#erezeki Instagram Photos & Videos

erezeki - 165.3k posts

Hashtag Popularity

4.8
average comments
246.5
average likes

Latest #erezeki Posts

  • SMARTWATCH S6 PRO.
.
Bluetooth Call
Updated Chipset 
Body Temperature
Bubble & Grid Menu
Step , Distance , Calorie
Heart Rate ,Blood Pressure
Music , Sleep Monitor
Calendar ,Alarm , Weather
.
⬇️ FREE NIKE STRAP
⬇️ FREE SCREEN PROTECTOR
⬇️ FREE SOFT CASE
.
Berminat sila klik link di bio.
.
@ Whatsapp : 01133360273
.
#sayajual#smartwatch #hadiah #series5 #series4 # series 6
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#love #girl #instashop #igshop
#ysuku #lifestyle #gadgetmurah
#jambranded #mudah #hadiahharijadi #erezeki #sayajualmurah
#gadgetmurah #powerbank #rxz #ex5
#ex5familia #kamixramai #matmoto
#matrempit
  • SMARTWATCH S6 PRO.
    .
    Bluetooth Call
    Updated Chipset
    Body Temperature
    Bubble & Grid Menu
    Step , Distance , Calorie
    Heart Rate ,Blood Pressure
    Music , Sleep Monitor
    Calendar ,Alarm , Weather
    .
    ⬇️ FREE NIKE STRAP
    ⬇️ FREE SCREEN PROTECTOR
    ⬇️ FREE SOFT CASE
    .
    Berminat sila klik link di bio.
    .
    @ Whatsapp : 01133360273
    .
    #sayajual #smartwatch #hadiah #series5 #series4 # series 6
    #jammurah #bazaarpaknil #viral
    #love #girl #instashop #igshop
    #ysuku #lifestyle #gadgetmurah
    #jambranded #mudah #hadiahharijadi #erezeki #sayajualmurah
    #gadgetmurah #powerbank #rxz #ex5
    #ex5familia #kamixramai #matmoto
    #matrempit

  •  5  0  29 minutes ago
  • 🌹 Kurung Leesa 🌹

Design kurung leesa nie cantik kan?

Detail 
+Material Premium Como Crepe
+Size S sehingga XXXL
+Breastfeed and Wudhu Friendly
+Zip di  bahagian depan baju 
+Shoulder pad
+Loose cut
+Kain A shape

Sekarang promosi sampai 16hb ogos 2020..

RM60 je...
Free postage...

Memang berbaloi... 
.
Harga sebenar RM65...
.
Haa.. Berbaloi ke tak?
Dah la harga promosi RM60... Free postage pulak tu.
.
Rugilah kalau tak sambar... 🥴
.
WhatsApp EtonPower lekas.....
📱012 - 731 7636
📱012 - 731 7636
📱012 - 731 7636

#promosi #murah #bazar #mampumilik #makcikbawang #makleha #7harimencintaiku2 #baju #bajukurung #bajumurah #cantik #menawan #erezeki #alhamdulillah #syukur #ukm #politeknik #upsi #merlimau #shahalam #johorbahru #ajimaura #cikgucikgi #bisnesonline #surirumah
  • 🌹 Kurung Leesa 🌹

    Design kurung leesa nie cantik kan?

    Detail
    +Material Premium Como Crepe
    +Size S sehingga XXXL
    +Breastfeed and Wudhu Friendly
    +Zip di bahagian depan baju
    +Shoulder pad
    +Loose cut
    +Kain A shape

    Sekarang promosi sampai 16hb ogos 2020..

    RM60 je...
    Free postage...

    Memang berbaloi...
    .
    Harga sebenar RM65...
    .
    Haa.. Berbaloi ke tak?
    Dah la harga promosi RM60... Free postage pulak tu.
    .
    Rugilah kalau tak sambar... 🥴
    .
    WhatsApp EtonPower lekas.....
    📱012 - 731 7636
    📱012 - 731 7636
    📱012 - 731 7636

    #promosi #murah #bazar #mampumilik #makcikbawang #makleha #7harimencintaiku2 #baju #bajukurung #bajumurah #cantik #menawan #erezeki #alhamdulillah #syukur #ukm #politeknik #upsi #merlimau #shahalam #johorbahru #ajimaura #cikgucikgi #bisnesonline #surirumah

  •  3  0  1 hour ago
  • Saya sedang mencari 50 orang yang nak buat income RM100-RM500 sehari. 

Berminat?? Respon "NAK"
  • Saya sedang mencari 50 orang yang nak buat income RM100-RM500 sehari.

    Berminat?? Respon "NAK"

  •  0  1  2 hours ago
  • ❤️ Kurung ADRA ❤️

Set ibu dan anak ada promosi..
Rm95 jee... free postage... 

Jangan lepaskan peluang nak sedondon dengan anak. Lambat-lambat, saiz habis nanti... 🤗🤗
.
Harga biasa 
Dewasa :RM 60
Kanak : RM 50
Total : RM110

Promosi sekarang RM95 jeeee😱😱

Jimat : RM15
Postage : Free

Berbaloi ke tak??? 
. 

+Material Premium Como Crepe
+Size S sehingga XXXL (dewasa) 
+Size 2 sehingga 12 (kanak-kanak) 
.
Whatsapp EtonPower untuk color-color lain k...

📱012 - 731 7636
📱012 - 731 7636
📱012 - 731 7636

#etonpower #baju #bajukurung #cikgu #wedding #bazarmalaysia #ibumenyusu #uitm #kolej #senyum #usahawan #erezeki #muslimah #cantik #jomniaga #siscuba #youcanduit #murah #supportbisnesmelayu #ctdk #pendosa #meletop #johor #kl #uthm
  • ❤️ Kurung ADRA ❤️

    Set ibu dan anak ada promosi..
    Rm95 jee... free postage...

    Jangan lepaskan peluang nak sedondon dengan anak. Lambat-lambat, saiz habis nanti... 🤗🤗
    .
    Harga biasa
    Dewasa :RM 60
    Kanak : RM 50
    Total : RM110

    Promosi sekarang RM95 jeeee😱😱

    Jimat : RM15
    Postage : Free

    Berbaloi ke tak???
    .

    +Material Premium Como Crepe
    +Size S sehingga XXXL (dewasa)
    +Size 2 sehingga 12 (kanak-kanak)
    .
    Whatsapp EtonPower untuk color-color lain k...

    📱012 - 731 7636
    📱012 - 731 7636
    📱012 - 731 7636

    #etonpower #baju #bajukurung #cikgu #wedding #bazarmalaysia #ibumenyusu #uitm #kolej #senyum #usahawan #erezeki #muslimah #cantik #jomniaga #siscuba #youcanduit #murah #supportbisnesmelayu #ctdk #pendosa #meletop #johor #kl #uthm

  •  0  0  2 hours ago
  • Korang!! Just nak bagitau yang promo 8.8 akan berakhir hari ni tau. Baju serendah rm49.50 boleh korang grab masa promo ni. Jimat berbaloi2!. Jangan lepaskan peluang keemasan ni ya! 🥰. Say YES tuk dapat best offer.
.
.
 Whatsapp terus kt link dibawah👇🏻👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60122255002/bestoffer
.
.
.
#sabella #ellasukasabella #bajutanpagosok #bajuviral #erezeki #promosi #sapotlokal #moodrepublic #bazaar #uniselian #politeknik #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknilreviewpercuma #igreview #staysafe #kitajagakita #igers #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terlajaklaris #uitm #uniten #sayajual #sayajualonline #trustedseller
  • Korang!! Just nak bagitau yang promo 8.8 akan berakhir hari ni tau. Baju serendah rm49.50 boleh korang grab masa promo ni. Jimat berbaloi2!. Jangan lepaskan peluang keemasan ni ya! 🥰. Say YES tuk dapat best offer.
    .
    .
    Whatsapp terus kt link dibawah👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60122255002/bestoffer
    .
    .
    .
    #sabella #ellasukasabella #bajutanpagosok #bajuviral #erezeki #promosi #sapotlokal #moodrepublic #bazaar #uniselian #politeknik #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknilreviewpercuma #igreview #staysafe #kitajagakita #igers #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terlajaklaris #uitm #uniten #sayajual #sayajualonline #trustedseller

  •  1  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  1  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • #jersiimmigration #jersijim #jim.
.
Nak design jersey?

Hi there! We provide design service only, not printing. But yes we can suggest the best printing partner if you need one! Whatsapp us 0195215734! (Just click link in bio) #jersey #jerseyfutsal #jerseyvolleyball #jerseydesign #designtshirtmurah #designer #design #designjersey #jerseydesign #designjersi #sublimation #sublimationprint #sublimationtshirt #sublimationprinting #jerseypbn
#eUsahawan
#eRezeki
#LogoDesign
#BannerDesign
#Canvas
#Branding
#Brand
#BusinessCardDesign
#NameCardDesign
#CreativeLogoDesign
  • #jersiimmigration #jersijim #jim.
    .
    Nak design jersey?

    Hi there! We provide design service only, not printing. But yes we can suggest the best printing partner if you need one! Whatsapp us 0195215734! (Just click link in bio) #jersey #jerseyfutsal #jerseyvolleyball #jerseydesign #designtshirtmurah #designer #design #designjersey #jerseydesign #designjersi #sublimation #sublimationprint #sublimationtshirt #sublimationprinting #jerseypbn
    #eUsahawan
    #eRezeki
    #LogoDesign
    #BannerDesign
    #Canvas
    #Branding
    #Brand
    #BusinessCardDesign
    #NameCardDesign
    #CreativeLogoDesign

  •  1  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE

Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
Anti penuaan
.
.
💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
Kembalikan keanjalan 
💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

Melembap
💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

Mencerah
💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

Menegang
💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Menyubur
💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

Meningkatkan pergerakan
💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
.

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE

    Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
    .
    .
    Anti penuaan
    .
    .
    💥Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
    💥Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
    Kembalikan keanjalan
    💥Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.

    Melembap
    💥Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.

    Mencerah
    💥Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.

    Menegang
    💥Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

    Menyubur
    💥Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.

    Meningkatkan pergerakan
    💥Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊
    .

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • Guna hasil incómè daripada F.i.n.g.o je mampu cásh kn Ysuki V2 ni terbaik brader kita ni berpunca dripada tindakan beliau shja untk mnyertai F.i.n.g.o dh bertambah rezeki 🤩 Korang yg tngah melihat tnpa sebrang tindakan untk merebut pluang ni mmng rugi 🤭 nak buat bisnes tak perlu kluarkn beribu hinggit di f.i.n.g.o  starting serendah 99 hinggit untuk membeli barang kegunaan diri sendiri, maka berpeluang mnjana pendapatan mingguan tnpa henti 🙋🏻‍♂️

.
Fast action fast result !
  • Guna hasil incómè daripada F.i.n.g.o je mampu cásh kn Ysuki V2 ni terbaik brader kita ni berpunca dripada tindakan beliau shja untk mnyertai F.i.n.g.o dh bertambah rezeki 🤩 Korang yg tngah melihat tnpa sebrang tindakan untk merebut pluang ni mmng rugi 🤭 nak buat bisnes tak perlu kluarkn beribu hinggit di f.i.n.g.o starting serendah 99 hinggit untuk membeli barang kegunaan diri sendiri, maka berpeluang mnjana pendapatan mingguan tnpa henti 🙋🏻‍♂️

    .
    Fast action fast result !

  •  2  1  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • COLLAGEN SHAKLEE
.
.
Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
.
.
.
👉Kedutan halus
👉Liang-liang kulit yang membesar
👉Kulit kendur
👉Jeragat dan bintik hitam
.
.
.
Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
.
.
Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

Jom amik Collagen Shaklee😘😘

Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

Klik link bawah ni 👇
📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
.
.
.
#victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
#resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
#sabunmandi#parutjerawat#jeragat
#kulitkusam#supplementibuhamil
#kulitcantik#sakitkulit
#supplementibuhamil
#kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
#shakleeproduk #shakleecollagen
#kolagenShaklee
  • COLLAGEN SHAKLEE
    .
    .
    Selepas umur 25 tahun, badan mula kehilangan collagen dan menunjukkan tanda-tanda penuaan seperti:
    .
    .
    .
    👉Kedutan halus
    👉Liang-liang kulit yang membesar
    👉Kulit kendur
    👉Jeragat dan bintik hitam
    .
    .
    .
    Tahukah anda itu merupakan tanda anda telah mengalami kesan kekurangan kolagen?
    .
    .
    Mulakan perjalanan anda untuk kulit yang lebih tegang, berseri dan kelihatan muda!

    Jom amik Collagen Shaklee😘😘

    Kalau ada yg nak order Collagen Powder Shaklee ni whatsapp je kakchom ye 😊

    Klik link bawah ni 👇
    📲www.wasap.my/60192347071/CollagenShaklee
    .
    .
    .
    #victoriousbykakpid  #milyunirbykekda
    #resdung #sunburn #vitaminkulitcantik #parutjerawat #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #gebu #gebucantik
    #sabunmandi#parutjerawat#jeragat
    #kulitkusam#supplementibuhamil
    #kulitcantik#sakitkulit
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #erezeki #sakitkulit #bazaaronline  #CollagenShaklee
    #shakleeproduk #shakleecollagen
    #kolagenShaklee

  •  0  0  3 hours ago
  • 😊😊Alhamdulillah.. terima kasih auni kirimkan pic. Terima kasih juga beli jus deina dengan akak ya.. selamat minum ya, minum baik-baik semoga kembali sihat walafiat..
.
🍒 KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
.
Jus Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
Jom grab pakej promo Jus Deina..😍
Dm atau whatsapp akak sekarang. Akak nak kasi best price ni tau..👏🏻
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
  • 😊😊Alhamdulillah.. terima kasih auni kirimkan pic. Terima kasih juga beli jus deina dengan akak ya.. selamat minum ya, minum baik-baik semoga kembali sihat walafiat..
    .
    🍒 KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
    .
    Jus Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
    .
    Fungsi Jus Deina :
    🍑NORMALKAN KITARAN HAID
    🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
    🍑HILANGKAN SENGGUGUT
    🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
    🍑TURUNKAN BERAT BADAN
    🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
    🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
    🍑CEGAH DARI KANSER
    🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
    🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
    🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
    🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
    .
    Jom grab pakej promo Jus Deina..😍
    Dm atau whatsapp akak sekarang. Akak nak kasi best price ni tau..👏🏻
    .
    #instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
    #syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

  •  10  4  3 hours ago
  • 😊😊Alhamdulillah.. terima kasih auni kirimkan pic. Terima kasih juga beli jus deina dengan akak ya.. selamat minum ya, minum baik-baik semoga kembali sihat walafiat..
.
🍒 KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
.
Jus Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
Jom grab pakej promo Jus Deina..😍
Dm atau whatsapp akak sekarang. Akak nak kasi best price ni tau..👏🏻
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
  • 😊😊Alhamdulillah.. terima kasih auni kirimkan pic. Terima kasih juga beli jus deina dengan akak ya.. selamat minum ya, minum baik-baik semoga kembali sihat walafiat..
    .
    🍒 KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
    .
    Jus Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
    .
    Fungsi Jus Deina :
    🍑NORMALKAN KITARAN HAID
    🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
    🍑HILANGKAN SENGGUGUT
    🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
    🍑TURUNKAN BERAT BADAN
    🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
    🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
    🍑CEGAH DARI KANSER
    🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
    🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
    🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
    🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
    .
    Jom grab pakej promo Jus Deina..😍
    Dm atau whatsapp akak sekarang. Akak nak kasi best price ni tau..👏🏻
    .
    #instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
    #syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

  •  15  6  3 hours ago

Top #erezeki Posts

  • Insyaallah, semoga Ramadhan kali ini penuh makna

#AsamGotelCikNiss
  • Insyaallah, semoga Ramadhan kali ini penuh makna

    #AsamGotelCikNiss

  •  124  2  29 April, 2020
  • Rumah contoh masa depan yang pasti untuk mengingatkan kita semua agar tidak terbelenggu akan kesombongan atas pangkat, harta dan kemewahan.
.
Assalamualaikum dan Selamat Malam 😊
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
  • Rumah contoh masa depan yang pasti untuk mengingatkan kita semua agar tidak terbelenggu akan kesombongan atas pangkat, harta dan kemewahan.
    .
    Assalamualaikum dan Selamat Malam 😊
    .
    #instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
    #syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

  •  8,500  89  13 November, 2019
  • PROMO MASIH ON UNTUK ASAM PEK KILO

BIASA RM20.50

PROMO KALI NI BOSS BAGI HARGA JIMAT GILER RM18 SAHAJA

HARGA PEK TRIAL (150g) -  RM5.50

Wasap
www.wasap.my/60109881224

#AsamGotelCikNiss
  • PROMO MASIH ON UNTUK ASAM PEK KILO

    BIASA RM20.50

    PROMO KALI NI BOSS BAGI HARGA JIMAT GILER RM18 SAHAJA

    HARGA PEK TRIAL (150g) - RM5.50

    Wasap
    www.wasap.my/60109881224

    #AsamGotelCikNiss

  •  126  1  29 April, 2020
  • Hampir kesemua pengedar simkad Tonewow mengalami krisis yg sama, iaitu, terpaksa menerima peningkatan komisen yg mendadak.

Alhamdulillah.... Mana tak nya, semua orang berkurung di rumah waktu sekarang ni. Mesti topup sebab nak guna henfon, nak check social media, nak check berita, nak itu nak ini.

Ini la antara kelebihan simkad Tonewow. Boleh jana income sampingan. Kerjanya amat mudah. Ajak kawan-kawan, ahli keluarga bertukar ke simkad Tonewow, anda akan terima upah dari Tonewow setiap kali mereka topup no mereka.

Yang ikhlas,
Azlin TONEWOW
.
  • Hampir kesemua pengedar simkad Tonewow mengalami krisis yg sama, iaitu, terpaksa menerima peningkatan komisen yg mendadak.

    Alhamdulillah.... Mana tak nya, semua orang berkurung di rumah waktu sekarang ni. Mesti topup sebab nak guna henfon, nak check social media, nak check berita, nak itu nak ini.

    Ini la antara kelebihan simkad Tonewow. Boleh jana income sampingan. Kerjanya amat mudah. Ajak kawan-kawan, ahli keluarga bertukar ke simkad Tonewow, anda akan terima upah dari Tonewow setiap kali mereka topup no mereka.

    Yang ikhlas,
    Azlin TONEWOW
    .

  •  167  58  30 March, 2020
  • Alhamdulillah.
Pengeposan hari ini 6 Ramadhan

5 karton repeat dari Waqil @susukambing_susuabyad
1 karton Waqil baru join dari setiu

Yang lain2 tu semua ada
@asamgotel_cikniss
@baiteljilbab @stokissuzyhoney
Hana serum
Myfa serum
Sabun Zumba
Amoora Superfood

Untuk order whatsapp
www.wasap.my/60109881224

Atau pembelian di shopee
shopee.com.my/masnizarnazar
  • Alhamdulillah.
    Pengeposan hari ini 6 Ramadhan

    5 karton repeat dari Waqil @susukambing_susuabyad
    1 karton Waqil baru join dari setiu

    Yang lain2 tu semua ada
    @asamgotel_cikniss
    @baiteljilbab @stokissuzyhoney
    Hana serum
    Myfa serum
    Sabun Zumba
    Amoora Superfood

    Untuk order whatsapp
    www.wasap.my/60109881224

    Atau pembelian di shopee
    shopee.com.my/masnizarnazar

  •  155  4  29 April, 2020
  • Siapa dah tengok semua pilihan warna...?
.
 Jubah Poket kembang dan stylo macam ni.... RM59 jerr awak... 🤗
.
.
.
Serius RUGI tak grab... ❤ .
.
_______
Untuk order : Wasap Ana 013-3794282
**atau klik link kt bio
.
.
#ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazwadiannuar #erezeki #nakkuruscepat #tipssihat #nakkurus #terengganu #terengganumolekdoh #telekungmurah #telekungsitikhadijah #neelofa #telekunghantaran #terapiinstagram #ajimaura #murahrezeki #bajuumrah #jentikhati #lawakhambar #biteallteam #bajutravel #rinduyangterlarang #tqcaptain #telekungkanakkanak #bukangadisbiasa #adelleasofea #likesforlikesback #dakwahsunnah
  • Siapa dah tengok semua pilihan warna...?
    .
    Jubah Poket kembang dan stylo macam ni.... RM59 jerr awak... 🤗
    .
    .
    .
    Serius RUGI tak grab... ❤ .
    .
    _______
    Untuk order : Wasap Ana 013-3794282
    **atau klik link kt bio
    .
    .
    #ustazwadiannuarayub #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazwadiannuar #erezeki #nakkuruscepat #tipssihat #nakkurus #terengganu #terengganumolekdoh #telekungmurah #telekungsitikhadijah #neelofa #telekunghantaran #terapiinstagram #ajimaura #murahrezeki #bajuumrah #jentikhati #lawakhambar #biteallteam #bajutravel #rinduyangterlarang #tqcaptain #telekungkanakkanak #bukangadisbiasa #adelleasofea #likesforlikesback #dakwahsunnah

  •  113  16  11 January, 2020