#ejenbidarakualalumpur Instagram Photos & Videos

ejenbidarakualalumpur - 11 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
7.1
average likes

Latest #ejenbidarakualalumpur Posts

  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

Dah give up nak cari penawar❓❓
Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti : 🌿 Migrain
🌿 Senggugut
🌿 Angin dalam badan
🌿 Lenguh sendi
🌿 Meredakan stress
🌿 Kulit gatal dan ruam
🌿 Eczima 
JADI teruslah bertindak‼️
Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️ www.wasap.my/60126842052/BalmBidara

#teamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#bidarabaroqahkl
#codkualalumpur
#productmuslim
#igshopmurahmeriah
#bidaraklselangor 
#mandianbidara 
#daunbidara 
#khasiatdaunbidara 
#ejenbidarakualalumpur
#dropshipdiperlukan
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

    Dah give up nak cari penawar❓❓
    Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
    Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

    InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

    Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti : 🌿 Migrain
    🌿 Senggugut
    🌿 Angin dalam badan
    🌿 Lenguh sendi
    🌿 Meredakan stress
    🌿 Kulit gatal dan ruam
    🌿 Eczima
    JADI teruslah bertindak‼️
    Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

    Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
    Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

    JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

    Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️ www.wasap.my/60126842052/BalmBidara

    #teamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #bidarabaroqahkl
    #codkualalumpur
    #productmuslim
    #igshopmurahmeriah
    #bidaraklselangor
    #mandianbidara
    #daunbidara
    #khasiatdaunbidara
    #ejenbidarakualalumpur
    #dropshipdiperlukan

  •  9  0  28 September, 2019
  • 1001 khasiat daun bidara yang tak perlu kita pertikaikan. Dengan daun bidara kita dapat membersihkan luaran kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.  Gel Mandian Baroqah bukan sekadar kegunaan untuk mandian sabun badan semata² ia juga boleh di jadikan sebagai pencuci muka, syampu rambut, pencuci feminin khusus untuk wanita. 
Wangiannya yang memberikan kesegaran, ketenangan, mencerahkan kulit dan yang lebih penting ia juga dapat dijadikan mandian khusus untuk memgubati diri sekiranya terkena gangguan makhluk halus. Inshaa Allah segalanya dengan izin Allah.
.
.
Nak cuba 1?
.
.
Klik sini :⤵
www.wasap.my/+60126842052/Bidara
.
.
HARGA :
SM : RM35 exc postage
SS : RM40 exc postage
.
.
250ml .

#Bidarabaroqahkl 
#BalmBidara 
#ejenbidarakualalumpur 
#codbidarakualalumpur 
#kuasaviral 
#productmuslim 
#readystock 
#codkeramat 
#codhkl
#codampangpoint 
#GelMandianBidaraBaroqah
  • 1001 khasiat daun bidara yang tak perlu kita pertikaikan. Dengan daun bidara kita dapat membersihkan luaran kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. Gel Mandian Baroqah bukan sekadar kegunaan untuk mandian sabun badan semata² ia juga boleh di jadikan sebagai pencuci muka, syampu rambut, pencuci feminin khusus untuk wanita.
    Wangiannya yang memberikan kesegaran, ketenangan, mencerahkan kulit dan yang lebih penting ia juga dapat dijadikan mandian khusus untuk memgubati diri sekiranya terkena gangguan makhluk halus. Inshaa Allah segalanya dengan izin Allah.
    .
    .
    Nak cuba 1?
    .
    .
    Klik sini :⤵
    www.wasap.my/+60126842052/Bidara
    .
    .
    HARGA :
    SM : RM35 exc postage
    SS : RM40 exc postage
    .
    .
    250ml .

    #Bidarabaroqahkl
    #BalmBidara
    #ejenbidarakualalumpur
    #codbidarakualalumpur
    #kuasaviral
    #productmuslim
    #readystock
    #codkeramat
    #codhkl
    #codampangpoint
    #GelMandianBidaraBaroqah

  •  6  0  30 July, 2019
  • GARAM BIDARA BAROQAH

Hari ni sis nak share cara guna #GaramMandianBidaraRose
selain dari mandi.

Bila rasa keletihan atau bisa² tapak kaki terasa lenguh boleh cuba cara di bawah.

Boleh amalkan sendiri di rumah setiap hari☺

Caranya :

Masukkan dua skop Baroqah Premium kedalam besen bersama air panas , rendam kaki menutupi melepasi buku lali. Jangan terlalu panas dan boleh mulakan process rendaman selama 30min.

Okay lepas ni korang buat tau🤭🤭 Bagi yang berminat nak dapatkan boleh wasap sis klik link di bio atau dm/pm 0126842052

#ejenbidarakualalumpur 
#bidaraviral 
#bidarabaroqahkl 
#codulukelang 
#codukayperdana 
#codklcentral 
#codwangsawalk 
#codmelawatimall 
#BalmBidara 
#BalmBidaraHilangkanLenguh 
#bazarpaknilmurah 
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#cikgushopping 
#igshopmalaysia 
#murahmeriah 
#dropshipbidarawanted
  • GARAM BIDARA BAROQAH

    Hari ni sis nak share cara guna #GaramMandianBidaraRose
    selain dari mandi.

    Bila rasa keletihan atau bisa² tapak kaki terasa lenguh boleh cuba cara di bawah.

    Boleh amalkan sendiri di rumah setiap hari☺

    Caranya :

    Masukkan dua skop Baroqah Premium kedalam besen bersama air panas , rendam kaki menutupi melepasi buku lali. Jangan terlalu panas dan boleh mulakan process rendaman selama 30min.

    Okay lepas ni korang buat tau🤭🤭 Bagi yang berminat nak dapatkan boleh wasap sis klik link di bio atau dm/pm 0126842052

    #ejenbidarakualalumpur
    #bidaraviral
    #bidarabaroqahkl
    #codulukelang
    #codukayperdana
    #codklcentral
    #codwangsawalk
    #codmelawatimall
    #BalmBidara
    #BalmBidaraHilangkanLenguh
    #bazarpaknilmurah
    #bazarpaknilprodukkecantikan
    #cikgushopping
    #igshopmalaysia
    #murahmeriah
    #dropshipbidarawanted

  •  7  0  25 June, 2019
  • Ramadhan hampir tiba dan adakah anda bakal melalui masalah seperti di bawah⤵️ ✓ Badan lesu tidak bertenaga
✓ Mood selalu hilang entah kemana
✓ Muka pucat hilang serinya
✓ Angin bertandang tak kira masa
✓ Pening loya diawal puasa

Nak tak produk yang menyelesaikan kesemua masalah seperti diatas yang : ➡️Bakal membuatkan anda bersemangat dan bertenaga.
➡️Wajah berseri ceria sentiasa.
➡️Angin dalam badan pun HILANG serta merta.
➡️Dan puasa anda makin berkualiti dan lebih fokus melaksanakan ibadah puasa

Ini bukan SUPLIMENT tapi ini penjagaan diri dari dalaman hingga luaran.

Kami peduli apa yang anda inginkan.
Kami beri apa yang anda perlukan.

Terus click link dibawah⤵️
Dan izinkan kami bantu❤️ http://www.wasap.my/60126842052/bidarabaroqah

#KomunitiBaroqahHQ
#SihatItuNikmat
#SembuhItuRahmat
#bidarabaroqah 
#kualalumpur
#ejenbidarakualalumpur
#erezeki 
#bazarpaknilprodukkecantikan
  • Ramadhan hampir tiba dan adakah anda bakal melalui masalah seperti di bawah⤵️ ✓ Badan lesu tidak bertenaga
    ✓ Mood selalu hilang entah kemana
    ✓ Muka pucat hilang serinya
    ✓ Angin bertandang tak kira masa
    ✓ Pening loya diawal puasa

    Nak tak produk yang menyelesaikan kesemua masalah seperti diatas yang : ➡️Bakal membuatkan anda bersemangat dan bertenaga.
    ➡️Wajah berseri ceria sentiasa.
    ➡️Angin dalam badan pun HILANG serta merta.
    ➡️Dan puasa anda makin berkualiti dan lebih fokus melaksanakan ibadah puasa

    Ini bukan SUPLIMENT tapi ini penjagaan diri dari dalaman hingga luaran.

    Kami peduli apa yang anda inginkan.
    Kami beri apa yang anda perlukan.

    Terus click link dibawah⤵️
    Dan izinkan kami bantu❤️ http://www.wasap.my/60126842052/bidarabaroqah

    #KomunitiBaroqahHQ
    #SihatItuNikmat
    #SembuhItuRahmat
    #bidarabaroqah
    #kualalumpur
    #ejenbidarakualalumpur
    #erezeki
    #bazarpaknilprodukkecantikan

  •  9  0  27 April, 2019
  • Seminggu sekali amalkan "bersihkan rumah"

Buka surah al baqarah kuat2 bagi semua ruang rumah didengari. download surah al baqarah yang versi arab.

Buka semua pintu dan tingkap. Biasanya 1 surah ni 3 jam. Kalau baca sediri 1 surah lengkap ni lagi bagus la.

Buat clean up setiap minggu. Supaya lebih banyak positif masuk ke rumah.

Kalau ada Garam Mandian Bidara & Rose ini boleh letak kat penjuru-penjuru rumah. Insha Allah rumah jauh dari mahkluk halus.

Klik Link untukkan garam bidara rose

www.wasap.my/60126842052/GaramBidara

#GaramMandianBidaraRose
#KomunitiHQBaroqah
#EjenBidaraKualaLumpur
  • Seminggu sekali amalkan "bersihkan rumah"

    Buka surah al baqarah kuat2 bagi semua ruang rumah didengari. download surah al baqarah yang versi arab.

    Buka semua pintu dan tingkap. Biasanya 1 surah ni 3 jam. Kalau baca sediri 1 surah lengkap ni lagi bagus la.

    Buat clean up setiap minggu. Supaya lebih banyak positif masuk ke rumah.

    Kalau ada Garam Mandian Bidara & Rose ini boleh letak kat penjuru-penjuru rumah. Insha Allah rumah jauh dari mahkluk halus.

    Klik Link untukkan garam bidara rose

    www.wasap.my/60126842052/GaramBidara

    #GaramMandianBidaraRose
    #KomunitiHQBaroqah
    #EjenBidaraKualaLumpur

  •  9  1  21 April, 2019

Top #ejenbidarakualalumpur Posts

  • Seminggu sekali amalkan "bersihkan rumah"

Buka surah al baqarah kuat2 bagi semua ruang rumah didengari. download surah al baqarah yang versi arab.

Buka semua pintu dan tingkap. Biasanya 1 surah ni 3 jam. Kalau baca sediri 1 surah lengkap ni lagi bagus la.

Buat clean up setiap minggu. Supaya lebih banyak positif masuk ke rumah.

Kalau ada Garam Mandian Bidara & Rose ini boleh letak kat penjuru-penjuru rumah. Insha Allah rumah jauh dari mahkluk halus.

Klik Link untukkan garam bidara rose

www.wasap.my/60126842052/GaramBidara

#GaramMandianBidaraRose
#KomunitiHQBaroqah
#EjenBidaraKualaLumpur
  • Seminggu sekali amalkan "bersihkan rumah"

    Buka surah al baqarah kuat2 bagi semua ruang rumah didengari. download surah al baqarah yang versi arab.

    Buka semua pintu dan tingkap. Biasanya 1 surah ni 3 jam. Kalau baca sediri 1 surah lengkap ni lagi bagus la.

    Buat clean up setiap minggu. Supaya lebih banyak positif masuk ke rumah.

    Kalau ada Garam Mandian Bidara & Rose ini boleh letak kat penjuru-penjuru rumah. Insha Allah rumah jauh dari mahkluk halus.

    Klik Link untukkan garam bidara rose

    www.wasap.my/60126842052/GaramBidara

    #GaramMandianBidaraRose
    #KomunitiHQBaroqah
    #EjenBidaraKualaLumpur

  •  9  1  21 April, 2019
  • GARAM BIDARA BAROQAH

Hari ni sis nak share cara guna #GaramMandianBidaraRose
selain dari mandi.

Bila rasa keletihan atau bisa² tapak kaki terasa lenguh boleh cuba cara di bawah.

Boleh amalkan sendiri di rumah setiap hari☺

Caranya :

Masukkan dua skop Baroqah Premium kedalam besen bersama air panas , rendam kaki menutupi melepasi buku lali. Jangan terlalu panas dan boleh mulakan process rendaman selama 30min.

Okay lepas ni korang buat tau🤭🤭 Bagi yang berminat nak dapatkan boleh wasap sis klik link di bio atau dm/pm 0126842052

#ejenbidarakualalumpur 
#bidaraviral 
#bidarabaroqahkl 
#codulukelang 
#codukayperdana 
#codklcentral 
#codwangsawalk 
#codmelawatimall 
#BalmBidara 
#BalmBidaraHilangkanLenguh 
#bazarpaknilmurah 
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#cikgushopping 
#igshopmalaysia 
#murahmeriah 
#dropshipbidarawanted
  • GARAM BIDARA BAROQAH

    Hari ni sis nak share cara guna #GaramMandianBidaraRose
    selain dari mandi.

    Bila rasa keletihan atau bisa² tapak kaki terasa lenguh boleh cuba cara di bawah.

    Boleh amalkan sendiri di rumah setiap hari☺

    Caranya :

    Masukkan dua skop Baroqah Premium kedalam besen bersama air panas , rendam kaki menutupi melepasi buku lali. Jangan terlalu panas dan boleh mulakan process rendaman selama 30min.

    Okay lepas ni korang buat tau🤭🤭 Bagi yang berminat nak dapatkan boleh wasap sis klik link di bio atau dm/pm 0126842052

    #ejenbidarakualalumpur
    #bidaraviral
    #bidarabaroqahkl
    #codulukelang
    #codukayperdana
    #codklcentral
    #codwangsawalk
    #codmelawatimall
    #BalmBidara
    #BalmBidaraHilangkanLenguh
    #bazarpaknilmurah
    #bazarpaknilprodukkecantikan
    #cikgushopping
    #igshopmalaysia
    #murahmeriah
    #dropshipbidarawanted

  •  7  0  25 June, 2019
  • 1001 khasiat daun bidara yang tak perlu kita pertikaikan. Dengan daun bidara kita dapat membersihkan luaran kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.  Gel Mandian Baroqah bukan sekadar kegunaan untuk mandian sabun badan semata² ia juga boleh di jadikan sebagai pencuci muka, syampu rambut, pencuci feminin khusus untuk wanita. 
Wangiannya yang memberikan kesegaran, ketenangan, mencerahkan kulit dan yang lebih penting ia juga dapat dijadikan mandian khusus untuk memgubati diri sekiranya terkena gangguan makhluk halus. Inshaa Allah segalanya dengan izin Allah.
.
.
Nak cuba 1?
.
.
Klik sini :⤵
www.wasap.my/+60126842052/Bidara
.
.
HARGA :
SM : RM35 exc postage
SS : RM40 exc postage
.
.
250ml .

#Bidarabaroqahkl 
#BalmBidara 
#ejenbidarakualalumpur 
#codbidarakualalumpur 
#kuasaviral 
#productmuslim 
#readystock 
#codkeramat 
#codhkl
#codampangpoint 
#GelMandianBidaraBaroqah
  • 1001 khasiat daun bidara yang tak perlu kita pertikaikan. Dengan daun bidara kita dapat membersihkan luaran kita dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. Gel Mandian Baroqah bukan sekadar kegunaan untuk mandian sabun badan semata² ia juga boleh di jadikan sebagai pencuci muka, syampu rambut, pencuci feminin khusus untuk wanita.
    Wangiannya yang memberikan kesegaran, ketenangan, mencerahkan kulit dan yang lebih penting ia juga dapat dijadikan mandian khusus untuk memgubati diri sekiranya terkena gangguan makhluk halus. Inshaa Allah segalanya dengan izin Allah.
    .
    .
    Nak cuba 1?
    .
    .
    Klik sini :⤵
    www.wasap.my/+60126842052/Bidara
    .
    .
    HARGA :
    SM : RM35 exc postage
    SS : RM40 exc postage
    .
    .
    250ml .

    #Bidarabaroqahkl
    #BalmBidara
    #ejenbidarakualalumpur
    #codbidarakualalumpur
    #kuasaviral
    #productmuslim
    #readystock
    #codkeramat
    #codhkl
    #codampangpoint
    #GelMandianBidaraBaroqah

  •  6  0  30 July, 2019
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

Dah give up nak cari penawar❓❓
Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti : 🌿 Migrain
🌿 Senggugut
🌿 Angin dalam badan
🌿 Lenguh sendi
🌿 Meredakan stress
🌿 Kulit gatal dan ruam
🌿 Eczima 
JADI teruslah bertindak‼️
Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️ www.wasap.my/60126842052/BalmBidara

#teamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#bidarabaroqahkl
#codkualalumpur
#productmuslim
#igshopmurahmeriah
#bidaraklselangor 
#mandianbidara 
#daunbidara 
#khasiatdaunbidara 
#ejenbidarakualalumpur
#dropshipdiperlukan
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

    Dah give up nak cari penawar❓❓
    Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
    Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

    InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

    Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti : 🌿 Migrain
    🌿 Senggugut
    🌿 Angin dalam badan
    🌿 Lenguh sendi
    🌿 Meredakan stress
    🌿 Kulit gatal dan ruam
    🌿 Eczima
    JADI teruslah bertindak‼️
    Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

    Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
    Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

    JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

    Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️ www.wasap.my/60126842052/BalmBidara

    #teamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #bidarabaroqahkl
    #codkualalumpur
    #productmuslim
    #igshopmurahmeriah
    #bidaraklselangor
    #mandianbidara
    #daunbidara
    #khasiatdaunbidara
    #ejenbidarakualalumpur
    #dropshipdiperlukan

  •  9  0  28 September, 2019