#exersize Instagram Photos & Videos

exersize - 62.9k posts

Hashtag Popularity

3.3
average comments
90.2
average likes

Latest #exersize Posts

  • #Repost @cococurv_rossasera with @make_repost
・・・
#Repost @cococurv_hq
• • • • • •

TAKNAK CUBA KE DETOX LINE CURV NI ???😍😘 

NEW FLAVOUR 😍😍😍
.
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨ Hari ni sis nak memperkenalkan NEW FLAVOUR DETOX iaitu PINE CURV 🍍🍍🍍
.
Uolls tau tak Kandungan serat diet dan air dalam buah nanas boleh mencegah sembelit dan melancarkan sistem penghadaman.
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan & minuman mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😫😫😫
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan perisa terbaru PINE CURV!!! 🍍 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #getyoumindsetright #stayhealthy #excercise #teamzureen #teamrossasera #teamrossaseracc
  • #Repost @cococurv_rossasera with @make_repost
    ・・・
    #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •

    TAKNAK CUBA KE DETOX LINE CURV NI ???😍😘

    NEW FLAVOUR 😍😍😍
    .
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨ Hari ni sis nak memperkenalkan NEW FLAVOUR DETOX iaitu PINE CURV 🍍🍍🍍
    .
    Uolls tau tak Kandungan serat diet dan air dalam buah nanas boleh mencegah sembelit dan melancarkan sistem penghadaman.
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan & minuman mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😫😫😫
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan perisa terbaru PINE CURV!!! 🍍 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #getyoumindsetright #stayhealthy #excercise #teamzureen #teamrossasera #teamrossaseracc

  •  0  0  33 seconds ago
  • Selamat tghri ❤️❤️❤️
Sj je tghri ni sis nk buat ulloss terliur, sis share sikit resepi utk lunch karang..
Jgn xcuba tau..

APA?! Nk diet? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat tghri ❤️❤️❤️
    Sj je tghri ni sis nk buat ulloss terliur, sis share sikit resepi utk lunch karang..
    Jgn xcuba tau..

    APA?! Nk diet? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  3 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq with @make_repost

 self discipline helps you having an average and normal weight 😘

Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV  bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #allaboutmindset #selfcare #stayhealthy #teamzureen #teamrossasera
  • #Repost @cococurv_hq with @make_repost

    self discipline helps you having an average and normal weight 😘

    Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #allaboutmindset #selfcare #stayhealthy #teamzureen #teamrossasera

  •  2  0  4 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu 😅😅 tak susah pun uolllss Cococurv je ✌🏻✌🏻
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  10 minutes ago
  • Korang tak jeles? Dah tentu la mmg macho sebelum ni pon, pekena cococurv & berrycurv bertambah2 la hai machonya 😍

Siap2 segak bergaya, kulit cantik lagi, alahaiii jeles la haiii 😅

Ada ker dalam ni yg inginkan 'berat ideal' boleh kelihatan segak bergaya ramping menawan? Cepat2 whatsapp abg 📲 www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

Posted @withregram • @cococurvbanting Posted @withregram • @aiskrimpotonglegend Alhamdulillah selama 3 minggu mengamalkan produk Cococurv penurunan demi penurunan telah sy lalui..so sy the real teastimoni..sy update dari masa ke semasa..so anda kat luar sana takkan nak tengok je sy turunkan badan sorang2..jom mana yang impikan berat badan ideal jom grab cococurv produk tengah viral sekarang ni..

🅲🅾🅲🅾 🅲🆄🆁🆅- Minuman 𝗖𝗢𝗞𝗟𝗔𝗧 sedap untuk membantu  𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗠𝗔𝗦𝗔𝗟𝗔𝗛 𝗞𝗨𝗔𝗧 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡. Consume selepas sarapan. 🅱🅴🆁🆁🆈 🅲🆄🆁🆅 - Minuman 𝗦𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗕𝗨𝗔𝗛 untuk membantu  𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗦 𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗘𝗥𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮𝗻𝘆𝗮 𝘂𝘀𝘂𝘀. Consume sebelum tidur 1 - 3 kali seminggu.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet  #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpandamar #cococurvpandamarindah #cococurvkampungidaman #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun
  • Korang tak jeles? Dah tentu la mmg macho sebelum ni pon, pekena cococurv & berrycurv bertambah2 la hai machonya 😍

    Siap2 segak bergaya, kulit cantik lagi, alahaiii jeles la haiii 😅

    Ada ker dalam ni yg inginkan 'berat ideal' boleh kelihatan segak bergaya ramping menawan? Cepat2 whatsapp abg 📲 www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

    Posted @withregram@cococurvbanting Posted @withregram@aiskrimpotonglegend Alhamdulillah selama 3 minggu mengamalkan produk Cococurv penurunan demi penurunan telah sy lalui..so sy the real teastimoni..sy update dari masa ke semasa..so anda kat luar sana takkan nak tengok je sy turunkan badan sorang2..jom mana yang impikan berat badan ideal jom grab cococurv produk tengah viral sekarang ni..

    🅲🅾🅲🅾 🅲🆄🆁🆅- Minuman 𝗖𝗢𝗞𝗟𝗔𝗧 sedap untuk membantu 𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗠𝗔𝗦𝗔𝗟𝗔𝗛 𝗞𝗨𝗔𝗧 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡. Consume selepas sarapan. 🅱🅴🆁🆁🆈 🅲🆄🆁🆅 - Minuman 𝗦𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗕𝗨𝗔𝗛 untuk membantu 𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗦 𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗘𝗥𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮𝗻𝘆𝗮 𝘂𝘀𝘂𝘀. Consume sebelum tidur 1 - 3 kali seminggu.

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpandamar #cococurvpandamarindah #cococurvkampungidaman #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun

  •  0  0  16 minutes ago
  • Korang tak jeles? Dah tentu la mmg macho sebelum ni pon, pekena cococurv & berrycurv bertambah2 la hai machonya 😍

Siap2 segak bergaya, kulit cantik lagi, alahaiii jeles la haiii 😅

Ada ker dalam ni yg inginkan 'berat ideal' boleh kelihatan segak bergaya ramping menawan? Cepat2 whatsapp abg 📲 www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

Posted @withregram • @cococurvbanting Posted @withregram • @aiskrimpotonglegend Alhamdulillah selama 3 minggu mengamalkan produk Cococurv penurunan demi penurunan telah sy lalui..so sy the real teastimoni..sy update dari masa ke semasa..so anda kat luar sana takkan nak tengok je sy turunkan badan sorang2..jom mana yang impikan berat badan ideal jom grab cococurv produk tengah viral sekarang ni..

🅲🅾🅲🅾 🅲🆄🆁🆅- Minuman 𝗖𝗢𝗞𝗟𝗔𝗧 sedap untuk membantu  𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗠𝗔𝗦𝗔𝗟𝗔𝗛 𝗞𝗨𝗔𝗧 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡. Consume selepas sarapan. 🅱🅴🆁🆁🆈 🅲🆄🆁🆅 - Minuman 𝗦𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗕𝗨𝗔𝗛 untuk membantu  𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗦 𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗘𝗥𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮𝗻𝘆𝗮 𝘂𝘀𝘂𝘀. Consume sebelum tidur 1 - 3 kali seminggu.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet  #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpandamar #cococurvpandamarindah #cococurvkampungidaman #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun
  • Korang tak jeles? Dah tentu la mmg macho sebelum ni pon, pekena cococurv & berrycurv bertambah2 la hai machonya 😍

    Siap2 segak bergaya, kulit cantik lagi, alahaiii jeles la haiii 😅

    Ada ker dalam ni yg inginkan 'berat ideal' boleh kelihatan segak bergaya ramping menawan? Cepat2 whatsapp abg 📲 www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

    Posted @withregram@cococurvbanting Posted @withregram@aiskrimpotonglegend Alhamdulillah selama 3 minggu mengamalkan produk Cococurv penurunan demi penurunan telah sy lalui..so sy the real teastimoni..sy update dari masa ke semasa..so anda kat luar sana takkan nak tengok je sy turunkan badan sorang2..jom mana yang impikan berat badan ideal jom grab cococurv produk tengah viral sekarang ni..

    🅲🅾🅲🅾 🅲🆄🆁🆅- Minuman 𝗖𝗢𝗞𝗟𝗔𝗧 sedap untuk membantu 𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗠𝗔𝗦𝗔𝗟𝗔𝗛 𝗞𝗨𝗔𝗧 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡. Consume selepas sarapan. 🅱🅴🆁🆁🆈 🅲🆄🆁🆅 - Minuman 𝗦𝗘𝗥𝗔𝗧 𝗕𝗨𝗔𝗛 untuk membantu 𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗦 𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗠 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗘𝗥𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮𝗻𝘆𝗮 𝘂𝘀𝘂𝘀. Consume sebelum tidur 1 - 3 kali seminggu.

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpandamar #cococurvpandamarindah #cococurvkampungidaman #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun

  •  2  0  16 minutes ago
  • APA ITU COCOCURV???
APA ITU COCOCURV???
APA ITU COCOCURV???
•
Meh sis share sikit info penting Minuman Coklat Belgian Magic! Kenapa magic? Sebab ramai yang sebelum ni berat badan 70-100kg dah turun jadi 48-55kg selepas minum Cococurv!
•
KENAPA MAGIC? SEBAB  SEMUA KURUS WALAUPUN
.
‼️TAK PERLU TAHAN LAPAQQ, ‼️TAK JOGGING 4-5 KALI SEMINGGU
‼️TAK IKAT PERUT
‼️TAK PENING KEPALA
‼️TAK RISAU BADAN NAIK
•
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?🤔🤔
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat
.
Uollss semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis  #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • APA ITU COCOCURV???
    APA ITU COCOCURV???
    APA ITU COCOCURV???

    Meh sis share sikit info penting Minuman Coklat Belgian Magic! Kenapa magic? Sebab ramai yang sebelum ni berat badan 70-100kg dah turun jadi 48-55kg selepas minum Cococurv!

    KENAPA MAGIC? SEBAB SEMUA KURUS WALAUPUN
    .
    ‼️TAK PERLU TAHAN LAPAQQ, ‼️TAK JOGGING 4-5 KALI SEMINGGU
    ‼️TAK IKAT PERUT
    ‼️TAK PENING KEPALA
    ‼️TAK RISAU BADAN NAIK

    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?🤔🤔
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat
    .
    Uollss semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA

    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩

    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  0  0  17 minutes ago
  • #Repost @cococurvselayang @download.ins
---
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvselayang @download.ins
    ---
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  19 minutes ago
  • Posted with @DittoRepost • @cococurv_hq

.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

Promo Menarik Tertarik wasap
www.wasap.my/60162067723/nakcc
www.wasap.my/60162067723/nakcc
www.wasap.my/60162067723/nakcc

#cococurv #cococurvmutiaratiga #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Posted with @DittoRepost@cococurv_hq

    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    Promo Menarik Tertarik wasap
    www.wasap.my/60162067723/nakcc
    www.wasap.my/60162067723/nakcc
    www.wasap.my/60162067723/nakcc

    #cococurv #cococurvmutiaratiga #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  23 minutes ago
  • Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni.  Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg uolss....
.
.
Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
.

COD IPOH PERAK
POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤❤❤
@cococurvperak
@cococurvperak

Www.Wasap.my/+60125490445/cococurv .

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni. Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg uolss....
    .
    .
    Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
    .

    COD IPOH PERAK
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤❤❤
    @cococurvperak
    @cococurvperak

    Www.Wasap.my/+60125490445/cococurv .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  25 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  25 minutes ago
  • Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni.  Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg uolss....
.
.
Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
.

COD IPOH PERAK
POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤❤❤
@cococurvperak
@cococurvperak

Www.Wasap.my/+60125490445/cococurv .

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Wowwwwww Alhamdulillah, dah banyak testimoni COCOCURV ni. Dengan konsisten amalkan Coco Curv, turun 25kg uolss....
    .
    .
    Buat apa jadi bambam, benda boleh kurus. Takpayah susah-susah diet, shake-shake je cococurv terus kurus! Jom DM sis sekarang untuk dapat kan Cococurv! Sis bagi sekali dengan FREE GIFT untuk y’alls! Nak tahu FREE GIFT apa, jom masuk order sekarang! 👏🏼
    .

    COD IPOH PERAK
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA❤❤❤
    @cococurvperak
    @cococurvperak

    Www.Wasap.my/+60125490445/cococurv .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  25 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
.
NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
.
KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
Reposted from @cococurv_hq
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    .
    NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
    .
    KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
    Reposted from @cococurv_hq

  •  0  0  29 minutes ago
  • Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV  bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  30 minutes ago
  • NEW FLAVOUR 😍😍😍
.
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
[DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨ Hari ni sis nak memperkenalkan NEW FLAVOUR DETOX iaitu PINE CURV 🍍🍍🍍
.
Uolls tau tak Kandungan serat diet dan air dalam buah nanas boleh mencegah sembelit dan melancarkan sistem penghadaman.
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan & minuman mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😫😫😫
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan perisa terbaru PINE CURV!!! 🍍 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • NEW FLAVOUR 😍😍😍
    .
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
    [DETOX DENGAN PINE CURV ‼️]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨ Hari ni sis nak memperkenalkan NEW FLAVOUR DETOX iaitu PINE CURV 🍍🍍🍍
    .
    Uolls tau tak Kandungan serat diet dan air dalam buah nanas boleh mencegah sembelit dan melancarkan sistem penghadaman.
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan & minuman mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😫😫😫
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan perisa terbaru PINE CURV!!! 🍍 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  34 minutes ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

#squadalyaa #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #squadalyaa #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  37 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #repost4ig
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #repost4ig

  •  0  0  43 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
.
NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
.
KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    .
    NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
    .
    KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  6  0  51 minutes ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
.
makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
    .
    makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • 𝙹𝙾𝙼 𝙹𝙰𝙶𝙰 𝙱𝙰𝙳𝙰𝙽 𝚄𝙽𝚃𝚄𝙺 𝚈𝙶 𝚃𝙴𝚁𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 💕
• •
Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝙎𝙀𝙏𝙄𝘼𝙋 𝙃𝘼𝙍𝙄 📢 🔥 .
Ramai yang baru nak try ambil 1 box lepas tu repeat terus combo 2 atau 3.

Kalau awak first time nak try, ambil terus combo 2 atau 3 sebab lebih jimat:
- dapat free berry curv utk detox
- dapat free pine curv utk detox NEW FLAVOUR (combo 3 box) - jimat postage
.
Kandungan COCO CURV:

COCOA POWDER
✅Menurunkan kolestrol.
✅Mengurangkan berat badan.
✅Mencantikkan kulit.

FRUCTOSE
✅Pengganti gula disamping mampu merangsang tenaga.
✅Mencairkan lemak lebihan pada bawah dagu dan juga leher.
✅Membantu memperbaiki sel rosak.

HOODIA
✅Mengekang selera makan dan menguatkan imun tubuh badan.
✅Memecahkan lemak dan mengindarkan lemak menjadi tepu.
✅Berkesan didalam mengurangkan kalori.

GUARANA
✅Membantu membakar lemak.
✅Menurunkan berat badan.
✅Mengandungi bahan awet muda.

ALOE VERA
✅Menyahtoksikkan usus dan tubuh.
✅Membekalkan berat badan sihat.
✅Menghindarkan lemak dari melekat di usus, jantung dan juga organ dalaman

Sebab tu kami jamin anda boleh kurus dan ramping. •

Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕
•

@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv.hq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
•
#TEAMKAKLIENA #teamsufii #kongsirezeki #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • 𝙹𝙾𝙼 𝙹𝙰𝙶𝙰 𝙱𝙰𝙳𝙰𝙽 𝚄𝙽𝚃𝚄𝙺 𝚈𝙶 𝚃𝙴𝚁𝚂𝙰𝚈𝙰𝙽𝙶 💕
    • •
    Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
    Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝙎𝙀𝙏𝙄𝘼𝙋 𝙃𝘼𝙍𝙄 📢 🔥 .
    Ramai yang baru nak try ambil 1 box lepas tu repeat terus combo 2 atau 3.

    Kalau awak first time nak try, ambil terus combo 2 atau 3 sebab lebih jimat:
    - dapat free berry curv utk detox
    - dapat free pine curv utk detox NEW FLAVOUR (combo 3 box) - jimat postage
    .
    Kandungan COCO CURV:

    COCOA POWDER
    ✅Menurunkan kolestrol.
    ✅Mengurangkan berat badan.
    ✅Mencantikkan kulit.

    FRUCTOSE
    ✅Pengganti gula disamping mampu merangsang tenaga.
    ✅Mencairkan lemak lebihan pada bawah dagu dan juga leher.
    ✅Membantu memperbaiki sel rosak.

    HOODIA
    ✅Mengekang selera makan dan menguatkan imun tubuh badan.
    ✅Memecahkan lemak dan mengindarkan lemak menjadi tepu.
    ✅Berkesan didalam mengurangkan kalori.

    GUARANA
    ✅Membantu membakar lemak.
    ✅Menurunkan berat badan.
    ✅Mengandungi bahan awet muda.

    ALOE VERA
    ✅Menyahtoksikkan usus dan tubuh.
    ✅Membekalkan berat badan sihat.
    ✅Menghindarkan lemak dari melekat di usus, jantung dan juga organ dalaman

    Sebab tu kami jamin anda boleh kurus dan ramping. •

    Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕


    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq

    #TEAMKAKLIENA #teamsufii #kongsirezeki #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  10  0  1 hour ago
  • .
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & berry pine seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #dietmalaysia
  • .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & berry pine seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #dietmalaysia

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurvhq
• • • • • •
Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
. 
♨️READY STOCK..dapatkan COCOCURV SEGERA sebelum kehabisan.. Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥Produk Viral & Famous No 1 di Malaysia.
.
.
DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
Klik ig: 👇👇👇
@COCOCURV_IRA 
Wassap ➡️ 0122191496 
#teamliena #teamkakliena 
.
.
🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
🚙COD AREA KL & SELANGOR
🟢SERI PRISTANA
🟢SAUJANA UTAMA
🟢HILLPARK 
🟢SERI ALAM
🟢PUNCAK ALAM
🟢BUKIT JELUTONG
🟢PUNCAK PERDANA
🟢SHAH ALAM
🟢SELURUH SG BULOH
🟢KUANG
🟢MERU
🟢BANDAR BUKIT RAJA
🟢BUKIT KAPAR KLANG
🟢SETIA ALAM
🟢ELMINA
🟢KG. MELAYU SUBANG
🟢DAMANSARA DAMAI
🟢DESA COALFIELDS
🟢IJOK@cococurv.liena
 
@cococurv_hq 
@cococurvhq 
@cococurv.hq 
@cococurv_worldwidehq
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvhq
    • • • • • •
    Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV & PINE CURV untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    .
    ♨️READY STOCK..dapatkan COCOCURV SEGERA sebelum kehabisan.. Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥Produk Viral & Famous No 1 di Malaysia.
    .
    .
    DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
    Klik ig: 👇👇👇
    @COCOCURV_IRA
    Wassap ➡️ 0122191496
    #teamliena #teamkakliena
    .
    .
    🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
    🚙COD AREA KL & SELANGOR
    🟢SERI PRISTANA
    🟢SAUJANA UTAMA
    🟢HILLPARK
    🟢SERI ALAM
    🟢PUNCAK ALAM
    🟢BUKIT JELUTONG
    🟢PUNCAK PERDANA
    🟢SHAH ALAM
    🟢SELURUH SG BULOH
    🟢KUANG
    🟢MERU
    🟢BANDAR BUKIT RAJA
    🟢BUKIT KAPAR KLANG
    🟢SETIA ALAM
    🟢ELMINA
    🟢KG. MELAYU SUBANG
    🟢DAMANSARA DAMAI
    🟢DESA COALFIELDS
    🟢IJOK@cococurv.liena

    @cococurv_hq
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  3  0  1 hour ago
  • Yg nak postage ke seluruh Malaysia dengan HARGA SPECIAL PROMO dari wany, meh klik link di bio IG @cococurv.wany cepat 📢

Agent sah COCOCURV here🙋‍♀️
Kenapa kena beli dengan wany @cococurv.wany? ⤵️⤵️⤵️ .
.
POSTAGE EVERYDAY ✅
● wany buat POSTAGE setiap hari tau , public holiday ke , weekend ke , weekdays ke , hari2 wany buat POSTAGE , wany keluar POSTAGE setiap hari! 😘 .
.
FREE GIFT BEST BEST ♥️
● setiap pembelian memang yana akan bg gift , yess utk setiap PEMBELIAN dengan wany! 😘
.
SERVICE TIP TOP 👌🏻
● in shaa Allah uols akan berpuas hati sepanjang dalam urusan jual beli bersama wany 😍 .
.
READY STOCK ❗
● all items READY STOCK uolss! Nak COD, nak POS tak perlu tunggu2 terus sis COD/POS juga harini. Hihi .
.
Nak order? 
WHATSAPP 📲016-5901978
📦COD AREA KL/SELANGOR

@cococurv.liena
@cococurvkl_yana
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor
  • Yg nak postage ke seluruh Malaysia dengan HARGA SPECIAL PROMO dari wany, meh klik link di bio IG @cococurv.wany cepat 📢

    Agent sah COCOCURV here🙋‍♀️
    Kenapa kena beli dengan wany @cococurv.wany? ⤵️⤵️⤵️ .
    .
    POSTAGE EVERYDAY ✅
    ● wany buat POSTAGE setiap hari tau , public holiday ke , weekend ke , weekdays ke , hari2 wany buat POSTAGE , wany keluar POSTAGE setiap hari! 😘 .
    .
    FREE GIFT BEST BEST ♥️
    ● setiap pembelian memang yana akan bg gift , yess utk setiap PEMBELIAN dengan wany! 😘
    .
    SERVICE TIP TOP 👌🏻
    ● in shaa Allah uols akan berpuas hati sepanjang dalam urusan jual beli bersama wany 😍 .
    .
    READY STOCK ❗
    ● all items READY STOCK uolss! Nak COD, nak POS tak perlu tunggu2 terus sis COD/POS juga harini. Hihi .
    .
    Nak order?
    WHATSAPP 📲016-5901978
    📦COD AREA KL/SELANGOR

    @cococurv.liena
    @cococurvkl_yana
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor

  •  2  0  1 hour ago
  • INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  1 hour ago
  • .
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  2  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
.
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
INFO COCOCURV!!!!
.
Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
.
1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
.
2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
.
3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
.
Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    .
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    INFO COCOCURV!!!!
    .
    Haluuuuuu 📢📢📢📢📢 uolllss
    Cik Coco nak ingatkan uollss ya..minum Cococurv selepas makan yer bukan perut kosong 🤦🏻‍♀️..meh sis share cara yg sesuai minum Cococurv....
    .
    1. Minum waktu pagi selepas SARAPAN BERAT
    .
    2. Kalau yang tak biasa makan sarapan boleh ambik selepas makan tengahari (sblm jam 2ptg)
    .
    3. Waktu bulan puasa ambik selepas sahur. Makan berat yer..jgn uolls makan kurma je pulak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    .
    Uollss juga kene minum air putih secukupnya setiap hari.😉
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago

Top #exersize Posts

  • .
着るものに本当悩む気候だけど…
夏の準備だね🍉
.
🦓🤍🖤
@_edt_official .
.
July 6th…monday
#EDT #EDTofficial 
____
#ootd #outfit #fashiondiaries 
#look #style #bag
#fitnessstarjapan #fitnessstarkorea #monokini
#bodymake #workout #training #muscle
#fitness #fitnessaddict #fitnessmotivation
#gym #exersize 
#healthylifestyle #diet
#フィットネススター 
#トレーニング #ボディメイク 
#ヒップアップ #ダイエット 
#スポーツスタイル #シンプルコーデ
  • .
    着るものに本当悩む気候だけど…
    夏の準備だね🍉
    .
    🦓🤍🖤
    @_edt_official .
    .
    July 6th…monday
    #EDT #EDTofficial
    ____
    #ootd #outfit #fashiondiaries
    #look #style #bag
    #fitnessstarjapan #fitnessstarkorea #monokini
    #bodymake #workout #training #muscle
    #fitness #fitnessaddict #fitnessmotivation
    #gym #exersize
    #healthylifestyle #diet
    #フィットネススター
    #トレーニング #ボディメイク
    #ヒップアップ #ダイエット
    #スポーツスタイル #シンプルコーデ

  •  489  10  6 July, 2020
  • Diet Coke break (much needed)
.
The Mum uniform: sunglasses to cover the bags, dungarees (oh the pockets) comfy Nikes, emergency dummy on the finger and all the caffeine. Bonnie has just started facing out of the @nubyuk 3 in one carrier and although she can hardly see over the top (lol) she was too nosy to stay facing me! Lucky we can use it till she’s 18 months.. How’s everyone else’s lockdown Tuesday going? .
.
.
.
.
.
#nuby #gift #gifted #3in1 #babycarrier mum #mumuniform #caffeine #dietcoke #newmum #dungarees #sunglasses #walk #lockdown #tired #baby #exersize #dailyexercise
  • Diet Coke break (much needed)
    .
    The Mum uniform: sunglasses to cover the bags, dungarees (oh the pockets) comfy Nikes, emergency dummy on the finger and all the caffeine. Bonnie has just started facing out of the @nubyuk 3 in one carrier and although she can hardly see over the top (lol) she was too nosy to stay facing me! Lucky we can use it till she’s 18 months.. How’s everyone else’s lockdown Tuesday going? .
    .
    .
    .
    .
    .
    #nuby #gift #gifted #3in1 #babycarrier mum #mumuniform #caffeine #dietcoke #newmum #dungarees #sunglasses #walk #lockdown #tired #baby #exersize #dailyexercise

  •  190  13  19 May, 2020