#dyxypower Instagram Photos & Videos

dyxypower - 877 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
8.8
average likes

Latest #dyxypower Posts

  • PERCAYA ATAU TIDAK DENGAN 4 PRODUK DARI DYXY DAH BOLEH DAPAT HASIL MAKEUP CAMNI????????
.
DENGAN 4 ITEM SAJAA WAKKK!!! 
.
YEEE 4 ITEM SAJAAAA!!!! 😍😍😍
.
✔️SPF 50++
✔️ MUDAH APPLY
✔️JIMAT MASA
✔️JIMAT BERBULAN BULAN
✔️EFFECT GLOWING 😍 ADA MINERAL!!! 😍😍
.
HAA APA TUNGGU LAGI TUUU??? MEH DPATKAN DGAN FIKA CEPAT CEPAT!!!!😍
.
📲 0176669044
📲 0176669044
📲0176669044
.
#dyxycosmeticstgmalim 
#cantik3minitdengandyxycosmetics
#dyxypower
  • PERCAYA ATAU TIDAK DENGAN 4 PRODUK DARI DYXY DAH BOLEH DAPAT HASIL MAKEUP CAMNI????????
    .
    DENGAN 4 ITEM SAJAA WAKKK!!!
    .
    YEEE 4 ITEM SAJAAAA!!!! 😍😍😍
    .
    ✔️SPF 50++
    ✔️ MUDAH APPLY
    ✔️JIMAT MASA
    ✔️JIMAT BERBULAN BULAN
    ✔️EFFECT GLOWING 😍 ADA MINERAL!!! 😍😍
    .
    HAA APA TUNGGU LAGI TUUU??? MEH DPATKAN DGAN FIKA CEPAT CEPAT!!!!😍
    .
    📲 0176669044
    📲 0176669044
    📲0176669044
    .
    #dyxycosmeticstgmalim
    #cantik3minitdengandyxycosmetics
    #dyxypower

  •  1  0  12 July, 2020
  • SET PRINCESS NORA😍
.
FACEMIST
BC CREAM
BRUSH
SERUM
.
Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
.
Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
.
Sebab ada essence serum🙈
.
Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
.
Haa apalagi tunggu korang??
.
Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
.
#dyxytgmalim 
#dyxypower 
#cantik3minitdengandyxycosmetics 
#dyxyrayasale
  • SET PRINCESS NORA😍
    .
    FACEMIST
    BC CREAM
    BRUSH
    SERUM
    .
    Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
    .
    Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
    .
    Sebab ada essence serum🙈
    .
    Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
    Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
    .
    Haa apalagi tunggu korang??
    .
    Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
    .
    #dyxytgmalim
    #dyxypower
    #cantik3minitdengandyxycosmetics
    #dyxyrayasale

  •  1  0  20 June, 2020
  • SET PRINCESS NORA😍
.
FACEMIST
BC CREAM
BRUSH
SERUM
.
Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
.
Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
.
Sebab ada essence serum🙈
.
Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
.
Haa apalagi tunggu korang??
.
Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
.
#dyxytgmalim 
#dyxypower 
#cantik3minitdengandyxycosmetics 
#dyxyrayasale
  • SET PRINCESS NORA😍
    .
    FACEMIST
    BC CREAM
    BRUSH
    SERUM
    .
    Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
    .
    Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
    .
    Sebab ada essence serum🙈
    .
    Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
    Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
    .
    Haa apalagi tunggu korang??
    .
    Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
    .
    #dyxytgmalim
    #dyxypower
    #cantik3minitdengandyxycosmetics
    #dyxyrayasale

  •  4  0  6 June, 2020
  • SET PRINCESS NORA😍
.
FACEMIST
BC CREAM
BRUSH
SERUM
.
Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
.
Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
.
Sebab ada essence serum🙈
.
Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
.
Haa apalagi tunggu korang??
.
Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
.
#dyxytgmalim 
#dyxypower 
#cantik3minitdengandyxycosmetics 
#dyxyrayasale
  • SET PRINCESS NORA😍
    .
    FACEMIST
    BC CREAM
    BRUSH
    SERUM
    .
    Set ni paling high rating tauu! ⭐⭐⭐⭐⭐
    .
    Ramai pakat grab set ni! Sebab apa? 👇
    .
    Sebab ada essence serum🙈
    .
    Essence serum merawat kulit✔️ bertexture pekat✔️ moistkan kulit ✔️ .
    Sangat sangat besttt tauuu serum ni! 😍😍
    .
    Haa apalagi tunggu korang??
    .
    Meh dpatkan set ni dgan fika k! 😍😍
    .
    #dyxytgmalim
    #dyxypower
    #cantik3minitdengandyxycosmetics
    #dyxyrayasale

  •  2  0  5 June, 2020
  • TESTIMONI & FEEDBACK ESSENCE SERUM DYXY ❗ ❗ ❗
.
Haa pelbagai testimoni and pelbagai jenis kulit yang dah try essence serum dyxy ni!! 😘😍😍😍
.
Terbukti keberkesanannya and bukan sembang cik kiah semata tauu !! .
Produkk baikk mesti kena share bersama kann😍😍 supaya kita semua dpat skin yang cantik dan sihat!!! 😍
.
Berminat? Atau ada apa apa pertanyaan just dm/ws fika tau 0176669044.
.
#dyxytgmalim 
#dyxypower 
#dyxyserum 
#cantik3minitdengandyxycosmetics
  • TESTIMONI & FEEDBACK ESSENCE SERUM DYXY ❗ ❗ ❗
    .
    Haa pelbagai testimoni and pelbagai jenis kulit yang dah try essence serum dyxy ni!! 😘😍😍😍
    .
    Terbukti keberkesanannya and bukan sembang cik kiah semata tauu !! .
    Produkk baikk mesti kena share bersama kann😍😍 supaya kita semua dpat skin yang cantik dan sihat!!! 😍
    .
    Berminat? Atau ada apa apa pertanyaan just dm/ws fika tau 0176669044.
    .
    #dyxytgmalim
    #dyxypower
    #dyxyserum
    #cantik3minitdengandyxycosmetics

  •  0  0  1 June, 2020
  • Hi smuaaa! Before beradu, meh kita tengok bfore and after apply dyxy cosmetics ni😍😍
.
Ha apa  yang best pasal dyxy ni? 🤔
.
Okay first, texture bc cream nya yang ringan. And takrasa berat atau! Bertepung kat muka ni macam sesetengah foundation yang tebal tauu😅
.
Second, ia sangat senang untuk blend kat skin korang tau! Lagilagi kalau pakai brush dyxy! Ehhehehe
.
Boleh dijadikan routine makeup harian kita tauu😍😍
.
And paling penting, hanya 3minit sajaaaa untuk cantik dengan dyxy! Ehhehehe
.
Haaa faham tak korang? Kalau faham meh la order hehehehe ataupun korang boleh booking dengab harga minimum rm30 tau! .
Berminat? Klik je link kat bio okay😍😍
.
#dyxytgmalim 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#cantik3minitdengandyxycosmetics 
#dyxypower
#dyxybest
  • Hi smuaaa! Before beradu, meh kita tengok bfore and after apply dyxy cosmetics ni😍😍
    .
    Ha apa yang best pasal dyxy ni? 🤔
    .
    Okay first, texture bc cream nya yang ringan. And takrasa berat atau! Bertepung kat muka ni macam sesetengah foundation yang tebal tauu😅
    .
    Second, ia sangat senang untuk blend kat skin korang tau! Lagilagi kalau pakai brush dyxy! Ehhehehe
    .
    Boleh dijadikan routine makeup harian kita tauu😍😍
    .
    And paling penting, hanya 3minit sajaaaa untuk cantik dengan dyxy! Ehhehehe
    .
    Haaa faham tak korang? Kalau faham meh la order hehehehe ataupun korang boleh booking dengab harga minimum rm30 tau! .
    Berminat? Klik je link kat bio okay😍😍
    .
    #dyxytgmalim
    #dyxycosmeticsmalaysia
    #cantik3minitdengandyxycosmetics
    #dyxypower
    #dyxybest

  •  0  0  31 May, 2020
  • MAKEUP 3 MINIT DENGAN DYXY!
.
Makeup paling senang abad ini, dap dap flawless.
Yang tak reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau. Senang gilaaa uols, 3 minit dah siap cantik-cantik.
.
Btw sekarang kita ada nak bagi extra gift secara percuma untuk setiap pembelian, Siap bagi free postage lagi uolss! Nak booking dulu pun boleh serendah RM20 jerr! Terus kami simpan awak punya produk siap-siap.
.
Taknak cakap banyak, meh meh kita sembang dekat whatssap😍
.
📲 010-9079296
📲 010-9079296
.
.
🚗💨 COD
Area KUALA NERUS,TERENGGANU
.
📮 POSTAGE
Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
.
#dyxy
#usahawandyxy
#dyxymalaysia
#dyxyterengganu
#dyxykualanerus
#dyxymanir
#dyxybatuenam
#dyxytokjiring
#dyxydataranaustin
#dyxytepoh
#dyxypadangair
#dyxyumt
#dyxyunisza
#dyxytokjembal
#dyxyglowing
#dyxypower
#dyxycantik
#hanya3minitsiapdengandyxy
#dyxysenangapply
#dyxyjimat
#teamhudamz
#trustedseller
  • MAKEUP 3 MINIT DENGAN DYXY!
    .
    Makeup paling senang abad ini, dap dap flawless.
    Yang tak reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau. Senang gilaaa uols, 3 minit dah siap cantik-cantik.
    .
    Btw sekarang kita ada nak bagi extra gift secara percuma untuk setiap pembelian, Siap bagi free postage lagi uolss! Nak booking dulu pun boleh serendah RM20 jerr! Terus kami simpan awak punya produk siap-siap.
    .
    Taknak cakap banyak, meh meh kita sembang dekat whatssap😍
    .
    📲 010-9079296
    📲 010-9079296
    .
    .
    🚗💨 COD
    Area KUALA NERUS,TERENGGANU
    .
    📮 POSTAGE
    Semenanjung Malaysia
    Sabah / Sarawak
    .
    #dyxy
    #usahawandyxy
    #dyxymalaysia
    #dyxyterengganu
    #dyxykualanerus
    #dyxymanir
    #dyxybatuenam
    #dyxytokjiring
    #dyxydataranaustin
    #dyxytepoh
    #dyxypadangair
    #dyxyumt
    #dyxyunisza
    #dyxytokjembal
    #dyxyglowing
    #dyxypower
    #dyxycantik
    #hanya3minitsiapdengandyxy
    #dyxysenangapply
    #dyxyjimat
    #teamhudamz
    #trustedseller

  •  2  0  18 March, 2019
  • KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI ??
.
.
DYXY BCCREAM FOUNDATION ada semua dalam 1 👇
✴ FOUNDATION
✴ CONCEALER
✴ BEDAK
✴ SUNBLOCK / UV CREAM
✴ WHITENING CREAM
✴ MAMPU MENUNTUP ,MENGHILANGKAN , PARUT JERAWAT
.
.
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Tak tergugat ke uols 😱 . Dorang dah cantik dengan DYXY ,korang bila lagi😍 . Dah nampakdah dah tak payah nak beli banyak item sebab bccream dyxy ada dah semua tu 😘.
.
.
Berminat ? Jom wasep cepat² huda
📲 010-9079296
📲 010-9079296
.
.
#dyxy
#usahawandyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare
#dyxymalaysia
#dyxyterengganu
#dyxykualanerus
#dyxysenangapply
#dyxyjimat
#dyxymekaptahanlebihlama
#dyxyglowing
#dyxypower
  • KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI ??
    .
    .
    DYXY BCCREAM FOUNDATION ada semua dalam 1 👇
    ✴ FOUNDATION
    ✴ CONCEALER
    ✴ BEDAK
    ✴ SUNBLOCK / UV CREAM
    ✴ WHITENING CREAM
    ✴ MAMPU MENUNTUP ,MENGHILANGKAN , PARUT JERAWAT
    .
    .
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    .
    .
    Tak tergugat ke uols 😱 . Dorang dah cantik dengan DYXY ,korang bila lagi😍 . Dah nampakdah dah tak payah nak beli banyak item sebab bccream dyxy ada dah semua tu 😘.
    .
    .
    Berminat ? Jom wasep cepat² huda
    📲 010-9079296
    📲 010-9079296
    .
    .
    #dyxy
    #usahawandyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #dyxymalaysia
    #dyxyterengganu
    #dyxykualanerus
    #dyxysenangapply
    #dyxyjimat
    #dyxymekaptahanlebihlama
    #dyxyglowing
    #dyxypower

  •  1  1  27 February, 2019
  • MAKEUP 3 MINIT DENGAN DYXY!
.
Makeup paling senang abad ini, dap dap flawless.
Yang tak reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau. Senang gilaaa uols, 3 minit dah siap cantik-cantik.
.
Btw sekarang kita ada nak bagi extra gift secara percuma untuk setiap pembelian, Siap bagi free postage lagi uolss! Nak booking dulu pun boleh serendah RM20 jerr! Terus kami simpan awak punya produk siap-siap.
.
Taknak cakap banyak, meh meh kita sembang dekat whatssap😍
.
📲 010-9079296
📲 010-9079296
.
.
🚗💨 COD
Area KUALA NERUS,TERENGGANU
.
📮 POSTAGE
Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
.
#dyxy
#usahawandyxy
#dyxymalaysia
#dyxyterengganu
#dyxykualanerus
#dyxymanir
#dyxybatuenam
#dyxytokjiring
#dyxydataranaustin
#dyxytepoh
#dyxypadangair
#dyxyumt
#dyxyunisza
#dyxytokjembal
#dyxyglowing
#dyxypower
#dyxycantik
#hanya3minitsiapdengandyxy
#dyxysenangapply
#dyxyjimat
  • MAKEUP 3 MINIT DENGAN DYXY!
    .
    Makeup paling senang abad ini, dap dap flawless.
    Yang tak reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau. Senang gilaaa uols, 3 minit dah siap cantik-cantik.
    .
    Btw sekarang kita ada nak bagi extra gift secara percuma untuk setiap pembelian, Siap bagi free postage lagi uolss! Nak booking dulu pun boleh serendah RM20 jerr! Terus kami simpan awak punya produk siap-siap.
    .
    Taknak cakap banyak, meh meh kita sembang dekat whatssap😍
    .
    📲 010-9079296
    📲 010-9079296
    .
    .
    🚗💨 COD
    Area KUALA NERUS,TERENGGANU
    .
    📮 POSTAGE
    Semenanjung Malaysia
    Sabah / Sarawak
    .
    #dyxy
    #usahawandyxy
    #dyxymalaysia
    #dyxyterengganu
    #dyxykualanerus
    #dyxymanir
    #dyxybatuenam
    #dyxytokjiring
    #dyxydataranaustin
    #dyxytepoh
    #dyxypadangair
    #dyxyumt
    #dyxyunisza
    #dyxytokjembal
    #dyxyglowing
    #dyxypower
    #dyxycantik
    #hanya3minitsiapdengandyxy
    #dyxysenangapply
    #dyxyjimat

  •  0  0  27 February, 2019
  • 🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 
160ml .
.
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
Tips untuk pakai Facemist
.
KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
.
KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
.
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
.
LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
Nak order ? Wasep huda
📲 010-9079296
📲 010-9079296
.
.
#teamhudmz #teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #codterengganu #postage #freepostage #freecod #freegift #freepaperbag #dyxymalaysia #makeupsimple #makeupheavy #dyxymurah #dyxyjimat #dyxypower #dyxyterbaik
  • 🍃 DYXY GREE TEA Face Mist
    160ml .
    .
    .
    ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
    ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
    ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
    ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
    ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
    ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
    ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
    ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
    .
    Tips untuk pakai Facemist
    .
    KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
    .
    KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
    .
    KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
    .
    LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
    .
    .
    Nak order ? Wasep huda
    📲 010-9079296
    📲 010-9079296
    .
    .
    #teamhudmz #teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #codterengganu #postage #freepostage #freecod #freegift #freepaperbag #dyxymalaysia #makeupsimple #makeupheavy #dyxymurah #dyxyjimat #dyxypower #dyxyterbaik

  •  0  0  27 February, 2019
  • TEKSTUR FOUNDATION
.
Biasa kalau cari foundation kita mesti pilih full coverage,tak berminyak,tahan lama. 
Tapi sebelum tu,kena tahu foundation ada tekstur  yang berbeza
.
.
Jadi tadaaa !! Nak share sikit dulu jenis foundation yang biasa ada dekat market . LIQUID and MOUSSE
.
.
LIQUID
Foundation jenis cair akan menghidratkan kulit . Kiranya sesuai kalau kulit kering . Liquid foundation yang bagud bila pakai akan bagi luminous effect (bersinar)
.
.
MOUSSE 
Kalau sesiapa nak pakai foundation senang nak sapu dan ringan je dekat muka,pilih jenis mousse. Sebab memang teksture dia matte dan lembut. Kiranya tak cair dan tak kering. Yang paling penting semua jenis kulit boleh pakai dan lagi-lagi kulit yang berminyak.
.
.
.
!! CALLING for DROPSHIP
COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGANU
.
.
📱010-9079296 (HUDA)
.
.
#teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #codterengganu #dyxypower #dyxyviral #dyxymalaysia #dyxyglowing #dyxy3minitjesiap #dyxyjimat
  • TEKSTUR FOUNDATION
    .
    Biasa kalau cari foundation kita mesti pilih full coverage,tak berminyak,tahan lama.
    Tapi sebelum tu,kena tahu foundation ada tekstur yang berbeza
    .
    .
    Jadi tadaaa !! Nak share sikit dulu jenis foundation yang biasa ada dekat market . LIQUID and MOUSSE
    .
    .
    LIQUID
    Foundation jenis cair akan menghidratkan kulit . Kiranya sesuai kalau kulit kering . Liquid foundation yang bagud bila pakai akan bagi luminous effect (bersinar)
    .
    .
    MOUSSE
    Kalau sesiapa nak pakai foundation senang nak sapu dan ringan je dekat muka,pilih jenis mousse. Sebab memang teksture dia matte dan lembut. Kiranya tak cair dan tak kering. Yang paling penting semua jenis kulit boleh pakai dan lagi-lagi kulit yang berminyak.
    .
    .
    .
    !! CALLING for DROPSHIP
    COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGANU
    .
    .
    📱010-9079296 (HUDA)
    .
    .
    #teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #codterengganu #dyxypower #dyxyviral #dyxymalaysia #dyxyglowing #dyxy3minitjesiap #dyxyjimat

  •  1  0  27 February, 2019
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : .
🌸Menjimatkan foundation
🌸Bulunya yg padat & mampat
🌸Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
🌸Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
🌸Saiz yg mudah dipegang
🌸Beauty blender versi berus
🌸Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...
.
KEHEBATAN DYXY BRUSH :
.
🌸Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
🌸Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
🌸Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
🌸Foundation tak bercapuk
🌸Senang untuk blend foundation keseluruh muka
🌸Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
🌸Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
.
Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. ☺☺Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. .
Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. 😱😱 DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia. ☺☺
.
.
🚗 COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGSNU
📩 POSTAGE : SM/SS
.
.
Berminat tuk jadi dropship ,wasep huda (📱010-9079296)
.
.
For order,please wasep direct huda
📱010-9079296
.
.
#teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxymalaysia #codterengganu #dyxyviral #dyxypower #dyxybest
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : .
    🌸Menjimatkan foundation
    🌸Bulunya yg padat & mampat
    🌸Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
    🌸Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
    🌸Saiz yg mudah dipegang
    🌸Beauty blender versi berus
    🌸Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...
    .
    KEHEBATAN DYXY BRUSH :
    .
    🌸Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
    🌸Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
    🌸Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
    🌸Foundation tak bercapuk
    🌸Senang untuk blend foundation keseluruh muka
    🌸Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
    🌸Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
    .
    Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. ☺☺Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. .
    Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. 😱😱 DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia. ☺☺
    .
    .
    🚗 COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGSNU
    📩 POSTAGE : SM/SS
    .
    .
    Berminat tuk jadi dropship ,wasep huda (📱010-9079296)
    .
    .
    For order,please wasep direct huda
    📱010-9079296
    .
    .
    #teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxymalaysia #codterengganu #dyxyviral #dyxypower #dyxybest

  •  1  0  27 February, 2019
  • Beli satu produk boleh jadi 4 kegunaan
.
.
Weeee ape tu ? Lipstick DYXY COSMETICS laa !!!
.
.
Boleh digunakan sebagai
.
.
Kelompak mata - EYESHADOW
Bawah mata - CONCEALER 
Pipi - BLUSHER
Bibir - LIPSTICK
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Dan yg paling best,korang boleh mix colour kat bibir uols
.
.
Ada 3 warna yang cantik
.
.
🚗 COD
➡ KUALA NERUS,TERENGGANU
.
📮POSTAGE
➡ SM/SS
.
.....................................................
KENAPA PERLU ORDER DENGAN HUDA
✴ AGENT SAH DYXY
✴ FREE COD
✴ FREE POSTAGE
✴ FREEGIFT
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxykualanerus #promoCNY #lipstickdyxy #bccreamfoundationdyxy #brushdyxy #maskaradyxy #sayajualsayapakai #dyxyglowing #dyxyhebat #dyxypower #dyxycantik #hanya3minitdengandyxy
  • Beli satu produk boleh jadi 4 kegunaan
    .
    .
    Weeee ape tu ? Lipstick DYXY COSMETICS laa !!!
    .
    .
    Boleh digunakan sebagai
    .
    .
    Kelompak mata - EYESHADOW
    Bawah mata - CONCEALER
    Pipi - BLUSHER
    Bibir - LIPSTICK
    😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Dan yg paling best,korang boleh mix colour kat bibir uols
    .
    .
    Ada 3 warna yang cantik
    .
    .
    🚗 COD
    ➡ KUALA NERUS,TERENGGANU
    .
    📮POSTAGE
    ➡ SM/SS
    .
    .....................................................
    KENAPA PERLU ORDER DENGAN HUDA
    ✴ AGENT SAH DYXY
    ✴ FREE COD
    ✴ FREE POSTAGE
    ✴ FREEGIFT
    .
    .
    #dyxy #dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxykualanerus #promoCNY #lipstickdyxy #bccreamfoundationdyxy #brushdyxy #maskaradyxy #sayajualsayapakai #dyxyglowing #dyxyhebat #dyxypower #dyxycantik #hanya3minitdengandyxy

  •  1  0  25 February, 2019
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : .
🌸Menjimatkan foundation
🌸Bulunya yg padat & mampat
🌸Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
🌸Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
🌸Saiz yg mudah dipegang
🌸Beauty blender versi berus
🌸Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...
.
KEHEBATAN DYXY BRUSH :
.
🌸Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
🌸Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
🌸Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
🌸Foundation tak bercapuk
🌸Senang untuk blend foundation keseluruh muka
🌸Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
🌸Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
.
Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. ☺☺Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. .
Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. 😱😱 DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia. ☺☺
.
.
🚗 COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGSNU
📩 POSTAGE : SM/SS
.
.
Berminat tuk jadi dropship ,wasep huda (📱010-9079296)
.
.
For order,please wasep direct huda
📱010-9079296
.
.
#teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxymalaysia #codterengganu #dyxyviral #dyxypower #dyxybest
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : .
    🌸Menjimatkan foundation
    🌸Bulunya yg padat & mampat
    🌸Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
    🌸Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
    🌸Saiz yg mudah dipegang
    🌸Beauty blender versi berus
    🌸Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...
    .
    KEHEBATAN DYXY BRUSH :
    .
    🌸Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
    🌸Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
    🌸Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
    🌸Foundation tak bercapuk
    🌸Senang untuk blend foundation keseluruh muka
    🌸Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
    🌸Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
    .
    Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. ☺☺Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. .
    Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. 😱😱 DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia. ☺☺
    .
    .
    🚗 COD : KUALA NERUS/KUALA TERENGGSNU
    📩 POSTAGE : SM/SS
    .
    .
    Berminat tuk jadi dropship ,wasep huda (📱010-9079296)
    .
    .
    For order,please wasep direct huda
    📱010-9079296
    .
    .
    #teamintanshuhada #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxymalaysia #codterengganu #dyxyviral #dyxypower #dyxybest

  •  0  0  25 February, 2019
  • Beli satu produk boleh jadi 4 kegunaan
.
.
Weeee ape tu ? Lipstick DYXY COSMETICS laa !!!
.
.
Boleh digunakan sebagai
.
.
Kelompak mata - EYESHADOW
Bawah mata - CONCEALER 
Pipi - BLUSHER
Bibir - LIPSTICK
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Dan yg paling best,korang boleh mix colour kat bibir uols
.
.
Ada 3 warna yang cantik
.
.
🚗 COD
➡ KUALA NERUS,TERENGGANU
.
📮POSTAGE
➡ SM/SS
.
.....................................................
KENAPA PERLU ORDER DENGAN HUDA
✴ AGENT SAH DYXY
✴ FREE COD
✴ FREE POSTAGE
✴ FREEGIFT
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxykualanerus #promoCNY #lipstickdyxy #bccreamfoundationdyxy #brushdyxy #maskaradyxy #sayajualsayapakai #dyxyglowing #dyxyhebat #dyxypower #dyxycantik #hanya3minitdengandyxy
  • Beli satu produk boleh jadi 4 kegunaan
    .
    .
    Weeee ape tu ? Lipstick DYXY COSMETICS laa !!!
    .
    .
    Boleh digunakan sebagai
    .
    .
    Kelompak mata - EYESHADOW
    Bawah mata - CONCEALER
    Pipi - BLUSHER
    Bibir - LIPSTICK
    😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Dan yg paling best,korang boleh mix colour kat bibir uols
    .
    .
    Ada 3 warna yang cantik
    .
    .
    🚗 COD
    ➡ KUALA NERUS,TERENGGANU
    .
    📮POSTAGE
    ➡ SM/SS
    .
    .....................................................
    KENAPA PERLU ORDER DENGAN HUDA
    ✴ AGENT SAH DYXY
    ✴ FREE COD
    ✴ FREE POSTAGE
    ✴ FREEGIFT
    .
    .
    #dyxy #dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxykualanerus #promoCNY #lipstickdyxy #bccreamfoundationdyxy #brushdyxy #maskaradyxy #sayajualsayapakai #dyxyglowing #dyxyhebat #dyxypower #dyxycantik #hanya3minitdengandyxy

  •  2  1  23 February, 2019
  • KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI ??
.
.
DYXY BCCREAM FOUNDATION ada semua dalam 1 👇
✴ FOUNDATION
✴ CONCEALER
✴ BEDAK
✴ SUNBLOCK / UV CREAM
✴ WHITENING CREAM
✴ MAMPU MENUNTUP ,MENGHILANGKAN , PARUT JERAWAT
.
.
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Tak tergugat ke uols 😱 . Dorang dah cantik dengan DYXY ,korang bila lagi😍 . Dah nampakdah dah tak payah nak beli banyak item sebab bccream dyxy ada dah semua tu 😘.
.
.
Berminat ? Jom wasep cepat² huda
📲 010-9079296
📲 010-9079296
.
.
#dyxy
#usahawandyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare
#dyxymalaysia
#dyxyterengganu
#dyxykualanerus
#dyxysenangapply
#dyxyjimat
#dyxymekaptahanlebihlama
#dyxyglowing
#dyxypower
  • KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI ??
    .
    .
    DYXY BCCREAM FOUNDATION ada semua dalam 1 👇
    ✴ FOUNDATION
    ✴ CONCEALER
    ✴ BEDAK
    ✴ SUNBLOCK / UV CREAM
    ✴ WHITENING CREAM
    ✴ MAMPU MENUNTUP ,MENGHILANGKAN , PARUT JERAWAT
    .
    .
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    .
    .
    Tak tergugat ke uols 😱 . Dorang dah cantik dengan DYXY ,korang bila lagi😍 . Dah nampakdah dah tak payah nak beli banyak item sebab bccream dyxy ada dah semua tu 😘.
    .
    .
    Berminat ? Jom wasep cepat² huda
    📲 010-9079296
    📲 010-9079296
    .
    .
    #dyxy
    #usahawandyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #dyxymalaysia
    #dyxyterengganu
    #dyxykualanerus
    #dyxysenangapply
    #dyxyjimat
    #dyxymekaptahanlebihlama
    #dyxyglowing
    #dyxypower

  •  0  0  22 February, 2019

Top #dyxypower Posts

  • reFRESH yourself this Saturday with @freshbeauty 😊Spritz on their Vitamin Nectar Antioxidant Glow Water face mist for a refreshing surge of antioxidant protection and a healthy, dewy glow 💓or try their Black Tea Kombucha Facial Treatment Essence which is A potent age-delay essence, powered by kombucha, that protects your skin with antioxidants, enhances luminosity, softens the look of fine lines, and replenishes moisture!
  • reFRESH yourself this Saturday with @freshbeauty 😊Spritz on their Vitamin Nectar Antioxidant Glow Water face mist for a refreshing surge of antioxidant protection and a healthy, dewy glow 💓or try their Black Tea Kombucha Facial Treatment Essence which is A potent age-delay essence, powered by kombucha, that protects your skin with antioxidants, enhances luminosity, softens the look of fine lines, and replenishes moisture!

  •  167  17  6 October, 2018
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
.FREE POSTAGE TO SM
.
.Sape2 yg berminat dengan produk dyxy dan nk order boleh dm atau kalau nk cepat boleh terus whatsapp

#feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy#bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia#facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu#dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn#organicproducts #naturalmakeup #lipstick#foundation #greentea #dyxymascara#dyxybccream #dyxy
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

    Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
    .
    .FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
    .FREE POSTAGE TO SM
    .
    .Sape2 yg berminat dengan produk dyxy dan nk order boleh dm atau kalau nk cepat boleh terus whatsapp

    #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn#organicproducts #naturalmakeup #lipstick#foundation #greentea #dyxymascara#dyxybccream #dyxy

  •  18  2  6 October, 2018
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
.FREE POSTAGE TO SM
.
.Sape2 yg berminat dengan produk dyxy dan nk order boleh dm atau kalau nk cepat boleh terus whatsapp

#feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy#bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia#facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu#dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn#organicproducts #naturalmakeup #lipstick#foundation #greentea #dyxymascara#dyxybccream #dyxy
  • OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

    Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
    .
    .FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
    .FREE POSTAGE TO SM
    .
    .Sape2 yg berminat dengan produk dyxy dan nk order boleh dm atau kalau nk cepat boleh terus whatsapp

    #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn#organicproducts #naturalmakeup #lipstick#foundation #greentea #dyxymascara#dyxybccream #dyxy

  •  20  1  6 October, 2018
  • 💫 DYXY EXTRAVAGANT OFFER ON NOW!!
.
Sempena bulan Ogos ini, special offer khas utk semua DYXY Lovers
.
👇
🔥 DYXY eXTRALOVE 🔥
. ✔DYXY Mascara
✔DYXY Lipstick
✔DYXY Cleansing Wipes
💗 NOW : *RM140 ONLY*
.
.
+📦 FREE POSTAGE TO SM
.
Whatsapp 0199464042
.
💞ORDER LAJU2 sementara stok masih ada .
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 15 OGOS 2018 SAHAJA
.
#feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy#cod#codumt#codunisza#codmanir#codterengganu#codkualanerus#codgongbadak#postage#
  • 💫 DYXY EXTRAVAGANT OFFER ON NOW!!
    .
    Sempena bulan Ogos ini, special offer khas utk semua DYXY Lovers
    .
    👇
    🔥 DYXY eXTRALOVE 🔥
    . ✔DYXY Mascara
    ✔DYXY Lipstick
    ✔DYXY Cleansing Wipes
    💗 NOW : *RM140 ONLY*
    .
    .
    +📦 FREE POSTAGE TO SM
    .
    Whatsapp 0199464042
    .
    💞ORDER LAJU2 sementara stok masih ada .
    💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 15 OGOS 2018 SAHAJA
    .
    #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy#cod#codumt#codunisza#codmanir#codterengganu#codkualanerus#codgongbadak#postage#

  •  15  2  6 August, 2018