#dyxyserum Instagram Photos & Videos

dyxyserum - 7.2k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.1
average likes

Latest #dyxyserum Posts

  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀
⠀
If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀
⠀
Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀
⠀ 

#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀

    If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀

    Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀


    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  0  0  5 hours ago
  • Natural remedy is always the best and good for your skin ✨
⠀
Especially green tea extract, mmg banyak kebaikan dia. Boleh mengecut dan merawat jerawat. Membantu untuk kulit nampak lebih muda. Mengekalkan kelembapan pada kulit dan menyegarkan kulit. Just imagine all of these benefits dkt skin korang, sumpah best and love gila 🥰🥰🥰
⠀
Kalau korang nak kulit nampak muda, sentiasa fresh and hydrate, you should definitely get this now! Takkan menyesal 😘⠀
⠀
#teamfifah #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Natural remedy is always the best and good for your skin ✨

    Especially green tea extract, mmg banyak kebaikan dia. Boleh mengecut dan merawat jerawat. Membantu untuk kulit nampak lebih muda. Mengekalkan kelembapan pada kulit dan menyegarkan kulit. Just imagine all of these benefits dkt skin korang, sumpah best and love gila 🥰🥰🥰

    Kalau korang nak kulit nampak muda, sentiasa fresh and hydrate, you should definitely get this now! Takkan menyesal 😘⠀

    #teamfifah #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  0  0  6 hours ago
  • Sekali apply dah terus lentik? Biar betul? 🤩

Betul korang! DYXY Fiber Mascara ni ada micro fiber yang membuatkan bulu mata korang terus panjang dan lentik serta merta 😍 Kalau korang nak tau, DYXY mascara ni ada vitamin E juga. So kalau korang pakai consistent, lama lama bulu mata korang akan panjang naturally! 🥰

#teamfifah #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Sekali apply dah terus lentik? Biar betul? 🤩

    Betul korang! DYXY Fiber Mascara ni ada micro fiber yang membuatkan bulu mata korang terus panjang dan lentik serta merta 😍 Kalau korang nak tau, DYXY mascara ni ada vitamin E juga. So kalau korang pakai consistent, lama lama bulu mata korang akan panjang naturally! 🥰

    #teamfifah #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  0  0  6 hours ago
  • Meet DYXY Green Tea Mineral Facemist - our new nano technology hydrating face mist. ✨⁠
⁠
In case if you are wondering apa yang ada dalam DYXY Green Tea Mineral Facemist ni? DYXY facemist ni kaya dengan mineral dan green tea extracts yang sangat bagus untuk freshkan dan melembapkan kulit kita dengan zat mineral dan green tea. Paling best, sbb ada nano technology yang menghasilkan partciles yang kecil untuk menyenangkan facemist untuk terus serap ke dalam kulit kita! 😍😍🙌🏼
⁠
Korang wajib kena grab DYXY facemist sebab it's our best selling product yang laku keras!  It's refreshing. It's hydrating. It's extremely effective & it's everyone's favourite! 😘❤️

📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah 

#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #letoprayadyxy2020 #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Meet DYXY Green Tea Mineral Facemist - our new nano technology hydrating face mist. ✨⁠

    In case if you are wondering apa yang ada dalam DYXY Green Tea Mineral Facemist ni? DYXY facemist ni kaya dengan mineral dan green tea extracts yang sangat bagus untuk freshkan dan melembapkan kulit kita dengan zat mineral dan green tea. Paling best, sbb ada nano technology yang menghasilkan partciles yang kecil untuk menyenangkan facemist untuk terus serap ke dalam kulit kita! 😍😍🙌🏼

    Korang wajib kena grab DYXY facemist sebab it's our best selling product yang laku keras! It's refreshing. It's hydrating. It's extremely effective & it's everyone's favourite! 😘❤️

    📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah

    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #letoprayadyxy2020 #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  0  0  6 hours ago
  • WHY DO WE NEED TO USE DYXY #ADVANCEWHITEMIST ?⠀
⠀
Sebab untuk melindungi daripad musuh kulit kita which is UVA & UVB yang merosakkan, mengeringkan dan mempercepatkan process penuaan kulit kita. Sebab itulah penting untuk kita pakai Advance White ni supaya korang dapat protect kulit korang daripada UVA & UVB.⠀
⠀
Who loves their skin? It's time to use DYXY Advance White now!💋💋💋
.
DM/click link in bio 💕
.
Free gifts ‼️ Free postage ‼️ Free cod ‼️
⠀
#DYXYSkincare⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY⠀
#KulitLicinMacamBaby 
#DYXYCosmetics #dyxyskincare
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
#Cantik3MinitDenganDYXY #dyxylovers #dyxypromo #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyserum #dyxyselangor #dyxypenang #dyxykl #dyxymalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxynilai #dyxydengkil #dyxysemenyih #dyxybandarbarubangi #dyxysouthvillecity
  • WHY DO WE NEED TO USE DYXY #ADVANCEWHITEMIST ?⠀

    Sebab untuk melindungi daripad musuh kulit kita which is UVA & UVB yang merosakkan, mengeringkan dan mempercepatkan process penuaan kulit kita. Sebab itulah penting untuk kita pakai Advance White ni supaya korang dapat protect kulit korang daripada UVA & UVB.⠀

    Who loves their skin? It's time to use DYXY Advance White now!💋💋💋
    .
    DM/click link in bio 💕
    .
    Free gifts ‼️ Free postage ‼️ Free cod ‼️

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #DYXYCosmetics #dyxyskincare
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY #dyxylovers #dyxypromo #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyserum #dyxyselangor #dyxypenang #dyxykl #dyxymalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxynilai #dyxydengkil #dyxysemenyih #dyxybandarbarubangi #dyxysouthvillecity

  •  0  0  7 hours ago
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀
⠀
If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀
⠀
Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀
⠀
📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah 

#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀

    If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀

    Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀

    📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah

    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  2  0  13 hours ago
  • Korang dh Ada x lipstik merah mak ngah? Kalau belum bole try Cherry Red lipstick? 👄🍒

✅Shea butter
✅Vitamin E
✅coconut oil

Texture lipstick ringan and pigmented, rasa mcm tak pakai apa2. Sangat sesuai for long wearing! 

smooth application, sangat mudah to apply! Paling best texture dia matte yang creamy so boleh guna eyeshadow or blusher sebab senang blend 😘❤️

Get yours now before its too late! ✨

RM45 (FREE POSTAGE/COD & FREE GIFT)

dm/WhatsApp echa skrg 📲 0173176124 (link in bio)

#dyxypromorayahaji
#DYXYCosmetics #dyxyskincare
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
#Cantik3MinitDenganDYXY #dyxylovers #dyxypromo #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyserum #dyxyselangor #dyxypenang #dyxykl #dyxymalaysia #dyxy #dyxyteam #makeuptutorial 
#dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxymakeup #dyxymakeover #dyxycosmeticsmalaysia #dyxytestimonials #viral #viralmalaysia #makeup #mua
  • Korang dh Ada x lipstik merah mak ngah? Kalau belum bole try Cherry Red lipstick? 👄🍒

    ✅Shea butter
    ✅Vitamin E
    ✅coconut oil

    Texture lipstick ringan and pigmented, rasa mcm tak pakai apa2. Sangat sesuai for long wearing!

    smooth application, sangat mudah to apply! Paling best texture dia matte yang creamy so boleh guna eyeshadow or blusher sebab senang blend 😘❤️

    Get yours now before its too late! ✨

    RM45 (FREE POSTAGE/COD & FREE GIFT)

    dm/WhatsApp echa skrg 📲 0173176124 (link in bio)

    #dyxypromorayahaji
    #DYXYCosmetics #dyxyskincare
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY #dyxylovers #dyxypromo #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyserum #dyxyselangor #dyxypenang #dyxykl #dyxymalaysia #dyxy #dyxyteam #makeuptutorial
    #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxymakeup #dyxymakeover #dyxycosmeticsmalaysia #dyxytestimonials #viral #viralmalaysia #makeup #mua

  •  8  0  14 hours ago

Top #dyxyserum Posts

  • Sekali apply dah terus lentik? Biar betul? 🤩

Betul korang! DYXY Fiber Mascara ni ada micro fiber yang membuatkan bulu mata korang terus panjang dan lentik serta merta 😍 Kalau korang nak tau, DYXY mascara ni ada vitamin E juga. So kalau korang pakai consistent, lama lama bulu mata korang akan panjang naturally! 🥰

#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Sekali apply dah terus lentik? Biar betul? 🤩

    Betul korang! DYXY Fiber Mascara ni ada micro fiber yang membuatkan bulu mata korang terus panjang dan lentik serta merta 😍 Kalau korang nak tau, DYXY mascara ni ada vitamin E juga. So kalau korang pakai consistent, lama lama bulu mata korang akan panjang naturally! 🥰

    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  10  0  5 August, 2020
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!

#DYXYCosmetics
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
#Cantik3MinitDenganDYXY - #regrann #dyxybccream #dyxyjohor #dyxyadvancewhitemist #dyxyskincare #dyxyhouse #dyxymelaka #dyxy #dyxykelantan #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxylover #sayajual #instashopmalaysia #igersmalaysia #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #DYXYCleanser #dyxytoner #dyxyserum #dyxyskincare #dyxycosmetics #kulitgebu #kulitglowing
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!

    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY - #regrann #dyxybccream #dyxyjohor #dyxyadvancewhitemist #dyxyskincare #dyxyhouse #dyxymelaka #dyxy #dyxykelantan #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxylover #sayajual #instashopmalaysia #igersmalaysia #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #DYXYCleanser #dyxytoner #dyxyserum #dyxyskincare #dyxycosmetics #kulitgebu #kulitglowing

  •  2  0  26 July, 2020
  • ⁣EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT DYXY EYESHADOW ✨
.⠀⠀
🔶 Multi Dimentional, Ultra - Pigmented & Last Longer
⁣🔶 4 beautiful colours that gives natural and effortless finish⠀
⁣🔶⁣Flattering shades suit everyone aged⠀⠀
⁣🔶⁣Ideal if you want an easy-to-use eyeshadow routine that will take you to any occasion
.
#myrawiahfamily #myrawiahfamilywarriors #dyxysingapore #dyxyviral #dyxyskincare #dyxysg #dyxycleanser #dyxytoner #dyxyserum #dyxypobblingbrush #dyxyadvancewhitemist #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyheist #dyxyeyeshadow #dyxygreenteafacemist #dyxywipes
  • ⁣EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT DYXY EYESHADOW ✨
    .⠀⠀
    🔶 Multi Dimentional, Ultra - Pigmented & Last Longer
    ⁣🔶 4 beautiful colours that gives natural and effortless finish⠀
    ⁣🔶⁣Flattering shades suit everyone aged⠀⠀
    ⁣🔶⁣Ideal if you want an easy-to-use eyeshadow routine that will take you to any occasion
    .
    #myrawiahfamily #myrawiahfamilywarriors #dyxysingapore #dyxyviral #dyxyskincare #dyxysg #dyxycleanser #dyxytoner #dyxyserum #dyxypobblingbrush #dyxyadvancewhitemist #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyheist #dyxyeyeshadow #dyxygreenteafacemist #dyxywipes

  •  1  0  4 August, 2020
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀
⠀
If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀
⠀
Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀
⠀
📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah 

#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀

    If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀

    Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀

    📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah

    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyskincare #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #letoprayadyxy2020 #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  2  0  13 hours ago
  • Meriah set Lip Creme ni.
Tak tahu mata ni nak tengok code mana semua cantik 😍

RM 1 2 9 jerr dapat 3 colour gojes ni🥰. 

Nak order link di bio or Dm✨
  • Meriah set Lip Creme ni.
    Tak tahu mata ni nak tengok code mana semua cantik 😍

    RM 1 2 9 jerr dapat 3 colour gojes ni🥰.

    Nak order link di bio or Dm✨

  •  3  1  29 July, 2020
  • * 4 Days left* untuk korang grab promo Raya Haji Exclusive promo💯

Jangan terlepas peluang ye ☺️
  • * 4 Days left* untuk korang grab promo Raya Haji Exclusive promo💯

    Jangan terlepas peluang ye ☺️

  •  2  1  29 July, 2020