Allah bagi sembuh utk penyakit ni ..sgt berkesan xpayah bedah ..Sejak jual ni wlu x byk ramai pelanggan yg dh beli minyak ni ramai cakap kecut mengecil cepat cyct fibroid mereka ikut step yg sy ajar
    .
    Ia bukan utk dimakan, tapi hanyalah sapu pada luaran nk lebh berkesan kena tungku dgn batu panas (batu sungai).. batu tu di balutkan dgn daun2 herba antaranya daun mengkudu..lengkuas , kunyit , daun pisang ke baru balut kain dn ditekan pd kawasan yg disahkan ada ketumbuhan
    .
    Wajib check di hospital dulu utk dptkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut.. sapukan minyak dn tuam pada bahagian yg disahkan ada fibroid atau ketumbuhan.. (buat sekerap mungkin)
    .
    . (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
    3-8hb Dec 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #juasseh #bahau
    #kualapilah #batukikir

  •  0  0  4 December, 2019
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb Dec 2019..
.
. 👉🏿Minyak Flora Aromaterapi👈🏿
Normal RM70 promosi RM56
Minyak ni Bonda gunakan di rumah hutan utk mengurut tetamu yg dtg utk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi..
.
ekstrak minyak pati daun peppermint yg sgt terkenal dgn sifat teraputik utk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, memecahkan lemak, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus..
.
Bagus sgt utk berikan rasa tenang, buang sel kulit mati, memperbaiki mood, hilangkan rasa berdebar, insomnia dn memperbaiki sistem pernafasan..
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula 3-8hb Dec 2019.. .⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.

#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#juasseh #bahau 
#kualapilah  #batukikir
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb Dec 2019..
    .
    . 👉🏿Minyak Flora Aromaterapi👈🏿
    Normal RM70 promosi RM56
    Minyak ni Bonda gunakan di rumah hutan utk mengurut tetamu yg dtg utk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi..
    .
    ekstrak minyak pati daun peppermint yg sgt terkenal dgn sifat teraputik utk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, memecahkan lemak, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus..
    .
    Bagus sgt utk berikan rasa tenang, buang sel kulit mati, memperbaiki mood, hilangkan rasa berdebar, insomnia dn memperbaiki sistem pernafasan..
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt PROMOSI dah bermula YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula 3-8hb Dec 2019.. .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .

    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #juasseh #bahau
    #kualapilah #batukikir

  •  1  0  4 December, 2019
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb DEC 2019..
.
👉🏿Minyak Khelin Myrha👈🏿
Normal RM110
PROMOSI RM88..!!
.
Minyak saraf khellin myrha sgt bagus utk tujuan perubatan sendi dn saraf.. sawan lepas kemalangan ni lah minyaknya ..dr ekstrak pati minya herba yg eksotik exclusive dari Benua Arab dan Asia..
.
Tujuan utk memulihkan saraf yg lemah, sakit sendi, kekejangan otot, lumpuh atau stroke urut ia bangunkan saraf yg lemah dgn efisien..!! Bagus utk autism, sawan, wanita hamil terkena urat simpul, slip disk, bengkak, terseliuh, patah tulang dn sakit pinggang
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt PROMOSI dah bermula YA...
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula 3-8hb Dec 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns 
#juasseh #kualapilah
#bahau #batukikir
  • Promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 3-8hb DEC 2019..
    .
    👉🏿Minyak Khelin Myrha👈🏿
    Normal RM110
    PROMOSI RM88..!!
    .
    Minyak saraf khellin myrha sgt bagus utk tujuan perubatan sendi dn saraf.. sawan lepas kemalangan ni lah minyaknya ..dr ekstrak pati minya herba yg eksotik exclusive dari Benua Arab dan Asia..
    .
    Tujuan utk memulihkan saraf yg lemah, sakit sendi, kekejangan otot, lumpuh atau stroke urut ia bangunkan saraf yg lemah dgn efisien..!! Bagus utk autism, sawan, wanita hamil terkena urat simpul, slip disk, bengkak, terseliuh, patah tulang dn sakit pinggang
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt PROMOSI dah bermula YA...
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula 3-8hb Dec 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #juasseh #kualapilah
    #bahau #batukikir

  •  1  0  4 December, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
.
👉🏿Minyak Naria Romasty👈🏿
Normal RM95 promosi RM85
Produk dwi dungsi utk lelaki dn wanita.. ramai yg dpt kebaikkannya.. dn kebanyakkan org yg dah guna mesti repeat ..!!
.
herba minyak dn binatang eksotik yg susah ditemui.. bagus utk mbantu merangsang hormon wlu sekadar sapu breast membengkak tegang dlm masa 10 jam dah terasa..!! Mekar dn berdenyut ( tp baunya x wangi / xelok letak pewangi )
.
Wanita lepas bersalin sgt perlukan sbb nak mekarkan balik dn anak dara yg nak besarkan saiznya..!!
.
Lelaki yg dah kawin je pakai , bujang plez jgn beli diharamkan..!! Ia kasi kesan kelelakian sgt berganda saiz atau ketahanan semasa aksi ( haaahh sendiri2 paham udah lah ..dah pakai baru tau..yg jelas ummph )
.
Kami ada bagi buku penerangan ttg semua jenis minyak2 ni
.
.. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
21-25hb Ogos 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
  • #Repost @bondarozitaibrahim
    • • • • • •
    Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
    .
    👉🏿Minyak Naria Romasty👈🏿
    Normal RM95 promosi RM85
    Produk dwi dungsi utk lelaki dn wanita.. ramai yg dpt kebaikkannya.. dn kebanyakkan org yg dah guna mesti repeat ..!!
    .
    herba minyak dn binatang eksotik yg susah ditemui.. bagus utk mbantu merangsang hormon wlu sekadar sapu breast membengkak tegang dlm masa 10 jam dah terasa..!! Mekar dn berdenyut ( tp baunya x wangi / xelok letak pewangi )
    .
    Wanita lepas bersalin sgt perlukan sbb nak mekarkan balik dn anak dara yg nak besarkan saiznya..!!
    .
    Lelaki yg dah kawin je pakai , bujang plez jgn beli diharamkan..!! Ia kasi kesan kelelakian sgt berganda saiz atau ketahanan semasa aksi ( haaahh sendiri2 paham udah lah ..dah pakai baru tau..yg jelas ummph )
    .
    Kami ada bagi buku penerangan ttg semua jenis minyak2 ni
    .
    .. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
    21-25hb Ogos 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns

  •  2  0  21 August, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Minyak Jatro Phora sy buat xbyk sbb susah dpat bahan mentah ..minyak tumbuhan yg khas bagi org ada tumor dlm perut atau ada masalah ketumbuhan pd rahim , pyudara, fibroid dan cyst .
.
Terbukti ada kenalan  yg ada tumor Allah bagi sembuh utk penyakit ni ..sgt berkesan xpayah bedah ..Sejak jual ni wlu x byk ramai pelanggan yg dh beli minyak ni ramai cakap kecut mengecil cepat cyct fibroid mereka ikut step yg sy ajar
.
Ia bukan utk dimakan, tapi hanyalah sapu pada luaran nk lebh berkesan kena tungku dgn batu panas (batu sungai).. batu tu di balutkan dgn daun2 herba antaranya daun mengkudu..lengkuas , kunyit , daun pisang ke baru balut kain dn ditekan pd kawasan yg disahkan ada ketumbuhan
.
Wajib check di hospital dulu utk dptkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut.. sapukan minyak dn tuam pada bahagian yg disahkan ada fibroid atau ketumbuhan.. (buat sekerap mungkin)
.
. (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
21-25hb Ogos 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
  • #Repost @bondarozitaibrahim
    • • • • • •
    Minyak Jatro Phora sy buat xbyk sbb susah dpat bahan mentah ..minyak tumbuhan yg khas bagi org ada tumor dlm perut atau ada masalah ketumbuhan pd rahim , pyudara, fibroid dan cyst .
    .
    Terbukti ada kenalan yg ada tumor Allah bagi sembuh utk penyakit ni ..sgt berkesan xpayah bedah ..Sejak jual ni wlu x byk ramai pelanggan yg dh beli minyak ni ramai cakap kecut mengecil cepat cyct fibroid mereka ikut step yg sy ajar
    .
    Ia bukan utk dimakan, tapi hanyalah sapu pada luaran nk lebh berkesan kena tungku dgn batu panas (batu sungai).. batu tu di balutkan dgn daun2 herba antaranya daun mengkudu..lengkuas , kunyit , daun pisang ke baru balut kain dn ditekan pd kawasan yg disahkan ada ketumbuhan
    .
    Wajib check di hospital dulu utk dptkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut.. sapukan minyak dn tuam pada bahagian yg disahkan ada fibroid atau ketumbuhan.. (buat sekerap mungkin)
    .
    . (PASTIKAN BELI DARI PENGEDAR SAH SAHAJA)
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula dari
    21-25hb Ogos 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns

  •  1  0  21 August, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
. 👉🏿Minyak Flora Aromaterapi👈🏿
Normal RM70 promosi RM68
Minyak ni Bonda gunakan di rumah hutan utk mengurut tetamu yg dtg utk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi..
.
ekstrak minyak pati daun peppermint yg sgt terkenal dgn sifat teraputik utk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, memecahkan lemak, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus..
.
Bagus sgt utk berikan rasa tenang, buang sel kulit mati, memperbaiki mood, hilangkan rasa berdebar, insomnia dn memperbaiki sistem pernafasan..
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.

#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
  • #Repost @bondarozitaibrahim
    • • • • • •
    Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
    . 👉🏿Minyak Flora Aromaterapi👈🏿
    Normal RM70 promosi RM68
    Minyak ni Bonda gunakan di rumah hutan utk mengurut tetamu yg dtg utk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi..
    .
    ekstrak minyak pati daun peppermint yg sgt terkenal dgn sifat teraputik utk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, memecahkan lemak, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus..
    .
    Bagus sgt utk berikan rasa tenang, buang sel kulit mati, memperbaiki mood, hilangkan rasa berdebar, insomnia dn memperbaiki sistem pernafasan..
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .

    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns

  •  2  0  21 August, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
.
👉🏿Minyak Khelin Myrha👈🏿
Normal RM110 promosi RM98..!!
.
Minyak saraf khellin myrha sgt bagus utk tujuan perubatan sendi dn saraf.. sawan lepas kemalangan ni lah minyaknya ..dr ekstrak pati minya herba yg eksotik exclusive dari Benua Arab dan Asia..
.
Tujuan utk memulihkan saraf yg lemah, sakit sendi, kekejangan otot, lumpuh atau stroke urut ia bangunkan saraf yg lemah dgn efisien..!! Bagus utk autism, sawan, wanita hamil terkena urat simpul, slip disk, bengkak, terseliuh, patah tulang dn sakit pinggang
.
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
.
#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
  • #Repost @bondarozitaibrahim
    • • • • • •
    Sy nak buat promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 21-25 Ogos 2019..
    .
    👉🏿Minyak Khelin Myrha👈🏿
    Normal RM110 promosi RM98..!!
    .
    Minyak saraf khellin myrha sgt bagus utk tujuan perubatan sendi dn saraf.. sawan lepas kemalangan ni lah minyaknya ..dr ekstrak pati minya herba yg eksotik exclusive dari Benua Arab dan Asia..
    .
    Tujuan utk memulihkan saraf yg lemah, sakit sendi, kekejangan otot, lumpuh atau stroke urut ia bangunkan saraf yg lemah dgn efisien..!! Bagus utk autism, sawan, wanita hamil terkena urat simpul, slip disk, bengkak, terseliuh, patah tulang dn sakit pinggang
    .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. .
    Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    https://wa.me/601132370574?text=Minyakrumahhutan
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns

  •  2  0  21 August, 2019
  • Ia bukanlah tergolong dalam penyakit berjangkit mahupun serius, namun walau sihat mana pun seseorang itu, sakit belakang semestinya dialami semua orang. Tidak kira usia, hamil mahupun tidak, sakit belakang bisa beri rasa tidak selesa secara berterusan. .
Ketahui punca2 sakit belakang yang tabiatnya anda pandang sebelah mata.

4 Punca Utama Sakit Belakang. No.3 Yang Ramai Terlepas Pandang

Sakit Belakang adalah salah satu masalah yang boleh dikatakan hampir semua orang akan hadapi. Tak kira tua atau muda, anda semua ada mempunyai risiko untuk menghadapi masalah sakit belakang.

Ini mungkin di alami secara tak lansung melalui aktiviti harian anda yang mungkin menyebabkan sakit belakang tanpa anda sedari. Jika anda biarkan mungkin anda akan alami masalah sakit lebih kritikal seperi ‘slip disc’, masalah tulang dan sebagainya.
.
.
4 PUNCA UTAMA KENAPA ANDA ALAMI SAKIT BELAKANG

PUNCA SAKIT BELAKANG #1 : POSTUR BADAN SALAH

PUNCA SAKIT BELAKANG #2 : FAKTOR PEKERJAAN

PUNCA SAKIT BELAKANG #3 : GAYA HIDUP

PUNCA SAKIT BELAKANG #4 : TEKANAN KERJA
.
.
Sebenarnya ada banyak punca-punca penyebab sakit belakang. Jangan takut berbelanja lebih untuk legakan kesakitan ANDA!!! .
Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. #nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy
.
Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
.
Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
.⠀⠀
Dapatkan segera dari
Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
.⠀
.⠀⠀⠀
📲  WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
.
#nariaromastyoil 
#jatrophora 
#khelinmyrha 
#floralaromatherapy 
#teamnogoriohsem 
#familyjrmns
#sakitbelakang #backpain
  • Ia bukanlah tergolong dalam penyakit berjangkit mahupun serius, namun walau sihat mana pun seseorang itu, sakit belakang semestinya dialami semua orang. Tidak kira usia, hamil mahupun tidak, sakit belakang bisa beri rasa tidak selesa secara berterusan. .
    Ketahui punca2 sakit belakang yang tabiatnya anda pandang sebelah mata.

    4 Punca Utama Sakit Belakang. No.3 Yang Ramai Terlepas Pandang

    Sakit Belakang adalah salah satu masalah yang boleh dikatakan hampir semua orang akan hadapi. Tak kira tua atau muda, anda semua ada mempunyai risiko untuk menghadapi masalah sakit belakang.

    Ini mungkin di alami secara tak lansung melalui aktiviti harian anda yang mungkin menyebabkan sakit belakang tanpa anda sedari. Jika anda biarkan mungkin anda akan alami masalah sakit lebih kritikal seperi ‘slip disc’, masalah tulang dan sebagainya.
    .
    .
    4 PUNCA UTAMA KENAPA ANDA ALAMI SAKIT BELAKANG

    PUNCA SAKIT BELAKANG #1 : POSTUR BADAN SALAH

    PUNCA SAKIT BELAKANG #2 : FAKTOR PEKERJAAN

    PUNCA SAKIT BELAKANG #3 : GAYA HIDUP

    PUNCA SAKIT BELAKANG #4 : TEKANAN KERJA
    .
    .
    Sebenarnya ada banyak punca-punca penyebab sakit belakang. Jangan takut berbelanja lebih untuk legakan kesakitan ANDA!!! .
    Jom kenali minyak2 urutan & terapi keluaran @rumah.terapi.alam..ini minyak bukan biasher2.. #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    .
    Psstt hari ini dah bermula PROMOSI YA.. .
    .
    Promosi Terkini JRM (produk Rumah Hutan)
    👉Harga runtuh minyak2 bermula 21-25hb Ogos 2019
    .⠀⠀
    Dapatkan segera dari
    Pengedar Sah JRM 👉 @jamuratumalaya_hanisahmy
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀
    .⠀
    .⠀⠀⠀
    📲 WhatsApp HANI untuk sebarang pertanyaan & Pembelian klik link wasap di bio page
    .
    #nariaromastyoil
    #jatrophora
    #khelinmyrha
    #floralaromatherapy
    #teamnogoriohsem
    #familyjrmns
    #sakitbelakang #backpain

  •  4  0  21 August, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim with @kimcy929_repost
• • • • • •
Isomnia atau susah tidur, sgt x bagus utk kesihatan boleh menyebabkan migrain, hilang fokus, darah tinggi dn strok..
.
Tidur cukup mcm mana hormon melatonin nk terhasil ..?? Penting menyambung kpd hormon2 lain, sgt pentingnya tidur utk manusia . ( romagella kesannya mudah tido tau..!! Ia kasi hormon melatonin) LELAKI PEREMPUAN BOLEH MINUM ROMAGELLA COFFE)
.
2  kopi iaitu kopi ratu ( kurang kafien dr kopi biasa tp masih ada org xtahan & kopi romagella sgt kurang kopi sbb disekat dek strabwrry yg byk vit c dari segi herba dan rasanya ( formula x sama)
.
org yg xtahan kafien sesuai ambik kopi romagela..!! kopi romagella bagus elak emosi kesedihan dn merangsang kegembiraan, fokus dan juga meningkatkan HB darah terutamanya wanita yg mengandung
.
Kaya dgn nutrisi, asid amino, antioksidan dan anti radang yg digunakan dlm prmakanan dn penyembuhan.. .
Mengandungi antioksidan, sebatian anti-radang, fenolik, flavanoid dan protein lengkap serta asid amino yg penting utk kesihatan..
.
Bantu menurunkan tekanan darah pesakit, melancarkan sistem saraf dan perjalanan darah..
.
mengandungi kompaun antibiotik yg meningkatkan imun tubuh sebab itu elok utk masalah sendi.. meningkatkan sel darah merah dn menguatkan tulang..
.
Kopi Romagella + Kopi Ratu RM71 selepas promosi.. dn harga sebelum ialah RM82.. jimat RM11 ♥️
.
Follow 👉ig @jamuratumalaya_hanisahmy utk dapatkan info tentang produk2.. Senang jer klik link Whatsapp di bio page
.
#kopiratu #romagellacoffee
#romagellastrawberrycoffee 
#kopiherba #supplements 
#bondarozitaibrahim #wajargunaJRM 
#Teamnogoriohsem #familyjrmns
  • #Repost @bondarozitaibrahim with @kimcy929_repost
    • • • • • •
    Isomnia atau susah tidur, sgt x bagus utk kesihatan boleh menyebabkan migrain, hilang fokus, darah tinggi dn strok..
    .
    Tidur cukup mcm mana hormon melatonin nk terhasil ..?? Penting menyambung kpd hormon2 lain, sgt pentingnya tidur utk manusia . ( romagella kesannya mudah tido tau..!! Ia kasi hormon melatonin) LELAKI PEREMPUAN BOLEH MINUM ROMAGELLA COFFE)
    .
    2 kopi iaitu kopi ratu ( kurang kafien dr kopi biasa tp masih ada org xtahan & kopi romagella sgt kurang kopi sbb disekat dek strabwrry yg byk vit c dari segi herba dan rasanya ( formula x sama)
    .
    org yg xtahan kafien sesuai ambik kopi romagela..!! kopi romagella bagus elak emosi kesedihan dn merangsang kegembiraan, fokus dan juga meningkatkan HB darah terutamanya wanita yg mengandung
    .
    Kaya dgn nutrisi, asid amino, antioksidan dan anti radang yg digunakan dlm prmakanan dn penyembuhan.. .
    Mengandungi antioksidan, sebatian anti-radang, fenolik, flavanoid dan protein lengkap serta asid amino yg penting utk kesihatan..
    .
    Bantu menurunkan tekanan darah pesakit, melancarkan sistem saraf dan perjalanan darah..
    .
    mengandungi kompaun antibiotik yg meningkatkan imun tubuh sebab itu elok utk masalah sendi.. meningkatkan sel darah merah dn menguatkan tulang..
    .
    Kopi Romagella + Kopi Ratu RM71 selepas promosi.. dn harga sebelum ialah RM82.. jimat RM11 ♥️
    .
    Follow 👉ig @jamuratumalaya_hanisahmy utk dapatkan info tentang produk2.. Senang jer klik link Whatsapp di bio page
    .
    #kopiratu #romagellacoffee
    #romagellastrawberrycoffee
    #kopiherba #supplements
    #bondarozitaibrahim #wajargunaJRM
    #Teamnogoriohsem #familyjrmns

  •  8  0  31 July, 2019
  • PENING FIKIR NAK PAKAI PENCUCI WANITA BRAND APA? .
.
Wanita biasanya normal, jika mengalami masalah keputihan ...
Pernah dengar teknologi nano? 
Salah satu produk terlaris JRM ialah PTD
.
Nano Technology yang digunakan dalam formulasi Putik Telaga Dara berupaya untuk menyerap dalam lapisan kulit Manfaat herba semulajadi di dalamnya memberi kesan yang efektif pada luar dan dalam rahim.

Ia mampu :-
🌸mencegah jangkitan kuman
🌸mengatasi bau 🌸mengatasi keputihan
🌸memelihara keseimbangan PH kulit
🌸mengekalkan kesihatan bahagian intim

Tahan lama harga mampu milik! 
PUTIK TELAGA DARA (💰 RM22 )
.
.
Dapatkan sekarang laju-laju
Jom wasap hani
Klik link www.wasap.my/601132370574
.
#pencuciwanita #feminewash
#jamuratumalaya #familyjrmns
#nano #herba #jrmjuasseh
  • PENING FIKIR NAK PAKAI PENCUCI WANITA BRAND APA? .
    .
    Wanita biasanya normal, jika mengalami masalah keputihan ...
    Pernah dengar teknologi nano?
    Salah satu produk terlaris JRM ialah PTD
    .
    Nano Technology yang digunakan dalam formulasi Putik Telaga Dara berupaya untuk menyerap dalam lapisan kulit Manfaat herba semulajadi di dalamnya memberi kesan yang efektif pada luar dan dalam rahim.

    Ia mampu :-
    🌸mencegah jangkitan kuman
    🌸mengatasi bau 🌸mengatasi keputihan
    🌸memelihara keseimbangan PH kulit
    🌸mengekalkan kesihatan bahagian intim

    Tahan lama harga mampu milik!
    PUTIK TELAGA DARA (💰 RM22 )
    .
    .
    Dapatkan sekarang laju-laju
    Jom wasap hani
    Klik link www.wasap.my/601132370574
    .
    #pencuciwanita #feminewash
    #jamuratumalaya #familyjrmns
    #nano #herba #jrmjuasseh

  •  6  0  13 July, 2019
  • #Repost @bondarozitaibrahim (with @report.for.insta)
...
Antara produk JRM & homemade yg terbaik iaitu Mustanir dn Kurma dhuha..Promosi sempena org nak buat haji dn umrah
.
Healing crisis awalan tu normal..adakala org takut sy nak jelaskan disini ...
Perubatan holisitk atau herba sgt berbeza dgn cara perubatan hospital.. ilmu yg tidak sama
.
.
biasanya perubatan holistic rukyah atau herba mmg ada tindak balas awalan “ mengeluarkn penyakit atau aura negatif ataupun masalah kesihatan dalaman..”
.
Ia bukan terus menyembuhkan tp mengeluarkan penyakit dulu..Selepas dikeluarkan penyakit/ Ia pelan2 menyembuhkn drpd dalam..dibuang keluar.. bukan menahan penyakit dn mengajak badan merawat diri sendiri
.
.
( amalan zikir juga salah 1 cara detox kpd roh dan jasad makin menyihatkan manusia ) .
.
Herba yg dimasukkn kedalam 2 produk ini membantu dlm membaikpulih saraf dalaman..ketahanan badan..membantu mengatasi masalah pergerakan sendi..mengeluarkn angin punca badan susah gerak dn sakit/ cramp, menganggu perjalanan darah..sesuai dimakan oleh lelaki dn wanita
.
.
Hanya org yg mengamalkan produk ni saja boleh komen dn menghargai sbb tau berapa byk menafaat kesihatannya .
.
Apa pun utk lebih baik bagi pesakit itu bergantunglah dgn Allah melalui bacaan didalam doa2 ayat suci Al-Quran , sy ada siapkan buku rantaian doa sufi ( beli mustanir dpt free ) atau amalan zikrullah yg lain..
.
.
PROMOSI HAJI BERMULA 10/7-14/7 iaitu produk kurma dhuha dn mustanir.. kurma dhuha harga asal RM100 lepas promosi RM85..!! Mustanir harga asal rm120 dan selepas promosi rm100..!!
.
Boleh dptkn dari Hani IDG90047 pengedar sah klik link di bio www.wasap.my/601132370574
.
***Pastikan JANGAN BELI DI LAZADA, SHOPPE DAN KEDAI JAMU***
.
#sale #kurmadhuha
#mustanir #mushtanir #familyjrmns 
#Teamnogoriohsem #jamuratumalaya_hanisahmy
#juasseh #bahau #batukikir #kualapilah
  • #Repost @bondarozitaibrahim (with @report.for.insta)
    ...
    Antara produk JRM & homemade yg terbaik iaitu Mustanir dn Kurma dhuha..Promosi sempena org nak buat haji dn umrah
    .
    Healing crisis awalan tu normal..adakala org takut sy nak jelaskan disini ...
    Perubatan holisitk atau herba sgt berbeza dgn cara perubatan hospital.. ilmu yg tidak sama
    .
    .
    biasanya perubatan holistic rukyah atau herba mmg ada tindak balas awalan “ mengeluarkn penyakit atau aura negatif ataupun masalah kesihatan dalaman..”
    .
    Ia bukan terus menyembuhkan tp mengeluarkan penyakit dulu..Selepas dikeluarkan penyakit/ Ia pelan2 menyembuhkn drpd dalam..dibuang keluar.. bukan menahan penyakit dn mengajak badan merawat diri sendiri
    .
    .
    ( amalan zikir juga salah 1 cara detox kpd roh dan jasad makin menyihatkan manusia ) .
    .
    Herba yg dimasukkn kedalam 2 produk ini membantu dlm membaikpulih saraf dalaman..ketahanan badan..membantu mengatasi masalah pergerakan sendi..mengeluarkn angin punca badan susah gerak dn sakit/ cramp, menganggu perjalanan darah..sesuai dimakan oleh lelaki dn wanita
    .
    .
    Hanya org yg mengamalkan produk ni saja boleh komen dn menghargai sbb tau berapa byk menafaat kesihatannya .
    .
    Apa pun utk lebih baik bagi pesakit itu bergantunglah dgn Allah melalui bacaan didalam doa2 ayat suci Al-Quran , sy ada siapkan buku rantaian doa sufi ( beli mustanir dpt free ) atau amalan zikrullah yg lain..
    .
    .
    PROMOSI HAJI BERMULA 10/7-14/7 iaitu produk kurma dhuha dn mustanir.. kurma dhuha harga asal RM100 lepas promosi RM85..!! Mustanir harga asal rm120 dan selepas promosi rm100..!!
    .
    Boleh dptkn dari Hani IDG90047 pengedar sah klik link di bio www.wasap.my/601132370574
    .
    ***Pastikan JANGAN BELI DI LAZADA, SHOPPE DAN KEDAI JAMU***
    .
    #sale #kurmadhuha
    #mustanir #mushtanir #familyjrmns
    #Teamnogoriohsem #jamuratumalaya_hanisahmy
    #juasseh #bahau #batukikir #kualapilah

  •  1  0  10 July, 2019
  • .
Nak beli produk JRM dengan harga berbaloi2 + diskaun!!!💰💸
.
Jom daftar ahli!😊
.
Hadiah percuma 🎁 untuk anda.. - jika daftar ahli &
- belian rm150 keatas (bukan harga promosi)😊
.
jom Wasap Hani agent sah IDG90047  Klik link di bio www.wasap.my/601132370574
.
#jamuratumalaya_hanisahmy
#bondarozitaibrahim
#familyjrmns #jamuratumalaya
  • .
    Nak beli produk JRM dengan harga berbaloi2 + diskaun!!!💰💸
    .
    Jom daftar ahli!😊
    .
    Hadiah percuma 🎁 untuk anda.. - jika daftar ahli &
    - belian rm150 keatas (bukan harga promosi)😊
    .
    jom Wasap Hani agent sah IDG90047 Klik link di bio www.wasap.my/601132370574
    .
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #bondarozitaibrahim
    #familyjrmns #jamuratumalaya

  •  2  0  9 July, 2019
  • #Repost @jrm.official
• • •  #sharinginfo
Gel mandian bidara arab sama sekali tidak sama seperti sabun mandian yang biasa anda gunakan. Ia adalah mandian aromaterapi herba daun bidara arab yang memberikan ketenangan dan bauan menyegarkan serta dilengkapi dengan ayat ruqyah yang bagus untuk melawan frekuensi negatif seperti gangguan makhluk halus.
.
Ia sangat sesuai digunakan untuk seisi keluarga seawal dari umur 2 tahun! Uniknya gel mandian bidara arab mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan manfaat pada kesihatan kulit badan.
.
Ia bukan sahaja membantu untuk merawat masalah kulit seperti allergik, psoriasis, ekzema tetapi juga meningkatkan sistem ketahanan kulit.
.
Anda boleh juga skrub badan tanpa menyebabkan kulit menjadi pedih atau iritasi bahkan membuatkan kulit lebih lembut dan bersih!

Dapatkan gel mandian bidara arab dari pengedar atau stokis JRM yang sah

jom dapatkan melalui hani agent sah IDG90047  klik  link  di  bio  www.wasap.my /  601132370574 
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
(tak termasuk postage)
.
#testimonigelmandianbidara
#gelmandianbidaraab
#teamnogoriohsem #familyjrmns
#jamuratumalaya_hanisahmy
#bondarozitaibrahim 
#juasseh #kualapilah #bahau #batukikir
  • #Repost @jrm.official
    • • • #sharinginfo
    Gel mandian bidara arab sama sekali tidak sama seperti sabun mandian yang biasa anda gunakan. Ia adalah mandian aromaterapi herba daun bidara arab yang memberikan ketenangan dan bauan menyegarkan serta dilengkapi dengan ayat ruqyah yang bagus untuk melawan frekuensi negatif seperti gangguan makhluk halus.
    .
    Ia sangat sesuai digunakan untuk seisi keluarga seawal dari umur 2 tahun! Uniknya gel mandian bidara arab mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan manfaat pada kesihatan kulit badan.
    .
    Ia bukan sahaja membantu untuk merawat masalah kulit seperti allergik, psoriasis, ekzema tetapi juga meningkatkan sistem ketahanan kulit.
    .
    Anda boleh juga skrub badan tanpa menyebabkan kulit menjadi pedih atau iritasi bahkan membuatkan kulit lebih lembut dan bersih!

    Dapatkan gel mandian bidara arab dari pengedar atau stokis JRM yang sah

    jom dapatkan melalui hani agent sah IDG90047 klik link di bio www.wasap.my / 601132370574
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    (tak termasuk postage)
    .
    #testimonigelmandianbidara
    #gelmandianbidaraab
    #teamnogoriohsem #familyjrmns
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #bondarozitaibrahim
    #juasseh #kualapilah #bahau #batukikir

  •  3  0  5 July, 2019
  • #Repost @jrm.official
• • •
#sharinginfo
#happyskin
.
Selain untuk rawatan rohani dan spiritual, Gel Mandian Bidara juga sangat bagus untuk membuang toksin pada kulit, menghilangkan jerawat badan. Masalah kulit seperti panau, kurap, dan sakit kulit seperti alergi dan sebagainya sangat sesuai dan selamat digunakan.
.
Bau dan sifatnya yang terapeutik sangat bagus untuk orang yang ada insomnia atau susah nak tidur!
.
Gel Mandian Bidara ni sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan, dari kanak-kanak sehinggalah ke warga emas terutamanya yang mengalami masalah strok.
.
Sebenarnya ramai orang mengalami masalah gangguan, insomnia, pelajar yang sering stress, orang bekerjaya mudah mengalami masalah tekanan kerja atau faktor ekonomi, termasuklah sesiapa yang menghadapi masalah gangguan saka.
.
Sangat elok dengan mengamalkan Gel Mandian Bidara kerana produk ni telah dibacakan doa ruqyah.
.
Gel Mandian Bidara Arab
RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
(Tak termasuk Postage)
.
Jom wasap Hani  agent  sah  anda  IDG90047  klik  link  di  bio  www.wasap.my/601132370574 .
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#bondarozitaibrahim 
#gelmandianbidaraarab
#rukyah #bidara #familyjrmns  #teamnogoriohsem
#juasseh #bahau #kualapilah #batukikir
  • #Repost @jrm.official
    • • •
    #sharinginfo
    #happyskin
    .
    Selain untuk rawatan rohani dan spiritual, Gel Mandian Bidara juga sangat bagus untuk membuang toksin pada kulit, menghilangkan jerawat badan. Masalah kulit seperti panau, kurap, dan sakit kulit seperti alergi dan sebagainya sangat sesuai dan selamat digunakan.
    .
    Bau dan sifatnya yang terapeutik sangat bagus untuk orang yang ada insomnia atau susah nak tidur!
    .
    Gel Mandian Bidara ni sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan, dari kanak-kanak sehinggalah ke warga emas terutamanya yang mengalami masalah strok.
    .
    Sebenarnya ramai orang mengalami masalah gangguan, insomnia, pelajar yang sering stress, orang bekerjaya mudah mengalami masalah tekanan kerja atau faktor ekonomi, termasuklah sesiapa yang menghadapi masalah gangguan saka.
    .
    Sangat elok dengan mengamalkan Gel Mandian Bidara kerana produk ni telah dibacakan doa ruqyah.
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (SM) RM53.00 (SS)
    (Tak termasuk Postage)
    .
    Jom wasap Hani agent sah anda IDG90047 klik link di bio www.wasap.my/601132370574 .
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #bondarozitaibrahim
    #gelmandianbidaraarab
    #rukyah #bidara #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #juasseh #bahau #kualapilah #batukikir

  •  2  0  4 July, 2019
  • #Repost @jrm.official (with @report.for.insta)
...
Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

Chocolate Fiber Life RM63
.
Jom wasap hani agent sah IDG90047 klik link di bio www.wasap.my/601132370574

#chocolatefiberlife 
#jamuratumalaya_hanisahmy 
#fibre #familyjrmns #Teamnogoriohsem
  • #Repost @jrm.official (with @report.for.insta)
    ...
    Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

    Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

    Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

    Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

    Chocolate Fiber Life RM63
    .
    Jom wasap hani agent sah IDG90047 klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    #chocolatefiberlife
    #jamuratumalaya_hanisahmy
    #fibre #familyjrmns #Teamnogoriohsem

  •  2  0  8 May, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atadalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm
#freegift 
#jamuratumalaya
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atadalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #freegift
    #jamuratumalaya

  •  3  0  25 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Madu Dhuha Akasia — RM70.00 (SS RM73.00

Harga normal RM80.00 (RM10.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promosi
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#madudhuhaakasia 
#madu #honeybee #maduborneo
#detox #supplement
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Madu Dhuha Akasia — RM70.00 (SS RM73.00

    Harga normal RM80.00 (RM10.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promosi
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #madudhuhaakasia
    #madu #honeybee #maduborneo
    #detox #supplement

  •  4  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Mustanir x2 — RM180.00 (SS RM184.00

Harga normal RM240.00 (RM60.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#mustahnir 
#mustanir 
#supplement
#herba
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Mustanir x2 — RM180.00 (SS RM184.00

    Harga normal RM240.00 (RM60.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #mustahnir
    #mustanir
    #supplement
    #herba

  •  2  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Ice Tea Peach x3 — RM49.00 (SS RM56.00)

Normal price RM66.00 (Jimat RM17.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#iceteapeachmengkudu
#icetea #detoxdrink 
#detox
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Ice Tea Peach x3 — RM49.00 (SS RM56.00)

    Normal price RM66.00 (Jimat RM17.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #iceteapeachmengkudu
    #icetea #detoxdrink
    #detox

  •  6  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Royal V + Angelica Herbs — RM89.00 (SS RM93.00)

Harga normal RM115.00 (Jimat: RM26.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#angelica 
#royalv 
#supplement
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Royal V + Angelica Herbs — RM89.00 (SS RM93.00)

    Harga normal RM115.00 (Jimat: RM26.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #angelica
    #royalv
    #supplement

  •  4  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Colonis Dmestica x2 — RM110.00 (SS RM114.00)

Harga normal RM140.00 (Jimat: RM30.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#dmestica #colonisdmestica 
#detox #supplement
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Colonis Dmestica x2 — RM110.00 (SS RM114.00)

    Harga normal RM140.00 (Jimat: RM30.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #dmestica #colonisdmestica
    #detox #supplement

  •  4  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Angelica Herbs — RM43.00 (SS RM45.00)

Harga normal RM55.00 (Jimat: RM12.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm 
#angelica 
#ginseng #supplement
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Angelica Herbs — RM43.00 (SS RM45.00)

    Harga normal RM55.00 (Jimat: RM12.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #angelica
    #ginseng #supplement

  •  3  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Kopi Ratu x2 + Royal V — RM115.00 (SS RM121.00)

Harga normal RM146.00 (Jimat: RM31.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atadalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm
#kopiratu #kopiherba 
#royalv 
#supplement
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Kopi Ratu x2 + Royal V — RM115.00 (SS RM121.00)

    Harga normal RM146.00 (Jimat: RM31.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atadalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #kopiratu #kopiherba
    #royalv
    #supplement

  •  4  0  24 April, 2019
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

Kopi Ratu x2 + Chocolate Fiber Life — RM110.00 (SS RM116.00)

Harga normal RM149.00 (Jimat RM39.00)

Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
.
Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

WAJARRR GUNA JRM!

#proramadhan2019 #promo
#familyjrmns #teamnogoriohsem
#wajargunajrm
#chocolatefiberlife 
#detox 
#kopiratu #kopiherba
  • RAMADHAN MENJELANG, PRO JRM PUN KEMBALI LAGI!

    PROMOSI BERMULA 25 APRIL 2019!!! HINGGA 5 MEI 2019 SAHAJA 😱

    Kopi Ratu x2 + Chocolate Fiber Life — RM110.00 (SS RM116.00)

    Harga normal RM149.00 (Jimat RM39.00)

    Tawaran pakej-pakej dengan harga murah menjunam hanya setahun sekali sahaja!! Pssst... Beli pakej PRO bertotalkan RM600 ke atas dalam 1 resit boleh dapat freegift lagi tau 🤭
    .
    Dapatkan dari pengedar sah wasap hani klik link di bio www.wasap.my/601132370574

    WAJARRR GUNA JRM!

    #proramadhan2019 #promo
    #familyjrmns #teamnogoriohsem
    #wajargunajrm
    #chocolatefiberlife
    #detox
    #kopiratu #kopiherba

  •  3  0  24 April, 2019

Top #familyjrmns Posts