#dyxyramadhansales Instagram Photos & Videos

dyxyramadhansales - 16 posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
21.1
average likes

Latest #dyxyramadhansales Posts

  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  7  2  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  32  1  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  4  0  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  32  0  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  7  2  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  40  0  27 May, 2019
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  50  17  6 June, 2018
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  57  2  6 June, 2018
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  35  0  6 June, 2018

Top #dyxyramadhansales Posts

  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  57  2  6 June, 2018
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  50  17  6 June, 2018
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
📲0164779793
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
Salam Lebaran Kepada Semua.
.
#teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana
  • NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
    .
    Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
    .
    Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
    .
    🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
    🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
    🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
    🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
    .
    Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
    .
    🌹Tyka adalah Master Stokis direct HQ 😍
    ❤️PERCUMA GELANG PANDORA/SWAROVSKI INSPIRED
    🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
    🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
    🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
    🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
    🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
    💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
    Click link di BIO tak perlu save number
    .
    📲0164779793
    .
    Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
    .
    Salam Lebaran Kepada Semua.
    .
    #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana

  •  35  0  6 June, 2018
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  7  2  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  4  0  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  7  2  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  40  0  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  32  0  27 May, 2019
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
.
Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
.
Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
.
Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
Syarat syarat :
.
1-  Bertudung
2- Berketrampilan menarik
3- Pandai makeup atleast Basic makeup
4- Hyperaktive & bukan Pemalu 
5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
9- Bujang .
10-ada kenderaan sendiri
11-Jujur .
Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
.
Wasap kita  ASAP .
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
www.wasap.my/601121170657
.
Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
  • JAWATAN KOSONG SEGERA BOOTH DYXY - KLANG💕
    .
    Dengan ini, saya buka peluang untuk adik adik gadis yang nak jana income atau buat duit raya dengan menjadi CREW DYXY SYAWAL 2019 pada 28/5/2019 - 4/6/2019 sahaja di GIANT BUKIT TINGGI KLANG🙀🙀🙀😻😻😻😻
    .
    Crew Dyxy bukan calang calang crew tau. Komisen satu set kita Kasi Rm25🙀😻😻
    .
    Sehari dapat 10 set? 8 Hari? Wow tak ke Rm2000 dalam tangan tu? 8 hari kerja je 😉 .
    Tambah-tambah pulak la ni GST xdak , org mai Giant sampai berator panjang. Ramai org kottttt 😱. .
    Syarat syarat :
    .
    1- Bertudung
    2- Berketrampilan menarik
    3- Pandai makeup atleast Basic makeup
    4- Hyperaktive & bukan Pemalu
    5- Serius & Komited selama 8 hari di booth
    6- Wanita & berumur 18 tahun ke atas
    8- Pandai bergaya up to date satu Bonus
    9- Bujang .
    10-ada kenderaan sendiri
    11-Jujur .
    Sila tag kawan kawan anda yang suka mencantikkan diri & nak cari duit raya lebih 😘😘
    .
    Wasap kita ASAP .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    www.wasap.my/601121170657
    .
    Kita memerlukan 2 orang gadis DYXY tauuu! .
    #bazarpaknil #teamTyka #dyxyramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
    #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

  •  32  1  27 May, 2019