#dyxysandakan Instagram Photos & Videos

dyxysandakan - 6.1k posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
15.6
average likes

Latest #dyxysandakan Posts

  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  13  3  2 August, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  13  2  31 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  12  14  31 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  5  2  31 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  3  0  31 July, 2020
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  5  0  31 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  6  5  30 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  9  4  30 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  4  0  30 July, 2020
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  3  0  30 July, 2020
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  8  6  29 July, 2020
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  11  3  29 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  26 July, 2020
  • DYXY Mascara Hack! ✨
.
DYXY mascara brush  paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼
⠀
Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
.
⠀
DM/ klik link di bio 😘
  • DYXY Mascara Hack! ✨
    .
    DYXY mascara brush paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼

    Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
    .

    DM/ klik link di bio 😘

  •  3  1  26 July, 2020
  • You all mesti tau, @noradanish  memang DYXY lovers yang setia dari dulu lagi 🥰🙌🏼 Dah hampir berapa tahun nora guna DYXY. Kalau jumpa face to face memang flawless & lawa berabis!😍

Produk DYXY cosmetics semua best & senang  pakai. Walaupun local brand Malaysia tapi quality setaraf international brand ju. Harga Agak mahal tapi berbaloi sebab ramai orang loveee produk DYXY! 😘🤩✨

Siapa lagi DYXY lovers yang setia macam @noradanish?

⠀
DM atau Klik link di bio🥰
  • You all mesti tau, @noradanish memang DYXY lovers yang setia dari dulu lagi 🥰🙌🏼 Dah hampir berapa tahun nora guna DYXY. Kalau jumpa face to face memang flawless & lawa berabis!😍

    Produk DYXY cosmetics semua best & senang pakai. Walaupun local brand Malaysia tapi quality setaraf international brand ju. Harga Agak mahal tapi berbaloi sebab ramai orang loveee produk DYXY! 😘🤩✨

    Siapa lagi DYXY lovers yang setia macam @noradanish?


    DM atau Klik link di bio🥰

  •  1  1  25 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang Yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang Yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  25 July, 2020
  • DYXY Mascara Hack! ✨
.
DYXY mascara brush  paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼
⠀
Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
.
⠀
DM/ klik link di bio 😘
  • DYXY Mascara Hack! ✨
    .
    DYXY mascara brush paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼

    Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
    .

    DM/ klik link di bio 😘

  •  2  1  25 July, 2020
  • Tau kah apakah kebaikan serum DYXY?
.
Kenapa serum lebih bagus dan mungkin lebih mahal dari produk kecantikan yang lain seperti moisturizer/hydrate, toner dan sebagainya? 
.
Ia adalah kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa. Molekul serum adalah lebih halus. Serum juga kebiasannya mempunyai tekstur yang lebih cair berbanding pelembab. Oleh kerana kandungan nutrien yang lebih tinggi, kadang kala ada pengguna yang akan mengalami kesan seperti timbul jerawat halus. Tetapi jgn bimbang, ini hanya kesan jangka pendek. 
.
Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan cleanser dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka kemudian sapukan pelembab selepas menggunakan serum. 
.
Psst: DYXY punya serum memang terbaik! Pakai 1 malam pun esok pagi bangun sudah boleh rasa skin lembut semacam!
.
nak order tekan link di bio or DM
  • Tau kah apakah kebaikan serum DYXY?
    .
    Kenapa serum lebih bagus dan mungkin lebih mahal dari produk kecantikan yang lain seperti moisturizer/hydrate, toner dan sebagainya?
    .
    Ia adalah kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa. Molekul serum adalah lebih halus. Serum juga kebiasannya mempunyai tekstur yang lebih cair berbanding pelembab. Oleh kerana kandungan nutrien yang lebih tinggi, kadang kala ada pengguna yang akan mengalami kesan seperti timbul jerawat halus. Tetapi jgn bimbang, ini hanya kesan jangka pendek.
    .
    Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan cleanser dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka kemudian sapukan pelembab selepas menggunakan serum.
    .
    Psst: DYXY punya serum memang terbaik! Pakai 1 malam pun esok pagi bangun sudah boleh rasa skin lembut semacam!
    .
    nak order tekan link di bio or DM

  •  2  1  25 July, 2020
  • Hai DYXY Lovers🥰🥰
Tanpa Facemist makeup tak complete😕 sbb nak muka glowing dan yang paling penting makeup tahan lebih lama 😱❤️ 

So jangan lupa Pakai Facemist sebelum keluar😉
  • Hai DYXY Lovers🥰🥰
    Tanpa Facemist makeup tak complete😕 sbb nak muka glowing dan yang paling penting makeup tahan lebih lama 😱❤️

    So jangan lupa Pakai Facemist sebelum keluar😉

  •  1  1  25 July, 2020
  • Hai you all, DYXY Skincare dapat banyak positive feedback ✨
so korang mesti nak tahu apa yang terjadi kat muka you all kalau pakai DYXY Skincare kan 😉

So tunggu apalagi jom grab , klik link di bio
  • Hai you all, DYXY Skincare dapat banyak positive feedback ✨
    so korang mesti nak tahu apa yang terjadi kat muka you all kalau pakai DYXY Skincare kan 😉

    So tunggu apalagi jom grab , klik link di bio

  •  2  1  24 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  24 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  24 July, 2020
  • Hai you all😉, Promo DYXY Cosmetic yang korang nanti nantikan tu telah tiba😍😍😍😍

Tunggu apalagi jom ush usha DYXY buat promo apa😊

Klik di bio untuk order👍
  • Hai you all😉, Promo DYXY Cosmetic yang korang nanti nantikan tu telah tiba😍😍😍😍

    Tunggu apalagi jom ush usha DYXY buat promo apa😊

    Klik di bio untuk order👍

  •  3  1  24 July, 2020
  • Hyee ualls . Selamat tengah hari . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak . 

Bismillahirahmannirahim . 

Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Dan

Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 . 

Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃
  • Hyee ualls . Selamat tengah hari . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak .

    Bismillahirahmannirahim .

    Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    Dan

    Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

    Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
    Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 .

    Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃

  •  5  1  24 July, 2020
  • *BUBBLE CLEANSER* 

👉🏻Sesuai untuk semua jenis kulit 
👉🏻Formulasi lembut mousse cleanser
👉🏻Pembersih makeup 
👉🏻Membersih kulit secara mendalam 
👉🏻Anti sensitif/Anti Radang 
👉🏻Membaik pulih kulit membina tisu baru 
👉🏻Melembutkan kulit wajah

*NOURISHING ESSENCE SERUM* 

❤Pati serum botanikal yang dapat mencerahkan kulit 
❤Melembapkan kulit pada tahap yang optimum
❤Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka 
❤Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka

*ESSENCE TONER* 

💋Menyegarkan & membantu melembutkan sel-sel kulit 
💋Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum
💋Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit 
💋Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical
💋Sangat efektif untuk menhidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit bayi
  • *BUBBLE CLEANSER*

    👉🏻Sesuai untuk semua jenis kulit
    👉🏻Formulasi lembut mousse cleanser
    👉🏻Pembersih makeup
    👉🏻Membersih kulit secara mendalam
    👉🏻Anti sensitif/Anti Radang
    👉🏻Membaik pulih kulit membina tisu baru
    👉🏻Melembutkan kulit wajah

    *NOURISHING ESSENCE SERUM*

    ❤Pati serum botanikal yang dapat mencerahkan kulit
    ❤Melembapkan kulit pada tahap yang optimum
    ❤Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka
    ❤Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka

    *ESSENCE TONER*

    💋Menyegarkan & membantu melembutkan sel-sel kulit
    💋Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum
    💋Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit
    💋Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical
    💋Sangat efektif untuk menhidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit bayi

  •  2  1  24 July, 2020
  • Makeup is a part of My life🥰

Yanie tahu ada diantara you all mesti tak confident bila keluar tak pakai makeup kan?🧐

Ada setengah orang dia nak rasa dia pakai makeup , ada setengah atleast pakai lipstick kalau nak keluar. Masing masing ada cara sendiri😇

Cuba komen you all kalau keluar makeup tak ? Guna produk apa and apa je?
  • Makeup is a part of My life🥰

    Yanie tahu ada diantara you all mesti tak confident bila keluar tak pakai makeup kan?🧐

    Ada setengah orang dia nak rasa dia pakai makeup , ada setengah atleast pakai lipstick kalau nak keluar. Masing masing ada cara sendiri😇

    Cuba komen you all kalau keluar makeup tak ? Guna produk apa and apa je?

  •  3  1  24 July, 2020
  • Hyee ualls . Selamat malam . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak . 

Bismillahirahmannirahim . 

Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Dan

Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 . 

Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃
  • Hyee ualls . Selamat malam . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak .

    Bismillahirahmannirahim .

    Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    Dan

    Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

    Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
    Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 .

    Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃

  •  6  1  24 July, 2020
  • Alhamdulillah Settle coaching #teamyanie . Ada sesiapa yang nak tambah duit lebih . Boleh DM yanie . 

Open slot Agen untuk semua orang yang nak tambah pendapatan lebih tu . Modal hanya RM600 sahaja promo sekarang . 

DM now . Klik link di bio @dyxyby_yanie
  • Alhamdulillah Settle coaching #teamyanie . Ada sesiapa yang nak tambah duit lebih . Boleh DM yanie .

    Open slot Agen untuk semua orang yang nak tambah pendapatan lebih tu . Modal hanya RM600 sahaja promo sekarang .

    DM now . Klik link di bio @dyxyby_yanie

  •  3  1  23 July, 2020
  • Yanie belanja feedback customer yg repeat oder . kalau tak elok mesti orang tak nak repeat DYXY 😊 tengok ni customer dah repeat💯semua dah fall in love dh dgn DYXY 💋

Nahh sejak pakai DYXY ni ramai kawan2 puji ❤️ puji ape? puji kulit cantik la.. klau x nampak berminyak dan kusam je 😟 Tapi sekarang x lagi dh, wahhh best nya dengar pujian mcm tu kan.

korang nak cuba boleh klik no kat bio, bole risik info pasal DYXY😊 tak bertanya sesat jalan , tal berDYXY lambat bersiap 😁
  • Yanie belanja feedback customer yg repeat oder . kalau tak elok mesti orang tak nak repeat DYXY 😊 tengok ni customer dah repeat💯semua dah fall in love dh dgn DYXY 💋

    Nahh sejak pakai DYXY ni ramai kawan2 puji ❤️ puji ape? puji kulit cantik la.. klau x nampak berminyak dan kusam je 😟 Tapi sekarang x lagi dh, wahhh best nya dengar pujian mcm tu kan.

    korang nak cuba boleh klik no kat bio, bole risik info pasal DYXY😊 tak bertanya sesat jalan , tal berDYXY lambat bersiap 😁

  •  3  1  23 July, 2020

Top #dyxysandakan Posts

  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Our best-selling product, DYXY BC Cream 🙌🏼

    Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation, comes in 2 beautiful shades! ❤️

    DYXY BC Cream provides a matte dan sekali calit dah boleh cover semua dark spot atau pun freckles with a naturally beautiful finish. Paling best ada SPF 50+, so you don't need to apply sunscreen dah 😘

    Comment below if you want to grab our best selling BC Cream!
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  13  3  2 August, 2020
  • Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  11  7  22 July, 2020
  • Berminat dengan dyxy cosmetics tapi belum cukup duit lagi kan? Ni EMMA bantu korang dengan ansuran kutu set dyxy cosmetics 🤗🤗🤗
-
-
Limited slot ❗️
Siapa lambat dia tak dapat 😂😂😂
EMMA open lagi kutu dyxy cosmetics , setiap bulan korang perlu bayar rm85 sahaja selama 3 bulan..
-

Rugi tak join! Sebab bukan selalu EMMA open utk kutu dyxy ni ✨✨✨
-
Nak order ⤵️ Klik link pada profile @ 📲 0138021847
  • Berminat dengan dyxy cosmetics tapi belum cukup duit lagi kan? Ni EMMA bantu korang dengan ansuran kutu set dyxy cosmetics 🤗🤗🤗
    -
    -
    Limited slot ❗️
    Siapa lambat dia tak dapat 😂😂😂
    EMMA open lagi kutu dyxy cosmetics , setiap bulan korang perlu bayar rm85 sahaja selama 3 bulan..
    -

    Rugi tak join! Sebab bukan selalu EMMA open utk kutu dyxy ni ✨✨✨
    -
    Nak order ⤵️ Klik link pada profile @ 📲 0138021847

  •  113  2  9 April, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  13  2  31 July, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  18  6  10 July, 2020
  • Yup boleh sangat sangat. Kalau bercakap pasal parut ni, emma memang orang yang selalu ada parut degil 😌😌
.
Dyxy ada dua. Kosmetik @ skincare. Dua dua bole pudarkan parut tau. Kalau macam kosmetik ;
.
✅Bccream & Facemist boleh bantu pudarkan jeragat/parut. Sebab ada Vitamin E & extract arbutin. Dua bahan ni memang di kenali sebagai bahan untuk memudarkan parut
.
Kalau skincare range pulak ;
✅Korg boleh grab set skincare premium dyxy. Ada pencuci muka, toner & serum. Tiga tiga ni ada function yang saling melengkapi. Kalau boleh jangan skip tau mana mana step
✅Serum dyxy - dalam serum ni ada satu bahan special which is Japanese Soy Bean (Natto Gum). Skincare dyxy menggunakan teknologi jepun. Soybean ni salah satu dari berpuluh function dia adalah untuk mencerahkan kulit 🥰🥰🥰
.
Nanti kita citer panjang lebar pasal ingredients dalam setiap produk pulak ya? 🤪
  • Yup boleh sangat sangat. Kalau bercakap pasal parut ni, emma memang orang yang selalu ada parut degil 😌😌
    .
    Dyxy ada dua. Kosmetik @ skincare. Dua dua bole pudarkan parut tau. Kalau macam kosmetik ;
    .
    ✅Bccream & Facemist boleh bantu pudarkan jeragat/parut. Sebab ada Vitamin E & extract arbutin. Dua bahan ni memang di kenali sebagai bahan untuk memudarkan parut
    .
    Kalau skincare range pulak ;
    ✅Korg boleh grab set skincare premium dyxy. Ada pencuci muka, toner & serum. Tiga tiga ni ada function yang saling melengkapi. Kalau boleh jangan skip tau mana mana step
    ✅Serum dyxy - dalam serum ni ada satu bahan special which is Japanese Soy Bean (Natto Gum). Skincare dyxy menggunakan teknologi jepun. Soybean ni salah satu dari berpuluh function dia adalah untuk mencerahkan kulit 🥰🥰🥰
    .
    Nanti kita citer panjang lebar pasal ingredients dalam setiap produk pulak ya? 🤪

  •  108  1  14 April, 2020
  • DYXY COSMETICS MASCARA
.
.
Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
.
.
Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
.
.
Nak yang mana uolls? 
Hahaa😆
.
.
💞Kelebihan💞
.
✔Berus tebal
✔Melebatkan bulu mata
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
.
💞 Bahan-bahan💞
.
✅ FIBRE
✅ VITAMIN E
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup
  • DYXY COSMETICS MASCARA
    .
    .
    Bulu mata lentik dan lebat dengan tekanan padu Maskara Dyxy kaya dgn Vitamin E dan Vibre! 😍
    .
    .
    Bulu mata palsu bagi cacat keaslian kerdipan mata anda!
    .
    .
    Nak yang mana uolls?
    Hahaa😆
    .
    .
    💞Kelebihan💞
    .
    ✔Berus tebal
    ✔Melebatkan bulu mata
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja
    ✔ Waterproof
    ✔ Senang cuci
    ✔ Melentik dengan pantas
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata
    ✔ Tahan 12 jam
    ✔ Tak hitamkan bawah mata
    .
    .
    💞 Bahan-bahan💞
    .
    ✅ FIBRE
    ✅ VITAMIN E
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxy #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #dyxykeningau #dyxytawau #DYXYCare #lovedyxy #mua #muasabah #muakotakinabalu #tutorial #tutorialmakeup #koreanmakeup

  •  6  5  30 July, 2020